To 22.3.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 86 399
  • 1 157

Rotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild, New York Rangers
Ei tässä pelissä valitettavasti ole enää mitään järkeä, kun raitapaidat vievät koko shown. Kiinnosta pätkän vertaa seurata tällaista linjatonta kuraa, jonka takia pelaajillakin lähtee homma täysin lapasesta.
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Tietääköhän noi tuomarit edes mitä tuolla kaukalossa saa Lappeenrannassa tällä hetkellä tehdä?
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sitten pillit taskuun kolmanteen. Vain ruumiit ja kiekot katsomoon vihelletään. Tää on niin nähty ennenkin.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
SaiPa nosti toiseen erään aktiivisuutta ja karvausta, jonka vuoksi TPS joutui ongelmiin. Nyt katsellaan kummalle peli kääntyy.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Ei ollut muuten kauhean kaukana siinä tilanteessa jossa Saipa pelaajat tekivät Virrasta hodarin, että pakki olisi vetänyt omaa pelaajaa päähän. :D
 

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken Kärpät
Vähän kyllä ihmetyttää mihin se 50 peliä kestänyt nopeavahvaluotettavajippikayjee-kiekko on kadonnut. Kärpät on kuin hidastetusta filmistä verrattuna parin kuukauden takaiseen itseensä. Jotain tarttis tapahtua.
 

Barney

Jäsen
On ollut kyllä aika mielenkiintoinen tuomarilinja, kun molemmat ovat saaneet käytännössä yhden ilmaisen maalin tuomarien avustuksella. SaiPa on kuitenkin tähän asti kärsinyt enemmän, kun joukkueen tärkein kenttäpelaaja istui boxissa yli puoli erää puhtaasta taklauksesta ja Salminen sekä Virkkunen sai sen myötä lisää peliaikaa.
 

Petra85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En mä tiedä, kyllä siellä oli molemmilla niitä "huippupaikkoja" ihan hyvin, molemmilla tolppaa, läpiajoa ym. Tänään on nähty yksi tyylikäs viimeistely ja se oli Jarno Kärjen hieno laukaus 2-0 maalissa. Heikkoa viimeistelyä noin muuten molemmilta, paikkoja tulee kyllä molemmille.

Tämä otteluhan ollut äärimmäisen tasainen numeroista huolimatta. Tokan erän alku Kärppien, keskivaihe sekavaa, loppupuoli Ässien (pl. Kärppien lopun ylivoima).
Tätä peliä ei ole vielä taputeltu. Kärppien taito vastaan Ässien tulevaa kolmannen erän puolustustaistelua. Ässät on onnistunut ryssimään vastaavia pelejä useita.
 

Mr.Wonderful

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja saksalainen jalkapallo
Tuomarit jatkaa siitä mistä runkkarissa jäi. Aivan uskomatonta touhua ei saatana

ps. Perrin ihan saatanan kova jamppa vielä tuossakin iässä #respect
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvin tuli teosillt hyvä olo erätauolla ja SaiPa tuli sisuuntuneena toiseen erään. Tuomarit taisivat taas unohtaa koko sääntökirjan tauolla.
 

T. Blade

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tiukkaa peliä Lappeenrannassa. TPS tuntui hieman tuudittautuneen kahden maalin johtoasemaan ja siihen vielä SaiPalle hillomaali (joskin kiekkoa toimitettiin oikeaoppisesti maalille ja siten hyviä asioita tapahtui) erän alkuun, niin usko palasi keltamustien pelaajille. Tuomarit veti pari kertaa vihkoon, mutta loppujen lopuksi tasan ne taisivat mennä, joten antaa olla. 3-3 -tilanteessa kolmanteen ja SaiPalla lähes 2min ylivoimaa erän alkuun. Siinä olisi paikka mennä johtoon. Tepsiltä toivoisin ensimmäisen erän kaltaista pelaamista, sillä siten homma hoidettaneen kyllä kotiin.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Erikoinen peli Lappeenrannassa. Ensin itki Saipalaiset ja nyt Tepsukat. Voi vee että on raskasta luettavaa.
Harvoin tulee tuomareista kitistyä mutta tänään tuo kaksikko on vetänyt niin vihkoon kuin mahdollista. Katsoi peliä keltamustilla tai mustavalkoisilla laseilla.

Lisäksi linjurit ei osaa hybridipitkää. Nih.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Tietääköhän noi tuomarit edes mitä tuolla kaukalossa saa Lappeenrannassa tällä hetkellä tehdä?

Ehkä ne soittaa tiistain tuomareille. Silloin tuosta Budishin jäähystä ei olisi tullut mitään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös