Fleury eurooppaan? -> suomeen?

  • 3 181
  • 48

Aziz

Jäsen
Jos Fleury tulee Eurooppaan niin osoite on tietty Tappara.

Ja raha ei todellakaan ole Theolle minkäänlainen vaikutin, jos mies vanhalle mantereelle tulee. Pätäkkää meinaan löytyy jo ihan mukavasti että sen vuoksi ei tarvitse pelata. Ja kun kerran NHL -tuomarit vainoavat viatonta Theo -parkaa, on kai jäljellä vain yksi vaihtoehto: Tappara

Kuinka monta peliä ehtisi sekoiluiltaan ja pelikielloiltaan pelata on tietysti toinen juttu, mutta 2-3 p/peli olisi tahti, eli runkosarjan pistepörssin voittoon riittäisi varmaankin alle 30 matsia :D

Mutta ehkäpä Fleury kuitenkin pysyy Pohjois-Amerikassa, sielläkin kun mies on jäähyjensä lisäksi pystynyt ~ samikapasmaisiin tehoihin.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Viestin lähetti Aziz
Kuinka monta peliä ehtisi sekoiluiltaan ja pelikielloiltaan pelata on tietysti toinen juttu, mutta 2-3 p/peli olisi tahti, eli runkosarjan pistepörssin voittoon riittäisi varmaankin alle 30 matsia :D
.

Mitenkähän se pistetahti nyt ehtoopuolen päihdeongelmaisena pelaajana voisi 2-3 p/peli kun se ei Fleurylla uran huipullakaan visiitin tehdessä ollut kuin 1.7?
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Tapaus Fogarty

Viestin lähetti mission16W
Niinpä. Fleury on pilaamassa uraansa ja elämäänsä harvinaisen tehokkaasti ryypiskelyllään. Ei olisi ensimmäinen huippu-urheilija, jolle näin käy. Lisäksi pitää muistaa, että NHL:ssä hänet pystytään pitämään jonkinlaisessa nuhteessa, mutta jos mies tulee Eurooppaan, voi putki revetä oikein kunnolla.



Niin, itselläni on samanlainen tuntuma tähän asiaan, siis siinä mielessä että eipä Suomen pimeä talvi ole varmaan paras vieroittaja alkkomahoolin pauloista, toisaalta eikös Fleury ole kanukki josta johtuen lumi, pimeys ja viinan kirot lienevät hänellekin tuttuja ainakin jossain määrin.

Toisaalta onhan täällä ennenkin tavattu näitä huikkalan poikia, vai vieläkö muistatte edesmenneen ja ex-pelikaanin Bryan Forgartyn. Tosin ko. henkilön putkea ei saatu täälläkään poikki josta johtuen tulikin räpylän kuva persiiseen jo heti kättelyssä.

Täältä tähän
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Jos keskiolut laimennetaan niin tuskin Fleury Suomeen tulee...;)
Toisaalta jengit, joilla panimo takana, voisivat olla vahvoilla Fleyryn suhteen... tietysti jos Savon Viina tukee KalPaa, Fleury menee silloin Kuopijoon..;)
 

Carlos

Jäsen
Juu, on se alkoholisti ja muutenkin ihan turha jätkä. Mitä me sillä täällä tehtäisiin, sehän kelpas SLC:ssäkin vaan kultaa voittaneeseen joukkueeseen ja pelasi vielä kohtalaisen paljon+hyvin. Ei mitään käyttöä Sm-liigassa, eipä tietenkään.

Kyllä tuommoinen pieni sisupussi olisi semmoinen väriläiskä liigassamme että oksat pois, ja voin vakuuttaa että voittaisi pistepörssin ihan kirkkaasti. Ja eikös tämä muuten ole selvää että se on meirän miäs? Alkoholisti, narkkari, kummisetä, sikailja, tappelija, siinä olisi taas medialla päivittelemistä "tyhmä, tyhmempi, iiiäfkoo, flööri..."

Mutta luulenpa vain että eurooppaan tulo on painostuskeino sopimusneuvotteluihin, tuskin miestä näemme täällä ainakaan vielä pariin vuoteen.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Itse en Fleuryn tuloon Eurooppaan usko,

mutta toisihan se hieman väriä kotoisiin laatikoihimme. Mikäs sen mukavampaa.
Mutta ei kai kukaan halua sellaista pygmiä IFK:n paitaan? Ihan kuin mikäkin Kulonen. ;)
 

parkhurst

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Ted Raikas
Fleuryhan taisi tokaista että ei pelaa rahan takia... Kieltämättä kuulostaa erikoiselta, mutta jos asia näin on, niin nostan kyllä hattua miehelle.

Joojoo, samaa laulua laulaa myös esim. Eric Lindros ja Teemu Selänne.

Tottahan se on, ei nämä kaverit uskoakseni pelaakkaan rahan takia. Ja miksi? Ei niiden tarvitse - KUN NIILLÄ ON SITÄ JO NIIN PALJON!!!

:D
 

Lapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, HIFK, Pelicans, HPK
Tapparaan? Varmasti jos kerran sanoikin MTV3:n haastattelussa ettei pelaa rahasta, ja jos ei NY Rangers, niin Eurooppa. Siksipä kun Fleurylla hyviä kokemuksia Suomesta on, niin miksi ei Tappara?
Olisipa muuten todella raudanluja ykkösketju Hassinen-Ojanen-Fleury!!:D

PS. Tuossa tuuletuksessa, ja siinä maalissakin on tunnetta mukana enemmän mukana kuin taitoa, loistava pelaaja, onko enää Kanadalaisempaa pelaajaa olemassa?
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Jossitte

Jos Theo tulee eurooppaan asti (luultavasti saa NYRiltä sopparin). Osoitteena lienee saksa jonka seurat yleensä maksavat itsensä konkurssin partaalle yrittäessään saada näitä vanhoja kanukkeja.

Esim hjallis joka ostaa joko eisberenin tai moskiitosin ja siirtää joukkueen hampuriin, voisi olla yksi vahvoista ehdokkaista johon lööri voisi olla matkalla.

Olishan se hienoo nähdä hemmo kotoisessa liigassakin mutta epäilen että loppupeleistä kuitenkin on rahasta kyse.
 
Viimeksi muokattu:

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
#14 Theo Fleury, HIFK

Asia on nyt niin. Että Suomesta löytyy vain yksi seura johon kelpaa juopot, huumemiehet (okei, okei tuo oli vitsi), väkivaltaiset maskotin hakkaajat ja se on HIFK, jo perinteet vaalivat tätä asiaa.

Olisipa uutiskynnyksen ylittävä skenaario, kun HIFK luistelee areenan jäälle, ja Theo kävisi narri-maskotin kimppuun:D . Siinä sitä olisi Suvi Lindenillä ihmettelemistä;)


StoneCold...älä nyt viitti, laite joka kääntää tekstin englanniksi??? olet tainut lukea liikaa sci-fiä;) . Sitä paitsi, Pena viisaana miehenä lahjoitti näitä fakseja muille seuroille, muutti muutaman piirilevyn, ja kaikki faxit itseasiassa tulevat HIFK:n toimistoon, jolloin Pena vain vastailee niihin teidän fakseihin.:D
 

Poison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei mut kyl se olis tosi upeeta saada Theon tasoinen pelaaja Sm-liigaan!! Mut henkökohtaisesti kyllä uskon siihen, että mies jatkaa NHL:n taalajäillä.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Re: Melkein tippa linssiin..

Viestin lähetti Sniper
..väkisinkin kun tuota katsoo. Ei uskoisi että kyseessä oli kuitenkin vain runkosarjan peli, vaikkakin pitkän tappioputken jälkeen ja paikallispeli. Kaveri kyllä omistautui hommalleen. Siinä monelle pelaajalle, vaikkapa Kuhdan Kimmolle ;), mallia miten sytytetään omaa joukkuetta.

No jaa, täytyy muistaa olosuhteet. Tappara oli hävinnyt 12 ottelua peräkkäin ja pelannut 14 ottelua voitotta. Myös Fleury oli ollut mukana häviämässä kautensa kuusi ensimmäistä otteluaan. Muistaakseni Ilves oli vielä tasoittanut kyseisen ottelun ilman maalivahtia pelaten, joten tuollaisessa tilanteessa jatkoaikamaali on todella iso juttu, vaikka sitten, kuten tuossa tilanteessa, enemmän onnekkaasti kuin huikealla yksilötaidolla. Seuraavalla kierroksella Tappara vielä hävisi TuTolle, mutta Fleury hyvästeltiin tasapelillä Jyväskylässä ja kotivoitolla HPK:sta. Se, että Fleuryn tulo olisi ollut Tapparalle joku taikanappi ja sytyttänyt koko joukkueen taisteluun, niin kuin joskus näkyy kirjoitetun, on puolestaan pötypuhetta.


(Ilves puolestaan kuittasi jatkoaikatappion voittamalla seuraavana päivänä maailman parhaista pelaajista koostuneen yhdistelmän todella mahtavan taistelun päätteeksi 4-3 jatkoajan jälkeen.)
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
"StoneCold...älä nyt viitti, laite joka kääntää tekstin englanniksi??? olet tainut lukea liikaa sci-fiä ."

Eikun se on tätä kuuluisaa luovaa hulluutta ;)

"Sitä paitsi, Pena viisaana miehenä lahjoitti näitä fakseja muille seuroille, muutti muutaman piirilevyn, ja kaikki faxit itseasiassa tulevat HIFK:n toimistoon, jolloin Pena vain vastailee niihin teidän fakseihin."

Eihän siinä mitään, sehän taitaa sopia Pentille paremmin kuin hyvin. Ei tarvitse ressata, kun pelaajaliikenne vilisee silmien editse ja vielä oman faksin kautta eteenpäin ;)

No ei vainenkaan, toivotaan molempiin toimistoihin vilkasta faksiliikennettä.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Viestin lähetti The Rock
Ilman muuta Theo Suomeen ja Tapparaan!!! Saadaan pitkästä aikaa kunnon väriläiskä kotoiseen SM-Liigaamme!

Kuka voi unohtaa Fleuryn voiton " tanssin ", hänen tehtyään jatkoaika-maalin Ilvestä vastaan kaudella 1994-1995 ?

Vastaus: Ei kukaan!!! :D

Jatkoajalla tuli turpaan ja kyllä -tutti... Mutta muutaman muunkin pelin kävin miestä kattomassa, ja ei voi kun sanoa että on siinä pelimies. Loistavaahan se olisi, jos tällänen väriläiskä Suomeen saataisiin.. vaikka nyt meniskin tohon naapuriporukkaan, toisaalta ne tartteekin enemmän vahvistuksia ;-P
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Viestin lähetti JHag


-Tämäkin tapahtuma todistaa, että kyseessä on selkeästi HIFKin mies, näpit irti Tappara:D

No niin nyt tuli kyllä luku virhe!! Maskotilta meni kylkiluu, ei leukaluu!!!:D
 

Ruhis

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Jokerit
jumaliste kattokaa nyt noita jengejä ketä kannatan, JOS SE EI BROADWAYLLA PYSY NI PERKELE JALLIS SAA KYL MUN PUOLESTA HEILUTTAA VAIKKA MITÄ ETTÄ SE TÄNNE TULEE! olen puhunut
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Kuulkaas nyt että vaikka teidän mielestänne Theo on puhunut
jossain aamulehdessä aprillipäivänä haluavansa Tapparaan, niin
ei häntä siellä kyllä ensi kaudella näy. Eikä kyllä muutenkaan SM-
liigassa, eikä varmaan Euroopassakaan.

Theo sanoi menevänsä Eurooppaan jos Rangers ei häntä pitäisi,
sen takia että Rangers "joutuisi" pitämään hänet koska
myyntihinta olisi NHL:ssä 0$. Ja koska Rangersilla on turhan
monta kovahintaista pelaajaa jo nyt, niin todennäköistä on että
jotain muutoksia lähdetään hakemaan kokoonpanoon. Esim.
paikkoja nuorille.

Jos Rangers häntä ei pidä niin uskon että kyllä NHL:ssä seuroja
on mitkä saavat Fleuryn ajatukset muuttumaan ja hänet mitä
todennäköisemmin nähdään NHL-jäillä, eikä missään hikisessä
Saksan liigassa, tai 5x pienemmän palkan kanssa Suomessa.
Ehei.
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
Eihän tässä voi kuin lakonisesti todeta, että jos viime päivien tapahtumat yhtään jatkuvat, niin Fleuryn seura on varmasti IFK!Kun Pena lyö miljaardin pöytään, niin siinä jää nuolemaan kaikki seurat NHL:ää myöten nuolemaan näppejään!;)
 

eetoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara ja Liverpool
Theon aiheuttamasta härdellistä...

Viestin lähetti Arnold
Joo, mikä ettei Theo taas Suomeen. Saihan Fleury aikaiseksi sen yhden joukkotappelunkin, tosin pienimuotoisen. Olisiko juuri ollut Tampereen paikallispelissä vielä?

Tuosta mainitsemastasi joukkotappelusta tuli mieleen, että näin muistelmistani ammentaen tilanne taisi olla Jyväskylässä, kun muuan Marko Virtanen tuuppasi Theon loppusummerin jälkeen selästä laitaan ja seurauksena oli iso härdelli. Seuraava peli Tampereella Jyppiä vastaan olikin hauska, kun heti ottelun 1. vaihdossa Theo lähti seuraamaan Virtasta ja nosteli hanskallaan Markon kypärän takareunaa siten, että pleksi raaputti Markon nenää -> seuraus Marko lähti vaihtoon ja hakametsä taputti.

Tuossa matsissa oli muuten eräs mystinen ylivoima Tapparalla, kun Ojanen oikeasta laidasta lämäsi suoraan syötöstä jäitä pitkin tolpan kautta Theolle ja tämä vastakiekkoon saman tolpan kautta takaisin Ojaselle ja ylivoimapyöritys jatkui tämän jälkeen kuin mitään ei olisi tapahtunut...

Vielä yksi Theon temppu oli Virran Token nöyryytys Tappara-HPK pelissä. Toke halusi Theon päänahkaa ja päätti ajaa selästä päin, mutta Theo ilmeisesti näki Token tulevan ja kääntyi kädet levällään ottamaan taklausta vastaan -> seurauksena Toke keräili kamoja jäästä ja Theo jatkoi pystyssä pysyen peliä.

Jos joku muistaa nuo Theon tekemiset erilailla, niin korjatkaa ihmeessä, koska muistot ovat tietysti ajan kultaamat, mutta yritin kuvailla ne objektiivisesti.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Iso-Britannia vs Tanska
  • 8.00
  • 6.40
  • 1.26
Saksa vs Kazakstan
  • 1.25
  • 6.60
  • 8.00
Tshekki vs Itävalta
  • 1.10
  • 10.00
  • 12.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös