Ari-Pekka Selin – TPS:n seuraava päävalmentaja & pelastaja

  • 135 229
  • 500

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Ei ole Antsankaan työ kovin helppoa kun vahvistuksia vaaditaan, mutta ei saa hankkia epävarmoja arpoja eikä liioin liian hyviäkään jotka ehkä eivät jatka enää ensi kaudella. Joku joskus sanoi että ei jääkiekkojoukkueen kokoaminen voi olla niin vaikeeta, mutta kyllä mää väitän että voi se sit ollakki.

Jääkiekkojoukkue pitäisi aina rakentaa pidemmällä tähtäimellä ja ennen kauden alkua. Ei niin kuin Arse Vuori joka vuosi teki eli suuri osa joukkueesta vaihtui kaudesta toiseen samoin kuin valmentajat. Liikennettä oli koko kauden ajan eikä homma rauhoittunut vaan ainoastaan rahaa paloi. Pelaajat eivät pelanneet logolle pätkän vertaa vaan ainoastaan itselleen ajatuksella, että saisivat seuraavaksi kaudeksi rahakkaan sopimuksen taas jostain muualta. Ei tuollaisessa tilanteessa voinut kohtuudella edes odottaa, että joukkueelle olisi syntynyt oma identiteetti ja pelitapa. Menestyvä joukkue tarvitsee nämä molemmat.

Nyt on Antsan aikana tehty ensimmäiset liikkeet oikeaan suuntaan oman identiteetin ja pelitavan löytämiseksi, mutta osa kannattajista ei kuitenkaan malta odottaa. Toivon kuitenkin, että mielet maltettaisiin nyt ja jatksettaisiin odottaa vaikkapa ensi kautta, jolloin Antsan käden jälki joukkueen kokoamisessa näkyisi nykyistä selvemmin. Annettaisiin Antsalle nyt työrauha, sillä olen aivan varma, että jos hän tekee niin kuin lehtilausunnoissaan on sanonut tekevänsä, niin tästä tulee vielä hyvä juttu. Vain TPS:n taloudellisten resurssien romahtaminen voi tämän skenaarion tehokkaasti romuttaa. Toivottavasti Supercell-kaksikko kuitenkin jaksaa uskoa TPS:n mahdollisuuksiin, ja rahahanat pysyvät avoinna.

Kauden alussa oltiin tyytyväisiä, jos TPS pääsee tällä kaudella sääleihin. Nyt tuntuu, ettei tätä enää muisteta vaan pitäisi ostaa joukkue täyteen lyhyen ajan pelaajia, joilla koetettaisiin hakea menestystä hinnalla millä hyvänsä. Kannattaa muistaa, että TPS:n nykyjoukkue on erittäin kallis, joten, jos tällä joukkueella ei edes sääleihin tällä kaudella päästä, niin ainakin valmennus on silloin epäonnistunut todella pahasti. Katseet kannattaakin kohdistaa valmennukseen ja sen pitäisikin miettiä ja ratkaista, miten olemassa olevaa pelaajamateriaalia saataisiin hyödynnettyä nykyistä paremmin ja tasaisemmin kantamaan vastuuta joukkueen menestyksestä. Muutaman pelaajan varaan tätä ei voi rakentaa. Sen pitäisi olla päivän selvä asia valmennuksellekin.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Aurajoen kanssa äärimmäisen harvoin samaa mieltä, mutta nyt täytyy kyllä allekirjoittaa tuo teksti. Rantakari olisi huikea hankinta, mutta kyllä minäkin mahdollisesti ottaisin jonkun muun, arpamaisemman, nimen, mikäli tämä olisi hankittavissa myös ensi kauden sisältävällä sopimuksella. TPS on ollut vitsi jatkuvuutensa suhteen koko Arsen ajan ja jotainhan kertoi jo se, että viime kaudella Virtalan Marko Virtala oli päälle viidellä kaudellaan ylivoimaisesti pisimpään yhtäjaksoisesti Palloseurassa pelannut. Muut taisivat (vapaasti muistaen) olla pääasiassa sellaista yhtä / kahta kautta seurassa pelanneita.

Nämä Antsan ensimmäiset sopimukset ovat olleet hyviä (parivuotisia pääasiassa) ja ne ovat olleet jo pientä osoitusta siitä, että pelaajat halutaan oikeasti sitoa seuraan kauemmaksi aikaa kuin yhdeksi syksyksi, jonka jälkeen heidät myydään helvettiin, koska kausi on jo käytännössä Tepsiltä pelattu. Pelaajille pitäisi saada myytyä se ajatus, että TPS tulee nousemaan ja, että TPS on paikka jossa kannattaa ja halutaan oikeasti pelata, ihan kuten nyt vaikka Kärpät on. Kärpissä tuo junnujen jalostaminen on handlattu kyllä ihailtavasti, enkä nyt tarkoita pelkästään mitään akselia Puljujärvi - Donskoi - Aho vaan ihan yleisesti. Edustuksesta löytyy iso kasa omia kasvatteja, omia junnuja ja sitten hommaa on täydennetty täsmähauilla, jotka nekin ollaan saatu melko hyvin sitoutettua hommaan (Hirsolle 1+1 vuotinen soppari, Huml pelannut jo päälle viisi kautta Oulussa, Miro Aaltonen hankittiin kaksivuotisella pahvilla, kuten myös Mika Niemi yms.).
Vaihtuvuus on jääkiekossa välttämätöntä, mutta kyllähän se nyt vaan esimerkiksi Kärppien kahdessa viime mestaruudessa näkyy väistämättä, että siellä on ollut joukkue kasassa jo jonkin aikaa, jätkät tuntevat toisensa ja pelaaminen maistuu tuttujen kavereiden kanssa. Ja kun ne tulevat vahvistuksetkaan ei ole mitään 5 ottelun keikkalaisia, joiden kiinnostus saattaa olla kaikkea maan ja taivaan välistä, on homma toiminut ja Kärppä-juna puksuttaa vaan.

En minä sitä kiellä etteikö Rantakari olisi juuri sitä mitä tuo puolustus huutaisi, todellakin on, mutta jos tänne tullessaan Rantakarille on selvää, että hän ei tule täällä enää ensi kaudella pelaamaan ja pahimmassa tapauksessa sopimuskin on taskussa jonnekkin SHL-kaukaloihin ensi kaudesta, niin riittääkö hällä enää mielenkiinto vääntää 110 lasissa Palloseuran puolesta, olkoonkin kuinka ammattilainen ja järkevä sälli? Parhaimmillaan voidaan saada samanlainen täsmähaku kuin Lee Sweatt oli keväällä 2010. Sweatt kruunasi sen koko homman ja oli 110% painonsa arvosta kultaa ja vaikka miestä ei saatukkaan täällä kauempaa pidettyä, niin täydellinen nappihankintahan hän oli tuolloin. Hommassa oli kuitenkin sellainen juju, että Sweatt on jo pelaajana ja ihmisenä sellainen, että antaa aina vähintään tuon yllä mainitun 110% panostuksen pelaamalleen seuralle (ja varsinkin Palloseuralle, jossa fanit häntä rakastivat ja hän rakasti faneja) ja hänestä tiedettiin heti mitä saatiin.

Hankintoja tarvitaan ja niitä on pakko tehdäkin, mutta mielummin minä kyllä odotan vaikka sitten hieman kauemmin, jos verkkoihin tuolloin saadaan oikeasti potentiaalinen pelaaja, joka pystytään sitouttamaan seuraan kuin, että raahataan keikkatyöläinen, jonka sitoutuminen seuraan on kysymysmerkki. Ja tässä en siis vähättele yhtään Rantakaria, vaan ihan yleisesti esitin pointtini.

Aurajoki tuossa jo totesikin, että ennen kauden alkua täällä oltiin ihan tyytyväisiä jo tuohon säälipaikkaan, mutta niin kai se nälkä kasvaa syödessä ja tällä hetkellä kun TPS on sijalla 6., tuntuu silti joillain käyttäjillä olevan kaikki huonosti ja kaikki on tehty taas päin helvettiä ja joukkue on myyty. Tosiasiassa Mojzis taisi olla keskenkuntoinen eikä sopinut Atun sapluunaan ja Koskirannan myyntiä ollaan toitotettu jo vähintään 1,5 vuotta, mutta nyt kun hänet sitten pistettiin pihalle, niin sekin oli väärin tehty? Siis näiden eräiden käyttäjien mielestä. Kuten kiekko-ollie ylempänä totesi, niin "Ei ole Antsankaan työ kovin helppoa".
 

Veikko40

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, FC Ilves, SC Classic, BC Pyrintö
Atusta täytyy kyllä tykätä. En muista aiemmin tällä kaudella kuulleeni Selinin valittaneen pressissä tuomareista, mutta tänään antoi tyylikkäästi mielipiteensä tapaus Tallinderista ja Rönnin mussukoista.

Voitko referoida tai translitteroida mitä Atu on kertonut / avautunut?
 

Sakoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voitko referoida tai translitteroida mitä Atu on kertonut / avautunut?

En muista enää sanasta sanaan, mutta viestin sisältö:
-jos Rönni tuonut KHL:stä tämän tuomarilinjan ni huhhuh
-hirveetä sekoilua tuomarien tekeminen
-valmentajat ei enää tiedä miten pelaajia pitäis ohjeistaa pelaamaan
-ufotouhua joka on jatkumoa koko syksyn tuomaroinnille

KooKoo pelin lehdistötilaisuushan löytyy HCTPS YouTube-kanavalta aftergameshown alta mikäli haluaa asiaan tarkemmin paneutua.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Voitko referoida tai translitteroida mitä Atu on kertonut / avautunut?
En muista enää sanasta sanaan, mutta viestin sisältö.
"Erän lopulla nähtiin koko ottelun puhuttavin tilanne. TPS-puolustaja Henrik Tallinder sai 20 sekuntia ennen summeria pelirangaistuksen jalkapyyhkäisystä. Ruotsalainen kävi tilanteesta todella kuumana, eikä sulattanut tuomiota. Maila ja pelivarusteet saivat tämän seurauksena pukukoppikäytävällä melkoista kyytiä.

TPS-luotsi Selin kävi lehdistötilaisuudessa kierroksilla tuomaritoiminnan takia.

− Näille Jyri Rönnin mussukoille, niin jos Rönn on tuonut KHL:stä tämän viestin, mikä tänäänkin oli linja, niin sanon että huh huh. Tässä ei ollut välillä mitään tietoa, että mikä tämän pelin henki on. Ihan järkyttävää sekoilua.

− Totta kai täytyy pitää pää kylmänä ja olla ottamatta tyhmiä jäähyjä, mutta kyllä tänään oli sellainen ufosuoritus, että oli jatkumoa syksyn esityksille, jatkoi Selin puhinaansa."
TPS voitti Kallion lämärillä - Selin: "Rönnin mussukoilta ufosuoritus" - 18.12.2015 - TPS - KooKoo - SM-LIIGA - Otteluraportti - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
 

Veikko40

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, FC Ilves, SC Classic, BC Pyrintö
Kiitos Sakoi ja FutureHockey tiivistyksestä sekä Vinski erinomaisesta raportista!

Ottelun vihellyksistä sen verran, että edes semiselkeää linjaa ei vaikuttanut Ruutu+Pro:n kautta katseon olevan ja siten ymmärrän Atun valituksen. Tosin Tallinderin "takapotku" kyllä mielestäni oli loppujen lopuksi rangaistuksen arvoinen - ehkäpä jopa 5+20min. Tuollaisiin puun takaa tulleisiin koskemattomuusrikkeisiin onkin syytä puuttua ja uskoakseni niitä on tuomaristolle tällä kaudella painotettu. Yhden Liiga-seepran kun satun tuntemaan.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Tosin Tallinderin "takapotku" kyllä mielestäni oli loppujen lopuksi rangaistuksen arvoinen - ehkäpä jopa 5+20min.

Otteluvalvoja sanoi lehdistötilaisuudessa että jalkapyyhkäisy on aina 5+20, muita tuomioita siitä ei siis anneta.
 

khufu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Peliitat
Otteluvalvoja sanoi lehdistötilaisuudessa että jalkapyyhkäisy on aina 5+20, muita tuomioita siitä ei siis anneta.

Toki, tämä lukee sääntökirjassa. Hiukan silti kyseenalaistan, täyttyikö tässä tapauksessa jalkapyyhkäisyn määritelmän avainsana "vaarallisesti" tai pyyhkäisikö Tallinder Greenin jalat (huomaa monikko) alta samalla taaksepäin ylävartaloa vetäen. Mun mielestä tässä olisi ollut täysi mahdollisuus tuomita 2min kampituksesta tai estämisestä, ja ainakin NHL:ssä käytäntö on että mikäli tekoa ei katsota vaaralliseksi niin tuolla 2min selviää. Ja otan NHL:n puheeksi tässä tapauksessa vain siksi, että Liigan melko tuore sääntö nro 160 joka koskee jalkapyyhkäisyä on lähes suora kopio sikäläisestä pykälästä.

Palaten itse ketjun aiheeseen, niin tykkään Selinin tavasta suhtautua tuomaritoimintaan ja sen mahdollisiin virheisiin. Ei ole ensimmäisenä joka pelin jälkeen itkemässä eikä sekoa täysin pelin aikana vaihtoaitiossa (joka voisi häiritä omien pelaajien keskittymistä). Silloin kun menee pahasti pieleen niin uskaltaa silti melko kovasanaisestikin ottaa tuomaritoimintaan kantaa. Silti nämäkään kommentit eivät ole luonteeltaan sellaisia, että johtaisivat kurinpitotoimiin.

Yllä kirjoittaneet aurajoki ja FutureHockey ovat mun mielestä jatkuvuuskysymyksestä sinänsä oikeassa. Tällä hetkellä meillä on kuitenkin mielestäni ihan ok pohjat siitäkin huolimatta, että runkopelaajat ovat uransa ehtoopuolella. Tuosta rungosta on kuitenkin mahdollista pitää valtaosa myös ensikaudella rosterissa, ja kokoonpanossa on lupaavia nuoria pelaajia joille on jo sorvattu useamman vuoden papereita ja toivottavasti sorvataan jatkossakin (Vähätalo). Tästä joukosta toivottavasti löytyy tulevaisuudessa niitä runkopelaajia, jotka viettävät seurassa pitkiä 5+ kauden pätkiä.

Kesken kauden on tietysti erityisen vaikea löytää kavereita, joiden hinta-laatusuhde on kohdallaan ja jotka olisivat potentiaalisia pitkän tähtäimen hankintoja. Kyllähän tuo toiminnan urheilullinen jatkuvuus pitäisi pystyä varmistamaan jo siinä vaiheessa, kun joukkuetta alunperin rakennetaan. Mun mielestä toiminnan jatkuvuus ei kuitenkaan tässä tilanteessa mihinkään Rantakarin puolen vuoden soppariin kaadu, mutta hinnan pitää sitten myös olla kohdillaan. Ylihintaa näistä stunttisopimuksista ei tässä tilanteessa todellakaan ole syytä maksaa.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
aurajoki, FutureHockey ja khufu puhuvat kaikki asiaa. Se joukkueen runko ja jatkuvuus pitäisi saada kasaan jo ennen kautta, mutta mielestäni se ei kuitenkaan poista sitä mahdollisuutta, että hankitaan kesken kauden täsmähankintoja, kuten monet muutkin joukkueet tekevät. Ennen kautta ei välttämättä tiedetä, jos jokin osa-alue tai tietyt pelaajat eivät toimi ja täten joudutaan hankkimaan kesken kauden hankintoja, vaikka he eivät jatkaisikaan ensi kaudella joukkueessa. On hyvä muistaa, että kummatkin viime kauden finaalijoukkueet hankkivat kesken kauden pelaajia, jotka eivät kuitenkaan jatkaneet tällä kaudella joukkueessa. Pitää myös muistaa, että TPS:stä on kauden alusta lähtenyt sentteri ja puolustaja, joita ainakin fanien puolesta juurikin kaivattaisiin tuohon joukkueeseen.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Siinä missä esim Kärpät täydentää kesken kauden joukkuetta myymättä samalla jo hankittuja pois me vain myymme, nakkaamme ovesta mäjelle. Aika olennainen ero. Ellei uusia nytkään hankita, toimimme Anteron aikana ihan samalla tavoin kuin tässä on muutamat vuodet jo toimittu. Joulukuusta eteenpäin vähennetään henkilökuluja. Pelaajistosta. En keksi tällaiselle muuta nimeä kuin petos. Ja kun kenenkään ei ole mikään pakko TPSää kannattaa, tällaisen puuhastelun päässä lukee The end.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Joulukuusta eteenpäin vähennetään henkilökuluja. Pelaajistosta. En keksi tällaiselle muuta nimeä kuin petos. Ja kun kenenkään ei ole mikään pakko TPSää kannattaa, tällaisen puuhastelun päässä lukee The end.

Joo-o. Suosittelen ottamaan vaikka vähän vahvistettua glögiä ja hengittämään syvään. Kuka sieltä on lähtenyt? Koskiranta ja Mooses? Koskirannastahan on haluttu eroon jo vuositolkulla ja Mojžíš ei välillä mahtunut pelaavaan kokoonpanoon. Jos skimbat olivat Selinin kanssa ristissä, niin eihän tuollaista jätkää kannata roikuttaa mukana. Hinta/laatusuhde on ollut taatusti tällä kaudella Koskirannan jälkeen Tepsin paskimpia. Näiden kahden jätkän lähtemistä tuskin voi pitää minään "petoksena" Tepsin osalta.

Samaan aikaan on toki todettava, että Tepsiltä puuttuu Tukosen jäljiltä ykköskorin laituri, pakki ja kakkoskorin sentteri. Eli tietysti noille paikoille pitäisi ukkoja saada. Vielä mieluiten tietysti parempia kuin lähteneet. Tukosta ei voi tosin kukaan korvata, ellei siihen hommaan hoideta jotain änärijyrää.

Yhtä kaikki, olen itse sen koulukunnan miehiä, että mielummin odotan että paikalle hoidetaan jotain pitkäntähtämien miehiä tai pomminvarmoja hankintoja, kuin jotain hätäisiä arpoja. Tietysti nopeus olisi valttia, menettäähän Tepsi kokoajan pisteitä jotka hieman paremmalla rosterilla olisivat saatavilla. Silti ainakin itse uskon, että on suurempaa viisautta hakea pelaajia, jotka saatavat pelata vielä ensikaudellakin, kuin ottaa jotain Smolenak kakkosia tuonne pyörimään. Olkoonkin, että pelaajia tarvittaisiin heti.

Itse en missään vaiheessa ajattele että Tepsin pitäisi taas yrittää jotain pikavoittoa tällä kaudella, vaan pikemminkin nyt kun urheilullinen uskottavuus on enemmän tai vähemmän palautettu, niin viisas pitkäntähtäimen toiminta tuottaa taatusti parempaa hedelmää kuin teksti-tv:n ja faksin pyhä yhdistelmä.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
ekk l, osa porukasta on lähtenyt. Ei ole näkynyt korvaajia. Olen tottunut sekä hengittään syvään että oksentaan pitkään kun seuraan tätä vitun pelleilyä, missä osakeyhtiö vedättää vuosi toisensa jälkeen typerämpiä kannattajiaan. En pidä siitä. En myöskään pidä siitä, että nimenomaan TPS on se. Olen kyllästynyt siihen, että kaltaisesi fani- pojat kertovat miten just nyt tästä tehdään pitkässä juoksussa voittava TPS. Ei tehdä.

Tästä ei vaan tule nytkään hevon vittua. Kasattiin periaatteessa hyvähkö joukkue, muutama paikka jätettiin auki ja sitten myytiin sentteri kakkosesta ja ykköskakkospakki arvoltaan noin 400 teuroa, mut ei osteta ketään tilalle. Et, jos glögiä tekee mieli, oikein pitkää ja viileää sinne, toivottaa kausi.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Kai näistä huonoista pelin aluista osa menee kyllä valmennuksenkin piikkiin?

Peli ei ole alun jälkeen juuri kehittynyt. Alussa voitettiin räikellä ykkösen ylipeluutuksella. Tukosen tilanten jälkeen romahti se korttitalo.

Nyt täytyy valmennuksen taikoa kani hatusta ja saada järkeä tuohon touhuun.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Valmennuksen pitäisi nyt selvästi reagoida ja pistää Moisio penkille seuraavaan peliin. Eihän tossa ole MITÄÄN Järkeä että moisio ottaa vitosen jäähyn ensimmäisessä erässä.

Ei kyllä. Käsittämätön suoritus oli kyllä ottaa 5+20 ja vielä 2 min päälle. Toisaalta Patukka ei ole tällä kaudella pahemmin jäähyillyt.

Yhtä kaikki, tämä oli kyllä taannosta Tappara-peliä huonompi aloitus. Ainoa hyvä puoli tässä ottelussa on ollut se, että en ole itse paikalla.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
TPSn peluutuksessa ei ole hevon vitun järkeä eikä meillä myöskään ole minkäänlaista pelikirjaa saati -kuria. Rosteri oli hyvä, mutta myyntien ja loukkaantumisten jlk ei ole enää kuin viivan alapuolinen sakki. Ei reagoida, ei mitn. Luisu vaan kiihtyy, nauttikaa! Kevät on tulossa!
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miksi vitussa Selin ja kumppanit antavat Nummelinin pyöriä kentällä aivan miten sattuu? Siis viimeisen erän alusta 6,5 minuuttia YHTÄ SOITTOA kentällä! Aivan vitun uskomatonta! Vai sitäkö he haluavat?? Ei mee kaaliin.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei ole homma enää Selinin hanskassa. Peli on kuritonta, jonka toisaalta ymmärtää, kun vastassa on Lahtelainen kasa paskaa pahoinpitelijä Nurmisen johdolla. Nummelin näköjään päättää itse milloin pelaa ja paljonko pelaa. Keväällä heilahtaa puukko selkään ja Stouni ottaa vetovastuun loppukaudeksi.
 

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
Ei ole homma enää Selinin hanskassa. Peli on kuritonta, jonka toisaalta ymmärtää, kun vastassa on Lahtelainen kasa paskaa pahoinpitelijä Nurmisen johdolla. Nummelin näköjään päättää itse milloin pelaa ja paljonko pelaa. Keväällä heilahtaa puukko selkään ja Stouni ottaa vetovastuun loppukaudeksi.

Nyt tarkkana poika noiden juttujesi kanssa! Nupe voi vittuuksissaan vaikka vetää käräjille sut ton nimittelyä takia
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Tämä on erikoinen asia, johon paneuduttiin urheilulehden videossakin taannoin. Siinäkin todettiin että on ihme koska Selinin joukkueita on aina leimannut pelikirja, pelikuri ja kurinalaisuus yleensäkin. Ovat suorittaneet tasaisesti, mutta nyt joukkue ei ole selinin näpeissä. Olihan se HPK peräsimessäkin hetken liiga kärkenä.

Juu, nyt ei leimaa ja sen lisäksi joukkue ei suorita tasaisesti pl loppukauden minkä tulemme häviämään aivan pystyyn Perrinin ja Tukosen poissaollessa sekä Koskirannan ja Mojzisin myynnin myötä. On meillä kyllä tuuria ja joukkueenjohtoa joka saatanan kusenpolttama vuosi. Antero ja ennenkaikkea sun purkkapallokaupassa menestyneet esimiehet hei, nyt on pikkuisen tenkkapoon paikka! Tallindee, Lassi ja Spina huuto.net:iin tai sit maakuoppaan taas kaikki. Jos/kun Perrinin kausi oli tässä, ihan turha enää ottaa pitkää tulokseen.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Minulla on pikku hiljaa alkanut usko mennä Seliniin ja hänen valmennusryhmäänsä. Joukkueen peli ei ole kauden alusta käytännöllisesti katsoen kehittynyt yhtään parempaan suuntaan. Ihmeellistä tason heittelyä otteluiden sisällä ja otteluiden välillä. Kotiottelut vieläpä pääsääntöisesti täydellistä kuraa.
Joukkueeseen on satsattu paljon euroja, mutta niin vain paljon pienemmän budjetin joukkueet antavat TPS:lle nokkiin "mennen tullen". Miksei valmennus saa joukkuetta näppeihinsä? Nummelin ja muutamat muutkin pelaajat pelaavat juuri niin pitkiä vaihtoja kuin itse näyttävät haluavan. Missä muussa liigajoukkueessa näin voidaan tehdä?
Mielestäni TPS:ltä puuttuu pelikirja ja pelisuunnitelma edelleen, vaikka kausi on jo yli puolivälissä.
Ettei vain kävisi niin Selinille samoin kuin Suikkasellekin, että joukkue ei ollut valmennuksen näpeissä vaan hiihteli kaukalossa ihan oman mielensä mukaan.
Toivottavasti olisin väärässä ja Selin näyttäisi epäilijöilleen, että hän edelleen kuuluu huippuvalmentajiin ja saisi TPS:n ilmeen kaukalossa ihan toiselle mallille kuin mitä se nykyisin on useimmiten ollut.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Odotellaan nyt rauhassa ensi kautta kun koko joukkue on koottu uusien kavereiden toimesta ja Vuoren jälki häipyy joukkueesta.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Minulla on pikku hiljaa alkanut usko mennä Seliniin ja hänen valmennusryhmäänsä. Joukkueen peli ei ole kauden alusta käytännöllisesti katsoen kehittynyt yhtään parempaan suuntaan. Ihmeellistä tason heittelyä otteluiden sisällä ja otteluiden välillä. Kotiottelut vieläpä pääsääntöisesti täydellistä kuraa.
Joukkueeseen on satsattu paljon euroja, mutta niin vain paljon pienemmän budjetin joukkueet antavat TPS:lle nokkiin "mennen tullen". Miksei valmennus saa joukkuetta näppeihinsä? Nummelin ja muutamat muutkin pelaajat pelaavat juuri niin pitkiä vaihtoja kuin itse näyttävät haluavan. Missä muussa liigajoukkueessa näin voidaan tehdä?
Mielestäni TPS:ltä puuttuu pelikirja ja pelisuunnitelma edelleen, vaikka kausi on jo yli puolivälissä.
Ettei vain kävisi niin Selinille samoin kuin Suikkasellekin, että joukkue ei ollut valmennuksen näpeissä vaan hiihteli kaukalossa ihan oman mielensä mukaan.
Toivottavasti olisin väärässä ja Selin näyttäisi epäilijöilleen, että hän edelleen kuuluu huippuvalmentajiin ja saisi TPS:n ilmeen kaukalossa ihan toiselle mallille kuin mitä se nykyisin on useimmiten ollut.

Täysin samaa mieltä. Tosin mulla ei ollut uskoa Seliniin koskaan. Johtunee siitä, että elän suuruuden hullussa omassa mielisairaassa TPS- maailmassani missä TPS on edelleen mahtiseura. Ymmärrän, ettei ole mutta faktat eivät johda oikeisiin lopputuloksiin. Oikeassa elämässä Selin taitaa olla liian hyvä valmentaja meidän tunkiolle.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Selin meille, Rautakallio teille ;) Oikeasti, Selinin haluaisin nähdä ässissä, tosin se ei taida lähiaikoina onnistua. Enkä usko, että Tps Atulle edes potkuja antaisi, on se ihan hyvä koutsi ja pitkäjänteisyys vaan kunniaan.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Olisi kiva tietää miksi Atu ei voi koittaa mitään uutta. Junnuista nousee ne 3-4 samaa nimeä joka kerta, kun apuja tarvitaan vaikka ei nuo pojat ole Saloa lukuunottamatta edes A:ssa suorittaneet mitenkään erikoisesti. Esim. Niittymäki käy noita nuorten pelejä katsomassa ja luulisi, että se näkisi siellä jonkun muunkin vaihtoehdon tuonne kokoonpanoon. Vai onko tässä taustalla se, että Atu pelkää Stounin puukkoa, jos lähtee kokeilemaan jotain uutta? Voisi kuvitella sen Stounin kuitenkin säätävän siellä mitä sattuu, kun kuvittelee omistavansa vähintään puoli Turkua.
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
@Jalasvaara vähän jälkiviisaana vois ny heittää et ihan hyvä et Karvonen nostettiin kokoonpanoon. #hymiö
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös