HIFK:n playoffit 2011

  • 571 020
  • 2 171

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Tänään emme ansainneet voittoa. Jokerit oli kaikessa parempi. Muutama havainto:

- Lahti 1+2, Ville ja kumppanit 0+0. Kaksinkampailu ville-Lahti selvästi narrille so far
- Jokereilla täysin selkeä puolustuspelikirja, IFK:lla ei
- Nelonen meiltä paras
- Kibe, Ramu aivan yössä. Saiko Kibe kiekkoa koko pelissä? Ei vaan voi laittaa kaverin piikkiin, jos sena aivan ulalla
- IFK vikassa tosi väsynyt ja ei saanut ihan loppua lukuunottamatta mitään painetta Jokeri päätyyn
- Riksman imi ekan, sen jälkeen hyvä
- IFK:la tosi aneeminen yleisilme. Katsokaa Bluesin (Petu) yleisilmettä. Nyt pitää olla peli-ilo ja homma hanskassa. Tämä täysin Nenän piikkiin.
- Granlundin on pakko olla maanantaina kehissä. Tämän illan senttereillä (poisukien Liivik) ei asiaa jatkoon
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Sarjan jatko lepää sairastuvan varassa. Jos ja kun Micke, Hade, Hamilton, Haataja, Järventie...edes kaksi heistä saadaan mukaan, HIFK on -uskallan sanoa- edelleen vahvoilla. Muussa tapauksessa tulee noutaja ja viimeinen sammuttaa valot. Mutta onpa urheilullinen fiilis!

Itseasiassa, sieltä tippui nyt Vallinkin pois, mikä mahtaa olla Kurvisen tilanne? Toisaalta, Melart hoiti leiviskänsä niin kuin pitääkin. Järventien nousuja tuo puolustus kaipaa, koska Kousa alkaa olla aika mikkihiiri näissä karkeloissa. Sairastuvan tyhjentyminen edes osaksi on maanantain pelin voittamiseen ehdoton edellytys.

Koko Ramstedtin ketju oli viltissä 3.erän, olivat aivan paskoja.
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Hajuton, mauton, mitäänsanomaton ja munaton Jalosen mikkihiiiri-IFK tippuu jatkosta. Olipa yllätys!

Jalosen voittoprosentti IFK:ssa playoff-otteluissa on tasan 20. Saldo on mykistävä.

Eikös Penan aikana IFK sentään voittanut jonkun playoffsarjan?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
- IFK vikassa tosi väsynyt ja ei saanut ihan loppua lukuunottamatta mitään painetta Jokeri päätyyn
- Riksman imi ekan, sen jälkeen hyvä
- IFK:la tosi aneeminen yleisilme. Katsokaa Bluesin (Petu) yleisilmettä. Nyt pitää olla peli-ilo ja homma hanskassa. Tämä täysin Nenän piikkiin.
- Granlundin on pakko olla maanantaina kehissä. Tämän illan senttereillä (poisukien Liivik) ei asiaa jatkoon


Allekirjoitan aivan kaiken ja pointtaan erityisesti nämä lainatut kohdat. On niin naurettavaa höpistä urheilullisuuden palaamisesta joukkueeseen, joka jää saatana kuin sementtiin vastustajaa vastaan kolmannessa erässä! Yleinen aneemisuus oli äärimmäisen masentavaa ja sitä höysti myös fyysinen väsymys. Nyt ei oikeasti näytä hyvältä, ellei sairastupa palaa kehiin. Liivik oli loistava, upeaa taistelua. Samoin Nyholm ja Pöysti. Jos Micke ei palaa, nostaisin Liivikin kylmästi 1-senaksi ja lähinnä siksi, että ei meillä ole muitakaan. Mitä vittua on tapahtunut Wirtaselle? Ja Kibelle? Okei, Kibe on tunnettu runkosarjan onnistuja, mutta nyt rohkenin odottaa jo kovia playoffejakin. JOS meininki jatkuu tällaisena, ehkä voi hieman ymmärtääkin sitä, että vielä ei ole Kibelle sopparia tehty ensi kaudeksi. Siltikin kättä lippaan Kibelle upeasta runkosarjasta. Olen ennenkin sanonut, että runkosarjapelaajien varassa on playoffpaikka ja joukkueessa pitää siis olla runkosarjaosaajien LISÄKSI myös playoffosaajia.

Ja vanha kunnon Juntti-Urpo-Sparta-Matikainen vetelee mopollaan edelleen moottoritien ohituskaistaa. Tämä ei voi olla ilahduttamatta - kyseisen kaverin komennossa mennään ensi kaudella.
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Micke pelaa ilmeisesti jo seuraavassa pelissä, mutta ei se kyllä enää valitettavasti taida riittää. Sairastuvalta tarvitaan vähintään 2-3 kaveria lisää rosteriin ja voitto ensi pelistä. Jos näin ei käy, niin toivottavasti keskiviikon pelissä edes sitten täysi hulina päälle ja ajetaan surutta kaikkea mikä liikkuu ja päätetään kausi edes jollakin positiivisella tavalla.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt kyllä vituttaa niin paljon ettei veri kierrä. HIFK:n peli on hukassa ja ratkaisijoita ei löydy. Ramstedtin ketju ei saanut mitään aikaan, kuten ei myöskään ykkösketjumme. Kuhta, missä pelaa? Nyt tarvitaan niitä maaleja ja nopeita nousuja, ei ole näkynyt tähän asti. Peltonen joutuu kuskaamaan itse liikaa, kun vieressä ei ole ketään rakentamassa peliä. Wirtasesta ei ole ykkösen sentteriksi, kuten ei myöskään Lennusta ykkösen laituriksi. Ykkösketjun peli oli tänään aivotonta koohottamista parilla Peltosen väläytyksellä ja Lennun taklauksella maustettuna.

+++Nelosketju, hyvää taistelua ja maali, joka antoi meille mahdollisuuden.
++Peltonen, ei voi ratkaista aina pelejä yksin mutta ei se kaukana ollut tänäänkään.
+Riksman, mm. Hentusen lämäri olisi ehkä ollut otettavissa, mutta otti kuitenkin ne tärkeät kopit ja antoi joukkueelle mahdollisuuden nousta tasoihin.

-Wirtanen-Petrell, joutuvat pelaamaan roolissa johon he eivät kuulu.
--Kuhta-Ramstedt-Ahtola, siis vittu mitä paskaa. Kuhta jälleen osoittautumassa pleijareissa täydeksi turistiksi, eikä nuorempi kaksikko loista yhtään sen enempää.
---Kari Jalonen. Poissaoloista huolimatta, tuolla kokoonpanolla on vaan pakko pystyä parempaan. Tuu jo pois sieltä, Erkka vie sua ihan sata nolla. Tänäänkään ei ollut mitään avaimia narripuolustuksen lukon avaamiseen ja takaa-ajo aloitettiin liian myöhään kuten eilenkin. Harvoin sitä tasoitusta enää siinä vaiheessa saadaan, kun 2 minuuttia ennen loppua tajutaan että "hei jos pistetäänkin jätkää maalille ja kiekko perään ja katotaan mitä tapahtuu". Täysin mielikuvituksetonta ja flegua pelaamista ja tästä kääntyy syyttävä sormi valmennusjohtoomme.

Maanantaina on sitten pakkovoitto edessä, kuten myös keskiviikkona. Kumpaakaan näistä peleistä ei vaan voida hävitä. Joukkue huutaa niin kipeästi Haatajaa, Hamiltonia ja Granlundia että ainakin 2 näistä on pakko saada mukaan maanantaiksi tai ei todellakaan hyvältä näytä. Ei näytä nytkään, mutta vielä se pieni uskon kipinä kytee jossain vatsan pohjassa.
 

Katto

Jäsen
Micke pelaa ilmeisesti jo seuraavassa pelissä, mutta ei se kyllä enää valitettavasti taida riittää. Sairastuvalta tarvitaan vähintään 2-3 kaveria lisää rosteriin ja voitto ensi pelistä. Jos näin ei käy, niin toivottavasti keskiviikon pelissä edes sitten täysi hulina päälle ja ajetaan surutta kaikkea mikä liikkuu ja päätetään kausi edes jollakin positiivisella tavalla.

Kautta ei taideta päättää millään tavoin positiivisesti, jos ei päästä jatkoon. Mutta joo poissaolot näkyvät selvästi. Micken paluu on hyvä asia, saa nähdä miten käy.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään emme ansainneet voittoa. Jokerit oli kaikessa parempi.
Jep, ja nimenomaan mielestäni monessa asiassa, varsinkin tiiviissä viisikkopuolustamisessa, Jokerit oli todella hyvä. Kyllä HIFKn jätkät yritti ja yritti, mutta kun ei aseita puolustusmuurin murtamiseen löydy, niin peli näyttää puurolta ja väkinäiseltä yrittämiseltä. Sitten, kun taitoporukastakin iso osa on telakalla tai muuten vaan hyytynyt, niin Peltonen on ainoa, joka henkilökohtaisella expertiisillään saa luotua edes jotain paikkoja.

Lahti vs. Peltonen: 2-0
Lasak vs. Riksman: 2-0
Westerlund vs. Jalonen: 2-0
Nokelainen, Eaves, Hentunen yms. taustaryhmä vs. Kuhta, Petrell, Ramstedt: 2-0
Pulkkinen vs. Granlund: ratkaisematon

Ei ole vaikea löytää syytä siihen, miksi Jokerit vie sarjaa selvästi.

Sinänsä ironista, että Jokerit on menossa sarjasta jatkoon ja todennäköisesti aina finaaliin asti nimenomaan pakittelemalla. Harmi vaan, että Erkan luotsaamana se homma heiltä luonnistuu, toista on Jalonen & HIFK -combolla.
 
Viimeksi muokattu:

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ei ole KJ:n vika, että kärkipään pelaajia on saikulla, mutta silti olemme nyt kahden tappion päässä siitä, että Kojo EI OLE VOITTANUT YHTÄÄN POFF-SARJAA IFK:N LUOTSINA LIIGASSA... HUIPPUBUDJETISTA HUOLIMATTA.

Mitä tässä enää voi sanoa. Aivan järkyttävä vitutus. Yöunet meni jo eilisen jälkeen, nyt vaihtoehtona lienee vaan ryypätä kuula niin jumiin, että uni tulee sammumisen kautta jossain vaiheessa. Eli siihen projektiin lähden nyt!
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Samansuuntaiset odotukset täälläkin. Kaksi ensimmäistä peliä pe-la vajaan vuorokauden sisällä. Erkka tulee Jäähalliin lukkojarru-puolustuksella. Pellehatut tekee yhden jostain pompusta ja Hifk jää nollille. Tästä hengen päälle saaneet narrit mättää toisessa pelissä 4-5 maalia, Hifk:n tehdessä yhden. Kahden pelin jälkeen KJ toteaa ettei oltu valmiina. Kolmas peli Hifk:lle, mutta kaksi seuraavaa pellehatuille.
Eikä tosiaan edes yllättäisi. Yllätys olisi, jos sarjasta tulisi tiukempi.

Ja aikamme sankari Kari Grandi kääntää nokkansa kohti Suomen Chicagoa uskollinen adjutantti K-Rauta mukanaan.
Näinhän se tosiaan meni myös tuon toisen pelin osalta, vaikka numerollisesti vähän tiukempaa olikin. Oikeasti ei Hifk voitosta taistellut missään vaiheessa. Häviö maanantaina ja sarja menee 4-0 pellehatuille. Kovin ikinä missään playoff-vääntö. Jep, jep.

Dennis, mikä siinä tosiasioiden sanomisessa niin koville ottaa? Luuletko että jotenkin nautin tästä HIFK:n jokavuotisesta playoff-raiskauksesta? Ei saatana, onhan tämä ihan helvetin surullista. Sanoit että kunnon fanin pitää uskoa voittoon. Ei nämä mitään uskon asioita ole. Minä en ole Hifk-uskovainen - olen realisti. Toki toivon voittoa ja, että Hifk itseasiassa todistaisi nämä kirjoitukseni vääräksi, mutta ei tuosta KJ:n kanssa enää mitään tule.

Eikä pidä mennä niiden loukkaantumisten taakse. Ensinnäkin HIFK:ssa menee aina kaikki pieleen kriittisillä hetkillä - niin nytkin. Ja täällä on fanien osalta lähes yksimielisesti toitotettu, että Hifk olisi sarjan suosikki prosenteilla 70-30 tai 60-40. Eikä runkosarjan kolmas voi hävitä kutoselle, tilastomatikkaa. Ei se muutaman sinänsä tärkeän pelaajan poissaoloon pitäisi kaatua, jos pelisysteemi toimisi ja pelaajilla olisi itseluottamusta. HIFK ei osaa voittaa, mutta eihän se mitään uutta ole. Ja kyllä siellä edelleen teoriassa kovaa kalustoa kentällä kuten Peltonen, PW, Lennu ja Kuhta jotka tuttuun playoff-tyyliin hiihtelevät kiikaritehoilla.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Jep, ja nimenomaan mielestäni monessa asiassa, varsinkin tiiviissä viisikkopuolustamisessa, Jokerit oli todella hyvä. Kyllä HIFKn jätkät yritti ja yritti, mutta kun ei aseita puolustusmuurin murtamiseen löydy, niin peli näyttää puurolta ja väkinäiseltä yrittämiseltä. Sitten, kun taitoporukastakin iso osa on telakalla tai muuten vaan hyytynyt, niin Peltonen on ainoa, joka henkilökohtaisella expertiisillään saa luotua edes jotain paikkoja.

Hyvä teksti, olen kaikesta samaa mieltä ja nostin jo eilisestä ottelusta esiin narrien törkeän hyvän viisikkopuolustuksen. Erkka vie Nenää aivan 100-0 juuri nyt. HIFK polkee, rakentaa, yrittää - ja törmää jatkuvasti narrien puolustuksen keskustaan, joka pysyy paikallaan. Oli jo paikotellen melko koomisen näköistä, kun tiesi jo etukäteen mihin kohtaan HIFK-hyökkäys pysähtyy tarmokkaasta lähdöstä huolimatta. Narrit suojelee sota-aluetta ja HIFK ei ole vittu vieläkään saanut Lasakia kunnolla edes poikittaisliikkeeseen. Kuhta on malliesimerkki pelaajasta, joka kärsii aivan vitusti pelikuvion toimimattomuudesta. Kibe on snaipperi ja osaa sen kuvion. Nyt hän on kuin peura pitkissä valoissa, kun vapaata paikkaa ei löydy ja Ramu ei tunnu edes tosissaan yrittävän rakentaa jotain kiekon kanssa. Kibe toimii kuin junan vessa, kun pelisysteemikin toimii. Nyt tarvitaan yksilöllistä hulluutta ja Ville tekee minkä voi. Jos sieltä lasaretista ei palata kehiin, laittaisin Liivikin ja Villen kimppaan ja siihen vaikka Kiben kolmanneksi ja jos ei toimi, niin Nyholmin. Ihan riskilläkin on PAKKO yrittää jotain. On ihanaa olla se joukkue, joka voi kytätä vastaiskuja ja Erkka on pelannut Nokan täysin ulos tästä kuviosta. Micke on niin sairaan taitava, että hänkin pystyy rikkomaan narrien viisikkoideologiaa. Nelonen erottuu nimenomaan siksi, että he karvaavat lujaa luoden siten painetta. Ykkösen faileissa Kojolla lukee: "viedään kiekko itse ylös" ja nyt se ei toteudu.

Voittoprosentti 20% playoffotteluissa on jo aikamoista komiikkaa. Se on alle tilastollisen sattuman, esim. rahanheiton. Jos HIFK:ta olisi näissä kymmenessä Kojon matsissa valmentanut jäähallin vaksi seuraavalla taktiikalla: "pelatkaa te pojat vaan, mä meen pubiin istumaan", niin veikkaan, että HIFK olisi voittanut useamman kerran kuin 2 / 10.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Dennis, mikä siinä tosiasioiden sanomisessa niin koville ottaa? Luuletko että jotenkin nautin tästä HIFK:n jokavuotisesta playoff-raiskauksesta?
Ainoa asia, mikä ottaa omassa mittakaavassaan koville, on se, että HIFK häviää. Muu on toisarvoista.

Eli jos nyt ennustan, että HIFK ei myöskään 2012 tule etenemään kuin korkeintaan välieriin, mikäli pelaajistossa ei tapahdu radikaalia remonttia, niin en näe mitään pointtia tulla alleviivaamaan oikeassa olemista vuoden päästä, jos ennustus toteutuu.
 

Carey Wilson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On tää vaan niin normaalia tähän aikaan vuodesta IFK-fanille että valitettavasti vaan harmittaa, ei vituta. Sääli että tähän turtumis-tilaan on tultu!
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Erkka - Kojo: 5-1 runkosarja mukaan luettuna. Runkosarjan lopun perseily ja toisen sijan menetys, vaikka sitä vitun HOPEALAUTASELLE tyrkytettiin meille viimeisellä kierroksella 59 minuuttia, on johtamassa taas kerran kaamean pitkään kesälomaan.

Laitan vaikka pääni pantiksi, että maanantaista tulee 0-0 tai 1-1 ja narripelle vie jatkoerässä. Tää on niin varma asia, että jatkoerässä tulee joku perseen kautta maali omiin (Lahti) ja tilanne on 0-3. Keskiviikko onkin muodollisuus, kojon porukat eivät ole koskaan selvittäneet otteluPALLOAKAAN, vaan sarja on mennyt aina katki heti kun paikka tulee. Ja rumasti, 5-1.

Onkohan kukaan analysoinut kuinka kojon pelikirja toimi Kärpissä niin hyvin, muttei täällä ollenkaan. Onko pelaajien taitotaso niin paljon huonompi HIFKissä.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eli jos nyt ennustan, että HIFK ei myöskään 2012 tule etenemään kuin korkeintaan välieriin, mikäli pelaajistossa ei tapahdu radikaalia remonttia, niin en näe mitään pointtia tulla alleviivaamaan oikeassa olemista vuoden päästä, jos ennustus toteutuu.
Tällä hetkellä ajateltuna tuo olisi ihan helvetin kova saavutus ja eteenpäin menoa. Enkä minä kirjoittelisi näin negatiivisesti, jos kahtena viime keväänä ei olisi käynyt niin kuin kävi. No, jotkut herää ja tajuaa asioita vähän viiveellä.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Lahti vs. Peltonen: 2-0
Lasak vs. Riksman: 2-0
Westerlund vs. Jalonen: 2-0

Niin hyvä kuin Ville onkin, sen tehot ovat 0+0. Eli aivan samat kuin Kibellä, Ramulla ja monella muullakin. Ville pyörii ja pyörii, mutta pelistä puuttuu nyt häneltäkin se ajatus. Katsokaa Lahtea. Kaveri ajaa välillä röyhkeästi maalille, seuraavalla kerralla tulee upea passi. Jos Villen tehot jäävät 0+0 osastolle, ei me vaan pärjätä, se on selvää.

Riksman ollut ok, mutta ei riitä, kun kaveri voittaa sinut.

Nenällä ei mitään pelikirjaa, Erkka teki sen 3 kuukaudessa. Eilen taisteltiin, tänään ei enää tehty sitäkään.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei ole KJ:n vika, että kärkipään pelaajia on saikulla, mutta silti olemme nyt kahden tappion päässä siitä, että Kojo EI OLE VOITTANUT YHTÄÄN POFF-SARJAA IFK:N LUOTSINA LIIGASSA... HUIPPUBUDJETISTA HUOLIMATTA.
...

Kyllähän KJ on näillä näkymin ottamassa paikkaansa yhtenä IFK:n historian paskimmista pudotuspelivalmentajista. Kolmannelta runkkarisijalta suoraan Jokereille putoaminen vain kruunaisi miehen IFK-vuosien POFF-jäätymiset.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eilen taisteltiin, tänään ei enää tehty sitäkään.

Totta, jo eka peli ratkaisi tämän sarjan. Päät painuneet jo, tästä ei nousta millään. Vaikka kuinka yritän ajatella asiaa, että "jos kuitenkin" niin ei silti.

Nyt kun pitäisi olla kuin tulta ja tappuraa, ratkaisupelaajien nousta esiin ja vittu syödä kiekot tai vastustajan pää, niin sen sijaa pusketaan muuriin ja päät on jo painumassa.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No, jotkut herää ja tajuaa asioita vähän viiveellä.

Herää ja 'herää'... Sulla on ollut varmasti todella kurjat viimeiset kolme vuotta, kun olet koko ajan tämän tiennyt. Mulla on kurjaa vasta sitten kun IFK:n ottelut on ohi. Eikä sittenkään kovin kauaa :)

Elämä päättyy vuorenvarmasti kuolemaan. Kun tiedät tämänkin, onko tässä elämässäkään mitään mieltä?
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin hyvä kuin Ville onkin, sen tehot ovat 0+0. Eli aivan samat kuin Kibellä, Ramulla ja monella muullakin. Ville pyörii ja pyörii, mutta pelistä puuttuu nyt häneltäkin se ajatus. Katsokaa Lahtea. Kaveri ajaa välillä röyhkeästi maalille, seuraavalla kerralla tulee upea passi. Jos Villen tehot jäävät 0+0 osastolle, ei me vaan pärjätä, se on selvää.
Näinhän se on, tosin Ville sentään pääsee edes jonkinlaisille tekopaikoille verrattuna vaikkapa Kuhtaan, puhumattakaan Ramstedtista.

Jos kahden pelin jälkeen ainoat maalintekijät on Nyholm ja Kovanen, niin eipä siinä paljoa jatkoonmenosta voi puhua.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos kahden pelin jälkeen ainoat maalintekijät on Nyholm ja Kovanen, niin eipä siinä paljoa jatkoonmenosta voi puhua.

Toisaalta nyt olisi sankarinviittaa tarjolla... Olen odottanut, että meidän nuorista joku ottaa ratkaisevan askeleen eteenpäin. Jos se on Nauris, niin propsit hänelle. Wärn ja Ahtola ovat olleet minun mielessäni, mutta ihan mahtavaa jos se on Bobby. Kuvittelin vain hänen kohdallaan vielä loukkaantumisen painavan.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tiistaina HIFK todennäköisesti onnistuu raapimaan voiton, jos saadaan apuja sairastuvalta, mutta viimeistään perjantaina tämä sarja on paketissa. Jalosella ei ole edelleenkään mitään lääkkeitä tuohon vastustajan sumputukseen ja loistavaan viisikkopelaamiseen. Siihen ei ollut viime keväänä lääkkeitä, eikä ole tänäkään keväänä. Tästä mahdollisesta dyykkaamisesta saatiin vähän osviittaa jo vuoden alussa JYPiä vastaan, kun se haki pojot Nordikselta 0-3 lukemin. Äärettömän tiivistä viisikkopuolustusta ja keskialue tukkoon. HIFK ei tule siitä millään läpi, ainakaan Kari Jalosen opeilla.

Hyvästi Kari, olet heikoin lenkki.

Viimeinen sammuttaa valot.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tiistaina HIFK todennäköisesti onnistuu raapimaan voiton, jos saadaan apuja sairastuvalta, mutta viimeistään perjantaina tämä sarja on paketissa. Jalosella ei ole edelleenkään mitään lääkkeitä tuohon vastustajan sumputukseen ja loistavaan viisikkopelaamiseen. Siihen ei ollut viime keväänä lääkkeitä, eikä ole tänäkään keväänä. Tästä mahdollisesta dyykkaamisesta saatiin vähän osviittaa jo vuoden alussa JYPiä vastaan, kun se haki pojot Nordikselta 0-3 lukemin. Äärettömän tiivistä viisikkopuolustusta ja keskialue tukkoon. HIFK ei tule siitä millään läpi, ainakaan Kari Jalosen opeilla.

Hyvästi Kari, olet heikoin lenkki.

Viimeinen sammuttaa valot.

Miksei HIFK joskus syöttäisi muille omaa lääkettään? Sumppu päälle ja kyttäämään vastaiskuja? Miksi meidän pitää olla se, joka lyö päätä seinään ja häviää?
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Munatonta paskaa. Tosta en enää maksa penniäkään. Ville ja neloskenttä oli ainoat joiden luistelusta ja kiekonsiirtelystä näki että ne haluaa voittaa, kaikki muut pakoilivat vastuuta, jäätyivät kaksinkamppailuissa, eivät esittäneet mitään luovia ratkaisuja, tyytyivät vain liukumaan ja odottelemaan mitä tapahtuu. Eivät ole valmiita, eivätkä ikinä tule olemaan.

Meinasin katsoa nää pleijarit loppuun ja vasta sitten laittaa asiat tärkeysjärjestykseen, tiputtaa pois turhat ajanvietteet ja keskittyä maailmanparantamiseen ja muuhun oikeasti tärkeään, mutta eiköhän tämä ole tässä. En mä todellakaan halua näitä paskoja tunteita taas kerran. Liian monta kertaa olen jo masentunut aivan triviaaleista asioista, jotka eivät edes ole omissa käsissäni. Kuinka säälittävää on masentua parinkymmenen urheilijan suorituksista? Kuinka säälittävää on antaa egonsa samaistua johonkin urheiluseuraan ja sen suorituksiin? Onko järkeä kantaa rahaa johonkin sirkukseen, joka tarjoaa pelkkiä negatiivisiä fiiliksiä, joka kevät, juuri silloin kun fiilisten pitäisi olla valoisia? Keväällä on tarkoitus olla aurinkoa, rakkautta, ystävyyttä, iloa ja onnellisuutta.... Ei tällaisia paskoja fiiliksiä, jotka johtaa ihan aikuisten oikeaan masennukseen. Se ei ole tervettä.

Mä en ole luopumassa toivosta. Mä olen luopumassa yli kaksikymmentävuotisesta harrastuksesta. Pitäkää te vaan jatkossakin hauskaa seuratessanne jotain säälittävää kumipalaa joka pomppii päin vittuja, mua ei vaan enää kiinnosta. Elämässä on niin paljon muutakin, ja jos mä tarviin jonkun henkireiän unohtaakseni hetkeksi Japanit, Libyat ja rahajärjestelmän sisäänrakennetut eriarvoistamismekanismit, mä kyllä löydän fiksumpiakin harrastuksia kun tämä läjä paskaa.

Toivottavasti tekin löydätte jotain muutakin sisältöä elämäänne kuin jääkiekon seuraaminen. Mulle se on ainakin tuottanut enimmäkseen tuskaa, paitsi sen yhden kevään 13 vuotta sitten, mutta sitäkään en osannut silloin 17-vuotiaana arvostaa niin paljon kun olisi ehkä pitänyt.

Poistunpa samalla täältä lapsellisten miehenalkujen hiekkalaatikolta, sillä eihän tämäkään ole kuin itkuvirsillä saturoitunut kasa nettiegojen taistelua. Jääpähän ainakin tunti päivässä aikaa muulle järkevämmälle kuin tämän paskan selailulle... Kiitos BOL siitä että toit vähän asiantuntemusta näiden poikien juttuihin, -BR- siitä että toit positiivista energiaa ja kaiken kuningatar siitä, että pointtasit terävästi kun pojilla meni egoilu yli. Ja Stigun läppiä oli myös hauska lukea. Mä tuskin toin mitään lisäarvoa tänne, mutta vielä varmempaa on että tää paska ei tuo mitään lisäarvoa mulle. Heissulivei.

P.S. Jätän harrastuksen, en sen kautta löytämiäni kavereita.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Iso-Britannia vs Tanska
  • 8.00
  • 6.40
  • 1.26
Saksa vs Kazakstan
  • 1.25
  • 6.60
  • 8.00
Tshekki vs Itävalta
  • 1.12
  • 10.00
  • 12.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös