• 55 508
  • 686

alcoholic

Ässät
Hallinta kääntynyt aika vahvasti Kärpille. Kyllä IFK tarvii toisen maalin, jos aikoo voittaa.

ernestipotsi

HIFK
Jos Eroselta jäi yksi jäähy viheltämättä aiemmin niin nyt kyllä annettiin vaikkei olisi pitänyt. Löi kiekkoa ensin, vasta sitten kaatoi Säiliön.

Epätietoinen

Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Ei jumalauta on surkeaa ylivoimaa Kärpiltä. Miksei voi vaatia enemmän liikettä niin kiekollisilta kuin kiekottomilta pelaajilta kun saadaan peli rauhoitettu? Yhtä vitun seisomista vain ja haetaan pelkkiä poikittaissyöttöjä, jotka näkyy kilometrien päähän.

veskula

JYP, Die Nationalmannschaft
Raskin dna:ssa on kyllä nuo 1-1 haastot. Niska luonnollisesti kyyryssä, kuten some-aikana kuuluukin olla.

Yargon

Kärpät, KeKi
HIFK puolustaa hyvin ja Lankinen hoitaa loput. Melkoista kilpikonnaa oli HIFK:lta toinen erä.

Huml71

Kärpät
Ei hävinnyt JYP huonolle. Laadukasta vieraslätkää IFK:lta.

JPL

Joku helpohko jäähy ja joku läpi mennyt. Ihan normaalia viheltelyä tämä. Pääosin oikein kuitenkin ja jäähyt rikkeiden kanssa samassa suhteessa.

Gneisenau

Seattle Metropolitans
Kyllä kärppäläisten liike parani huomattavasti toisee erään, IFKn ylivoima jatkuu luokattomana mutta onneksi AV toimii.

Walkin

Pittsburgh Penguins
Kärpät lisäsi jalkoja ja IFK rupes vähän varmistelemaan. Kolmannessa erässä pitäisi päästä enemmän hyökkäysalueelle tai kyllä Kärpät muuten sen maalin vielä tekevät. Tuomarit paikkasivat myös sen Carlssonin jäähyn kun eivät Eroselle viheltäneet jäähyä erän alkupuolella :)

HIFK
Juuri näin. Tylyä vieraskiekkoa, mutta saa nähdä miten kestää loppuun asti.
JYP-sarjassa oli pari aivan samanlaista peliä, jossa IFK oli avauserässä jopa hallitsevampi, mutta pelin edetessä peli kääntyi enemmän vastustajalle, kuten tänäänkin toisessa erässä. Mutta puolustuspaketti on pirun tiukkana ja Lankinen hoitaa loput, niin ei olisi ihme, vaikka tämä peli päättyisi nykyisillä lukemilla 0-1.