Jokerien mediaketju

  • 2 133 704
  • 8 710

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Sinulle se sellainen ehkä on, mutta monelle muulle ei ole.

Kun nyt alkaa tarkemmin miettimään, niin tuolla ajattelutavalla kaikki Hartwallin muissakin tapahtumissa kävijät, kaikki Jokereiden yhteistyökumppanit (+kaikkien muiden tapahtumien yhteiskumppanit) ja kaikki urheilijat, jotka harjoittavat ammattiaan Hartwallilla (mm. kaikki Jokereiden pelaajat), ovat joko Putinin kelkassa tai sitten heille koko Ukraina on paskan hailee(?)

Myös suosikkiseurasi HPK:n voitanee laskea tähän sakkiin, koska se teki yhteistyötä viime kesänä näiden Putinin seuroja kanssa pelaamalla harjoitusotteluita näitä vastaan. Moraalinen valinta jne.
Olet täysin oikeassa. Se nimen omaan on moraalinen kysymys myös noissa asioissa. Toki kytkökset Putinin lähipiirin ja pakotelistan ja vaikka HPK:n tekemän yhteistyön välillä on kuitenkin useampaa porrasta eri tasoilla. Voidaankin kysyä että missä vaiheessa henkilö voi moraalisesti todeta kyseessä olevan niin pieni kytkös, että se ei häntä haittaa. Minä olen nyt useamman kerran sanonut tässä(kin) ketjussa että pakotteet on perseestä. Eikä minulta ole pois millään tapaa jos joku haluaa Jokereiden pelissä käydä. Minä silti ihmettelen miksi sitä ei voi avoimesti myöntää, että silloin on todennut Jokereiden olevan suurempi asia itselle kuin, se poliittinen ulottuvuus ja että samalla hiljaisesti hyväksyy sen asian moraalisen puolen. Kun ei siinä edelleenkään ole mitään väärää. Ihan samalla tavalla kuluttajat tekee näitä moraalisia valintoja, joskus painokkaammin, toisinaan vähemmän painokkaasti. Vasta oli mm. tuo Veikkauksen juttu, jossa sitten aletaan olemaan jo oikeasti rajoilla, kuten VR:nkin kanssa ollaan. Kun valtion yritys tukee pakotelistalla olevien toimintaa ja silti osallistuu pakotteisiin. Se on suorastaan kaksinaismoralistista.
 
Tämä ketju meinaa uhkaavasti muuttua sotatantereeksi. Koittakaa vähän miettiä, onko teillä annettavaa ketjun aiheeseen. Keskustelulle esim. jalkapallosta, fanitoiminnasta tai Venäjän tilanteesta on oikeampiakin paikkoja. Ja jos ei ole muuta tarkoitustakaan, kun yrittää haastaa riitaa tai ärsyttää muita, niin sellaiset viestit voi jättää ihan kokonaan lähettämättä.

Moderaattorit
 

P.R. 33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
En itsekään koe tukevani Putinia vaan Jokereita seuraamalla KHL:ää, vaikka nämä jeesustelijat tällä kuinka yrittäisivät toitottaa sitä. Kättä pystyyn peikot, moniko teistä ei juo alkoholia, koska alkoholi rikkoo perheitä ja tappaa ihmisiä päivittäin? Oletteko käyneet Mäkkärissä, tiedättekö mitä puuhailevat sademetsien ja ihmisten henkien kanssa? Mites USA ja Israel? H&M:stä ei ole teistä kukaan käynyt ostamassa jotain vaatetta, koska käyttävät lapsityövoimaa? Nestlen muroja ei ole lautasella näkynyt, koska kyseinen firma teettää lapsilla työtä kaakaofarmeilla? Ja tottakai tähän tulee kohta ensimmäinen ilmoittamaan, että ei voi suhteuttaa. Kyllä voi ja se on helppoa, ihmisten kärsimys ja pelko on aina sairasta, missä tahansa.

Tiedän, että ette te koe tukevanne lapsityövoimaa kun ne aamumurot siihen kuppiin ammennetaan. Nautitte tuotteesta ja sen tuomasta mielihyvästä sielulle. Sitä mekin teemme, kannatamme Jokereita. Emme Putinia. Kuten jo aiemmassa viestissäni totesin niin ihminen on tyhmä elukka suuntaan ja toiseen. Se haluaa viihdyttää itseään, eikä silloin aina mieti muuta. Niin tässäkin tapauksessa. This is the world we live in.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Tuo ihmisten haukkuminen "teppotuulitakeiksi" sen takia, että eivät käy katsomassa suomalaista futista, kertookin sitten jo aika paljon. Itse käyn Ilveksen futismatseissa, mutta toisin kuin nämä luturisit, mä en koe että se tekisi musta jotenkin paremman ihmisen. Ei minun mielestäni suomalaisilla ole mitään kansallista velvollisuutta käydä katsomassa tuollaista melkoisen heikkotasoista jalkapalloa.

Tarkoitin lähinnä tätä meidän täysin olematonta palloilukulttuuria, joka tarkoittaa sitä, että ne teppotuulitakit, jotka ovat kyllä paikalla kun kuka tahansa menestyy ja homma riittävän mediaseksikästä, eivät faktuaalisesti käy edes katsomassa omien lastensa matseja, vaikka pääsisivät sinne ihan ilmaiseksi. Ja ihan turha jauhaa paskaa mistään pelin tasosta, vaan kyseessä on ihan puhtaasti täydellinen palloilu-, urheilu-, katsomokulttuurin puute ja ehkä jopa suoranainen väheksyntä (kilpaurheilusta puhutaan harrastuksena jne. vielä ihan vakavissaan kansallisen tason huippua tavoittelevan pelaajan kohdalla) ja yhteisöllisyyden vieroksuminen. Millä sä luulet, että tätä ryhmää saa mihinkään maksulliseen katsomoon, muulla kun että ihanaa leijonaa ihanaa -meininki ja naapurin perakin lähtee?
Ja tämä on ihan täysin kiistämätön fakta mitä edellä esitin. En ole missään törmännyt tämmöiseen muualla kuin suomessa. Jopa Virossa on kovempi palloilukulttuuri kun meillä, ja siellä on kuitenkin ihan hippasen vähemmän jengiä ja se tasokin ainakin vielä aavistuksen paskempi. Mitä maajoukkueen aiheuttamaan buustiin tulee, niin kyllä se vaan vaikuttaa kuitenkin jonkun verran. Tietysti seurojen pitäisi itse saada rakennettua tähtikulttia yms. asiaankuuluvaa, jolla saisi itseään ruokkivaa pyörää massojen myötä liikkeelle, mutta vaikeaahan se on, kun kiviäkään ei kiinnosta ennen kun ollaan jossain Eurooppa-liigan lohkovaiheessa.
 

PPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
En itsekään koe tukevani Putinia vaan Jokereita seuraamalla KHL:ää, vaikka nämä jeesustelijat tällä kuinka yrittäisivät toitottaa sitä. Kättä pystyyn peikot, moniko teistä ei juo alkoholia, koska alkoholi rikkoo perheitä ja tappaa ihmisiä päivittäin? Oletteko käyneet Mäkkärissä, tiedättekö mitä puuhailevat sademetsien ja ihmisten henkien kanssa? Mites USA ja Israel? H&M:stä ei ole teistä kukaan käynyt ostamassa jotain vaatetta, koska käyttävät lapsityövoimaa? Nestlen muroja ei ole lautasella näkynyt, koska kyseinen firma teettää lapsilla työtä kaakaofarmeilla?

Juon alkoholia mutta maltillisesti. USA ja Israel, onneksi ovat olemassa, ilman heitä (USA) olisimme kaikki ryssän jyrän alla. H&M:stä en ole ikinä ostanut mitään. Mäkkärin hävittäjiä ei ole paljon näkynyt Suomen ilmatilassa, eikä Nestlen sukellusveneitä Itämeren vesissä.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Juon alkoholia mutta maltillisesti. USA ja Israel, onneksi ovat olemassa, ilman heitä (USA) olisimme kaikki ryssän jyrän alla. H&M:stä en ole ikinä ostanut mitään. Mäkkärin hävittäjiä ei ole paljon näkynyt Suomen ilmatilassa, eikä Nestlen sukellusveneitä Itämeren vesissä.
Montas Jokereiden hävittäjää tai sukellusvenettä olet nähnyt?
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Samaa porukkaa siellä taustalla häärii. Mäkkärin ja Nestlen johdosta en tiedä mutta tuskin kuuluvat miehittäjän lähipiiriin.
Mutta lapsityövoima on ok?

Ja kuka Jokereiden johdosta häärii hävittäjien ja sukellusveneiden parissa?
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Kai tuo nyt ihan asiallisesti ottaen on merkittävä uutinen, etteivät suomalaispankit (jos kerran etsitään pankkia kokonaan Suomen ulkopuolelta) pysty yhteistyöhön Jokerien kanssa ja pankkitoiminnot pyritään siirtämään muualle?
...

Taisin jostain jo vuosia sitten lukaista, että Hjallis kyrvähti OP:hen Areenan rakentamisen aikana, kun lainaa ei meinannut tipahtaa ja siirsi silloin kaikki Jokereiden, ja oletettavasti muidenkin firmojensa tilit, pois sieltä. Jos pitkävihaista sorttia, niin ei se nyt ihmeellistä tai merkittävää ole.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
USA ja Israel, onneksi ovat olemassa, ilman heitä (USA) olisimme kaikki ryssän jyrän alla. H&M:stä en ole ikinä ostanut mitään. Mäkkärin hävittäjiä ei ole paljon näkynyt Suomen ilmatilassa, eikä Nestlen sukellusveneitä Itämeren vesissä.

Mites toi hommafoorumi ? Venäjä on miehittäjävaltio (on kyllä), mutta jos nyt juutalaisten ohjusiskut jenkkien siunauksella siviileitä kohtaan maistuvat ja kaikki muukin arabeihin kohdistuva mielivalta kenenkään siihen puuttumatta (vähintään samanlaisia sekopäitä löytyy tietenkin toiseltakin puolelta, mutta puhutaan nyt vain tästä ihailemastasi kaksikosta), koska vapaat kädet, koska WW2 ja tippuria sairastanut vajaamielinen. Tai jenkit.. Se se on hieno, kun vain ja ainoastaan omaa hyötyään ajavien punaniskojen annetaan toimia maailmanpoliisina ja sotia milloin missäkin jos siitä saadaan hyötyä, tai edesauttaa itseään ainakin myymällä muille valuvikaisille arsenaalia, koska aseteollisuus, niin onnea vaan sullekin. Ei millään pahalla, mutta moottorisahalla. Maailma olisi parempi paikka, jos siihen ei kuuluisi mitään noista kolmesta.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Todella hieno kiteytys myös sinulta. Juuri noin ajattelee todellinen fani ja pitkän linjan jääkiekkoihminen. Ideoillesi olisi varmasti kovaa käyttöä myös suomalaisille yrityksille jotka vieläkin suunnittelevat bisnestä venäläisten kanssa. Suomi nousuun!
Kiitos kohteliaisuudesta mutta ei kiinnosta. Nyt kun te Jokereita kovasti boikotoitte niin kannattaa samalla boikotoida Fortumia (1055), Nokiaa (550),YIT:tä (474), Keskoa (368), Nokian Renkaita (363), Neste Oilia (335), Stockmannia (287) ja Valiota (258), joiden liikevaihdot Venäjällä näkyvät suluissa. Miljoonina euroina. Kuinkahan isoa rahaa Jokerit liikuttelee Nordean tai jonkun muun pankin kautta?
Mä boikotoin KHL:ää sitten kun Suomi tai EU päättää, että Venäjää pitää tällä tavalla boikotoida. Enkä valita. In the meantime, kauppa näköjään käy ja noista yllä mainituista miljoonista on todennäköisesti aika iso osa sellaista jonka Putinin kätyrit ovat tavalla tai toisella lianneet käsillään.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Niin perseestä kuin Putinin ja muiden kleptokraattien touhuilu Venäjällä, sekä hyvin tiedetyissä rajavaltioissa, onkin, niin onhan meno nyt kuitenkin suht kesyä verrattuna esim. USA:n tuella pystyssä pysyvän Israelin manöövereihin jne. Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa (sekä islam-fundamentalismisekoilun menestyksessä muuallakin) voisi muutoinkin olla meno nykyisin hieman hillitympää, ellei USA olisi, keksittyjen joukkotuhoase- ja terroristikytkösten vuoksi päättänyt pommittaa Irakia kivikaudelle tossa kymmenisen vuotta sitten.

Fifa on järjestämässä MM-kisat Venäjällä (joista tullee vähintään Sotshin tasoinen Putin-show) ja Qatarissa, jossa stadioineiden rakennusduuneissa on tähän mennessä kuollut yli neljätuhatta, käytännössä orjatyövoimaan verrattavissa olevaa, aasialaista duunaria.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Qatarissa, jossa stadioineiden rakennusduuneissa on tähän mennessä kuollut yli neljätuhatta, käytännössä orjatyövoimaan verrattavissa olevaa, aasialaista duunaria.

Itseasiassa tuo taitaa olla jotakuinkin virallinen luku joten todennäköistä ettei tuo anna kuin suuntaa. Lisäkski mm. Nepalista tulleita työntekijöitä ei ole päästetty sukulaistensa hautajaisiin. Olen vakuuttunut ettei kukaan Jatkoaikalainen seuraa kyseisiä kisoja. Sen verran aktiivista ihmisoikeusväkeä täällä on.

Jokereiden mediasta sen verran, että mielestäni nuo haastattelut kannattaisi kääntää myös englanniksi. Yllättävän paljon Jokereilla faneja myös Suomen ja kielirajojemme ulkopuolella.
 

PPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Mites toi hommafoorumi ? Venäjä on miehittäjävaltio (on kyllä), mutta jos nyt juutalaisten ohjusiskut jenkkien siunauksella siviileitä kohtaan maistuvat ja kaikki muukin arabeihin kohdistuva mielivalta kenenkään siihen puuttumatta (vähintään samanlaisia sekopäitä löytyy tietenkin toiseltakin puolelta, mutta puhutaan nyt vain tästä ihailemastasi kaksikosta), koska vapaat kädet, koska WW2 ja tippuria sairastanut vajaamielinen. Tai jenkit.. Se se on hieno, kun vain ja ainoastaan omaa hyötyään ajavien punaniskojen annetaan toimia maailmanpoliisina ja sotia milloin missäkin jos siitä saadaan hyötyä, tai edesauttaa itseään ainakin myymällä muille valuvikaisille arsenaalia, koska aseteollisuus, niin onnea vaan sullekin. Ei millään pahalla, mutta moottorisahalla. Maailma olisi parempi paikka, jos siihen ei kuuluisi mitään noista kolmesta.

Hommafoorum ei ole mun hommani, olen laajemman maahanmuuton kannalla. Israel ei varsinaisesti herätä sympatioita tai antipatioita, mutta kun se edellisen kirjoittajan toimesta oli ympätty yhteen USA:n kanssa niin se nyt meni siinä mukana. Lähi-idässähän on sodittu suunnilleen Mooseksen ajoista lähtien enkä lähtisi syyttelemään yhtä osapuolta sen enempää kuin toistakaan. Mutta siitä olen eri mieltä että maailma olisi parempi paikka ilman USA:ta. WW2 jälkeen USA on se taho joka on mahdollistanut länsimaisen demokratian olemassaolon eikä mulla ole otsaa kritisoida heitä tavasta jolla he ovat tämän hoitaneet. Ilman Usaa täälläkin bamlattaisi russkii. Kun tässä aiemmin tuli puheeksi ne hävittäjät ja sukellusveneet, niin minua ei haittaisi pätkääkään jos täällä hääräisivät USAn/NATOn vastaavat. Päinvastoin toivotan ne tervetulleiksi.

Aina voi tietenkin puolustella Putinia ja hänen lähipiiriä sillä että muutkin rötöstelevät. Ja kyllä, Blatterkin rötöstelee. Tekeekö se Rotenbergien Krimin urakoista puhtaampia. Ei. Tosiasia on kuitenkin se että ne muut jotka aina nostetaan esille ovat joko Suomen puolella tai toimivat jossain kaukana Suomesta, eivätkä näin ollen ole mikään uhka. Nämä teidän frendinne kalistelevat aseitaan rajan takana ja valloittavat itsenäisen eurooppalaisen valtioin alueita ja voitte olla varmoja että Roman ja kumppanit ovat tosipaikan tullen sen kalistelijan puolella.

Nyt meni jo aika rajusti OT:n puolelle.
 

spede1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Itse olen 1967-syntynyt jokerifani eli "fabu"Jokerit on mulle aina ollut JOKERIT ja tulee olemaankin ....
, asuinpaikka Pohjois-Espoo meitä on kaveripiiriissä 20-30 eikä syödä pellkkää sämpylää.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
En malttanut pystä poissa hiekkalaatikolta, kun tuli hyvä paikka esitää kysymys. Jos Venäjä ois liittäny itseensä vaikka puolet Suomesta, niin kävisitko silloinkin katsomassa huipputson KHL lätkää Jokereiden peleissä? Jos et niin miten tilanne eroaa nykyisestä, muutoin kuin että Ukrainan paikalle vaihdettiin Suomi?
Koko kysymyksesi on niin järjetön, että tekisi mieli jättää vastaamatta mutta yritetään nyt kuitenkin. Jos Venäjä olisi liittänyt puolet Suomesta itseensä, meillä olisi periaatteessa sotatila käynnissä ja Jokerit ei taatusti pelaisi KHL:ää enää tuossa vaiheessa. Tilanne olisi varmasti aika samanlainen kuin Donbass Donetskilla nyt. Onko heitä näkynyt KHL:ssä Ukrainan tilaneen kärjistyttyä? Tilanne eroaa siis aika merkittävästi, jos et sitä itse tajua, minun on hyvin vaikea sitä selittää sinulle...
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Tosiasia on kuitenkin se että ne muut jotka aina nostetaan esille ovat joko Suomen puolella tai toimivat jossain kaukana Suomesta, eivätkä näin ollen ole mikään uhka. Nämä teidän frendinne kalistelevat aseitaan rajan takana ja valloittavat itsenäisen eurooppalaisen valtioin alueita ja voitte olla varmoja että Roman ja kumppanit ovat tosipaikan tullen sen kalistelijan puolella.

Nyt kun ei sada ja Suomen kesä näyttää parhaat puolensa huippulämpötilalla +10 tuli täällä mökillä pohdittua kuinka epäloogisia suomalaiset ovat. Tässäkin ketjussa sivukaupalla Venäjän uhkaa mutta aina kun pitää vaaleissa valita, NATO ei käy. Mun silmin ihan mikä tahansa joukkue Euroopasta voi pelata KHL:ssä enkä koe sellaisia itkupotkuraivareita kuin mitä ketjussa on nähty. Mutta. NATO:n suhteen Suomen tulisi viipymättä hakea NATO:n jäsenyyttä. Ja kuulkaa, senkin jälkeen saksalainen, ranskalainen, norjalainen tai suomalainen joukkue voisi pelata KHL:ssä. Mikähän mussa on vikana?

Voisiko joku päivystävä liigaseuradosentti tehdä diagnoosin henkilöstä, jonka mielestä Jokerien tai minkä tahansa eurooppalaisen joukkueen pelaaminen KHL:ssä ei millään tavalla muuta sen maan turvallisuusympäristöä, mutta NATO-jäsenyys muuttaisi sitä positiiviseen suuntaan? Onko tällainen ajattelu Jatkoajassa jopa vaarallista, koska siinähän nähdään ison asian (NATO) vaikutukset eikä sorruta lillukanvarsiin näkemällä uhka KHL:ssä? Onko syytä hakeutua kesän ajaksi liigaseuradosenttien järjestämään uudelleenkoulutukseen vai voinko jatkaa mökkeilyä normaaliin tapaan ja kiroilla pässejä jotka taas kerran äänestivät eduskuntavaaleissa päin persettä eikä Suomesta saada NATO-hakemusta sitten millään?

Eipä muuta OT:sta osaltani. Näillä mennään. Jos vaikka kalaan kun ei viitsi kauppaan lähteä ruokaa ostamaan.
 
Viimeksi muokattu:

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Enemmän kuin vähän tässä eräiden KHL -toimijoiden yrityksestä laajentua länsieurooppaan haisee rahenpesuagenda. Valitettavasti länsimaissa pankkipolitiikan moraalia valvotaan ja tulee tällaisia ikäviä esteitä oligorkioiden puuhasteluille.

Jokerithan on tässä asiassa vain kauttakulkuseura eikä liity urheilullisesti mitenkään itse ongelmaan. Mjöllis Harkimosta en sano mitään.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sinun ja muutaman muun silmissä näkyy ensimmäisenä juuri tämä, että ostamalla lipun Jokereiden matsiin, jos en sentään tue, niin ainakin hyväksyn Venäjän Ukrainapolitiikan. Minun ja aika monen muun silmissä näkyy ensimmäisenä, että aha, olet kiinnostunut Jokereista.
Tiedän, että pitäisi boikotoida Jokereita, sillä nuo vähemmistöomistajat on Putlerin lähipiiriä ja Ukraina. Mutta sisäinen fanipoika vie voiton järkevästä poliittisesta päätöksestä vielä tällä iällä. Varsinkin kun harrastan satunnaisesti ostoboikkotteja, esim hedelmien suhteen, onhan tämä kummallista. Mutta en ole hyväksynyt Venäjän sotaa Ukrainaa vastaan, vaikka halilla satunnaisesti käyn ja viasat saa rahaa...
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Jokerit
Jaa, että pitäis boikotoida Jokereita, koska Putin? Taidan kyllä ensimmäisenä mennä laittamaan välit poikki kaveriini, joka on täysiverinen Lada-fani (auto), koska Stalin. Neuvostoliiton sotarikosten tukemisen ja hyväksymisen osoittaminen tuolla tavalla on perisynti, josta mies ei ansaitse pelastusta, vaikka toimiikin kirkon hommissa. Oikeastaan voisin mennä Lada-kerhon sivuille jeesustelemaan ja toitottamaan, että ostakaa Sisu tai Valmet, se on järkevä poliittinen päätös.

Ihmettelen vain, kuinka ne kaikki suomalaiset Ladan omistajat selvisivät hengissä Kylmästä Sodasta?
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Eka jeesustellaan että Jokerit tekee tappiota ja sitten jeesustellaan, että Jokerien voitot menee venäläisille. Mitä?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Enemmän kuin vähän tässä eräiden KHL -toimijoiden yrityksestä laajentua länsieurooppaan haisee rahenpesuagenda.

Kerrothan ihan omin sanoin miten rahaa pestään lähettämällä sitä Suomeen Jokereille palkkojen maksamiseen ja myös suomalaiselle verottajalle, jolle Jokerien pelaajat, henkilökunta ja ottelut (alv) maksavat 3-4 miljoonaa euroa veroa kaudessa? Tämä toisen maan verottajalle rahan ohjaaminen on ainakin minulle täysin uusi tapa pestä rahaa.

Se mikä tässä haisee on idiotismi. Jokerit ja KHL nähdään Suomen edun vastaisina, mutta samaan aikaan äänestetään Sipilää, Soinia tai Stubbia, jotka pelasivat hallituksessa maamme ainoan NATO-puolueen eli RKP:n ulos. Sen sijaan että Suomi hakisi kiireesti NATO-jäsenyyttä, nyt odotellaan taas neljä vuotta ja ainakin meikeläinen alkaa olemaan jo kyllästynyt tällaiseen vastuun pakoiluun. Jos Euroopassa jotain isompaa sattuu, Suomi ei ole NATO:n jäsen. Tästä saatetaan joutua maksamaan todella kallis hinta. On mahdoton tajuta millä nämä surkimukset jotka vittuilevat jostain KHL:stä perustevat itselleen persuna, kepuna yms sen, että isänmaanpetturuus jatkuu valtiotasolla. Tai onhan se nähty. Heidän kykynsä hahmottaa asioita ei yllä Liigaa korkeammalle ja kaikki paha on siinä vieressä.

Tuli vähän terävästi tässä kalan perkauksen jälkeen, mutta useampi kirjoittaja on kyllä sen ansainnut viesteillään tässä ketjussa.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jaa, että pitäis boikotoida Jokereita, koska Putin? Taidan kyllä ensimmäisenä mennä laittamaan välit poikki kaveriini, joka on täysiverinen Lada-fani (auto), koska Stalin. Neuvostoliiton sotarikosten tukemisen ja hyväksymisen osoittaminen tuolla tavalla on perisynti, josta mies ei ansaitse pelastusta, vaikka toimiikin kirkon hommissa. Oikeastaan voisin mennä Lada-kerhon sivuille jeesustelemaan ja toitottamaan, että ostakaa Sisu tai Valmet, se on järkevä poliittinen päätös.
aivan järkevä ajatuskulku, koska mr rotta on Putinin lähipiiriä. Taivastelusi on muuten hauskaa ja pisteet siitä. Mutta hivenen ohi maalin. Sikäli kuitenkin oikeassa, että jos kaverisi diggaa Stalinista, niin pistä pannaan. Lisäksi tulenpunaiset kommarit tosiaan ajoi poliittisista syostä itäautoilla YYA-aikaan, joten historiaa vasten porinoissasi on perää. Kaikki dadalla ajaneet ei kuitenkaan olleet, pihit osti mielellään halpaa. Kerran olen moisella ajanut ja kokemus ei ilahduttanut, ajoasento oli karsea minun mitoillani ja ratti omituisesti killissä.
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Kerrothan ihan omin sanoin miten rahaa pestään lähettämällä sitä Suomeen Jokereille palkkojen maksamiseen ja myös suomalaiselle verottajalle, jolle Jokerien pelaajat, henkilökunta ja ottelut (alv) maksavat 3-4 miljoonaa euroa veroa kaudessa? Tämä toisen maan verottajalle rahan ohjaaminen on ainakin minulle täysin uusi tapa pestä rahaa.

Se mikä tässä haisee on idiotismi..

Jos minä sen mekanismin ihan omin sanoin tietäisin olisin sen jo sinullekin kertonut. Ehkä Nordea osaa auttaa sinua.

Jokerit jääkiekkoseurana ei sinänsä ole tässä asiassa osapuoli. Idiostismiin olen jäävi omalta osaltani ottamaan kantaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös