Bongaa liigakiekkoilija

  • 1 118 078
  • 3 104

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Tumppi Suominen osti eilen koko joukkueen tarpeisiin Coca Cola Zeroa Itäharjun Prismasta.

Muutenkin Itäisen Turun kaupassa näkyy kohtalaisesti (ex-)tepsiläsiä. Suikkasen näki ennen vähintään kerran viikossa Prismassa. Skanssi ovat pyörineet kesän aikana Suominen (mustassa motoristin nahka-asussa), Hurme, Birner ja alkukesällä myös Jursi Sr.
 

scholl

Jäsen

tutzba

Jäsen
Jyrki Louhi Wanaja Festivalseilla jonkun kissan kanssa. Paino sanalla kissan. Ei kun oli siinä jotain muutakin, Louhihan käveli keppien kanssa. Mikäs sille on tullut?
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Niko Snellman bongattu Tampereen Pancho Villassa kavereittensa kanssa.
 

scholl

Jäsen
Kyllä ne vaan Audeja olivat. Hirso nyt saa varmaan ajaa ihan mitä vaan, mutta ehkä se Mara ajeli sitten vaimon autolla :)

Täytyy varmaan laittaa Valtaselle palautetta siitä, että Mara on huhuttu olleen kilpailevan automerkin ratissa. Eihän tuo ole millään tavalla sopivaa niin kauan kuin miehellä on sopimus IFK:hon.
 

Ralph

Jäsen
Monta kuukautta myöhässä mutta muistinpahan nyt että ennen 3.finaaliottelua HPK-TPS siinä parkkipaikalla Ilari Filppula hölkkäsi vastaani. Olisin siinä voinu sitä turpaan vetästä niin Kerho ois voittanut pelin.. Ei voi mitään näin jälkeenpäin.
 

Grohl

Jäsen
Mikko Lehtonen bongattu eilen Oulun Joutsensillan K-Supermarketissa. Kovassa tikissä näytti olevan. Yritin taklata puuntakaa, kun Lelu katseli leipä-valikoimaa, mutta ei hievahtanutkaan, vaikka vauhtia oli minkä ehdin parissakymmenessä metrissä kelata. Tai hievahtamattomuus johtui siitä julman kokoisesta biitistä, mikä Lelulla oli huulessa, painoi varmaan saman verran kuin mies itse!

Tänään yritin ajella Lelua sitten autolla, mutta en ehtinyt kääntämään tarpeeksi aikaiste eteen, sillä kaveri tuli niin kovalla vauhdilla vastaan ja ehti väistää. Siinä olisi Mikon city-maasturi ottanut lukua asfaltin pinnassa sanon ma, jos olisin pikkaisen aikaisemmin löytänyt oikeat raiteet. Rekkarin painoin tietysti kauppareissulla mieleen, jotta pystyn hakemaan avomaan pommia jatkossakin, autolla tai ilman.
 

Ralph

Jäsen
En tiedä onko liigakiekkoilija enskaudella mutta Särkänniemessä tuli bngattua kaukaloiden kuningas, tuulennopea tehopakki Sami Helenius!
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Marko Mäkinen la-iltana Turussa Börs-yökerhossa.
 

Bulldog

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, St Pauli
Ville Peltonen Hevi osastolla Munkkivuoressa.

Lauantaina ruokaostoksilla K-marketissa Munkkivuoressa, tuttu mies pisteli tomaatteja pussiin. Vaihdettiin kuulumiset pikaisesti. Leikkauksesta on toivuttu ja jäällä mennään kovaa. Villellä hyvä pössis ja fyysisesti ja henkisesti kunto kohdallaan. Jäipä tapaamisesta hyvä fiilis, kauden alkua odotellessa.
 

Normandia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo
Joonas Järvinen ylioppilaskadulla anttilan kassi kädessä - Kirjoja näytti olevan..
Iloisuus ainakin hänestä paistoi läpi, treenit mennyt hyvin?
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Jarmo Kekäläinen osui tänään samaan aikaan Kinopalatsiin tyttäriensä kanssa.Ei varsinaisesti liigakiekkoilija, mutta eiköhän "Kovin vahvistus"-status riitä tähän ketjuun pääsemiseen.
 

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
ex-kiekkoilija Timo Peltomaa eilen Hämeenpuiston Puistofiestassa Tampesterissa.
 

Fanduli

Jäsen
Suosikkijoukkue
pohojoosen poijjaat
Kärpänkaataja Pirneksen Essi (never forget 2003..) Espoon Isossa Omenassa männä viikolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös