Bluesin uuden johdon tärkeimmät toimenpiteet – Jatkoaika opastaa

  • 123 016
  • 418

jani#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
UudestiSyntynyt. ReBorn.
HIFK:n myyntijohtajan poika. Espoolainen julli, siis. Sopii brändiin.


Ihan sama mulle, onhan meillä jo ollu ent. IFK myyntijohtaja toimarina.

Eniveis, kaverin palvelukset maksaa ihan kohta paljon. Nyt ajoissa liikkeelle! On nimittäin ihan huikeita noi sällin tekeleet...

Ainakin mun mielestä.
 

Fordél

Jäsen
Kuuntelin Martin Saarikankaan haastattelun YLE:n Taustapeili-ohjelmassa. Siinä käsiteltiin pääosin Saarikankaan muuta toimintaa, mutta Bluesiakin sivuttiin. Kaiken kaikkiaan kun Saarikankaan juttuja kuunteli niin tuli vakuuttuneeksi, että teillä on hyvä mies hallituksen puheenjohtajana. Hyvin karismaattinen, arvovaltainen, uskottava ja innostava pj, joka on kuitenkin samaan aikaan hyvin sympaattinen ja oikealla tavalla nöyrä. Sydän sykkii taatusti täysillä Bluesille ja espoolaiselle kiekolle sekä sen kannattajille ilman mitään takaa-ajatuksia kuten oman egon pönkittämisiä. Saarikangas haluaa tehdä varmasti kaikkensa espoolaisen kiekkoilun kehittämiseksi ja saa siihen omalla arvovallallaan muutkin mukaan. Näen, että lähtökohdat toiminnan kehittämiselle on puheenjohtajan puolesta hyvällä kantimilla.
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Nyt sitten nähtiin otteluohjelman muodossa mikä on muuttunut uuden johdon myötä: Ei mikään.

Toivottavasti sitten yrityslippulaiset pitävät puljun hengissä, ja nämä nykyiset muutamat hardcore-fanit. Lapsia sinne ei ainakaan haluta uusiksi faneiksi kasvamaan.

Ainakaan minä en voi tulla lasteni kanssa katsomaan matseja kuin viikonloppuisin, joten vähiin taas jää.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Nyt sitten nähtiin otteluohjelman muodossa mikä on muuttunut uuden johdon myötä: Ei mikään.
Vähän on kiukkusta tekstiä. Vaikka samaa mieltä olenkin, täytyy muistaa, että Baronalle on yksikertaisesti saatettu jo aiemmin myydä tapahtumia viikonlopuille. Tai sitten niistä on tarjoukset ulkona. Tällöin tilanne on tämä eikä uusi johto ole voinut siihen reagoida. Näin toivon.

Muuten pidän hyvänä, että ensimmäinen kotiottelu on sellainen johon yleisö varmasti löytää. Sen sijaan kesken kauden ei mielestäni kannata pelata Kärppä- tai paikallisotteluita viikonloppuisin, koska niihin saadaa muutenkin lippuja kaupaksi.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Marjamäkihän sanoi jo viime kaudella että Baronalla on todella paljon tapahtumia aiempaan verrattuna jonka takia joutuvat rukkaamaan ohjelmaa. Siihen viittaa mielestäni esim 2 kotiottelua maanantaisin. Vielä kun otetaan huomioon että Late tykkää keskiviikkopeleistä (ja niitähän on nyt aika paljon) jolla mahdollistettaisiin ke-to-la tai ke-pe-la pelit niin en yhtään ihmettele että Bluesilla ei paljon lauantaipelejä ole. Perheelliselle perjantai ei tietty ole yhtä hyvä kuin lauantai (tai jopa sunnuntai) mutta kyllä mä pidän tuota 8 "viikonloppupeliä" jo ihan hyvänä määränä. Olisi niitä nyt tosin pari lisää voinut olla.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Vähimmäistoiveena olisi sellainen kerran kuukaudessa lauantaipeli. Noihin voisi kehitellä jotain ohjelmaa ympärille, esimerkiksi entisen pelaajan haastattelun jossain kaikille avoimessa tilassa. Tapparan kotipeleissä (Bluesia vastaan lauantaina) olen tuollaiseen ainakin törmännyt muutamia vuosia sitten pariinkin kertaan.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Nyt sitten nähtiin otteluohjelman muodossa mikä on muuttunut uuden johdon myötä: Ei mikään.

Toivottavasti sitten yrityslippulaiset pitävät puljun hengissä, ja nämä nykyiset muutamat hardcore-fanit. Lapsia sinne ei ainakaan haluta uusiksi faneiksi kasvamaan.

Ainakaan minä en voi tulla lasteni kanssa katsomaan matseja kuin viikonloppuisin, joten vähiin taas jää.
Nythän tässä kävi niin että ennenkuin omistajuus siirtyi vanha omistajaporras neuvotteli tämän kauden otteluohjelman, tämä tapahtuu siis jo alkukeväästä. Joten tästä alkuperäisestä ohjelmasta ei uusia omistajia voi syyttää. Lisäksi Barona on ainakin varattu hyvin paljon viikonloppuisin joten tässäkin on osasyynsä. Onhan tuossa esim 6 lauantaita putkeen nyt syksyllä jolloin Areena on varattu Talentin semifinaaleille/finaaleille. Annoin itseni ymmärtää että uusi johto olisi neuvotellut useankin joukkueen kanssa otteluiden siirroille paremmalle päivälle mutta ilmeisesti vain yhdessä tapauksessa vastustaja olisi tähän suostunut. Ainakin itsellä on sen verran hyvä fiilis tästä tämänhetkisestä tilanteesta yleisesti että olen hyvin, hyvin yllättynyt ellei myös kaudella 2013-14 tuo otteluohjelma ole Bluesin kannalta huomattavasti enemmän ns fanimyönteinen.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
...vaatia halliyhtiötä laittamaan tulostaulun lamput kuntoon.

Ellen ihan väärin katsonut Pelicans-pelissä, osa rikkinäisistä valoista oli korjattu. Oli siellä edelleen niitä palaneita ja kaipa nekin voisi vihdoin vaihtaa, johan vanhoilla kai mentiin se 14 vuotta.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Nythän tässä kävi niin että ennenkuin omistajuus siirtyi vanha omistajaporras neuvotteli tämän kauden otteluohjelman, tämä tapahtuu siis jo alkukeväästä.
Helppo toi on uskoa kun nykyinen otteluohjelma sisältää kaikki vanhat aivopierut. Itselläkin on vankka usko siihen että ensi kaudeksi saadaan enemmän lauantaipelejä ja ehkä pari sunnuntaipeliäkin joissa taas kohderyhmänä on lapsiperheet. Toivotaan vaan että Barona-arenan omistaja on tässä asiassa yhteistyökykyinen eikä jatka nykyisellä linjalla.

Ylen Blues ennakossa oli tällainen Marjamäen kommentti:
- Meitä on mainos- ja videokuvattu enemmän kuin kuuteen vuoteen yhteensä. Toimitusjohtaja pitää pelaajien kanssa henkilökohtaisia palavereja. Joukkueesta huolehditaan koko ajan, pukukopit on tehty uusiksi - paljon on kiinnitetty huomiota pieniin asioihin, jotka ovat pelaajille tärkeitä. He kokevat, että Espoossa on hyvä olla.
Mitäpä tähän voi muuta sanoa kuin että muutamassa kuukaudessa on toimiston puolelta noustu pohjamudista sm-liigan kärkeen. Uskon että kun Bluesin maine hyvänä duunipaikkana kiirii niin ensi kaudeksi on pikkasen helpompi houkutella laatupelaajia Esposeen.

Täytyy sanoa että sen verran loistavasti on uusi johto aloittanut että kyllä tässä kyynistynyt Blues-fani on ihan sanaton ja onnesta soikea. Ei tässä voi muuta opsastusta uudelle johdolle antaa kuin "keep up the good work" ja ensi kaudeksi ne keltaiset vieraspelipaidat. Mutta nyt on fanien aika vastata huutoon ja rahauduttava hymyssä suin hallille todistamaan Bluesin uutta nousua!
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Hesarissa oli tänään mielenkiintoinen juttu Cami Miettisestä ja Bluesin nykytilanteesta. Olen minäkin innoissani ennenkaikkea siitä, että toimistolla on nyt tekemisen meininki ja motivoitunutta väkeä. Pitää kuitenkin muistaa että arkikin vielä koittaa. Varskinkin siinä vaiheessa tulevat realiteetit vastaan, kun huomataan ettei huippupelureita hankita - koska niihin ei ole varaa - vaikka sellaisten perään kuinka pitkin kautta huudellaan, varsinkin tappioputken aikana joka väistämättä on jossakin vaiheessa edessä.

Blues on nyt niin sanotusti omillaan. Toivottavasti siis organisaatiota kohtaan riittää tukea ja pitkämielisyyttä senkin jälkeen kun ensihuuma on ohi.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Pitää kuitenkin muistaa että arkikin vielä koittaa. Varskinkin siinä vaiheessa tulevat realiteetit vastaan, kun huomataan ettei huippupelureita hankita - koska niihin ei ole varaa - vaikka sellaisten perään kuinka pitkin kautta huudellaan, varsinkin tappioputken aikana joka väistämättä on jossakin vaiheessa edessä.

Blues on nyt niin sanotusti omillaan. Toivottavasti siis organisaatiota kohtaan riittää tukea ja pitkämielisyyttä senkin jälkeen kun ensihuuma on ohi.
Juuri näin. Faneilla on iso osa tässä. Toivon, ettei yhden heikomman pelin tai suorituksen jälkeen (kyllä, niitäkin tulee vielä) olla heti lynkkaamassa nykyjohtoa tyyliin "arvasin, että kyseessä oli vahinko" tms. Tällöin kahta kovempi tuki päälle annetaan pelaajien, johdon ja toisten fanien nähdä, ettei täällä jäädä tuleen makaamaan.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Erinomaisen positiivisia merkkejä on kyllä ilmassa, jopa yllättävänkin positiivisia. Niistä tärkeimpänä tietty uneni pari viikkoa sitten: oli kauden avausmatsi ja hallissa oli 6500 katsojaa - ja se oli unessa "vakiomäärä". Tolla vakiomäärällä meininki olisi aika hurjaa todennäköisesti. Tietty en muistanut unessa, että avausmatsi on HIFKiä vastaan ja hallissa hyvin todennäköisesti toi määrä jengiä, mutta ehkä se joskus täyttyy tasaisesti myös muita vastaan.

Nojoo, se unista. Joka tapauksessa, hyvältä näyttää "toimiston" puuhat. Toki työ on vasta aivan alussa ja sitä kyllä riittää tulevina vuosina paljon. Sellainen 2-3 vuoden aika lienee realistinen sille, että vanhat haamut on siivottu kokonaan pois ja hommalla on _vakaa_ uusi pohja. Sellaista ei yhden kauden aikana vielä tehdä. Tossa parin vuoden päästä hallin viereen tulee vielä metrokin, jonka itse näen ainakin merkittävänä satunnaiskatsojien hankinnan mahdollistavana elementtinä. Kun siihen mennessä olisi saatu kaikki pohjatyöt tehtyä, voisi entistäkin valoisampi tulevaisuus olla ihan mahdollinen.

Ei muuta kuin tsemppiä vaan, hyvä siitä tulee!
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tuolla Blues - Kalpa otteluketjussa eräs Kalpa fani valitteli aiheesta että heidän fani-ryhmänsä on ängetty katsomoon 403. Ymmärtääkseni viime kaudella ruvettiin ohjamaan noita vierasjengin faneja kyseiseen katsomoon ja se liityi jotenkin siihen että Bluesin faneja taas siirreltiin hallin toiseen päähän.

Musta parhaat paikat vieraskanattajille ois tosiaan katsomot 401, 406 ja 103 kun niistä katsomoista näkee kahdesti vierasjoukkueen hyökkäävän siinä lähempänä olevaan päätyyn. Koska junnukausareita myydään 406 (miksi ei muuten 403??) niin varmaan paras paikka iskeä noi vastustaja joukkeen fanit ois 401 tai sitten 103. Se 103 takana oleva päätybaari on joskus aika hiljaisen näköinen paikka, joten en tiedä oisko fiksua aina tarjota tota 103 vierasjoukkueiden faniryhmälle ja näin hieman tasapainottaa juomien kysyntää ja pienentää jonotusaikaa hallissa olevien myyntipisteiden välillä.

Näkisin että palvelamalla hyvin myös vierasjengin fani ryhmiä saadaan heidät kenties uudestaankin hallille ja samalla myös muiden hallilla kävijöiden viihtyvyys paranee. Tämäkään muutos ei maksaisi mitään, ja olisi helppo toteuttaa. Toivottavasti hiffaavat siellä toimistolla...
 

Karkoil

Jäsen
Suosikkijoukkue
KIEKKO-ESPOO
Tuolla Blues - Kalpa otteluketjussa eräs Kalpa fani valitteli aiheesta että heidän fani-ryhmänsä on ängetty katsomoon 403. Ymmärtääkseni viime kaudella ruvettiin ohjamaan noita vierasjengin faneja kyseiseen katsomoon ja se liityi jotenkin siihen että Bluesin faneja taas siirreltiin hallin toiseen päähän.

Musta parhaat paikat vieraskanattajille ois tosiaan katsomot 401, 406 ja 103 kun niistä katsomoista näkee kahdesti vierasjoukkueen hyökkäävän siinä lähempänä olevaan päätyyn. Koska junnukausareita myydään 406 (miksi ei muuten 403??) niin varmaan paras paikka iskeä noi vastustaja joukkeen fanit ois 401 tai sitten 103. Se 103 takana oleva päätybaari on joskus aika hiljaisen näköinen paikka, joten en tiedä oisko fiksua aina tarjota tota 103 vierasjoukkueiden faniryhmälle ja näin hieman tasapainottaa juomien kysyntää ja pienentää jonotusaikaa hallissa olevien myyntipisteiden välillä.

Näkisin että palvelamalla hyvin myös vierasjengin fani ryhmiä saadaan heidät kenties uudestaankin hallille ja samalla myös muiden hallilla kävijöiden viihtyvyys paranee. Tämäkään muutos ei maksaisi mitään, ja olisi helppo toteuttaa. Toivottavasti hiffaavat siellä toimistolla...

Tällä kaudella 103 katsomon takana oleva päätybaari on ollut ainoa paikka josta normaalilipun ostanut katsoja on voinut seurata ottelua ja samalla nauttia olutta, niin ei mielellään vierasjoukkueen kannattajia sinne. Katsomo 103 on aika usein tyhjä, mutta päätybaarin baarijakkarat ovat näissä kahdessa ensimmäisessä kotiottelussa olleet kovassa käytössä, enkä haluaisi niitä luovuttaa vierasjoukkueen kannattajien käyttöön.
Tai mikäli vierasjoukkueiden kannattajat 103 katsomoon ohjattaisiin, niin se toinen ruokalilijoille nykyään tarkoitettu päätybaari olisi hyvä palauttaa sitten normaalikatsojien käyttöön.
 

K.Nuget

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
Pari pientä toivetta tänne vaikka suunta onkin ollut jo enemmän kuin hyvä!

Ellen nyt aivan väärässä ole niin Lippupalvelun kautta ei voi ostaa alennuslippuja (opiskelijat/eläkeläiset/lapset). Esim. eläkkeellä oleva faijani tykkää käydä peleissä vähän väliä ja on turhauttavaa raahautua hallille samana päivänä ostamaan erikseen lippu. Tällä varmaan vältettäisiin myös pitkiä jonoja lippukassalle juuri ennen pelejä. Toiveena siis, että aleliput myös Lippupalvelun kautta.

Toinen toive on sitten lähinnä kermaperseilyä. Kun siellä käytävillä on niitä skriinejä, joista näytetään tauoilla junnujen rankkarikisoja, niin skriinin ylälaidassa voisi näkyä kello, kauanko taukoa on jäljellä.

Mutta kuten todettua propsit uudelle Espoon johdolle joka tapauksessa jo tässä vaiheessa!
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Ellen nyt aivan väärässä ole niin Lippupalvelun kautta ei voi ostaa alennuslippuja (opiskelijat/eläkeläiset/lapset). Esim. eläkkeellä oleva faijani tykkää käydä peleissä vähän väliä ja on turhauttavaa raahautua hallille samana päivänä ostamaan erikseen lippu. Tällä varmaan vältettäisiin myös pitkiä jonoja lippukassalle juuri ennen pelejä. Toiveena siis, että aleliput myös Lippupalvelun kautta.

Mä olettaisin että tuossa on ongelmana Lippupalvelu. Varsinkin netistä ostettuna on mahdotonta todistaa erityisryhmästatusta kun ostaa lippua. Lisäksi tiedän että Lippupalvelulta on ylipäätään hyvin vaikea saada kovin monivalintaista myyntisysteemiä (alennukset, eri katsomonosien merkitseminen ja hintakategoriat jne).
 

K.Nuget

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
Kyllä mä väittäisin ostaneen Lippupalvelun kautta opiskelijalippuja Suomen maajoukkueen futismatseihin. Kontrolli toki siirtyy sitten porteille esim. pistotarkastuksina. Viime kaudella käytiin porukalla katsomassa Tampereella Ilves-Blues ja sinnekin sai netistä ostettua opiskelijalippuja. En muista tähän hätään mikä oli lipunmyyntifirman nimi (ei siis Lippupalvelu), mutta en näe, miksi Lippupalvelu ei voisi tuota toteuttaa.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Kyllä mä väittäisin ostaneen Lippupalvelun kautta opiskelijalippuja Suomen maajoukkueen futismatseihin. Kontrolli toki siirtyy sitten porteille esim. pistotarkastuksina. Viime kaudella käytiin porukalla katsomassa Tampereella Ilves-Blues ja sinnekin sai netistä ostettua opiskelijalippuja. En muista tähän hätään mikä oli lipunmyyntifirman nimi (ei siis Lippupalvelu), mutta en näe, miksi Lippupalvelu ei voisi tuota toteuttaa.
Vastaushan onkin tuossa lihavoidussa osassa, eli pallo on Lippupalvelulla.

Itse pidän parempana sitä, että erityishintaiset liput ostetaanhallilta. Tällä tavalla saadaan kontrolli siihen, ettei tällaisia etuja käytetä väärin jne.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Itse pidän parempana sitä, että erityishintaiset liput ostetaanhallilta. Tällä tavalla saadaan kontrolli siihen, ettei tällaisia etuja käytetä väärin jne.

Sama. Miksi muuten kaikille eläkeläisille myydään halvennuksella? Eiväthän he automaattisesti pienituloisia ole. Eivät toki ole aina opiskelijatkaan, mutta yhä isompi osa eläkkeelle jääneistä/jäävistä on jo ehtinyt ansaita ihan kohtuullisen työeläkkeen. Pihinä miehenä rajaisin itse eläkeläisalennuksen kansaneläkkeen varassa kituuttaviin.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Sama. Miksi muuten kaikille eläkeläisille myydään halvennuksella? Eiväthän he automaattisesti pienituloisia ole. Eivät toki ole aina opiskelijatkaan, mutta yhä isompi osa eläkkeelle jääneistä/jäävistä on jo ehtinyt ansaita ihan kohtuullisen työeläkkeen. Pihinä miehenä rajaisin itse eläkeläisalennuksen kansaneläkkeen varassa kituuttaviin.

No sittenhän sen todistelu alkaisi käydä jo ihan mahdottomaksi. Kaikille vaan.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
No sittenhän sen todistelu alkaisi käydä jo ihan mahdottomaksi. Kaikille vaan.

No joo, puoliläpällä heitin äskeisen.

Toisaalta puolitosissaankin, koska välillä tuntuu että melkein kuka vaan kuuluu mielestään johonkin alennuksen oikeuttavaan ryhmään. Eli mielellään mahdollisimman vähän alennusryhmiä. Jostakin pitää tulojakin saada.

Opiskelijat vielä menevät, koska se voidaan katsoa sijoitukseksi seuran tulevaisuuteen. Itsekin kyllä olin yli puolet opiskelija-ajastani ihan normituloinen työssäkäyvä vaikka sainkin opiskelijastatuksella jos jonkinlaista alennusta mitkä kaikki toki otin tyytyväisenä vastaan.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tai mikäli vierasjoukkueiden kannattajat 103 katsomoon ohjattaisiin, niin se toinen ruokalilijoille nykyään tarkoitettu päätybaari olisi hyvä palauttaa sitten normaalikatsojien käyttöön.
Se ois musta muutenkin suotava teko. Iso pettymys että se päätybaari lähti, vaikka se varmaan nyt sitten tarkoitaa (ehkä) sitä että osa jengiä nyt viihtyy siellä ihan oikeassa katsomossa ja tunnelma paranee tätä kautta. Mutta se vierasfanien katsomo siis sinne 401 ja sitten vielä lippumyyjät ohjeistamaan tarjoamaan lippuja sinne jos ostotilanteessa käy ilmi että asiakas on vierasjengin kanattaja.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Tämä lienee sopivin ketju aiheeseen...

Nyt kun some on otettu hienosti haltuun, yksi pieni asia itseäni vielä häiritsee - muuten kaikki on erittäin hyvin hoidettu. Kutsuttakoon tätä sitten epäsosiaaliseksi mediaksi tai miksi vain - ihan ilmaisena vinkkinä.

Kuljen lasten päiväkodin sijainnin ja työmatkojen vuoksi päivittäin sekä Barona Areenan ohi että ehkä vilkkaimmin liikennöityjen väylien kautta - vähän päivästä riippuen. Siis Baronan ympärystö, Länsiväylä ja Turunväylä tulevat viikoittain tutuksi useamman kerran. Missään en ole nähnyt viestiä siitä, milloin seuraava kotipeli on.

Satunnaiskatsojan houkutteleminen ihan vain viestimällä hallin läheisyydessä sekä vilkkaimpien liikenneväylien varrella yksinkertaisella viestillä on ainakin muualla aiemmin todettu sekä tehokkaaksi että halvaksi keinoksi houkutella uusia ihmisiä peliin. En tiedä tarkkaan, kuinka esimerkiksi Länsiväylälle Tapiolan jalankulkusiltaan saisi mainoslakanan kiinni (luvat, hinta jne), tavoittaisi selkeällä viestillä huiman määrän Helsingistä Espooseen töistä kotiin palaavia ihmisiä. Vähintään Koivu-Mankkaantiellä ja Merituulentiellä hallin lähellä pitäisi kuitenkin olla mainos, jossa olisi selkeästi seuraavan kotipelin tiedot luettavissa.

Espoon Oilersin seuraava kotipeli on kuitenkin itselläni hyvin tiedossa, vaikka mainoskyltti Koivu-Mankkaantiellä on pieni, enkä salibandya pahemmin seuraa.
 

Grafite

Jäsen
Siis Baronan ympärystö, Länsiväylä ja Turunväylä tulevat viikoittain tutuksi useamman kerran. Missään en ole nähnyt viestiä siitä, milloin seuraava kotipeli on.

Onhan kauppakeskus Ison Omenan seinässä nykyään valtavan kokoinen Blues-mainos, joka näkyy hyvin moottoritielle asti. Tosin siinä ei taideta mainostaa muuta kuin Bluesin kausikortteja. Ehkä siihen samalle paikalle saadaan jossain vaiheessa uusi mainos, jossa mainitaan seuraava kotipeli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös