Ässät 2003–2004

  • 100 610
  • 677
Tila
Viestiketju on suljettu.

aaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Holden tuntuisi aika kovalta pelimieheltä, toivottavasti huomenna julkastaisiin Holdenin sopimus.
Luultavasti ainakin yksi maalivahti julkaistaan huomenna. Olisikohan Langkow? Toivottavasti!
Boman, Shirreffs, Kangasalusta, Ahmaoja ja Hakanen.
Veikkaan, että heistä kolme saa sopimuksen.
No, huomenna olemme viisaampia.
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Älkää odottako huomenna julkaistavan mitään Holdenin tai Variksen kaltaisia nimiä...tai sitten putoatte korkealta ja kovaa. Varautukaa pahimpaan.

Tamminen saa käyttää turpavärkkiään lähipäivinä asioiden selittelyyn hiukka enemmän kuin ehkä aiemmin arveli...

Pettynyt olen ja tulen olemaan, vaikka olihan tämä odotettavissa kun kerran pelaajavirta pois Suomesta on sen verran kova.

Harmi.

Onneksi tuo runko pysyi melko kivasti kasassa. Ei sentään katastrofia ole luvassa.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti pekoni
Älkää odottako huomenna julkaistavan mitään Holdenin tai Variksen kaltaisia nimiä...tai sitten putoatte korkealta ja kovaa. Varautukaa pahimpaan.

Tamminen saa käyttää turpavärkkiään lähipäivinä asioiden selittelyyn hiukka enemmän kuin ehkä aiemmin arveli...

Maalivahdit: Pietilä, härkönen ?

Pakit: Shirreffs, tamin kaveri ?

Hyökkäys: bergeron ja nimetön slovaki ?

Näinkö se menee ? En nyt odota että koko joukkuetta julkaistaisiin. "varautukaa pahimpaan". Mitä tarkoitat. Rahaa piti olla 500 000 ja hieman yli vielä käytettävissä. Kohtalaiset (en puhu huipuista) miehet puuttuville paikoille saadaan tuolla rahalla. Vai jatketaanko kukkaron nyörit kiinni linjaan ja pistetään seura velaattomaksi nopeasti ? Kerro nyt vähän. Kerro vaikka salaa. En malta odottaa nääs.

Edit: 500 000 € ?

Edit: http://www.eurotam.com/imgs/slogan.gif
 
Viimeksi muokattu:

JanJ

Jäsen
Jos nyt sitä saakelin Bergeronia ollaan ottamassa, niin heippådei. Holdenin tullessa olisin ostanut kausarin sympatian vuoksi ja sen kaksimetrisen goonin takia olisin ostanut kaksi kausaria.
Mutta että.... ei tuu uni silmään ei.
 
Viimeksi muokattu:

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
2001-02 Ajoie LNBSw 36 36+41=77 66 PIM

Vielä pitäisi tietää missä tämä mahdollinen tuleva "huippusentterimme" on aiemmin pelannut? Ajoie ei sano joukkueena minulle yhtään mitään puhumattakaan tuosta pääsarjasta ja sen tasosta. Ikää ruhtinaaliset 35-vuotta ja potkut persuksissa viimeistään silloin kuin naapuriseura viskoo entisen porilaisen kiekkolijan pihalle. Eli joulukuussa. Ei näin, ei todellakaan näin, miksi joku Bergeron?
 

aaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos sieltä joku Pietilä tulee niin suoraan sanottuna vituttaa.
Tämä kolmekymppisen "maalivahdin" taidot ollaan jo nähty sm-liigassa. Jos sen takia joudutaan tyytymään Pietilään, että saadaan kaksi Slovakialaista ja Rochefort niin voivoi...
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Oho.

Tarttuipa pessimismini nopeaan.

Se mitä yritin aiemmassa viestissäni ehkä vähän huonosti pukea sanoiksi on, että Tamminen antoi iltapäivälehtikommentissaan faneille hiukan liikaa siimaa. Vaikka budjetista olisi vielä puoli miljoonaa euroa käyttämättä ei Ässillä ole nykyisessä tilanteessa saumaa kasailla ykkösketjua tyyliin Nurminen-Holden-Varis. Se voi toki olla unelma tai haave - ja kaiken viime vuosien taaperruksen jälkeen saa todennäköisesti monen fanin lähes hurmokseen, mutta on epärealismia yhtä kaikki. Erittäin taitavalla toiminnalla voidaan onnistua nappaamaan näistä pelaajista yksi. Siihen tässä yritän itsekin uskoa, mutta kun se pessimistinen realismini iskee päälle kuin miljoona volttia joka kerta.

Pelaajavirta vetää tällä haavaa niin voimakkaasti pois Suomesta ja lähinnä Elitserieniin että Suomessa alkaa olla ihan oikea pula valmiista tasokkaista liigapelaajista. Ässien ja SaiPan kaltaiset pikkuseurat ovat aina vain enemmän riippuvaisia ulkomaalaisista pelaajista kun suomalaisten tarjonta kotimarkkinoilla hyytyy. Tai sitten pitää kohta uskoa sokeasti Mestis-ammenuksen pohjattomuuteen.

Tehkääpä pieni kierros sm-liigajoukkueiden sopimustilanteisiin. Seuralla kuin seuralla tuntuu olevan kovia vaikeuksia pitää rosterin taso edes ennallaan saati sitten parantaa sitä viime kaudesta. Kun vähän jokapuolella - Ruotsissa ja Venäjällä etunenässä - maksetaan ihan järjettömiä palkkoja.
 
Viimeksi muokattu:

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pessimismi ? Kutsuisin tätä ismiä realistiseksi pessimismiksi. En ainakaan mitään Nurminen-Holden-Varis kenttiä haikaillut (tietenkin kuvitelmissa mutta en realistisesti ole edes ajatellut). Mutta edes yksi ainoa, onko utopiaa ? Kyllä minusta se on realismia ja luonnolista että vituttaa jos Langkowin jälkeen tulee Pietilä (tai vastaava). Onko maapallon ja pohjoisamerikan maalivahti markkinat niin tyhjiä että elitserien ja venäjä on ne imenyt kuiviin. Siis siellä ei löydy YHTÄ ainoata miestä. Jos se niin vaikeata on kuluttaa noita rahoja niin tuolta talouden puolelta paikattavaa löytyy. Ainakin viisas kohde :]

” - Tavoitteenamme on kasata voittava ja mielenkiintoinen joukkue.”

Armon aikaa 13 tuntia että tämä osoittautuu vääräksi.

Edit: Heräsin, keitin kahvit, syön aamupalaa, avasin jatkoajan ja luin aaa:n viestin. Huh nyt kädet ristiin. 5 h 20 min vielä.
 
Viimeksi muokattu:

aaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pietilä ei tule Ässiin. Langkow ja Ässät lähellä sopimusta. (Lähde SK)
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Suomalainen nuori laitahyökkääjä? Olisiko Miikka Jäske, mitä luulette? Tai Kasper Kenig.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ilta-Sanomat tänään

Iltiksessä luki että Josh Holden ei ole se Ässien ensi kauden kanadalaissentteri.

Shirreffs puolestaan ilmoittaa ensi kauden suunnitelmistaan viimeistään 10.5., se on Ässien hänelle antama takaraja.

Niinikään jutun mukaan Variksen ja Langkow'n jatkosta kuullaan lähiaikoina (eli tänään?). Langkow'n jatkaminen ainakin on melko varmaa.

Myös Bluesin Teemu Virkkunen on pelaaja, jonka palveluksista Ässät on Iltiksen mukaan kiinnostunut. Olisiko tämä se nuori suomalainen laitahyökkääjä?
 

1Euro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Stats

(www.hockeyfans.ch)
VARIS ............................................ G S A1 A2 A P S/G P/G
NLB Playoffs, 2002/03 GCK Lions...........4 1 0 0 0 1 0.2 0.2
NLB Qualifikation, 2002/03 GCK Lions..28 16 13 8 21 37 0.6 1.3

BERGERON...............................................................................
NLB Playoffs, 2002/03 Basel.................15 7 5 3 8 15 0.5 1.0
NLB Qualifikation, 2002/03 Basel..........38 27 20 15 35 62 0.7 1.6

Niin, en tiedä kuka on tulossa, mutta Bergeron näyttää olevan ainakin Varista paremmassa kunnossa tilastojen mukaan. Mutta mitä nyt sitten Sveitsin B-liigan eliittiin kuuluminen lopulta tarkoittaakaan... Ehkä se nähdään ensi kaudella.
 

aaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Ilta-Sanomat tänään

Viestin lähetti Roku

Myös Bluesin Teemu Virkkunen on pelaaja, jonka palveluksista Ässät on Iltiksen mukaan kiinnostunut. Olisiko tämä se nuori suomalainen laitahyökkääjä?
Eikös Virkkunen ole sentteri?
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mihin Ässät tarvitsisi 0+0 miehiä kuten Teemu Virkkunen. En ymmärtäisi millään tasolla. Sopimuksia on jo 19 ja kaikki paikat on täytetty 2-4:een ja en nyt ainakaan heti miestä 1 laittaisi. Käsittämätöntä olisi.

Edit: on se eurooppa aika tyhjäksi mennyt pelaajista.

Edit2: Seuraanvaan viestiin vastaus kun en viitsi uutta viestiä laittaa:Taubert kävisi minulle ihan hyvin jos sillä edesautettaisiin Antti Bomannin pois lähtöä joukkueesta. Antti jäisi silloin turhaksi mieheksi. Kiekollinen osaaminen on Bomanilla ja Taubertilla samaa tasoa. Fyysisyyttä Taubert kyllä toisi. Ei nyt mikään vahvistus olisi mutta omassa roolissaan parempi kuin Boman.
 
Viimeksi muokattu:

H.Hietaharju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Marttiko ässiin?

ois kyllä melkoinen veto Tamilta hommata Bergeron Ässiin.

Kärpissä hurjaa jälkeä kahtena kautena tehnyt kanukki olisi kyllä varmasti vahvistus Ässille jos vain on tulossa.

paljon puhutaan siitä, että Bergeron hyytyi kovissa peleissä.
se ei ole totta, Martin isä taisteli hengestään samaan aikaan kun kärpät taisteli Divarin Pudostupeleissä TuToa vastaan kohtalokkain seurauksin.
ja toisella kaudella Martti ei pelannut montaa karsinta peliä, jotuen olkoapäävammasta.

takuuvarma 45 pisteen kaveri, näin uskaltaisin väittää, mikäli liike on sitätasoa mitä kärpissä.

Todella mielenkiintoista mikäli ässiin siirtyisi.

Onkohan Tami kiinostunu yhdestä hänen luottopelaajastaan Kristian Tauberstista?
Katepillarin ottaisin kärppiinkin koska tahansa.
 

kop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
En jaksa kahlata läpi koko ketjua, mutta yhtenä potentiaalisena ässänä mieleeni juolahti Juha Joenväärä. Juha kun oli Tamin luottomiehiä Oulussa ja nyt kaveri on ilman sopparia. Onko sitten käyttöä Porissa tällaiselle duunarille?
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässiltä puuttuu tällä hetkellä: Maalivahdit, runkopuolustaja, sentteri ja laituri ykkösketjuun ja jos massi sallii yksi rivipuolustaja tuomaan leveyttä.

Joenväärä ei noihin tarpeisiin kovin hyvin istu. Taloudellisista syistä on jossain kohdin silti pakko tyytyä muuhun kuin ykkösvaihtoehtoon.

No kohta ne kait' niitä julkistaa...
 

Aina Pata

Jäsen
Äkkiä jotain infoa. Kotikoneessa jotain rautapuolen vikaa eli pimennossa koko viikonlopun. Ei täällä töissä viitti kovin kauaa odotella. Kai se tiedotustilasuus on tänään?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös