Ärsyttävin sana tai termi minkä tiedätte?

  • 1 552 035
  • 9 521

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
"Ny rillataan"

Paitsi että se on ärsyttävä ja epähauska jo itsessään, niin erityisen rasittavan siitä tekee se, että sitä hokevien kesken ei tunnu olevan edes kunnon konsensusta siitä, missä yhteydessä ja merkityksessä sitä tulisi käyttää. Maajoukueosiossa sitä näki käytettävän ainakin kolmessa merkityksessä.

1) Nyt haukutaan (hiillostetaan) joukkuetta, valmennusta Kiekkoliiton johtoa jne, kun peli ei kulje.
2) Jonkinlaisena riemunhuutona kun peli kulkee.
3) Vertauskuvana kesäloman aloittamisesta. Kisat ja kausi paketissa.

Yksi ärsyttävimmistä hokemista pitkiin aikoihin.
 
Viimeksi muokattu:

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jäätölö. Lausuttuna vielä menettelee mutta kirjoitettuna ei.

Ja kyllä täälläpäin 'hässäkkä' on tarkoittanut sitä naisen elintä. Mutta taitaa olla katoavainen nimitys kun toisissa yhteyksissä tätä ihme hässäkkää niin paljon viljellään.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Harrastaa seksiä.

Ihan pöljää seksiä on harrastaa, ja jos ei harrasta, niin ei kannata puhua harrastamisesta.

Nussia, panna, jörniä, antaa pikkuveitikan juoksuttaa piimää, ulkoiluttaa ilolihasta, survoa meisseliä, meditoida tai vaikka rakastella.

Mutta ei seksiä harrasteta, ellei sitten ole joku maaninen seksiaddiksi, joka ei pysty olemaan kahta tuntia panematta tai täytyy käydä runkkaamassa.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
- No, mitäs se Raimo harrastaa?
- Kalastusta, haitarinsoittoa, seksiä ja tv:n katselua.

No saatana. Käyn Naisasioissa vaihtamassa kaikki seksin harrastamiseni yhtymisiksi. Tai jörnimisiksi. Tai nusaisuiksi.

Happy?

Ja voiko nainen muuten jörniä? Tai nusaista?
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Voi tietenkin. Eihän mies jörni eikä nusaise itseään, siinä on nainen mukana. Joillakin toki toinen mies.

Miten niin mies ei voi jörniä itseään? Suorastaan sieluni silmin näen hikisen, murahtelevan ja punoittavan Ron Jeremyn käsi nyrkissä miesten käsityölehti edessään, eikä siinä voi kyllä puhua mistään muusta kuin itsensä jörnimisestä. Tai itsensä rakastelua se ainakaan ei ole, eikä kyllä runkkaamistakaan.

* * ** * * * * *

Ärsyttää oolrait.
 

Kissa Jansson

Jäsen
Suosikkijoukkue
We never give in
Haaste/haastava/haasteellinen, kenen tahansa lausumana, työelämässä varsinkin pistää vihaksi kun kaikkien esimiestasolla toimivien joka toinen sana on tämä ja joka toinen sana on fokus. Voi perkele kuinka se vituttaakin!

Kello on vasta vähän yli kymmenen ja olen kuullut tämän haaste/haastava/haasteellinen jo ainakin kymmenen kertaa tänään. Lopettakaa nyt saatana jo!!
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Miten niin mies ei voi jörniä itseään? Suorastaan sieluni silmin näen hikisen, murahtelevan ja punoittavan Ron Jeremyn käsi nyrkissä miesten käsityölehti edessään, eikä siinä voi kyllä puhua mistään muusta kuin itsensä jörnimisestä.
No, jos sen noin ajattelee. Mulle vaan tuli mieleen ajatus niin nopeasta miehestä, että se juoksee puuta ympäri ja panee itseään perseeseen...

Kuka muuten oli Suomen nopein mies? No, tietysti Teuvo Tulio.
 
Suosikkijoukkue
TPS, LFC, FCB, Sens
Harrastaa seksiä.
Vielä ärsyttävämpi ilmaus tästä kauniista asiasta on suoraan englannista käännetty 'heillä oli seksiä'. No eipä kai sitä 7päivää-lehden toimittajaksi mitään äidinkielen maisteriopintoja tarvitse.

Mikä sitten on korrektia kieltä virallisissa tai edes puolivirallisissa yhteyksissä? 'Harjoittaa seksiä' vai klassikko 'olla sukupuoliyhteydessä'.

"Nautittuaan runsaan määrän alkoholia BB-Marko ja BB-Mirva olivat sukupuoliyhteydessä."
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kai se niin on, että jos ei satu olemaan seksin ammattilainen, sitä vain harrastetaan. Ainakaan meikäläisen kanssakäymisissä naisten kanssa ei raha ole toistaiseksi liikkunut, joten harrastepohjalla mennään. Rahaa likoon, että Pekka sais lintuja. Ehhehe.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Mikä sitten on korrektia kieltä virallisissa tai edes puolivirallisissa yhteyksissä?
Virallisissa tai puolivirallisissa yhteyksissä käytän yleensä tätä: auringon lähettäessä viimeiset säteensä ennen horisontin verhon taa vaipumistaan, heidän kalvonsa kohtasivat ja perhonen Tyynellämerellä tunsi hetkellistä kepeyttä siivissään kokiessaan myötävaikuttaneensa tuon kauniin hetken syntymiseen ja vahtivuoroaan odottanut kuukin saapui taivaalle ovela tietäväisen myhäilevä virne kasvoillaan. Sellaisia ne auringot ovat, juoruavat heti.
 

shineman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HaMu -12
Hässäkkä juontaa juurensa sanasta hässiä.

Kai jotkut sitten ovat funtsailleet, että hässäkkä = hässiä = saada pillua => hässäkkä = pillu.

Jos joku on oikeassa, niin korjatkoon.

Ja pillu muuten on ihan hyvä nimitys pillulle.

Toisaalla tyhmien kysymysten ketjussa tant gredulin konkretisoi tämän käytön. Kysymys on kylläkin iän ikuisesta Hirudoid Forte-mainoksesta.

Kyyyyllähän välillä tuntuu juuri siltä, että jalat pitäisi nostaa ylös. Erityisesti kun on hässäkkä. Mutta Hirudoidia en ole kokeillut. Tiedä häntä auttaisiko edes Forte?

Pitäähän sitä nyt hyvänen aika jalat nostaa ylös kun on hässäkkä..
 

DaHolla

Jäsen
En tiedä onko tässä ketjussa aikaisemmin mainittu mutta melko ärsyttävä sana on "ose" joka on lyhennetty sanasta osoite. Esimerkiksi "Tuotteet X lähetettiin tähän oseen..". En tiedä onko tuo kuinka yleinen mutta duunin sähköpostissa pistää ikävästi silmään kun yli 30v tyypit käyttää tälläistä lyhennettä.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Tänään se taas kuultiin. Nimittäin sana hässäkkä puhuttaessa pillusta.

Tämäpä muistui mieleeni tänään, kun kunnon keski-ikäistyvän perheenisän tavoin kävin ruokaostoksilla perjantain kunniaksi. Edelliseltä asiakkaalta oli unohtunut pari kardemumma-putkea kassahihnalle, jolloin kassatyttö totesi, että ne ovat varmaan yleisimmät hihnalle unohtuvat ostokset. Vastasin, että onneksi ne eivät ole mitenkään välttämättömät mihinkään, johon tyttö puolestaan vastasi "niin, paitsi jos on jotain leivontahässäkkää suunnitellut".

Pidin naamani peruslukemilla, enkä kertonut, mitä tuo sana kuulemma tarkoittaa. Outona tuo kun piti varmasti jo muutenkin.
 

Kissa Jansson

Jäsen
Suosikkijoukkue
We never give in
Äsken tuli kolmoselta uusinta Karpolla on asiaa-ohjelmasta vuodelta 1984. Siinä huoltoaseman työntekijä kertoi ettei oikein viitsi käräyttää rattijuoppoa koska siitä tulee niin iso hässäkkä.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Liitettä "kohu". Mikä vitun "kohumanageri", "kohukaunotar" tai "kohudosentti"? Alkaa jo näyttää siltä, että tuon voi yhdistää sanaan silloin kun joku seuraavista määreistä täyttyy:
1) Henkilö on yksinkertainen
2) Henkilö on suorapuheinen
3) Henkilöllä on valtavirrasta poikkeavia ajatuksia
4) Henkilö esiintyy eri lehtien viihdesivuilla
5) Henkilö on missi, malli tai "vain kaunotar".
6) Muu, mikä tahansa.

Kohukirjoittaja kuittaa. Enään pitää vain aiheuttaa hässäkkää seksiä harrastaessa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä joo

Katselin tuossa pesäpalloa Nelonen SportPro-kanavalta ja kommentaattori viljeli tuota "kyllä joo"-hokemaa hyvin usein.

Saakeli soikoon, miksi sen pitää olla "kyllä joo"? Miksei voi sanoa pelkästään "kyllä" tai "joo"?

Ennenkin olen tuosta ärsyyntynyt ja aina se kuulostaa yhtä vittumaiselta.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tyttöystävän käyttämä sana mehka, joka siis tarkoittaa mehua. Toinen, jota neito välillä suustaan päästää, on kiitoksen tilalla sana kiitsa. Tosin noiden käyttö on vähenemään päin, mitä nyt välillä lipsahtaa, tosin silloinkin muistaa heti korjata virheensä. Syynä ehkäpä ukaasini siitä, että noiden sanojen käyttö aiheuttaa hänelle jatkossa öiden viettämistä parvekkeella.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Lisäksi jonkun sanomana vittumaisena pahoitteluna "se on voi voi".
Tämä lienee peräisin intistä, ainakin ite kuulin tuon "pahoittelun" siellä ekan kerran. Siellä se oli tosin muodossa "se on henkilökohtainen voi voi" (eli HKVV), kun esim. lomat paloivat jostain syystä tai jokin tavara oli hukassa.
 

Giba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kainalniemen Hiki
Tämä lienee peräisin intistä, ainakin ite kuulin tuon "pahoittelun" siellä ekan kerran. Siellä se oli tosin muodossa "se on henkilökohtainen voi voi" (eli HKVV), kun esim. lomat paloivat jostain syystä tai jokin tavara oli hukassa.

Olet oikeassa, siellä mustan kuulleeni tuon vittumaisen sanonnan ensimmäistä kertaa. Mutta ärsyttää edelleen. Ja sitä kuulee nykyään sanottavan ainakin muodossa "se on vaan voi voi". Ei voi mitään, alkaa vituttamaan.
Muutenkin tässä ketjussa ihan loistavia poimintoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös