Ben Blood

  • 271 246
  • 1 348

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Voiko Bloodin ig kommentista Pelicansin kuvaan tulkita, että mies ei Turkoosissa jatkaisi?
Voihan noita tulkita vaikka miten, mitä ne sitten oikeasti tarkoittaa on toinen asia. "Journey" kun voi tarkoittaa loppujen lopuksi ihan mitä tahansa: Benin matkaa Pelicansissa, tuon tämän kauden Pelicans-joukkueen matkaa tai sitten Benin matkaa kaukaloissa yleisesti. Eihän sitä tosiaan tiedä, vaikka olisi ollut kokonaan miehen viimeinen taisto kaukalossa. Ikää 34 vuotta, pelityyli todella kuluttava ja perheeseen tulossa toinen lapsi aivan pian. Kahden pienen muksun kanssa operoiminen ulkomailla kahdestaan vaimokkeen kanssa on varmasti haastava ja kuluttava kuvio, etenkin kun mies itse joutuu olemaan töissä leijonan osan ajastaan. En siis ihmettelisi suuresti, vaikka tuossa tapahtuisi putkien ripustaminen naulaan ja Bartosakin tyylinen paluu takaisin kotimaisemiin perheen kanssa.
 

Koffeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
PELICANS & SUOMEN PAINIMAAJOUKKUE
Onko kenelläkään tietoa, että oliko Penalle vielä tarjottu jatkoa vai eikö kuulunut enää tämän kauden suunnitelmiin? Saksassa varmaan saa aika hyvän rahan vielä tuollaisen kauden jälkeen.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Sen perusteella miten tuo nykyinen pakisto on rakennettu, niin arvelisin ettei vain kuulunut tämän kauden suunnitelmiin. Selvästi haluttu ns. modernimpi eli kiekollisempi ja jalalla raikkaampi pakisto tälle kaudelle jalkeille.
 

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Pelaajasopimuksia seuraavalle kaudelle tehdään kuulemma jo tässä vaiheessa.

Nyt Lelu hereillä!
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nostellaas ketjua ylös tällä mukavalla viime kevään pätkällä!




On kyllä mieleenpainuvimpia pelejä ja maaleja ikinä itselle. Oli hyvä porukka kasassa ja ympärillä olevien Ilves-kannattajien inho Bloodia kohtaan oli käsin kosketeltavissa.

Ai jumalauta kun teki eetvarttia tuo lämäri.

Oli lyötynä vielä Benille maali, meinasin että pistäiskö kurillaan kaksikin, mutten sitten painanu nappia.. :D
 

Lahelainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat SaiPa
Eihän tässä voi muuta kun syttyä Penan paluulle! Tiedetään jo Tanpereellakin pelätä etukäteen!
 

Liitteet

  • Screenshot_2024-02-08-19-28-28-68_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-02-08-19-28-28-68_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    96,3 KB · kertaa luettu: 425

SSAA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Alkaa olla kohta kaikki sheriffit saluunassa! Oikeen odotan että päästäis uudelleen Ilvestä vastaan keväällä.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kiva nähdä Blood liigassa. Uran jäähyennätys tuli muuten Ässissä pelatessaan, 207 min, melkoista, sen jälkeen hieman rauhallisempaa. Keskittynyt tärkeiden play-off maalien tekemiseen.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nyt tuntuu olevan odotukset pumpattu katosta läpi herran suhteen. Kaveri voi olla käänteentekevä monella tapaa (itse en oikein koskaan tiedä mitä uskaltaa tällä kertaa odottaa, osaa yllättää). Toivotaan, että positiivisessa mielessä, eikä mene ylilatauksen puolelle kaiken hypen keskellä.
Positiivinen pöhinä ja joukkueen sisäinen dynamiikka on ollut vahvassa nosteessa kauden edetessä. Tähän ei tarvitsisi tulla muutosta, toivon mukaan boostaa tätäkin oikeaan suuntaan.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Sharks, Rafael Nadal, Die Mannschaft
Eiköhän Blood ole oikein sopiva pakki tuonne. Vaikka viime kevään jumalamoodia ei tulisikaan, hän saa tälläkin kertaa keskittyä pelaamiseen, eikä tarvitse rakentaa mitään väkivaltakulttipelaajaimagoa vrt. Matikaisen aika.

Kenen viereen laitetaan pakistossa? Jordan-Utunen varmaan jatkaa kaksikkona, joten olisiko hyvä Kralin viereen?
 
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa
Blood tuo hemmetisti isännyyttä, asennetta ja luonnetta tohon pakistoon. Pisteet mitä tekee siihen päälle on pelkkää plussaa. Pääasia että saadaan aimoannos kokemusta ja fyysistä preesensiä juuri pakistoon, koska sinne sitä tarvittiin kipeästi.
 

Tounaii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Miettikääpä jos kentällä on yhtä aikaa Jordan, Blood ja Tyrväinen.

Ei taida muille jengeillä olla yhen yhtäkään ketjua, joka uskaltais perseillä yhtään mitään tässä vaiheessa.

Alkaa Benin tulon jälkeen näyttämään aika ilkeeltä vastustajalta tämä meidän rakas seuramme.

Kaikkien aikojen kausi ja tästä nautitaan!
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicansin uutisessa ei ole Niemelältä ollenkaan kommentteja, vain Lelulta. Toivottavasti siirrosta on kysytty myös valmennukselta.

Blood on ihan kiva, mutta nyt hehkutus on sillä tasolla, että vaikea on ainakaan ylittää odotuksia. Toivottavasti saadaan hyvää peruspelaamista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös