AC/DC – maailman paras rockbändi

  • 267 277
  • 1 334

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Korvat suhisee, fiilis on hyvä, keikka oli erittäin hyvä.

Mikään megafani en ole, mutta silti oli erittäin hienoa nähdä papat edes kerran elämänsä aikana ja kyllähän ne muutamat biisit iski oikein kunnolla ja Rosie oli iso tyttö. Lopussa tykit lauloivat ja porukka taputti. Fiilis keikalla oli ihan kohtalainen, mutta joku katsomossa ollut voisi ehkä kuvailla paremmin kun näkymät olivat paremmat.

Vielä olisi bändejä nähtävä, mutta nyt jälleen yhden voi kumittaa pois listalta.

Oh Jeah!
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Angus Young se jaksaa pysyä nuorena.

Tähän sen verran että on se kova! Mies tosiaan sanonut että syy liikkumiselle on pääasiassa se että haluaa vältellä mahdollisimman paljon mahdollista pullosadetta, mutta kyllähän tuo nyt oli huikeata katseltavaa kun ukko kipitti ja "ac/dc-asteli" lavalla.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Olipas melkoista rock-viihdettä jälleen kerran ja laadukasta sellaista. Keikka oli hyvin saman tapainen kuin viime vuonna Helsingissäkin, mutta minulle jäi kentältä sellainen kuva, että Tampereella yleisö oli paremmin mukana, mene ja tiedä.

AC/DC osaa vetää oman tyylilajinsa energistä rockia paremmin kuin hyvin. Yksinkertainen on tehokasta ja kappaleet tulivat yksi toisensa jälkeen entistä osuvammin ilman sen suurempia välispiikkejä tai taukoja. Rock`n Roll Train on loistava avausbiisi ja vanha kunnon VR:n höyryveturikin saatiin samalla lavalle. Biisilista oli loistava ja yhtään väliinputoajaa ei setistä löytynyt, vaikka nimikko Black Ice ei niin saanut porukkaa hullaantumaan ja The Jackista en itse pidä, vaikka biisin tarina on hauskanlainen. Hells Bells ja Thunderstruck tietenkin toimivat kuin junan vessa.

Rosie oli tosiaan isohko tyttö junan päällä ja kuvaa AC/DC rasvaista huumoria. Let There Be Rock oli venytetty pitkäksi jamittelu kappaleeksi, mutta eipä tuo mitään haitannut, Angus osasi ottaa yleisönsä vaikka puolialasti. Brian Johnsonilla on karismaa ja mies on aina yhtä sympaattisen ja hyväntuulisen oloinen. Perus rumpukompin maailmanmestari Phil Rudd takoi menemään viileästi rööki suussa rumpusetin takana ja Cliff sekä Malcom vetivät vierellä soittimet yhdenmukaisessa vatkauksessa vähintään yhtä tyylikkäästi. Hienoja miehiä kaikki.

For Those About To Rockiin oli hieno päättää keikka sekä tykinpamauksiin/ilotulitukseen.

Kiitos AC/DC! Ratina otettiin haltuun.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Perussetti eilen, mutta monelle muule yhtyeelle pääseminen tuolle tasolle on täysi mahdottomuus. Kaikki AC DC:n Suomen keikat nähneenä ei kannata arvostella bändin jäseniä millään tavalla, he ovat todellakin näyttönsä antaneet. Itse istuin betonibunkkerissa, joka ilmeisesti löi hiukan takaseinästä takaisin ja mielestäni Stadikan keikka oli korvalle mukavampi. Yleisöä oli kentällä enemmän ja se toi ehkä (vaikea verrata) tunnelmaa ajoittain hiukan enemmän. Oma suosikkini biisien joukosta on Let There Be Rock, jossa komppiryhmä luo jopa hypnoottisen tunnelman taustalla, aina tulee sama fiilis, että tätä voisi kuunnella vaikka tunnin yhteen menoon.

Yksi levy vielä ja yksi maailmankiertue kiitos, kunto näyttää kestävän. Loistava ilma Tampereella ja hyvä fiilis terasseilla.
 

Kissa Jansson

Jäsen
Suosikkijoukkue
We never give in
Olen rakastanut Metallicaa koko sydämestäni kymmenisen vuotta ja luulin elämäni kohokohdan olleen viime kesäinen Sonispheren neitseellinen kohtaaminen sen yhtyeen kanssa. Kuinka väärässä olinkaan! AC/DC:n eilinen keikka oli minulle elämäni ylivoimaisesti paras musiikillinen kokemus, verrattavissa varmaan johonkin uskoontulemiseen tms. Vanhempieni ikäiset rokkarit soittivat minua vanhempia biisejään ilmoille sen minkä ämyrit antoivat periksi ja musiikki oli täydellistä! Kliimaksi oli noin 10 minuuttia kestänyt Angus-show. En aiemmin ole diggaillut tätä orkkaa juurikaan mutta eilisen johdosta siitä tuli minulle elinikäinen kumppani!
 
Viimeksi muokattu:

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Hyvä veto, joiltain osin parempi kuin stadikalla viime vuonna, mutta alkaa vaan prkl näkyä (tai siis kuulua) kiertueen rasitus Brianin äänessä... Välillä ei tullut kuin pihinää.

Sitä en kyllä ymmärrä miksi hemmetissä näillä megabändi-keikoilla on aina lauma näitä känniääliöitä jotka ei tänä aamuna muista koko whitun keikasta mitään? Menisivät prkl katsomaan Servoa ja Napanderia niin olisivat omanlaisessa seurassaan ja tulis huomattavasti halvemmaksi...

Edith => syyttäkää prkl nihlistiksi, mutta se on ANGUS, ei Agnus...;-)
 

Kuival

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa & Philadelphia Flyers
Huikea oli kyllä. Viime vuonna tuli oltua katsomossa mistä ei oikein näkynyt mitään kun kaverit ovat niin pieniä. Tänä vuonna tuli hommattua paikat permannolle ja päästiinkin noin 20 metrin päähän lavasta. Huikea elämys oli kyllä, kaikki toimi moitteettomasti.

Alun video antoi jo mukavasti esimakua siitä mitä oli tuleva ja viimeistään Back in Blackin räjähtäessä kajareista repesi porukka ympärillä. Tunnelma oli hienoa ja musiikki soi. Rudd paukutti menemään ja laskeskeltiin että neljä-viisi röökiä meni keikan aikana siinä. Bassokin oli sopivan kovalla kun persvaossa tuntui aina sen iskiessä.
Cliff ja Malcolm soivat kuin höyryjyrä ja Brian jaksoi huudattaa yleisöä aina välillä: "We salute you Suomi!" Upeaa.

Illan kuningas, tähti ja kaikkea muuta oli luonnollisesti tuo puolitoistametrinen, koulupukuinen ilotulite, Angus Young. Otti kyllä yleisönsä Let There Be Rockin aikana ja jaksoi tilutella läpi kaikkien kappaleiden oikein mukavasti.
The Jackin aikainen strippausshowkin oli kyllä hilpeätä katseltavaa.

Koko illan kruunasi luonnollisesti Highway to Hell ja For Those About to Rock, huikeita vetoja.


Angus Young on jumala, piste.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Aika lailla vastasi odotuksia keikka. Päällimmäisenä jäi mieleen parhaana vetona ehkä TNT. Let There Be Rock vedettiin aika tiukalla temmolla, which was nice. No Bullin useasti katselleena pitkät jamittelut eivät yllättäneet. Avautuipa sellainenkin fakta, että keikan lopettanut For Those About to Rock on oikeastaan aika tiukka biisi.
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Nyt on junttirokkibändi nähty ja olihan se maittava kattaus. Maailman kovin kakkosnelonen eli Phil Rudd on kaikkien kehujen arvoinen. Nuoremmat ja vanhemmatkin poijjaat ne hättäilee mutta Philillä pysyy rööki huulessa ja biitti taimissa, sopivasti takana. Anguksen kieriskelyt oli hauskoja ja Brian oli positiivinen. Ruddin kehuskelun varjoon meinaa jäädä muu komppiosasto joka on kyllä aivan yhtä pätevä. Höyryjuna kuvaa osuvasti koko pumppua.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
We salute you!

Loistavaa jälleen kerran! Se on kyllä vuosien varrella tullut selväksi, että nämä pienet miehet Australiasta kun esiintyvät, niin kaikki tehdään täysillä. Nämä pojat eivät syyllisty ikinä yleisön pettämiseen, vaikka nytkin on melkein pari vuotta tätäkin rundia takana.
Brianin mikissä oli muuten jotain häikkää ja sitä vaihdettiin muutaman kerran.
En osaa sanoa kumpi keikka oli parempi Helsingin vai Tampereen, mutta sen voi sanoa käsi sydämellä, että helvetin hyviä ne oli kumpikin :)
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Hyvä keikka, vastasi odotuksia joskaan ei yllättänyt. Rutiini paistoi, mutta ei se hienoa musiikkia huonontanut. Samalla formaatillahan he ovat vetäneet 20 viimeistä vuotta - mitä sitä pyörää uudelleen keksimään. Voisivat kyllä luopua jo siitä She's Got the Jackin riisuuntumisesta, sillä se on lähinnä pateettisen näköistä eikä ole yllätys enää kenellekään. Ja rumia ne ovat kuin faan...
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Voisivat kyllä luopua jo siitä She's Got the Jackin riisuuntumisesta, sillä se on lähinnä pateettisen näköistä eikä ole yllätys enää kenellekään. Ja rumia ne ovat kuin faan...

Oliko Agnusin boksereissa Suomen lippua? Näin bändin viime kesänä Göteborgissa ja silloin miehen kalsareissa oli vain AC/DC:n logo, johon olin hieman pettynyt.
 

Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Arsenal FC
Oliko Agnusin boksereissa Suomen lippua? Näin bändin viime kesänä Göteborgissa ja silloin miehen kalsareissa oli vain AC/DC:n logo, johon olin hieman pettynyt.

Muistaakseni oli ihan pelkät AC/DC kalsongit.

Minun mielestäni oli parempi keikka kuin vuosi sitten Helsingissä. Tietenkin ympärillä olevat ihmiset tekevät paljon. Mutta loistavia keikkoja molemmat kyllä olivat.
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Lavarakentajia vituttaa kyllä eilinen. Ja saakin vituttaa. Törkeätä tuommoinen.

E: linkki korjattu
 
Viimeksi muokattu:

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Oliko Agnusin boksereissa Suomen lippua? Näin bändin viime kesänä Göteborgissa ja silloin miehen kalsareissa oli vain AC/DC:n logo, johon olin hieman pettynyt.

Angus on käyttänyt mielestäni tällä kiertueella ac/dc kalsareita, kymmenen vuotta sitten oli vielä liput käytössä...
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos/kun lavanrakentajien kohtelu saatetaan itse bändin jäsenten tietoon, niin osoittaisi oivaa pelisilmää AC/DC:ltä hyvittää jokaiselle apumiehelle jotenkin tuo kaltoinkohtelu, esim. liput jonnekin toiselle keikalle tms.
 
Olipahan jälleen keikka! Tämä bändi se vaan jaksaa sytyttää vuosi toisensa jälkeen enemmän ja enemmän. Johnson on aika rautaisessa kunnossa 63 vuotiaaksi ja nuoruuden elämäntavat tietäen, täytyy vain ihmetellä miten tuohon pystyy.

Ainoat miinukset tulee lämppäristä, joka oli sanalla sanoen aivan sysi paska. Ei saanut minkään näköistä fiiliksen kohotusta aikaan ja ainoat taputukset annoinkin siinä vaiheessa, kun ilmoittivat lähtevänsä takaisin kuusamoon. Kuopion Henry's Pubin open stage jameistakin löytyisi laadukkaampia soittajia lämppäriksi...
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Toi on kyllä uskomatonta, voiko sanoa penailua. Itsekin olen ollut jeesaamassa festareilla ja kyllä sieltä aina on vähintään se ranneke ollut palkintona, joskus jopa rahaakin. En ole lainoppinut, mutta olisiko tuossa aineksia johonkin ryhmäkanteeseen jossa vaadittaisiin sitten vaikkapa tuntiliksat duunista? Jos siihen nyt kukaan ryhtyy. (Ja mitä alunperin sovittu onkaan ja onko siitä näyttöä)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös