Ässien kotisivut

  • 94 014
  • 388

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Kyllä mua henkilökohtasesti vähän vituttaa että miksei tämä homma toimi!? Kaikillahan nykyään on kotisivut, miksei Suomen seuratuimman urheilusarjan perinteikäs joukkue kykene hoitamaan asiaa kuntoon? Kaikilla muilla joukkueilla päivitys toimii kesälläkin korkeintaan parin päivän viiveellä, Ässillä homma on ollut päin helvettiä jo vuosia.

Etsisivät Porin seudulta tyypin tai pari jotka taitavat sivun ylläpidon sekä omaavat innostusta Ässiä kohtaan. Hoitasivat päivitykset ajallaan, tekisivät joitain haastatteluja kauden aikana. Tietysti sivuston ulkoasu ja kehitys vaatisi vähän isompaa aivotyöskentelyä. Mutta mitä hyötyä on kikkailla sivuille kaikenmaailman mobiilitoimintoja ja Tamin studioita kun myöhemmin ei sitten mitään tapahdukaan.

Schätana!!!

Ja edelleen, tämä Jatkoaika-yhteistyö on kaiketi ihan fiksu veto - paitsi että kun kaikki kuitenkin käy näillä sivuilla niin turha niitä on toimimattomille Ässä-sivuille enää laittaa. Eikö Ässäkannattajistosta löydy osaavia/halukkaita ihmisiä, eikö näitä edes etsitä, odottaako seura kaiken hoituvan talkoohengessä vai eivätkö ne pässinpäät tajua hevon vittu!?
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Viestin lähetti Pata
Sivuilla ei yksinkertaisesti ole tällä hetkellä ketään päivittäjää. Halukasta/halukkaita päivittäjää/päivittäjiä etsitään tiettävästi SAMK:n opiskelijoiden joukosta ja palkkana kenties luvassa joku opintoviikko. Samalla sivujen ulkoasukin kokenee muutoksen SAMK:in toimesta...

Voinen vastailla näihin ihmettelyihin.

Pitää paikkaansa eli nyt on meitä halukkaita, mutta luultavasti sopimusteknisistä syistä uudet SAMKin tekemät sivut tulevat vasta syyskuun alussa kaiken kansan näkyville. KiekkoKansan turnee lienee ensimmäinen urakka.

Eli voinen luvata, että ennen kautta tapahtunee "jotain". En viitsi enempää kertoa uusista ominaisuuksista ennenkuin tiedän enemmän. Virallisesti sivut siis aukeavat 14.9.

Jotain fiksuja kehitysideoita voi lähettää yv:llä allekirjoittaneelle. Toteutellaan niitä sitten mahdollisuuksien mukaan.

edit: sähellystä
 

Mallikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät,Suomen maajoukkueet
Ässien uudet sivut...?

Vierailin Ässien kotisivuilla osoitteessa: http://www.assat.com/ ja että vanhat sivut on suljettu ja viesti ilmoittaa uusien sivujen avautuvan 14.9.Onko kellään en si käden tietoa sivujen tekijästä tai jotain muuta aiheeseen liittyvää? Mahtavatko Satakunnan Ammattikorkeakoulun porukat olla sivujen teossa mukanan kuten huhu kaupungilla väittää? Jos ammattikorkean porukka on sivujen teossa mukana niin aika kiirreellä homma on tehty koska koulu alkoi esim. Porissa tänään.
 

snumi

Jäsen
Aika hassua, että mitään sivuja ei ole julkisena väliajalla. En tiedä miten huonot vanhat olivat, mutta tuanoi ehkä paremmat kuin ei mitään kuitenkin?
 

johnlee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Itse arviosin, että sivujen siältöä päivitetään vaan niin radikaalisesti. kun tami homma meni miten meni ja muutenkin.
 

Corbucci

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Huomenna uudet sivut aukeavat (pitäisi ainakin).

Mielenkiinnolla odotetaan miltä uudet sivut näyttävät.
Toivottavasti muutakin kuin vain Jatkoajan raportit ja ennakot.
 

Pata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti Corbucci

Toivottavasti muutakin kuin vain Jatkoajan raportit ja ennakot.

Jatkoajan raportteja ja ennakkoja sieltä nyt tuskin ainakaan löytyy. Kuten tästäkin ketjusta on luettavissa niin SAMK noista vastaa ilmeisesti ihan kokonaisuudessaan, eikä Jatkoaika liene mukana millään tavalla.

Ja toki ihan oma ja riippumaton sisällöntuotanto seuran kotisivuilla olla pitääkin. Mielenkiintoista nähdä mitä tuleman pitää. Ehkä jopa jotain hyvää.
 

johnlee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sivut-

No onneksi ei paljoa tarvitse parantaa edelliseen verrattuna, sillä edellis vuosina oikeastaan sivut eivät ikinä ole olleet täysin toimivia saitika ikinä yleensä ajantasalla täysin. Harmi sinänsä sillä ainakin itse todella paljon seuraan ässien taistelua juuri netin kautta sillä ikävekseni harvon pääsen poriin asti matkaamaan. Mutta saapas nähä millon nuo sivut aukeavat vai viivästyvätkö niinkuin yleensä vähän kaikki.
 
Tällaista löytyi pienellä salapoliisin työllä. Osa linkeistä toimii, osa ei.

Sisällöistä on noiden keskeneräisyyksien perusteella paha sanoa mitään, mutta ulkoasuun olen kyllä todella pettynyt. Kukahan on saanut kuningasidean mustan tekstin heittämisestä punaiselle pohjalle? Luettavuus on huipussaan...

EDIT: Screenshotin paikka
 

Corbucci

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Linkit eivät ainakaan täällä tomineet - eivät toimineet kyllä sivutkaan. Kello rupeaa huitelemaan jo kolmea eikä tietoakaan sivuista. Kaikkea ei voi saada heti, eikä tämä nyt niin vakavaa ole, että itkua pitäisi vääntää kun sivuja ei näykkään ajallansa.
 

Corbucci

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Olivathan nuo sivut ihan toimivan oloiset. Enemmän kyllä tykkäsin vanhojen sivujen ulkoasusta.

Historiaosuus nostatti kylmät väreet ja siitä plussaa.
Miinusta taas kirjoitusvirheistä, joita näytti löytyvän. Ne eivät kuitenkaan onnistu pilaamaan sivujen muuten mukavaa sisältöä.

Jutut olisivat voineet olla hieman pidempiä (jatkossa huomioikaa).
 

Clark Kent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Leafs,Everton, MuSa,P-Kärpät, Sea City Storm
Toivottavasti tuo ei ole lopullinen versio sivustosta. Tuo käy ihan hyvin fanin tekemästä fanisivustosta, mutta ei joukkueen virallisesta sivustosta.
 
Onneksi ovat lopullisessa versiossa jättäneet sen punaisen taustavärin pois. Sivut ovat selkeät ja pelkistetyt, mutta näyttävyyttä olisin sittenkin kaivannut pikkuisen enemmän.

Sisältö ratkaisee silmissäni kaiken, joten saas nähdä mitä tuleman pitää. Tällä hetkellä sivuilta löytyvät tuotokset eivät herätä suurempia ilonkiljahduksia, sillä viestinnän opiskelijoilta (?) tuli odotettua aika lailla parempaa kieltä.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
No sellainen vinkki, kun ilmeisesti tekijätkin tätä palstaa lukevat.
Kun klikkaa tuosta ylävalikosta kohdan(noista mustista), niin siirtymä heti aihealueen yleiseen osioon. Ettei käy niin kun siirtyy joukkue kohdasta lipun myyntiin, niin edelleen se joukkue kummittelee siinä. Niin ja kun siirrytään linkistä toisille sivustoille(tässä sm-liiga), vihjetä käyttäjälle että nyt lähdetää "maailmalle" jo siihen linkkiin.

Nämä nyt tuli pikaisesti mieleen, mutta eiköhän se siitä kun runko vaikutti kohtalaisen toimivalta muuten. Toimivat muuten ainakin täällä nopeasti ja siitä plussat.

ps. tässä ei nyt ollut mitään provoa, vaan tietotekniikka maailmassa pörränneen näkemyksiä.
 
Viimeksi muokattu:

salla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ciccobuccit
Mua ainakin häiritsee (vaikka ulkopuolinen olenkin) ehkä eniten tuo linkitys. Esimerkiksi lipunmyynti ja sarjaohjelma vievät ulkopuoliselle sivustolle, mutta nuo sivut aukeavat kuitenkin samaan ikkunaan. En tiedä, onko tuo lopullinen versio, mutta yleisöystävällisempää olisi linkittää nuo aukeamaan uuteen ikkunaan, ei tarvitsisi jatkuvasti olla hakkaamassa back-nappulaa.

Värivalikoimasta tuo punaisen värin runsas käyttö särähtää ehkä liiankin vahvasti silmään. Etusivun tilastoja-kohta voisi hyvinkin olla samalla tyylillä tehty kuin sen alla oleva lipunmyynti-valikko.

En oikein ymmärrä tuota Linkit-sivun funktiota, ellei sinne muuta tule kuin liigaseurojen nettisivuja. Ne samat linkit kun löytyvät etusivun alasvetovalikostakin.
 

Jokke

Jäsen
Viestin lähetti salla
En tiedä, onko tuo lopullinen versio...

No jos sivujen titlessä lukee, että Ässät.com (koe), niin minä ainakin tulkitsen sen niin, että se on vasta koe-versio sivustosta, ei siis lopullinen.
 

salla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ciccobuccit
Viestin lähetti fiksi
Käytettävyystutkimusten mukaan suurin osa WWW:n käyttäjistä pitää sivujen ärsyttävimpänä ominaisuutena sitä, että linkki avautuu uuteen selainikkunaan.
Voi toki ollakin noin, mutta yksi monille vituttavimmista asioista on myös tietämättään joutua punksuttamaan liigan helvetillisen painavilla sivuilla. Mutta se nyt ei kait ole Ässien vika.
 

forrest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Blue Jackets, Panthers
Sori melkein chat, mutta millähän perusteella sivuston nimi on Ässät.com (lue: assat.com), kun assat.fi toimii yhtälailla? Lieneekö sitten imagokysymys, jossa dotcom-innostus ajaa suomalaisen suosimisen ohitse? :)
 

spade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti forrest
Sori melkein chat, mutta millähän perusteella sivuston nimi on Ässät.com (lue: assat.com), kun assat.fi toimii yhtälailla? Lieneekö sitten imagokysymys, jossa dotcom-innostus ajaa suomalaisen suosimisen ohitse? :)

Tuo on varmaan vanhoja peruja niiltä ajoilta kun Ässien ensimmäiset nettisivut aukesivat. Silloin www.assat.fi kuului muistaakseni jollekin siivousfirmalle (joku Järvenpään Siivousässät tjsp.), joten tuo assat.com oli hieman niinkuin pakkoratkaisu. Nykyään tuo www.assat.fi kuuluu näköjään Ässille myöskin.
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Plussaa pelaajaesittelyistä. Lisäksi sivujen rakenne tuntuu sellaiselta, että köykäisemmälläkin koneella ja hitaammilla nettiyhteyksillä homma toiminee.

Sivujen värityksessä punainen, musta ja valkoinen dominoivat ymmärrettävästi, mutta muuten jaan porin_karhun ja Clark Kentin näkemyksen hieman amatöörimaisesta vaikutelmasta.

Mutta sisältö ratkaisee. Jos jutut ja uutiset pysyvät omina ja varsinkin jos sivuilta tulee saamaan sellaista tietoa mitä muualla ei ole vielä ehditty julkaista, niin sitten kaikki muu onkin toissijaista.

Jotenkin hämää se runkosarjan ennustus ja varsinkin arvio Ässien sijoituksesta. Siis arvio sinällään on ihan realistinen ja voi hyvinkin osua oikeaan, mutta omilla sivuilla voisi vetää ihan reilusti kotiinpäin. Omilla sivuilla jos missä voi ja pitääkin katsoa asioita patalasien läpi.

Ennenkaikkea toivon siis aktiivista päivitystä ja todellista Ässien omaa uutiskanavaa. Ei enää muiden peesailua ja vanhoja juttuja. Kiitos.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös