Eero Elo – jälleen yksi Rauman-lahja porilaiselle kiekkoilulle

  • 241 585
  • 898

Chickendinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
Lähes neljäsosa kaudesta pelattu ykkösketjussa ja -yv:ssä kovalla vastuulla ja 4 maalia tehtynä (3 Sportia vastaan). En nyt aivan hirveästi lähtisi hehkuttamaan Eloa tämän perusteella. Siitä kyllä samaa mieltä, että tämän pelaajatyypin edustajia ei oikein Suomessa arvosteta mutta kyllähän Elon olisi tällä kaudella pitänyt parempaan pystyä.
 

dorka

Jäsen
Niin, koohottaja Huhtanen on tehnyt peräti yhden maalin vähemmän tällä kaudella kuin maalitykki Elo.

Ehkei eri tyylisiä pelaajia kannata vertailla.
En meinannut, että Huhtanen olisi pelannut huonosti, vaan hänen kaltaista pelaajatyyppiä. Tältä pelaajatyypiltä nähdään sitä klassista "yrittämistä", jota ei koskaan nähdä Elon kaltaisilta pelaajilta.
 

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
En ole tätä aluetta kauheasti lukenut, mutta samapa tuo laittaa omakin lusikka mukaan. Minun mielestä Eero Elo on yksi turhauttavimmista pelaajista seurata. Mies ei tee tarpeeksi töitä kentällä, ja on liian itsekäs. Ei siinä, jos olet maalintekijä jumalan armosta, niin saat varmasti paljon anteeksi, mutta Elon tapauksessa tämä ei valitettavasti pidä paikkaansa.

Mikäli Elo olisi puhdas maalintekijä,(10 häkkiä parhaalla kaudella?) joka nakuttaisi maaleja illasta toiseen, saisi hän paljon laiminlyöntejä anteeksi. Se että Eloa pidetään joukkueen "ainoana" maalintekijänä hieman pelottaa.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Ketju toimii ja pääs maalien makuun. Näkisin että valoa on tunnelin päässä. Ei ehkä maailman paras pelikäsitys, mutta ohan tuo mennyt eteenpäin myös kiekottomassa pelissä. Kuhan pääsee ja löytää vapaata tilaa hyökkäyspäädyssä ja käyttää laukaustaan ahkerasti, on arvokas pelaaja. Rajotetusti meillä näitä erityisosaamista omaavia uhkia kuitenkin.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Elo on pelannut ihan pirteästi ja on jopa taklannut muutaman kerran, nykyasenteessa ei ole mitään vikaa. Elon viime kevät oli vaisu, mutta nyt on suunta jo parempaan.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ilmenee siten että miestä on turhauttava katsoa kentällä.

Eli sinulla ei ole todellista käsitystä Elon työmäärästä, sinä et vaan pidä kaverista. Elo on tehnyt tällä kaudella hyvin hommia kaukalossa. Ketju pyörittää hyvin kulmapeliä laidoissa ja Elo usein pitää kiekkoa ulottuvana kaverina, vääntää hyvin. Ja puolustussuuntaan hän on työskennellyt erittäin hyvin, luistelee usein ensimmäisenä takamiestä kiinni.
 
Viimeksi muokattu:

Naimunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Karhut, Chicago Blackhawks
Eli sinulla ei ole todellista käsitytä Elon työmäärästä, sinä et vaan pidä kaverista. Elo on tehnyt tällä kaudella hyvin hommia kaukalossa. Ketju pyörittää hyvin kulmapeliä laidoissa ja Elo usein pitää kiekkoa ulottuvana kaverina, vääntää hyvin. Ja puolustussuuntaan hän on työskennellyt erittäin hyvin, luistelee usein ensimmäisenä takamiestä kiinni.
Onhan Elossa hyvät puolensa. Oma miinukseni Elosta on se, että mies vaikuttaa (pitkän kokonsa?) takia hieman kankealta. Eikä mies hirveän paljon jaa kiekkoa kavereille paitsi kulmissa/maalintakana. Toki on hyvä, että laukauksia tulee paljon, mutta hieman pitäisi olla enemmän silmää ettei aina lähtisi laukomaan mistään nollakulmista esimerkiksi. Mutta joka tapauksessa tärkeä ja hyvä pelaaja, ei siinä mitään.
 

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Carolina Hurricanes
Toki on hyvä, että laukauksia tulee paljon, mutta hieman pitäisi olla enemmän silmää ettei aina lähtisi laukomaan mistään nollakulmista esimerkiksi.

No, ehkä se on huomannut, että harjoituksista Rinteelle noi uppoaa hyvin? *zetamainen hymiö*

Elon paras apu on laukaus, joten sitä tulee viljellä. Ripareissa pitäisi sitten ollaan Lähteenmäen tai aiheuttaa vain trafiikkia maalille.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
On muuten matkalla kovaa vauhtia pelaamaan selkeästi uransa parasta kautta tehopisteiden valossa.
 

Chickendinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
No niin alkaahan sitä tulosta tulla kun vähän potkii. Hienosti on ykkönen pelannut ja hyviä juttuja Eerolta. Nyt kun alkaa tehojakin tulla, niin on kyllä ehdottomasti vastuunsa ansainnut ja toivottavasti pysyy tällä tiellä kauden loppuun asti ja sen jälkeenkin.
 

luotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
Elo pelaa hyvin, on vahva laitaväännöissä ja muutenkin aktiivinen, luistelussakin mennyt eteenpäin. Toivottavasti ei aleta heti jonkun vähän vaisumman pelin jälkeen rikkomaan tätä koostumusta.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kaks viime peliä ja kolme maalia, hyvältä näyttää.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Elo ja Lindell olivat eilen kentän kaksi parasta. Suurin syy Elon nousuun on tapahtunut pääkopan sisällä. Mies liikkuu tehokkaasti ympäri kenttää, haluaa kiekkoja ja uskaltaa nyt tehdä muutakin kuin vain ampua. Niin ja uskaltaa myös ampua. On ilo katsella Eeron peliä tällä hetkellä.
 

Naurava Sika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Elon kanssa on selvästikin alettu painottaa kokonaisvaltaista pelaamista. Oppimiseen voi mennä vielä tovi aikaa, kun miestä on ilmeisesti tähän asti peluutettu lähinnä niin että käsketään vaan etsimään paikkaa ja vetää kiekkoa maaliin ranteella. Nyt mies tekee kentällä paljon kaikkea muutakin kuin vain hakee paikkaa rannarilleen. Suunta on oikea ja kukaties vuoden kahden päästä Elo on jo oppinut pelin muutkin hienoudet ja niiden lisäksi hänellä on se rannari. Olen aiemmin ollut sitä mieltä että Elo saa mennä, mutta nyt näyttää siltä että syön sanani. Kyllä siitä vielä hyvä tulee :)
 

Ribals

Jäsen
Olen aiemmin ollut sitä mieltä että Elo saa mennä, mutta nyt näyttää siltä että syön sanani. Kyllä siitä vielä hyvä tulee :)
Itsekkin olen ollut sillä kannalla, että Elon saa laittaa kiertoon tämän kauden jälkeen, mutta nyt on vähän eri fiiliksiä. No, kausi on vasta nuori ja katsellaan miten Ässien ja Elon kausi etenee.
 

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
Lienee varmaan hyvä paikka syödä hieman omia sanoja. Alkaa aikalailla sama olemaan se, että onko Elo mielestäni turhauttavaa seurattavaa, vai ei. Jos mies tuohon tahtii iskee häkkejä niin, aivan se ja sama miltä se näyttää.
 

Rawker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Blackhawks
Siellä se kaikkien parjaama nyt laittoi hattutempun =) Kulkee niin kulkee =)
 

Ribals

Jäsen
Lähellä oli jo 4. maali, mutta huikea koppi siihen paikkaan Lassilalta. Elo selvästi nauttii pelaamisesta, eikä peli ole väkinäista -> tulosta tulee tuolla vedolla.
 

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Carolina Hurricanes
Hienosti tuntuu kyllä peli maistuvan. Heddenin ja Ryanin paluun myötä, kun saadaan vielä toinen tulosketju kuntoon, niin kai se siit lähtee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös