Anaheim Ducks 2014–2015

  • 309 305
  • 748

bob barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Ei BB missään nimessä ole huono valmentaja. Tiivistäen vahvuudet on hyökkäyspelissä ja heikkoudet puolustuksen organisoinnissa,

Nyt olisi erittäin mielenkiintoista kuulla tiivistelmä havainnoineistasi näiden faktojen osalta.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Nyt olisi erittäin mielenkiintoista kuulla tiivistelmä havainnoineistasi näiden faktojen osalta.

BB:n fakta ovat kiistämättä hyvä menestys runkosarjassa kaikilla valmentamillaan joukkueillaan, kaikkea ei voi pistää kovan materiaalinkaan piikkiin. Itse näen, että BB on vähän Sheddenin tyylinen valmentaja, joka saa joukkueeseen hyvän ja rohkean ilmapiirin ja joukkueet todella uskaltavat pelata, mutta pelitapa voisi olla parempikin etenkin puolustussuuntaan. Tällä hetkellä pelitapa on varsin riskialtis ja vaatii sitä, että veskarit ovat aivan huipputikissä. Hyökkäyssuuntaan peli on kuitenkin varsin hyvin organisoitu ja Ducks osaa hyökätä myös monipuolisesti kiekkoa pitäen.
 

Wormatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks
Kesler ($5M) ja Spezza ($7M) ovat pyytäneet treidiä omista joukkueistaan. Kesler on antanut kuuden joukkueen toivelistan, jossa Anaheim on mukana. Spezza taas antoi kymmenen joukkueen vastustuslistan, jossa Anaheim käsittääkseni ei ole mukana.

Mikäli Anaheim tuosta jommankumman nappaa (mielummin Kesler), niin sentteriosasto näyttää järkyttävän kovalta ensi kaudelle. Getzlaf - Kesler/Spezza - Bonino - Cogliano. Ollaankohan Perreaultille tekemässä jatkoa? Toivottavasti.

Ainoa kysymysmerkki noissa kahdessa on tietysti treidin oletettavan korkea hintalappu. Spezzasta on ainakin raportoitu, että hintapyyntö on selkeästi mallia pelaaja + prospect + 1st round pick, eikä Keslerkään varmasti hirveästi sitä halvemmalla lähde. Kelpaisikohan Sbisa kummallekaan joukkueelle?

Hahmotelmaa ensi kauden hyökkäyksestä näillä tiedoilla:

Patrick Maroon - Ryan Getzlaf - Corey Perry
Jakob Silfverberg - Ryan Kesler - Emerson Etem
Andrew Cogliano - Mathieu Perreault - Kyle Palmieri
Matt Beleskey - Nick Bonino - Devante Smith-Pelly

Silfverberg täytyy ehdottomasti nyt vapauttaa pelaamaan sellaisen jannun kanssa, joka saa hänelle jaettua kiekkoa. Jannussa on kaikki potentiaali tulla tärkeäksi sniperiksi Anaheimille. Etemille rohkeasti vastuuta myös. Getzlafin ja Perryn kanssa pelaamaan sopii juurikin joku Maroon, kun suurin pelinteko kuitenkin tapahtuu kahden edellä mainitun toimesta. Maroon toimii mainiosti sitten maskimiehenä / tekemässä tilaa.
 

la vida loca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Itse petyin viime kaudella Etemin esityksiin. Ei ollut kehittynyt mielestäni vuoden aikana yhtään, pikemminkin mennyt huonompaan suuntaan.
On totta, että jonkun muun valmentajan alaisuudessa olisi ehkä saanut jo nyt paremman näytönpaikan, mutta mikäli häntä käytetään jonkin treidin palasena, niin en ole pettynyt.
Odotin häneltä paljon, mutta mielestäni pelasi koohottaen olematta millään tavoin erityisesti hyödyksi omalle joukkuelleen -> näitä löytyy 13 tusinasta.
Minua ei kuitenkaan haittaa mikäli hän jää joukkueeseen, toivottavasti saisi pelata pidempään ylhäällä ja samassa roolissa, mutta BB:n tietäen, not gonna happen.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Saku Koivu ei jatka Anaheim Duckseissa kertoo Ilta-sanomat, lähteenä heillä Twitter.

Saku ainakin viimeisinä vuosina jäi Selänteen varjoon vaikka on erittäin kova pelimies.

Jopa vähän arvostettu Suomessa, nyt kun on Teemu poissa niin näköjään joutaa Sakukin pois vaikka nyt olisi ollut mahdollisuudet hällä enemmän loistaa.

Surullista ja valitettavaa, toivottavasti joku seura vielä hänet huolii...
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Sopimusta ei tulla tarjoamaan myöskään Winnikille. Tämä jos mikä vaikuttaa oudolta, sillä Winnik on kerännyt tasaisesti kehuja pelaamisellaan.
 

Steus

Jäsen
Kumpikaan kaksikosta Winnik-Koivu ei juurikaan tuonut tällä kaudella lisäarvoa Ducksin peliin, paitsi ehkä hetkittäin. Parempi antaa 2012-2013 hyvin etenkin alivoimaa pelanneen duon mennä ja antaa tilaa nuorisolle (ja mahd. hankinnoille).

Kertauksen vuoksi uutisoitiin myös siitä, ettei Hillerkään jatka.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Drafti häämöttää jo muutaman päivän päässä ja tämä drafti vaikuttaa vuosikausiin Ankkojen kohdalta mielenkiintoisimmalta vuosikausiin. Ei siksi, että tämän vuoden drafti olisi mitenkään erityisen tasokas vaan siksi, että itse odotan, että vihdoinkin Murray tekee sen ison pelaajakaupan. Jos sitten jostain syystä kauppa jää toteutumatta niin on meillä sentää kolme varausta 38 ensimmäisen varauksen joukossa, joka tekee draftista jo muutenkin tavallista mielenkiintoisemman.
 

Wormatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks
Kesler tuli, vaihdossa lähti Bonino, Sbisa ja jälkimmäinen ensimmäisen kierroksen varaus (24.)

Bonino kirpaisee ja pahasti, mutta kyllä Getzlaf - Kesler kärkisenoilla kelpaa mennä. Perreaultille vaan jatkosoppari käteen ja neljänneksi senaksi näyttöjä antamaan joku akselilta Rakell/Karlsson/Kerdiles... tai Coglianon siirto takaisin keskustaan.
 

QuackQuack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Les Ducks d'Anaheim, Nick Bonino 2009-2014
Noniin sieltä se paukku tuli. Kyllä Murray on kova, vuoden GM:n titteli oli täysin ansaittu. Treidi oli hyvä molemmille joukkueille. Ikävä kyllä Sbisalla ei ollut ankoissa enää tulevaisuutta ja hänen treidi roikkui jo pitkään ilmassa. Rikkonaisen kauden jälkeen hän toivottovasti saa uutta nostetta uralleen kanukkipaidassa, vastuuta voi nimittäin olla luvassa jos tuo Garrison lähtee. Kaikkea hyvää hänelle! 24. pickin poisanto oli kyllä välttämätöntä. Onneksi sekä 10. pick, että 38. pick saatiin pidettyä. Tuolta 24. sijalta ei olisi mitään gamechanger tulevaisuuden tähtipelaajaa tullutkaan ja Duckseilla on yksi liigan parhaista prospectosastoista, joten vähän voi sieltäkin luovuttaa. 10. pickillä saadaan sitten se todellinen huippulupaus.

Sitten McDonaldin, joukkueella ei ole ollut vedenpitävää kakkossentteriä. Koivu taisi pitää tuota tonttia mallikkaasti parin ensimmäisen kautensa ajan, mutta nyt olemme saanet pitkäaikaisen ratkaisun. Nyt kakkossentterinä pelaa entinen Selke-voittaja ja 40 kaapin mies Ryan Kesler. Hänestä voi tulla se sateentekijä joka vie joukkueen pitkälle. Hänellä oli vaikea kausi takana heikosti pelanneessa Canucks-joukkueessa, mutta nyt hän saa uuden näyttöpaikan kivenkovassa Ducks-joukkueessa. Ehkä hän pääsee jälleen tuohon 70 paunan Selketahtiin, se olisi todellakin mannaa. Mites muuten Canucksissa, pelasiko enemmän ykkösyv:llä kaksosten kanssa vai kakkosyv:n pyörittäjänä? Dailyfaceoffin mukaan oli ainakin tällä kaudella kaksosten kanssa. Kaverihan näyttää iskevän jopa enemmän maaleja kuin keräävän syöttöjä, joten voisi kuvitella hänenkin löytävän paikkansa ykkösyv:ltä, vaikkapa aloittajana Getzyn ollessa viivalla. Kyllä tuo Ducks-yv alkaa näyttämään kovalta. Kakkossentterin paikka on nyt on nyt siis paikattu. Toki tuo viiden millin caphit on aika kova (varsinkin verrattuna Boninon halpaan soppariin), mutta Duckseilla ei onneksi capin kanssa ole ongelmia. Alusta alkaen olin itsekin toivonut enemmän Kesleriä kuin höröttäjä-Spezzaa. Thank God we have Murray!

Itseäni riipaisi sydämestä Boninon kohtalo. Olihan se jo tiedossa, sillä kaveri on jopa kakkossenan tasoa jossain heikommassa joukkueessa, muttei Ducksissa. Suurella surulla muistelen tuon sympaattisen amerikanitalialaisen ja henk. koht. suosikkipelaajani poistumista Duckseista. Tässä kaikille minun mielestäni Nickin ikimuistoisimmat hetket:

Boninon hattutemppu Kinsejä vastaan

Boninon voittomaali Red Wingsejä vastaan Game 5:ssä

Boninon sarjan päättävä voittomaali Starseja vastaan Game 6:ssa

Bonino jäätävä rankkarimaali Yoteseja vastaan

Nuo ovat vain henkilökohtaiset parhaat muistot hänestä, kyllä hänen uransa ankoissa jäi valitettavan lyhyeksi. Hän nousi 'nevöhööd'-rouhijan maineesta todelliseksi clutch-pelaajaksi ja hyväksi viimeistelijäksi pelaten ykkösyv:llä. Kiitos kaikesta Nick, emme koskaan unohda sinua ja onnea ja menestystä Canuckseissa.

Sbisan lähtö tietää todennäköisesti Vataselle vakituista pelipaikka ensi kaudelle, joka on tietenkin positiivista. Duckseissa kilpailu pelipaikoista on puolustajille erityisen raakaa hommaa ja valitettavasti loukkaantuminen maksoi Sbisalle tuon pelipaikan ja hänet lyötiin rahoiksi. Sbisasta jäi parhaiten tämä mieleen:

Fowlerin ja Sbisan roommate-sekoilut

Heh, on se Sbisa rennon oloinen äijä. Toivottovasti Vancouverin kylmyys ei vaikuta Sbisan lungiin olemukseen. Toivotan hänellekin vielä kerran parasta mahdollista tulevaisuutta Canuckseissa. Nyt kohti äärimmäisen mielenkiintoista dräftiä, erityisesti Ducksien osalta.

Linkit vievät youtubeen

EDIT: Kyllähän se Garrison lähti, eli Sbisalle voi tulla roimastikin vastuuta. Ja siis Canucks saa tämän vuoden Ducksien 3. rounderin ja Ducks Canucksien ensi vuoden 3. rounderin. Tuolla ei nyt niinkään ole väliä.
 
Viimeksi muokattu:

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winners
Kesler tuli, vaihdossa lähti Bonino, Sbisa ja jälkimmäinen ensimmäisen kierroksen varaus (24.)

Bonino kirpaisee ja pahasti, mutta kyllä Getzlaf - Kesler kärkisenoilla kelpaa mennä. Perreaultille vaan jatkosoppari käteen ja neljänneksi senaksi näyttöjä antamaan joku akselilta Rakell/Karlsson/Kerdiles... tai Coglianon siirto takaisin keskustaan.

Bonino on ollut kyllä palkkaansa nähden varsin jäätävä pelaaja Duckseille.

Kesler halusi tulla Anaheimiin joten toivotaan, että Ryan löytää sen oman tasonsa takaisin. Nyt löytyy sentteri osastolta laatua kahden ensimmäisen ketjun osalta. Perreault kolmosen keskelle niin ei menestys voi enää jäädä senttereiden puutteeseen.

Tulevasta draftista sen verran, että omissa toiveissa olisi laituri. Pakki prospect osasto on Ankoilla hyvässä kuosissa joten hyökkäyspäähän odottelen varausta ekalta rundilta. Toiveissa olisi Virtanen, Tuch tai Larkin. Luultavasti joku näistä kolmesta on Ducksien vuorolla varattavissa. Jos joku esim. Nylander putoaa Ankoille niin sentterin varaaminen on ymmärrettävää.

Luultavasti sieltä vedetään joku ässä hihasta, kuten Hampus Lindholmin kohdalla. Kenties Brendan Perlini?
 
Viimeksi muokattu:

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Ankat valitsi kymppi pikillä ison powerforwardin Nicholas Ritchien. Pelaa fyysisesti ja hanskatkin tippuu tarvittaessa.

Yes, kovuutta ei ole koskaan liikaa.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Kesler siis vihdoinkin siirtyi Anaheimiin. Treidistä itsessään on ihan hyvät fiilikset, vaikka Bonino toiseen suuntaan siirtyikin. Sillä onhan Kesler nyt vain lähtökohtaisesti huomattavasti parempi peluri kuin Bonino. Toki pelaajien käyrät viime aikoina on osoittanut eri suuntiin. Mutta itse uskon Keslerillä olevan vielä hyviä pelivuosia jäljellä, ja että mies saa ulosmitattua itsestään viime aikoja nähtyä parempaa Anaheimissa.

Kesler tuo Anaheimille tosiaan sen oikean 2.ketjun sentterin, mitä joukkueessa ei tosiaan ole ollut sitten Andy McDonaldin. Kesler on erittäin monipuolinen pelaaja, joka pystyy ihan yhtä hyvin tekemään maalin itse kuin myös ruokkimaan ketjukaveria. Ja eihän tästä ole kuin muutava vuosi aikaa, kun Kesler valittiin NHL:n parhaaksi puolustavaksi hyökkääjäksi.
Keslerillä on siis monia hyviä ominaisuuksia, ja Anaheimin kannalta yksi tärkeimmistä ominaisuuksista mielestäni on taito voittaa aloituksia. Anaheim on ollut yksi liigan heikoimpia joukkueita aloituksissa jo vuosia, ja nyt kun joukkueesta vielä poistui Saku Koivu, niin tarve hyvällä aloittajalle oli ihan todellinen.
Kesler on uransa aikana voittanut ~53% aloituksista, joita on kaikkiaan kertynyt hieman yli 10 000kpl. Noilla lukemilla Kesler on erittäin kovan tason aloittaja NHL tasolla, ja Anaheimin nykyisen kokoonpanon paras aloittaja. Getzlaf esim voitti viime kaudella 49% aloituksistaan, ja koko uran lukema on ~48%.
Noiden lisäksi Kesler tullee myös pelaamaan erittäin paljon vastustajan parhaita vastaan, sillä lähtökohtaisesti Kesler on joukkueen paras puolustava keskushyökkääjä.

Isoa roolia on siis tarjolla Keslerille, ja itse ainakin uskon miehen pystyvän vastamaan huutoon. Ei Kesler olisi välttämättä viime kevään pudotuspelien tapahtumia toiseksi muuttanut, mutta ei olisi myöskään heikentänyt joukkuetta. Ja nythän Kesler pääsee olemaan joukkueen mukana alusta asti, ja se ei voi olla mitenkään olevan huono juttu keväällä kun pelataan kovia pelejä.
 

VilleSeina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, SaiPa
Kesleristä todettakoon vielä, että iski viime kaudellakin 9 ylivoima osuumaa kun Ducksin paras eli Perry iski niitä 8 kappaletta. Auttaa taatusti myös isosti joko tuota ykkösylivoimaa tai sitten tuo maalintekotaitoa siihen toiseen viisikkoon.

Aivan nappikauppa omasta mielestäni kaikenkaikkiaan. Hienoa, että saatiin pidettyä tuo aikaisempi varausvuoro ja sillähän tarttuikin ihan miehen kokoinen kaveri haaviin.

Huikeat fiilikset ensi kautta koskien päällä meikäläisellä!
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Huikeat fiilikset ensi kautta koskien päällä meikäläisellä!

Sama! Tuosta treidistä täytyy myöntää, että ensimmäinen reaktio oli lähes oksennus johtuen Boninon menettämisestä. Mutta kun tässä hieman on saanut asiaa sulatella ja puntaroida niin koko ajan paremmalta ja paremmalta tuo treidi kyllä tuntuu. Kovan luokan kakkossentteri saatiin (vihdoin) ja Draftin yhteydessä tulleen haastattelun perusteella mies tuntui olevan äärimmäisen motivoitunut tästä siirrosta, sillä hän korosti ennenkaikkea sitä, että haluaa voittaa kannun pian ja uskoo siihen olevan täydet mahdollisuudet Duckseissa. Näin ollen uskon viime kauden pienestä notkahduksesta huolimatta, että Kesler tulee olemaan juuri sellainen sentteri mitä ollaan pitkään haluttu ja mistä hänet on tunnettu: erittäin monipuolinen, kovan luokan viimeistelijä, yksi liigan parhaista kahdensuunnan hyökkääjistä ja äärimmäisen lujalla työmoraalilla, johtajuudella sekä voittamisenhalulla varustettu huippuvahvistus. Me like!

Boninosta luopuminen tympäisee, mutta niinhä se treideissä vain menee että pakko on jostain luopua mikä kirpaisee, jos haluaa huippuvahvistusta saada tilalle. Vanhan viisauden mukaanhan treidin voittaa se joukkue, joka saa loppujen lopuksi treidin parhaan pelaajan. Tiedä sitten onko tuohon nyt niin uskomista, mutta tässä valossa toki ainakin vielä Kesler > Bonino. Mutta vaikka Nick ehtikin pelata päättyneellä kaudella myös yhdeksi minun suosikeista, niin veren itkeminen on toisaalta turhaa. Joten ei auta kuin toivottaa miehelle kaikkea hyvää jatkoon ja toivottavasti hän pystyy edelleen menemään sen napsun tai pari urallaan eteenpäin, niin kauan kuin se ei tapahdu askissa Ankkojen kustannuksella!

Sbisan menetys ei kirpaise käytännössä lainkaan, sillä monta vuotta on katsottu ja odotettu, mutta sitä todellista läpimurtoa ei vain tullut. Kaikkea hyvää silti tottakai hänellekin jatkoon ja toivottavasti ura kääntyy parempaan suuntaan Vancouverissa.

Ja Draftista lyhykäisyydessään, niin olisi mukava tietää Ritchiestä hieman kattavammin, jos jollain on kertoa infoa siitä, millainen pelaaja loppujen lopuksi on kyseessä ja mitä häneltä voidaan tulevaisuudessa odottaa. Larkin oli tuossa kohtaa draftia toiveissa nro uuno, mutta ilmeisesti tässä nyt saatiin ainakin jossain määrin maaliahne, fyysiseen peliin kykenevä ja kohtuuvalmis paketti jos en täysin vihkoon ymmärtänyt noita höpinöitä Draftin yhteydessä.
 

bob barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Vanhan viisauden mukaanhan treidin voittaa se joukkue, joka saa loppujen lopuksi treidin parhaan pelaajan.

Murray vahvisti joukkuetta olellisesti luopumatta mistään korvaamattomasta. Etenkin se seikka että yhtään tulevaisuuden lupausta ei kauppaan sisältynyt on iso plussa tälle muuville.
On myöskin erittäin hyvä että organisaatioon saapuva pelaaja sanoo suoraan tulevansa Anaheimiin voittamaan eikä lämmitelemään ja nauttimaan elämästä Calin auringossa.

Uskoisin että kesän aikana tulee vielä muutama syvyyspelaaja rosteriin. Vatanen saanee kunnollisen näyttöpaikan heti kauden alusta kuin myös DSP
 

andeek

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Onko kenelläkään ollut ajatusta, kun tuo predatos hankki Nealin, niin ankat alkaisikin kunnolla vahvistamaan joukkuetta ja Neali siirtyisi suoraan Anaheimiin?
Pelaajasta en henkilökohtaisesti tykkää, mutta olisi kovat kärki kentät,
Getzy - Perry ja Kesler Neal.

Ei ole siis mitään huhuja vaan ihan fantasia managerointia.

Voisi kuvitella että Nealia ei ihan hirveästi nappaa Nashvillessä jatkaa tai edes aloittaa, mistähän ankat voisi luopua?
 

Etana#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Suomalaiset maailmalla
Mitenkään Vatasen sopparineuvottelut etenee vai onkohan niitä olemassakaan? Onkohan Duckseilla mielessä, että odotetaan UFA markkinoilta, josko sieltä joku irtoais ja katsotaan sitten, mitä Samin kanssa tehdään. Olettaisin, että QO on Samille tehty etteivät miestä ainakaan ilmaiseksi mihinkään päästä. Ihmetyttää tää hiljaisuus, kun tuskin Sami ainakaan on odottamassa mitään kovaa palkankorotusta ja tuskin sellaista saisikaan. Turhaahan se Duckseille olisi miestä katsomossa istuttaa, kun ei Ahl:llä ole Samille enää annettavaa.
 

VilleSeina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, SaiPa
Mitenkään Vatasen sopparineuvottelut etenee vai onkohan niitä olemassakaan? Onkohan Duckseilla mielessä, että odotetaan UFA markkinoilta, josko sieltä joku irtoais ja katsotaan sitten, mitä Samin kanssa tehdään. Olettaisin, että QO on Samille tehty etteivät miestä ainakaan ilmaiseksi mihinkään päästä. Ihmetyttää tää hiljaisuus, kun tuskin Sami ainakaan on odottamassa mitään kovaa palkankorotusta ja tuskin sellaista saisikaan. Turhaahan se Duckseille olisi miestä katsomossa istuttaa, kun ei Ahl:llä ole Samille enää annettavaa.

Eiköhän näihin jatkosopimuksiin paneuduta heti alkuviikosta. Varmasti tuo Kesler-kauppa ja draftihässäkkä olivat ne prioriteetit viime viikkoina ja nyt sitten näiden hommien vuoro.

Samin tilanne on oikein loistava nyt kun Sbisa on kaupattu pois ja Souraykaan ei enää ilmeisemmin mukaan palaa. Tulee saamaan jatkosopimuksen ja ison näytönpaikan heti alkuun veikkaan minä.
 

trap

Jäsen
Ei tainnut olla täällä vielä juttua, että Anaheim uudistaa peliasunsa ensi kaudeksi, kun kolmospaita nostetaan ykköseksi (pienin muutoksin) ja saman tyylin uusi vieraspaita tulee mukaan. Näin logoksi paitoihin siirtyy tuo ankanjalka-D. Draftissahan nämä olivat toki jo nähtävissä.

Ja onhan toi nyt selvä muutos parempaan. Eivät voita millään Mighty Ducksin paitoja, mutta NHL:n selvästi persoonattomimmista paidoista siirryttiin sentään vähän eteenpäin. Kivannäköinen vieraspaita ja varmaan sitten kolmospaidaksi jossain vaiheessa luvassa kokonaan oranssi jersey?
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Toivottavasti Murray on hereillä ja koittaa hankkia Ehrhoffin vapailta markkinoilta. Puolustus kaipaa sitä yhtä kovaa nimeä ja Ehrhoff sopisi mielestäni loistavasti meidän nykyiseen remmiin.
 

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
Huh, hattua päästä taas GM Bob Murraylle. Joukkueessa pelaa nyt käytännössä yksi liigan parhaista ykkössenttereistä, yksi parhaista kakkossenttereistä ja yksi parhaista nelossenttereistä, kun Nate Thompson naarattiin Tampan varastontyhjennyksestä. Thompson on ollut omia suosikkeja Tampan joukkueesta jo useamman kauden ajan. Taistelijan ja pudotuspelipelaajan ruumiillistuma. Ollaanko siellä sitten Perreaultia kaavailemassa kolmosen keskelle? Ei huono ratkaisu sekään. Sitten kun vielä mm. Steegilin edellä kuuluttama puolustaja joukkueeseen saadaan, on "contender" taas leimattu isolla Ducksin nimen päälle.
 

bob barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Jos tässä vaiheessa kautta saa päiväunia heitellä, niin yksi pelaaja joka mielelläni näkisin joukkueessa olisi Leo komarov.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Anaheim ei tee Mathieu Perreaultille qualifying offeria joten tästä tulee UFA huomenna. Ovat kuitenkin tehneet sopimustarjouksen että poissuljettua ei ole vielä Perreaultin jatko Anaheimissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös