Bongaa liigakiekkoilija

  • 1 118 067
  • 3 104
Hyvää settiähän Kuhta heittää. Ehkä vähän kärjisti muista jengeistä, mutta noinhan se menee.

Itse jouduin tyytämään Jutilan bongaamiseen, mutta kyllä se siltäkin juttua lähti.. ei puhuttu tosin jääkiekosta vaan hänen suuntavaistottomasta kaveristaan.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Uskomatonta miten joku tuossa tilanteessa nauhoittaa salaa toisen huomaamatta ja kaiken huippuna vielä pistää nettiin jakoon. Mun mielestä todella typerää ja ehkä hieman raukkamaistakin. Eikä nuo vaikuttaneet edes mitenkään pikkupojilta. Ei välttämättä/varmaankaan tuo koko joukko ole tuon tempun takana, vaan ehkä tuo yks jamppa vaan. Pitäisiköhän tuossa olla videolla esiintyvän henkilön lupa, jotta tuota saisi julkisesti esittää?
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Aika typerä temppuhan tuo videointi/levitys on mutta kyllä Kuhdan pisteet nousivat meikäläisen silmissä. Melkoisen fiksuja puhui, paitsi pari pikku lapsusta oli joukossa. Ja huumoriakin piisasi. Tuskin Kibe yöuniaan menettää vaikka tietäisi tämän videon olevan youtubessa, eri asia olisi jos kaveri olisi örveltänyt aivan ympäripäissään...
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Niin, oli toki mautonta nauhoittaa tuolla tavoin lupaa kysymättä, mutta kusipäistä on myös lähteä levittämään tuota pätkää ympäri nettiä. Alunperin tuo pätkä oli tarkoitettu vain tietyille henkilöille, mutta jotkut valopäät sitten tietenkin lähtivät levittämään ja yllätysyllätys tuo vietiin youtubeenkin asti. No, saahan tuon pätkän nopeasti sieltä pois ja linkin poistettua. Todennäköisesti näin tulee lähitulevaisuudessa tapahtumaankin, sillä tämä ei todellakaan ollut tarkoitus...
 

Cube

Jäsen
Ikijokeri kirjoitti:
No, saahan tuon pätkän nopeasti sieltä pois ja linkin poistettua. Todennäköisesti näin tulee lähitulevaisuudessa tapahtumaankin, sillä tämä ei todellakaan ollut tarkoitus...
Vähän myöhäistä nyt. Eiköhän tuo pätkä ole aika moneella koneella jo tallessakin. Kerran kun jotain nettiin laittaa, ei sitä sieltä enää pois saa.
 

Pazman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, NuPS.
Baxter, Hakki ja Hexi

Tulivat samalla taksilla Ruusulankadulle hieman ennen puolta yötä perjantaina 2.2.

Hexin moikkaaminen meni reisille. Aloitin sanomalla Riihiranta, sitten vaihdoin kesken kaiken Hexiin, joten suuni muotoili sanan Rhexi, jossa h-kirjain ei Hexin naurusta päätellen kuulunut kunnolla.
Ehkä olin ottanut, ehkä en.

Pari kuvaa jäi muistoksi.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä, että Kuhdan video on nyt poistettu. Vaikka sinänsä videossa ei ollut mitään muuta vikaa kuin se, että oli ilmeisesti salaa kuvattu. Tarkoitan siis sitä, että todella asiallisestihan Kimmo käyttäytyi rakkaan vihollisemme fanien kanssa, vaikka hieman oli tullut otettuakin. Eli juuri niin kuin pitääkin. Loistojätkä tuo Kuhta, ei voi muuta sanoa.
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Nikkilän Tommin kanssa juttelin perjantaina junassa matkalla tampereelta jyväskylään. Mukava mies jolla oli tiukat ajatukset sm-liigaa ja tuomareita koskien. 2 tuomaria 12 joukkuetta. Lisäksi tuli muutamia ihan jänniä kulissijuttuja ilmoille.

Hauska juttu muuten, että mies kantoi Hurrikaanikassia olallaan. Syyksi tähän Tommi kertoi Tapparan köyhyyden. :D
 
Viimeksi muokattu:

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
ex-IFK juniori, nykyään Bluesissa kakkosmaalivahtina toimiva Mikko Strömberg oli seuraamassa paikallispeliä Ilmalan ostarilla.
 

metsänpeikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eilen A-nuorten ottelussa Ässät-TPS huomasin katsomossa tutun näköisen jannun. En heti saanut päähäni, että kuka oli tuo nahkatakkinen herra. Mietin, että ehkäpä vaikka joku Dingo-yhtyeen jäsenistä saattaisi olla tuon näköinen. Kunnes tajusin, Tommi Turunenhan se oli, meidän ykkösketjun laituri. Huisaa.

Paikan päällä myös muita ässäläisiä, Forsbackaa, Konttista, Kuparista, Taskua jne. jne.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Erik Loka kirjoitti:
Koko IFK:n joukkue huoltiksella. Tippetsi oli vittuuntunut lööppeihin.

Joututko maksamaan omat iltalehtensä ja iltasanomansa sillä muut IFK-pelaajathan eivät tunnetusti tarjoile Billylle?
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
JYP-kaksikko Samuli Piiroinen ja Olli Sipiläinen seuraamassa Jukurit-TuTo-peliä Mikkelissä. Samoin ex-liigapeluri ja JYPin ensi kauden valmentaja Risto Dufva.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Suomen miesten jääkiekon A-maajoukkueen tuleva päävalmentaja Touk Seddeni oli seuraamassa HIFK:n ja SaiPan välistä ottelua tänään Helsingin Jäähallissa.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Tuulolan Marko on tullut useana aamuna työmatkallani tullut bongattua rakennustyömaaltansa. Komea kivitalo miehelle nousee ja komiat on näkymät HML-Helsinki moottoritielle.
 

Dilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, New Jersey Devils, Ässät
Pelicansin koko joukkue Humppilan Lasitehtaalla.

Ennenkin huomannut monia joukkueita käymässä samassa paikassa.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Seppäsen Timo Nightlifen/Cumuluksen parkkipaikalla pyrkimässä autoonsa valomerkin jälkeen
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Ex-peluri Arto Sirviö oli seuraamassa Jukurit-TuTo-peliä.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Tobias Salmelainen oli seuraamassa A-junioreiden ensimmäistä välieräottelua HIFK:n ja Pelicansin välillä.
 

Koira

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Doug Shedden, Kari Jalonen, Kibe Kuhta, Mäkiaho + seurue eilen radalla Bakerssin viereisessä sporttibaarissa. Dougi oli ainakin snadissa hilpeessä. Kovasti tuijotteli meikäläisen muijan tissejä kunnes "jäi kiinni" siitä. :)
 

Pate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mikko Peltola Tampereen poliisilaitoksella, siellä passi- yms. toimiston puolella.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
HIFK:n numero 5 Heikki Riihiranta oli äsken työpaikallani.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös