Boston Bruins 2010-11

  • 134 247
  • 412

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Olisiko aika koittaa Horton/Lucic kaksikkoa eri kentissä? Seguin voisi tuoda ykkösketjun laidalle jalkoja ja pelintekokykyä.

Kolmannessa erässähän ketjut olivat:

Recchi, Bergeron, Seguin
Lucic, Krejci, Wheeler
Ryder, Savard, Horton

Seguin näytti hyvältä Bergeronin vierellä, joskin niin on näyttänyt Wheelerkin jo muutaman pelin.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Kolmannessa erässä ketjut elivät ja tämä ehkä osaltaan sai pelin painopisteen Ducksin päätyyn, tämä sekä tietysti Ankkojen puolustamisen painottaminen ja varman päälle pelaaminen. Toivoisin näitä ketjumuutoksia pelien alusta lähtien mutta en usko että Julien lähtee "tuttua ja toimivaa" permanenttia muuttamaan. Onhan tässä voittoja tullut ja juuri samoilla miehillä.

Julienin motivointikykyyn en enää luota kun tuota alisuorittamista on jatkunut enemmän ja vähemmän tärkeissä paikoissa jo pitempään mutta ehkä Claude löytää uusia sanoja motivaatiopuheisiinsa Benz Boureaulta siitä saippuasarjasta. Olisi hauska nähdä täysillä pelaava ja itsensä likoon laittava joukkue useammin kuin joka toinen viikko ja silloinkin peli kerrallaan. Mutta ihmisiähän ne pelaajatkin vaan on, joulu on tulossa ja vaimon lahja vielä ostamatta, ei siinä silloin yksi runkosarjapakkopulla paljon paina.

Toivon ja uskon että Savard nousee Bruinsin ykkössentteriksi joulun jälkeen ja pakottaa Julienin rukkaamaan ketjuja. Ennen kauden alkua uumoiltua yhteistyötä Hortonin kanssa kokeillaan toivottavasti ennen kevättä ja yli erän verran.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
...Toivoisin näitä ketjumuutoksia pelien alusta lähtien mutta en usko että Julien lähtee "tuttua ja toimivaa" permanenttia muuttamaan. Onhan tässä voittoja tullut ja juuri samoilla miehillä.

...

Toivon ja uskon että Savard nousee Bruinsin ykkössentteriksi joulun jälkeen ja pakottaa Julienin rukkaamaan ketjuja. Ennen kauden alkua uumoiltua yhteistyötä Hortonin kanssa kokeillaan toivottavasti ennen kevättä ja yli erän verran.

Krejci on ollut loukkaantumisesta paluunsa jälkeen siinä määrin paska, että Savardin nouseminen ns. ykkössentteriksi on lähinnä ajan kysymys. Tähän saakkahan Julien on peluuttanut Savardia melko säästeliäästi ja luultavasti se on ollut viisasta. Vasta kymmenkunta peliä takana todella pitkän poissaolon jälkeen. Onko Krejcin peluuttaminen parikymmentä minuuttia illassa aivotärähdyssaikun jälkeen ollut viisasta, se on toinen juttu. VAan eihän sitä tiedä, mitä kaikkea peluutuksen taustalla on.

Bruinsin ongelma lähinnä on se, että noista yhdeksästä hyökkääjästä ei taida saada loistavaa ja illasta toiseen joukkuetta kantavaa ketjua, vaikka kuinka arpoisi. Toisaalta kolme hyvää ketjua saa laittaa miehet mihin järjestykseen hyvänsä.

Siinäkin mielessä on ihan turha itkeä ketjuista. Mitä se ketjulotto auttaisi? Ei siellä huonojen kaverien kanssa kukaan joudu tällä kaudella pelaamaan ja kaikilla on riittävästi aikaa maalintekoon.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Tuossa aiemmin penäämäni motivoivat harjoitteet sekä Savardin ja Krejcin paikkojen vaihto toteutui Ducks-löysäilyn jälkimainingeissa. Atlantaa vastaan mennään ilmeisesti seuraavalla hyökkäyskokoonpanolla:

Lucic – Savard – Horton
Recchi - Bergeron – Seguin
Wheeler – Krejci – Ryder
Paille – Campbell – Thornton

Savard siis ykkösen keskelle. Krecji palaa Wheelerin ja Ryderin väliin ja kolmikko joka toimi hyvin yhteen kaksi vuotta sitten, Bruinsin ollessa sarjan toiseksi paras runkosarjajoukkue, on taas kasassa (Krejci 22+51, Ryder 27+26 ja Wheeler 21+24 sillä kaudella).

Toivomani Lucicin ja Hortonin erotus ei vielä toteutunut, ovat mielestäni niin samanlaisia että joku nopea ja teknisempi pelaaja (mallia Buffalon Tyler Ennis, omista Seguin tai Marchand kävisi myös) toisi ketjuun lisäarvoa. Hyää kautta pelannut Brad Marchand ei ole täysin pelikykyinen Subbanin kovan taklauksen jäljiltä vaikka sitä seuranneessa pelissä mukana olikin, Paille jatkaa siis nelosessa.

Huonot otteet kentällä toivat odotetusti lisää intensiteettiä harjoituksiin joka taas johti useisiin pieniin nahinoihin. Lisäksi Savard ja Bergeron ottivat enemmänkin yhteen. Viimeinen ottelu ennen joulua ja sen jälkeen koittavaa vieraskierrosta pelataan Atlantaa vastaan ja mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan joukkueen energia suuntautuu, toivottavasti Kane saa seisovat taputukset TD Gardenilta.


- - - - - - - - - - - - - - - -


Bruins saa ansaitusti keppiä joukkuetta seuraavilta tahoilta:

Bruins aim to get in line - Julien shakes up combinations (Boston Heraldin artikkeli)
The Bruins are 1-3-1 with nine goals in their last five games. They bottomed out in Monday night’s embarrassing 3-0 loss to the Anaheim Ducks before a disgruntled capacity crowd at the Garden. The B’s lack of intensity and passion and their inability to score on their 45 shots were the concerns Julien addressed in the exhausting practice.

“We tried to create more intensity and more compete level and show a little bit more emotion that hopefully we’ll get this thing turned around,” said Julien. “I think the (line changes) are necessary when you are not getting the results that you want. You have to make changes and that basically is what we did this morning.”
- - - - - - - - - - - - - - - -

Neely: Everyone with the Bruins is accountable (csnne.com artikkeli)
Cam Neely ei ole tyytyväinen viime viikkojen otteisiin. Valmentaja Julien ei tunnu myöskään nauttivan sataprosenttista luottoa mutta artikkeli arvioi kelkan kääntämiseen annettavan ajan kuukausiksi eikä viikoiksi.
“At times I feel like for whatever reason we play much better when we’re down and we know we have to score some goals. I don’t understand at times why we can’t start out games like that and want to claim the lead right away. It’s frustrating when I see the pattern over the course of a number of years where we seem to play – and it’s not just our team – but you see our team play with a bit more urgency in the third period."
“Yeah…but everyone is accountable. We’re all accountable here,” said Neely when asked a direct question about his coach’s job security.

“I think our players should understand who we are. We’ve had some young guys that have been here for a few years, and now maybe it’s time for some of those young guys to step up and take ownership,”
- - - - - - - - - - - - - - - -

Struggling Bruins get testy at practice (New England Hockey Journalin artikkeli)
Following their setback to the Ducks, B's coach Claude Julien looked like a defeated man.

"Well I think that’s what we’re asking ourselves right now. We had all the reasons in the world to want to compete tonight—an opportunity to move up five spots," the head coach said when asked about the glaringly obvious lack of emotion.

"We didn’t have enough guys going tonight, there’s no doubt there. But, you know, we got to be a lot better than that. Right now we got to find that intensity and that emotion that is needed for us to compete the way we want to compete."
- - - - - - - - - - - - - - - -

Forwards have dull edges (Boston Globe artikkeli)
The Bruins aren’t in a good place right now, and that’s not limited to their tenuous grip on eighth place in the Eastern Conference. They’re just not good. They are stale, ineffective, predictable, and often lackadaisical, all of which was on display last night in their weak-cup-of-tea 3-0 loss to the Anaheim Ducks.
Now, there is no mystery to how the Bruins play, and that is part of the problem. Is it most of the problem? Hard to say. At this point, even out-of-town Zamboni drivers, pizza vendors, and Ice Girls know that coach Claude Julien rarely, if ever, deviates from rolling four lines and divvying up ice time in predictable portions (far too much time to third- and fourth-liners, in the opinion of your faithful puck chronicler). Everyone knows the boilerplate Boston method. There are no surprises.
Only some 10 weeks into the season, the Bruins have gone soft and stale; they are in freefall. They would have been here earlier if not for the stellar netminding of Tim Thomas, but last night their bacon-saving backstop had little chance of preventing any of the Ducks goals.
If they no longer want to put it out there for this coach, then a bad place is only going to get worse.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
->Tuo Julienin ulos potkiminen on enemmän median ja fanien hössötystä kuin että se olisi minkäänlainen realistinen mahdollisuus. Julienilla on kuitenkin suhteellisen kovat näytöt Bruinsin peräsimessä ja paljon pitää tapahtua, ettei hän saisi valmentaa tätä kautta loppuun. Käytännössä jatkopelipaikan pitää olla uhattuna. Ei näytä todennäköiseltä.

Bostonissa lässytetään aina tuosta pukukopin menettämisestä, mutta se ei itse asiassa saa olla syy antaa valmentajalle potkuja. Chiarellin kannattaa sellaisessa tapauksessa mieluummin uhrata yksi kausi ja palkata sen jälkeen vielä vittumaisempi mies penkin taakse kuin antaa valta kopille - saatte uuden aina kun vanha tympii ja vanhathan tympii. Annettua valtaa ei takaisin saa. Tai saa, mutta koska valta on luonteeltaan periytyvää, niin sen takaisin saamiseksi sinne minne se kuuluu käytännössä koko joukkue pitäisi hajoittaa atomeiksi (tai vaihtaa GM:ksi mies, josta pelaajat tietävät, että hän sen tarvittaessa tekee).

Pelaajien tehtävä on pelata, ei valita valmentajaa. Kun pelaajat ymmärtävät, etteivät he saa valmentajaa vaihdettua, he alistuvat tilanteeseen ja ennemmän tai myöhemmin ymmärtävät, että pelaaminen on kivempaa kun joukkue voittaa, on valmentajana kuka vittupää hyvänsä.

Julien on hyvä NHL-tason valmentaja, eikä joukkueen mahdollisuudet häneen kaadu. Huonommatkin ovat voittaneet Cupin.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
->Tuo Julienin ulos potkiminen on enemmän median ja fanien hössötystä kuin että se olisi minkäänlainen realistinen mahdollisuus. Julienilla on kuitenkin suhteellisen kovat näytöt Bruinsin peräsimessä ja paljon pitää tapahtua, ettei hän saisi valmentaa tätä kautta loppuun. Käytännössä jatkopelipaikan pitää olla uhattuna. Ei näytä todennäköiseltä.

Hössötystä tai ei, valmentaja voidaan vaihtaa joukkuetta helpommin ja usein siitä on myös hyötyä. Claude Julienilla on kovien näyttöjen lisäksi kolme perättäistä pudotuspelisarjan seitsemännen ottelun tappiota (1 ensimmäisellä ja 2 toisella kierroksella). Jos tällä kaudella kone yskähtelee taas ratkaisevalla hetkellä niin uskon että mies peräsimessa vaihtuu ensi kaudeksi.
 

Vigil Ignis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo, Boston, Skins.
Elkääs ny Julienia vielä alkako ulos savustamaan, ainahan aletaan vouhottamaan vähän joka asiasta kun peli ei ihan kulje! Onko Julienin syy ettei Thomas seiso alkukauden malliin joka matsissa päällään ja pyöritä lautasia kepin nokassa toisella kädellä? Ja hei, 5 viimeistä 1-3-1, ei se nyt ihan katastrofi ole. Vähän olen matseja tällä kaudella nähnyt, fudis vie lähes kaiken TV-ajan, joten sitä puolta en spekuloi ollenkaan.

Tällä porukalla, vaikkei varsinaista pelintekijää puolustuksessa olekkaan, kun vaan äijät pysyvät terveinä mennään vielä pitkälle. Jos ei mennä niin sitten syy on Julienin ;)
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Jos tällä kaudella kone yskähtelee taas ratkaisevalla hetkellä niin uskon että mies peräsimessa vaihtuu ensi kaudeksi.

Ensi kausi on kokonaan eri asia ja on hyvinkin mahdollista, että valmentaja vaihtuu - varsinkin jos kausi päättyy liian nopeasti ja jos sopivia valmentajia on vapaana. Uskoisin, että johto haluaisi Bruinsin pelaavan aktiivisemmin ja agressiivisemmin ja se asia saattaa siirtää Julienin syrjään, on tulos SC:a lukuunottamatta mikä hyvänsä.

Palataan asiaan kesällä, sikäli kun tarvetta on.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Onko Julienin syy ettei Thomas seiso alkukauden malliin joka matsissa päällään ja pyöritä lautasia kepin nokassa toisella kädellä?

Sehän tässä syökin miestä kun miettii miltä koko kauden record näyttäisi noilla peleillä ellei Thomas olisi seissyt päällään ynnä oheistoiminnot. ;) Kun ei sen tasoisen maalivahtipelin varaan oikein voi laskea kun ei kukaan ole ikinä pelannut sellaisella tasolla täyttä kautta.

Ovat muuten nuo Atlanta-pelin ketjut nyt täsmälleen ne, mitä itse kaavailin kesällä Horton-kaupan jälkeen. Saapa nähdä kulkeeko noilla peli, jos ei niin mun pitää varmaan hävetä.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Bos 4 Atl 1

Bruins vastasi epäilijöilleen ja näytti että pelaajat seisovat valmentajansa takana selvällä voitolla Atlantasta. Peli alkoi ja loppui kahakointiin ja Thrashers toivottavasti toimi liimana joka yhdisti Bruinsin kevätkaudelle tiiviiksi ja kovaksi porukaksi.

Tappelutaidoistaan tunnettu Shawn Thornton maalasi kahdesti ja pelasi varmasti katsomossa olleille vanhemmilleen ja itselleen mieleen jäävän ottelun: yleisö hurrasi kolmannessa erässä aina kun Shawn kentälle tuli ja lopun aikaa raikui "we want Thornton" kannustukset.
Kypärätemppukin oli todella lähellä kun parikymmentä sekuntia ennen pelin loppua Thornton laukoi Krejcin maalin takaa antamasta syötöstä tolppaan.

Anaheim-tappio toivottavasti oli pohjakosketus ja kauden loppuun asti nähdään jäällä taisteleva Bruins, kausi jatkuu viiden pelin vieraskiertueella joulun jälkeen.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Kylläpä kannatti tuo matsi jaksaa katsoa joulusta huolimatta. Picalta jo hyvää tiivistystä, samanlainen olo mullekin tuli. Thorntonilla tosiaan jo seitsemän häkkiä tässä kohtaa, ja noista moni, kuten viimeöiset, on ollut ihan maalintekijän maaleja!

Yksilöistä voisi mainita vielä Paillen, joka löysi kätensä ja hyökkäyspelisilmänsä jostain ja pelasi ylivoimaisesti kauden parhaan pelinsä niistä mitä olen nähnyt (ja useimmat olen). Tätä lisää niin johan meillä on positiivinen ongelma hyökkäyslineupin suhteen. Niin ja McQuaidin syöttö pakko mainita, helvetin hyvä peli kulmassa.

Tällä kertaa kenttäpeli oli oikeasti niissä uomissa ettei Thomasilla ollut edes hätää.
 

Vigil Ignis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo, Boston, Skins.
Shawn Thornton

Loistava peli Thorntonilta ja koko Bruinseilta näin joulun alla!

Shawn Thornton on tällä kaudella noussut liigan parhaaksi nelosketjulaiseksi, onko siitä kahta sanaa? Hmmm, tässähän olisi aihetta otsikolle...
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Lucicille sakkoja cheapshotista

Bostonin ykköstykki Milan Lucic ei saanut pelikieltoa tappelun jälkeisestä lyönnistään. Ilman seuraamuksia Lucic ei kuitenkaan selvinnyt vaan joutuu maksamaan $2500 sakkoja lyönnistä ja $1000 Atlantan vaihtopenkille näyttämistään ikävistä eleistä.

Minun puolestani olisi joutanut pelin tai pari huilamaankin mutta Walker/Ward tapauksen linjoilla mentiin. Torstaina jaetaan sitten sitä toisenlaista oikeutta Atlantassa?

No suspension for Lucic (Boston Globen artikkeli)
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Asked how badly he wanted to complete the hat trick, Thornton -- who had both his parents and his wife on hand for the game -- said it was a no-brainer.

"Of course I wanted it,"he said. "How bad do you think I wanted it? That’s the first question you’re coming with? I wanted it very bad."

Lisää Atlanta Thrashersia vastaan käydyn ottelun ykköstähdeksi valitun Shawn Thorntonin mietteitä New England Hockey Journalin artikkelissa Thornton appreciative of fans' chants during hat trick bid
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Peli kerran kolmessa viikossa on hankala paikka maalivahdille eikä Tuukka ole vielä tällä kaudella saanut pelata kahta peliä peräkkäin. Rask pelasi siis 20 minuuttia, 16 laukauksesta 3 maalia. Vertailun vuoksi viime vuoden Vezinan voittajan Millerin ensimmäisen erän tilastot oli 11/4.
Vain yksi maaleista oli mielestäni helppo (hanskan alta sisään lyöty), kiekot pomppi joka ei ollut yllätys kun pelituntumaa ei ole ja niin ne tulee pomppimaan myös seuraavassa pelissä joka näillä näkymin on ohjelmassa tuossa tammikuun kolmannen viikon päätteeksi.

Itse kuulun niiden soraäänien joukkoon jonka mielestä Raskin olisi pitänyt pelata Sabres-ottelu loppuun tuloksesta huolimatta. Ennen kuin kukaan tulee sanomaan että mitä jos olisi mennyt kymmenen niin tottakai vaihto mutta ei vielä tuossa tilanteessa.
Taistelu olisi voitu hävitä mutta sotaa tässä ollaan voittamassa. Thomasin pelistä on jo nyt alkanut paistamaan väsymys vaikka pudotuspeleihin on vielä reilut neljä kuukautta.

Tämän hetken peluutuksella Julienilla on kauden päätteeksi käsissään väsynyt Thomas ja huonossa vireessä oleva Rask.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
->Runkosarjaa on reilut kolme kuukautta jäljellä, joten paljon ehtii maalivahtirintamalla tapahtua. Bruinsin ja Julienin ongelma on siinä, ettei Bruins voita nykyvireessään ilman hyvää maalivahtipeliä. Voittaminen taas on tärkeää divisioonavoiton saavuttamiseksi. Huonolla tuurilla divarivoitosta taistellaan tiukasti runkosarjan loppuun saakka, eikä taktikoinnille maalivahtien peluutuksen suhteen jää edes mahdollisuutta.

Toki tässä vaiheessa on hyvä jälkiviisastella ja kysellä, että olisiko Julienin pitänyt alusta saakka peluuttaa maalivahteja tasaisemmin, peluuttaa myös Raskia kulki tällä tai ei. Aiemmilta vuosilta on hyvin tiedossa, ettei Thomas ole samanlainen työhevonen kuin Kipper, Lundqvist, Luongo tai Brodeur. Thomas on taidoiltaan aivan näiden veroinen jos ei parempikin, mutta kestävyydessä jää jälkeen.

Toisaalta Bruins saattaisi alkukauden otteilla taistella lotterysijoituksista, jos maalivahtipeli ei olisi tuonut pisteitä siten kuin se on tuonut. Joukkuehan on pelannut pääosin heikosti. Kun runkosarjavoitot ovat työn ja tuskan takana, niin vaikea valmentajan on sellaisessa tilanteessa pelata jo playoffseja ja säästellä pelaajia.

Mutta nyt kun Julienin peluutuksiin on päästy, niin Seguinille voisi antaa ylivoimaminuutteja. Vaikka pakkina, jos yhtään hyökkääjää ei voi esitysten perusteella heivata yv:lta penkille.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Habs-Bruins 3-2

Jotkut asiat toistuu kaudesta toiseen: Montrealissa voidaan olla vaikka millaisessa slumpissa mutta Bruins näköjään aina laittaa pelaamaan.
Tällä kertaa mukaan tuli sentään säälipiste jatkoajalta ja voittokin oli muutaman minuutin päässä. Jippii?

Joukkue taittui taas kuin retkituoli kolmannessa erässä kun vastustaja alkoi pistämään kaikkensa peliin pyrkiessään kaventamaan ja tasoittamaan ottelua. Thomasille meni ensimmäinen ja kolmas hieman helposti ja tasoitus kimposi luistimesta.
Philly-sarjan jälkeen olen kehittänyt allergian näihin "takaa-rinnalle-ja-ohi-vielä-vi**umaisesti-voittomaalin-tuuletuksissa-kapteenia-tönien" -tempuille mutta puoli päivää retkiluistimilla ja nokipannukahvit sai mielen taas virkeäksi.

- - - - -

Puolustaja Matt Bartkowski (AHL 34 ott. 4+8) on kutsuttu hätäkomennuksella mukaan Pittsburghiin. Adam McQuaid loukkasi itseään ilmeisesti tappelussa Moenin kanssa ja on epävarmaa pystyykö pelamaan.

Bartkowski oli kauden alussa viimeinen joukkueesta tiputettu puolustaja (oli mukana kauden avanneella euroopan kiertueella mutta ei pelannut kummassakaan ottelussa). Neljässä pre-season pelissä pelasi ennakkoluulottomasti ja hyvin, tuloksena oli 0+4 ja +3.
Pelaajatyyppinä hyvin paljon toisen, nyt pelaavan rookien, Kampferin kaltainen: pienehkö, kiekolliseen peliin pystyvä hyvä luistelija. Bartkowskilta on myös ripaus fyysisyyttä pelissään. Toivottavasti nähdään kentällä kutsun aikana.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
->Bartkowski pelaa tänään, samoin ilmeisesti Rask. Raskille tämä on kolmas startti neljään otteluun.
 

Fakap

Jäsen
Bartkowski pääsee aloittamaan NHL-uransa sopivasti kotikaupungissaan. Odottelen mielenkiinnolla miltä jannun pelaaminen näyttää. Luisteluvoimaa ja kiekollista osaamista tuo pakisto kaipaakin.
 

Vigil Ignis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo, Boston, Skins.
Ei voi väittää että Bostonin matsit olisi tylsiä! Tiukille menee nykyisin jatkuvasti, hienoa että välillä tulee kolmekin pinnaa. Hyökkääjien antitehoilu alkaa jo oikesti huolestuttamaan, onneksi sentään Bergeron saa tällä hetkellä tulosta hyökkäyspäässä. Ja iki-ihana Mark Recchi :)
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Jos jotain pitää Bostonin kunniaksi sanoa niin se, että sarjapisteitä kyllä tulee enemmän kuin ihan äkkiseltään luulisi. Kauden alkuvaiheissa Thomas hankki pisteitä vaikka joukkue rämpi miten, sittemmin on jollain ihmeen konstilla vielä venytetty peli jatkoajalle tai roikuttu johdossa loppuun asti tai sitten jopa tehty näitä nousuja. Eli pääsääntöisesti pisteittä jäädään vain surkealla pelillä, huonolla niitä jo herkästi jostain kertyy.

Montreal-tappio oli voimakasta vitutusta herättävä, mutta kun nyt katsoo niin kolme pinnaa näistä kahdesta pelistä tuntuu aika shokeeraavan hyvältä määrältä.
 

Rännikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Black & Gold, Philadelphia Flyers
Bleacherreportin artikkeli Bostonin maalivahtitilanteesta.

Olen samaa mieltä siitä, että työmäärää maalilla tulisi nyt jakaa tasaisemmin. Jos Bruins pleijjareihin yltää (mikä on todennäköistä), niin tähänastisella taktiikalla maalilla seisoo väsynyt Thomas ja penkillä epävarma tulevaisuuttaan miettivä Rask, joka playoffeissa Thomasin tilalle komennettaessa voi olla joku ihan muu kuin se viimekaudella nähty muuri.
Tuukka on onneksi saanut taas hieman enemmän peliaikaa alkukauden tappioiden jälkeen, ja itseluottamus näyttää ainakin otteiden perusteella palautuneen takaisin viime kauden tasolle. Nyt tarvitaan vaan useampi peli Tuukalle alle ennen kauden päätöstä, jotta Thomas saa riittävästi lepoa ja Tuukka saa rytmistä otteen. Hyvältä näyttää toistaiseksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös