Emmerdale

  • 162 292
  • 494

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vituiksihan ne häät sitten meni, ja taitaa pukumies olla sekä äidin että tyttären osalta historiaa.

Cain osaa kyllä tuon vittuilun erittäin hienosti, mahtava mies.

Mahtaakohan Charity jäädä Emmerdaleen pidemmäksi aikaa vai oliko tämä vain tällainen pikavisiitti? Kyllähän tuohon kylään periaatteessa aina yksi manipuloiva ämmä mahtuisi, nyt niitä ei ole Sadien ja sen Graysonin äidin (jonka nimeä en nyt muista) jälkeen ollut.

Tuo Sallyn ja Vincentin juttu vaikuttaa vähän oudolta. Taitaa vain Sallya vanha suola janottaa.

Joku onnellinen loppu tuohon Moiran ja Marloninkin kiistaan saadaan, luultavasti jonkun yhteisen koettelemuksen jälkeen.
 

Eetu

Jäsen
Charity tapaili Tom Kingiä. Ehtivät miltei naimisiin asti. Tom oli valmis ottamaan Noahin omaksi pojakseen ja kaikki näytti hyvältä. Debbiekin viihtyi kartanossa äitinsä kanssa.

Sadien ja Charityn kaunat kuitenkin koituivat kohtaloksi. Sadie palkkasi Cainin suutelemaan Charityä ja kuvasi tilanteen kauempaa. Esitti kuvat häiden aattona ja jo valmiiksi mustasukkainen Tom ei suostunut kuuntelemaan Charityn selityksiä siitä, ettei tilanne ollut mennyt niin ja että hän on uskollinen. Häät peruuntuivat, pettynyt Charity lähti sarjasta ja olisi ottanut Debbien mukaan, mutta tämä päätti kuitenkin jäädä pitkän harkinnan jälkeen.

Vasta paljon myöhemmin Tom tajusi, että oikeasti paha olikin Sadie, mutta silloin oli jo liian myöhäistä.

Ja aluksi tosiaan Debbie yritti olla yhteyksissä äitiinsä tämän lähdön jälkeen, mutta pian se yhteydenpito jäikin ja hautautui kokonaan, kunnes naiset rakastuivat samaan mieheen, Michaeliin. Ja nyt tiedetäänkin taas missä mennään.

http://mtv3.fi/emmerdale on hyvä sivusto seurata näyttelijöiden juonikuvioita, siellä ei mennä suomen aikataulujen edelle. Välillä ollaan kyllä reippaasti jäljessä, mutta pääasiassa kaikki tiedot löytyy hyvin. Tuolla nykyiset: http://www.mtv3.fi/ohjelmat/sivusto2008.shtml/sarjat/emmerdale/henkilot_mukana ja helposti löytyy myös poistuneet. Sarjaan palaajia saa etsiä molemmista.
 

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olipa yllättävä tosiaan Charityn paluu. Ajattelin jo että olisi jäänyt kokonaan pois sarjasta, mutta hyvä että teki comebackin. Samaa on kyllä pakko sanoa Cainista. Ehkä yksi kaikkien aikojen pahoista pojista tv-sarjoista. Tosin rauhottunut tosiaan takavuosistaan.

Kyllähän emmeriä tulee säännöllisesti katsottua. Just semmoista leppoisaa brittimeininkiä ja hyviä näyttelijöitä sarjassa. Piti fiilistellä noilla aiemmin lähetetyillä Chloen kuvilla vielä kerran..oijoiijoii
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Melko jäätävää vittuilua taas eilen Cainin suunnalta - äijä taisi nimitellä Charityn Noah poikaa nimellä "rullatuolijuniori". Ihan jees, että vanhoihin vuosien takaisiin tapahtumiin välillä viittaillaan, mutta moni sarjaa vähemmän aikaa seurannut mahtoi ihmetellä, että mitä tuokin tarkoitti - kun kyseinen lapsi ei kuitenkaan istu rullatuolissa.

Ja jos Cain nyt "repi pelihousunsa" ja häipyi sarjasta - taas - niin se on kyllä kova menetys. Damn!

Näistä paluumuuttajista kun on ollut puhetta, niin kaikkein mieluiten minä näkisin Sadien paluun! Ensinnäkin Sadieta näytellyttä Patsy Kensittiä katsele aina mielellään ja kyllähän tuonne kylään tarvittaisiin hieman lisää rahaa himoavien blondinarttujen säpinää. Ongelmana taitaa olla tällä hetkellä se, että kylän ainoa "todella rikas" kundi on täysin kusessa oman menneisyytensä kanssa ja tuskin hän olisi muutenkaan hyvä kohde Charitylle tai esim. Sadielle.

Ja sitten nämä uudet "tehtaanomistajat" - voi voi, kyllä on kökön tuntuista jätkien karkkitehtaan pyörittäminen. Aina vaan näytetään sitä hölmöä liukuhihnatyötä - olisi kiva joskus nähdä, että missä ne karkit valmistetaan ennenkuin ne tulevat siihen liukuhihnalle paketoitaviksi.
Toki tuossa karkkitehtaassa on myös sellainen outo piirre, että Emmerdalen Superhulttio Eli Dingle on käsittääkseni ollut tuolla tehtaalla "kellokorttiduunissa" jo useamman viikon ajan - eipä ole ihmeiden aika ohi.

Ja se kylän papin entinen hoito saisi kyllä jo pikkuhiljaa häipyä kuvioista - on todella rasittava ämmä.
 

Berrie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Ilves
Sally tosiaan alkaa käymään hermoille, samoin tuo Ashleyn nössöys. Tietysti jos vielä jossain sitä poltetta vosua kohtaan on, mutta ei kai tuossa parivaljakossa nyt kovin isoo kisaa tulisi.

Charity näyttäisi tosiaan ainakin hetkeksi Cainin syrjäyttäneen ja eiköhän tuo lyö hynttyyt yhteen toisen Brahmabutran kanssa ainakin hetkiseksi.

Hieman on nyt tyhjäkäynnin tunnetta sarjassa kun uutta hahmoa/paluumuuttajaa on nyt vähän tuotu sarjaan niin mennee taas vähän aikaa että saadaan juonesta kiinni. Toivottavasti Faye-Mark kuvio olisi jo nähty, samoin Marlon-Moira-kinastelu.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Hyvä, että tällainen ketjukin on täällä. Kaikista saippuoista sellainen, mitä jaksaa seurata ajoittain. Täytyykin netistä kahtella jaksoja.
 

SteelGate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Ilves, Bruins, HC Davos, Tunturi-Kiekko
Pikku hiljaa saisi painua hiivattiin tuo Sally tästä sarjasta! Hymy on kuin irvistys ja muutenkin ärsyttävä persoona. Varmaan itse feikannut/meikannut tuon mustan silmänsä, jotta saisi Ashleyltä ja Laurelilta teetä ja sympatiaa.. Ashleyltä ehkä jotain muutakin.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pikku hiljaa saisi painua hiivattiin tuo Sally tästä sarjasta! Hymy on kuin irvistys ja muutenkin ärsyttävä persoona. Varmaan itse feikannut/meikannut tuon mustan silmänsä, jotta saisi Ashleyltä ja Laurelilta teetä ja sympatiaa.. Ashleyltä ehkä jotain muutakin.
Kyllähän se siltä vaikuttaa. Jossain välissä se kerkesi jo minutkin vakuuttamaan, mutta kyllähän se siltä näyttää että kyseessä on täysi wacko. Johonkin välikohtaukseenhan tämä juonikuvio päättyy, mutta mulla on sellainen tunne, ettei kyseessä ole ihan perinteinen "Sally suutelee Ashleyta ja Laurel näkee" -tyyppinen ratkaisu. Luultavasti jonkun henkikin on uhattuna, sen verran epätasapainoiselta tuo Sally vaikuttaa.

Ja eiköhän Ashleylle tuosta muutenkin seuraa vaikeuksia, kun bishop George kuulee totuuden.Voi kirkkoherrankin palli heilua.

Ihan mielenkiintoinen juonikuvio tuo Jimmyn ja Carlin kadonneiden miljoonien etsintä. Kyllä tästäkin varmaan joku action-kohtaus saadaan, ja vähän on sellainen kutina että voivat Kingin pojat jotain kahisevaa saadakin. Carl alkaa kyllä olemaan jo niin totaalimulkku, että vähän toivoisi että pojat jäävät tyhjin käsin.

Nyt on sitten jälleen yksi ihminen vihitty Fayen ja Markin muka-salaisuuteen. Eiköhän tämä merkkaa sitä, että paljastumisen päivät lähestyvät.

Kuinka monta eri ihmistä tuolla Ednan kämpässä on Ednan kämppiksenä oikein vuosien varrella asunut?

Tuli muuten tällainen Emmerdale-trivia tuossa vastaan, että Debbien ja Davidin näyttelijät ovat vissiin oikeassa elämässä naimisissa tai ainakin muuten vaan kimpassa, ja vissiin pari lastakin on siunaantunut. Voi olla muille vanhaa tietoa, mutta itse en tätä tiennyt.
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Ei oo kauheasti tapahtunut viime aikoina. Ehkä tuosta voi pientä kärhämää seurata kun Carl jahtaa Cainin tallelokeron avainta, mutta muuten vaikuttaa vähän suvantovaiheelta. Zak ja Shadrak on ollu kiltisti ja Eli ansaitsee rahaa rehellisellä työllä. Dinglejen pikkurikollisuudet on kuitenkin sarjan suola. Eikä noista uusistakaan perheistä oo ainakaan vielä mitään erikoista paljastunu. Melkeimpä tuo Sallyn tilanne on ollu "mielenkiintoisinta" viime jaksoissa, eli ei eletä ihan sarjan huippuhetkiä. Toivottavasti vähitellen alkais tapahtua jotain.
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Pikku hiljaa saisi painua hiivattiin tuo Sally tästä sarjasta! Hymy on kuin irvistys ja muutenkin ärsyttävä persoona. Varmaan itse feikannut/meikannut tuon mustan silmänsä,

Sallyn ilmehdintä alkoi eilisen viimeisimmän jakson lopussa muistuttaa jo siinä määrin Jack Nicholsonin "The Shining-ilmeitä", että veikkaan tuon kyseisen muijan kilahtavan kohtapuoliin oikein kunnolla. Ja edelleen veikkaan, että vaaravyöhykkeessä ovat lähinnä Ashleyn ja Laurelin lapset - tai sitten ihan vaan Laurel yksinään.

Ja tuli muuten mieleeni, että ei kai Cain ole niin tyhmä, että on omalla oikealla nimellään vuokrannut sen varastokopin? Siinäpä onkin Kingeillä duunia, kun yrittävät tuota saada selville.
 

Eetu

Jäsen
Juu, Debbie ja David tosiaan saavat lapsen, joten Debbie kirjoittannetaan hetkeksi ulos sarjasta. Samoin pisti silmään viime viikon jaksoista, että niin ikään Laurel näyttää odottavan vauvaa. Lisäsi mielenkiintoa Sally-kuviota kohtaan, kirjoitetaanko Laurel kokonaan ulos vai palaako takaisin mammalomalta?
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Sitä minä kyllä ihmettelen, että tuossa pienessä kylässä melkein kaikki näyttävät olevan jonkin sortin alkoholisteja. Pubissa käydään kesken työpäivän juomassa olutta, viiniä ja vahvempaakin (monella se lounas näyttää muodostuvan kokonaan alkoholista) - ja sitten mennään kännissä takaisin töihin.

Rahakysymys. Tuotantoyhtiölle tulee halvemmaksi koota näyttelijät yhteen paikkaan, tässä tapauksessa pubiin, kuin kuvata pieniä kohtauksia erikseen eri lavasteissa. Voi ne kyllä juoppojakin silti olla.
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Nonni, eilen sitten viimeistään selvisi, että Sally on sekopäinen manipuloiva bitch. Tuo oli jo vähän liikaa, että kyseinen ämmä meni väkivaltaisesti häiriköimään Ednan & Tootsien rauhallisia pikku "elämänympyröitä".
Ja tuostapa tuli mieleeni, että toivottavasti Tootsie elää ikuisesti - nimittäin sen Ednan edellisen koiran kuolema oli aikoinaan niin ÄÄRETTÖMÄN surullinen tapaus tässä tv-sarjassa, että ei sitä mielestäni voinut enää kutsua viihteeksi - silloin aikuiset raavaat lihaa syövät heteromiehetkin itkivät telkkaria katsoessaan. Sniif ja nyyyyh.

Ja miten Carl King voi olla niin mäntti, että meni lupaamaan Charitylle 50% saaliista? Tai sitten Carlilla on jokin "takajuoni" jolla Charity saadaan lempattua ulos tuosta kuviosta kokonaan. Melko vaarallista touhua kuitenkin, kun ottaa huomioon, että ne rahat pitäisi saada vietyä kylän vaarallisimmalta sekopäältä.

Voi voi kun tulee Matthew Kingiä ikävä - siinä oli veljeksistä ainoa jolla oli oikeasti munaa haastaa Cain Dingle ihan "when ever you want".
 

maniakos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nonni, eilen sitten viimeistään selvisi, että Sally on sekopäinen manipuloiva bitch. Tuo oli jo vähän liikaa, että kyseinen ämmä meni väkivaltaisesti häiriköimään Ednan & Tootsien rauhallisia pikku "elämänympyröitä".
Ja tuostapa tuli mieleeni, että toivottavasti Tootsie elää ikuisesti - nimittäin sen Ednan edellisen koiran kuolema oli aikoinaan niin ÄÄRETTÖMÄN surullinen tapaus tässä tv-sarjassa, että ei sitä mielestäni voinut enää kutsua viihteeksi - silloin aikuiset raavaat lihaa syövät heteromiehetkin itkivät telkkaria katsoessaan. Sniif ja nyyyyh.

Ja miten Carl King voi olla niin mäntti, että meni lupaamaan Charitylle 50% saaliista? Tai sitten Carlilla on jokin "takajuoni" jolla Charity saadaan lempattua ulos tuosta kuviosta kokonaan. Melko vaarallista touhua kuitenkin, kun ottaa huomioon, että ne rahat pitäisi saada vietyä kylän vaarallisimmalta sekopäältä.

Voi voi kun tulee Matthew Kingiä ikävä - siinä oli veljeksistä ainoa jolla oli oikeasti munaa haastaa Cain Dingle ihan "when ever you want".

Matthew oli kyllä aivan loistokas sälli. Samaa ei voi sanoa Carlista. Aivan jumalattoman ärsyttävä hahmo. Meni vieläpä hommaamaan itselleen sarjan ärsyttävimmän muijan niin kyllähän kasassa on melkoinen parivaljakko. Jimmy on yllättävän viihdyttävä hahmo, kun tutkaillaan tuota Kingin perhettä kokonaisuutena. Tai eihän siitä enää montaa hahmoa ole jäljellä. Ihan jännästi käsikirjoitettu tuo koko kupletti. Kartanoherroista tuli normaaleja kyläläisiä.

Sally on kyllä melkoinen manipuloija. On saanut käännettyä jo kaikki Vincentiä vastaan, itse piispasta lähtien. Toivottavasti ovela juoni paljastuu pian. Luonnollisesti kaikki tähdännee siihen, jotta hän saisi Ashleyn "takaisin" itselleen.

Täytyy kyllä vielä sanoa, että Faye on melkoinen MILF. Punaisine hiuksineen melkoisen hurmaava pakkaus. Jättäisin Natashan milloin vaan ja pakenisin hänen kanssaan maailman ääriin.

Kaikkien Emmerdale-fanien kannattaa katsoa Youtubesta Written In The Stars Tinie Thomas. Musavideolla on meiningeissä mukana koko Emmerdale-crew. Andy ja Cain pistävät parastaan, mutta eivät muutkaan jää paljoa huonommaksi. Video on tehty erään näyttelijän "jäähyväisbiisiksi", joten jos ei halua spoilereita vähääkään, kannattanee tuo jättää väliin. Katsomisen arvoinen kuitenkin!
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kaikkien Emmerdale-fanien kannattaa katsoa Youtubesta Written In The Stars Tinie Thomas. Musavideolla on meiningeissä mukana koko Emmerdale-crew. Andy ja Cain pistävät parastaan, mutta eivät muutkaan jää paljoa huonommaksi. Video on tehty erään näyttelijän "jäähyväisbiisiksi", joten jos ei halua spoilereita vähääkään, kannattanee tuo jättää väliin. Katsomisen arvoinen kuitenkin!
Ai piru, mulla saattaa olla aavistus tuosta lähtijästä mutta en uskalla katsoa, jos kuitenkin olen väärässä. Kuinkahan kauaksi aikaa mä mahtaisin spoilaantua jos katsoisin? :)

Korpeaa kyllä tuo Sällykkäinen, toivottavasti tätä juonikuviota nyt ei venytetä liikaa. Ja toivottavasti lopputulos ei ole se että joku akselilla Laurel - lapset heittää veivinsä.

Itseasiassa nyt kun miettii, niin Doug voisi olla ihan hyvä heppu "uhrattavaksi". Ei ole liian tärkeä hahmo sarjalle, joten ei olisi liian suuri pommi mutta toisaalta ei ole aivan yhdentekeväkään. Eli jos Sally jonkun tuosta teilaa, niin luulen (ja ehkä toivonkin), että se on Doug doggy dog.
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Matthew oli kyllä aivan loistokas sälli.

Minulle jotenkin tuli aina Matthewin ulkoisesta habituksesta mieleen Dr.Feelgood-nimisen bändin edesmennyt laulaja Lee Brilleaux.
Toki Lee oli ensinnäkin n. puoli metriä pidempi kuin tämä Matthew King, mutta parhaimmillaan kummankin naamalla saattoi olla sellainen ilme, että "älä mulle ala - ja jos alat, niin löydät itsesi hyvin vikkelästi teho-osastolta".

Eilisessä jaksossa oli taas kunnon farssia - "tämä ei ole mikään tissibaari". Vivian Hope voisi katsoa ensin itse peiliin, ennenkuin rupeaa valittamaan Nicolan tissin vilahtamisesta. Toki Viv on koominen hahmo ikuisessa minihameessaan, mutta jos tämä kyseinen muija on sarjassa mukana esim. seuraavat 15 vuotta MINIHAMEINEEN, niin sitten alkaa mennä jo tosi pahasti ällöttävyyden puolelle. Niin no, kaipa jostakin löytyy niin paksuja sukkahousuja, että ne peittävät sääristä ja reisistä pahimmatkin kupruilevat suonikohjut. Huh, kauhea ajatus!
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Nathan on kyllä ärsyttävin jätkä hetkeen. Varsinkin sen virnistelyä ei kestä katsoa. Toivottavasti tuo Leyla kuvio paljastuis Davidille ja se kävis takomassa Nathanin naaman uuteen uskoon. Tai voi joku toinenkin käydä kouluttamassa kunhan joku sen tekee.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nathan on kyllä ärsyttävin jätkä hetkeen. Varsinkin sen virnistelyä ei kestä katsoa. Toivottavasti tuo Leyla kuvio paljastuis Davidille ja se kävis takomassa Nathanin naaman uuteen uskoon. Tai voi joku toinenkin käydä kouluttamassa kunhan joku sen tekee.
Doug ja David yhdessä. :)

Täytyy myöntää, että hyvin tuo Nathanin näyttelijä kyllä näyttelee, välillä tekisi ihan kirjaimellisesti mieli mennä ruudun läpi kuristamaan sitä mulkkua. Toinen on Sally, joka muuten alkaa nyt vissiin pikkuhiljaa varsinaisesti toteuttamaan tuota suunnitelmaansa, mikä siis ilmeisesti on Laurelin saaminen pois tieltä. Pikkasen juoruttiin jo kylän muijien kanssa kaupassa ja kustiin päivällissuunnitelmat.

Eiköhän tuo Nathanin ja Leylan juttu muuten pian paljastu. Luultavasti David tuuppaa kultapoikaa turpaan ja mököttää pari päivää mutta antaa lopulta anteeksi Leylalle. Ja Nathanista tykätään kylässä vielä vähemmän.

Fayen ja Markin säätäminen paljastuu varmaan siinä vaiheessa, kun Faye löytää itselleen uuden miehen (luultavasti jompikumpi tehtaanjohtajista) ja Markki tulee mustasukkaiseksi. Julkinen huutokonsertti akselilla Natasha-Mark-Faye-XXX käydään luultavasti joko pubissa tai sen ulkopuolella. Tai jossain juhlissa.

Tätä vähän uumoilin aikaisemmin (en muista kirjoitinko tänne) mutta nyt tuossa taitaa käydä niin, että Marlon luulee että Moiralla on jotain tunteita häntä kohtaan. Ei sillä kuitenkaan ole, tai tuskin ainakaan. Niissä Butlerin farmin juhlissa pikku hönössä Marlon varmaan makes a move - noloin seurauksin, niin kuin aina. Sivaltaako John taas lentopallomailalla?

Tämmöinen välihuomio tähän muuten, en ole koskaan pitänyt Gennietä viehättävänä mutta viime jaksoissa hän on kyllä ollut oikein mukiinmenevä pakkaus.

Mitäs luulette, miten tuossa Carlin ja Charityn projektissa käy? Meikäläisestä tuntuu että viime hetkillä Charity paljastaa Carlin Cainille ja sitten rytisee. Meinaan aikansa kun Charity itseään tuossa Cainin edessä hetkuttaa, alkaa ne omat tunteetkin siitä heräämään.

Carlista tuli muuten mieleen tällainen juttu Kingin perheen miehistä, mikä tuli mieleen heti Matthewin kuoleman jälkeen. Eli olisiko niin, että käsikirjoittajat ovat tehneet Kingeistä sellaisen "one by one they fall"-perheen. Aluksi olin taipuvainen uskomaan että vain Carl jää jäljelle(koska kontolla pari murhaa ja huono omatunto) ja sitten lopuksi hänkin vetää itsensä kiikkuun, mutta nyt kun Jimmy tuli isäksi niin tuntuu siiltä, että Jimmy on ainoa kuka jää henkiin. Senkin takia, että hän on noista Kingin miehistä ollut aina se sovittelevin muita kohtaan, lukuunottamatta Maxia.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Ju-ma-la-ti-on. Nyt mie rakastuin.

Moira on yksi erittäin tärkeä syy katsoa koko sarjaa. Nathania ja Cainea jotkut saisi vetää daijuun, vaikka yhdessä/erikseen.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Sally on kyllä tavattoman raivostuttava.

Satuin muuten törmäämään juonipaljastuksiin tästä Sally-kuviosta etsiessäni tietoa hänen näyttelijästään, ja luin sitten koko kuvion alusta loppuun. En paljasta enempään suuntaan tai toiseen koska spoilaajat on perseestä, mutta jos joku haluaa tietää jotakin tästä kuviosta ja englanti ei taivu niin yv:llä vaan yhteyttä.

Taas se nähtiin ettei kannattaisi etsiä mitään tietoja mistään sarjaan liittyvästä, ei ollut meinaan ainoa spoileri joka tuli vastaan.

David pääsee onneksi koko ajan lähemmäksi totuutta. Toivottavasti pian rytisee.

Marlon nyt on tosiaan mennyt ihastumaan Moiraan. Marlon on kyllä tragikoominen hahmo, harvoin sillä menee hyvin, ja eiköhän hän tässäkin tapauksessa siipeensä jollain tavalla saa.
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Osaan näköjään katsoa tätä tv-sarjaa omituisesti "valikoivalla katseella", koska ainakaan minä en ehtinyt tajuta, että mikä sen Laurelin takin sai syttymään? Oliko syynä vain jokin kokosta singahtanut kipinä vai tekikö se Laurelin takana virnuillut Sally siinä jotakin?

Niin ja nyt näyttäisi siltä, että Charity vie "naisen aseilla" Cainia kuin pässiä narussa. Eipä olisi uskonut.
 

Anne73

Jäsen
Emmerdale on kyllä todella hieno sarja. Olen seurannut sitä vuosia.

Täytyy yhtyä edellisiin mielipiteisiin Nathanista....todellinen lierojen liero. Toivottavasti ei pääse kiemurtelemaan kuin koira veräjästä.

Kingin perhe on jotenkin muuttunut vain ärsyttäväksi täytteeksi...Minä myös kaipaan Matthew Kingiä...hänessä oli särmää :)
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Osaan näköjään katsoa tätä tv-sarjaa omituisesti "valikoivalla katseella", koska ainakaan minä en ehtinyt tajuta, että mikä sen Laurelin takin sai syttymään? Oliko syynä vain jokin kokosta singahtanut kipinä vai tekikö se Laurelin takana virnuillut Sally siinä jotakin?
Itsekin jäin tuota miettimään, mutta tulin siihen lopputulokseen että takki syttyi vahingossa mutta Sally päätti antaa Laurelin palaa elävältä.
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Taas se nähtiin ettei kannattaisi etsiä mitään tietoja mistään sarjaan liittyvästä, ei ollut meinaan ainoa spoileri joka tuli vastaan.

Oma vastaavanlainen hölmöilyni (viimeisin) pääsi tapahtumaan, kun olin jostakin saanut päähäni, että tämä tällä hetkellä Natasha Wyldeä näyttelevä nainen olisi sama joka aikoinaan näytteli Rosemary Sinclairin hahmoa tässä sarjassa. Menin sitten googlettamaan sanoilla "natasha wylde" - ehdin lukea tekstiä n. kymmenen riviä, kun silmiin tuli taas tietoa jota en missään nimessä olisi halunnut nähdä vielä tässä vaiheessa. Voe rähmä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös