Ässät 2003–2004

  • 100 610
  • 677
Tila
Viestiketju on suljettu.

Jokke

Jäsen
Niin tänään tosiaankin nähdään ensi kauden joukkueesta suurin osa. Vahvistukset taitavat jäädä vielä julkaisematta.

Maalivahti lienee suurin kysymysmerkki ja monet varmaan toivovat Lankun jäävän Poriin, mutta ilmeisesti turhaan.

Kenttäpelaajista ilmeisesti suurin osa haluaa jatkaa Porissa, minun toivomuslistalla ovat ainakin seuraavat hemmot.

Pöllänen, Harjula, Peltonen, Sorokins, Korppi, Glad, Tipi, Sheriffi ja tietysti nuoret pelaajat, mutta heillä taitaakin olla sopparia jäljellä.

Ja ainahan on niitä yllätysnimiä tietysti tulossa. ;)
 

super

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvissä kyttäysasemissa
Tänäänkö jo julkaistaan sopimuksia?Jopas tuli pian,varsinkin jos joukkueesta julkaistaan 80%.Vai onkohan joku pelaaja jäänyt kiinni rouppingista?Tulee vaan näistä tiedotustilaisuuksista mieleen.No ei kai nyt sentään.

Joku ystävällinen sielu varmaan laittaa tänne heti tietoa kun sitä on.Täällä 500km päässä kun ei kuulu Radio Pori,eikä juuri mikään muukaan.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Siinä on, kopioin uutisesta jota päivitetään vielä lisää...

Glad Jarkko, 1 vuosi Peltonen Pasi, 3+1 vuotta Rontti Mika, 1 vuosi Sorokin Oleg, 2 vuotta Törnvall Iikka, 2 vuotta Valli Atte, 2 vuotta

Fandul Vjatsheslav, 1 vuosi Forsbacka Patrik, 1 vuosi Harjula Tuomo, 1+1 vuotta Kiilholma Juha, 1 vuotta Korpisalo Jari, 1 vuosi Kuusela Kristian, 2 vuotta Lipponen Joose, 1 vuosi Mäkelä Janne, 1 vuosi Peltonen Mikko, 1 vuosi Pöllänen Tomi, 2 vuotta Salonen Timo, 1 vuosi Tuominen Pasi, 3 vuotta Wesslin Samu, 2 vuotta

EDIT: Ja Promenadinetin mukaan maalivahtien kanssa neuvotellaan, Lankulle Ässät on jättänyt ns. viimeisen tarjouksen. Ja joukkueesta puuttuu johdon mukaan vielä ykkösketju.

Vielä Jokelalle, Ahmaojalle ja Hakaselle jatkosopimus niin hyvällä mallilla ollaan... Missä muuten on Marjamäen kaksivuotinen sopimus (tai sen toinen vuosi)? Purkautuiko koko sopimus Masin lähtiessä Kanadaan?
 
Viimeksi muokattu:

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
http://www.promenadi.net/uutinen.php?lngID=11393


Ooh, on hieno nähdä, että kerrankin osataan tehdä pitempiä sopimuksia. Kahden ja kolmen vuoden diilejä on yllättävän paljon. Ja mikä parasta iki-Pata Peltonen jatkaa 3+1:llä. Tosin kuin eräs petturi, joka heivattiin pihalle jo kesken kauden. Pölläsen jatko on myös tärkeä asia. Ensi kaudella takulla tulee jo 15-20 maalia, kunhan vain saadaan oikeat miehet ympärille. Ja parin fanin iloksi Korppikin jatkaa! Kingille vielä yksi kausi, jolla päästään playoffeihin ja sen jälkeen paita kattoon. Hienolta tuntuu juuri nyt. Maalivahdit ja ykkösketju myöhemmin, mutta eihän meillä ole kuin aikaa ennen ensi kauden alkua.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Puolustajat

Glad Jarkko, 1 vuosi
Peltonen Pasi, 3+1 vuotta
Rontti Mika, 1 vuosi
Sorokin Oleg, 2 vuotta
Törnvall Iikka, 2 vuotta
Valli Atte, 2 vuotta

Hyökkääjät

Fandul Vjatsheslav, 1 vuosi
Forsbacka Patrik, 1 vuosi
Harjula Tuomo, 1+1 vuotta
Kiilholma Juha, 1 vuotta
Korpisalo Jari, 1 vuosi
Kuusela Kristian, 2 vuotta
Lipponen Joose, 1 vuosi
Mäkelä Janne, 1 vuosi
Peltonen Mikko, 1 vuosi
Pöllänen Tomi, 2 vuotta
Salonen Timo, 1 vuosi
Tuominen Pasi, 3 vuotta
Wesslin Samu, 2 vuotta


Ilmeisesti sitten Boman ja Ahmaoja sai molemmat kyytiä? Myöskään Shirrefs ei ilmeisesti täällä jatka? Hakanen on myös edelleen ilman sopparia.

Eniten mieltä lämmittää Sorokinsin, Peltosen, Harjulan, Pölläsen ja Wesslinin jatkopaperit, siis niistä jotka olisivat voineet johonkin lähteäkin.

Nyt on hyvä runko kasassa. Ykkösketju on ilmeisesti kokonaan vielä hakusessa ja kun sen seuraksi saadaan Langkowin tai vastaavan molarin ja parin puolustajan paperit kuntoon, niin ensi kausi vaikuttaa pirun lupaavalta!

EDIT: mikäs mahtaa olla Kangasalustan tilanne? Jos jää ilman sopimusta, niin ei haittaa ainakaan minua.
 
Viimeksi muokattu:

ruoto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Real Madrid,Skellefteå AIK
Hyvältä näyttää, varsinkin monivuotiset sopimukset tuovat uskottavuutta ja pohjaa koko touhulle.. Mielelläni näkisin vielä Ahmaojan sopimuspelaajien listassa. Nyt sitten vielä se ykköskenttä...
 

Miksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tämän päivän Satakunnan Työ lehdessä oli "tieto", jonka mukaan Tomas Chlubna olisi ensi kaudella Ässien mies.
 

pata13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Lajinsa Viimeiset, Polk High
Runko kasassa

Niin, runko saatiin aikaisessa vaiheessa kasaan ja voidaan keskittyä ykköskentän hankkimiseen. Tai onhan siellä jo korppari.....

Se, että pelaajat ovat solmineet ripeästi jatkopahveja, kertoo siitä, että Porissa kyetään tällä haavaa tarjoamaan kiinnostava ja pelaajia kehittävä organisaatio.

Eniten mieltä ylentää, kuten muitakin, Pölläsen peräti kahden vuoden jatko ja Peltosen ilmeiset aikeet pelata koko ura Porissa. Harjulan jatko myös erinomainen asia.
Hakasen toivoisi myös jäävän, vaikka nopeutta ei taideta tähän mieheen enää taikoa. Fadu taas pitäisi saada kiinnostumaan joka ottelusta ja joka vaihdosta. Toivottavasti miehestä ei makseta liikoja.

Nyt näyttää pojat ja tytöt kertakaikkiaan lupaavalta. Viimevuotiseen verrattuna ollaan taas askelman verran korkeammalla. Nyt ei tarvita kuin onnistuneet ulkomaalaishankinnat ja kas, playoff-joukkue on valmis.
Tarve: Ykkösketjun ja -ylivoiman pyörittäjä ja maaleja tekevä laituri (esimerkiksi tämä Chlubna). Ja mielellään myös Langkow tms maalille kiekkoja pysäyttämään.

Lisäksi vielä "Täysin suvereeni valtavalla intensiteetillä pelaava maailmanluokan huippupuolustaja, jolla huikeat, megalomaalisen pehmeät kädet ja tulinen, laadukas laukaus"...
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hienoa. Runko säilyy jota täällä jo yksimielisesti on fanien puolesta kirjoiteltu. Tässä on se hyvä puoli että sekä seurajohdolla että faneilla on samansuuntaiset näkemykset joukkueesta.

Ahmaoja miksi ei vielä sopparia? Jatkoa väsäämään tälle miehelle. Jos ykköskenttä on vielä hakusessa niin mitä tehdään Hakasella. Tuleva ykkössentteri, Fandul, Kuusela, Peltonen. Kyllä tuohon vielä yksi Hakanen mahtuisi. Meniköhän nämä sopimusten pituudet tälläkään kertaa oikein no onneksi asiaa voi kysyä 13.3. Ja tuosta ykköskentästä sen verran että sen kasaamiseen ei ole suuria ongelmia koska Tammisella kuulemma soi puhelin jatkuvasti kun agentit soittelee.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jatkuvuutta

Pitkästä aikaan takana on positiivisesti päättynyt kausi, eikä valmentajaa vaihdettu. Lisäksi luotetaan siihen runkoon joka on jo näyttänyt taitonsa ja pystyy ensi kaudella nostamaan tasoaan. Nyt näyttää siltä että laiva kääntynyt ja kaikki media paska on taakse jäänyttä elämää, tosin Lahden doping käryjen jälkeenkin todettiin näin, vaan miten kävi.

Lukko teki oikein projektin, jolla oli tavoitteena "omien" junioreiden sisään ajaminen liigaan. Nyt kun katsoo sopimus pelaajia niin huomataan ettei siinä mitään projekteja tarvita.

Hakasen kanssa toivottavasti ei tehdä sopimusta, sillä hänen nopeutensa ei riitä millään liigaan. Ahmaoja on luultavasti harkinnassa, koska joukkueessa on muutenkin peruspakkeja. Jos kartotuksessa ei löydy sopivaa niin Ahma luultavasti jatkaa Porissa. Muistakaa myös nimi Karhiniemi, voi olla ensi kauden nimi.

Itse luulen että lisäksi haetaan kahta ulkomaalaista ja yhtä kotimaista hyökkääjää, yhtä ulkomaista ( Shirreffs ) ja yhtä kotimaista pakkia .

Toisaalta maalivahti kysymys on täysin auki. Kuulin että Lukko olisi tarjonnut Vuoriota tänne ja ottaisi Jokelan takaisin. Itse en pidä siitä että meillä on vuokravahti, koska silloin mahdolliset siirtorahat menevät Lukolle. Toisaalta Vuorio on vielä A ikäinen, joten Järvisen tulevaisuus olisi jossain muualla. Langkow:n jatkaminen on erittäin epävarmaa ( itse en usko siihen ) ja tällöin ollaan taas siinä tilanteessa jossa oltiin viime keväänä eli kaatuuko meidän korttitalo ??

Meillä on:

Pöllänen - Fandul - Harjula

Sorokins - Rontti

Wesslin - Tuominen - Korpisalo

Peltonen P. - Törnvall

Salonen - Kiilholma - Kuusela

Glad - Valli

Mäkelä - Lipponen - Forsback

Peltonen M.

Mielestäni on hienoa joukkueen porilaisuus ( 12 omaa + Korppi ja Fandul ) ja se että on jatkuvuutta. Maalivahti tilanne pelottaa.

Chulbnasta sen verran että tiedä hänellä olevan sopimuksen jo jonnekin ( Alatalo istutti kaveria sarjan lopussa tästä syystä ), mutta vaikea uskoa että Ässät pystyisi kilpailemaan esim. Omskin kanssa.
 

tonir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
TosiFani:

Enpä usko että Satakunnan Työ-Lehti kirjoittas jutun Chlubnan todennäköisestä tulosta Poriin ellei se pitäis paikkaansa.

Ei Chlubnaa välttämättä kiinnosta lähteä Venäjälle tms
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Tosifanille pari kommenttia...

Hakanen on minun silmissäni pirun hyvä kolmosketjun tunnollisesti puolustava ja kovaa vääntävä sentteri. Eihän Timosta ykkösketjun keskelle ole, mutta oman pään peli ei ainakaan Timosta ole kiinni.

Karhiniemen Jani kehittyi kyllä tällä kaudella hemmetisti, mutta en usko miehen olevan vielä valmis liigapelaajaksi. Ensi kausi voisi kyllä mennä osittain Mestiksessä (UJK, toivottavasti) ja loppukaudeksi takaisin Poriin niin hyvä tulee. Ehkä sitten jo seuraavalla kaudella voisi nousta liigaporukkaankin. Mielestäni Jani ansaitsisi paikan alle 18-vuotiaiden MM-kisajoukkueessa, mutta empä usko että länsirannikolta muita pääsee kuin lukon Honkaheimo.

Ja Joensuulle tarvitsisi kyllä sorvata jonkinlainen pitkä sopimus (ainakin siihen asti kun mies on 20, palkan kasvaessa tasaisesti) ettei mikään muu liigaseura koeta havitella koulupoikaikäistä huippulupausta riveihinsä. TPS kuulemma yritti jo viime kesänä. Mahdollisesti myös Halavalle ja Peltomaalle samanlainen.

EDIT: tonir, kuinka monta kertaa Vujtekki on palannut Poriin (näiden työläislehtien urheilupalstojen mukaan)??? Eipä vaan ole miestä näkynyt...

EDIT2: Kiilholma ja Tuominen ovat mielestäni laidassa parempia kuin keskellä. Tuomista erityisesti tarvitaan oikeassa laidassa enemmän kuin sentterinä. Ässillä on muutenkin turhan vähän oikealta ampuvia kavereita.
 
Viimeksi muokattu:

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hyvä runko, ehkä pari nimeä joita itse en "sulata", mutta muuten näyttää hyvältä.
Langkowin ja Shirreffsin olisin mielelläni nähnyt jatkavan porissa, mutta taitaa tulla euroja enemmän muualta(ainakin Langkowille).

Ihan hyvä että rahoja ei tuhlattu enempää keskinkertaisuuksiin(Hakanen,Boman ja Ahmaoja), tietenkin jos poikien hintalappu saadaan laskettua Fandulin tasolle niin harkintaan.

Maalivahti tai -vahdit olisi syytä hankkia harkiten, muuten voi menestyksen unohtaa.
Ykkösketju ja ykkösmaalivahti vielä kun löytyy, niin voimme keskittyä hyvillä mielin kesän viettoon !
 

Kattila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuka ketäkin soimaa.
Viestin lähetti kapa76
Ja tuosta ykköskentästä sen verran että sen kasaamiseen ei ole suuria ongelmia koska Tammisella kuulemma soi puhelin jatkuvasti kun agentit soittelee.

Joo, puhelimen pirinällähän ne ongelmat ratkeaa. Kyllähän niitä tulijoita varsinkin ulkomailta aina löytyy, mutta se tavara täytyisi jossain vaiheessa tarkistaakin, eivätkä siihen riitä pelkkä tilastojen tarkistaminen. Eri asia tietysti on, jos puhelimen päässä kaupataan vaikkapa H. Hyvöstä, Varista, tai vaikka Potaa, siis kavereita, joiden taso ja tekeminen on jollain tapaa tiedossa. Nuo tuonkaltaiset nimet, niin tervetulleita kuin olisivatkin, lienee Porissa syytä unohtaa, kuten Nevan Tappi eilisessä lehdessä totesi. Parempi keskittää voimavaroja siihen pelaajien kartoitukseen ja junnutoimintaan, jotta tulevaisuudessakin nähtäisiin näitä variksia ja vujtekeja Isomäessä, vaikka sitten vain muutaman vuoden ajan kutakin.

Rungon säilyminen noin vankkana herättää positiivisia fiiliksiä. Varsinkin, jos vertaa muutaman vuoden takaisiin yrityksiin kasata mitalijoukkue tyhjästä. Täytyy muistaa silti muistaa, että puukin kantaa paremmin hedelmää, kun ylimääräiset ja kuivuneet oksat karsitaan, Bumi siis sbs:ään ensi kaudeksi. Pari uskottavaa vahvistusta hyökkäyspäähän ja maalinsuu tukkoon, niin sijoitus tulee nousemaan. Noista hyökkäyspään kavereista toinen voisi olla nuorempi, ison veden yli menossa oleva kaveri ja toinen kokeneempi, vaikka yli kolmikymppinen, jolta löytyy voittamisen rutiinia, eli kykenee kääntämään pelejä. Teinipoikien sitominen pitkiin sopimuksiin ei välttämättä ole mielekästä, kun 18 v. tai alle oleva kaveri sitten päättääkin, ettei tää lätkä ookaan niin kivaa, täähän tuntuu ihan työltä. Jos jotain täytyisi tehdä, niin hoitaa homma siten, ettei näillä junnuilla ole mitään tarvetta vaihtaa maisemaa. Mitä sellaista tepsillä on tarjota kuusitoistavuotiaalle, mitä ässillä ei ole?
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti korkki
Tosifanille pari kommenttia...

Hakanen on minun silmissäni pirun hyvä kolmosketjun tunnollisesti puolustava ja kovaa vääntävä sentteri. Eihän Timosta ykkösketjun keskelle ole, mutta oman pään peli ei ainakaan Timosta ole kiinni.

Karhiniemen Jani kehittyi kyllä tällä kaudella hemmetisti, mutta en usko miehen olevan vielä valmis liigapelaajaksi. Ensi kausi voisi kyllä mennä osittain Mestiksessä (UJK, toivottavasti) ja loppukaudeksi takaisin Poriin niin hyvä tulee. Ehkä sitten jo seuraavalla kaudella voisi nousta liigaporukkaankin. Mielestäni Jani ansaitsisi paikan alle 18-vuotiaiden MM-kisajoukkueessa, mutta empä usko että länsirannikolta muita pääsee kuin lukon Honkaheimo.

Ja Joensuulle tarvitsisi kyllä sorvata jonkinlainen pitkä sopimus (ainakin siihen asti kun mies on 20, palkan kasvaessa tasaisesti) ettei mikään muu liigaseura koeta havitella koulupoikaikäistä huippulupausta riveihinsä. TPS kuulemma yritti jo viime kesänä. Mahdollisesti myös Halavalle ja Peltomaalle samanlainen.

EDIT: tonir, kuinka monta kertaa Vujtekki on palannut Poriin (näiden työläislehtien urheilupalstojen mukaan)??? Eipä vaan ole miestä näkynyt...

EDIT2: Kiilholma ja Tuominen ovat mielestäni laidassa parempia kuin keskellä. Tuomista erityisesti tarvitaan oikeassa laidassa enemmän kuin sentterinä. Ässillä on muutenkin turhan vähän oikealta ampuvia kavereita.

Mihin Hakasta tarvitaan ?? Puolustamaan kolmoseen vai ?? Miksi ??

Meillä on jo senttereitä Fandul, Lipponen, Kiilholma ( oli hyvä loppu kauden ja haluaa itse pelata sentterinä ), Peltonen ja tarvittaessa Tuominen. Lisäksi tulee ( toivottavasti ) se ykkössentteri, mihin silloin Hakasta tarvitaan ?? Se että puolustaa hyvin ja painii kulmissa ei riitä mielestäni Sm liigaan. Esimerkiksi Kiilholmalla alkaa kolmas liigakausi ja jos hänestä halutaan vahvistusta 1 - 2 ketjuun niin hänen pitää saada myös vastuuta. Hakasella ei ole mahdollisuuksia kehittyä johtavaksi sentteriksi, koska hän on auttamattoman hidas. Lipponen ja Peltonen ( osa kaudesta Mestiksessä ) vuorottelevat nelosessa.

Joensuulla on jo agentti joka ei anna hänen tehdä pitkää sopimusta. Tietojeni mukaan Jesse on kuitenkin jäämässä Poriin ainakin pariksi vuodeksi.
 

aaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Loistava runko! Vielä kun saataisiin kova ykkösketju niin pleijarit olisivat todella lähellä.
Ensi kauden ketjut voisivat näyttää tältä:

Chlubna-Ulkom.-Ulkom.
Wesslin-liigajyrä-Tuominen
Harjula-Fandul-Pöllänen
Salonen-junnu-Korpisalo

Varmasti kauden aikana ketjut muuttuu
mutta itse alottaisin kauden tällaisilla ketjuilla.

Itse ihmettelen missä on Ahmaojan sopimus vaikkei Ahmaoja korvaamaton ole on se aina parempi mitä vähemmän on vaihtuvuutta.

Toivottavasti saadaan kovat ulkomaalaisVAHVISTUKSET niin Chlubnastakin olisi hyötyä.
Ai niin, yksi juttu vielä Peltonen teki Ässien kanssa 3+1 vuotisen sopimuksen mikä tarkoittaa suurella todennäköisyydellä sitä, että Peltonen pelaa loppu uransa Ässissä mikä taas tarkoittaa sitä, että Peltosen paita on nostettava kattoon. Miettikääpä sitä!
 

Jokke

Jäsen
Maalivahti

Jep, eli ykkösmolari on edelleen arvoitus. Itse veikkaisin, että Ässien ensi kauden ykkönen pelasi tälläkin kaudella Sm-liigaa, mutta tiedä häntä. ;? Vai tuleeko kenties ruotsin suunnalta maalivahti?

Koska tulee esiin Vujtekin paluu Ässiin? Ja miljoona hymiötä tähän. ;)
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Viestin lähetti aaa
Ai niin, yksi juttu vielä Peltonen teki Ässien kanssa 3+1 vuotisen sopimuksen mikä tarkoittaa suurella todennäköisyydellä sitä, että Peltonen pelaa loppu uransa Ässissä mikä taas tarkoittaa sitä, että Peltosen paita on nostettava kattoon. Miettikääpä sitä!
Mieti itse... Eihän siellä ole Levonkaan paitaa katossa!
 

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti aaa

Chlubna-Ulkom.-Ulkom.
Wesslin-liigajyrä-Tuominen
Harjula-Fandul-Pöllänen
Salonen-junnu-Korpisalo


Missä ovat Ässien junnut? Kuusela, Kiilholma, Lipponen, Mäkelä, M. Peltonen? Miksi tehdä näiden ks. pelaajien kanssa sopimus, vaikka heistä ei mahdu, kuin yksi (sinun joukkueeseesi) avauskokoonpanoon.

Joo, todella positiivinen juttu, että pidetään runko kasassa! Ensikaudella muutamalla hyvällä hankinnalla höystettynä joukkue tulee olemaan luunkova! Itseäni ainakin hieman ihmetyttää ainakin Hakasen ja Ahmaojan sopimusten puuttuminen....Hakanen on ollut todella pirteä loppukaudesta, ja itse ainakin olisin kaavaillut Hakaselle 3 kentän paikkaa. Ahmaoja on ollut mies paikallaan alakerrassa. Tosin jos hänelle löydetää joku korvaaja niin sitten homma on ok.

Itse odottaisin seurajohdon hankkivan Ykkös-hyökkäyskentän jossa on 1 uusi ulkomaalainen ja 1 uusi suomalainen. Puolustukseen hankittaisiin joku ulkomaalainen "farmijyrä". Ja tietenkin ykkösvahdiksi hankittaisiin huippuveska tyyliin Langkow.

Tämä olisi minun unelma Ässä-joukkue ensikaudeksi.

1. Petri Varis - Dale Mctavish-Tuominen
Oleg Sorokins- Pasi Peltonen

2. Wesslin-Fandul-Salonen
"AHL-jyrä"-Jarkko Glad

3. Pöllänen-Hakanen-Harjula
Mika Rontti-"Kotimainen jyrä"

4.Kuusela-Kiilholma-Korpisalo
Iikka Törnvall-Atte Valli

+ Lipponen, M.Peltonen

Maalissa Marc Lamothe

Jos tuolla joukkueella ei mennä play-offeihin ensikaudella, niin lupaudun tulla kivitettäväksi Porin Torille :)

Ai niin, yksi juttu vielä. Korpisalo teki vuoden jatkosopimuksen. Se tarkoittaa sitä, että kun kausi 04-05 alkaa, niin Isomäen jäähallin kattoon hilataan paita #17. Miettikääpä sitä ;)
 
Viestin lähetti korkki
Mieti itse... Eihän siellä ole Levonkaan paitaa katossa!

Ihan vaan offtopiccina, että meinaako Ässät pistää Otevrelin paidan kattoon? Siitähän oli puhetta viime vuoden puolella, mutta kauden viimeisessä Ässät-Lukko pelissä en kyllä paitaa huomannut, olisihan se kyllä hieno ele ässiltä pistää Otevrelin paita Isomäen kattoon.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Kattila
....Pari uskottavaa vahvistusta hyökkäyspäähän ja maalinsuu tukkoon, niin sijoitus tulee nousemaan. Noista hyökkäyspään kavereista toinen voisi olla nuorempi, ison veden yli menossa oleva kaveri ja toinen kokeneempi, vaikka yli kolmikymppinen, jolta löytyy voittamisen rutiinia, eli kykenee kääntämään pelejä...

Hörköltä hyvä kommentti : Missä ovat Ässien junnut?

Ketäs siis tuosta puuttuu. Puuttuu pari pakkia, puuttuu YKKÖSKENTTÄ ja puuttuu 2 maalivahtia. Senttereitä meiltä löytyy (ns. puhtaita): Fandul, Kuusela, Peltonen. Kuka lähtisi ensikauteen seuraavanlaisilla senttereillä: Ykkössentteri – Fandul – Kuusela - Peltonen. Tuntuisi aika köykäiseltä. Entä Ykkössentteri – Hakanen – Fandul - Kuusela. Parani hieman mutta edelleen saisi olla parempaa (mutta kuinka käykään).

Minusta näyttäisi paljon paremmalta jos tuossa Fandulin nimen kohdalla lukisi Hakanen. Fandulilta ei löydy sitä vääntöä ja puolustushalukkuuskin on vähän niin ja näin. Fandulin hyvä puoli Hakaseen verrattuna on nopeus. Kuten Korkkikin totesi Hakasesta hyvä vääntäjä ja puolustava tyyppi. Miinus on tietenkin nopeuden puute mutta plussaa tulee hyvistä käsistä. Joten sopiiko Fandul oikeastaan enää Toivolan ja Tammisen ajatuksiin siitä pelaaja tyypistä mitä halutaan. Pyrkii eteenpäin urallaan jne....(ikää 34) Tuo Fandulin sopimushan lyötiin lukkoon kovin erilaisissa asetelmissa ja kovin erilaisten ihmisten toimesta. Olisin kyllä valmis laittamaan Fandulille hintalapun selkään ja ulostamaan miehen (tämä toisaalta tuntuisi pahalta koska Porista on muodotunut Fandulille toinen kotikaupunki). Kuitenkin Jos tuon Hakasen kanssa väännetään vielä sopimus niin Laittaisin hänet kolmoskenttään.

Joten sentterit menisivät (omana kuvitelmana tuon Fandulin poisto ja Hakanen tilalla) Ykkössentteri - kakkossentteri - Hakanen – Kuusela (onko liian utopiaa?). Kenttähahmotelmia:

1.kenttä: Maalitykki-Ykkössentteri-Gre..siis eikun Pasi Tuominen
2.kenttä: Pöllänen-Kakkosentteri-Wesslin
3.kenttä: Harjula-Hakanen-Korpisalo
4.kenttä: Salonen-Kuusela-Kiilholma
5.kenttä: Forsbacka-Peltonen-Mäkelä
6.kenttä: xxx-Lipponen-xxxx

Joten kasassa oli 5 kenttää ja kuudettakin jo hieman (huomatkaa pointtini). Siihen kuudenteen saataisiin sitten laitettua niitä a-junnuista nousevia (kertokaas kukas sieltä muuten nousee vai nouseeko ketään !?). Eli Hyökkääjiä on ja PALJON ja minne ne kaikki laitetaan. Kuka tuosta ryhmästä sitten todella pelaa ensikaudella edustusjoukkueessa? Esim Lipponen/Mäkelä siirretäänkö vuokralle Mestikseen oliko muita. Kuusela ja Peltonen kuinka paljon saavat pelata ? Vaikka kuinka pahalta minustakin tuntuisi pistää joitain pelaajia (omia kasvatteja) pois vuokralle niin luulen sen tapahtuvan. Vaikka tuosta poistettaisiin tuo kakkossentteri niin yksi paikka vasta vapautuisi.

Kommentti johdolta: ”Ässäjohdon mukaan joukkueesta puuttuu vielä ns.ykkösketju”. Ja näkihän sen jo kaikki omilla silmillään mistä muusta kuin loukkaantumisesta se playoff paikan puuttumattomuus johtui. Runkosarjassa hävyttömän vähän tehtyjä maaleja 125. Mitä sitten tuo ykköskenttä tarkoittaa. Koko kenttää vai kahta pelaajaako vaiko vain yhtä sentteriä? No omia joudutaan joka tapauksessa laittamaan vuokralle pois ja se on väistämätöntä jos joku ykköskenttä kasataan. Vaikka kuinka haluaisin sen ykkösnyrkin joka takoisi 100 maalia niin on asialla huonotkin puolensa.

Glad Jarkko, Peltonen Pasi, Rontti Mika, Sorokin Oleg, Törnvall Iikka ja Valli Atte ilmoitettiin mutta ei Pekka Kangasalustaa jolla ilmeisesti on sopimus vai miten on ? Ahmaojasta jo kommentoin ja miehen seuraksi toivoisin vielä yhtä pakkia. Maalivahtien kohdalla Langkowin jatko voi sanelle jotain kenttien kohdalla koska miehellä varmasti on hintansa. Hirveästi pelimerkkejä ei ole mutta mistäs sitä tietää kuinka paljon Tamminen saa kerättyä rahaa kasaan.
 
Viimeksi muokattu:

aaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti hörkkö
Missä ovat Ässien junnut? Kuusela, Kiilholma, Lipponen, Mäkelä, M. Peltonen? Miksi tehdä näiden ks. pelaajien kanssa sopimus, vaikka heistä ei mahdu, kuin yksi (sinun joukkueeseesi) avauskokoonpanoon.
Ässät ilmoitti, että ykköskenttä on kokonaan hakusessa joten junnuja ei mahdu enempää joukkueeseen.
Junnuja voidaan vuokrata vaikka mestikseen jos edustuksesta ei saa peliaikaa.
Vai väitätkö, että kaikki junnut pääsevät säännöllisesti pelaamaan ja Pölläset Harjulat ja Tuomiset istuvat katsomossa?
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Iso-Britannia vs Norja
  • 4.35
  • 4.45
  • 1.61
Kazakstan vs Puola
  • 1.72
  • 5.10
  • 3.35
Suomi vs Tanska
  • 1.21
  • 7.50
  • 12.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös