2011-Suosikkijoukkue kesälomalla, ketäs sitten kannatetaan?

  • 65 425
  • 242

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Heheh! Tätä palstaa lukemalla on taas kerran helppo päätellä mikä on Suomen vihatuin jengi, mutta sehän ei meitä haittaa! Säälipojot saa mennäkin Nordikselle, ei niillä mitään tee. Itse ehkä, siis jos Jokerit tippuu, niin soisin mestaruuden Ässille. Hienoa kiekkoa pelannut koko kauden, ja porilaiset fanit ovat tehneet meikäläiseen jonkinlaisen vaikutuksen.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Heheh! Tätä palstaa lukemalla on taas kerran helppo päätellä mikä on Suomen vihatuin jengi, mutta sehän ei meitä haittaa!
ÄÄÄÄÄÄÄÄ mistä helvetistä tämä myytti kumpuaa? Suomi-kiekon suurin myytti tämä Jokereiden inhoaminen koko jääkiekkokansan taholta. Ehkä se vaan saa jotkut tuntemaan itsensä erityiseksi kun saa kannattaa sitä "kaikkein vihatuinta".

Tuonne toisaalle jo kirjoitinkin, että jos KalPa Lukon päihittää niin toivon, että KalPa ja Keho-Iiro menevät päätyyn asti.

Matkitaans vähän Jupia ja tehdään oma potpuri: KalPa>Ilves>Blues>Ässät>HIFK>Jokerit>JYP
 

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Jos Jokerit onnistuu tippumaan hyppään oitis Espoolaisten puukäsikoohottajapaskansyöjien kelkkaan. Ihan vaan kiitoksena siitä että lähettivät näädät lomille.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Heheh! Tätä palstaa lukemalla on taas kerran helppo päätellä mikä on Suomen vihatuin jengi, mutta sehän ei meitä haittaa! Säälipojot saa mennäkin Nordikselle, ei niillä mitään tee. Itse ehkä, siis jos Jokerit tippuu, niin soisin mestaruuden Ässille. Hienoa kiekkoa pelannut koko kauden, ja porilaiset fanit ovat tehneet meikäläiseen jonkinlaisen vaikutuksen.

Kyllä JYP saa oman osansa tästä kunniasta olla vihattu, koska koko JYP-kombinaatio on ylimielinen ja ylivoimainen dynastia. Nyt odottelen vain itsensä toteuttavaa ennustusta.
 

Jukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Hydraulic oilers, JYP, HIFK
JYP on ehoton suosikki liigassa ja HIFK:lle sympatiat. Mun unelmafinaali ois ehottomast JYP-HIFK.
 

ahal

Jäsen
Kyllähän sitä Ässien kyytiin on hypättävä, niin kauan mennään kuin rattaat pyörivät. Ja jos pysähtyvät, sitten on se ja sama, kuka pystiä nostaa. Loppukeväästä seurataan lähinnä maajoukkuetta.

Ässille toivon menestystä mm. seuraavista syistä: Pekka Rautakallion loistava koutsaus, patojen tasainen mutta hyvähenkinen ja taisteleva ryhmä, Isomäen mainio tunnelma peleissä vaikka olot muuten ovat ankeat - ei se menestys aina ole rahasta kiinni. Antaa uskoa muillekin pienemmille seuroille. Uskon, että Ässät punnertaa neljän sakkiin.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Whatever, ei isommin ole kiinnostusta hypätä kenenkään bandwagoneihin. Kunhan kannu jää tänne landelle Kehä III:sen ulkopuolelle, niin kaikki käy.

Oma mielenkiinto kohdistuu karsintasarjaan ja saattaa jopa olla, että Lahdessa tulee peli tai toinenkin käytyä katsomassa.

Bratislavan reissua odotellessa...
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Toivotaan yllätyksiä. Ässät vieköön minun puolestani pytyn - pirteä, hyvin valmennettu joukkue, ja katsomossa hyvä tunnelma.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ehdottomasti Ässien kelkkaan. Jospa mestaruusjuhlissa näkisimme Olli Lindholmin ja Sakari Kuosmasen tulkitsemassa Finlandian duettona. Siinäpä sitä syytä jo tarpeeksi!
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Jaa-a. Laitaan nyt sitten vaikka pienillä sympatioilla omaksi suosiksi Jokerit. Panostettu on taas tiimiin paljon, voisi kai sitä menestystäkäin välillä heille suoda. Kakkosena tulee sitten Ässät. Inhokki, joka ei toivottavasti voita = JYP.
 

Epsilon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahti vs. Everybody
Omat pelit "onneksi" vielä jatkuu, mutta jos suosikkia pitää mestaruustaistoon hakea niin Blues ja sen "kusipääkiekko".

Matikaisen spartalaisilta-ajokoirilta voi odottaa vaikka mitä "kukkahattu-tätejä" kauhistuttavaa tän kauden pleijareissa, että toivottavasti ne ei lopu lyhyeen. Sääli vaan, että kohtaavat ekalla kierroksella Ässät, mikä on sitten kakkossuosikkini mestaruuteen.
 

Foik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Nyt kun Oulun Kärpät on ansaitusti ja auttamattomasti ulkona toivon Jokereiden voittavan mestaruuden.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Ei nyt ole mitään suosikkeja varsinaisesti, mutta Ässät voisi mennä kyllä ihan päätyyn asti minun puolestani. Pääasia, että kannu ei matkaa Kehä kolmosen sisäpuolelle.
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
ZOOMI hyppää oitis Kuopion junaan, mikäli Blues tipahtaa... sen verran lojaali pitää olla entiselle kotikaupungilleni
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Toivottavasti mestaruus pysyy länsirannikolla eli Ässät tai Lukko saavat minun puolesta voittaa ilman suurempaa vitutusta.
 

Haske

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
HIFKta vain ja ainoastaan pudotuspelien salaisen aseen eli Timo Lindströmin takia.

Menestystä soisin myös Ässät-Blues otteluparin voittajalle sekä Ilvekselle ja Lukolle.
 

Antzami

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS (erityisesti Salo-Laakso tandemi), KalPa, HIFK
tepsi meni

Tepsi tosiaan selvisi onnellisesti yhden pisteen turvin kesälaitumille, niin nyt sympatiat ja tuki menee KalPalle sekä HIFKille, Ässienkään mestaruutta vastaan ei olisi mitään ongelmaa. Tiivisti seurataan mediasta ja radion välityksellä pelejä!
 

Konson Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Meinasin jo, etten seuraisi koko pleijareita, mutta jotenkin se keväinen kiima hiipi meikäläisenkin puseroon!

Bandwagonien ovat ovet seljällään ja nyt alkaisi olla aika istahtaa jonkun takapenkille.

En oikein vieläkään tajua tätä, mutta tällä hetkellä suosikki on Blues. Seura, jota ei tullut välttämättä aina edes muistaneeksi, mutta niin vain tähän fanibussiin ajattelin hypätä. Syitä tietenkin voi hakea runkkarin viimeisestä kierroksesta ja siitä, että pistitte Kärpät lauluun.

Toisena tulee Kalpa, varmaankin Pekka Virran takia. Jos tässä sitten olisi se ensi kauden TPS-valmentaja.

Kolmantena Ässät. Kaikesta ylläolevasta ristiriitaisuudesta huolimatta, eniten lämmittäisi Ässien mestaruus. Olisihan se jotain uskomatonta. Lisäsympatiaa Uusikartanon johdosta. Sentteri, jolle ei ollut käyttöä tämän kauden Tepsissä.(toki minä mistään palkkapyynnöistä yms. tiedä, mutta kärjistetään nyt)

Tämän kaiken lisäksi toivon, että Ilves pistäisi mahdollisimman paljon Jypille kampoihin.

Helsingin seuroille toivotetaankin vaikka sitten hyvää peli-ilmettä.
 

Heikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Silloin, kun Karalahti pelasi vielä IFK:ssa, oli se mun listalla viimeisenä. Nyt, Jeren pelatessa muualla (ja myönnettäköön, että enemmän jääkiekkoa) ja Peltosen Villen taituroidessa Nordiksella, on IFK oma kakkossuosikkini. Pitkien perinteiden seuran kannattajan on helppo sympata toista, ja hallitkin on aika samanlaisia muinaisreliikkejä. :)

IFK > Kalpa > Blues > Ässät > Lukko > Jokerit > Jyp
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ollaan nyt vaikka Jokerien leirissä tämä vuosi. Pahimmat uhkakuvat mestarista JYP ja Ässät. KalPakaan ei pitkine hyökkäyksineen miellytä. Lukkokin olisi ihan ok.
 

Jindebyne

Jäsen
Jos (tapojensa mukaisesti kun) HIFK ottaisi kärsään heti alkuunsa, niin hyppään kyllä Ässien rattaisiin.

Eniten toki haluaisin nämä kaksi joukkuetta vastakkain playoffeissa.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos JYP onnistuu tippumaan ja jos Blues on peleissä mukana, niin sitten ei ole kuin yksi vaihtoehto eli...SPARTAH!

Muuten ei varmaan ole mitään väliä ketkä pelaa kullasta.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Yllätän itsenikin siirtymällä seuraavan 4-7 ottelun ajaksi Sportin vaunuun. Saisi vaasalaisjuna puksuttaa siihen malliin, että etukäteen liigajoukkueelle pedatuista olosuhteista ja materiaalierosta huolimatta Miracle On Ice tapahtuisi ja Vaasa palaisi pitkän taon jälkeen SM-liigaan. Erittäin haastavaa ja epätodennäköistähän se on, mutta niin piti olla Mestiksen välierien ja finaalienkin voittaminen nykyisellä Törmäsen valmentamalla nuorentuneella ja uusiutuneella joukkueella.

Eka ottelu on päättymässä Pelicansin voittoon kuten arvata saattoi, eihän Mestiksen raskaan finaalisarjan päättymisestäkään ole kuin pari kolme päivää, mutta toivottavasti Sportin kotipelissä ottelusarja tasoittuisi.

SM-liigan pudotuspeleissä on periaatteessa suht sama kuka tai mikä siellä huseeraa, kiinnostuksen kohteet vaihtuvat sen mukaan mikä joukkue on sympaattisempi altavastaaja ja missä joukkueessa on eniten vanhoja TuTon miehiä. KalPassa on vanha TuTon konkari Pekka Virta valmentajana ja TuTon kapteenina toiminut Tapio Laakso, joten sympatiat KalPalle.

Lisäksi puolivälieräsarjassa selkääntaputukset Jokereille, Helsingin kahdesta joukkueesta sympaattisemmalle ja kiinnostavammalle. Blues-Ässät -sarjassa toivon porilaisille ryhdistäytymistä, muuten tulee tyly loppu kaudelle. Bluesille toivon menestystä sitten kun seuran nimeksi vaihdetaan takaisin K-Espoo ja seurasta poistetaan huumerikoksista tuomitut ikäloput pakit, muuten en.

Altavastaajat ovat aina mukavampia kannatuksen kohteita, joten toivotaan, että JYPiin iskee hyppykuppa ja ripuli ja Ilves saisi päälle petoeläimen raivon, jolla nousta vielä taistoon mukaan, vaikka tuskin näin käy. JYP on kuin Suomen Detroit: menestyksekäs, mutta pelitavaltaan tylsä ja konemainen kuin mikä. Dufvan koppipuolustus-epäjääkiekolla tulee toki tulosta, sitä ei voi kiistää, mutta ei siitä pitää tarvitse.
 

Visnovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång, alltid. Vaahteralehdet. HCK.
Kyllähän tässä hypätään nyt Bluesin bandwagoniin loppukaudeksi. Ei ole mauttomasta ja paskan hajuisesta & näköisestä HIFKsta edes Töölöläisten tiputtajiksi.

Pistää kyllä mietityttämään, että mikä vittu siinä on kun ei pärjätä... joukkueesta kun löytyy mm. sellaisia tähtiä kun: Järventie, Haataja, Granlund, Hamilton... eiku?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös