Boston–Montreal playoff sarja

  • 5 216
  • 36

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Eipä Joe pystynyt viime vuonnakaan nousemaan kapteenin C-kirjaimen mukaiseen rooliin NJ-sarjassa. Olkoonkin, että vastassa pelannut joukkue oli tuleva mestari. Kummasti jää Joe aina näissä kovissa peleissä statistin rooliin vaikka odottaisin juuri hänen tyyppiseltä pelaajaltaan aivan muuta, että hän olisi kuin kala vedessä kovissa väännöissä. Esim. Brian Rolston pelasi mielestäni eilen juuri niin taistelevaa peliä kuin pleijareissa voidaan pelaajalta odottaa. Se vaan ei riittänyt.

Myyko Bruins Joen johonkin "Losiin" ja alkaa jälleen rakentamaan joukkuetta uuden miehen, Bergeronin ympärille? No tuskin, mutta jos vanhat merkit paikkansa pitää, niin...

Ai niin, se maali vielä. Raycroft kämmensi tilanteen tutuksi tulleella tyylillään. Kovalevin "laukaus" olisi mennyt sivurautoihin, mutta Andrew ohjasi kiekon mailallaan suoraan maalin edessä kytänneelle ja vapaaksi unohdetulle Zednickille. Raycroft heitteli koko pelin ajan ripareita sinne sun tänne. Aika mukava urakka pakeilla siivota maalinedustaa. Theodore liimasi taas kiekot eri hyvin kroppaansa.
 
Viimeksi muokattu:

verco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Loistavaa Canadiens!

Mahtava suoritus! Täytyy myöntää, että 1-3 tilanteessa alkoi jo usko horjua varsinkin tuon umpisurkean loppukauden johdosta. Onneksi joukkue on täynnä miehiä, jotka pystyvät vielä toivottomassa paikassa pusertamaan 10% ylimääräistä.

Ykkösketju on tulessa! Toivottavasti Tampaa vastaan ei kuitenkaan olla liikaa tämän varassa, muiltakin alkaisi onnistumisia toivoa, vaikka oma pää puhtaana pidetäänkin. Theo alkaa taas pääsemään "välivuoden" jälkeen sille tasolle, millä oli kauden 2002 play offeissa. Ehdottomasti joukkueen MVP Boston-sarjassa.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Kyllä lämmittää tuo Habsin meno jatkoon, jo yksin Koivulle suo menestystä.

Jotenkin tuntuu, että ei Thorntonista ole vielä KOVIIN peleihin ja muutenkaan en Joeta arvosta. Hyvä peluri, mutta jotenkin se Thorntonin harrastama jatkuva mailalla hakkaus ällöttää.

Voisiko sanoa, että eräällä tavalla taito ja nopeus voitti nyt fyysisyyden. Boston taklasi rajusti (Thornton Komisarekia, joku ajoi suoraan päin Kovalevia), mutta silti Habs voitti.

Nyt sitten odotetaan selityksiä Thorntonin heikoille otteille ja Sullivanin erottamista.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Viestin lähetti Köpi
Voisiko sanoa, että eräällä tavalla taito ja nopeus voitti nyt fyysisyyden. Boston taklasi rajusti (Thornton Komisarekia, joku ajoi suoraan päin Kovalevia), mutta silti Habs voitti.

Voisi. Itseäni kiehtoo ja samalla jossain mielessä huvittaa se millä tavalla Boston on maineensa vanki. Se on hieno, se on perinteitä. Tulihan joukkueeseen vahvistuksiksi kynämiehet Nylander ja Gonchar, mutta muutenhan joukkue on täynnä isokokoisia kanukkijääkiekkoilijan prototyyppejä, jollaisiksi nikkarit täällä Euroopassa mielletään.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Thorntonin puolustukseksi sanottakoon, että loukkaantuminen oli tiettävästi paljon pahempi kuin annettiin ymmärtää... Kesällä RFA, ja puolestani saavat treidata miehen Allisonin, McLarenin ja muiden luusereiden kaveriksi etelän lämpöön. Ehkä jaksan kirjoittaa Bruins -threadiin jotakin ensi kaudesta, kunhan toivun vitutuksestani.
 

Ipa9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Montreal Canadiens
Liverpool FC
Kerta kaikkiaan loistava suoritus.

Itsellänikin oli usko loppua 1-3 tilanteessa. Suunnittelin jopa fantasyliigoihin Bruins pelureiden hankkimista (häpeällistä).
Mutta voin lohduttautua sillä, että tilastojen mukaanhan tämän ei pitänyt olla mahdollista.

Viimeinen peli oli äärimmäisen tiukkaa vääntöä, jonka ratkaisivat Theo parempi kiekkokontrolli verrattuna Raycroftiin sekä ykköskentän huomattavasti vahvempi esitys verrattuna Bruinsien vastaavaan.

Oli Big Joen vamma sitten mikä tahansa, mielestäni sen taakse on turha mennä piiloon. Jos ei ole pelikunnossa lienee parempi pysyä poissa.

Seuraavaksi Lightning.
St.Louis, Lecavallier ja kumppanit. Ei ainakaan vastus helpotu, mutta opin läksyni ja uskon voittoon kunnes lihavahko naisihminen on laulanut.

Go Habs Go!
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Kuitenkin näkisin, että ilman Thorntonin kentällä haahuilemista bruins ei olisi ikinä päässyt 3-1 johtoon. Nylanderin kenttä sai muutamassa pelissä mellastaa Thorntonin varjossa aika vapaasti. Sullivanin olisi pitänyt ymmärtää, ettei Thorntonista vajaakuntoisena ole ratkaisijaksi ja jakaa vastuuta sen mukaan. Järjetöntä, että Thornton sai vajaakuntoisenakin eniten jääaikaa Bruinshyökkääjistä. Nylanderille ja loistavalla asenteella pelanneelle Greenille olisi suonut enemmän vastuuta Thorntonin kustannuksella.

Ehkäpä Sullivan mokasi kokemattomuuttaan, tai sitten hänellä ei ollut kanttia olla peluuttamatta Thorntonia. Kukapa voisi valmentajaa syyttää, jos hän luottaa "parhaisiin" pelaajiinsa. Onnistuikin siirtämään vastuun niskoiltaan ainakin sen perusteella, että media on ottanut Joen hampaisiinsa. Sullivanin olisi pitänyt reagoida viidennen ottelun teurastuksen jälkeen. Nyt hän muokkasi ketjut vasta viimeiseen peliin uusiksi. Se oli liian myöhään, ja siinäkin hän teki virheen. Ei ollut järkeä hajoittaa hyvin toiminutta Nylander-Samsonov-Bergeron -yhdistelmää.

Jälkiviisaus on parasta. Sullivania voi moittia myös huonosta ylivoimasta ja siitä, että hän jääräpäisesti peluutti samaa ylivoimaviisikkoa, josta puuttui selkeä maalinedusmies. Häntä voi moittia myös Goncharin ylipitkistä vaihdoista, joka näkyi lukemattomina Habs läpiajoina ja ylivoimahyökkäyksinä. Siitä pisteitä, että Razor sai seisoa tolppien välissä kaikki pelit. Maalivahtiin Bruinsin tie ei tänä vuonna katkennut.
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
Viestin lähetti larzzon

Ehkäpä Sullivan mokasi kokemattomuuttaan,

Asiaa. Sormella voi osoittaa Sullivania monesta asiasta, jonka olisi voinut tehdä toisin. Silti voitto oli pienestä kiinni. Tolpan sijasta kiekko reppuun ja Bruins olisi jatkanut tästä parista. Parempi joukkue meni jatkoon ja siihen tyydyttävä. Flyers-Bruins olisi kyllä kiinnostanut parina. Nyyh nyyh!
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Boston Bruins
Loistavaa, kerrassaan loistavaa.

Voisin lyödä vetoa siitä että tulevaisuudessa, vaikkei työsulkua tulisikaan, eivät Gonchar & Co ole enää Bostonin miehiä, ja Thornton treidataan arvatenkin jonnekin Kingseihin kaveriksi eräälle ex-Boston hylkiölle. Paras joukkue pitkään aikaan, ja herrat pelaavat loppupelit kuin biatchit. No tähänhän me olemme jo toisaalta viime kausien play-offien pohjalta tottuneet.

On se mukavaa olla taas vaihteeksi Boston-fani :(
 

Aksu

Jäsen
Tuntuu pirun hyvältä tämän otteluparin tulos ja syynä tietysti Saku Koivu. Herra on tehnyt legendaarisen seuran kapteenina monta vuotta kovaa työtä vailla menestystä ja jo yhden ottelusarjan voitto on balsamia "haavoille". Koristeen kakun päälle tuo Koivun henkilökohtainen panos. Johtajuutta näkyvissä...
 
Viimeksi muokattu:

kyy_boss

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Tampere United, Detroit, Boston, Dallas,
Aika outo tunne miten tässä näin kävi? no Nhl:ssä kaikki näköjään on mahdollista..
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Uskomatonta... ei voi muuta sanoa. Nyt NHL:n suosikkijoukkue teki IFK:t ja nousi sillasta, pitkään aikaan on mukavaa olla Habs-fani pudotuspelien aikaan...

GO HABS GO!

Ja Kovaleville sopimus (vaikka ensi kaudella ei pelatakaan)!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös