1985 ja myöhemmin syntyneet draft!

  • 18 843
  • 286

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Sori olin laiska, shatana... Niko Hovinen

Jannuhan on aika vekkuli. Käyttää viimosen varauksen eka pakkiin ja sit kun se ei käykkään niin vaihtaa sen maalivahtiin :O

Suolakuninkaalta uupuu myös kokoonpano kokoonpano-ketjusta ja vetoo ei ole myöskään päivitellyt omaa kokoonpanoaan toisen kierroksen jälkeen.
 

Beneway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Mario Lemieux, Jyp
Viimeisellä vuorollani nappaan nyrkinheiluttajaksi jantterin nimeltä Tom Sestito. Ei ole muuten mitään hajua kaverista.
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Drafti alkaa olemaan loppuhuipennusta vaille valmis. Mites tästä eteenpäin jatketaan? Ei ole kuitenkaan järkeä laittaa kaikkia kymmentä joukkuetta yleiseen äänestykseen, ei niitä puolueettomat jaksa selailla läpi. Pitäisikö karsia porukka esim. kolmeen tai viiteen? Jokainen rankkaa 9 mielestään parasta joukkuetta jonkunnäköiseen järjestykseen ja sen mukaan mennään? Omaa ei tietenkään saa äänestää. Pienet perustelut vaan mukaan..
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Taitaa olla minun viimeisen varauksen vuoro vaikka aika sekaisin tämä järjestys on mennyt. Jos ei vielä ollut niin varaan sit myöhemmin.

viimeisenä muttei vähäisimpänä Sasha Pokulok
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Viimeiset varaukset, kakkosvahdiksi Harri Säteri, ja nelosen laidoille Mikko Lehtonen ja Nichlas Hardt.
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
Kun olette saaneet joukkueenne valmiiksi, päivittäkää kokoonpanonne sille kuuluvaan ketjuun. Aikaa ylihuomiseen asti, laitan sitten äänestyksen pystyyn. Päivitän myös avausviestin huomenna, nyt ei pysty kun on niin kova kankkunen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös