Ässien peliotteet kaukalossa kaudella 2018–2019

  • 298 918
  • 2 338

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
Ihan ok peli Ässiltä, mutta kyllä tuosta ylivoimasta tulee melkoinen myötähäpeä. Siinä ei ole mitään järkevää ja siihen taas tänään meni 2 pinnaa.
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ässillä ei niin yllättäen kestänyt kasetti ratkaista peliä, vaikka tuomarit anto kaikki avaimet siihen. Ihanaa saatana! Hommakkaa se kehitysvammainen sieltä Turusta. Sopii Poriin hyvin. Pääsee tasoistensa joukkoon. Voit sinäkin sitten siellä katsomossa hihittää ja taputtaa kun Matti irvistelee vastustajalle. Ketäänhän se reppana ei pelota.
Mistäköhän ylivertaisesta kaupungista sinäkin olet kotoisin? Kehitysvammainen ja pori. Joo joo.
 

Spede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Detroit Red Wings
Siten tuo oli paska peli, ettei päästy maalipaikoille. Silloin harvoin kun päästiin loppuivat konstit.

Ylivoimalla pitäisi tehdä maaleja ainakin joskus. Jos nyt perkele kerran neljänneskauteen saadaan 5 min yv niin kyllä siitä pitäis maalilla kiittää. Se, ettei Ässien kohdalla yv ole avustus johtuu siitä, että tämän kauden Ässät ovat pelanneet paskasti niin tasakentin, av:llä kuin yv:lläkin. Kyllä minä muistan ajat kun Ässien pakki löi lämärillä puolustusalueelta ränniin kärppiä vastaa ja Nielikäinen, joka oli nopea luistelija, polki laitaa ylös ja syötti Virkkuselle tai Kuuselalle, joka teki 3-2 ja Ässät voitti pelin. Olisko ollut 2004-2005 kaudella. Ihan yhtä paskaa on juuri nyt. Torjunnat oli jotain 54-10 kotijoukkue ensin mainittuna. Tuntu, että Ässät pelas ihan loistavasti.

Mieti nyt perkele. Virkkunen ja Nielikäinen tuntuivat sinä iltana kovilta jätkiltä liigaan.

Kärpät oli tänään takki auki ja vei kumminkin kaks pistettä. Ei saanut tuomariavustuksia eikä muutakaan. Hoitivat ammattitaidolla 2 pistettä, joka on ihan hyvä suoritus liigassa jopa jumboja vastaan vieraissa.

Ainoa mikä Ässiltä oli paska tuossa pelissä oli ylivoima, ja se olikin sitten todella paskaa. Oon kuitenkin erimieltä tuosta että Kärpät takki auki pelin olis pelannut, koska sen verran kierroksilla pelaajat vetivät puolin ja toisin. Ja jos ei päässyt Ässät paikoille niin eipä sen paremmille paikoille päässyt Kärpätkään.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässiltä kauden parasta peliä, oli taistelua, puolustettiin hyvin ja sitä tunnettakin näkyi maalinedustoilla. Rekosen maaliputki jatkuu, Kiviaholta hyvä peli, A.Varttinen on äijä. Kyl se tästä lähtee!
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Kyllä tänään oli tyytyväinen kun Ässät pääsi ylivoimalle ekan maalin jälkeen. Piti vaan toivoa että Hena kestää maalissa niin muu joukkue saa vetää pari minuuttia kilpikonnaa. Odotellaan ylivoimamaalia sitten kun touhu alkaa näyttämään siltä että maalin tekemiseen on mahdollisuus.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Rekosen apina varisee. Kerkee vielä paukuttamaan uuden piste-ennätyksensä.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Tällä peli-ilmeellä plus yv-onnistumisilla pisteitä rupeaa putoilemaan. Eri asia sitten, millasia jatkumoita saadaan aikaan. All-in perjantaisessa kotipelissä sarjakärkeä vastaan yks juttu, miten jänne kestää vajaat 24h myöhemmin, toinen juttu.

18.30 ottelu, Sportilla taustalla keskiviikkoinen kotivoitto Jukureista, 10. viivan tuntumassa. Ainekset kauheaan kapinaan ovat olemassa.

Pakkovoitto kärsii terminä inflaation jos sitä toistaa viikosta toiseen, eihän olla vielä marraskuussakaan, mutta jokanen tappio edessä pakeneville päävastustajille tietää uutta naulaa arkkuun. Ero viivaan voi olla huomisen jälkeen 7 pistettä, tai vaikka 13.
 

Nigi

Jäsen
Kärppiä vastaan oli kova tsemppi joukkueella, mutta valitettavasti se tuskin riittää pitkällä tähtäimellä. Jumbona pysytään tukevasti tällä valmennustiimillä, valitettavasti.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Kuten muutkin täällä ovat sanoneet, niin nyt tosiaan oli jo kunnon peli! Tuolta sen pitää näyttää koko 60min, taisikin olla kauden ensimmäinen täysin onnistunut koko ottelu. Harmillista, että YV sen pilasi suoran voiton.. Kärpät otti kuusi kertaa enemmän jäähyminuutteja kuin, mutta ei kun ei. Kotkaniemellä tuntuu olevan kyllä aika käymätön korpimaa tuon ylivoimapelin kanssa, sillä olisihan eilen nyt pitänyt voittaa suorilla jo ihan sen turvin

Mutta, nyt sitten nähdään mihin tämä pelillisesti kantaa. Nyt on joka tapauksessa hyvä aihio lähteä tänään aina niin hemmetin vaikeaan Vaasaan..
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Otteluketjua ei ole perustettu mutta laitetaan sitten tänne: kävi pelissä miten tahansa niin Talaja tekee tänään(kin) yhden Ässien maaliin
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kärppäpelin suonenveto voidaan unohtaa. Samaan paskaan ollaan palattu taas.

En tiedä miltä peli näytti teeveen välityksellä mutta Kärpät pelasi niin takki auki koko pelin kuin olla ja voi. Eivät oikein edes yrittäneet voittaa ja tästä syystä näytti siltä, että Ässät pelasi "hyvän pelin". Olihan se sinällään hyvi peli kun kaveri pelaa puolivaloilla mutta nyt nähdään miltä näyttää kun kaveri pelaa tosissaan.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Pienellä prässillä saa Ässien omaan alueen pelaamisen sekaisin, tai sillä hetkellä kun prässi iskee, ei ole juurikaan selvyyttä mihin kiekkoa kannattais siirtää. Ja ehkä vastustajat myös vähän lukee noita tilanteita ennakkoonkin.

Silti, vaikka Sport vähän ehyimmillä lähdöillä ja viisikkopelillä vetääkin, löytyy tuoltakin aukkoja. Jos Ässät vaan osais ne hyödyntää.
 

shaminy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestarit'13, Honkey Donkey Honkanen, Ape ja Pena
Paluu arkeen, teurastus Vaasassa edessä. Kiva että Kotkanaama jatkaa meillä ensikaudellakkin.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Voi sanoa, että A. Varttinen ja O. Kivenmäki jatkaa ennakkoluulottomilla otteilla. Ketolakin ne hassut vaihdot mitä veti.
 

Rannari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Hyvää kiekollista pelaamista, petasi pari vetopaikkaakin omille.
Varttiselle antoi rosiaan.mätin syötön laidan kautta pakin selän taakse ja arvata saattoi miten siinä käy. Oli vielä hyvin mukana, jos vaikka Varttinen olisi lainannut takaisin.
Makkoselle erinomainen passi pisteiden väliin, mutta eihän tuo osunut edes kiekkoon. Erittäin positiivinen eka erä. Katsotaan, kun vaihtomatka pitenee...
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
A.Varttinen on Marttisen ohella Ässien paras pakki tällä hetkellä. Rohkeaa peliä ja vaikka runko ei ole valtava niin myös taklaa kovaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös