Nyt vituttaa!

  • 3 007 862
  • 11 368

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Tämä sopii Jokereiden linjaan erittäin hyvin ja saumattomasti:

- Jokerit ei halua olla helsinkiläinen seura (per Hjallis)
- Jokerit ei halua, että ottelutapahtuma nostattaisi yhtä suuria tunteita kuin Liiga-aikana, jotta halliin saadaan uusia katsojia (per Kohonen)
- Jokerit haluaa ennen kaikkea olla markkinointikanava itään (per molemmat)

Ts. Jokerit on suomalainen urheilutuote, jonka myyntitapahtumissa mm. pelataan jääkiekko-otteluita. Jääkiekko-teemaa ei kuitenkaan rakenneta urheilutunteen vaan elämysmarkkinoinnin merkistöin. Silloin jollain SKA-fanituotemyynnillä tai Kunlun-paitaisella tytöllä on vain strategiaa noudattava merkitys.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Niin jos eilen olisi ollut ystävyysottelu tyyliin SuomiKiina seura 500 vuotta niin homma olisi ok.
Jokereista on hävinnyt se ” Jokeri” juttu ,toisena esimerkkinä eilen Jumbolla kuvassa Semir ja Tumba Turunen ja screenillä luki ”JOKERI LEGENDA SEMIR BEN-AMOR”.

Tumban paita on katossa mutta eihän se vielä legendaa ...kysykää vaikka Esa Tikkaselta :).
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No voi herranen aika taas. Jollain jäätytöllä on väärän värinen paita päällä ja täällä on kauhea itku päällä. Juuri tällaiset asiat ovat niitä, jotka voi hyvin jättää omaan arvoonsa, kun itsetunto on kunnossa. Aivan sama vaikka myytäisiin HIFK:n paitoja erätauolla tai nakkimukit olisivat ska:n väreissä.

Mun mielestä meillä on sen verran vahva oma brändi, ettei tällaisista asioista kannata hätkähtää. Se osoittaa vaan pienuutta.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Lievää ylireagoimista jälleen havaittavissa, kun kahdella jäänputsaajalla oli Kunlunin pelipaita. Tiedä vaikka joku niistä jäätytöistä fanittaisi esim. IFK:tä?
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Multa meni koko jäätytön pukeutuminen ohi. Odotin kyllä, että onko kuvaajalla munaa käyttää kiss camia kiinalaisiin. Ei ollut.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Jokereista on hävinnyt se ” Jokeri” juttu ,toisena esimerkkinä eilen Jumbolla kuvassa Semir ja Tumba Turunen ja screenillä luki ”JOKERI LEGENDA SEMIR BEN-AMOR”.

Tumban paita on katossa mutta eihän se vielä legendaa ...kysykää vaikka Esa Tikkaselta :).

Taisi olla Pentti Hiiros, mutta yhtä kaikki tietenkin kovempi nimi kuin Semir, jos kohta häntä ei enää alle 45-50vv faneista enää kukaan tunnistakaan(80-90 prosenttia katsojista?). Tiedä tunnistaako sekään heppu joka niitä tekstejä sinne kirjoittelee. Eteläpääty huomioi ainakin ainoastaan vain Semirin, joka sai laulunkin osakseen tuon jälkeen. Tuo oli tietysti nolo stiplu joltain, mutta noin organisaatiotasolla Jokerit on kunnioittanut ja huomioinut vanhoja pelaajiaan vähintäänkin kiitettävästi. Etten jopa sanoisi, että touhu on näin juhlavuonna ollut sillä saralla ihan ensiluokkaista mihin tahansa maailman organisaatioon verraten.

Mitä sitten siihen tulee, että kiinalaisille ollaan vieraskoreita, niin kenties oheisesta artikkelistakin voi päätellä, että pääsemällä sinne edes muruseksi voidaan tehdä fyrkka johon ei näiltä markkinoilta voida päästä koskaan. Joskus se perseennuolenta ja kaverin miellyttäminen on vaan ihan perusteltua:
Jokereille ministeritason kehut – hyödynnetäänkö Suomessa Kiinasta avautuva valtava mahdollisuus? - KHL - Jääkiekko - Sport - MTV.fi
 

Trymuch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mä voin luvata sulle sen, että jos yhdenkään valioliigan joukkueen pallopojat pukeutuis vastustajan pelipaitaan, niin sitä ei hyvällä katsottaisi. Toi sun vertaus ontuu siltä osin, että yksikään valioliigan joukkue ei pelaa samoista sarjapisteistä lähi-, tai kaukoidästä tulevien joukkueiden kanssa.
Ei se onnu, koska raha ratkaisee molemmissa tapauksissa. Enkä mä mistään pallopojista puhunut vaan ulkomaalaisen rahan haalimisesta ja siihen liittyvästä "perseen nuolemisesta". Joillekin se on ongelma, mutta se heille(/teille) sallittakoon. Itse vähän odotin, että kiinalaiseen teemaan sopien Jokerit olisi kaivanut naftaliinista sen pari kautta sitten nähdyn punakeltaisen kolmospaidan, mutta näin ei käynyt. Tästä kukaan ei olisi valittanut sanallakaan, koska ne on Jokereiden värit ja aiemmin käytössä ollut pelipaita, mutta samasta asiasta siinäkin olisi ollut kyse (kiinalaisten voitelusta).
 

roctum

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voi ei, jäätytöt olivat pukeutuneet pitkäaikaisen verivihollisemme Kunlun Red Starin väreihin! Tämähän on suorastaan törkeä perseennäyttö meille faneille, jotka muistamme kaikki kuumat kamppailut Kunlunia vastaan vuosien varrelta. Voidaan melkein puhua jopa derby-ottelusta, kun Kiina kuitenkin on rajanaapurimme rajanaapuri. Jäätytöt villitsivät hurmokselliset vierasfanit sellaiseen pauhuun, että oli kuin Kunlun olisi pelannut kotijäällään!

Kertoo koko KHL:n hajuttomuudesta, jos herneitä vedellään nenään jonkun vitun Kunlunin paidan pitämisestä. Sillä seurallahan on vittu vähemmän KHL-pelejä kuin Tomi Mäellä. No, toimistolla onnistuivat herättämään faneissa tunteita Kiinan ihmettä kohtaan, joten onnistumiseksi tämä voitaneen laskea. Vertailut johonkin Valioliigaan on tyhmintä ikinä missään: siellä joukkueilla on vuosikymmenten, jopa yli vuosisadan keskinäiset historiat erinäisine vaiheineen. Sen vertaaminen johonkin muoviseen kiinalaisviritelmään on oksettavaa.

Jos jäätytöillä olisi aikanaan ollut IFK:n paidat päällä esim. 2011 tai 2012 playoff-sarjoissa, niin olisin itse kiivennyt pleksin yli ja pukenut tytöt oikeisiin väreihin. Nyt asiasta närkästyminen on epä-älyllistä kitinää.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Hjalliksella on toki myös omat bisnekset mielessä Kiinan kanssa, mutta Jokerit voi niistäkin hyötyä. Mykkänen (ministeri) totesi varsin osuvasti Jokerien järjestämässä seminaarissa: Kiinaan tulisi viedä kokonaisuuksia, kuten jäähalleja. Ei laitoja, ja jäädystyslaitteita pelkästään. Jos seminaari auttavat suomalaisia yrityksiä ymmärtämään kokonaisuuksien mahdollisuuden ja rakentamaan yhtiön, joka ottaa kokonaisvastuun, se on erinomainen asia jo sellaisenaan.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit on aivan totaalipaska. Milloin nämä on edes viimeksi pelanneet hyvän pelin? Tsska:ta vastaan vieraissa, mutta siinäkin tuli turpaan.

Halutonta, väsynyttä paskaa.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Ehkä on sitten hyvä asia, jos haluton Jokerit pystyy pitämään kovat jengit kuitenkin pienissä maalimäärissä. Ainoa huolenaihe on tehottomuus ja pakko toivoa, että uusittu ykköskenttä Morjens (Mo(ses)-R(egin)-Jens(en)) pystyisi osaltaan auttamaan tähän tehottomuuteen. Tolvasen maalihanat voisivat myös pikkuhiljaa aueta.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
- Tehottomuus jatkunut ties kuinka kauan
- Jatkuvat maalin tappiot
- Samoille joukkueille hävitään vuodesta toiseen
- Joukkueen itseluottamus murenee tämän kaltaisten iltojen jälkeen.
-Puolustustilanne täysi fiasko vaikka Wirtanen ihan ok pelasi
-Joukkueen ykköshevoset jäässä.

Ei hyvältä näytä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Joukkue ei osaa tehdä maaleja ja Zapolski päästää jokaisen vähänkään pahemman paikan sisään, jonkun perustorjunnan sentään ottaa ni fanipojat on tyytyväisiä.

Jokerit löytää aina keinot hävitä Sotshille, onneksi tuo sama joukkue on tulossa pleijareissa vastaan ekalla kierroksella.
 
En tiedä osaanko pukea tätä sanoiksi, mutta Jalonen on historian aikana vastaavissa tilanteissa, missä peli ei kulje "luottanut" kärki tekijöihin vailla isompaa vaihdosta/kierrätystä ja alkanut jossakin kohtaa laittamaan mediassa syytä kärkipelaajien niskaan, jotta oma status ei heikentyisi vaan voisi vierittää syyn pelaajille.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Jokerit löytää aina keinot hävitä Sotshille, onneksi tuo sama joukkue on tulossa pleijareissa vastaan ekalla kierroksella.

Ottamatta Jokereihin tässä kantaa, Jokerit pelaa kyllä ihan itsekin playoffeissa vastaansa Torpedoa. Luulisin, että Torpedon suunnalla Jokerit on parempi kuin Lokomotiv. Hirveästi jos en ole pielessä, Torpedo kikkailee loput pelinsä niin, että Jokerit tulee vastaan. Toki voi olla, että ei niin tee, mutta fiilis on sellainen, että Torpedo laskee jatkomahdollisuutensa Jokereita vastaan paremmaksi kuin toista todennäköistä eli Lokoa.
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Ottamatta Jokereihin tässä kantaa, Jokerit pelaa kyllä ihan itsekin playoffeissa vastaansa Torpedoa. Luulisin, että Torpedon suunnalla Jokerit on parempi kuin Lokomotiv.

Aivan varmasti Torpedolaiset laskevat näin. Itse en tosin näe Torpedoa ollenkaan huonona vaihtoehtona Jokereille, sillä ainoa asia joka voi tämän Zombielauman herättää taitaa olla kuuma sarja jotain fyysisesti uhmakasta jengiä vastaan. Jos siinä tulisi heti kärkeen pari rumaa temppua ja kuumia tunteita niin ehkä meidän uinuvat virkamiehet unohtaisivat tyytyväisyytensä ja rupeaisivat pistämään kroppaa likoon ja vaikka vähän tappelisivat voitosta. Ehkä valmennuskin ärähtäisi että vittusaatana ja jättäisi unilääkkeet syömättä ennen peliä.

Sitäpaitsi pidän oudolla tavalla Torpedosta. Siellä on tunnetta pelissä ja voiton eteen tehdään asioita. Joten voisihan sitä hyvin katsella neljä ottelua.
 

Trymuch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sähköpostiin tuli mainos pleijarikausarin hankkimisesta, mutta onneksi Jatkoajan keskustelupalstan seuraajana tiiän, että kaikki on tän kauden osalta jo menetetty. Hieno huomata, miten aina hankalan jakson aikana tietyt nimimerkit nousee hiljaisuuden kaninkolostaan haukkumaan ihan kaiken ja jokaisen pelaajan.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
kaikki on tän kauden osalta jo menetetty

No mutta on se poffikortin hankinta kuitenkin myös sijoitus jo ensi kauteen pienen hyvityksen muodossa, kun ei tuolta poiskaan osaa olla. Ja onhan noissa peleissä kuitenkin eri fiilis kuin runkosarjassa, joten paikalle lomps! Ja kuka olisi viisi vuotta sitten uskonut, että Suomessa on pandoja, joten kaikki on mahdollista, kunnes Pekka Kuivalainen on laulanut viimeisen maamme laulun.

Se ei vituta, mutta epäilyttävän halpa oli taas tuo kortti. Yläkatsomoon 229 €. Viime vuonna oli muistaakseni jopa kalliimpi, vaikka siitä olisi jäänyt se kolmas poffikierros kokonaan pois luistelukisojen takia. Ei kai tuolla taas vaan ole mitään luurankoa kaapissa? No olisi sitä varmasti ollut maininta.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Pakkohan se on kolosta tulla itkemään jälleen kuinka lapasia tuolla kentällä voidaan olla. Pellaillaan tää runkosarja nyt tästä ja sitten lähdetään 4-0 lauluun playoffeissa. Jokerifanin paras aika koittaa jälleen sitten kesäloman ja syksyn mestaruuden merkeissä. Noh, ainakin yksi asia on varmaa: tälle vuodelle en tule playoffkorttia ostamaan, pitäkää tunkkinne.
 

Piikkiperse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvin on saatana sössitty loistavasti alkanut juhlakausi. Haistakaa lampaat paska!
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Aika legendaarista, että 20 viime peliä huomioiden Jokerit varmisti silti tänään kotietunsa. Joukkueen peruspelaaminen on ihan ok, mutta jos vähänkään annat siimaa vastustajalle, niin se on soronoo.

Koskahan niitä pakkeja saadaan enemmänkin sairastuvalta? Jopa Rissanen tuntuisi tässä kohtaa vahvistukselta Jesper B. Jensenin tilalla.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Karu totuus: Ilman alkukauden hurmosta ei pelattaisi pudotuspeleissä.
Ilman alkukautta ei olisi nyt panokseton tilanne pelata.

Oma pää pysyy vielä hyvin nipussa, mutta hyökkäyspelaamisen Jalonen on saanut tapettua. Tarpeeksi paljon ohjeistettu ja luovuus sekä yllätyksellisyys on poissa. Jalosen näköistä peliä. Sopii turnausvalmentamiseen, mutta ei kovin hyvin seurajoukkueeseen.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Milloinkohan hallilla näkyvät ensimmäiset "Aina saa kärsiä ja hävetä" -puserot. Varma kevään merkki. Kyllähän takana on oikea penkkiurheilijan painajaisviikonloppu. kun vielä Leeds meni ottamaan himassa turpaansa Millwallilta johdettuaan matsia 3 min. ennen loppua. Vituttaa vieläkin kummankin suosikin konttaamiset.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Muuta voi todeta että hävetkää! Täysi halli, Legendoja paikalla ja tärkeitä pisteitä ja tälläinen rimanalitus. Kapteeni näyttää esimerkkiä, Moses ei saa kiekkoja haltuun. Nelli ja Jonne aivan paskoja. Kärkipelaajat aivan sekaisin ja pakkeja saikulle lisää. Vitun hieno ilta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös