Ilmoitukset

Nimimerkki Lätkä huilaa seuraavan kuukauden sääntöjen 5§:n ja 9§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki nummenkallio huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 4 ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 7§:n perusteella.

Ben ”Veri-Pena” Blood – seisomakatsomon suosikki?

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Pori67s, 11.04.2017 klo 07.38.

 1. Ässät1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Miten BB nähdään Ässien harjoituksissa?? Onko niin et mies palaa tosiaan vasta elokuussa Suomeen, vai onko hän kevään yhteistreeneissä ennen kesälomia?

  E. Ilmeisesti ei ole harjoituksissa ennen elokuuta.
   
  Viimeksi muokattu: 12.04.2017 klo 10.09
 2. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Uutisoinnin perusteella kyseessä on hyvä harjoittelija, joka palaa elokuussa Poriin.
   
 3. sonnychiba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Puskista tuli Blood. Saatiin vihdoin alakerran isäntä. Kuka ollut viimeksi...Miliisi vai Kudroc. Korvaa puolustuksessa Marttisen ihan kelvollisesti. En kaipaa tappeluita, mutta pieni voimannäyttö on ok.
   
 4. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Elokuussa kyllä, juu. Pitsiturnaus on mitä luultavimmin perjantaina 4.8, joten Pena ei ehdi olla joukkueen mukana kuin pari päivää ennen sitä. Ilmeisesti siis kuitenkin olisi kait tälläc tietoa mukana Pitsissä..

  Toivottavasti saa hyvän omatoimisen kesän alle..
   
 5. hoseeee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Itselläni aikalailla sama analyysi Bloodista. Ei hän kyllä miltään goonilta Lahessa vaikuttanut, lähinnä posliinikauppaan eksyneeltä härältä (1. kausi). Toisaalta myös nimi painoi selässä arvontakoneen arpoessa tuomioita. Joku pelaaja olisi kyllä tällä kaudella tarvittu estämään vastustajan rottailuja, Bloodista ei tähän ollut tai ei annettu olla, hakkasi enimmäkseen omia pelaajia. Sinällään ihan hyvä peruspuolustaja, sai paljon vastuuta loukkaantumissuman aikaan. Näytti pleijareissa todella hitaalta KalPaa vastaan, tosin niin näytti valtaosa muustakin joukkueesta.
   
 6. Jari66 Jäsen

  Bloodin saama peliaika kertoi siitä luottamuksesta mikä valmennuksella häneen oli. Pelasi kaksi kautta keskimäärin lähes joka toista vaihtoa. Kulmaväännöt voittaa isolla prosentilla eikä heittele turhia rännikiekkoja, jalkaakin tarvittaessa löytyy. Toki puutteitakin on (ei muuten liigassa pelaisi) mutta ihan huikea pakki siitäkin huolimatta liigaan. Noin viisitoista vuotta tullut aktiivisesti Pelicansin otteita seurattua ja arvostan ihan Top -6 pakkien joukkoon omassa seurassa. Silmätikuksi jonkin verran alusta saakka joutui pelkästään nimensäkin perusteella, toivottavasti pelipaidan värin vaihto tulee auttamaan edes lievästi tähän ongelmaan.

  Hienon pelaajan saitte. Tulen seuraamaan edesottamuksiaan.
   
  Viimeksi muokattu: 13.04.2017 klo 22.57
 7. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tällaisia kommentteja arvostan, jossa ilman katkerutta, rehellisesti sanotaan kuinka paljon ottaa päähän menettää hyvä pelaaja. Ja tämä myös vahvisti omaa käsitystä siitä, että Blood osaa myös pelata.
   
 8. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät ja muut, TBL, HV71
  Pentti on matkalla jo takaisin suomeen.
  Twitterin puolella päivitteli.
   
 9. Bullet Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Veikkaan, että Bena yllättää ensi kaudella nimenomaan pelillisillä avuilla. Hän joutui viime kaudella kahden valmentajakahjon uhriksi ja heidän takiaan koko ajan painimaan. Samoin on täysin bullshittiä, että Pelikaanit ei halunnut jatkaa sopimusta. Päinvastoin he halusivat pitää Bloodin riveissä ja tarjosivat Ässiä parempaa rahallista sopimusta. Hän haluaa kuitenkin kehittyä nimenomaan jääkiekkoilijana, eikä tappelijana. Silti on pomminvarmaa, että hän on valmis puolustamaan joukkuekavereitaan ja tätä kautta nuoret jannut kasvavat taas 10 cm lisää.
   
 10. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Kunnes sitten tulee joku Finley tai Yonkman tai Jonnevirtanen tai Kankaanperä ja pudottaa Bloodin jäänpintaan keulimasta. Voi olla että BB yllättää kiekollisilla avuillaan, koska ainakaan minään joukkueen poliisina hän ei edusta liigan kärkiosaamista.
   
 11. Pelirangaistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Kyllähän edesmennyt Derek Boogaardkin murskasi Todd "Fridge" Fedorukin poskipäät, se tuskin Fedorukin arvostusta pudotti NHL:ssä
  On kyllä mukavaa odottaa kauden alkua kun on potentiaalia sekä pisteisiin, että ylilyönteihin. Josko seisomakatsomoonkin saataisiin vähän meteliä pitkästä aikaa...