Blues vapauttaa pelaajat sopimuksistaan

  • 106 856
  • 271

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Kun tästä asiasta alkaa tihkua enemmän tietoa joka puolelta alan itsekin olla sitä mieltä, että tässä episodissa kysymyksessä on ennemmänkin hieman provokatiivinen tapa saada pelaajat suostumaan palkanalennuksiin. Tähän on jouduttu yhteistyökumppaneiden vähenemisen takia + CHL:n aiheuttaman ylibudjetoinnin takia, joka näkyy liian suurena ja kalliina pelaajarinkinä.

Samaa mieltä, mutta kyllä ne suomalaisetkin pelaajat osaa ahneita olla ja kuka nyt antaisi sopimuksiaan rukattavan uusiksi varsinkin kun joukkueen takana olevalla henkilöllä ei rahat lopu kesken?
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Mikä on se fundamentaaliongelma että Blues teki tämän eikä joku pienen kaupungin jengi?
No sen takia että on menty jo vuosikausia Jussin rahoilla takapuoli päin puuta. Mun mielestä on täysin käsittämätöntä ettei esim Kivimäki ole tähän puuttunut. Jos mies on toiminut täysin annettujen raamien mukaan niin saakoot synninpäästöön mutta kysyn kyllä missä miehen näytöt ovat?

Jos syyt jakaa kolmeen suurimpaan niin vasta oikeastaan viime kaudelle alkoivat loppua nämä täysin järjettömät sopimukset. Ok, onhan siellä vieläkin pelaajia joiden hinta-/latusuhde on päin mäntyä mutta ei enää yhtä pahasti. Suunta tässä asiassa on/oli oikea. Ei tuo tämänhetkinen joukkue mun mielestä heikkenisi juuri yhtään jos kolmikko Uhlbäck-Tolsa-Rönnberg olisi tuosta poissa ja silloin tuosta "säästettävästä" summasta olisi jo yli puolet kasassa.

Toiseksi rinki jota on pidetty on ollut todella laaja ja kun ns runkopelaajallekin on maksettu se 50kiloa voi jokainen miettiä paljonko tuossa on löysää. Nythän siihen tosin oltiin jo muutenkin puuttumassa.

Kolmas syy on tulojen liian positiivinen arvionti. Eihän Blues saa läheskään niitä lipputuloja mitä noilla katsojamäärillä pitäisi saada. Lippuja on annettu ihan helvetisti ilmaiseksi + kausareita on läiskitty niiden yhteistyösopimuksien päälle joko ilmaiseksi tai pilkkahintaan. Varmasti on luotu pohjaa ja saatu porukkaa halliin mutta mikäköhän on ollut suunnitelma millä tämä jossain vaiheessa käännetään rahaksi? On todella vaikeaa saada kuluttaja maksamaan palvelusta jonka on tottunut saamaan ilmaiseksi mutta tätä ei kai Tapiolassa ole ymmärretty.

Kaiken kaikkiaan pitää nyt vain toivoa ettei rysäys ole liian iso. Silti olen jollain lailla myös tyytyväinen tähän jos tähän hommaan nyt saadaan enemmän tolkkua. Meillä on helvetin lupaavia junnuja joukkue täynnä ja jos se tarkoittaa sitä etten jatkossa saa nähdä Super-Jari Tolsan tapaisia jääkiekkoilijoita pelaamassa nelosketjussa niin en voi sanoa että hirveästi harmittaisi.

No, totean silti edelleen uskovani siihen että kohta käydään keskustelua siitä josko pelaajat suostuvat palkanalennuksiin. Luulisin että jo -10% voi olla sellainen jolla homma nytkähtäisi hyvin eteenpäin (tiedän, pelaajien ei ole tähän pakko suostua). Siihen samalla yhden hieman kokeneemman pelaajan siirto joka vapauttaisi tuon vajaat 100 000 vaikka Ruotsiin niin luulen että Jussi hoitaa sen puuttuvan 100 000 ja yhtälö on siinä. Luulenpa myös että painetta lyödään nyt näille pelaajille jotka ovat huonoja hinta-/laatusuhteltaan ja kokeneemmasta päästä. Ei jonkun Puustisen päästäminen toiseen liigajengiin saa olla mitään muuta kuin viimeinen vaihtoehto ja siihen en millään jaksa näiden tietojen perusteella uskoa.

Salt kirjoitti:
Samaa mieltä, mutta kyllä ne suomalaisetkin pelaajat osaa ahneita olla ja kuka nyt antaisi sopimuksiaan rukattavan uusiksi varsinkin kun joukkueen takana olevalla henkilöllä ei rahat lopu kesken?

Entäs jos pelaajille esitetään toiseksi vaihtoehdoksi konkurssia?

Edit: kuuluisi tuonne tiedotusketjuun mutta että mua osaa ottaa päähän se että Kivimäkikin puhuu 31 pelaajasta vaikka julkistettuja sopimuksia on 29. Huutonaurua nyt muutenkin noille kotisivuille.

Edit 2: onko tämän ketjun otsikko harhaanjohtava? Minä tulkitsen tuon otsikon niin että nyt yhdelläkään Bluesin pelaajalla ei olisi voimassa olevaa sopimusta ja näinhän ei ole.
 
Viimeksi muokattu:

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
No, totean silti edelleen uskovani siihen että kohta käydään keskustelua siitä josko pelaajat suostuvat palkanalennuksiin.

Tähdennettäköön että johonkin hidden agendaan uskon itsekin.
 

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Ei millään pahalla Bluesilaisille, mutta oliko tämä muka epäselvää, että ei ne Salonojankaan rahat mitkään loputtomat ole, ja jos sijoitus on kuin heittäisi rahaa kankkulan kaivoon, niin kyllä ymmärrän täysin halua heittää rahahanat kiinni.

Jos joukkue tekee persnettoa vuodesta toiseen, niin talous ei voi olla terveellä pohjalla. Tämä on luonnollinen tulema siihen, kun suurin rahoittaja tms. heittää rahahanat kiinni. Sitten kohahdetaan, kun ei ne muut oikeasti siihen joukkueeseen paljoa sponssaakaan.
 

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Jos joukkue tekee persnettoa vuodesta toiseen, niin talous ei voi olla terveellä pohjalla. Tämä on luonnollinen tulema siihen, kun suurin rahoittaja tms. heittää rahahanat kiinni. Sitten kohahdetaan, kun ei ne muut oikeasti siihen joukkueeseen paljoa sponssaakaan.

Niinpä. Kuinkahan montaa tahoa muuten ylipäätään kiinnostaa panostaa/sponsata perseelleen johdettua yritystä/seuraa? Salonojakin on tähän asti ollut vain rikas kakara, jolla on hieman isommat lelut kuin muilla, mutta nyt on kieltämättä havaittavissa aikuistumista miehessä. Tämä koko soppa tekee vain hyvää Bluesille ja rohkenen väittää, ettei tämä ainakaan pahaa tee Bluesin tulevaisuuden sponsorineuvotteluille - pääsee Jussikin jatkossa helpommalla.

Konkurssi? No siitä ei todellakaan ole kyse, ainoastaan toiminnan järkiperäistämistä. Mistä tämä konkurssi tähän ylipäätään vedettiin?

Se miksi "kaikki" pelaajat ovat vapaita lähtemään, on seurausta siitä että Uhlbäckit ja Tolsat eivät vain yksinkertaisesti kelpaa kenellekään Bluesin liksoilla. Eikä muuten ole pelaajien intressien mukaista tinkiä saavutetuista eduistaan. Kaikkien on siis oltava vapaita, jotta edes muutama poistuu riveistä ja Blues-kannattajien harmiksi sieltä lähtee 2-3 isompaa nimeä, jos tuo 400000 halutaan saada kasaan... tai sitten vähintään kourallinen luokkaa muut olevia pelaajia, joiden palkkakuluihin Blues edelleen osallistuu uuden seuran kanssa (50/50, fair enough?). Tämänkin vaihtoehdon mielekkyys taitaa olla vähän niin ja näin.
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Eikös Iltalehdessä juuri annettu ymmärtää että Blues on saanut CHL-palkkiorahansa ja saamatta olisi enää kulukorvauksia? Kivimäki puhui joistain tuhansista euroista, ei enää siitä kuuluisasta 700 tuhannen potista.
 

Kiekko-Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, EPS
Eikös Iltalehdessä juuri annettu ymmärtää että Blues on saanut CHL-palkkiorahansa ja saamatta olisi enää kulukorvauksia? Kivimäki puhui joistain tuhansista euroista, ei enää siitä kuuluisasta 700 tuhannen potista.

Mikäli näin on tilanne muuttunut parin viikon takaisesta. Itsellä ei ole asiasta tuoretta tietoa, mutta todella vielä pari viikkoa sitten Blues oli muiden mukana saatavia karhuamassa. Ensi kausi lienee CHL osalta ikävä kyllä paketoitu ja tulevat tuotot sen mukana. Harmi juttu koko kiekolle!
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Mikäli näin on tilanne muuttunut parin viikon takaisesta. Itsellä ei ole asiasta tuoretta tietoa, mutta todella vielä pari viikkoa sitten Blues oli muiden mukana saatavia karhuamassa.

Näin se tosiaan ennen oli mutta Iltalehden paperiversiossa Kivimäki puhuu vain tuhansista euroista enää.
CHL:n peruuntuminen ei ollut pelkästään Bluesille kova isku, uskon että moni muukin seura ja tavallaan euroopan alueella koko laji sai iskun.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Kyllä minä kallistun sen puolelle, että jonkinlaisesta sumutuksesta on kysymys. Tuo CHL:n taakse piiloutuminen on mielestäni aika noloa. Kun nyt muistetaan että Blues oikeastaan vasta ihan kalkkiviivoilla saavutti tuon ensi kauden CHL paikan, jolloin luulisi suurimman osan ensi kauden sopimuksista jo sorvatun, joten siltä osin taloudenpito ja budjetointi on ollut aivan päin persettä, olettaen että ensi kauden budjettiin sisällytettiin hyvin epävarmoja saatavia. Jotain sopimuksia varmaan pantattiin siihen asti kunnes CHL-paikka vahvistui, mutta toisaalta silloin epäilyt ensi kauden CHL:stä velloivat jo julkisesti ja kuten edellä kerrottua, viime kaudelta oli silloin jokatapauksessa niin paljon avoimia saatavia että olisi luullut jo tyhmemmälläkin herätyskellot soineen.

Henkilökohtaisesti luulen että CHL on pelkkä tekosyy sille, että Salonoja tosiasiassa on lyönyt hanskat tiskiin Bluesin suhteen. Syitä sille voi vain arvailla. Mutta tällaiset rahat mitä täällä on pyöritelty, luulisi Salonojalta löytyvän takataskusta.

Oleellistahan tilanteessa on nyt se, kuinka moni pelaaja tarttuu mahdollisuuteen siirtyä pois. Kyllä Blues hyvin kestää 2-3 pelaajan lähdön, mutta sitten meneekin vaikeaksi, olettaen että lähtijät ovat joko korkeasti palkattuja ns. tähtipelaajia tai palkkakuopassa olevia junnutähtiä jotka näkevät mahdollisuuden päästä irti halvasta sopimuksestaan.

Ei ole Kivimäki itseään helppoon soppaan sotkenut, eikä kateeksi käy. Toivottavasti nyt edes joku jengi saadaan jaloilleen, ettei tarvi Sportille liigapaikkaa myydä. Ei sillä että minulla mitään Sportia vastaan olisi.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Edit: kuuluisi tuonne tiedotusketjuun mutta että mua osaa ottaa päähän se että Kivimäkikin puhuu 31 pelaajasta vaikka julkistettuja sopimuksia on 29.
Siis tosta jatkoajan ja Bluesin sivujen 29 pelaajasta puuttuu ainakin Härmä joka on edelleen lainalla KooKoossa ja se toinen "puuttuva" pelaaja lienee joku junnu eikä Eaves. Härmä varmaan kutsutaan sitten takaisin Espooseen kun päästään selvyyteen siitä kumpi lähtee pois Koskinen vai Tarkki.

Mutta ehkä on ihan hyvä että Blues päästää nyt sitten pelaajat siirtymään vapaaehtoisesti pois seurasta eikä rupea heitä savustamaan ulos. Semmoinen toiminta kun ei anna seurasta kovin hyvää kuvaa ja varmasti jää pelaaja-agenttien mieleen...
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
En tiedä onko tämä nyt kaikkein luotettavin media, mutta maikkaritoteaa näin:
"Blues ilmoitti viime viikon perjantaina pelaajilleen, että nämä ovat vapaita neuvottelemaan siirroista muihin seuroihin. Bluesin toimitusjohtaja Tom Kivimäki kuitenkin täsmentää, ettei asia ole aivan niin mustavalkoinen kuin jossain yhteyksissä on esitetty."

Ja Kivimäki näin:
"- Homman nimi on se, että jos joku pelaaja saa huippuhyvän tarjouksen Venäjältä, Ruotsista tai vaikka SM-liigasta, niin me emme ole esteenä siirrolle, vaan sen jälkeen keskustellaan, onko siirto mahdollinen ja järkevä. Se ei siis mene aivan niin, että jokainen pelaaja olisi vapaa vain lähtemään, minne haluaa, Kivimäki painottaa MTV3:lle."
Ihan kaikesta/kaikista ei siis haluta luopua.

Toinen mielenkiintoinen kysymys ja vastaus kuului näin.
"K: Koskevatko samat asiat myös Bluesin lupaavia omia junioreita eli onko heilläkin mahdollisuus neuvotella siirtymisestä muualle?"
"V: Emme me heistä halua päästää irti. Olemme rakentaneet neljä vuotta tätä projektia niin, että joukkue on entistä nuorempi sekä espoolaisempi ja kyllä tämä tie tulee jatkumaan samanlaisena myös ensi kaudella."


Raha-asioista:
"- Meidän omistajamme (Jussi Salonoja) on kuitannut toimintamme viimeisten kymmenen vuoden ajan. Niin hän tekee edelleenkin, mutta emme me halua tappion jälleen kasvavan, kun olemme viimeisten neljän vuoden aikana saaneet pienennettyä sitä."
"- Toimintamme ei ole loppumassa yhtään mihinkään, vaan haluamme ainoastaan säästää kuluissa. Kukaan ei ole sanonut mitään Bluesin toiminnan loppumisesta, eikä tule sanomaankaan. Tähän vallitsevaan markkinatilanteeseen on vain yksinkertaisesti pakko tehdä sellainen ohjelma, jolla saamme syntyviin kuluihin myös tuloja."


Lähde: http://www.mtv3.fi/urheilu/jaakiekko/uutiset.shtml/arkistot/jaakiekko/2009/06/891423

Taloudesta vielä muutama sananen omista mielipiteistä. Bluesin yleisökeskiarvo (ilman ilmaislippuja) lienee vähintään samalla tasolla kuin esimerkiksi JYPin. Veikkaan kuitenkin, että menneellä kaudella Bluesin liput ovat keskimäärin olleet hieman kalliimpia, joten sillä puolella tulot lienevät olleet Espoossa hieman suuremmat. Sponssejakin Bluesilla on vaikka kuinka (http://www.blues.fi/index2.php?m=5&id=305), joten tälläkin puolella tuloja pitäisi olla kohtuullisesti. Pelaajabudjetti männäkaudella oli jossain 2 - 2,5 M€ luokassa. Valtavat tappiot eivät siis millään voi johtua pelkästään jääkiekkopuolen töppäilyistä. Syitä tappiolle voi olla useita, itse veikkaan hallia joka kuuluu samaan konserniin.

Palataan vielä maikkarin uutiseen
1) Blues tulee katsomaan kenet päästää ja mihin.
2) Salonoja kattaa mahdolliset tappiot edelleen, mutta tuloja ja menoja yritetään saada samalle hehtaarille.

Mikäli tilanne todella on tämä, olen tyytyväinen. Mielestäni Bluesilla on nyt sellainen junnuarsenaali, että heille on pakko antaa vastuuta. Sijaiskärsijöinä Häppölät ja Rönnbergit. Itseäni ei haittaa hirveästi, vaikka ensi kausi ja vielä sitä seuraavakin vedettäisiin omilla junnuilla menestyksenkin kustannuksella. Tämähän olisi vähän kuin paluu Kiekko-Espoo -aikaan.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Maikkarin sivuilla lisätietoa. Referaattina Kivimäki sanoo ettei pelaajat voi tuosta vaan liipaista toisiin SM-jengeihin vaan kaikista siirroista neuvotellaan. Ruotsi ja Venäjä on sitten ilmeisesti hieman eri asia.

Nuoria ei päästetä pois mikä on se tärkein asia mutta jos Petri Kokko kysyy saako vaihtaa jengiä niin veikkaan että Kivimäki ohjaa kaverin autoon ja lentokentälle tai naapurikaupunkiin sillä samalla sekunnilla.

Salonojan kohdalla kannattaa aina muistaa se että Blues ainoastaan pienentää voittoja eikä siis kuluta Salonojan varoja. Olisi eri asia jos varallisuus pienenisi Bluesin takia, nyt varallisuus vain kasvaa hitaammin. Jokainen voi miettiä sitä että kuinka paljon Salonojalle on väliä jos useamman kymmenen miljoonan omaisuus kasvaa "vain" 5M€ vuodessa esim. 8M€ sijasta. Joku pörssifirma voisi panikoida.

Se miksi Blues tekee tappiota johtuu lähes ainoastaan hallista. Bluesilla on liigan top3 sponssitulot ja lipputulotkin ovat parempaa puoliskoa. Pelaajabudjetti on ollut top5 tasoa pitkään mutta viimeiset 2-3 vuotta ei mitenkään tähtitieteelliset.

Blues maksaa hallille vitusti/joutuu luovuttamaan hallille leijonanosan hallituotoista. Hallihan on toiminut "omillaan" jo pari viime vuotta, kiitos Bluesin.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Siis tosta jatkoajan ja Bluesin sivujen 29 pelaajasta puuttuu ainakin Härmä joka on edelleen lainalla KooKoossa ja se toinen "puuttuva" pelaaja lienee joku junnu eikä Eaves. Härmä varmaan kutsutaan sitten takaisin Espooseen kun päästään selvyyteen siitä kumpi lähtee pois Koskinen vai Tarkki.
Onko? Aikasempina kausina KooKoon listassa on Härmän perässä lukenut Blues, mutta tällä hetkellä ei. Itse ainakin olen ymmärtänyt, että on ihan omalla sopimuksellaan KooKoossa ensi kauden.
 

Fordél

Jäsen
Siis tosta jatkoajan ja Bluesin sivujen 29 pelaajasta puuttuu ainakin Härmä joka on edelleen lainalla KooKoossa ja se toinen "puuttuva" pelaaja lienee joku junnu eikä Eaves. Härmä varmaan kutsutaan sitten takaisin Espooseen kun päästään selvyyteen siitä kumpi lähtee pois Koskinen vai Tarkki. .

koukoukin tossa jo ihan aiheellisesti kyseenalaisti ja en usko, että asia on näin. Asiaa tukee myös tämä Jatkoajan juttu. Mennyt kausi oli siis viimeinen Härmän sopimuksesta Bluesiin ja kaksi edellistä kautta menivät lainalla KooKoossa. Nyt kun soppari Bluesin kanssa on loppu, teki Härmä sopimuksen KooKoon kanssa ja on meidän miehiä.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
koukoukin tossa jo ihan aiheellisesti kyseenalaisti ja en usko, että asia on näin.
Joo tais olla mun moka. Kattelin liian hätäsesti Härmän tiedot Jatkoajasta ja en huomannut että siellä on vielä viime kauden jorinat.
 

lade

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voisikohan Blues mitenkään päästä eroon hallistaan, joka mitä ilmeisimmin tekee valtaosan noista valtaisista tappioista? Voisihan varakas Espoon kaupunki kenties osoittaa hieman solidaarisuutta ja kuitata ainakin osan kuluista; onhan jääkiekko kuitenkin valtakuntamme ykköslaji ja Blues tietyllä tapaa Espoon lippulaiva siinä.

Ylläolevaa on toki vaikea kuvitella todellisuudeksi, vihaiset veronmaksajathan täyttäisivät oitis yleisönosastot. Ihmettelen kuitenkin, miten helvetissä on jouduttu tähän kamalaan tilanteeseen, että Blues Hockey Oy on talouden matalasuhdanteen myötä polvillaan - hallin vuoksi.
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Voisikohan Blues mitenkään päästä eroon hallistaan, joka mitä ilmeisimmin tekee valtaosan noista valtaisista tappioista?
Hallin arvo nousee lähivuosina huimasti metron rakentamisen myötä, joten siitä eroon pääseminen olisi varmaan helppoa. Metro toisaalta avaa kyllä hallin menestymiselle uusia mahdollisuuksia. Kyllä sillä hallilla on edellytykset olla joukkuetta kannattavampi.
 

Kekkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Porin Ässät-
Eikös myös SM-liigalla ole sanansa sanottavana jos joukkue on menossa konkurssiin, esim Pelicans. Ja jos Blues olisi menossa nyt konkkaan, niin sen jälkeen vauhtia jouduttaisiin hakea sarjaporrasta alempaa.

Tamin Sportti ottaisi vapautuvan paikan mieluusti vastaan...

Ei vaan, ei kai Espoossa niin kusessa voida olla, että liigapaikasta täytyisi edes keskustella...
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Onko Bluesin pelaajien sopimuksiisa jokin palkantarkistus-pykälä? Silleen, että kauden jälkeen arvioidaan miten on mennyt ja jos hyvin, niin sitten mahdollisesti nostetaan liksaa alkavalle kaudelle? Kommentit tuntuisivat viittaavan juurikin siihen, että kekään ei saa mitään korotuksia ja jos ei kelpaa, niin saa lähteä jos muualla maksetaan enemmän.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Jos viime kauteen vertaa sopimuksia, niin seuraavilla pelureilla on "uusi" sopimus. Blues julkisti ison läjän jatkosopimuksia elokuussa 2008 ja sitten huhtikuussa tuli kaksi jatkosopparia.

Elokuussa nämä:
Alanko
Heiskanen
Huczkowski
Kurki
Näkyvä
Kähkönen
J.Lajunen
Öhman

Huhtikuussa:
Rajamäki
Uhlbäck

Ainakin Kähkösen sopimus kun syntyi tuossa vaiheessa oli erittäin hyvä sillä siinä vaiheessa arvo ei ollut noussut vielä yhtä korkealle kuin nyt. Tuskin myöskään juniori-ikäisten Näkyvän ja Lajusen sopimukset hirvittävän arvokkaita vielä ovat.

Kun noita pelaajia katsoo, niin sanoisin Öhmanin olevan se, joka nauttii kaikista suurinta liksaa. Alankokin menee siihen aika lähelle.


Muut viime kaudelta jatkavat ovatkin sitten samoilla sopimuksilla, joten heillä palkoissa ei hirveästi eroa varmaankaan ole viime kauteen nähden.
 

oka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen kiekko
Jengi toivoo tai luulee että "nyt Jussin rahat on loppu" ja "konkkaan mennään".

Komppaan Daespoon viestiä ja The Nikkarin viestiä joissa pelkistetysti todetaan asia.
Ei tässä sen kummempaa dramatiikkaa ole kuin että Blues ei liene koskaan aikaisemmin ilmoitellut vastaavia "kulu-leikkaus uutisia".

Lähes kaikki yritykset tässä taloustilanteessa joutuvat supistamaan menojaan.

btw. Onko joku Liiga-joukkue ilmoittanut kasvattavan pelaaja-budjettiaan ?
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kuten täällä on jo aiemmin mainittukin, tämän ketjun otsikko "Blues vapauttaa pelaajat sopimuksistaan" on aika harhaanjohtava. Eiköhän oikeampi otsikko olisi, että "Blues on valmis neuvotteluihin pelaajiensa nykyisistä sopimuksista" muiden joukkueiden kanssa tarjousten tullessa, jolloin asian ydin muuttuu aikalailla toisenlaiseksi. Nuo kommentit shokkiuutisista yms. ovat vain keltaisten lehtien hölynpölyä, jolla yritetään saada taas lisää kiekkoliikettä kesään.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Salonojakin on tähän asti ollut vain rikas kakara, jolla on hieman isommat lelut kuin muilla, mutta nyt on kieltämättä havaittavissa aikuistumista miehessä.
Erikoista tässä vain on se, että ilmoitus ajoittui siihen hetkeen kun joukkueen urheilullinen puoli on kunnossa ja ensi vuodeksi olisi voitu mestaruutta lähteä hakemaan tosissaan. Vai onko sitten Jussin vatsa sitten jo kylläinen toissakauden hopeasta.
Kun nyt muistetaan että Blues oikeastaan vasta ihan kalkkiviivoilla saavutti tuon ensi kauden CHL paikan, jolloin luulisi suurimman osan ensi kauden sopimuksista jo sorvatun, joten siltä osin taloudenpito ja budjetointi on ollut aivan päin persettä, olettaen että ensi kauden budjettiin sisällytettiin hyvin epävarmoja saatavia. Jotain sopimuksia varmaan pantattiin siihen asti kunnes CHL-paikka vahvistui, mutta toisaalta silloin epäilyt ensi kauden CHL:stä velloivat jo julkisesti ja kuten edellä kerrottua, viime kaudelta oli silloin jokatapauksessa niin paljon avoimia saatavia että olisi luullut jo tyhmemmälläkin herätyskellot soineen.
Täysin samaa mieltä Gagsin kanssa tästä, olin juuri itse postaamassa samaa asiaa tänne. Vielä kun muistetaan Blues runkosarjan kakkospaikan myötä sai paikan vasta karsintaan (maksetaanko siitä vielä edes mitään), niin aika mestari olisi sannut olla jos ratkaisevien finaalien ja virallisen ilmoituksen välissä olisi taloutensa sössinyt sillä oletuksella Blues CHL:ssä taatusti pelaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös