Ilmoitukset

Nimimerkki Ishmael on saanut kahden viikon pelikiellon HIFK-osion henkilökohtaisista hyökkäyksistä. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Calgary Flames 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pontus Toikka, 19.06.2017 klo 10.52.

 1. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Smithin loukkaantumisesta oli puhetta Flamesin ottelua edeltävässä Haastattelussa sen verran, ettei pelaa Bostonissa tai Nashvillessä ja sen jälkeen on day-to-day. Magneettikuvat olivat koutsin mukaan hyvät.
   
 2. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Tappio tuli, ansaitusti.
  Rittichiltä hyvä peli. Ehkä sen kolmannen maalin olis voinu saada.
  Pakeilta paljon hasseja. Hamonic nukkui ekassa, Gio kolmannessa maalissa.
  Peli olis voitu saada hoideltuakin jos toiseen erään olis saatu yvmaali. Rask pelas kyllä hyvin. Mm. Tärkee koppi Jankon vetoon toisen erän lopussa.
   
 3. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Brodie myös pelasi heikosti tuossa toisessa maalissa, kun ensin lahjoitti kiekon vastustajalle ja sen jälkeen pelasi itsensä ulos tilanteesta. Hamilton puolestaan ei ilmeisesti halunnut kuunnella yleisön buuauksia ja sen takia kiekko tuntui polttavan lavassa. Tasaisen huono matsi puolustukselta.

  Bruins pelasi sen verran hyvin, ettei se vaan voi riittää mihinkään, jos joukkue pelaa vajaan yhden erän verran hyvin. Rittich piti joukkueen mukana ottelussa pitkän aikaa, mutta olihan se ihan selvä asia, että jossain kohtaa noista paikoista alkaa menemään sisään. Bennett on nyt pelannut pari matsia hyvin, mutta saa nyt nähdä, että kuinka kauan se kestää tällä kertaa.

  Tkachuk on pelannut loistavan kauden, mutta Backlund ja Frolik ovat puolestaan pelanneet selvästi huonommin, kuin viime kaudella. Frolikin tehotilasto näytti viime kaudella +13 ja tällä hetkellä ollaan -7 lukemissa. Backlundin kohdalla +9 on vaihtunut -9 lukemiin. Sen lisäksi molempien pistetehtailu on laskenut jonkin verran. Varmaan pahinta on kuitenkin tuo Backlundin jäähyily. Koko viime kaudella otti 13 kakkosta ja nyt jo tässä vaiheessa kautta on ottanut niitä 20. On puolestaan hankkinut vastustajille vain kaksi kakkosta eli aika järkyttävä suhdeluku. Vertailun vuoksi voisi mainita Tkachukin, joka on ottanut 11 kakkosta ja hankkinut niitä peräti 36. Toivottavasti nuo Backlundin otteet tulevat myös näkymään jatkosopparin koossa.
   
 4. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
 5. Vuoho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Tässä nopeasti tehty listaus (ottelut, maalit, +/-, laukaukset ja laukaukset/pelatut pelit):

  2017-2018 GP G +/- S S/GP
  Matthew Tkachuk 55 20 -2 144 2,61
  Mikael Backlund 57 10 -9 140 2,45
  Michael Frolik 45 8 -7 108 2,40

  2016-2017 GP G +/- S S/GP
  Matthew Tkachuk 76 13 +14 142 1,87
  Mikael Backlund 81 22 +9 197 2,43
  Michael Frolik 82 17 +13 202 2,46

  Pahoittelut muotoiluista, tai niiden puuttumisesta.
   
 6. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Juuri näin se sitten meni, joten pitää kyllä olla tyytyväinen.

  Rittich halusi yrittää pelata mailalla, kuten Smith ja se maksoi kolmannen maalin. Myös tuossa toisessa maalissa useampi pelaaja pelasi huonosti ja se johti lopulta maaliin. Muuten joukkue pelasikin kaikin puolin hyvän ottelun. Rittich saa myös puhtaat paperit, kun teki varsinkin kolmannessa erässä sen verran isoja torjuntoja.

  Olen jo toivonut pitkän aikaa näkeväni mitä Bennett-Janko-Tkachuk-ketju saisi aikaan. Turhaan. Nyt Gululle taisi käydä jokin vahinko ja tuo kolmikko sattui olemaan samanaikaisesti jäällä. Tuloksena heti hieno maali. Tkachukin ominaisuudet tulevat toki parhaiten esille juuri jarrukentässä, joten tuskin tuo tulee enää toistumaan.

  Ottelu oli hyvä esimerkki siitä, että kuinka iso merkitys toimivalla ylivoimapelillä on. Otetaan vielä toinen esimerkki. Pensien tämän hetken viisi parasta pistemiestä on tehnyt pisteistään peräti 47% ylivoimalla. Flamesin kohdalla vastaava luku on vain 28%. Joukkueen pelit ovat tällä kaudella erittäin useasti päättyneet yhden maalin erolla. Joukkue olisi varmasti tähän mennessä kerännyt 5-10 pistettä enemmän, jos tuo luku olisi ollut edes 30-35%. Ei sen ainakaan pitäisi siitä jäädä kiinni, että kahteen yv-kenttään ei löytyisi tarpeeksi taitoa ja maalintekokykyä.
   
 7. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Backlundin jatkosoppari on nyt sitten julkistettu. Pelaaja itse vähän moitti, että se tehtiin kauden aikana(en nyt muista lähdettä tarkkaan oliko ollu Flamesin omilla sivuilla joku haastattelu)
  6 vuotta ja 5,35 AAV
  Ei nyt mikään paha soppari ja mikäli jatkaa tulevina kausina edelliskauden tasolla niin Flamesille erittäinkin hyvä. Tämän kauden otteilla ehkä jopa ylihintainen.
  Tulevat kaudet näyttää. Toivoisin, että nyt kun tämä on pois alta, niin peliin tulee rentoutta ja tehoja.
   
 8. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Lainaus:
  Juurikin saman totesin. Samaten AV toimi ja heti voitettiin kova porukka.
   
 9. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Tuo Kyle Turrisin 6x6M sopimus oli varmaan lähtökohtana noille neuvotteluille, joten siihen nähden ihan ok lopputulos. Toivottavasti tosiaan nyt lähtee homma taas toimimaan paremmin, kun ei tarvitse miettiä noita asioita enää. Pahin mahdollinen skenaario on toki se, että tuo viime kausi oli se Backlundin uran huippu ja 2-3 vuoden päästä pelaa ylihintaisena nelossentterinä. Onneksi täysi NTC on voimassa vain kolmen ensimmäisen kauden aikana, joten eiköhän tuosta sopparista pääse tarvittaessa myös eroon. Jotenkin silti tuntuu siltä, että Backlund ei tule tekemään brouwereita.
   
 10. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Neljäs tappio kuuteen viimeiseen peliin. Floridaa vastaan Rittich pelasi NHL-uransa ainoan huonon matsin, mutta nyt oli taas ainoa syy sille, että joukkue sai edes yhden pisteen. Jos itse teet vain yhden maalin ja päästät vastustajan kolme kertaa läpiajoon, niin yleensä voitosta on turha haaveilla. Tuo sopparin syntyminen ei ainakaan ole parantanut Backlundin pelaamista. Viimeiset kahdeksan matsia 0+0 ja -5. Frolik samassa ajassa 0+2 ja -6. Siihen vielä lisäksi kaikki ne turhat jäähyt, niin hyvin on kyllä mennyt.

  Tuskin lännestä mennään jatkoon ainakaan alle 96 pisteen eli sekin vaatisi lopuista peleistä esim. 12-7-3. Siellä on vielä mm. Vegas x 3, Oilers x 2 ja Ducks x 1. Sen lisäksi vielä melkein puolet jäljellä olevista peleistä pelataan kotona eli aika hankalalta vaikuttaa.
   
 11. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Toivottavasti Smith on mahdollisimman pian pelikunnossa. Vähän alkaa näyttää siltä, että Rittich on lopulta tämän kauden Chad Johnson. Joukkue on nyt hävinnyt kolme matsia putkeen ja kaksi näistä menee kyllä Rittichin piikkiin.

  Ferland on ollut täysin pihalla viimeiset kuusi matsia, 0+0 -6 ja vain kuusi vetoa kohti maalia. Siihen vielä lisäksi Backlund ja Frolik, niin puolet joukkueen top-6 hyökkääjistä alisuorittaa tällä hetkellä pahasti. YV on viime peleissä toiminut sen verran hyvin, että tuota kolmikkoa Gaudreau-Monahan-Tkachuk voisi kokeilla myös tasakentällisin. Gulu kuitenkin päättää näistä asioista, joten tuskin tulee tapahtumaan. On se vaan niin hienoa, kun joukkuetta valmentaa Kanadan oma Marja Mäki.