Ässät 2003–2004

  • 100 603
  • 677
Tila
Viestiketju on suljettu.

Jokke

Jäsen
Just joo

Bergeron(1), Lankku(2), Boman(1) ja Virkkunen(2).

Toivottavasti tämä Bergeron on pelimies, ikää kyllä jo aika paljon. Siihen vielä Korppi oikeaan laitaan niin rupeaa ykköskentän yhteenlaskettu ikä olemaan aika paljon. ;)

Edit. Mielenkiintoinen lause uutisessa: Tammisen mukaan Ässillä on nyt kasassa kaksi viidestä ykköskentän pelaajasta: Bergeron ja Pasi Peltonen.

Onko tämä nyt sitä mediapeliä?
 
Viimeksi muokattu:

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Bergeron, Langkow, Virkkunen ja Boman ovat tehneet sopimukset Ässien kanssa.
 

Tarik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, St. Louis Blues
Urheiluchatista luin "varmana" tietona että Ässät olis julkistanut Langkowin, Martin Bergeronin ja Teemu Virkkusen sopimukset.
Tiedä sitten pitääkö paikkansa, mutta mitäs me jollain Teemu Virkkusella tehdään. Eikös tarkotus ollut hankkia ykkösketju eikä mitään muiden ylijäämämiehiä.

Ja tuo Bergeron, taitaa olla jo vähän liian vanha. 60-luvulla syntyneitä pelaajia on jo Ässissä mielestäni ihan tarpeeksi. Pelasiko mies Kärpissä liigaakin, vai lähtikö Kärppien nousun jälkeen pois?

Edit: No niin, varmistus yläpuolella. Höh. Langkow hyvä, Perseroonista ja Virkkusesta en ihan varma.

Edit2: Pitää soittaa Karpolle, kun Tami kusetti faneja niillä Variksen ja Holdenin jutuilla :)
 
Viimeksi muokattu:

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Martin Bergeron!

Nyt itkettää....Tai ainakin viimeistään kauden alkaessa...

Edit. Langkowin kahden vuoden jatko todella loistava juttu!

Edit 2. Ässäthän sanoi, että hankitaan kokonaan ykköskenttä. Onko sieltä vielä tulossa vielä joku hyökkääjä?
 
Viimeksi muokattu:

aaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
35-vuotias Bergeron Ässiin. Ei voi olla totta! Minä luulin jo, että näistä jäähdyttelijöistä oltaisiin päästy eroon!
Mitä me tehdään Virkkusella?? En ymmärrä.
Onneksi sm-liigan paras maalivahti jatkaa.
Bomaninkin sopimus on ihan OK.
 

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Taisi olla "pienimuotoinen" pettymys tuo Ässien info. Tamin hehkuttama pommi jäi todellakin pahasti suutariksi. Ainut positiivinen juttu Ässien kannalta oli tuo Langkowin 2 vuotinen pahvi. Mielenkiintoinen tulkinta tuo luonnehdinta ennakkoon, että tulossa on nuori ja lupaava kotimainen hyökkääjä, Virkkunen!!! Ei ehkä olisi kannattanu hehkuttaa noista kovista nimistä liikaa, ainakaan toimitusjohtajan suulla.
 
Viimeksi muokattu:

Tompse

Jäsen
PÄITÄ VADILLE

Nyt meni hermot. Pitäskö ketjulla virkkunen-bergeron-wesslin olla sijoilla 4-8? Ei minun mielestä! Ei olla pleikkareissa. Korkeintaan karsintoihin päästään
 

Korinekki

Jäsen
Mielenkiintoinen hankinta Ässiltä tämä Bergeron. Melko iäkäs kaveri jo, mutta tilastoja kun katselee niin valtavan määrän on poika tehnyt pisteitä. Tuollaiset lukemat on aina kovia sarjatasosta riippumatta!
Muutenkin Ässien paketti näyttää melko hyvältä. Runko jatkaa, loistava maalivahti, nälkäisiä nuoria. Virkkunenkin on ilman muuta potentiaalinen kaveri.
Tulossa on varmasti huikeita paikallispelejä ensi kaudella!
 

H.Hietaharju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä lämmittää nähä Martin liigassa.

Kärpät pelas paljon harkkapeljä liigajoukkeita vastaan ja #89 teki mitä tahtoi!

(kaikki Bergeronin tekemät maalit raksilassa kaudella 1999-2000 on nähtävissä kärppien joukkueosiossa! arkisto/pelaajat/Bergeron ja lisätietoja!

Laukkanen-Bergeron-Rousu oli kyllä todella kova luu Divarissa, mutta jos martti ei ole hidastunu niin on kova luu veikkaisin !
 

Jokke

Jäsen
Laitetaan nyt tänne loppuun sama juttu minkä laitoin jo tuonne edelliselle sivulle.

Tammisen mukaan Ässillä on nyt kasassa kaksi viidestä ykköskentän pelaajasta: Bergeron ja Pasi Peltonen.

Onko tämä lupaus paremmasta, mediapeliä vai fanien rauhoittelemista?
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Ässien ykköskenttä on pahasti vielä vaiheessa. Martin Bergeron on varmasti kovapelaaja ja tuskin tulee tuottamaan pettymystä. Tamminen sanoi myös ensikauden 1 kentän olevan seuraavanlainen:
Mr X - Martin Bergeron - Mr Y
Pasi Peltonen - Steve Shirrefs/Mr XY
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
JEE!!!

Langkow'n jatko on oikein hyvä juttu, mutta siihen se sitten jääkin. Ei hyvin mene... Mitä vittua Ässät tekee loppukolmikolla. Ihan turhaa tuhlata ulkomaalaispaikka Bergeroniin. Ässät olisi tarvinnut miehen joka vie Ässät playoffeihin. Siis oikeasti sinne kahdeksan sakkiin, nyt on mahkut marginaalisesti kymmenen sakkiin.

Tamminen taitaa haalia vaan näitä kavereitaan tänne, Älkää jumalauta tehkö sen Shirreffssin kanssa sopimusta. ME TARVITAAN AVOIN ULKOMAALAISPAIKKA ensi kaudeksi (jos joku oikea ja nuori pelimies jostain löytyisi)

Tehdään nyt edes Hakasen kanssa sopimus niin saadaan edes samantasoinen ykkössentteri kuin viime kaudella oli. Vielä puuttuu myös Ahmikselta sopimus, eikö kiertäjä löytänyt vieläkään kotia...

Mikä tuo Virkkunen on? Onko sekin jotain Tamin kavereita. (EDIT: Joo, Kärppäkasvattihan tuo). Ei varmasti ole ykkösketjun kaveri. Ja Boman... Eiköhän me olisi pärjätty ilman Anttiakin. Kiitos vaan kun ette vieläkään luota Atte Valliin, toivottavasti Atte saa jostain muualta liigapaikan. Mies oli kuitenkin Ässien harvoja maajoukkuemiehiä viime kaudella.

Taidettiin tässä taas nähdä Tammisen taso johtajana, ei hankinnat ainakaan parantuneet Ketolan tai Heikkilän Atin ajoista... Joo joo, rahkeet ei riitä, tiedetään mutta olisi kiva jos joukkueessa olisi edes yksi nuori sentteri eikä jotain vitun kehäraakkeja! Olen aina ollut sitä mieltä että ulkomaalaisen on oltava vahvistus. Viime kauden joukkueen ainoat selkeät vahvistukset olivat Lankku ja Sorokins. Fandul oli marginaalitapaus ja muut eivät täyttäneet vahvistuksen kriteerejä. Nyt Fandul on vuoden vanhempi ja Bergeron on divarissa tahkonnut ikämiessarjalainen. Onhan tilastot kovemmat kuin Variksella, mutta ei silti...

EDIT: Juuri nyt kun täällä on VALMENTAJA joka tekee nuorista pelimiehiä on aivan väärä tilanne hankkia joukkueeseen kehäraakkeja!!!
 
Viimeksi muokattu:

struumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja HIFK
En heittäisi kirvestä kaivoon ollenkaan....valmennuksen nyt tietäen, ja kun runko pysyi muutenkin koossa, + katsoo miten muilla liigaseurolla tähän asti joukkueiden kokoamiset ovat edenneet ( ja ennusteet ei lupaile kovia nimiä muutenkaan liigaan), NIIN ei MINUSTA tilanne kakempi lainkaan....??

Odotan mielenkiinnolla tulevaa kautta.

Lankun lappu oli ehdoton juttu.
 

Saint

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Älkää hätäilkö, kyllä sieltä on vielä pelimiehiäkin tulossa...

Tuppaa vaan tulemaan kiire niiden loppujen ykköskentän miehien kanssa, kun huutajia on monia muitakin. Riittääkö rahat?
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Bergeron itse ottanut tamiin yhteyttä. Tamminen sanoi että Bergeron TUO Ässiin sen ykköskentän laiturin (kuulostaa epätoivoiselta selitykseltä mielestäni). Toivottavasti Petri Varis nyt päättää ja tulee takaisin Poriin.

PETE PLEASE päätä niin !

Langkow 2 vuotta. Todella hyvä uutinen. Tärkein mitä Ässä uutinen moneen vuoteen maalivahtiosastolla. Ja vielä kaksi vuotta. Kiitos Scott!!!

Teemu Virkkunen 2 vuotta. Kertokaa nyt mihin kenttään tämä mies laitetaan. Ei todellakaan ole yhtään ymmärrystä tälle hankinnalle :Fandul Vjatsheslav, Forsbacka Patrik, Harjula Tuomo, Kiilholma Juha, Korpisalo Jari, Kuusela Kristian, Lipponen Joose, Mäkelä Janne, Peltonen Mikko, Pöllänen Tomi, Salonen Timo, Tuominen Pasi, Wesslin Samu

Ässillä on hyökkääjiä kaikkiin kenttiin paitsi ykkösen laitaan. MIKSI. Boman ei varmasti ole kallis. Menee ja hoitaa sen oman ruutunsa kuten ennenkin. Ei odoteta mitään joten kyllä tämän jollain tasolla ymmärtää.

Mitä siis näihin hankintoihin kului rahaa. Ihan mutulla heitän nämä: 500000 - 33333 (boman)-33333(virkkunen)-100000(langkow)-100000 (bergeron vaikka ikää on paljon niin palkkataso on kyllä korkea ja tuskin tulotasoaan haluaa laskea) = 233334 € eli 1,4 miljoonaa markkaa.

Heitetään tuohon summaani 1,4 miljoonaa +/- suuntaan tai toiseen 200 000 markkaa niin ollaan lähellä. Eli viellä tarvitaan ykköskenttäään se laituri ja ja pakki riippuen laiturista.
 

Tarik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, St. Louis Blues
Nyt pitää toivoa, että mm. Kiilholma ja M. Peltonen kehittyvät kesän aikana ja pystyät ottamaan vastuuta, koska hankinnat ovat tällaisia vanhuksia. Mutta onhan siellä Korppi, Wesslin, Salonen ja Pöllänen, jotka sopivat mielestäni ykkösketjuun Bergeronin rinnalle, vai onko hän keskushyökkääjä?

Mutta mihin tämä Virkkunen sijoitetaan? Ei kai hän nyt parempi ole kuin Ässien omat nuoret. En kyllä menisi viemään keneltäkään omalta juniorilta paikkaa Virkkuselle.

Olisi nyt tehnyt ennemmin sen Ahmaojan kuin Bomanin kanssa sopimuksen. Oikealta ampuvia pakkeja on muutenkin vähän ja sitten sellaisen paikka tuhlataan Bomaniin.

Olipas tämäkin niin optimistista että huh huh.
 
Onpahan muuten mielenkiintoinen ja hauska ristiriita Ässä-fanien ja muiden joukkueiden kannattajien jättämien viestien välillä.

Itse en teilaa Bergeronia ihan vielä, vaikka miehen palkkaaminen erikoinen veto olikin. Ehkäpä Ässä-johto tietää mitä on tekemässä ja saamassa, sillä muuten Tammisen lähtö uuteen työtehtäväänsä muodostuu melkoiseksi flopiksi. Tammisen menestys kulminoituukin nähdäkseni hyvin pitkälti Bergeroniin - tulosten olisi parempi puhua puolestaan, tai hyvä vastaanotto kääntyy äkkiä pilkkakirveiksi. Bergeron on vanha ja erikoisia uravalintoja tehnyt pelaaja, mutta ei noita Sveitsin pistemääriä voi olankohtautuksella ohittaa. Ne ovat sentään täysin eri tasoa kuin vaikkapa Petri Variksella.

Hakanen ja Ahmaoja eivät Ässissä jatka. Hakanen on liian hidas Toivolan kuvioihin ja Ahmaojan edelle meni oman kylän poika eli Boman. En alkuunkaan ymmärrä korkin kommenttia siitä, etteikö Atte Vallilla olisi nyt tilaisuutta nousta liigapuolustajaksi. Sopimuksellisia puolustajia ei ole hirvittävästi ja Valli on yksi heistä. Minun mielestäni kolmos- tai nelosparin paikka on Atelle tarjolla, jos hän sen vain ottaa.

Mitä Virkkuseen tulee, niin onko häntä jossain mainostettu ykkösketjun pelaajaksi vai mistä nämä kommentit sikiävät? Erikoinen veto on tässäkin kyseessä, mutta toivottavasti herrat tietävät mitä tekevät. Virkkusen ensimmäisen liigakauden pisteet osoittavat, että kaverilla on jonkin sortin potentiaalia.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti porin_karhu
....Mitä Virkkuseen tulee, niin onko häntä jossain mainostettu ykkösketjun pelaajaksi vai mistä nämä kommentit sikiävät? Erikoinen veto on tässäkin kyseessä, mutta toivottavasti herrat tietävät mitä tekevät. Virkkusen ensimmäisen liigakauden pisteet osoittavat, että kaverilla on jonkin sortin potentiaalia.

Niin ei varmaankaan kukaan ajattele että Virkkunen ykköseen sijoitettaisiin mutta se on tällä hetkellä ainoa paikka mihin tarvitaan miehiä. Ässillä oli ennen Virkkusen hankintaa pelaajat joka kenttään paitsi ykköseen (siis hyökkäyksen osalta).

Edit:
Onpahan muuten mielenkiintoinen ja hauska ristiriita Ässä-fanien ja muiden joukkueiden kannattajien jättämien viestien välillä.

Johtunee varmaankin siitä liian pitkästä siimasta jota Tamminen antoi ulos. No Tuo Langkowin juttu oli niin hyvä asia että mieltäni lämmittää. Kuopan Tami itselleen kaivoi jos tuo Bergeron floppaa. No annetaan nyt miehen näyttää mitä osaa. Ainakin hän itse halusi tänne :]. Olen täysin samaa mieltä kuin Korkki. Olisi kyllä tarvittu toisenlaista pelaaja tyyppiä koska on valmentaja joka osaa kehittää pelaajia. Nuori kunnianhimoinen sentteri vaikka never heard niin olisi tuntunut paremmalta. Ensi syyskuussa nähdään.

Edit2: Bergeron pelaa 35 vuotiaana ensimmäistä kertaa urallaan tällä tasolla ja ykköskentässä.
 
Viimeksi muokattu:

Apuvalmentaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Voi helvata sentään... Hommataan kaikki Tammisen vanhat saunakaverit palloilemaan patapaitaan. Nythän meillä on jo hyvä startti, kun Papat Fandul & Bergeron esiintyvät patapaidassa myös ensi kaudella. Taubertia ja Rousua voitaisiin seuraavaksi tavoitella, tällöinhän saataisiin Tamin mainostama ykköskenttäkin kasaan. Maailmassa on sentään useita miljoonia kiekkoilijoita niin mehän ei hommata kuin vanhoja kärppäpaitoja vuodelta XY. Kylmä fakta on se, että Bergeron on helvetillinen riskiostos, vanha kuin meidän mummo, takonut pinnoja jossain ö-liigassa ja Suomestakin näytöt ovat divarista jos tämä äijä loihtii itsensä ensi kauden pistepörssissä kymmenen parhaan joukkoon niin Kokemäen virtaus on vaihtanut suuntaa. Käsiä tulee ihan varmasti ja luistelu voimaa sallikaa mun nauraa. Eihän Raipekaan enää ensi kaudella jauha Ilveksen ykkösessä, mutta meillä jauhaa lähes saman ikäinen paljon paljon paskemmilla meriiteillä liikkuva ulkomaan elävä. Eipä voi muuta sanoa kuin, että tästä on hyvä jatkaa. Ensi kauden ykkönen Bergeron-Fandul-Korpisalo ja ikää on tällöin jäällä lähes 100 vuotta ja Isomäki tykkää...

Huojentavaa on sentään se, että Lankku pelaa myös ensi kaudella meillä. Tästä hatunnosto Toivolalle, taitaa valmennus ja joukkue olla tässä mielessä hyvä haaste myös Langkowlle. Maalivahti on joukkeen tärkein pelaaja ja tämä paikka lienee ensi kaudella kunnossa. Vielä kahden vuoden pahvilla niin hyvä hyvä tämän pohjalle on hyvä rakentaa...

Tamin näytöt toimitusjohtajan paikalla ovat kaikesta huolimatta vielä hiiri luokkaa. Toivolan Mikan ansiosta tämä nykyinen pakka on pysynyt kasassa. Tamin "kontakteilla" on houkuteltu tähän mennessä KAKSI pelaajaa ja nimet tietäen voidaan väittää, ettei kilpailu näiden miesten nimistä saanut huikeita mittasuhteita. Juhani nyt vaaditaan näyttöjä kyvyistäsi! Ilmeisesti yhden laitahyökkääjän sekä pakin paikka on avoimena, hommataanko vanhoja kunnon saunakavereita (Hexi Riihiranta, Nemo Nokkosmäki, Tomas Kapusta, Oleg Romanov etc.) vai peräti oikeita lätkänpelaajia. Nyt on Tami tarkan euron paikka, maailmassa on edelleen myös muita pelaajia kuin näitä bastukavereitasi!
 

H.Hietaharju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Virkkunen

Virkkunen-Fandul-Hagman oli kyllä kova trio karsinnoissa ja ratkaisi loppujenlopuksi kärpille se liigapaikan.

tosin, Fanudl oli neljävuotta nuorempi, ja Hakki tuleva tähti..
mielestäni Tepi oli kärppien parhaita pelaajia karsinnoissa yhdessä Hagmanin, Fandulin ja Taubertin kanssa.

tietenkin Martti voi tehdä Davydovit!

Jevgeni saapui ouluun sveitsin b-liigasta ja ikää 34.v
todellinen floppi vaikka oli kaudella 1997-1998 voittanut ruotsin Elitserienin maalikuninkuuden.

selvää on se, että Bergeron on riskipelaaja.
joko tekee hirmuisesti pisteitä tai... lähtee jo ennen ensimmäistä liigapeliä.
toivotaan kaikki että Martti pelaa hyvänkauden ässisä, ja johdattaisi Porilaiset jälleen kevätjäille.

Mitähän Martti ajattelee kun saapuu ensimmäistä kertaa ouluun?
taitaa olla vaikea paikka...
Tuto nöyryytksen jälkeen Bergeronin piti käydä psykiatrian puheilla :D
 

kalma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joo... Scott Langkow on juuri se ketä minä eniten halusin...
Ja nyt kun on varmasti leaguen paras maalivahti, niin voi miettiä noita muita kavereita...


Bergeron = Kyllähän mies on tehoja tehnyt hyvin, ja oikeastaan haluan odottaa tältä positiivisempaa kuin moni muu kannattaja täällä... Mietitään vaikka Rocheforttia viime kaudelta, tyyppi ei tehnyt muuta ku aloitti (teki kyl sen hyvin) ja ite uskallan pistää Bergeronin varmemmaksi kuin Rochefordin... Sachl ja Duerden on vaikeita verrattavia tähän, mutta ehkä he olisivat voineet hieman Bergeä kovempia olla?
JOs Berge on nyt sitten ykköscentteri (kait se centteri on?) niin kokeilisin ehkä Pöllästä siinä vierellä... Veikkaan että Pöllänen on tällä kaudella jonku20maalin mies! ehkä oon liian luottavainen, tai sitten Tomissa vaan on ainesta...

Virkkunen = mitä vittua? enpä ole tähän positiivinen, mutta jos tekee vaikka 15pojoo neloskentäsä niin saa olla ihmeissään...

Boman = Jos pystyy pelaamaan (kohtuu) kovalla itseluottamuksella niin kait se hyvä on!? Viime kaudella pelas muutaman hyvän pelin, mutta sitten tuli niitä hazardeja... Vähän varmuutta niin kyllä hyvä tulee...


Lankku = Odotan, odotan, odotan kauden alkua... Ostan paidankin missä on tämä Takon jälkeen parhaan ÄSSÄ-vahdin nimi/numero... Ostan vaikka sen helvetin kausikortin että saan mennä paikanpäälle kattomaan Lankkua...
Eli ei ole epäselvyyttä ketä on lempipelaajani Ässissä...

Ehdotan muuten teille (ainakin porilaiset) että ostakaa jonkin sortin kausikortti... Niin ei mee seura kuseen jos vähän flopahtaa... Ilvesläisetkin sai tällä kaudella jotain risteilyjä sun muita, mutta meillä ei ole sitä ongelmaa! koska kannustetaan Ässät peleihin runkosarjan jälkeenkin...
Minä ainakin ostan K-kortin (jos sellasia saa, kait niitä saa) ja koska asun Loimaalla (vajaat 100km2Pori) niin se on aika tyhmää ostaa... ehkä porukat vois maksaa :)
 
Mieleeni muistuu viime kevät, jolloin myös ihmeteltiin hyökkääjien suurta määrää. Niin vain kuitenkin kävi, että hyökkäyspään tekijät loppuivat talven kuluessa välillä kesken.

Nytkin Ässissä on ylitarjontaa hyökkääjistä, mutta sillähän synnytetään vain kilpailua. Lisäksi ei ole ollenkaan mahdotonta, että joku sopimuksellisista pelaajista suuntaisi ennen syksyä Mestis-jäille.
 

1Euro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ihan OK + Länkkärin 2v!!

ÄSSÄT:

Langkow
1. kenttä
Tuominen-Bergeron-Korpisalo
Sorokin-Peltonen
2. kenttä
Wesslin-Kiilholma-Salonen
Glad-Boman
3. kenttä
Pöllänen-Fandul-Harjula
Rontti-Törnvall
4. kenttä
Virkkunen-Peltonen-Kuusela
Valli-
5. kenttä
Mäkelä-Lipponen-Forsbacka
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös