Liverpool FC 2013–2014

  • 145 273
  • 708

Betoz

Jäsen
Tärkeä paluu voittojen tielle ja nelospaikka takaisin haltuun.

Suarezilta todella hieno vaparimaali. Ei varmaan enää täydellisempää vetoa ole olemassa. Coutinholla oli muutamat paikat taas tänään, mutta mies on surkea viimeistelemään/laukomaan. Nyt pientä panostusta treeneissä, jotta saadaan hänestäkin monipuolisempi pelaaja.

Harmillisesti Everton sai tehtyä pilkusta tasoituksen omassa pelissään ja näin ollen roikkuu edelleen kannassa. Toivotaan, että Manu-Spurs päättyy tasan niin hellittää niidenkin takaa-ajo. Hirvittävää vauhtia on ManU tullut kiinni pisteissä.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Joo. Tärkeää oli ottaa nuo 3 pinnaa tänään, ja siinä onnistuttiin. Vaikeaksihan tuo meinasi mennä kun ensin hieman tuhlailtiin, ja Hull tukki varsinkin kentän keskustan aika huolellisesti. Laidoilla oli aika tuskaa, varsinkin oikealla, jossa Johnsonin ja Aspasin esitys muistutti lähinnä sitä että pelattaisiin vajaalla miehistöllä. Ei tuosta Iagosta taida ainakaan laitapelaajaa enää tulla tällä iällä. Eikä se ihme olekaan kun pelipaikka on oikeasti jossain ihan muualla. Coutinholle toivoisi lisää onnistumisia, ja tuollaisten loppuhetkien sooloilujen olisi hyvä päättyä maaliin. Kaverista näkyy hieman turhautumisen merkkejä omiin otteisiinsa tällä hetkellä.

Luisilta tosiaan hieno maali, ja tuuletuskin taisi alkaa jo hyvän matkaa ennenkuin pallo oli verkossa. Tuomareiden puolelta aiheuttaa jo myötähäpeää mitä noihin Luisin rappaamisiin ja lievään erikoiskohteluun tulee. Toivotaan että säilyy tosiaan pää ja kroppa ehjänä loppukauden, muuten ollaan ongelmissa.

Nyt odottelemaan sitten FA Cuppia ja sitä tuleeko jo lähipäivinä pelaajauutisia kuten kovasti on huhuiltu.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
BBC Sport - Liverpool: Brendan Rodgers charged by FA for comments
Brendan Rodgers joutuu tekemään tiliä sanomisistaan Man City-pelin jälkeen. FA odottaa vastinetta 8.1. mennessä ja sen jälkeen päättää tuleeko joku sanktio tai ei.

Huominen Oldham-peli FA Cupissa tulee tietysti voittaa, vaikka hieman kaksijakoisesti odottaa näitä Valioliigan ulkopuolisia pelejä, kun niistä on vain haittaa taistelulle kauden 14/15 CL-paikasta, jos jatkossa tulee paljon kovia pelejä FA Cupissa.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Kyllähän yksi FA Cup siinä liigan sivussa pitää jaksaa noilla miehilläkin, tai sitten ei edes ansaitse pärjätä liigassakaan. Oldhamia vastaan luulisi tosiaan olevan hampaan kolossa vuoden takaisessa siinä määrin, että Liverpool ei tänään ainakaan leiki vastustajan kanssa. Sikäli onkin mielenkiintoinen nähdä kuinka monelle avauksen äijälle Rodgers antaa huilia.

Lisää mielenkiintoa päivän matsiin antaa tietty se, että Brendan Rodgersin poika Anton pelaa Oldhamissa. Siinä saattaa olla perheessä tunteet pinnassa tämän päivän kohtaamisessa varsinkin jos Antonkin kentälle asti pääsee.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Saatiin 4. kierrokselle Bournemouth vs Burton-ottelun voittaja vieraissa, jos hoidetaan Oldham 3. kierroksella, BBC Sport tietolähteenä.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Jatkopaikkahan sieltä tuli, mutta aika kalliilla hinnalla mikäli jutut Aggerin loukkaantumisesta pitävät paikkansa. Sitten terveiksi toppareiksi enää jäisi Kolo ja Skrtel. Ei ihan kauheasti luottoa herätä ainakaan pidemmällä ajan jaksolla. Aspasin Iago veti sitten puolivolleylla ensimmäisen maalinsa virallisissa matseissa. Se olikin ainut väläys minkä olen matsista nähnyt kun kiitos FA:n, matsia ei televisioitu käytännössä ollenkaan. Toivottavasti tuo nyt auttaisi nostamaan Aspasin itseluottamusta, ja poikisi liigassakin jotain, jos paikka kentällä aukeaa.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
BBC Sport - Liverpool boss Brendan Rodgers accepts FA charge
Rodgers sai sakot FA:lta Man City-pelin jälkeisistä kommenteistaan erotuomarista.
Jopa yllättävänä pidän tuota ettei BR saanut kakkua lausunnoistaan, mutta varmaan ihan hyvä näin.

Hiljaista on pidellyt toistaiseksi siirtorintamalla lukuunottamatta paria junnulainaa. Jotka tosin voivat poikia jotain hyvääkin tulevina vuosina.

Nyt on uutisoitu seuran taholta seuraavasti:
- Adam Morgan siirtyi pysyvästi Yeovil Towniin
- Conor Coadyn laina Sheffield Utd:ssa jatkuu
- Craig Roddan lainalle Accrington Stanleyyn
- Ryan McLaughlin lainalle Barnsleyn riveihin

Jälleen lähes varmoina pidetyt Salahien yms siirrot näyttävät olevan tällä hetkellä jäähyllä. Rahasta siellä varmaankin väännetään taustalla, tai sitten yksinkertaisesti on niin että nämät varmat huhut ovat jälleen jonkun "sisäpiiriläisen" unista tulleet. Ei olisi ensimmäinen kerta jos siirtoikkunassa tapahtuisikin jotain sellaista mikä ei ole huhuissa ollut ollenkaan.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Liverpoolin avaus Stokea vastaan: Mignolet, Cissokho, Skrtel, Toure, Johnson, Lucas, Gerrard, Henderson, Sterling, Coutinho, Suarez.

Penkillä: Ward, Kelly, Ibe, Aspas, Moses, Sturridge, Alberto.

Suhteellisen vahva avauskokoonpano on saatu aikaan, mutta penkki hieman huolestuttaa sillä hieman puutteellisen laadun lisäksi siellä on muutama ukko, jotka eivät satavarmasti ole vielä ihan parhaassa tikissä.

Daniel Sturridge on siis saatu jo treeneihin täksi viikoksi, ja pääsee penkille haistelemaan tunnelmaa pitkästä aikaa. Tämähän on ehdottoman iloinen uutinen. Enkä kyllä ihmettelisi vaikka miehen maalivainulle olisi tarvetta jo tänään. Puolustushan tuossa hieman arveluttaa, sillä sivussa on tälläkin kertaa Sakho, Agger, Enrique ja Flanagan. Penkiltä on tarjolla apuja vain Kellyn muodossa, joka ei hänkään ole välttämättä vielä läheskään 100% kunnossa. Nuorukaisista kyllä Jordon Ibe olisi mukava nähdä kentällä asti. Tosin itse en siihen usko, koska on vasta palannut takaisin loukkaantuneiden kirjoilta hänkin.

Liverpool on pelannut toistaiseksi 10 matsia vieraissa saldolla 3-3-4, eli parannettavaa tuolla saralla on kyllä. Lisäksi kotijoukkue on hävinnyt tällä kaudella vain yhden 10 kotimatsistaan joten ihan helpolla kolmea pinnaa tuskin on saatavilla. Kotijoukkueelta Liverpoolin lainamies Assaidi ei onneksi saa pelata sillä mies on ollut hyvällä maalivainulla viimeisen kuukauden ajan.

Veikataan silti 0-2 voittoa Luisin ja Raheemin onnistumisilla.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Liverpoolin kannattaminen on ainakin taas mielenkiintoista, kun ei koskaan tiedä mikä 5-5 tai 3-3, kenties 3-5 ottelu on edessä, kun peli alkaa. Suarezilla on jo 22 maalia ja pelannut vain 16 peliä.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Huhhuijaa mikä matsi. 3-5 vierasvoitto Stoken luolasta on kyllä helkkarin kova juttu. Matsissa tuli molemmilla joukkueilla ihan hirveitä puolustuspään virheitä, joista kyllä ankarasti sitten rangaistiinkin. Rehellisesti on sanottava että yhtään vääryys ei olisi ollut jopa 5-5 tasurikaan. Tänään oli Liverpoolin puolella hieman enemmän onnea, ja tuomarin vihellyksetkin kääntyivät lopulta vieraille.

Jatkossa olisi pirun tärkeä saada varsinkin toppareita pelikuntoon, jotta tuolta linjalta jatkossa säästyttäisiin. Oli kaikkea muuta kuin vakuuttavaa toimintaa jälleen. Lisäksi hieman pelottaa se, että vaikka siellä olisi terveitäkin pelaajia niin BR luottaa aika sokeasti Skrtelin luutimiseen takalinjoilla. Puolustajista ainoastaan Cissokholle varauksin puhtaat paperit, koska sai tehtyä kimmokkeella tärkeän avausmaalin.

Hyökkäyksessä tosiaan oli tervetullutta Sturren paluu, ja SAS järkkäsikin sitten lopulta kaksi tärkeää osumaa kotijoukkueen verkkoon. Luis oli totutun tehokas ja myös Sterling järkkäsi pari maalia toiminnallaan. Toki tuo rankkari olisi voitu jättää viheltämättä, mutta siinä suurin virhe oli Stoken puolustajalla, kun ryntäsi Sterlingin alavartaloon alueella noin. Selkeä kontaktihan siellä lopulta oli. Käsivirheestä poikki viheltämällä tuota tilannetta ei kyllä sitten koskaan olisi tullutkaan.

Keskikentällä oli tänään nähtävillä pieni taktinen uudistus Rodgersilta, kun Gerrard pelasi selkeästi pohjimmaisena. Pari kertaa joutuikin silmiä hieroen ihmettelemään että miksi Lucas on boksissa tukemassa hyökkäyksiä. Lucas selviytyi kyllä roolissaan hyvin, ja näytti samalla että pystyy pelaamaan paremmin ylöspäin kuin monet luulevat. Tuossa pohjapaikalla kun siihen ei aiemmin ole oikein ollut tarvis. Stevie sitten olikin hieman hukassa, ja antoi aika mielettömän määrän harhasyöttöjä. Saa nähdä onko Rodgers nyt sitten hoksannut että kapu on pidettävä alempana, koska juoksuvoima ei enää ihan riitä box to box -pelaamiseen. Silloinhan mentäisiin jatkossa näin, tai mahdollisesti hankitaan tammikuussa vielä uusi pelaaja tuohon kapun vanhaan rooliin. Toisaalta ei voi yhden matsin perusteella sanoa, etteikö heti seuraavassa matsissa jo palattaisi entiseen systeemiin.

Tästä on hyvä jatkaa ja tähdätä Villan kimppuun viikon päästä.

EDIT: Unohtui todeta sen verran, että Coutinho olisi saatava pikaisesti maalintekokurssille. Harmittavia jäätymisiä taas ratkaisupaikoilla.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Nyt kun Moisanderia ollaan viemässä Barcan lisäksi myös Chelseaan, niin kannattaisiko Brendanin lähteä myös huutokauppaan mukaan? Uutta Hyypiää tuo puolustus todellakin kaipaa...
 

Liverpooligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Nyt kun Moisanderia ollaan viemässä Barcan lisäksi myös Chelseaan, niin kannattaisiko Brendanin lähteä myös huutokauppaan mukaan? Uutta Hyypiää tuo puolustus todellakin kaipaa...
Ei. Sakhossa on liideriä vuosikymmeneksi, jos seurassa pysyy. Nikke ei tuo mitään sellaista, miksi hänet pitäisi ostaa, ikääkin kun on lähes saman verran kuin nyt vielä vakituiseen pelaavilla Skrtelilla ja Aggerilla. Moisanderin vahvuudet eivät ole pääpelissä ja valitettavasti brittein saarilla joutuu säännöllisesti pelaamaan näitä antiikkisen roiskintataktiikan mukaisesti pelaavia joukkuita vastaan, kuten eilen Stoke avauspotkusta viimeiselle minuutille asti. Vaikka oma peli olisi kuinka kuosissa, tällaisia joukkueita ei pysty ikinä pitämään keskitysten ja vapaapotkujen ulkopuolella ja näin ollen altistusta keskityssateeseen tulee väistämättä ja Nikke olisi kyllä pulassa. Varteen lisää 10 senttiä ja sitten asia olisi eri. Mutta jos näin olisi, tuskin Nikke enää pariin vuoteen olisi Hollannissa pelannutkaan.

---

Olipas aivan upeaa ottaa voitto tuolta antijalkapallon kehdosta!!! Mulle eilisen pelin tyylillä ei ollut vitunkaan väliä, koska monta ottelua on hävitty pelaten "kauniin" oloista jalkapalloa. Suarez ja Sturridge - mä rakastan näitä jätkiä. Sturridgen vahva paluu ei voi olla kuin erinomainen asia, koska nyt Suarez ei ole ainoa pelaaja, jota pitää vartioida kahden miehen voimin ja näin esimerksi koko ajan parantava Sterling tulee saamaan entistäkin enemmän tilaa laidallaan ja 1v1-tilanteita.

Ottelun paras anti oli pisteiden lisäksi se havainto - mihin nähdäkseni ei yhtä Soccernetin kolumnistia lukuunottamatta ole päätynyt - että Gerrardia ollaan istuttamassa ankkurin paikalle ja näin ollen Allen kuntouduttua Lucas tulee putoamaan penkille!!! Rodgers on siis vihdoin tehnyt oikean johtopäätöksen ja todennut, ettei lyijynilkalla pidä olla avauksen paikkaa voittavassa ja liikkuvassa Liverpoolissa. Allenin liike ja ratkaisukyky on luokkaa parempaa ja melkoisen eksyksissä olevan näköiselta vitsiltä Lucas eilen "hyökkäypelissään" näytti. Hienoa Brendan, hienoa!
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Ottelun paras anti oli pisteiden lisäksi se havainto - mihin nähdäkseni ei yhtä Soccernetin kolumnistia lukuunottamatta ole päätynyt - että Gerrardia ollaan istuttamassa ankkurin paikalle ja näin ollen Allen kuntouduttua Lucas tulee putoamaan penkille!!! Rodgers on siis vihdoin tehnyt oikean johtopäätöksen ja todennut, ettei lyijynilkalla pidä olla avauksen paikkaa voittavassa ja liikkuvassa Liverpoolissa. Allenin liike ja ratkaisukyky on luokkaa parempaa ja melkoisen eksyksissä olevan näköiselta vitsiltä Lucas eilen "hyökkäypelissään" näytti. Hienoa Brendan, hienoa!
Tuota noh, Luitkos tuota eilistä pelin jälkeistä viestiäni ollenkaan vai olitko niin tohkeissasi matsista vielä? Enkä tunnustaudu kyllä Soccernetin kolumnistiksi. :)

Itselle oli vielä tuossa vaiheessa vaan kysymysmerkkinä se, että tuleeko Gerrard pelaamaan enemmänkin tuossa roolissa jatkossa, vai oliko kyseessä yhden ottelun päähänpisto kuten BR:llakin on joskus ollut tapana tehdä. No, Gerrardin haastattelusta se selvisi, ja näin ilmeisesti jatkossa sitten pelataan enemmänkin. Tietänee tosiaan sitä penkkikomennusta Lucasille (sekä mahdollista roolia pohjalla Gerrardin kanssa vuorotellen) siinä vaiheessa kun Allen kuntoutuu, tai sitten jopa hankitaan tuohon ylemmälle keskikentälle vahvistusta. Tuota vahvistustakaan en sulkisi missään nimessä pois, ja pidän sitä jopa todennäköisimpänä, sillä ei Allenillakaan välttämättä kuuhun mennä.

Lucas muuten hukassa ollessaan syötteli pallon 88,5% tarkkuudella uudessa roolissaan omille. Gerrard ja Henderson pystyivät 75-78% suorituksiin.

Ylipäänsä tämä keskikentän homma on muuten oikeasti mielenkiintoinen nähdä tulevina viikkoina.
 

Liverpooligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Tuota noh, Luitkos tuota eilistä pelin jälkeistä viestiäni ollenkaan vai olitko niin tohkeissasi matsista vielä? Enkä tunnustaudu kyllä Soccernetin kolumnistiksi. :)

Itselle oli vielä tuossa vaiheessa vaan kysymysmerkkinä se, että tuleeko Gerrard pelaamaan enemmänkin tuossa roolissa jatkossa, vai oliko kyseessä yhden ottelun päähänpisto kuten BR:llakin on joskus ollut tapana tehdä. No, Gerrardin haastattelusta se selvisi, ja näin ilmeisesti jatkossa sitten pelataan enemmänkin. Tietänee tosiaan sitä penkkikomennusta Lucasille (sekä mahdollista roolia pohjalla Gerrardin kanssa vuorotellen) siinä vaiheessa kun Allen kuntoutuu, tai sitten jopa hankitaan tuohon ylemmälle keskikentälle vahvistusta. Tuota vahvistustakaan en sulkisi missään nimessä pois, ja pidän sitä jopa todennäköisimpänä, sillä ei Allenillakaan välttämättä kuuhun mennä.

Lucas muuten hukassa ollessaan syötteli pallon 88,5% tarkkuudella uudessa roolissaan omille. Gerrard ja Henderson pystyivät 75-78% suorituksiin.

Ylipäänsä tämä keskikentän homma on muuten oikeasti mielenkiintoinen nähdä tulevina viikkoina.
Huomasin kyllä. Sinulta puuttui vain se olennaisin johtopäätös, että tämä väistämättä johtaa Lucasin penkkikomennukseen ja satunnaisiin stintteihin kentällä lähinnä vaihtomiehenä.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Huomasin kyllä. Sinulta puuttui vain se olennaisin johtopäätös, että tämä väistämättä johtaa Lucasin penkkikomennukseen ja satunnaisiin stintteihin kentällä lähinnä vaihtomiehenä.
Nojoo. Tai sitten en vaan kertonut sitä tarpeeksi selvästi. Tuota kuitenkin tarkoitin kun sanoin että näin mennään jatkossakin ja on jopa mahdollista että kapun vanhaan rooliin hankitaan vielä uusi pelimies. Gerrard ja Lucas pystynevät tukkimaan jo varsin hyvin tuon pohjan jos vielä pystyvät lepuuttamaan toisiaan välillä. Heikkoutensa toki on molemmilla, Lucasilla se kulminoituu pitkälti liikkeeseen ja Gerrardilla samoin liikkeeseen ja sijoittumiseen sekä "nukahduksiin" prässitilanteissa.

Itse en vielä tähtiin kirjoitakaan tuota järjestelyä ennen kuin näen muutaman matsin lisää tähän perään, mutta ei tuo huonolta kuulostaisi varsinkaan jos vielä onnistutaan kaappaamaan joku hyvä pelimies markkinoilta. Toki onhan Espanjassa lainalla ollut Susokin kasvamassa korkoa keskikentälle, ja mahdollisesti juurikin ylemmän keskikentän rooliin, mutta hänenkin kohdallaan tullaan siihen että liikkuminen ja fysiikka saisi olla myös kehittynyt. Pallon kanssa tekeminen on varmasti kohta riittävällä tasolla.
 

Liverpooligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Nojoo. Tai sitten en vaan kertonut sitä tarpeeksi selvästi. Tuota kuitenkin tarkoitin kun sanoin että näin mennään jatkossakin ja on jopa mahdollista että kapun vanhaan rooliin hankitaan vielä uusi pelimies. Gerrard ja Lucas pystynevät tukkimaan jo varsin hyvin tuon pohjan jos vielä pystyvät lepuuttamaan toisiaan välillä. Heikkoutensa toki on molemmilla, Lucasilla se kulminoituu pitkälti liikkeeseen ja Gerrardilla samoin liikkeeseen ja sijoittumiseen sekä "nukahduksiin" prässitilanteissa.

Itse en vielä tähtiin kirjoitakaan tuota järjestelyä ennen kuin näen muutaman matsin lisää tähän perään, mutta ei tuo huonolta kuulostaisi varsinkaan jos vielä onnistutaan kaappaamaan joku hyvä pelimies markkinoilta. Toki onhan Espanjassa lainalla ollut Susokin kasvamassa korkoa keskikentälle, ja mahdollisesti juurikin ylemmän keskikentän rooliin, mutta hänenkin kohdallaan tullaan siihen että liikkuminen ja fysiikka saisi olla myös kehittynyt. Pallon kanssa tekeminen on varmasti kohta riittävällä tasolla.
Liikkumista on vaikempi kehittää, mutta fysiikan kanssa pystyy tekemään parissa vuodessa paljon. Mietikkääpä vaikka Sterlingia. Kaveri oli kuin tuulennussimaa vinkuheinää ja kevyttä kauraa viime kaudella mutta ihan selvästi viime kevät, kesä ja syksy on vedetty myös punttia, sillä aivan erilailla Sterling pystyy nyt ottamaan kontaktia vastaan, suojaamaan palloa ja jopa antamaan kontaktia - siis omaan lähtötasoonsa verrattuna. Susolla pallollinen puoli on kunnossa erittäin hyvin, kuten sanoit, onneksi fysiikan petraaminen on vain valmennuksellisia juttuja. Täytyy vain toivoa, että Suso kuuluu Rodgersin suunnitelmiin jatkossakin, sillä jamppa on juuri sen tyylinen pelaaja, mitä Rodgers suosii. Lainapesti hänen kanssaan tuntuisi siis olevan onnistunut. Pääsääntöisesti pelaajat kehittyvät parhaiten vain pelaamalla.

Itse en ole huolissani Gerrardin kurinalaisuudesta puolustavassa roolissa. Maajoukkueessa pelatessaan tuossa roolissa Gerrard on aina ollut todella kurinalainen ja kun Rodgers hänet selkeästi tuohon roolittaa, niin eihän se auta muuta, kuin asennoitua kurinalaiseen peliin. Gerrard on uransa aikana sopeutunut aika monta kertaa "uuteen" rooliin eikä ole koskaan pettänyt. Ei tee sitä nytkään.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Liverpoolin kannattaminen on ainakin taas mielenkiintoista, kun ei koskaan tiedä mikä 5-5 tai 3-3, kenties 3-5 ottelu on edessä, kun peli alkaa. Suarezilla on jo 22 maalia ja pelannut vain 16 peliä.

Niinpä, mutta erikoista tässä kaudessa on se, että luottoa on huomattavasti enemmän kuin pitkään aikaan. Mielenkiintoista nähdä mihin asti rahkeet riittää.
 

Betoz

Jäsen
Melkoinen matsi taas. Ensimmäisen puoliajan Villan hyökkääjät juoksi kahdeksikkoa meidän puolustajien ympärillä. Vaikeaksi menee, kun pitää kahden maalin etumatka kuroa kotipelissä.

Moni hyökkäys lähti pystysyötöstä Sterlingille. Harmi, että Sterling ei osaa juurikaan keskittää. Helposti loppuu aseet kesken, kun pitäisi saada jotain aikaiseksi. On se kyllä hiton nopea.

Suarezilta ja varsinkin Hendersonilta hieno esityö Sturridgen maaliin.

Tämän kierroksen jälkeen ollaankin sitten Evertonin ja Tottenhamin takana. Pahimmassa tapauksessa ManUkin on jo viiden tai kolmen pisteen päässä.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Päästetään omiin ihan liikaa maaleja. Pitäisi välillä voittaa helposti 2-0, että säilyttäisiin kolmen kärkiporukan vauhdissa. Gerrardin kokeilu keskikentän alaosassa taisi jäädä 1,5 peliin ja hyvä niin.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Hohhoijaata... sellainen matsi sitten. Jos jaksaisi niin avautuisin kunnolla, mutta nyt keskityn mieluummin punkkupulloon. Tällä hetkellä näyttäisi siltä että Liverpool tippuu kuin tippuukin kärjen kyydistä. Puolustuspää ei ole sillä tasolla että pysyttäisiin kärjen mukana kevääseen asti. Tänään oltiin onnekkaita että saatiin edes piste raavittua Villalta.

Brendan Rodgersilla näyttäisi nyt alkukauden ja erityisesti parin viime matsin perusteella olevan yksi todellinen musta aukko päässään, ja sen nimi on Steven Gerrard. Tuo mies ei vaan ole avauskokoonpanopaikkaan oikeuttavassa vireessä tällä hetkellä, ja lisäksi Rodgers meinaa tehdä valmennuksellisen itsemurhan peluuttamalla miestä paikalla, mihin ei kyvyt enää valitettavasti riitä. Se nähtiin Stokea vastaan ja vielä paremmin tänään. Se ei todellakaan ole sattumaa että puolessatoista matsissa verkko on heilunut omissa 5 kertaa. Tänään BR vielä onneksi kuitenkin otti Lucasin kentälle ja vapautti Gerrardin ylemmäs toiselle jaksolla, mikä johtikin heti kapun ensimmäiseen onnistuneeseen syöttöön tässä matsissa, ja pilkun kautta tasoitukseen. Nythän Lucas loukkaantui ja on riski että Gerrard jatkaa tuossa pohjalla, mutta toivoisin että BR herää ja sitten vaikka tarvittaessa paniikkihankkii siihen oikeasti sen paikan pelimiehen.

Toivokaamme myös että saamme sairastuvalta ehjäksi noita alakerran pelaajia, koska niin Toure, Skrtel tai Cissokhokaan eivät kuuluisi nyt kentälle, eikä Johnsoninkaan avauspaikkaa kannattaisi ihan tähtiin kirjoittaa.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
BBC Sport - Transfer window: Liverpool defender Tiago Ilori joins Granada
Tiago Ilori lähtee vuokralle Granadaan kauden loppun saakka. Ei käyttöä Liverpoolissa, niin parempi, että saa jossain peliaikaa. Ja jos ei edes nykyisessä loukkaantumisten sumassa löydy luottoa Iloriin, niin se tukee myös vuokraamista pois ja kenties kesällä myyntiä muualle.

Viime kesänä hankittiin lähes pelkästään floppeja, kehnoa.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Viime kesänä hankittiin Mignolet, joka oli hyvä hankinta ja Toure, Sakho, Ilori, Cissokho (vuokr.), Luis Alberto, Moses (vuokr.) ja Iago Aspas. Voi sanoa, että ei mennyt oikein edes sinnepäin kesän 2014 hankinnat, tosin myös Sakho saattaa lopulta olla onnistunut hankinta.
 
BBC Sport - Transfer window: Liverpool defender Tiago Ilori joins Granada
Tiago Ilori lähtee vuokralle Granadaan kauden loppun saakka. Ei käyttöä Liverpoolissa, niin parempi, että saa jossain peliaikaa. Ja jos ei edes nykyisessä loukkaantumisten sumassa löydy luottoa Iloriin, niin se tukee myös vuokraamista pois ja kenties kesällä myyntiä muualle.

Viime kesänä hankittiin lähes pelkästään floppeja, kehnoa.

No huhhuh. Ei tuossa nyt pelkkiä floppeja ole ja Ilori on tulevaisuutta varten hankittu, eikä tätä kautta. Oikea päätös laittaa lainalle kasvamaan, että pääsee isoon rooliin pelailemaan ja kehittymään.
 

Liverpooligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Ei ei, kyllä minäkin olen sitä mieltä, että jos parikymppinen toppari ei puoleen vuoteen naulaa itselleen avauksen paikkaa Liverpoolissa, niin päivänselvä floppihan se on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös