Uuden aikakauden alku – Lehterän SaiPa aloittaa!

  • 25 867
  • 94

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mitä Lehterä sanoi pressissä?
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Meni heittämällä viime vuosien surkeimpien esitysten top 5:een.....täysin luokaton esitys, mikään osa-alue ei toiminut. Tällaista alkua ei olisi saanut tulla...yhtään taklaustakaan ei kukaan viitsinyt tehdä, no Kunyk toki osui Kerästä päähän...meinasin lähteä katsomaan ensi perjantaina TPS matsin, mutta jos huomenna vedetään vastaava esitys, niin väliin jää...ja tähän on turha sanoa, että "no se oli ensimmäinen peli"...no niin oli, mutta niin se on kaikille muillekin! Eihän nyt vittu voi kotona tollasta puulaakitasoista paskaa esittää!
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Voi se ensimmäinenkin peli olla ohipeli. Eihän tuosta voi mennä kun parempaan. Hieman särähti korvaan uuden valmentajan kommentti Ylen urheiluillassa.. "En mä tiedä mitkä on Saipan arvot..". Periksi antaminen ei taida olla kuitenkaan yksi niistä. Hammasta yhteen ja eteenpäin vaan Lappeenrannassa..
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Kävin katsomassa KooKoo - SaiPa -harjoitusottelun jonka SaiPa vei, mutta kerroin siinä kaverille että: "On siinä Lehtereällä hommaa jos meninaa saada tuon porukan pelaamaan". Katsellaan kauanko siinä menee ja miten käy joukkueelle kuten myös Lehterälle.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Eka kymppi oli saipan lievää hallintaa. Mutta kun syötöt ei osu lapaan, kiekko pomppii lavassa ja karkaa minne sattuu. Koholta loistava syöttö Oksaselle, joka raapaisee kolme metriä yli.
Goodwinilla kaksi paikkaa joista kerran osui. Löfman oli hyvä, kuten koko ketju.
Mitä taklauksiin tulee, niin eihän siellä ole ketään Hakalista, mutta luulisi jonkun edes yrittävän taklata.
 

ahal

Jäsen
Taitaa olla niin, että tuo SaiPan vanha runko ei pysty toteuttamaan sen paremmin Lehterän kuin Santasenkaan suunnitelmia. Illalla nähty koitos oli lähes peilikuva siitä, mitä pitäisi tehdä. Pelirohkeuden tilalla paistoi arkuus. En tiedä mitä sanktioita jengi pelkäsi, mutta samaan muottiin olivat valuneet lähes kaikki ulkkareita myöten.

Vai liekö sitten niin, että viime kausi kosketti niin syvältä isoa joukkoa keltapaitoja, ettei kokemus hevin unohdu. Mutta jotenkin siitä olisi yli päästävä. Olisiko parempi tinkiä uusista suunnitelmista ja palata kiltisti taapäin, pelaamaan aluksi puolustuksen kautta vaikka trappia ja satsata vastaiskuihin. Kiekolinen hallinta ei tällä hetkellä näytä realistiselta. Onnistumisten kokeminen ja jakaminen olisi kultaakin kalliimpaa. Siinä veskarit voivat näyttää mallia, mutta myös Jussin pitää venyä parhaimpaansa. Jonkun olisi nakattava porukka reppuselkäänsä.

Ensi kaudelle sitten isompi tuuletus.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Ihmettelen...

Eli Löfman hyökkäykseen, Carson-Vaakanainen puolustamaan ja Tuohimaa maalille, ja muille kenkää?!

No joo, eihän tuo ollut kovin mieltä ylentävä esitys, pakko myöntää. Arka ja pelokasta kiekollista pelaamista, eikä ilman kiekkoakaan oltu kovin vakuuttavia. Onneksi on runkosarjassa vielä 177 pistettä jaossa.
 

Kavanagh

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
...meinasin lähteä katsomaan ensi perjantaina TPS matsin, mutta jos huomenna vedetään vastaava esitys, niin väliin jää...ja tähän on turha sanoa, että "no se oli ensimmäinen peli"...no niin oli, mutta niin se on kaikille muillekin!

Seuraavan palautuslennon välilaskulla voi Lehterän kätevästi jättää Helsinki-Vantaalle tällä menolla.

Goodwinillä krapulaa tai muuta vaivaa vai miksi ulkomaalaisvahvistusta ei palkittu peliminuuteilla sen enempää?
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No tuskin Lehterää tästä tappiosta voi syyttää. Kyllä siellä pelaajillakin täytyy vastuuta olla, Kunykin taklaus ym. Ei ole Lehterällä helppo työ saada tästä joukkueesta hiottua pudotuspelijoukkuetta mutta miun usko ei silti horju. Nytpä ainakin tietävät mistä voi parantaa.
 

Säilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mistäköhän tuo kommenteissa mainittu arkuus ja pelokkuus on tullut? Haastatteluissa Lehterä on ollut hyvin positiivinen ja jotenkin olin ajatellut että positiivisuus olisi tarttunut myös joukkueeseen. Toki faktaa minulla ei tästä ole.

Pressissä Lehterä kommentoi muun muassa:
"Pelirohkeus ei ole riittävä"
"Jännittäminen johtuu pelosta ja jos on pelkoa ei ole rohkeutta"

Haastattelijan kysymykset ovat voineet johdatella näihin vastauksiin, mutta jos niissä on vähänkään totuuden jyvää, niin miksi joukkueessa on pelkoa ja pelirohkeuden puutetta? Voisi ajatella, että kun joukkueessa on paljon nuoria, potentiaalia omaavia pelaajia, niin nimenomaan odottaisi näkevänsä rohkeutta ja halua ottaa rooiia kun sitä on tarjolla. Kääntyikö tuo mahdollisuus jostain syystä pelaajien mielessä peloksi ja jännittämiseksi? Toisaalta yhden pelin perusteella ei voi tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä näistä asioista.

Torstain Ylen alueuutisissa Lehterä kommentoi näin:
"on asioita, joita ollaan työstetty. Ja ei olla vielä pystytty ottamaan askeleita eteenpäin, jouduttu menemään sivuttain täs vähän aikaa..ja ennen kuin me saadaan ne kondikseen niin me ei voida mennä eteenpäin" - pahoittelen mahdollisia virheitä litteroinnissa. Linkki Ylen alueuutisiin:Yle Uutiset Kaakkois-Suomi 07-09-2017 Klo 18-22 | Yle Uutiset Kaakkois-Suomi | TV | Areena | yle.fi

Alueuutisten haastattelun perusteella tulee mieleen, että jostain syystä pelia/pelitapaa ei ole vielä saatu valmiiksi.

Muokkaus: kirjoitusvirhe
 

Herra Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Faktahan se on että tämä on uusi alku, toki uusi alku voi olla vielä paskempi kuin koko viime kausi. Tai sitten ei. Viime kauden traumat voivat olla niin syvässä, että tämäkin kausi menee penkin alle. Noin puoli joukkuetta on entisiä traumalaisia kuitenkin. Voi mennä jopa monta kautta peräjälkeen päin helvettiä. Onhan niin käynyt monelle muullekin joukkueelle. SaiPan momentum oli Tirkkosen aikaan, nyt se on ohi. Tällä hetkellä noususuunnassa ovat muut suurinpiirtein samankokoisen budjetin omaavat joukkueet (Sport, HPK, KalPa jne.) Paljon pitää tapahtua, että SaiPa tästä tokenee. Toki itse en sinänsä lainkaan kannata SaiPaa menestyksen tai menestymättömyyden takia, vaan verenperintönä. Sitähän eivät nämäkään sattumukset muuta suuntaan taikka toiseen. On silti mukavampi jos omat voittavat, kuin että tulee takkiin. Toisaalta vittuako sille mahtaa!
 

Kavanagh

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lehterän puheissa tuo rohkeudella pelon kiistämisen retoriikka ei kovin vakuuttavalta kuulosta. Rami Summasen "pelätä saa, muttei passivoitua" oli huomattavasti inhimillisempi opetus.
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
Vittu mitä paskaa, miten omissa voi kolista noin helvetisti jos kerta pitsissäkin harjoiteltiin "vain" puolustamista... ei se ainakaan toimi vieläkään ja alivoima on täysi vitsi.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Onko Radke tai Goodwin Carsonista puhumattakaan myynnissä? Loppukauden vuokra Tepsiin voisi olla paikallaan jonkun noiden kohdalla. PSN:n voitte pitää.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllä tämä aikamoista kivireen vetämistä on tällä hetkellä. Mikään ei onnistu. Taipalus vielä loukkasi itseään. Selkeä ykkössentteri joka ottaisi joukkueen reppuselkään puuttuu. Kaikki kunnia Koholle, hieno mies ja kapteeni joka pelaa uhrautuvasti illasta toiseen, mutta ykkössentteriksi hänestä ei enää ole. Kyllä tuolla pitäisi olla selkeä ykköskentän johtohahmo. Ei Kohoa ja Kaksosta voi pitää sellaisina. Herättää paljon kysymysmerkkejä miksi sen ykkössentterin hankinta jätettiin syyskuulle. Sen olisi pitänyt päästä pelaamaan treenipelejä jo elokuussa. Nyt viime tingassa hankittiin vaan joku ja tämä oli nyt seuraus, Kunykille pelikieltoa luvassa, ei helpota jo ennestään vaikeaa tilannetta. Eikö viimekaudesta opittu yhtään mitään????

Ehkä nyt vähäinen harjoituspelimäärä kostautuu. Jos kausi ei ala hyvin niin vähän vaikea odottaa, että se lähtisi missään vaiheessa paranemaan. Ei auta, aikamoista usean tonnin painoisen kelkan vetämistä tämä SaiPan kannattaminen on tällä hetkellä. Mutta minkäs teet. SaiPaa silti kannatan. Ehkä tämä vielä helpottaa. Toivottavasti.

Tsemppiä silti meidän pojille sinne Kouvolaan!!!!!!!!
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
Onko Radke tai Goodwin Carsonista puhumattakaan myynnissä? Loppukauden vuokra Tepsiin voisi olla paikallaan jonkun noiden kohdalla. PSN:n voitte pitää.

Radke näyttäisi olevan hitaampi ja kankeampi kuin PSN joten ei välttämättä ole teillekään kauheasti hyötyä. Veikkaan että tätä menoa pelaajamyynti käynnistyy ennen joulua ja sitten voi taas Tersa ja MEk hykerrellä tyytyväisinä miten tehtiin taas voitollinen tulos kaikesta huolimatta.
 

IceMaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trashers, Flyers
Onko Radke tai Goodwin Carsonista puhumattakaan myynnissä? Loppukauden vuokra Tepsiin voisi olla paikallaan jonkun noiden kohdalla. PSN:n voitte pitää.

Vaikka en SaiPa -fani olekaan, enemmän puolifani, vastaan silti. Radke pikku hiljaa on valmis. Mahtava laukaus, mutta luistelusta tulee mieleen nuori Jonne Virtanen. Jotenkin tuli Toni Rajala mieleen kun hankinta julkistettiin. Rajala oli sentään samaan sarjaan lähtiessä huippuluistelija, mutta palasi takaisin kankeana.

Todennäköisesti Radke parantaa ja kun hänelle saadaan tarjoilu kohdilleen, niin maaliverkko heiluu.

Tänään SaiPa herätti jo toiveita, mutta tyhmät jäähyt ja ihmeelliset jäähyt käänsi pelin KooKoolle. Lisäksi ylivoimaa ei ole harjoiteltu tai sitten ei osata. Uskomatonta seisoskelua.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Meinasin jo kirjoittaa pitkän viestin avautumista mutta annetaan olla. Ei voi ku parantaa, siitä on sentään helppo lähteä ylöspäin. Harmi vaan kotiyleisön kannalta, ja se näkyy pelaajabudjetissa ensi kaudella.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Olen tietoinen asiasta ja eläkesuunnitelmani on rakennettu sen varaan.

Alku ainakin oli sellainen, että ehkä kannattaa vielä miettiä jotain muutakin eläkerahastointisysteemiä....
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös