HIFK:n playoffit 2011

  • 571 438
  • 2 171

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Tämä kausi on sitten tässä, jos tiivistää kirjoitukset tässä osiossa. Ihmeellistä tästä tekee se tosiasia, että tämä on nimenomaan IFK:n palsta.

Helvetti mitä ämmäilyä, porukkaa itkee kuorossa kun tullut muutama heikko peli runkosarjan loppuun ja sen takia vastaan asettuu pahamaineinen superjokerit. Välillä hävettää olla IFK-henkinen.

Hieno sarja tulossa, kaivettaisko sitä ylpeyttä taas esille vai surkutellaanko hävittyä kautta? Olisi aika surullinen tilanne, jos pelaajatkin olisivat tällä mielellä liikkellä kohti ensi viikon pudotuspelejä, mutta onneksi siellä on iso odotustila jokerisarjaa kohtaan.
 
Viimeksi muokattu:

punainenpeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYR
Nyt loppui valitus

Eilen otti tosissaan päähän ja eikä ihme - rakas-IFK on yli 20-vuotisen kausariuteni aikana järjestelmällisesti pettänyt pleijareissa. Miksi nyt tapahtuisi toisin varsinkin, kun luottoa Nenän kykyyn saada palikat kasaan ei juurikaan ole?

Tästä huolimatta nyt lopetetaan valitus ja keskitytään voittamaan sarja narreja vastaan. Kaikesta huolimatta siihen on kaikki mahdollisuudet. Narrit on yhden ketjun joukkue, jolla on kesy puolustus, kun taas meillä on vahva hyökkäys hyvällä puolustuksella varustettuna. Maalivahtipeli menee tasan, kunhan Juusi on pelikunnossa. Sitä paitsi meillä on edelleen Ville, jolla (toivottavasti) ei mene paskat housuihin ensimmäisen vastoinkäymisen jälkeen.

Nyt keskitytään kannustamaan IFK hienoon voittoon, eikä olla valmiiksi nujerrettuja! Tämä on kaikkea muuta kuin mahdoton tehtävä.
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mihin perustuu arviosi Jokerien hyökkääjien terävymmyydestä? Vilkaisin äkkiä tämän kauden pisteet k.o porukalle. Mainitsemasi Jokerit ovat tehneet yhteensä 97 maalia ja saalistaneet 139 syöttöpistettä yht.236. Noilla petopaidoilla luvut ovat 115+180=295.

Laskin myös pisteet, mutta mielestäni nuo piste-erot ovat syntyneet ehjemmän joukkuepelin ansiosta, kuin yksilötaidosta. Tarkoitin enemmän juuri playoffseissa tarvittavaa viimeistelyn kylmyyttä, luontaista maalivainua, jota mielestäni löytyy piirun verran enemmän vastustajan leiristä. Se on eri asia sitten pystyvätkö he kaivamaan niitä esiin enää heikon runkosarjan jälkeen. Henkisellä puolella tämä sarja ratkaistaan. Sen turvin olen luottavainen omiin.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Tämä kausi on sitten tässä, jos tiivistää kirjoitukset tässä osiossa. Ihmeellistä tästä tekee se tosiasia, että tämä on nimenomaan IFK:n palsta.

Helvetti mitä ämmäilyä, porukkaa itkee kuorossa kun tullut muutama heikko peli runkosarjan loppuun ja sen takia vastaan asettuu pahamaineinen superjokerit. Välillä hävettää olla IFK-henkinen.

Hieno sarja tulossa, kaivettaisko sitä ylpeyttä taas esille vai surkutellaanko hävittyä kautta? Olisi aika surullinen tilanne, jos pelaajatkin olisivat tällä mielellä liikkellä kohti ensi viikon pudotuspelejä, mutta onneksi siellä on iso odottustila jokerisarjaa kohtaan.

Okei okei. Myönnetään, liikaa pessimismiä. Ehkä pelaajien ajatukset ovat olleet viimeisissä runkosarjan peleissä jo tulevassa, joten ehkä ei kannata vetää johtopäätöksiä näistä. Muistan vaan hyvin 1998-kevät jolloin ei olympialaisten jälkeen hävitty peliäkään, vaan marssittiin suoraan mestariksi. Ei ollut suvantovaiheita keväällä niinkuin nyt. Siksi pidän Erkkaa huomattavan parempana psyykkaajana kuin Kojon. Noh, olihan materiaalikin ihan eri kuin nyt. Koetetaan löytää uskoa omiin. Se on vaan vaikeata kun katselee taaksepäin miten 2000-luku on mennyt.
 

Stigu

Jäsen
Jos mies rakentaa tuhat siltaa ja jää kerran kiinni runkkaamisesta niin mielestäni hän edelleen on sillanrakentaja eikä runkkari.
Haluaisin, että tämä kuolematon lause naulattaisiin IFK:n pukukopin seinälle jo heti tänään. Tämän jälkeen on helppo kuvitella IFK:n pleijareihn valmistautuminen:
Jengi katselisi nauhalta vuoden 2006 pleijareita, jossa IFK kuritti Saipaa, taustalla soisi Rocky:n teema, ja Nokka huutaisi: "Olllaanko me sillanrakentajia vai runkkareita? Hä?!". Ja jengi vastaisi yhteen ääneen: "sillanrakentajarunkkareita!"
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
^Jonka jälkeen VP nyökkäisi hyväksyvästi ja katseestaan loistaisi ylpeys omasta joukkueesta? Tämän jälkeen aloitusrinkulassa uusi vahvistus Mr. Beginning Alaskan farmiliigoista huutaisi "Let's f*ck this shit", hyökkäisi Janne Lahden kimppuun koko tarmollaan, ottaisi turpaansa ja valittaisi tuomareille ja hoitaisi molemmat katsomon puolelle. Sitten mä heräsin, vaihdoin bokserit ja tsekkasin feisbuukin.

Ei vaan. Aika suuri osa tästä jokeri-kammosta voi juontaa sieltä vuosikymmenen takaa vai joko siitä on enemmänkin kun narrit tepsin kanssa jakoivat mestaruudet keväisin sulle-mulle-periaatteella.
Silti nyt asettuu vastaan porukka joka on koko talven pyörinyt säälipleijareiden tuntumassa ja pari talvea sitten meinasivat jäädä kokonaan ulos pudotuspeleistä. Ei se voittamisen kulttuuri sielläkään kovin voimakas ole viime vuosilta.

Terve kunnioitus on toki hyväksi, ei kait näitä pelejä edes pelattaisi jos voittajat etukäteen olisi tiedossa. Ärsyttää muuten kun meedioissa JYPiä hehkutetaan mestariksi jo etukäteen. Viime kauden TPS, soiko kellot?
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Seurasin eilen duunissa puhelimen välityksellä tuota perseilyä. Töissä meni muutenkin kaikki päin vittua. Kaksi arojen eläintä (venäläistä) vain harjoittelivat vitun iPhoneillaan, kun olisi pitänyt töitä tehdä. Tästä johtuen minulle syntyi välillä aikamoisia ruuhkia ja päässä pupesi kuplimaan. Vähän aikaa siinä trukilla pyörin kuin Lenin Punaisella torilla, jonka jälkeen räjähdin. Menin sinne desanttien luo ja sanoin, että lyön niitä saatana samovaarilla päähän ja lähetän ne molemmat vittu siperiaan jos ei homma ala toimia. Vittu, ne tsiigasivat minua kuin mäyräkoirat vetisillä silmillään.

Tämän jälkeen marssin vähän sivummalle seuraamaan mikä on tilanne liigassa ja orgasmihan siinä meinasi tulla silkasta vitutuksesta. Siis aivan USKOMATONTA perseilyä! Minulla on sellainen kutina, että tämä sarja tulee olemaan silkkaa painajaista. Toivottavasti olen väärässä, mutta Erkka vie ainakin kalsareita kuin metrin mittaa.

Saatanan sillanrakentajarunkkarit!!!

Wuff, wuff!!
 

#76

Jäsen
Helvetti mitä ämmäilyä, porukkaa itkee kuorossa kun tullut muutama heikko peli runkosarjan loppuun ja sen takia vastaan asettuu pahamaineinen superjokerit. Välillä hävettää olla IFK-henkinen.
Kun ei ole liian hurmoshenkisen uskovainen, niin tilastollinen tosiasia on, että HIFK useimmiten häviää pudotuspelien ekalla kierroksella tehden yllättävän vähän maaleja.

Ihan sama vaahtoaako näppis kuolassa netissä, koska pelaajat pelaavat ja viime kädessä on katsojan kannalta yhdentekevää voittavatko vai eivät. Mikäli tulee joku peli nähtyä, niin toivottavasti peli tarjoaa vastinetta siihen laitetulle rahalle.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
HIFK:ta tuetaan aina. Kävi miten kävi.

Tämä joukkue pystyy pyörittämään Jokerit täysin 4-0 jos vain haluavat.

Kaikki on mahdollista. Jännityksellä odotan jo ekaa peliä. Paikalla ollaan samassa paikassa joss ollaan oltu jo toistakymmentä vuotta.

Jaloselle ja HIFK:lle tsemppiä. Kolmas kerta toden sanoo?
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Kylläpä auttoi nukuttu yö kummasti fiilikseen. IFK:lla on kaikki eväät mennä välieriin (ja päätyyn), ja kyllä siihen pitää jumalauta uskoa ja #32 paita päällä pistää ståndiksessa ääntä peliin! Jos hävitään, niin voi *ttu, mutta omien takana ollaan, loppuun asti. Hävettää eilinen negailu, mutta olihan tuo aikamoista perseilyä, ja IFK-fanina on tottunut saamaan turpaan.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Olipahan taas IFKmainen runkosarjan loppu :D. Usko on kuitenkin kova, että narrit kaadetaan. Paras seitsemästä sarjassa uskon, että meidän laajempi materiaali jauhaa loppujen lopuksi narrit maanrakoon. Nyt kuitenkin hyvä pieni breikki äijille ennen, kun aletaan taistelemaan todenteolla.

Btw Jalonen pääsee mahdollisesti ensi kaudeksi muikeilemaan divariin, joka lienee oikea sarja Nokalle ;)
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Kylläpä auttoi nukuttu yö kummasti fiilikseen. Hävettää eilinen negailu, mutta olihan tuo aikamoista perseilyä, ja IFK-fanina on tottunut saamaan turpaan.

Kyllä siinä negailussa on positiivista, porukka välittää. Saman teki itsellenikin nukuttu yö, aamu oli vielä perseestä, mutta toisen ketjun setti sai tähän ihan uuden ulottuvuuden.
 

Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Fanin vastuu

Fanien vastuulla:
1. Halli täyteen viimeistä penkkiä myöten. Ota frendit, kummit, mutsit ja faijat, naapurit, kadunmiehet ja vaikka saatana spurgut messiiin. Kunhan tupa on turvoksissa Punaisesta!
2. Saatanallinen kannustus joka matsissa alusta loppuun. Yritetään saada koko halli mukaan kuin hyvinä wanhoina aikoina. Se on onnistunut ennen, joten se onnistuu nytkin.
3. Jätetään vittuilut naapurille - keskitytään omien kannustamiseen.

Nyt sysätään ne vitun riikinkukot kesälomalle suoraan 4-0, niin loppuu se uho sieltä suunnalta alkuunsa!
Ja voin kertoa, että sitä fiilistä ei sitten voita jumalauta mikään!

Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta.
Verenpunaisella sydämellä!
Teidän,
Julli
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Hyvä kirjoitus Jullilta kokonaisuudessaan, mutta varsinkin tämä kohta painuu toivottavasti kaikkien mieleen:

3. Jätetään vittuilut naapurille - keskitytään omien kannustamiseen.

kaikki myös Hartwallille kannustamaan vieraspeleihin!
 

Avenue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tulee mieleen kausi 2008-09:

Joukkueen peliesitykset olivat hyvällä mallilla, mutta perseiltiin runkosarjan viimeiset pelit. Keskityttiin ainoastaan Hirson pistepörssin voittoon (tämä jäi nyt tekemättä). Perseily heijaustui säälipleijareissa ja kausi päättyi voitoin 0-2.

Nyt on Jokerit "lennossa" ja HIFK on hiipunut muutamat viime pelit. Ei tiedä yhtään hyvää alkavaa sarjaa varten.

Jokerit voi kuitenkin pelaajille olla mieluinen vastus, mutta nyt pitää tappamisen meininki saada takaisin.

Toivotaan parasta ja pelätään aivan vit*sti.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En eilen vitutuksiltani pystynyt kirjoittamaan mitään. Nyt yö nukuttuani on aika kääntää katseet playoffseihin ja unohtaa nämä viimeiset ottelut. Tuolla joku puhui kannattajien vastuusta ja minä ainakin olen täysin samaa mieltä. Kyllä meidän pitää luoda playoffseihin myös taisteleva ja positiivinen ilmapiiri. Jos kausi loppuu taas liian aikaisin niin sitten yhdyn itkukuoroon, mutta näin playoffsien kynnyksellä en sitä tee koska mielestäni siitä on vain haittaa joukkueelle, ja sen parastahan tässä kaikki toivotaan. Playoffseissa muutenkin pitäisi kaikkien vetää Pohjois-Korean linjaa ''me olemme parhaita''.

Vastaan asettuu siis Jokerit, joka voitettiin kaksi kertaa putkeen viime kohtaamisissa ja niissä otteluissa HIFK hallitsi kumpaakin peliä selvästi. Jokerit vastuksena myös pakottaa HIFK:n nostamaan intesiteettiään ja uskonkin, joka äijän kopissa lähtevän narripeleihin ihan eri latauksilla kuin maakuntajengejä vastaan. Tämä on helvetin hyvä asia HIFK:n kannalta, kun suurin kompastuskivi mielestäni on juuri tuo tunteen tuominen peliin. Nyt ei voida lähteä pelaamaan virkamieskiekkoa vaan on annettava kaikki peliin. Harvoin HIFK poistuu kaukalosta häviäjänä, kun tunteet ovat myllertäneet pelissä.

Jokerien avainpelaajat häviävät HIFK:n vastaaville laadussa ja terveystilanteessa. HIFK:lla riittää pisteitä tekeviä kavereita neljään ketjuun, kun narrinaamoilla pisteitä tekee ainoastaan Lahti - Kerälä - Pulkkinen- ketju. Haalariosastolla meillä on monta äijää uhrattavana jos se tulee aiheelliseksi, narrit taas eivät voi oikein uhrata ketään, kun heidän pelaajamateriaalinsa ei anna siihen mahdollisuuksia. Pakisto on selvä narrien heikkous, kun ainoastaan Väänänen osaa puolustaa. Muut ovat junnuja tai kääpiöitä. Röyhkeästi maalille ja mikkihiiret kumoon! Maalivahtiosasto menee myös HIFK:lle, kun Riksman jatkaa huippupelejään runkosarjasta.

4-0, HIFK jatkoon.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oma veikkaukseni on, että Narrit jatkaa voitoin 4-1 ja HIFK voittaa ainoastaan 3. ottelun kotonaan. Jos sarja menisi näin, niin kukaan tuskin oikeasti yllättyisi?
Samansuuntaiset odotukset täälläkin. Kaksi ensimmäistä peliä pe-la vajaan vuorokauden sisällä. Erkka tulee Jäähalliin lukkojarru-puolustuksella. Pellehatut tekee yhden jostain pompusta ja Hifk jää nollille. Tästä hengen päälle saaneet narrit mättää toisessa pelissä 4-5 maalia, Hifk:n tehdessä yhden. Kahden pelin jälkeen KJ toteaa ettei oltu valmiina. Kolmas peli Hifk:lle, mutta kaksi seuraavaa pellehatuille.
Eikä tosiaan edes yllättäisi. Yllätys olisi, jos sarjasta tulisi tiukempi.

Ja aikamme sankari Kari Grandi kääntää nokkansa kohti Suomen Chicagoa uskollinen adjutantti K-Rauta mukanaan.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Väittelen itseni kanssa

JOS HIFK kohtaa narrit, mun on tingittävä narriklausuulilla siitä, että oddsit HIFK:lle olisivat 65/35. Aiemmin totesin, että jos HIFK on runkkarin kakkonen, se menee jatkoon 80/20 ja kolmosena 65/35. HIFK menee narreista jatkoon todennäköisyydellä 60/40 kuitenkin.

-Jahas, näin kirjoitit 7.3. ja eilen 10.3. olit kovin pessimistinen- mistäs tällainen rotseilu?
-Eilen VITUTTI. VITTU ETTÄ VITUTTIKIN. Tänään olen samoissa asetelmissa kuin 7.3 ja otan sarjan sarjana toki muistaen sen, että 2.sijaa tyrkytettiin ja se olisi ollut millä mittarilla tahansa parempi kuin nyt käteen jäänyt kolmossija. Lisään vielä loppuun, että eilen VITUTTI. VITTU!

Siis 60/40 HIFK:lle sarjassa, jossa kotiedulla ei tule olemaan yhtään mitään merkitystä. HIFK:n pelastaa se, että pelataan neljästä voitosta. Pelkkä materiaaliero koskien erityisesti pakistoa vie HIFK:n väkisin jatkoon. Narrien pakisto on huono kiekollisena, huono fyysisessä pelissä ja lisäksi epäbalanssissa. Pakeista on niin vaikea löytää toimivia pareja, että narripakisto on tällä kaudella omituisella tavalla alle osiensa summan. Se voisi olla Penan kokoama ja sen täytyy olla Masan kokoama? Veskarit menevät tasan ja oletan Riksmanin pysyvän tasollaan. Maalejatekeviä hyökkääjiä meillä on useampaan ketjuun kuin narreilla.

-Kotiedullako ei ole mitään merkitystä??
-Ei todellakaan, tää on stadin keskinäiset ja muutenkin playoffsarjoissa kotiedun merkitys on pienempi kuin runkosarjassa. Olen jopa sitä mieltä, että kotihalli on ekoissa matseissa HIFK:lle pahempi paikka kuin Ilmala. Muuten seison tuon takana ja oletan/toivon Riksmanin pysyvän tasolla, jolla hän suoritti pitkän runkosarjan. Samalla muistutan, että Lasak-Järvinen ei ole millään mittarilla huippukaksikko - siis vastustajan veskarit. Niillä saavutettiin sija 6.


Erkkaa pidän Kojoa viiltävämpänä kaverina ja uskon, että Erkka lataisi aivan kaiken ensimmäisiin otteluihin. Enkä pidä mahdottomana, että narrit menisi jopa 2-0 -johtoon sarjassa.

-Mitä, Erkkako muka parempi kuin meidän Kari-setä?
-Kyllä, tässä lasken edelleen edun vastustajalle ja muistutan, että Erkka on koutsannut paljon SM-liigaa isommissakin ympyröissä.
-Mutta jospa Kojo lähtee ahneella karvauspelillä ja hakee HIFK:lle mahdollisimman paljon maalipaikkoja haastaen myös fyysisesti heikohkoa narrien alakertaa?
-Pidän tätä skenaariota yhtä mahdollisena kuin sitä, että sarjan avaavassa ottelussa Nordiksella Maamme-laulun tulevat vetämään Sting, Bono ja Slash -trio. Luulen, että narrit johtaa sarjaa kolmen ottelun jälkeen 2-1.

Nyt pelataan pitkiä sarjoja ja mikään joukkue ei saa lörähtää muutamaan yksittäiseen jäähyyn. Jos näin käy, joukkue ei alunperinkään ollut valmis ottamaan po-sarjan voittoa. Kun pelataan itse kovaa, vastustajakin provosoituu ja tulee vuorenvarmasti ottamaan myös oman osansa jäähyistä ja sitä varten HIFK:lla on erinomainen ylivoima. Tänä keväänä odotan Kojolta ja joukkueelta oikeasti ylivaihdetta. Ei enää lähdetä leikkimään runkosarjan säännöillä, koska eivät vastustajatkaan aio tehdä niin.

-Tässä spekuloit yleisesti pleijareista, aika hyvää settiä.
-Joo, toi on itse asiassa mun mummoni arkistoista kaivettua tavaraa. Terijoen pesäveikot hahmotteli siinä taktiikkaansa naisten pesäpallon mestaruusotteluun Viipurin urheilijoita vastaan joskus v-36. Samat lainalaisuudet pätevät edelleen joukkueurheilussa. Pitää löytyä ylivaihde ja jotain muuta kuin sitä, mihin vastustajat ovat runkosarjassa tottuneet. Tätä ei Kojon HIFK ole saanut aikaiseksi kahtena edellisenä keväänä ja niinpä kaksi kautta valmentanut Kojo on playoffsaavutuksiltaan edelleen saman verran koutsannutta Isä Paulia jäljessä...melko murheellinen ja odottamaton tilasto.
-Ei kai ?
-Jep, Isä Paul sai ekana keväänään yhden voiton HPK:lta ja tokana keväänään 2 voittoa TPS:stä sääleissä ja yhden voiton Bluesilta. Yhteensä 4 otteluvoittoa ja yksi voitettu sarja, tosin säälisarja. Kojo ekana keväänään sääleissä ulos 0-2 Tepsille ja viime keväänä 2 voittoa HPK:sta. Yhteensä kaksi otteluvoittoa ja nolla voitettua sarjaa.
-Mutku...niinku....siis....tota....Kojo joutu niinku vetämään toisten kokoomalla joukkueella ja huonoilla veskareilla..
-Mutku isä Paul joutu kans vetämään eka kevään toisten kokoomalla joukkueella, kun se tuli kesken kauden ja veskarit oli silloinkin paskat ja jopa suunnilleen samat
-Mutku....niinku....siis......Kari sedän joukkue on urheilullinen
-Hieno homma, että Cooperissa kulkee 100m enemmän, mutta katsottaisiinko kuitenkin lopputulokset tulosurheilun tapaan?
-Joo...mutku....niinku....nyt sieltä tulee se sparta ja se vasta onkin ihan paska
-Katottaisko silti tää kevät loppuun? Kari Kalsong saattaa jäädä historiaan koutsina, joka nousi vaikeuksien kautta voittoon, joten älä nyt vielä änkyttele ensi kaudesta
-No, okei, voiko Kojon HIFK sitten sun mielestä mennä jatkoon?
-Lues toi seuraava lainaus

Uskon, että Ville ja kumppanit eivät valahda zombeiksi tällä kertaa ja veikkaan hyökkääjiemme lopulta jauhavan narripakit kuutamolle ja materiaaliedulla HIFK vie sarjan 4-2. Täältä voi sitten kaivella sarjan jälkeen tämän esille

-Okei, toi kuulostaa kieltämättä mahdolliselta! Erkka lataa alkuun kaiken ja Kojo pakittelee kiltisti alta pois. Mutta sitten HIFK:ssa tajutaan, että ei niilläkään mitään ihmeveskoja ole, pakeista puhumattakaan ja maalipaikkoja metsästämällä tää ratkee ihan matemaattisestikin kelaillen pakosta meille.
-Just näin mä lähden tähän sarjaan. Siltikin VITUTTAA se eilinen ja samoin se, että narrien kuntopuntari kolmesta vikasta matsista on aika kova meihin verrattuna. Ne otti 7p ja vastassa olivat runkosarjan 1,2 ja 4. HIFK 3p ja vastassa runkosarjan 11,12 ja 13.
-No huh, onneks tulee tauko.
-Joo, sanos muuta, tauko menee aivan totaalisesti HIFK:n eduksi. Narreille ois sopinut loistavasti aloittaa sarja vaikka tänään tai huomenna
 
Suosikkijoukkue
En gång HIFK, alltid HIFK. Real Madrid
Joo joukkue menetti viimeisissä peleissä pisteistä. Siitä on jo nyt kuultu monta sivua. Harmittaa itseänikin. Mutta miten anteeksiantamatonta, että kunniakkaat ja itsestään ylpeät IFK-fanit hierovat jo suolaa haavoihin ennen ensimmäistäkään peliä. Tässähän pitää näyttää heti alusta asti, että Nordiksella on melua ja sinne ei ole kliffaa tulla. Turha piipertää maailmanpahuutta tässä vaiheessa, kun yhtään vaihtoa pleijareita ei ole pelattu. Meillä on Peltosen johdolla useampia ratkaisukykyisiä pelaajia kuin aiempina kausina ja paketti jämptisti kasassa. Jokereilla on enemmän jo terveydellisiä kysymysmerkkejä, vaikka heidänkin rosteri on kova. Nyt jauhetaan sitä omaa peliä millä on Jyppejä, Lukkoja ja Ässiä nuijittu.

Ja siitä tappamisen vaihteesta sen verran, että muistakaapa veljet&siskot Talviklassikko. Se lataus ja henki mitä siellä oli Peltosen johdolla. Kapu muuten jutusteli FST:llä tällä viikolla ja sanoi että siitä viikonlopusta syntyi/löytyi jotain extraa. En muista tarkkoja sanoja, mutta ilmeisesti jengi on todella hyvin fiksaantunut yhteen.

Syntymästä kuolemaan HIFK!
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Noh, nyt se sitten tapahtui. Ehkä kiinnostavin, herkullisin ja samalla pelottavin playoff-sarja vuosiin. Tästä välieriin niin sitä fiilistä ei voita mikään, mutta laulukuoroon jos lähdetään niin ne haavat ei ihan hetkessä umpeudu. Vastustajalla on kova nippu, jossa on potentiaalia vielä kovempaan suorittamiseen jos Hentunen & co. heräävät pleijareihin. Meillä ei oikein näitä "nukkuvia tähtiä" ole kun Hyvönenkin lähti, vaan kaikki kortit ovat tiskissä jo. Silti, uskon että vastustajan materiaalissa on meihin verrattuna Peltosen kokoinen aukko ja sitä aukkoa ei olekaan ihan helppoa tilkitä.

Avainasioita:

Riksman vs. Lasak - liigatasolle huippuvahteja molemmat. Kestääkö Juuso paineet ja varmasti massiivisen loanheiton naapurin kannattajilta?

Granlund vs. Pulkkinen - kumpi superjunnu on superimpi? Verraton peliäly ja millintarkat namupassit vastaan liigan yksi parhaista laukauksista. Kumpi hyytyy, hyytyykö kumpikaan, hyytyykö kumpikin?

Liivik vs. Ben-Amor - kumpaa sattuu leukaan, kumpaa ei? Nähdäänkö molemminpuolista kuumentumista ja kunnon valssit edes jossain pelissä? Uskaltaisin väittää, että joku kolmikosta Liivik-Kankaanperä-Melart tulee vielä ottamaan liigan mittapuulla kovan myllyn mattokauppiaan kanssa.

Syvyyttä leveyteen vs. LKP - Liigan yksi kovimpia ketjuja Lahden johdolla on pakko saada pimennettyä. Löytyykö meiltä enemmän ratkaisupelaajia kuin vastustajalta? Jos ykkösketjumme peli jäädytetään, nostavatko muut kentälliset tasoaan tarpeeksi? Jos vastustajan hirmukolmikkoa ei saada aisoihin, ollaanko me hävitty tää sarja?

Peltonen vs. muu maailma - saako narripakka ihmemiehen pysäytettyä? Nouseeko tärkeiden pelien mies jälleen uudelle tasolle pudotuspelien kynnyksellä? Lunastaako tämä mies kaikki hänelle kasatut odotukset?

Jalonen vs. Westerlund - Vanhat meriitit ovat kovia, kumpi ottaa uusia? Liigan 2 mahdollisesti nimekkäintä valmentajaa ja toinen tippuu puolivälierissä. Herkullista!

Nordis vs. Jaffala Kumman joukkueen kannatuslaulut raikaavat kovempaa? Stadin Kingien herrasmieskannattajat vai Eteläpäädyn lippispäiset räkänokat, kummalta löytyy enemmän ääntä? Kuumenevatko tunteet kaukalon ulkopuolellakin?

Enpä ole aikoihin odottanut mitään sarjaa näin sekavin tuntein. Pelottaa, jännittää, päätä pakottaa, veri ei kierrä, oksettaa, riemastuttaa, ja vituttaa kun joutuu syömään nuudeleita seuraavat pari viikkoa playoff-kausarin suolaisen hinnan ansiosta. On se kaikki sen arvoista, tiputetaan nyt tuo naapurin muoviseura kesälomalle kun siihen on mahdollisuus!
 

scholl

Jäsen
Säälärit välttäneitä Jokereita pukkaa näkojään vastaan ja tämä on kyllä jonkun luokan katastrofi ottaen huomioon, että kakkospaikkaa tarjottiin hopealautasella, mutta ei kelvannut.

Näinhän siinä kävi. Kakkossija oli ollut minimisuoritus, mutta ei. 3 viimeistä ottelua täyttä kuraa. Se on aina joka kausi, vaikka kuka olisi valmentajana, että runkosarjan loppu pelataan päin peetä. Tulee mieleen työsulkukausi, jolloin muka merkityksettömässä ottelussa otettiin reilusti Lukolta kuokkaan ja sitten hävittiin pleijarisarja siihen päälle.

Jokerit on mielestäni paikallismatsien yllätyksellisyyden takia pahin mahdollinen vastustaja. Jos se selvitetään niin välierissä voi käydä niin, että tulee yksi kotimatsi vähemmän, joten kaiken kaikkiaan toi perseily maksoi nyt paljon.
 

Marstio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Reginan Vangit, Traktorit, Suski
Haluaisin, että tämä kuolematon lause naulattaisiin IFK:n pukukopin seinälle jo heti tänään. Tämän jälkeen on helppo kuvitella IFK:n pleijareihn valmistautuminen:
Jengi katselisi nauhalta vuoden 2006 pleijareita, jossa IFK kuritti Saipaa, taustalla soisi Rocky:n teema, ja Nokka huutaisi: "Olllaanko me sillanrakentajia vai runkkareita? Hä?!". Ja jengi vastaisi yhteen ääneen: "sillanrakentajarunkkareita!"

Enpä muista milloin olisin revennyt yhtä pahasti jollekkin lukemalleni kuin tälle. Kiitos.
Jullit jatkoon heittämällä. Traktoriareenalla robottimme odottavat......
 

#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK
Nyt sysätään ne vitun riikinkukot kesälomalle suoraan 4-0, niin loppuu se uho sieltä suunnalta alkuunsa!
Ja voin kertoa, että sitä fiilistä ei sitten voita jumalauta mikään!
Tuo koskee varmasti myös pelaajia. Jos, siis kun voitetaan tämä ensimmäinen sarja niin loppuun asti mennään. Ainakin uskon niin. Mutta sama toimii varmasti toisinkinpäin eli jos naapuri vie sarjan niin ne menee ainakin finaaliin asti.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Lueskelin näitä juttuja, ja tuli mieleen tällainen asia.

Renegadelle ja Metukalle antaisin tehtävän. Molempien kohdalla on tehtävänä kirjoittaa 3 asiaa IFK:sta, mutta säännöt on seuraavat:

- Renegaden on kirjoitettava 3 negatiivista asiaa tämänhetken IFK:sta (tehtävä lienee vaikea)
- Metukan kirjoitettava 3 positiivista asiaa tämänhetken IFK:sta (tehtävä lienee vaikea)

Onnistuuko?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös