Tobias Salmelainen IFK:n urheilujohtajana

  • 1 368 815
  • 8 110

Oliko valinta sopiva?

  • Kyllä

    Ääniä: 115 44,4%
  • Ei

    Ääniä: 37 14,3%
  • En osaa sanoa

    Ääniä: 107 41,3%

  • Äänestäjiä
    259
  • Poll closed .

Vpiiroi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs,
Erosesta ei varmasti ole apua tällä kaudella, mutta toipuukohan pelikuntoon?
Jotenkin ei innosta kyllä yhtään tämä toimettomuus, kun kaikki jo kesällä näkivät joukkueen vajaavaisuuden, niin luulisi, että jotain tehtäisiin uuden "johtajan" toimesta.

Välikausi kun ei Liigassa tuo parempaa prospektia sisään niin kuin NHL:ssä, niin en ymmärrä miksi nyt ei pyritä vahvistamaan joukkuetta. Muutama ukko ulos ja vaikka pidetään puolet palkasta, muutama ukko sisään ja saadaan joukkueelle selkeä viesti, että asioiden on muututtava. Ehkä Tobias haluaa katsella rauhassa, kun on tullut muutama kuukausi sitten puikkoihin, mutta joku ulostulo silloin tällöin olisi IFK:n johdolta hyvä. Tämä aina jatkuva hiljaisuus (oli kuka tahansa puikoissa) on rasittavaa, kun selkeää vastuuta ei kukaan koskaan oikein kanna. Kunnon johtaja voisi tulla sanomaan että luottaa joukkueeseen ja odottaa parannusta peliin, tai tulla sanomaan että nykyinen taso ei riitä ja pelin on parannuttava. Esim. Keklu tuli sanomaan aikoinaan kunnon turpiin oton jälkeen, että häntä oksetti kyseinen peli. Mun mielestä nyt olisi ihan hyvä IFK:n hypätä tälle vuosituhannelle ja saada aikaan, vaikka kuukausittainen GM:n haastattelu tehtyä. Ja valmentajalta voisi kysellä joukkueen asioita viikoittain. Jos ei kukaan reportteri keksi mitä kysyä, voi vaikka pyytää kysymyksiä faneilta, reporttereilta etukäteen.

Joka tapauksessa näyttää siltä, että honeymoon on ohi, tervetuloa Tobias! Nyt on sitten aika nostaa jalat pöydältä ja alkaa hommiin.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Mitä haittaa siitä olisi, jos UTJ rehellisesti sanoisi että pelaajabudjetti on nyt valitettavasti rahoista loppu ja siksi ei ketään paikkaajaa tule? Siltikin voisi jotain puoli-ilmaista hakua koittaa jostain divarista.
Jos taas rahaa löytyy pelaajaan, miksei mitään tapahdu? Onko taas kuivat ajat kalastuksessa, verkot vesillä, jne.?
Vai onko tämä vaan näitä, että ei jakseta ulkopuoleisille valaista asioista.

Ja toi tosiaan, että hiukan kommentoisi missä mennään ja mitä on mieltä näkemästään, toisi hiukan nykyaikaisuutta. Nyt mennään sillä samalla hiljaisuuden kaavalla jolla aina ennenkin. Muutos voisi alkaa kaikinpuolin heti, eikä kahden kauden päästä, kun on se oma joukkue rakennettu.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Tassa alkaa muuten pikkuhiljaa luottamaan HIFK-fanien nakemyksiin.

Oman mielikuvani mukaan ainakin toinen kausi perakkain kun heti joukkueen rungon tultua julki taalla on nahty rosterin aukot hyvinkin tarkasti. Pati viime kaudella ja tuntuu etta kohdillaan on nytkin.

Jotenkin vain ulkopuolisena hammastyttaa ettei toimistolla varauduttu tilanteeseen etukateen jos se jatkoajassakin nahdaan saman tien. Joku Fraser ja Wilson esimerkkeina olisivat varmasti olleet vahvistuksia nykyiseen.

Samaa soppaahan taalla hammenetaan mutta teki vain mieleni heittaa pari senttia
 

toimittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Liian aikaista tuomita Salmelainen, mutta tällä hetkellä merkit valitettavasti viittaavat siihen suuntaan mitä pelättiin.
On valittu rooliin tyyppi joka on helppo pitää talutusnuorassa ja osittain sätkynukkena.

Aikanaan country club ei pitänyt kun Kekäläinen alkoi ottamaan/saamaan isompaa roolia, jolloin sukset meni osittain ristiin. Nyt koitetaan välttää sama ja Tobiaksen työkalut on todellisuudessa todella rajalliset. Eikä välttämättä löydy edes munaa tai munasarjoja sanoa riittävästi vastaan.
 

Dragan Dabic

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Taisin jo ennen UTJ:n valintaa sanoa, ettei haittaisi yhtään jos UTJ olisi habitukseltaan ja luonteeltaan jonkun Tony Halmeen kaltainen. Nykyjohtaminen ei tietenkään ole mitään summasjortikkamaista huutamista ja vittuilua, mutta kyllä UTJ:llä pitää olla "munaa" tarvittaessa sanoa näkemyksensä suoraan esim. valmentajalle, toimitusjohtajalle tai hallituksella. Tai jollekin kusipää skoutille tai pelaajalle. Pitää olla sen luontoinen, että kuunnellaan ja otetaan vakavasti eikä missään tapauksessa kävellä yli. Salmelainen vaikuttaa vähän sellaiselta hiirulaiselta. Erotuomareille kyllä mouhotaan jossain pukukoppikäytävällä, mutta kun pitäisi sanoa hallitukselle tai valmentajale perustellut suorat sanat siitä mitä menestyminen vaatii ja tarvittaessa kyseenalaistaa vastaukset, niin tuleeko siitä mitään?
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tassa alkaa muuten pikkuhiljaa luottamaan HIFK-fanien nakemyksiin.

Oman mielikuvani mukaan ainakin toinen kausi perakkain kun heti joukkueen rungon tultua julki taalla on nahty rosterin aukot hyvinkin tarkasti. Pati viime kaudella ja tuntuu etta kohdillaan on nytkin.

Jotenkin vain ulkopuolisena hammastyttaa ettei toimistolla varauduttu tilanteeseen etukateen jos se jatkoajassakin nahdaan saman tien. Joku Fraser ja Wilson esimerkkeina olisivat varmasti olleet vahvistuksia nykyiseen.

Samaa soppaahan taalla hammenetaan mutta teki vain mieleni heittaa pari senttia

Hyvä, kiitos näkemyksestä. Kyllähän valveutuneimmat fanit ymmärtävät aikas hyvin näitä juttuja. Ja mitä enemmän tuttuja pelaajia (livenä enemmän nähtyjä) on jengissä, niin sen paremmin näkee asioita ennakkoon. Sitten taas jonkun Elkinsin hyvyyden ennustaminen oli aivan mahdotonta.

Ja taas pakistoon... Tosta eilisestä seitsikosta pitäisin vain Kasken, Ulanderin ja varauksin O'Connorin. Viimeksi mainitunkin vain, jos saisi hänelle varmuudella oikein hyvän/varman puolustavan pakin pariksi. Salmelan, Tepon, Salmen ja Varakkaan pyristelyä omassa jengissä on kyllä aika raskasta katsoa.

Hyökkääjistä olin tosi tyytyväinen Ahtolan paluuseen, mutta hän pelaa kyllä niin pahasti alle tasonsa, että eipä kauheasti hymyilytä.
 
Viimeksi muokattu:

Stigu

Jäsen
Ketjun aiheeseen liittyen,
Liian aikaista tuomita Salmelainen, mutta tällä hetkellä merkit valitettavasti viittaavat siihen suuntaan mitä pelättiin.
On valittu rooliin tyyppi joka on helppo pitää talutusnuorassa ja osittain sätkynukkena.
Merkit ovat vähäisiä, mutta tuon johtopäätöksen niistä voi vetää. Kerrataanpas vielä mitä on parin viime kuun aikana tapahtunut :

1. IFK:n Urheilujohtajaksi haki X määrä ehdokkaita, joista loppusuoralla oli 7 nimeä
2. Valinta tehtiin Kölli Kortelaisen ja Tobias Salmelaisen välillä
3. Tobiaksen ensimmäiset näkyvät aktiviteetit : jatkopahvit Atte Engrenille, Micke Åstenille, Tomas Nykoppille, skouttipuolelta Harri Rindellille ja V-P Kautoselle

Kyllähän tuossa haisee 90 prosenttisesti vanha kunnon Country Club- meininki. Se loput 10%, jossa ei haise CC on a) Atte Engrenin jatkopahvi ja b) jossain vaiheessa hakijoita oli seitsemän, joista oletettavasti kaikki eivät olleet omia poikia.Tosin onhan tuo seitsikko voinut olla esim. Tobias, Kölli, Sakke, Harri, V-P, Nybbe ja Suski.

Samaa polkua on Tobias lähtenyt taapertamaan, jota edeltäjänsä lyllersi10 vuotta. Se polku on tosi sokkeloinen, vaihtaa suuntaa moneen otteeseen, menee todella monen matalan aidan yli ja korkean aidan ali, kulkee toistuvasti Country Club-päärakennuksen läpi, eikä lopulta johda mihinkään.

Toisaalta, pari askelta vasta otettu. joten onhan tuossa aikaa vielä muuttaa kurssia. Mutta huolestuttavalta näyttää, joo.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nykyjohtaminen ei tietenkään ole mitään summasjortikkamaista huutamista ja vittuilua, mutta kyllä UTJ:llä pitää olla "munaa" tarvittaessa sanoa näkemyksensä suoraan esim. valmentajalle, toimitusjohtajalle tai hallituksella. Tai jollekin kusipää skoutille tai pelaajalle. Pitää olla sen luontoinen, että kuunnellaan ja otetaan vakavasti eikä missään tapauksessa kävellä yli.

No, sen Salmelainen ainakin ”hiirulaisena” ymmärtää, ettei tee mitään noista julkisesti. Tässähän ei nyt ole kysymys mistään tv-draamasta, jossa jokaisessa jaksossa pitää tapahtua jotain shokeeraavaa sexiwau-kohua, mistä lehdet ja netti natisee liitoksistaan ja ensi viikolla sama uusiksi. Tilannehan on itseasiassa täysin päinvastoin, kun nyt yritetään elää oikeassa maailmassa ja rakentaa tasapainoista ja ammattimaista organisaatiota.

Ongelma on se, että joukkueessa on ongelma, joka pitäisi ratkaista heti, koska ongelma on ollut jo kauan. Ongelma ei ole joukkueen pelaajien, valmentajien tai edes Salmelaisen aiheuttama, mutta heidän pitäisi ratkaista se. Heti. Ratkaisun pitäisi onnistua ilman taloudellista panostusta. Käytännössä siis joko nykyisten pelaajien pitää nopeasti nousta uudelle tasolle tai valmentajien pitää nopeasti keksiä jotain uutta ja ihmeellistä, jotta pelaajat nousevat nopeasti uudelle tasolle. Tai sitten Salmelaisen pitäisi hankkia oikea vahvistus, joka tulee HIFK:hon pelaamaan ilmaiseksi. Ja tuo mielellään 1000 lipusta täyden hinnan maksavaa ystävää ja sukulaistaan mukanaan.

Pahinta on se, että nyt ei reagoida mitenkään. Alan olla kurkkuani myötä koko Garden-projektia, koska sen takia nää lätkähommat näyttää nyt olevan vain sivutuote. Vähän niin kuin välttämätön paha. Mutta meille faneille se on se pääjuttu. Että tässä puhutaan vähän niin kuin eri kieltä johdon kanssa. On puhuttu jo pidemmän aikaa ja siksi vanhat fanit ovat mm. äänestäneet jaloillaan. ”Mutta aina tulee uusi fani”-ajattelu on toistaiseksi voittanut. Paitsi, ettei oikeasti ole, mutta toimisto uskoo näin, joten näinhän sen on oltava.

Ongelma ratkeaisi, kun Valtanen ja Everi sanoisivat Salmelaiselle, että hanki se, mitä tarvitsee hankkia, jotta tätä kautta ei kusta tässä vaiheessa, mutta älä tee tyhmiä kauppoja. Ja sitten Salmelainen ja valmennus hankkivat sen, mitä tarvitaan. Nopeasti. Jostain syystä näin ei haluta toimia. Miksi? Se onkin tässä ehkä se olennaisin kysymys.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Kyllä se nyt alkaa Salmelaisen kuherruskuukaudet olla ohi. Osaava UTJ reagoi joukkueen puutteisiin nopeasti kun tarvetta on, sitä Salmelainen ei ole vielä tehnyt. Ei ole itseasiassa tehnyt vielä mitään näkyvää. Kyllähän IFK otti riskin, kun palkkasi kokemattoman nuoren kaverin UTJ:ksi. Ensi kaudella viimeistään pitäisi jo saada myös näyttöjä aikaiseksi.

Kyllä sitä pari kuukaudessa tehdäänkin kun kärkipelaajat ovat poissa. Kannatta tehdä joku realiichekki itselle jos noin pahassa fantasiassa elää.

Kun tätä Salmelaiselle kohdistuvaa paskamyrksyä kohdistetaan, laskeeka vaikka ensin pelaajat jotka TS on joukkueeseen hankkinut? Ja kertokaa se tilanne milloin UTJ on kesken kauden muuttanut joukkueen kurssin? Salmelainen on ollut pestissä muutaman kuukauden ja säi käsiinsä 10 vuoden skeidat. Kyllä on aika kuvitelmat jos luulee hetkessä Salmelaisella olevan Midaksen kosketus heti ensi hetkistä vaikka toimitusjohtaja sanoi jo pari kuukautta sitten, että jengi on nyt tässä.

Vaikka tuohon jengiin lappaisi pelaajia joka ovesta, ei se tällä hetkellä auttaisi yhtään mitään.

Nämä analyysit on hauskoja kun analysoidaan mitä Salmelainen tällä hetkellä tekee. Jos ei ole toiminut IFK:n urheilutoimenjohtajana niin on aika heikko kompetenssi sitä analysoida.
 
Viimeksi muokattu:

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kun tätä Salmelaiselle kohdistuvaa paskamyrksyä kohdistetaan, laskeeka vaikka ensin pelaajat jotka TS on joukkueeseen hankkinut? .

Minusta tuntuu, että montaa hiertää juurikin se seikka, että Salmelainen ei ole hankkinut yhtään pelaajaa, vaikka puolustuksen tämän hetkisen riittämättömyyden näkee se kuuluisa Pihtiputaan mummokin.

Se on tietenkin fakta, että Salmelaisen kokonaisvaltaisen työn jälki mitataan tosissaan vasta ensi kaudella ja täysimääräisesti vasta kaudella 19/20, mutta ei tämä sitä voi tarkoittaa, että Tobbe voi nyt vain kaivella muniaan tämän loppukauden, vaikka joukkue konttaa.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Pahinta on se, että nyt ei reagoida mitenkään. Alan olla kurkkuani myötä koko Garden-projektia, koska sen takia nää lätkähommat näyttää nyt olevan vain sivutuote. Vähän niin kuin välttämätön paha. Mutta meille faneille se on se pääjuttu. Että tässä puhutaan vähän niin kuin eri kieltä johdon kanssa. On puhuttu jo pidemmän aikaa ja siksi vanhat fanit ovat mm. äänestäneet jaloillaan. ”Mutta aina tulee uusi fani”-ajattelu on toistaiseksi voittanut. Paitsi, ettei oikeasti ole, mutta toimisto uskoo näin, joten näinhän sen on oltava.
Aivan mahtava kirjoitus @BOL ! Valtasen ja Everin & co:n toiminnasta ei ole kyllä muuta poikkipuolista sanaa paitsi juuri tämä yo. eli tuo vitun Helsinki Garden menee kaiken urheilullisen menestyksen edelle. Sen ymmärrän, jos seniilit dinot eivät ymmärrä sitä, että jos urheilullisen puolen laiminlyöntiä jatketaan nähdyn kaltaisesti niin sen jälkeen pelataan puolityhjälle upouudelle hallille, joka johtaa isoihin ongelmiin. Veikkaan, että meidän idioottimaisten elinkautisfanienkin mitat alkavat täyttyä.

Kun tätä Salmelaiselle kohdistuvaa paskamyrksyä kohdistetaan, laskeeka vaikka ensin pelaajat jotka TS on joukkueeseen hankkinut? Ja kertokaa se tilanne milloin UTJ on kesken kauden muuttanut joukkueen kurssin? Salmelainen on ollut pestissä muutaman kuukauden ja säi käsiinsä 10 vuoden skeidat. Kyllä on aika kuvitelmat jos luulee hetkessä Salmelaisella olevan Midaksen kosketus heti ensi hetkistä vaikka toimitusjohtaja sanoi jo pari kuukautta sitten, että jengi on nyt tässä.
IFKn urheilutoimenjohtajana toimiminen ei ole vaatinut viimeiseen 10 vuoteen yhtään kompetenssia, sillä suurin osa JAn käyttäjistä olisi varmasti koonnut IFKn resursseilla yhdeksän kertaa kymmenestä paremman jengin kuin Karavaanari. En kyllä ymmärrä alkuunsa tätä sinun edustamaasi ajatusmallia, että koska Karavaanari on koonnut paskan jengin niin Salmelaiselle immuniteetti ja hyväksytään välikausi. Olisi se pitänyt jo sukunimestä ja pahimmasta vastaehdokkaasta arvata, että saatiin UTJksi yksi munaton marionetti lisää, joka ostaa tämän hallituksen ja Valtasen hyväksytään menestymättömyys linjauksen. Joku oikeasti IFKn ulkopuolinen UTJ-ehdokas olisi voinut vaatia jo neuvotteluissa resursseja myös tämän kauden jengin parantamiseen.
 

Pate44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, Leicester
Nyt siellä esimerkiksi ylivoimassa oli neljä hyökkääjää ja Saku Salmela ainoana pakkina sitä pyörittämässä. Salmella huimat tehot eli kaksi syöttöä tällä kaudella. Nämä kaverit eivät voi olla näin suuressa roolissa tai voi olla mutta turha odottaa menestystä.

Kun eilen haettiin ilman maalivahtia kavennusta, niin pakeista kentällä olivat Ulander (ei ikinä tehnyt liigamaalia) ja Salmela (edellinen maali joku vuosi sitten).

Kertoo kokoonpanosta jotain.
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Sen verran ollut tällä kaudella tyhjiä paikkoja Nordiksella, että ihme on, jos liiketulos ei laske selvästi edellisistä. Tämä taas vaikeuttaa Gardenin suunnittelua ja mahdollista rakentamista, kun rahaa on kassassa vähemmän. Pointtini siis, että urheilullisen puolen, eli menestymisen täytyy olla kunnossa, joka taas tuo yleisötuloja lisää. Gardenin kustannuksella ei voi pelailla välikausia. Rahaa on palanut joukkueeseen karavaanarin toimesta kiitettävästi, mutta jos halutaan tällä kaudella menestyä, täytyy alakertaa vahvistaa, kuten kaikki täällä jo tietävätkin. Laakson rahat mm. vielä käyttämättä.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Joku oikeasti IFKn ulkopuolinen UTJ-ehdokas olisi voinut vaatia jo neuvotteluissa resursseja myös tämän kauden jengin parantamiseen.

Vaatiminen ja saaminen on kaksi aivan eri asiaa. Emmehän me tiedä, jos IFK:n viimeinen sana on ollut tälle kaudelle ei lisää rahaa tule ja jonkun ulkopuolisen kanssa olisi sen takia katkenneet neuvottelut.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
@Frankie Jos yhtiöön tulee johtaja niin miten todennäköisesti se on, että pystyy parissa kuukaudessa suuntaa muutamaan? Aika erikoista kuvitella, että pari kuukautta riittää ja heti heitetään sukunimi rasittaa vaikka mitään totuuspohjaa tällekään heitolle ei ole. Salmelainen ei ole ollut organisaatiossa kuin pelaajana kun taas Nybari kiersi koko organisaation. Salmelainen itse sanonut, että kädenjälki näkyy kaudella 2019-2020. Naivia ajatella, että muutamassa kuukaudessa pystyy asioita muutamaan.

Salmelaisen resurssit on 0 euroa. Joten aika iso ero Nybarin 3,2 milliin. Ja tuo viimeinen lause vaatimuksista on erikoinen koska organisaatio on sellainen johon halutaan tulla eikä päinvastoin. IFK sanelee ehdot. Kukaan ei ole välikausista puhunut mitään, mutta Everi Ånäsin kirjassa kertoi, että joskus arvioidaan ettei lisäpanostus mitään auta.

Edelleen kannattaa muistaa, että Everi ja Valtanen päättävät taloudellisista linjoista joten ulkopuolinen ei olisi tuonut mitään uutta tähän.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Ei kuulu tähän ketjuun, mutta kannattaa lukea Everin haastattelu Hesarista muutaman kuukauden takaa jossa voi aueta miten välttämätön Garden on. IFK syytänyt jo Nordikseen helvetinmoisen summan ja se kasvaa koko ajan.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minusta olisi erittäin fiksua, jos tämän kauden joukkueeseen ei enää hankittaisi vahvistuksia. Minusta olisi jopa toivottavaa, että Salmelainen lataisi panokset vasta omiin kausiinsa.

PS. En ole juurikaan seurannut HIFK:n otteita sitten lokakuun, mutta runkosarjan sijoitus näyttäisi olevan edelleen sama kuin lokakuussa. Sen verran toki tiedän, että kävimme sarjataulukossa neljänsinä, ja että marginaalit ovat pienet. Kiinnostukseni HIFK:n on murjottu ikävän välinpitämättömäksi. Vähän on ontto fiilis.
 

Dragan Dabic

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minusta olisi erittäin fiksua, jos tämän kauden joukkueeseen ei enää hankittaisi vahvistuksia.

Sitten kannattaa saman tien myydä tai vuokrata ainakin Heiskanen, Tyrväinen, Carlsson ja toinen tai oikeastaan molemmat veskat pois. Säästyneet massit ensi kayden jengiin tai vaikka garden-projektiin. Tai hallituksen saunailtoihin ihan sama. Jos luovutetaan, niin luovutetaan sitten kunnolla eikä mitään näennäistä pyristelyä.
 

Vpiiroi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs,
Sitten kannattaa saman tien myydä tai vuokrata ainakin Heiskanen, Tyrväinen, Carlsson ja toinen tai oikeastaan molemmat veskat pois. Säästyneet massit ensi kayden jengiin tai vaikka garden-projektiin. Tai hallituksen saunailtoihin ihan sama. Jos luovutetaan, niin luovutetaan sitten kunnolla eikä mitään näennäistä pyristelyä.
Samaa mieltä, jos ei ole kiinnostusta pelastaa kautta, niin pitäisi yrittää siirtää mm. Malisen, Varakkaan, Petrellin, Lankisen tämän ja ensikauden sopimukset muille joukkueille, koska häviämisellä tässä liigassa ei saa mitään hyötyä. Silloin ainakin saataisiin rahaa vapautettua ensi kaudelle.
( IFK ei kyllä voi oikein tuolle tiellekään lähteä, ilman että julkaisisi heti kovan nimen ensi kaudelle)
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Minusta olisi erittäin fiksua, jos tämän kauden joukkueeseen ei enää hankittaisi vahvistuksia. Minusta olisi jopa toivottavaa, että Salmelainen lataisi panokset vasta omiin kausiinsa.

PS. En ole juurikaan seurannut HIFK:n otteita sitten lokakuun, mutta runkosarjan sijoitus näyttäisi olevan edelleen sama kuin lokakuussa. Sen verran toki tiedän, että kävimme sarjataulukossa neljänsinä, ja että marginaalit ovat pienet. Kiinnostukseni HIFK:n on murjottu ikävän välinpitämättömäksi. Vähän on ontto fiilis.

Ei nyt kyllä... Jos nyt ei tehdä mitään, niin luovutetaan kausi jo puolivälissä. Tässä olisi kuitenkin zäänssejä parilla hyvällä pakkihankinnalla hyvään loppukauteen.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
@Frankie Jos yhtiöön tulee johtaja niin miten todennäköisesti se on, että pystyy parissa kuukaudessa suuntaa muutamaan? Aika erikoista kuvitella, että pari kuukautta riittää ja heti heitetään sukunimi rasittaa vaikka mitään totuuspohjaa tällekään heitolle ei ole. Salmelainen ei ole ollut organisaatiossa kuin pelaajana kun taas Nybari kiersi koko organisaation. Salmelainen itse sanonut, että kädenjälki näkyy kaudella 2019-2020. Naivia ajatella, että muutamassa kuukaudessa pystyy asioita muutamaan.

Salmelaisen resurssit on 0 euroa. Joten aika iso ero Nybarin 3,2 milliin. Ja tuo viimeinen lause vaatimuksista on erikoinen koska organisaatio on sellainen johon halutaan tulla eikä päinvastoin. IFK sanelee ehdot. Kukaan ei ole välikausista puhunut mitään, mutta Everi Ånäsin kirjassa kertoi, että joskus arvioidaan ettei lisäpanostus mitään auta.

Edelleen kannattaa muistaa, että Everi ja Valtanen päättävät taloudellisista linjoista joten ulkopuolinen ei olisi tuonut mitään uutta tähän.
En ole omasta mielestäni suunnan muuttamisesta puhunut vaan selkeisiin puutteisiin reagoimisesta (Mestis puolustus), jota Salmelainen ei ole tehnyt vaikka aikaa on ollut runsaasti. Jos tuonne olisi tuotu esimerkiksi mainituista Wilsonista tai Fraserista jompikumpi niin olisi se automaattisesti parantanut koko jengin peliä, sillä se olisi tarkoittanut Salmelan, Salmen, Varakkaan sekä Tepon vastuun vähenemistä. Samanaikaisesti olisi kolmikosta Kaski, Ulander ja O'Connor saatu enemmän irti, kun em. herrat pystyisivät pelaamaan omaa peliään, eikä varmistelemaan Salmelan, Salmen, Varakkaan sekä Tepon perseilyä. Edelleen tuo 0 euroa on näitä sinun omia tulkintojasi, koska kuten todettua tämän sinun jatkuvasti jankkaamasi Valtasen lausunnon jälkeen lähti Laakso pois jengistä.

Lisäksi tuolla sinun väittämälläsi, että IFKhon halutaan tulla UTJksi väittämän kohdalla ei myöskään ole mitään totuuspohjaa, vai olitko mukana rekrytoinnissa? Se, että joku Valtanen sanoo mediassa hakijoita olleen runsaasti, ei tarkoita mitään. Varsinkin kun valinta tehtiin Köllin ja Salmelaisen välillä, mikä kielii mielestäni siitä, ettei siellä nyt ainakaan ammattilaisia ollut jonoksi asti. Toki voit olla myös oikeassa, että siellä on ollut paljon hakijoita ja joukossa ihan ammattilaisia, joilla on sitten kiinnostus lopahtunut, kun ovat kuulleet IFKn johdon "panostuksista".
 

Iso Paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go IFK
Peli näytti jopa yllättävän hyvältä ennen joulua. Neljä kärkipakkia puuttuu. Jopa viisi kun O`Connor oli pois. Ja nyt Heiskanen jonkun aikaa. Ei perus omanpäänluudat mitään pelisysyteemiä tarvitse, kaksi Ruotsiin tms. menossa olevaa veropakolaista, tyyliin Högström, tänne vaan kuukaudeksi. pariksi. Olisi pitänyt hommata jo ajat sitten.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
@Frankie Jos puolustuksessa olisi kaikki rivissä nii se olisi aika kaukana Mestis puolustuksesta. Finley loukin takapakki myös varmasti tuli yllätyksenä.

Meinaat ettei IFK urheilujohtajan paikka ole halutuin pesti Suomen jääkiekko skenessä? Ja nuo samat asiat lausui myös Staffpoint joka kaikki haastatteli. Tuskin nämä kaksi tahoa tule suoraa paskaa medialle ja faneille kertomaan?

Sitten taas on tämä, että Salmelaisella on käytettävissä Laakson palkka X niin se ei välttämättä kesken kauden riitä ykköskorin pakille. Jos olisin Salmelainen niin en minäkään ensimmäisenä menisi tj:ltä anelemaan budjetin ylitystä jos edeltäjä on sen jo tuhlannut. Sieltä tulee ennen siirtorajaa yksi pakki(ainakin) . Sieltä ei joko ole vielä löytynyt sopivaa tai IFK:n tarjoama korvaus ei ole ollut riittävä.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
@FrankieSalmelainen itse sanonut, että kädenjälki näkyy kaudella 2019-2020.

Voihan sitä yrittää kalastella itselleen jotain tällaista, mutta ainkaan multa ei saa tollasia lupia.

Se jos sinne joku Varakkaan diili jatkuu vielä ensi kaudelle, niin se ei sitä kädenjälkeä miksikään muuta - mun käsityksen mukaan siellä ei ole enää ensi kaudelle jatkumassa Varakkaan ohella kuin Malisen ja Petrellin sopimukset, joita voi pitää sellaisina, mitä Tobias ei ole joko itse tehnyt / mahdollisesti tekisi. Eli täysin marginaalinen määrä pelaajia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös