1. SM-finaali TPS-Kärpät Turkuhalli 6.4. klo 18.30

  • 66 395
  • 587

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Oululaisten uusi ase kohti glooriaa...TILAUSLENTO. Tuomareita yleensä syytetään pelien jälkeen, mutta kyllä minusta mukaan tuohon soppaan voidaan ihan hyvin heittää palloseuran häviön jälkeen tuo ikävä reittilento.

JPL: Eikös lähdetä siitä, että teillä ykkösveskari pelaa tänään niin ei tarvitse selitellä tuota mahdollista polven vähäistä venähdystä. Illalla se nähdään sitten.
 

MustaEnkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Evolution
Ei me omaa lentoa oltais haluttukaan!!! Sitäpaitsi tilauslennoilla joutuu aina maksamaan viinat ite, kun taas reittilennoilla ne useimmiten kuuluvat hintaan (ei tosin kotimaan lennoilla). ;)
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Nyt päättyy sitten tämäkin odotus. Oulusta on kuuleman mukaan tulossa iso joukko kannattajia. Hienoa! Tervetuloa vaan Turkuun.

Jos TPS on oma itsensä, ensimmäinen erä torkutaan taas oikein urakalla ja toisessa pannaan tuulemaan. Pitänee oikein putsata nämä mustavalkoiset silmälasit illan matsiin. Täällä ollaan valmiina.
 

JPL

Jäsen
Viestin lähetti Vanha Len
JPL: Eikös lähdetä siitä, että teillä ykkösveskari pelaa tänään niin ei tarvitse selitellä tuota mahdollista polven vähäistä venähdystä. Illalla se nähdään sitten.

Jeps. Näin toivotaan. Eihän se toki varmaa ole, koska kyllä se venähdyskin yhden sortin vamma on. Todennäköisesti Bäcksi kuitenkin pelaa.

Tiukka vääntö tulee enkä ole yhtään yllättynyt, vaikka ensimmäinen ottelu jäisikin Turkuun. Oulusta starttasi aamulla iskuryhmä ja Helsingistä tulee toinen tuossa iltapäivällä, joten eiköhän siellä edes vähän meteliä tule olemaan, turkulaisten lippupalveluihmisten estelyistä huolimatta. Perjantain otteluun ei eilen saanut kuin seisomapaikkoja ainakin lippupalvelun ilmoituksen mukaan. Jotenkin uskomattomalta kuulostaa, mutta hyvä niin. Loppuunmyyty se on Raksilakin näissä peleissä.

ps. Parhaat paikat saisi survoa hanuriin ja niillekkin paikoille oikeita ihmisiä. Koffille iso miinus tästä mainoskamppanjasta. Runkosarjassa se vielä menee, kun halli ei kuitenkaan ole täynnä, mutta Finaaleissa niille paikoille on oikeaakin käyttöä!
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti JPL
ps. Parhaat paikat saisi survoa hanuriin ja niillekkin paikoille oikeita ihmisiä. Koffille iso miinus tästä mainoskamppanjasta. Runkosarjassa se vielä menee, kun halli ei kuitenkaan ole täynnä, mutta Finaaleissa niille paikoille on oikeaakin käyttöä!

No itse asiassa ne "parhaat paikat" ovat monessa hallissa olleet jokseenkin surkeita. Ainakin Turussa loosi on survottu todella hanuriin, sillä paikasta, jossa mokoma on ollut ei ainakaan näe peliä.

Total bullshit koko järjestely.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tilaus sisään

Täältä tilataan nyt sitten, hienoa finaalisarjaa. Peukut on Kärppien puolesta pystyssä. Hienoa että/jos Bäckström pystyy pelaamaan. TPS on kyllä valitettavasti hiukan ehkä niskan päällä paremman puolustuksensa johdosta (52-48%) ja ehkä myös valmennuksen ja voittamisen kulttuurin johdosta (60-40 %).
Joten ennakkoasetelmissä ovat ehkä luokkaa 55-45% vahvemmalla, mutta kuten olemme nähneet aikaisemmin, niin näillä asioilla ei ole välttämätt mitään tekemistä lopputuloksen kannssa.

Toivottavasti Kärpät vie nakkikattilan Ouluun.
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Viestin lähetti JPL
Jeps... Kärpät lentelee tilauslennoilla Turkuun ja sieltä pois... Töpselit saa mennä reittilennoilla, jos tuntuu että joukkue siitä nauttii... buah.

Taisi Kyrpät muuten lennellä 80-luvullakin tilauslennoilla ja siitä oli tuloksana perseaukinen korpivaellus, notta siittä vaan.

K
 

ihmelaama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Vanha Len
- Pelit eivät ole tasaisia ja vähämaalisia vääntöjä.
- Oulussa ei ole poroja, mutta turussa kylläkin rottia.


Niin,

Kärpillähän on ihan selkeästi tässä vieraskenttä etu =D

Tai sitten menee the Kakelta yksi varma ässä selittelykategoriastaan romukoppaan, kun ei voi kotiyleisön edessä jännittämistä käyttää tappioiden selittelyyn.

Turkulaisia vastaan on historiassa yksi playoffi sarja, jossa ei paljon kotivoitoilla brassailtu.

Ja niistä poroista vähäsen...

Itseasiassa Oulussa on, tai ainakin ollut yksi poro. Siinä Karjasillalla yhden talon takapihalla se asusti... aivan Raksilan välittömässä läheisyydessä.

Toisaalta, meitä porojahan on tarkemmin katseltuna pilvin pimein =)

Nyt vaan kaikki vaatimet ja hirvakset kohti Turkkusta. Torstaina suopungit ja heinäkengät Raksilaan ja piiiiii-iitkänä perjantaina pelataan kolome jatkoerää, jonka jälkeen lauantaina ristiinnaulitaan (URPO YLIjumalan) POIKA Rotuaarin Golgatalle...

Kansa hurraa ja työnantajamme antavat syntimme anteeksi, kun emme jouda työpaikoilla olemaan, saati jos olemme, niin töitä tekemään...

Ensimmäinen peli, media sellainen on jo voitettu.
- miljoona nivuset
- Suomen kuuluisin polvi
- Viuhkolan alavireisyys... jne.

Kohtaaminen Turussa nummero yksi on suvereenia lentokenttäluistelua, Kärpät vikisee ja TPS vie jäähytilaston.

3-5 ompi lopputulema tästä.

Tappio Mieliala rantautuu viimeistään perjantaina Auran rannoille, viheliäisine juustoineen haarain välissä.
 
Viimeksi muokattu:

#43

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Kaiser Soze
Taisi Kyrpät muuten lennellä 80-luvullakin tilauslennoilla ja siitä oli tuloksana perseaukinen korpivaellus, notta siittä vaan.

K

Joo, mutta nythän meillä on tämä Blue One. Ois halpa, mutta tuskinpa lentävät tällä. Ehkäpä DiiPiiEs? Jää varaa myös hankkia Aki "ToiToiNoi" Berg ens kaudeksi.
 

Jarppa103

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jahas,illalla onkin sitten tosi jännä matsi tulossa,se on täysmaratonin aika ja vaimon kurimus.

Mitä tuohon ottelupariin tulee,niin onhan se huikea pari! Kaksi lentokentän metkut osaavaa huippuryhmää. Toivotaan,että kärpät saisi kaikki taitokapasiteettinsa käyttöön,sillä silloin Töpsykät on lirissä. Ja toivotaan,että töpselit ei saisi toimimaan sitä kuuluisaa kulmapeliään. No,samapa noille mun toiveille,kunhan finaalisarjasta tulee huippuhyvä ,joka muistetaan pitkään.

MINUN ennustukseni(näitä on hauska harrastaa) on,että Kärpät voittaa tän sarjan 3-2 voitoin.

Tepsin plussat: + SE ON TPS!
+ eli voittamisen kulttuuri
+ ?

Kärpät : + NÄLKÄ
+ TAITO
+ ja se tärkein,MINÄ kannatan Kärppiä
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tänään alkaa kiekkokauden huipentuma, tapahtuma johon jokainen kiekkojoukkue on tähdännyt kauden alkaessa. SM-liigan finaalisarja pyörähtää käyntiin kahden taitokiekkoa pelaavan joukkueen kesken. Tästä otteluparista en saa kumpaakaan ennakkosuosikiksi. Niin tasaiset ryhmät on kyseessä. Puolustus on Tepsillä piirun verran paremi, hyökkäys puolestaan Kärpillä. Maalivahdit ovat tasaisia Bäckströmin pelatessa. Kokemattoman Rinteen luistellessa maalille on etu Tepsillä tässä osastossa.

Tepsi ei saa tällä kertaa lentokentästään sellaista etua kuin Bluesia ja Kerhoa vastaan sai. Kärpät osaa taitavana joukkueena hyödyntämään leveän kaukalon salat hyvin ja onhan Oulussakin kaukalolla kokoa. Se on eri asia miten TPS on lukenut kentästä ja kaukalosta mahdolliset pomput, joista niitä kenttämestarin erikoisia syntyy.

Loukkaantuneista odotetaan mukaan Vahalahtea ja Bäckströmiä. Kummankaan pelaaminen ei ole varmaa, mutta todennäköistä on, että ainakin Nikke luistelee tänään tolppien väliin Turussa. Vahalahden tilanne on hieman kysymysmerkki. Mies lienee kunnossa, mutta J.Koivu ei välttämättä ota riskiä peluutaakseen Vahaa jo tänään. Torstaina hän kuitenkin on jo mukana mikäli ei vielä tänään pelaa.

Jännä ja tiukka sarja tästä tulee. Nyt jännittää jumalattomasti ja jännäkakka tekee tuloaan tämän tästä. Ei tässä auta muuta kuin yrittää ottaa iisisti ja odotella pelin alkua. Pelin alettua jännitys onkin jo sietämätöntä. Toivomuksessa onkin Palloseuran nopea avausmaali, jotta jännitys lieventyisi edes hieman ja nopeasti.
 

Alabama Song

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Telaketju
Isokokoinen Martin Stepanek tuntuu olevan vaikein ohitettava Hesarin toimittajille. Aamukahvia juodessani sain lukea, että "TPS:n ja Kärppien kohtaamisessa paljon riippuu siitä, saavatko isokokoiset Stepanek ja Lotvonen roikkua TPS-pelaajien reppuselässä".
Yleensä en viitsi tarttua yksittäistapauksiin, mutta Kuhdan tehdessä toisen IFK:n maalin, niiin on aika vaikea olla huomaatta kuinka Stepanek roikkui Kuhdassa kiinni. Varsinkin kun tätä näytettiin hidastuksena vielä monta kertaa. Mä ainakin allekirjoitan Hesarin toimittajan näkemyksen Kärppien puolustajapelaajien ruikkumisesta - toistaiseksi, katsotaan nyt mitä peliä nähdään finaalissa. Toki on heti alkuun myönnettävä, että kyllä TPS:kin osaa pelata ns. kahvakiekkoa.

Kukas se olikaan illan tuomari? Paljon tietty riippuu tuomarityöskentelystä millaista pelaamista sallitaan.

btw. Melko idiottimaisesti nämä finaalit pelataan. Torstaina Oulussa ja heti perjantaina Turussa. Jos innostuisi lähteämään Ouluun niin Turussa oltaisiin vasta perjantaina aamulla ja iltapäivällä Turkuhalliin. Vaatii jo kuntoa faneilta ja pelaajilta. Tietty äveriäämmät lentävät tilauslennoilla, mutta toiset eivät.
 

#43

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Stepanek on nimenomaan halailija ja koukkija, mutta minä en noin suoraan Lotvosta syyttäisi vastaavaksi. Kiken ohi ei samalla tavalla mennä yksi-yhtä-vastaan-tilanteissa, vaan Kiken jääkaappi-pakastinyhdistelmää vastaava koko on hänellä hyvin käytössä ja hän osaa sijoittua.

Hupaisaa oli tosiaan tuo kun Kike taklasi varmaan eka kertaa koko kaudella niin heti oltiin pelikieltoa vaatimassa. Lotvonen myös heitti Mikko Laineen hienosti surullisenkuuluisassa 0-5 päättyneessä pelissä niskalenkillä kuten nuorisokeihään.

No. Yhtä lailla varmaan tulla kirjoittamaan Rotta-ketjun(ex?) otteista ja muistakin yksittäisistä pelaajista, mutta luulenpa, että tästä lähtien nuo kitinät käydään Turun ja Oulun lehdistön kesken. Muita ei enää välttämättä niin kauheasti kiinnosta.
 

julijussi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jack "matkalla" Kerouac
No niin, kiekkokauden huipentuma alkaa olemaan käsillä! Hollywood-elokuvan aineksia alkaa olla kasassa ainakin Kärpillä.

Aran sanoja lainatakseni paras ei välttämättä voita tätä sarjaa. Taivaankappaleiden täytyy olla oikeassa asennossa että poika saadaan Ouluun.

Niin ja pyyntö palstaveljille- ja siskoille: Tunnelatauksista huolimatta voisimme puhua joukkueista ja pelaajista niiden oikeilla nimillä? TPS != töpselit, Kärpät != porot, kyrpät... Kuka ottaa haasteen vastaan? Voitaisiin kattokaas kunnioittaa vastustajaa ja varsinkin heidän kannattajiaan niin.
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Alabama Song
Yleensä en viitsi tarttua yksittäistapauksiin, mutta Kuhdan tehdessä toisen IFK:n maalin, niiin on aika vaikea olla huomaatta kuinka Stepanek roikkui Kuhdassa kiinni.

Nimeä yksikin liigapelaaja, joka ei roiku/ronki hyökkäävää pelaajaa sen edetessä loistavaan maalintekotilanteeseen, jos sääntöjenmukaisiin keinoihin turvautuminen tämän hyökkäävän pelaajan pysäyttämiseen on mahtotonta toteuttaa.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Finaalisarjaennakosta

Oli kaikin puolin asiantuntevaa ja hyvää tekstiä. Olen myös samaa mieltä ottelusarjan lopputuloksesta, tosin veikkaan Kärppien vievän homman otteluin 3-1/0.

En kerta kaikkiaan ymmärrä mistä nämä puheet palloseuran suosikkiasemasta voivat kummuta. Kärpillä on yksinkertaisesti parempi materiaali ja palloseuran peli ei ole kulkenut taannoisen helmikuun lopulla pelatun Ifk-matsin jlk ensinkään.

Palloseura voittaa tämän sarjan ainoastaan nostamalla rutkasti peliesityksiään. Minkäänlaisella rutiini-, normaali tai "hiukan" hyvälläkään pelillä ei tästä setistä voittajana ulos tulla. Jotta poika kauppatorilla palloseuran mukana nähtäisiin, tulee tepsin pelin loksahtaa kokonaan uudelle tasolle. Pidän sitä epätodennäköisenä.

Paukutus alkaa jo tänään, eli palloseuralle tulee takkiin. BTW, en edelleenkään pysty matsia televisiosta seuraamaan eli näen ensimmäisen finaalini vasta pitkäperjantaina kun tulen paikalle fyysisesti.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti #43
Muita ei enää välttämättä niin kauheasti kiinnosta.

Paitsi, jos kentällä sattuu tapahtumaan loukkaantumiseen johtava episodi(oli sitten kyseessä sääntöjen mukainen tapaus tai ei). Helsingin Sanomat ja iltapäivälehdet haukkuvat Kärppiä/Tepsiä ilmestyskirjan pedoksi ja kukkahattutädit käyvät kyselemässä Messias Aravirran mielipidettä näihin maailmanlopun aikojen tulemiseen. Sääntömuutoksien puinti ensi kaudeksi alkaa Helsinki-mediassa ja ennen viimeistä loppuottelua taklauksia ollaan kieltämässä koko Sm-liigasta. Myös Kärppien/Tepsin mahdollinen jatko SM-liigassa ensi kaudella on vaakalaudalla...
 

Krutov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tappio Mieliala! Haaveet kaatuu?

Jees, nyt se alkaa. Vuosi on odotettu, nyt otetaan se mikä meille kuuluu.
töpseleitten ainoa mahdollisuus päästä mukaan tähän ottelusarjaan on voittaa tänään ja paineet Turussa ovat melkoiset. Siihenpä onkin kiva näpäyttää heti tänään vierasvoitto ja järkyttää turkulaisia.

1-3
Alatalo (2 miehen ylivoimalla)
Smyth, Jokinen, Lievers

Kulta on värimme.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
TPS jyrää ja Kärpät horjuu Niken pelatessa yhdellä polvella. Levännyt ja virkeä TPS painaa kaikilla neljällä ketjullaan Kärpät ahdinkoon ja iskee itsensä 2-3 maalin johtoon ja toisin kuin Kärpät niin Tepsi osaa pelata myös johtoasemassa fiksusti ja ei päästä Kärppiä kirimään. Hunajapurkkeja voi jo alkaa availemaan Turussa.
 

SePuree

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja Hokki
Ei kiinnosta, vai?

Vittu kun harmittaa niin perkeleesti jos Zadilaisia tahi Makkaroita eivät nämä pelit kiinnosta.

Mutta 600 000 lappalaista sekä 200 000 ööö varsinaista ranta-suomalaistapa kiinnostaa, only that matters.

En spekuloi pätkääkään tätä ottelusarjaa, pienet mikroskuuppiset asiat ratkaisevat. Kuitenkin töpselit sopii paremmin vastustajaksi kuin viime kevään tukka-Jukan virvelimörssärit...

Huomatkaa : It's HOCKEY time!
 

Giwt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, PudPs, Pietarinkadun Oilers
Kärpillä on taatusti kovempi nälkä voittaa mestaruus ja miten Tepsi-pelaajien hermot pitävät Raksilassa. Mikko Koivulla on tunnetusti huono hermokontrolli, kun Aarnio käy antamassa muutaman "pusun", niin Koivun poika on valmista kamaa. Tepsillä kaksi todella tärkeää pelaajaa pois. Kärpät lähtee silti altavastaajana ja se asema on aina helpompi kuin ennakkosuosikin. Kaikki näyttää viittaavan siihen että "poika" tulee Rotuaarille!
 

hermano

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät. Kiekko-Laser.
Viestin lähetti kausi


En kerta kaikkiaan ymmärrä mistä nämä puheet palloseuran suosikkiasemasta voivat kummuta. Kärpillä on yksinkertaisesti parempi materiaali ja palloseuran peli ei ole kulkenut taannoisen helmikuun lopulla pelatun Ifk-matsin jlk ensinkään.

Höpsis. Tepsi on suomikiekon futis-Saksa niinkuin aiemmin tällä kaudella vertasin. Raivostuttavan tehokas. Näissä pleijareissa on Raksilassa nähty jo kaksi murskaavaa vierasvoittoa. Vaikea kuvitella Turkkusen ylpeyden esittävän vastaavia konttaamisia. Lassila on kyykyttänyt Kärppiä niin Ässien kuin TPS:n paidassa tällä kaudella.

Täytynee luottaa vaan siihen että salainen ase Tilauslento pistää pari kassia että saadaan kerrankin enemmän kuin kolme tehtyä.

Ja niin, yksi juttu vielä, liittyy survival-matkailuun: elikkä kumpi on suotavampaa: Kuuluttaa isoon ääneen Seinäjoella valomerkin jälkeen nakkarijonossa notta 'painiminen on homojen hommaa' vai karjaista finaaleissa turku-hallin kaljajonossa että 'Matti ja Teppo o ihan paskoi'?
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
TPS 3 ,Kärpät 0

Ylläolevat tulevat olemaan voittojen lukumäärät perjantain jälkeen.
Uskon vahvasti Palloseuran hoitavan tämänkin sarjan kuten se hoiti Tavastehyyssin vastaavan.

Ottelut tulevat olemaan tasaisia, ylilyöntejä ei nähdä ja pääkaupungin median mielestä väärät joukkueet pelaavat finaaleissa.

Ensimmäinen ottelu on ainoa joka voi revetä TPS:n kahden-kolmen maalin voittoon. Kaksi muuta menevätkin yhdellä maalilla, jolloin Oululaiset saavat hyvän syyn itkeä tuomarista...
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Kosh: "TPS 3 ,Kärpät 0"

Minäpäs uskon, että historia toistaa itseään eli:

TPS 1, Kärpät 3

Viimeinen ratkaiseva peli pelataan Raksilassa, sunnuntaina 11.4.2004, jonka Kärpät voittaa 4-1. Samalla on myös Kärppien liiganousun vuosipäivä, sillä 11.4.2000 Kärpät voitti liigakarsinnoissa Pelicansin lukemin 4-1 ja Raksilassa laskettiin sekunteja :-)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös