7. peli, HIFK - Ilves, Helsingin Jäähallissa to 25.3.04

  • 52 254
  • 443

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Onnittelun IFK:lle ja täysi tunnustus Ipalle upeasta vastuksesta. HPK-Lukko puolivälieräpari piti olla ennakkoon tasaisin, mutta tällaista taistelua olisi ollut kiva nähdä Raumallakin. Nyt jouduimme lomille suoraan neljässä.

Tuo IFK:n veskarihomma on aika mielenkiintoinen. Jan "ikuinen kakkonen" Lundell, on se vaan sitkee jätkä. Janne tuli 2001 syksyllä sparraamaan Vehasta Lukkoon, mutta harjoitusottelussa päästi 12 maalia taakseen, niin näytöt oli sitten siinä. Toivottavasti nyt vire säilyy.

Eli runkosarjan kärkinelikko näköjään jakaa mitalitkin. Parhaat jatkaa. Onnittelut vielä IFK:lle. Kuhta on äijä!
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Kiitos Ilvekselle mahtavasta kaudesta, joka taisteltiin viimeisen pelin viimeiselle sekunnille asti. Ensi kaudelle jäi SUURI nälkä. Toivottavasti kohdataan punanutut vasta finaaleissa. Jännitystä ei ainakaan puuttuisi...

Juu. Loppukauden taidankin jännittää Hifkin puolesta. Tästä sarjasta jäi kyllä syvä kunnioitus joukkuetta kohtaan.

Kärpät on ainakin jyrättävissä. Ja miksi ei muutkin porukat? Toivotaan, että ette häviä yhtäkään ottelua enää näissä kekkereissä, olisi meilläkin jotain, millä huudella naapuriin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Uraani
Lundell oli paska tänään.

Miten niin? Ilveksen avausmaali meni helposti, mutta eipä niissä kahdessa jälkimmäisessä ollut paljon Jannella tehtävissä. Otti kuitenkin viimeisten sekuntien Ilves-mylläkässä tärkeän patjatorjunnan etualakulmasta ja vaikutti paljon rauhallisemmalta lopussa kuin selvästi panikoineet IFK:n kenttäpelaajat, jotka säntäilivät välillä minne sattuu.
 

lentäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
LOISTAVAA IFK!!!! Kiitos kotiyleisö, varmasti vaikutti pelaajien fiiliksiin. Järjetön draivi, Laine, Pärssinen, Vihko, Järvinen etc.

3-1 tilanteesta 4-3 voittoon. Jos tästä ei tule virtaa jengii ja faneihin, ei sitten mistään. Semeissä ollaan ja finaaliinkin on kaikki mahikset. Paineet Kärpillä!!!

Kiitos Ilvekselle! Teitte vikasta matsista huikean näytelmän, joka muistetaan vielä pitkään.

Häviän tästä voitonkaljalle! Kiitos KOFF III!
 

Eppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huhhuijakkaa! Olihan tiukka loppu. TV:n välityksellä seurasin ja kotisohvalla olisi kyllä nitrot olleet tarpeen. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Hallissa tuntui kyllä olevan tosi hyvä tunnelma koko ottelun ajan. Hienoa kannustusta!
 

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
KIITOS HIFK!!!

Aivan käsittämättömän huikea ottelu. Varsinkin loppu oli todella sykähdyttävä ja olin aivan varma, että kohta se maali sieltä tulee, mutta ei ja hyvä niin.

Kärpät on kyllä vaikea vastus. Toivottavasti virtaa riittää edes tasaväkiseen vääntöön varsinkin kun odotettavissa lienee erilaiset pelit kuin nämä Ilves-väännöt. Luulisi ainakin.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Viestin lähetti lentäjä

3-1 tilanteesta 4-3 voittoon. Jos tästä ei tule virtaa jengii ja faneihin, ei sitten mistään. Semeissä ollaan ja finaaliinkin on kaikki mahikset. Paineet Kärpillä!!!


Heh.. joopajoo. Ei välierissä enään mitään paineita ole, kun kausi on tässä vaiheessa kyllä pelastettu, vaikka turpiin tuliski. Kyllä ne paineet menee jatkossa ihan 50-50. Pettymyshän se olisi jatkosta pudota, sitä on turha kieltää, mutta pettymys se olisi teillekin. Onnittelut voitosta. Selkeesti parempi jengi meni tämän päivän pelin perusteella jatkoon. Kärppien kanssa Hifkin on nostettava tasoaan, kuten myös kärppien jokerisarjasta. Nyt jostain syystä tosin ei pelota lähellekään niin paljon kuin jokeripelit. Hifkin tyyli sopii kärpille paljon paremmin ja meillä on maalivahti. Stathos tai Lundell ei ole teiän kolmosmoken tasolla. Lienee nikelläkin extralataus puottaa teiät jatkosta. Vaikeeta on maalinteko teille jatkossa.
Omat koirat puree joskus niin kipeasti;)
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Stadin Ykköset

VIHDOINKIN pääsy neljän parhaan joukkoon! Tätä on jo odoteltukin ja nysse toteutui kunnon draaman kautta , veitsi kurkulla. HIFK ei yksinkertaisesti suostunut taipumaan. Tästä noususta voi olla ylpeä, vaikka peli itsessään on vaillinaista monella osa-alueella. Niihin asioihin kommenttia myöhemmin, nyt on aika juhlia !!!!!!
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Viestin lähetti timppa
Mjaa, miten tämä ero vaikuttaa itse polvitaklaukseen taklaajan puolelta? -Ei mitenkään. Sama tilanne. Korkeintaan taklattava ehtii varautumaan hieman tilanteeseen jos sattuu näkemään että kohta pamahtaa.

Tämän päivän tilanne:
Vopat ajaa suoraan päin Peltomaata joka ei näe Vopattia, jonka takia Peltomaan jalka osuu Vopatin jalkaan. Jos Peltomaa olisi nähnyt Vopatin tulevan, olisi Peltomaa ehtinyt ottaa taklauksen kunnolla vastaan. Onneksi ei käynyt mitään, mutta ei missään nimessä jäähyn paikka. Pitää katsoa jos kiekkoyö näyttäisi tilanteen uudestaan. Mielestäni Vopat ei ojentanut jalkaan kohti peltomaata... mutta katsotaan jos näytettäisiin jossain uusintana.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Oli kyllä harvinaisen hyökkäävää peliä seitsemänneksi peliksi ja tässä vaiheessa tuli mieleen, kuinka joku perusteli nykyisen pelisysteemin huonoutta sillä, että kyllä paras viidestä systeemillä parempi joukkue löytyy. HIFK oli viimeisessä pelissä selvästi parempi ja ansaitsi voiton. HIFK oli hädässä Ilveksen kanssa aika-ajoin, vaikka pari peliä hävisikin joita hallitsikin (taisi vastaavasti toisinpäinkin mennä joku peleistä).

Ilvekselle kuitenkin reilu kiitos hyvästä vastuksesta ja kovasta yrityksestä (erityisesti Tinke)!!
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Viestin lähetti Ted Raikas
Sanokaa minun sanoneen että kyllä se Ilkku-Ilves vie voiton tästä matsista. Täpärästi tosin.
totta.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitaleista pelataan!

Rökälevoitto. Ei vaines.

Huikeat puolivälierät. IFK tuli sillasta kahden matsin päästä rinnalle ja lopulta ohi. IFK tuli tänään kaksi kertaa takaa ja ohi. Sitä pitää herkempi jannu ihailtavana suorituksena. Upea aloitus _joukkueelta_ kohti väkevämpiä pelejä.

Pätkääkään ei ole vahingoniloa Ilveksen tippumisesta. Aivan hiton hieno sarja heiltä ja piiruakaan enempää ei IFK olisi kestänyt. Hieno kausi Ilvekseltäkin.

Tänään sai koko rahalla. Myydään edullisesti puoliksipureskellut kynnet ja koeteltu sydän. Vaihdossa käy nitrot.

Tästä kun kaivatte vielä raivon esille ja opitte, ettei anneta jatkossa naapurille ihan noin paljon eteen, niin tästä voi vielä tulla kelpo kevät. Peli jatkuu.
 

AaKoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Onnittelut IFK:lle, parempi joukkue meni jatkoon. Ennen ottelusarjan alkua luulin, että se on 4-0 tai enintään 4-1, mutta

KIITOS ILVES!!!

Helvetin hieno taistelu, jossa oli kaikki mahdollisuudet kääntää sarja yllätykseksi!

Tänään upea ottelu, joka päättyi valitettavasti kesälomaan.


Kaikille IFK-faneille myös hyvää kauden jatkoa, ehkä me ensi kaudella ollaan vieläkin parempia!

Sykora! Taube, Raipe, Vesku, Silakka, Vesku, Luomala, Tinke, Raju-Erkki, Jesse alkukaudella, Snebu, Lamppu, Asta, ja kaikki muutkin - hienoja pelaajia.

Tekis mieli vetää kalsarikännit ja kuunnella tangoa - kyllä harmittaa.
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Re: Mitaleista pelataan!

Viestin lähetti Senior
Tänään sai koko rahalla. Myydään edullisesti puoliksipureskellut kynnet ja koeteltu sydän. Vaihdossa käy nitrot.
B]


Sold!

Vak vaketi vak vak. Loma tuli. Nou kän duu. Olitte parempia, todellakin syvimmät onnittelut siitä. Ja onnea todellakin tarvitte Kärppien kanssa. Meillä alkoi tänään kesäloma. Huomenna on jo eka lenttispeli Hietsussa Jokeri-fanien kanssa. Tästä lähdetään.

Ottelussa tuli kyllä niin paljon henk.koht.virheitä että ei ole totta.
Ensi kaudeksi tarkempaa peliä ja vähän vahvistuksia, niin hyvä homma.

Mut hei...Tampere-cup alkaa jo viiden kuukauden päästä.
 

#43

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hyvä HIFK

Onnea HIFKin pojille ja tervetuloa kauden mielenkiintoisimpaan pudotuspelisarjaan ennen finaalia(johon valitettavasti vain toinen pääsee)!

Kuhdan kylmän viileät ratkaisut juuri oikeissa paikoissa toivat voiton. Ilveksen paikat tuhraantuivat HIFKin erittäin hyvään maalineduspelaamiseen, jota juuri Lundellin kanssa tarvitaankin. Tervetuloa myös Lundell Ouluun.

Harvoin näissä muiden kuin oman tiimin tv-peleissä jonkun yksittäisen pelaajan surkeus paistaa niin esiin, kuin tänään Ipan Koistisen. Käsittämätöntä, ettei viltti kutsunut jo toisessa erässä. Tunaroi HIFK:lle kaksi maalia, syötöt vastustajien lapoihin...no toinen maali oli vähän enemmän vahinko.

Murphy on sitten luku sinänsä. Aivan älyttömiä riskinousuja, mutta hyökkäyspeli tuotti tulosta sitten viime minuuteilla. Kyllä kylmäisi katsella omassa tiimissä tuollaista pakkia. Erinomainen hyökkäyspäässä tietysti on. Mutta, huh-huh...

Raipe ei tänään noussut siihen tasoon, mitä hän on kauden aikana esittänyt. Ikävä kyllä. Surullisinta katsottavaa oli Raipen liuku HIFK 3-1 ylivoimahyökkäyksessä, parilla potkulla olisi ehkä ehtinyt pelastamaan ratkaisevan maalin, nyt vain katseli tumput suorina. Silti:loistava kausi loistavalta pelaajalta.

Nyt sitten tosi taistot käyntiin lauantaina ja parempi voittakoon. Nauttikaa vielä tämä ilta.
 

Darius

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huh huh! Ei tällaisia pelejä pumppu ihan joka ilta kestäisi. Olipahan matsi! Kaksi kertaa tappiolla, nousu ohi (iso käsi Kibelle), pelin totaalinen loppuminen ja Ilveksen nousu melkein rinnalle... mutta vain melkein:)

Nähtiinpä hieman esimakua ketkä ovat playoffkiekkoilijoita. Vihko ja etenkin Laine: uskomatonta tsemppiä läpi ottelun ja vielä siinä vaiheessa kun muu jengi pelkästään neppailee kiekkoja keskialueelle. Ja Lundell, kiitos niistä loppuhetkien pelastuksista: oot niin kauan ollut päähän potkittuna, että toivon urasi lähtevän tästä lentoon:)

Ja ennen kaikkea kiitos Ilvekselle:) Jälleen kerran rakensitte IFK:n kanssa unohtumattoman playoffsarjan. Eiköhän näitä sarjoja aleta kohta pitää jo legendaarisina. Ei olisi ollut suuri vääryys, jos olisitte jatkoon menneet. Tällä kertaa oli vaan meidän vuoromme.

Seuraavaksi porojahtiin:) On tää lätkä sitten mahtava peli...:)
 

Wesku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
MAMMAMMAMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!

Punkkupullo taulussa, 4-2 taskussa ja välieräpaikka plakkarissa.
Voi hesus sentään mikä peli. Etukäteen odotin 5-1, 5- 2 peliä himaan ja ainoastaan 0-1-4 systeemillä pelaavaa Ipaa, mutta vielä mitä. Tampesterista oltiinkin näköjään lähdetty ihan asenteella liikenteeseen ja matsi oli vallan oivaa playoff-ähinää.

Kuhta: On se s...na pelimies ja stikkaa kunnon stadii haastattelussakin vielä. Snögee,snögee ja pari byyrii hei.

Kultanen: Ara jo aikoinaan sanoi että "paukut ei riitä", kun Kultsi ihmetteli miksei puhelin soinut MM- kisojen alla. Ei ne näköjään tosiaan riitä. Vois näyttää mitkä paukut on jemmassa ennenkuin tosipelit alkaa.

Lundell: Ottaa sen minkä saa, mutta se onkin siinä. Onneks puolustus näköjään vaikka syö sen kiekon ennenkuin päästää kaverin ampumaan. Nyt ne Hasek- luokan torjunnat esiin Kärppiä vastaan. Kohtuupeli kuitenkin. Parempaa silti tarvitaan jatkossa, Janne.(joo,joo olihan niitä nollaminuutteja, mutta silti).

Jore: Pari tiukkaa vetoa, mutta muuten aika näkymättömissä.

Kurvinen/ Häbä/ Laine: No se maali. Hieno kuvio. Aivan kuin olisin ollut 80- luvun Luzhnik- hallissa ja Izvestijassa näkemässä KLM- ketjun.Shaibu,shaibu!

Pärä: Taklaili komeasti ja sytytti jätkät. Pelimies isolla P:llä.

Vopi: Juu ei se meidän neiti taklaa ja kaatuilee vaan ja muutenkin vaan fakkia huutaa. Komeita pommeja tänään ja Peltsille pieni muistutus viimeisestä Pärän kolhimisesta. Hyvä, että pysy kumpikin soturi kasassa sen niitin jälkeen...

Sitten Ipaan..

Raipe: Raymond, Mr.Magic, ihan mitä vaan. Näköjään ikääntyneet pärjää kevyesti työelämässä. Hengenvaarallinen edelleen saadessaan liikaa tilaa. Ihan uskomaton äijä kertakaikkiaan ! Kynä käy, suu paukkuu ja lätty lentää. onneks sillä ei ollut tässä sarjassa ketään pomminvarmaa viimeistelijää vieressään, huh.
" Älä Raipe lähre shinne vielä ", eli eläkkeelle.

Pitkämäki: Aika maaginen jätkä sittenkin. Ei se näköjään pelkistä pöksyistä ole kiinni. Onneks tänään löyty muutama reikä "gideoneista". Olispa toi meillä samoilla housuilla.

TINKE: ...Mikä soturi!! Jätkä on kasassa ilmeisesti enää pelkällä Jeesusteipillä, mutta käsi käy, jalkakikkaa pukkaa ja laidat ryskää. Tinke on Tinke on Tinke. Wanha ja arvostettava soturi.

Snadi yhteenveto: Tilanteiden perusteella ilman muuta parempi jatkoon tästä. Ilves teki tästä hienon sarjan ja loistavan 7. pelin, mutta kyllä parempi jatkaa ilman muuta välierissä. 2-0 ja 3-1 tilanteet olisi voitu hiukka paremminkin viimeistellä, jolloin loppunumerot vielä selvemmät. Hieno taisto takana ja Kärpät edessä.

Kiitos HIFK ja kiitos Ilves. Tämä oli hieno sarja !
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitäpä nyt sanois? Ei muuta kuin HUH HUH. Harvoin on noin jännittänyt lätkämatsissa kuin nyt viimeisillä hetkillä. Edes väärän päädyn paikka ei harmittanut, kun sai nähdä loppuhetken myllytyksen muutaman metrin päästä.

Pelkäsin toisen erän alun, ensin Pitkämäen haamu Pärän lähilaukauksesta ja hetken päästä helppo humpsahdus Lundellin selän taakse, tulevan kulminaatiopisteeksi, mutta Vihkon tasoitus todennäköisesti pelasti Hifkin. Ennen eränlopun ylivoimaa HIFK:lla ei juurikaan ollut paikkoja ja pasmat vaikuttivat olevan sekaisin.

Kibe sitten teki kaksi tarvittavaa ja luojan kiitos maali pysyi tarpeeksi puhtaana... Mutta voi juma kun jännitti loppuhetkillä. Summerin soidessa oli käsittämättömän mahtava fiilis ja pyyd'n julkisesti anteeksi, että usko loppui viime perjantaina. Tai melkein jo keskiviikkona...

Negatiivista: Lundellin kupla puhkesi. Kaksi ensimmäistä olisi pitänyt ilman muuta torjua, niitä tuskin pystyi kutsumaan edes maalipaikoiksi... Onneksi Janne sai kuitenkin molempien mokien perään muutaman hyvän torjunnan, ettei selkäranka napsahtanut. Antaa Jannen kuitenkin aloittaa Oulussa, jos ei suju voi Stathos hypätä taas kehiin.

Lippu oli joka sentin väärti, tunnelma hyvä ja sitten odottamaan Urheilukanavan uusintaa.

EDIT: Piti jotain pelaajistakin mainita, mutta kuuppa on vielä niin sekaisin ettei ajatus kulje. Positiivisemmin (Kiben lisäksi) silmääni osui Mikko Laine. Etenkin matsin alkupuolella loistavaa tsemppausta ja namusyötöt Kurviselle ja Pärssiselle. Vopat taasen hoiti tärkeitä aloituksia hyvällä prosentilla.

Ja sekin piti mainita, että Reksa Ruotsalainen ja Kari Heikkilä olivat todistamassa tapahtumaa. Eivät pojat onneksi tulleet turhaan täällä käymään...
 
Viimeksi muokattu:

Kimmo_Ahteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ennen pleikkareita veikattu 4-1 jatkoonmeno ei toteutunut, mutta lopputulos tyydyttää.

Ei sitten ollutkaan mitään himoperuuttelua tämä matsi, eka maalin jälkeen kävi mielessä että tässäkö tämä. Mikä hienointa, Ipa ei tullut kahvaamaan Stadiin (ainakaan niin paljoa kuin toissakertaisella reissulla), joten matsista kehkeytyi mielenkiintoinen. Kokonaiset 7maalia! Oho!

Kiitos Ilvekselle todella hyvästä vastuksesta. Nyt tuli kuitattua muutaman kauden takainen karvas tippuminen. Tänään ei missään vaiheessa ollut luovuttamisen merkkejä, vaan kovaa taistelua loppuun saakka. Ihan hyvillä mielin voitte aloitella lomaanne, huomatkaa mikä parannus viime kauteen!

IFK oli tehokkaampi. Nautitaan tästä nyt hetki, lauantaina on tosi kyseessä. Silloin voi käydä kylmä pohjoistuuli. Toivottavasti Kibe &company jatkaa tästä mihin tänään jäätiin.

Ensi kauteen Ipa!
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Nyt ei pysty sen enempää analysoimaan illan peliä, nopeasti kuitenkin sanon kiitokset Ilvekselle hyvästä sarjasta ja hyvästä vastuksesta.

Loistava tunnelma tänään hallissa, hieno peli; hermot ja äänihuulet riekaleina. Me ollaan semifinaaleissa!

Kiitos IFK!!

PS. Paloposti on aikamoinen pelimies.
 

kritiikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hifk jatkoon, Ilves laulukuoroon.
Tampereen jääkiekkomieskuoron harjoitukset alkavat lauantaina.
Osallistuminen pakollista.

Tapparan laulajille harjoituksista vapaata siihen asti kunnes Ilves on oppinut sanat.

Jääkiekkomieskuoron konsertti pidetään keskustorilla juhannuksena kun kaupunkilaiset ovat mökeillään ympäri Tampereen maaseutua.

Konsertti alkaa Nälkämaan laululla, ja siihen se myös päättyy koska keskustorilla ei kahden jääkiekkojoukkueen lisäksi ole ristinsielua.
Paria passipoliisia lukuunottamatta.

Neljä joukkuetta jatkaa. En välttämättä ihan mestaruutta ifk:lle antaisi. En kyllä Kärpillekään.
TPS se vasta kauhistus olisi. HPK:kaan ei miellytä.

Mitähän tässä tekisi. Helteinen ja hikinen kesä edessä. Kyllä on kurjaa.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Lundellin puolustukseksi

Ei niitä Ipan maaleja kyllä Jannen piikkiin voi laittaa. Eka veto todella paha, pakin jaloista, ja vielä aivan ylämummoon. Ja toisessa oli jo valmiina koppaamaan kiekon, kun muutti oman pelaajan mailasta suuntaa. Ei siinä ehdi enää tehdä mitään. Ja teki kuitenkin ihan pelin lopussa pari hyvää pelastusta, joten TSEMPPIÄ jatkoon. Myös tunnustan että usko loppui jo perjantaina, mutta ei onneksi HIFK:n äijiltä. Tästä uskon loppumisesta syvä anteeksipyyntöni
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
KIITOS Molemmille

Kiitos Ilves hienosta taistelusta.

KIITOS HIFK VOITOSTA!

Syvempi analyysi kommentteineen seuraa myöhemmin.

Nyt on hyvä feelis....:O)

Pulssi käy vieläkin kierroksilla... Huhuhuu, mikä ottelu.

Rispektit Peltomaalle, joka selvästi ja avoimesti onnitteli HIFK:n pelaajat kättelyvaiheessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös