Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkin FASlapsi turhat ja provosoivat viestit HIFK-osioissa toivat hänelle kahden kuukauden pelikiellon. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Guetsin yhden sanan viesti Juhani Tyrväisen ketjussa ei antanut mitään uutta keskustelulle, joten päädyimme antamaan hänelle viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki godspeedin "Olen sanaton"-viesti feminismi-ketjussa oli täysin turha, joten annoimme myös hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkin kausi kirjoitti täysin turhan "Hieno viesti!"-viestin TPS-osioon ja on sen vuoksi seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Esteri keskittyi otteluseurannassa lähinnä henkilökohtaisuuksiin, minkä vuoksi päädyimme antamaan hänelle kahden viikon pelikiellon.

Palkitsemme nimimerkit Crapbag ja Domi28 viikon pelikiellolla otteluseurannasta löytyvistä netiketin vastaisista viestistä.

Nimimerkki Miju kirjoitti Jukurit-osioon täysin turhan viestin. Lisäksi "linkki Youtubeen" ei kuvaa sitä, mitä linkki sisältää. Annamme tästä viikon pelikiellon.

Pelkät pisteet eivät tuo sisältöä keskustelulle. Tämän vuoksi annamme nimimerkki WigWamille viikon pelikiellon.

Annamme nimimerkki AaTeelle viikon pelikiellon SaiPa pudotuspeleissä -ketjun offtopicista.

Nimimerkin ja hänen oikean nimen yhdistäminen on kiellettyä, vaikka viestiä kirjoittaessa ei olisikaan täysin tosissaan. Tämän vuoksi nimimerkki mustaoranssi on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Calgary Flames 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pontus Toikka, 19.06.2017.

 1. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Kaksi pistettä oli tarjolla, mutta ei vaan kelvannut. Taas kerran isot määrät tuhlattuja maalipaikkoja ja Gilliesin esitys ei ollut NHL-tasoa. Gaudreau vähän heräsi ottelun loppupuolella, mutta Monahan ja varsinkin Ferland ovat edelleen koomassa. Jos Brodie esittäisi tuollaisia otteita useammin, niin ainakaan itselläni ei olisi mitään moitittavaa. Backlund ja Brouwer olivat myös kovalla pelipäällä. Jos Smith ehtii pelata tällä kaudella enää vain 5-10 ottelua, niin silloin on jo todennäköisesti liian myöhäistä.

  Seuraavaksi edessä neljä "helpompaa" matsia ja noista olisi pakko ottaa vähintään kuusi pistettä.
   
 2. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Mietin tuon siirtoikkunan sulkeuduttua, että pyrkiikö Flames pääsemään irti maineestaan 'maalivahtien hautausmaana' ja siksi eivät ottaneet maalivahtia kaupanteon kautta.

  Samoin myös hyvä tapa tappaa nuoren maalivahdin itseluottamus, on hankkia heti kokenut kassari, kun 'muutama peli ei suju' ..
  Toki tuokin sisältää sen riskin, että nuoret kaverit ei kestä paineita tiukassa paikassa. Tämä on mun mielestä näkyny joissakin helpoissa päästetyissä maaleissa.
  Omasta mielestäni näitä ajatuksia vasten oikea ratkaisu.
  Onko muut pohtineet tätä?
   
 3. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Olen myös sitä mieltä, että se oli oikea ratkaisu, kävi miten kävi. Noita varausvuoroja on jo tuhlattu ihan tarpeeksi ja tuskin jonkun toisen joukkueen 2-maalivahti olisi pystynyt pelaamaan Smithin tasolla. Gulun pelitapa vaatii sen, että maalivahti pystyy koko ajan olemaan hyvä/erinomainen. Nyt, kun näin ei ole ollut, niin lopputulos on tämä.
   
 4. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Flamesin kotipeli. Muuta ei sitten tarvittukaan siihen, että Islanders sai katkaistua 8 ottelun tappioputkensa. Smith päästi seitsemällä ensimmäisellä vedolla kolme maalia ja toisessa päässä Gibson pelasi loistavan ottelun. Onhan se tietysti corsien kannalta hyvä asia, kun joukkue laukoo paljon kiekkoa, mutta tässäkään asiassa määrä ei korvaa laatua. Flames on ollut tällä kaudella ihan omaa luokkaansa ohi vedettyjen laukausten suhteen. Tämän hetken lukema on 1025 eli melkein 15 vetoa per ottelu. Siihen vielä lisäksi isot määrät vetoja, jotka suuntautuvat suoraan kohti vastustajien pelaajia tai maalivahtia.

  Gio ja Hamilton ovat sentään antaneet paljon apuja maalinteon suhteen. Hamilton on pakkien maalipörssin jaetulla kärkisijalla ja Gio on puolestaan jaetulla neljännellä sijalla. Muiden pakkien suhteen onkin sitten ollut aika hiljaista.

  Seuraavaksi sitten vuorossa McDavid-show ja tappio siitä, niin kausi on aika lailla taputeltu.
   
 5. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Erittäin tärkeä voitto ja joukkue otti lopulta sen kuusi pistettä noista neljästä matsista. Smith palasi nopeasti omalle tasolleen ja kerrankin Flames onnistui pimentämään McDavidin ainakin osittain. Siinä ne voiton avaimet. Huonoa taas oli se, että joukkueella tuntuu olevan todella isoja maalinteko-ongelmia. YV toimi hetken aikaa, mutta nyt 26 edellistä kertaa on tuottanut vain yhden maalin. Versteeg on ilmeisesti pian palaamassa, mutta saa sitten nähdä, että miltä se peli näyttää noin pitkän tauon jälkeen. Tkachuk tosiaan kaatui edellisessä pelissä ikävän näköisesti, eikä pelannut Oilersia vastaan. Bennett on pelannut taas viime aikoina hyvin, mutta ei kyllä mitenkään korvaa Tkachukin panosta tuolle ketjulle.

  Seuraavat neljä matsia ovatkin sitten etukäteen paljon vaikeampia, mutta niistäkin olisi hyvä ottaa vähintään viisi pistettä. Parasta tietysti olisi, jos Sharks ja Ducks kaatuisivat varsinaisella peliajalla.
   
 6. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Eiköhän se ollut sitten siinä. 10 matsia jäljellä, joista pitäisi voittaa ainakin 7-8. 16 edellistä matsia on tuottanut vain kuusi voittoa, joten ei tule tapahtumaan.

  Sharks hankki Kanen ja Flames hankki kaksi jämäpelaajaa, jotka eivät mahdu edes kokoonpanoon. Juuri näissä matseissa näkyy sitten se ero.

  GG teki taas kerran hyvää työtä, kun malttoi pitää Smithin maalissa, kunnes ottelu oli varmuudella hävitty. Sitten epätoivoinen yritys ottaa Rittich pois maalilta 6 min ennen loppua kolmen maalin tappiotilanteessa. Jos Jack Adams-voittaja sai kenkää yhden heikomman kauden takia, niin eiköhän tämänkin pellen Flames-ura pääty tähän kauteen.
   
 7. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Joo...
  Ainakin Kings, Golden Knights/Edmonton, Anaheim ja San Jose pitäis kaataa suoraan..
  Epätodennäköistä kyllä.
  Tässä vaiheessa voi jo spekuloida, että henkinen puoli ja erikoistilanteet on tämän kauden suurin ongelma. Nuo molemmat liittyy valmennukseen. Epätasaisuus varmaan tulee sit samassa mukana.
  Toki Hamonic ei ollu niin iso pala, kun olis voinu olla, ykkösestä puuttuu edellen toinen laituri ja kolmos-neloskentät ei koko kaudella saanu juurikaan tulosta tai edes vakiintuneita kokoonpanoja. Yksilötasolla pettymyksiä on myös useampia. Bennett, Brodie, varauksin Brouwer, Ferland, Frolik. Turhakkeita oli sit kans muutama esim. Stajan, Lazar, Stone, Steward...
  Positiivisia yllätyksiä? Janko? Smith? Näitä ei oikeen oo yhtään.

  En näe, että mentäis pitkälle, vaikka pleijareihin päästäiskin. Smith, Monahan, Tkachuk ainakin puolikuntoisia jo nyt. (Flamesin otteluennakoiden mukaan)