Eduskuntavaalit 2015 – tulosseuranta

  • 74 802
  • 819

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Guzeninan mielestä demareilta oikein hyvä tulos. Kuinka monta kertaa voi puolue ottaa kuokkaan ja silti pokalla iloita menestyksestä.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Ennusteessa Kokoomuksen ja PS:n ero 1 paikka (38-37)
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ei ainakaan saanut hyvää arvosanaa ministerikollegoiltaan.

Ei kai nyt voi antaa hyvää arvosanaa, kun itse ovat vetäneet hommat täysin vihkoon. Kateellisia perseenreikiä ne ministeritkin ovat, eivät eroa tavallisesta kansalaisesta millään tavalla.

Mustatkortit: Vapaavuoresta samaa mieltä, ei moittimista, kun miettii miten hankalissa tilanteissa äijä ollut. Haglundin lisäksi puhtaat paperit.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Paula Lehtomäki olisi jäämässä rannalle, mikä olisi suomettumisen paluun pelkojen suhteen jonkinlainen torjuntavoitto...
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Yllättävänkin kova kiri persuilta, kun vertaa ennakkoäänii. Kumpula-Natri jo naureskeli Soinille tossa pari tuntia sitten. Karman laki.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
RKP on kyllä tekemässä loistotulosta, Haglund oli puolueelta erinomainen valinta puheenjohtajaksi ryvettyneen Wallinin jälkeen.

Lehtomäki putoamassa, mikä on hyvä juttu, koska Lehtomäen YYA-henkisyys tunnetaan.
 

ipaz

Jäsen
Synkät ajat saattaa olla edessä näillä tuloksilla.

Synkät ajat kenelle? Jos tulee täysin porvarihallitus, niin yrittäjien toimintaedellytyksiä ja palkkauspolitiikkaa tullaan muuttamaan joustavammaksi. Ei se kokonaisuuden kannalta ainakaan huono asia ole. Jonkun yksittäisen demariduunarin se saattaa toki nujertaa, kun senkin pitää alkaa joustamaan. Nykymaailmassa pitää joustaa, jos haluaa menestyä.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Olisi mahtavaa, jos demarit jäisi sijalle neljä. Pysähtyneisyyden aika alkaa toivottavasti viimein murtua samoin kuin ay-Antin pinna.
Näin on. Vanhan kaavan mukaisesti vaalien neloselle ei jäisi edes paikkaa eduskunnan puhemiehistössä, jos sillä nyt muuta isompaa merkitystä on kuin symbolista.

Ihmettelen vain sitä, miksi demarit saavat noinkin paljon ääniä. Ihan tyhjä joukkue, puheenjohtajanakin joku viime vuosisadalta kaivettu ay-vääpeli.

YLEn ennuste tosiaan heilahtelee kiusallisesti, lieneekö viime vaalien persujytkyn ansiota.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Totta Calle on hoitanut hommat tyylillä ja Vapaavuorta pitää myös kehua.

Jatko-Jytky on lähellä. Jytky tuon tasonkin säilytys kyllä on.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Huh huh. Persut vetänyt aika järkyttävät spurtin loppuun. Top3 sijoitus olisi helvetin kova veto, varsinkin jos katsoo mistä tilanteesta lähdettiin ennakkogalluppien sun muiden pohjalta.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Vaalijärjestelmä toimisi aika hyvin (vaikka varmaan vähän satunnaisesti) jos tuo ennuste pitää paikkansa: olisi sama järjestys paikoissa kuin äänissä tuossa tiiviissä "keskiryhmässä". Aina muuten jaksaa ihailla tätä urheilumieltä ja jännitystä, minkä suomalainen puoluepolitiikka nostaa täällä JA:ssa. Fanin elämä on mielenkiintoisempaa!

Mutta siis hyvä tulos, kun Keskustasta ei tullut mitenkään valtavan ylivoimaista - kolmen suuren hallitus tästä saadaan. En kyllä usko että on suurta merkitystä tuolla järjestyksellä 2-4 -sijoilla, mutta SDP tosiaan voisi nyt mennä oppositioon vähän miettimään. Tästä tulee vielä mielenkiintoiset hallitusneuvottelut, mutta ne käydään sitten visusti kabineteissa.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
PS tasoissa jo kokoomuksen kanssa.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
PS nousi nyt jo kokoomuksen rinnalle paikoissa, demarit on jäänyt jo 4 paikkaa jälkeen.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Vituttaa kattoa tota Vapaavuorta. Ihan sen takia, että jättää kotimaan politiikan. Noin fiksua kaveria olisi tarvittu jatkossakin.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Ei se nyt mikään ihme ole että demarit sakkaa.

Äänestäjistä 90% siellä kuudenkympin ja kuoleman välillä (jossain oli että alle kolmekymppisissä kannatus ~3%), jolloin ennakkoäänet korostuvat.

Demarit jatkavat torjuntavoittojen ottamista, todennäköisesti torjuntavoitot loppuvat kun on päästy sinne vassarien kylkeen kymmenen pinnan pintaan.

Pian kannattaa vasemmiston yhdistyä eli demarit, vassareita ja kommarit yhteen. Saavat yhteensä jonkun 20%kannatuksen...
 

Taskulamppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Persujen loppukiri onneksi tuli. Vielä Stubidon porukasta ohi ja tämähän meni ihan ok. Toki kokkareilla edelleenkin ihan liikaa ääniä tuon 8 vuoden tunaroinnin jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös