Positiivisuusketju

  • 2 778 963
  • 11 161

Freebird

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokerit, SaiPa
Aivan uskomattomassa lennossa on tuo LOKOMO ketju. Perisuomalaiseen tapaan sitä huomaa pelkäävänsä milloin joku loukkaantuu. Ei kyllä ihan hetkeen ole tuollaista sirkusta suomalaisessa joukkueessa ollut. Todellista taidetta, ja siitä hyvänä esimerkkinä tänään 2-1 maali.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Kaikki Jokereihin liittyvä on tällä hetkellä seksiä. Erikoismaininta Johan Harjun pelaamisesta. Tekee tällä hetkellä lähes poikkeuksetta oikeita asioita ja oli tänään joukkueen neljänneksi paras hyökkääjä sen yhden kolmikon jälkeen. Illan esityksellään ansaitsisi päästä kokeilemaan miltä meno maistuu Kapasen ja Aaltosen kyydissä.
 

Gemondo

Jäsen
....Erikoismaininta Johan Harjun pelaamisesta.... Illan esityksellään ansaitsisi päästä kokeilemaan miltä meno maistuu Kapasen ja Aaltosen kyydissä.

Mä ehkä säästäisin mieluummin Harjun Aaltosen kylmältä kosketukselta tällähetkellä ja antaisin kasvattaa itseluottamustaan ketjussa jossa ei tarvitse pelata kaksin sentterin kanssa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Väänänen tyräsi tänään kavennusmaalin, mutta siitä huolimatta jokaiselle pakille plussaa tästä illasta. Samoin alivoiman pelaajille. Hell, pitää ihan mainita nimeltä:
Kiitos vääryydellä(kin) tuomittujen alivoimien taposta herroille Ohtamaa, Jaakola, Väänänen, Karalahti, Lajunen, Ben-Amor, Koukal, Pöysti, Mäki, Hahl ja Kapanen!

Matsi oli muuten aivan saatanan viihdyttävä! Oli helvetin hauskaa hallilla vaikka tuomarit vetivät vihkoon.

Harjulta hyvä peli.

Ainiin. Meidän kolmoskenttä pelaa toisinaan ihan hyvin.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
En vissiin hirveän pahasti kuutamolla ole väittäessäni tämän olleen fyysisin kohtaaminen Arenalla tällä kaudella. Barys pelasi varsin suoraviivaista peliä, haki taklauksia ja Jokerit pystyi vastaamaan. Ihan viihdyttävää lätkää tuomareista ja omista puppeloinneista (mm. Ossin "syöttöpiste) huolimatta. Lokomo jatkoi vieläpä hurjaa virettään, tuota on oikeasti saatanan hauska katsella. Tuossa ketjussa on tarpeeksi taikurimaisuutta Omarkin muodossa, nopeutta Moseksen muodossa ja tiettyä rauhallisuutta Koukalin muodossa. Vähän tulee SLL mieleen jo ihan yksilötasollakin, vastaavia ominaisuuksia näen noiden ketjujen pelaajien välillä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Positiivista perjantain pelistä:
+ Omark - Koukal - Moses ketjun yhteispeli
+ Omarkin pelisilmä ja se laukaussyöttö Moseksen maaliin
+ Moseksen maalivire ja miehen liekehdintä
+ Karlssonin pelivireen selvä paraneminen ja selvästi lopputuuletuksen perusteella tuntui hyvältä voittaa
+ Jokereiden alivoima ensimmäisestä maalista huolimatta
+ Jokerit tarjoaa hienoa kiekkoa illasta toiseen ja alkaa lähennellä sellaista että on parasta mitä voi tehdä vaatteet päällä ;)
+ Dance Teamin lepardiasu hiveli silmiä :P
 

hellcop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
Eilen herran omassa ketjussa parjaamani McLean toi kolmannen erän ylivoimalla tarvittavia käsiä ja työteliäisyyttä ykköskentän suorittamiseen. Toivottavasti tuosta opittiin jotain ja tiistaina saadaan McLean tulosyksiköihin mukaan. LOKOMO-kentän rinnalle on pakko löytää toinen kenttä, joka pystyy maalintekoon.
 

mutina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Chicago Blackhawks, Fife Flyers
Kyllä hymy tänään tuli huulille Irvingin kypärästä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Positiivista sunnuntain pelistä:
+ Omark - Koukal - Moses jatkoi tehoiluaan vaikkei pystyneet aivan yhtä näyttävään ja hyvään peliin kuin parissa edellisessä pelissä
+ Moseksen maaliputki vain jatkui edelleen
+ 3.erän painostus ja hallinta, vaikkei se riittäviä maaleja tuonutkaan
+ Irvingin maski ja miehen pelaaminen (vaikka olisi tietenkin saanut päästää tarvittavan määrän maaleja jotta Jokerit olisi voittanut)
+ Jokerit Ice Girls palasi lippuineen jäälle tuloon
+ 2.erätauon väliaikakilpailun juontajatytön piukat pakarat
 
Viimeksi muokattu:

Flameberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eihän sille mitään voi, että Jokerit oli aivan purjeissa, mutta hienoa kiekkoa oli silti. Kapakissa muuan jullin kanssa väiteltiin aiheesta, eikä kyseinen junttura yhtään onnistunut ymmärtämään laatuläbän iloa.

Harmi. Voitetaan tai hävitään, niin me pelataan sellaista jääkiekkoa, josta Lügassa voi vain haaveilla.

Tää jengi vois hyvin voittaa maailmanmestaruuden.
 

Gemondo

Jäsen
Tänään on juhlapäivä! Koko alkukauden odotetuin ottelu on jo ovella, Jokerit - Summanen.

Toivottavasti jatketaan siitä mihin Liigassa jäätiin, lopputulos 3-0.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
+Avain voittoon Omskista on mielestäni hyvin yksinkertainen. Kovaa ja hieman sikamaistakin peliä. Raimolta läikkyy yli ja samalla katoaa takuuvarmasti kurinalaisuus koko joukkueesta. Eli jokainen taklaus ja maalinedustan torikokous loppuun asti ja mustelmia pelkäämättä ja säästelemättä. Hyvän puolustuksen kautta voitto on melkein varma!

+Helvetin mukava lähteä taas isolla kaveriporukalla (8hlö) matsiin. Sellaisen huomion olen tehnyt, että toistaiseksi Jokereiden pelit on kiinnostanut todella paljon niitäkin jotka eivät yleensä matseissa käy.
 

Bremberg#19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tampa Bay
Kyllä on vain mahtava seurata isojenpelienmies Aaltosen otteita näitä KHL:n suurseuroja vastaan.

Tekee jatkuvasti niitä pieniä asioita oikein kentällä, mikä on seurausta tinkimättömästä asenteesta ja moraalista joukkueen eteen.

Viimeistään nyt lyötävä paikka lukkoon Kapasen vierelle!
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Kuuden päivän huili tulee tarpeeseen. 14 peliä 28 päivään näkyi; pelaajat olivat puhki. Uudella ilmeellä yrittämään tasapeliä Magnitogorskia vastaan!
 

Masentaja

Jäsen
Pelissä katsojia noin puolet siitä, mitä kuudessa liigaottelussa yhteensä. Ihan jees!
 

Infinity

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, maajoukkue
Positiivisinta tänään tosiaan katsojien määrä! Hyvin on saatu Jokereita markkinoitua, lokakuun fantastic 4 pakettia on kyllä kehuttu kaveriporukoissa laajalti. Peukku siitä siis! Vieressämme istuneet kiekon ystävät, mutta Jokereiden osalta KHL-ensikertalaiset, lisäksi kehuivat KHL:n tuomareiden otteiden olevan valovuosien päässä Liiga-sekoilijoista. Itsellä kun on päässyt melkein jo unohtumaan liigan alati verenpainetta nostattanut, linjaton tuomarointi. Eikä tänään ollut edes tuomareiden paras ilta.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
7/7 tänään matsiin houkuttelemistani aikoo vielä tämän vuoden puolella lähteä uusiin peleihin. Tämän lisäksi osa jäi laiturille. Ensi "kaveri-iltaan" asetan tavoitteeksi 12-16. Helpostihan tässä määrät kasvaa kun kaikilla jäi tänäänkin vain positiivista sanottavaa ottelusta kokemuksena.
 
Viimeksi muokattu:

Hukkakaato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна / Jokerit 1992-2013 / Jokerit 2023-
JMA (ja vähän Kapanenkin) hiihtelee montun pohjalla, Hagman on telakalla, ja jämäkän pakiston eturivin miehiksi ajateltujen Ossin ja Karalahden otteissa on paljon parantamisen varaa (Jere ei pelannut, mutta jos pelaisi ja tekisi sen hyvin, olisi voinut auttaa joukkuetta Omskia vastaan). Huolimatta edellämainituista, pystyttiin silti antamaan tasaveroinen vastus yhdelle sarjan kovimmista joukkueista. Tosin ainoa maali saatiin 5-3 yv:llä ja Omsk oli muutenkin jämäkkä ja kliininen paketti, joten sikäli nuo numerot mairittelevat ehkä Jokereita - tasoitus ja/tai voitto ei nyt varsinaisesti roikkunut ilmassa. Mutta antaa ainakin mulle silti uskoa tulevaisuuteen, kunhan saadaan äijiä vireeseen ja enemmän kokemusta vastustajista.

e. Niinno, puuttuihan Omskiltakin Shirokov. Tulevaisuudenuskoni pysyy silti.
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pelissä katsojia noin puolet siitä, mitä kuudessa liigaottelussa yhteensä. Ihan jees!
Hesarihan voisi uutisoida tämän niin, että "Liiga houkutteli katsojia kaksi kertaa KHL-Jokereita enemmän".

Positiivista on nyt muutaman päivän tauko sekä fyysisesti että henkisesti. Mielestäni Aaltonen pelasi jo pari peliä ihan hyvällä yrityksellä, mutta eilen mikään ei onnistunut. Tauko tekee varmasti hyvää ja seuraavissa peleissä on taas palattava voittokantaan. Onneksi alkukausi on sujunut kuitenkin paljon pelättyä paremmin, joten pisteitä on ihan mukavasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös