FC Barcelona 2017–2018 – Valverden aikaan

  • 176 215
  • 917

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Tasoero ei ehkä ollut ihan niin suuri kuin mitä valotaulu näyttää, mutta jäljessä oltiin. Nyt on tietysti vasta elokuu, mutta on kyllä melko huolestuttavaa, että useat yksilöt alisuorittavat samaan aikaan, eikä joukkue toimi kokonaisuutenakaan - eli ei olla edes lähellä sitä, mitä tästä sinänsä vajavaisesta miehistöstä voisi saada irti. Kauempana kuin viime kaudella. Tämä kuulostaa valmennukselliselta ongelmalta. Onko sitten kyse siitä, ettei Valverde ole vielä saanut ajatuksiaan läpi (tai seuran yleinen tilanne vie joukkueen ajatuksia pois olennaisesta), tai että Valverde ei tulekaan saamaan otetta tästä joukkueesta? Se olisi melkoinen katastrofi. Nyt jopa paikallinen lehdistö on ryhtynyt kirjoittamaan kriittisesti - tosin lähinnä pelillisestä suorituksesta, johto näyttää edelleen saavan olla melko rauhassa. Sportilta tuli kyllä kolumnissa jotain sinnekin suuntaan.

Jos vielä Suarezin ja Piquen loukkaantumiset ovat pitkäaikaisia, saattaahan tässä olla melkoinen suo edessä. Ilmeisesti olisivat kuitenkin pikkuvammoja.

Sekin muuten selvisi, miksi Paulinho hankittiin. Fanit pyysivät Paulo Dybalaa ja Coutinhoa, ja Bartomeu päätti tehostaa: otetaan molemmat yhdistettynä! (Linkki kuvaan MD:n sivuilla.)
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Tässä alakulossa täytyy yrittää muistaa, että Supercupissa nähty Barca on täysin eri kuin Coutinholla ja Dembelellä (ja tietysti Paulinholla!) vahvistuva Barca. Keväällähän Neymarin kanssa riitti oikein hyvin Realia vastaan, joka ei koko kaudella pystynyt meitä voittamaan. Coutinho&Dembele > Neymar.

Itse en usko että Barca saa kummastakaan kauppoja tehtyä. Lisäksi Dembelen kohdalla arveluttaa mikä se taso tai kehitys oikein lopulta uudessa ympäristössä olisi? Jäätävän potentiaalilisän joutuisi ainakin maksamaan. Kyseessähän ei ole mikään case Neymar jolla oli siirtonsa aikoihin jo lyödä pöytään melkoiset statistiikat esim. Brasilian maajoukkueesta.

Neymarin päätös lähteä Pariisiin oli kutakuinkin pahinta mitä saattoi tapahtua. Jenkkikiertueella joukkue teki 6 maalia joista silloin juupas/eipäs/jään/en jää leikkiä pelanneen Neymarin siivu oli 3+2. Gampperia en kyllä pysty laskemaan peliksi jolla olisi ollut minkäänlaista kilpailullista arvoa, kuten kaikki tietää sen ideologia oli tänä vuonna toinen. Ei se hirveän hyvältä näytä jos ns. oikeissa treenipeleissä/peleissä ollaan väännetty 2 maalia joihin jo lähtenyt Neymar ei ole ollut osallisena. Näistäkin toisen Leo iskenyt pilkulta.
 
Viimeksi muokattu:

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Suarez on nyt sitten kuukauden poissa. Silviisii. Messi voinee pelata siis muutaman seuraavan matsin yksinään, katsotaan miten käy. Ja Paulinho esitelty. Synkkä vuorokausi ollut kyllä...
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Suarez ilmeisesti 4-5 viikkoa sivussa. Onneksi Messin reppuselässä on tilaa.

Vahvasti menee.

edit. hidas
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
FF2 puolella nimimerkki Aquel kirjoittelee seuraavaa:

Jotkut puhuvat välikaudesta. Barcelonassa ei ole varaa välikausiin. Ei urheilullisesti eikä poliittisesti. Käytännössä jos vahvistukset jäävät Blaugranalta hankkimatta tältä kesältä - kaikkien vahvistuksien isää Paulinhoa lukuun ottamatta (ja Semedoa) - tarkoittaa se sitä, että seurajohto käytännössä tällä ilmoittaa kannattajille ja koko muulle jalkapallomaailmalle tämän kauden olevan urheilullisesti välikausi. Se olisi nykyisen seurajohdon itsemurha. Sillä saattaisi olla kauaskantoisempiakin seurauksia, sillä esimerkiksi Messi ei ole Bartomeun heinäkuun valheellisista puheista huolimatta vielä allekirjoittanut uutta sopimusta, eli halutessaan Kirppu on tammikuusta alkaen vapaa siirtymään ilmaiseksi minne tahansa, jos hän ei allekirjoita uutta sopimusta.

Se tästä enää puuttuisi, että Messillä tulisi mitta täyteen tätä puuhastelua ja nostaisi kytkintä. Ei kai sentään, mutta vahvaa tekemistä taas siellä piippuhyllyllä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Nauraisin paskaisesti jos Messi siirtyisi vuoden päästä Real Madridiin.
 

Ralph

Jäsen
Se tästä enää puuttuisi, että Messillä tulisi mitta täyteen tätä puuhastelua ja nostaisi kytkintä.
Myös Iniestalla loppuu sopimus, jos siis Messi ei ole sopimusta tehnyt. Siitä jos molemmat karkaa, niin on Barcelonassa mietinnän paikka.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Myös Iniestalla loppuu sopimus, jos siis Messi ei ole sopimusta tehnyt. Siitä jos molemmat karkaa, niin on Barcelonassa mietinnän paikka.
Mourinho voisi ottaa omat pojat siipien suojaan Manchester Unitediin. Mouhan on saanut paljon valmennusoppia vuosien aikana Barcelonassa, joten omat pojat kasaan ja kaverit Manchesteriin. Eiköhän nuo rotaatioon mahtuisi johonkin cupin peliin. Hymiö.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Sillä saattaisi olla kauaskantoisempiakin seurauksia, sillä esimerkiksi Messi ei ole Bartomeun heinäkuun valheellisista puheista huolimatta vielä allekirjoittanut uutta sopimusta, eli halutessaan Kirppu on tammikuusta alkaen vapaa siirtymään ilmaiseksi minne tahansa, jos hän ei allekirjoita uutta sopimusta.
Onkohan tämä ihan faktatietoa? Barca kuitenkin ilmoitti tuosta Messin jatkosopimuksesta erittäin näkyvästi kaikissa viestintäkanavissaan. 5.7. on julkaistu Barcan omilla nettisivuilla uutinen uudesta jatkosopimuksesta, jossa tosin mainitaan, että sopimusta ei ole vielä allekirjoitettu vaan tämä tulee tapahtumaan "in the coming weeks, when Messi returns to the team for pre-season training".

Sanamuoto tosiaan jättää tilaa spekulaatiolle ja salaliittoteorioille. Melkoisen härskiä touhua Barcan johdolta, jos tällainen juttu vuodetaan julkisuuteen (ja vielä hehkutetaan täysillä omissa somekanavissa) ennenaikaisesti pyrkimyksenä manipuloida mediaa ja kannattajia. Onko tässä siis kyse jostain Barcan sisäisestä valtataistelusta ja Bartomeun pyrkimyksestä saada itselleen positiivista medianäkyvyyttä? Mitä Barcelonan paikallismedia on asiasta kirjoittanut viime aikoina?
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Mouhan on saanut paljon valmennusoppia vuosien aikana Barcelonassa, joten omat pojat kasaan ja kaverit Manchesteriin. Eiköhän nuo rotaatioon mahtuisi johonkin cupin peliin. Hymiö.
Eiköhän, kun Lukaku ja Rashford jatkavat kentällä siitä mihin Realia vastaan jäivät. Hymiö.
 

BaronFIN

Jäsen
Niin hieno pelaaja kuin Iniesta onkin, niin karu totuus on, että harmaantuvana hänestä ei ole kyllä enää menestyvän Barcelonan moottoriksi vaikka taidot olisivat kohdillaan. Barcelonan viime kaudella esiintyneet keskikentän etäisyysongelmat osin johtuivat Iniestan hitaudesta, joten jos jalka ei enää nouse, niin se ei enää nouse.

Sitä suuremmalla syyllä Barcelonalla taitaa olla edessään isompikin remontti jos vielä Messi aikonee rahastaa itsensä vapailla markkinoilla tammikuussa. Olisi kyllä megaluokan pommi jos näin kävisi. Itse olen ollut siinä uskossa, että Messin sopimusasioissa Barcelonalla ei yksinkertaisesti ole varaa sattumalle, mutta jos uutta sopimusta ei ole allekirjoitettu ja Neymar lähtenyt, niin mitä se Messi tuossa tilanteessa enää edes pohtii? Itse henk. koht. katsoisin kaikki kortit tammikuussa ja sitten vasta tekisin jatkosopimuksen (jos tekisin).
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
On pakko kysyä tuosta Barcan taktiikasta Coutsin hankkimiseksi Poolista.

Barca teki perjantaina Poolille uuden tarjouksen, vaikka Pool oli kertonut sen olevan turhaa. Tarjous oli huhujen mukaan £118m, josta Barca maksaisi £82,2m viidessä vuodessa osina. Loppu olisi kaiketi add onseja joidenkin kriteerien täyttyessä. Tämä tarjous on jo itsessään melko humoristinen, jos seura on vakavasti hankkimassa pelaajaa.

Loppuhuipennus on se, että Barca on kertonut Poolille vetävänsä tuon tarjouksen pois, jos Pool ei hyväksy sitä sunnuntai-iltaan mennessä! Melkoista touhua.

Pitääkö Barca Poolin puku-ukkoja ihan idiootteina, vai onko tämä jotenkin maan, tai seuran, tapa toimia? Toinen kertoo, etteivät myy pelaajaa, mutta silti tehdään uutta tarjousta, joka on täysi vitsi, kun ottaa huomioon Neymarin maksaneen kerralla Barcan tilille n. £200m. Sitten vielä päälle uhataan vetää tarjous pois, jos sitä hyväksytä lyhyehkössä ajassa. Ymmärrän kyllä Barcan tilanteen ja ikkuna lähenee jo loppuaan. Monella muullakin on vielä hankinnat vaiheessa, joten ei Barca tässä mielessä ihan uniikissa tilanteessa ole kaikki Euroopan isot sarjat huomioiden.

Erikoinen veto silti ja ensimmäinen ajatus oli, että mitähän vittua! Kai tälle toiminnalle joku järkevä tai looginen selitys löytyy, mutta vaikuttaa ihan huhtikuun ensimmäisen päivän jutulta.
 

Petri1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
On pakko kysyä tuosta Barcan taktiikasta Coutsin hankkimiseksi Poolista.

Nämä ovat näitä. Myös ESPN uutisoi 4 päivää sitten Marco Asension agentin sanoneen, että mies oli kesällä 2014 lähellä siirtyä Barcelonaan. Talousvaikeuksissa rypevä Mallorca oli halunnut Asensiosta kertamaksuna pyytämänsä 4,5 miljoonaa, mutta Barcan johto oli torpannut tämän ja sanonut, että "Ei pysty", ja tarjonnut sen sijaan 2,5 miljoonaa heti ja 2 miljoonaa myöhemmin, jolloin siirto kariutui. 3 kuukautta myöhemmin Barca muutti mielensä, mutta Asensio oli jo siirtynyt Realiin, 3,9 miljoonan kertamaksulla.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Tuleehan niitä hyviäkin uutisia vihdoinkin, kun Katalaani-lehdet kertovat Serin olevan tulossa Barcaan lähi päivinä (ulos-ostohinta 40 milliä). Nyt meillä on vihdoinkin se "uusi-Xavi" jota joukkue on huutanut kaikkein eniten legendan lähdön jälkeen.
En ymmärrä miksi kauppa tehtiin vasta nyt, eikä heti kun toivo Verrattista meni, mutta parempi että myöhään kuin ei milloinkaan. Meni vaan tärkeää sopeutumis aikaa ja training camp mieheltä ohi.

Muuten saako Seri nyt edustaa Barcaa CL:ssä, kun kerkesi jo karsintoja pelaamaan Nicen paidassa? Taas melkoista perseilyä Bartomeulta, jos vitkuttelun takia ei saada miestä herkkusieni kentille.
 
Viimeksi muokattu:

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Toivottavasti tulee. Tähän mennessä "ihan näinä päivinä vahvistuvia" kauppoja tältä kesältä - ajalta joskus aikaa sitten - on jo mm. Coutinho, Martinez, Dembele...

Messin Instagram-seurauksistahan on taas saatu kiva siirtohuhumylly päälle, kun lisäsi listalle M. Cityn. No, vähän painetta taas johtoportaalle...

Tänäänhän käynnistyy liigakin meidän osalta, ja kai sitä kaikesta huolimatta toivoo, että kelkka kääntyisi sen verran että otetaan 3 pistettä. Vastassa siis Betis kotona, sivussa Suarezin ja Iniestan lisäksi Rafinha, mutta Pique ilmeisesti pelikunnossa. Avauksessa lienevät mm. Alcacer ja S.Roberto. Terrori-iskun uhreja muistetaan Camp Noullakin. Jospa tuosta kauheudesta kerättäisiin vähän sisua.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Muuten saako Seri nyt edustaa Barcaa CL:ssä, kun kerkesi jo karsintoja pelaamaan Nicen paidassa? Taas melkoista perseilyä Bartomeulta, jos vitkuttelun takia ei saada miestä herkkusieni kentille.

Saa pelata. Tämän playoffkierroksen jälkeen vasta seura menee lukkoon eli lohkovaiheesta eteenpäin ei voi enää edustaa muuta toista seuraa.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Suhteellisen vaivaton 2-0 voitto Barcalle. Eihän tuo mitään ilotulista ollut, mutta tärkeää, että saatiin ehjä avaus kaudelle. Kun Messin soolot jättää pois niin eipä Barcalla paljon hyökkäyspeliä ollut. Oikeastaan parhaiten tulitukea antoi Semedo ja Alba nousuillaan. Deulofeulta myös loistava kaksi minuuttinen ja oli järjestelemässä molempia maaleja. Muuten ei kyllä mitään erityismainintaa otteillaan saa. Pacosta ei tuntunut olevan tänää mitään hyötyä. Hauska yksityiskohta oli, että Messillä ei ollut tänään kyllä tähdet kohdillaan kun puhutaan viimeistelystä. Ensimäisessä Betisin omassa maalissa senteistä kiinni, ettei päässyt jo maalintekotilastoihin, sen lisäksi kolme(!!) tolppaa, pari kertaa aivan tolpan vierestä ohi ja kertaalleen pusku ohi takakulmasta. Ehkä se ensi pelissä sitten aukeaa. Messin otteiden lisäksi suurin plussa täältä Semedolle joka kipitti erinomaisesti täydet 90min. Macheranolta myös yksi erittäin tärkeä pallonriisto Betisin läpiajossa, jonka vastahyökkäyksestä Roberto iskikin 2-0 maalin. Ilman tuota pelin kuva olisi voinut olla toinen.
 

Anonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, FC Barcelona
Noniin, La Liga on pyöräytetty käyntiin ja ihan vakuuttava 2-0 voittohan sieltä tuli. Kaiken tämän negatiivisuuden keskellä hyvä nähdä paljon positiivista rikkinäisessä Barcassa Suarezin,Piquen ja Iniestan poissaollessa. Hieman omia näkemyksiä muutamasta pelaajasta tämän iltaisen esityksen perusteella:

Nelson Semedo oli loistava! Älytön juoksumäärä, 5-10 minuuttia meni, kunnes otti täysin roolinsa haltuun oikeana laitapakkina. Pelasi hyvin alas, mutta etenkin ylöspäin. Tämä oli viime kaudella juuri se "puuttuva palanen" Barcan joukkueessa Roberton häärätessä väärällä paikalla. Miehessä on nopeutta ja taitoa vaikka muille jakaa, mutta ainakin itselle tuli hieman yllätyksenä tuo järjetön juoksumäärä. Mikä lie lopullinen kilometrimäärä, kun jo tunnin kohdalla grafiikka näytti juostuksi matkaksi 10,5 km?

Sergi Robertolta myös vahva peli. Keskikentällä pääsee käyttämään parasta osaamistaan, pelasi hyviä 1-2 yhdistelmiä Messin kanssa. Maali kruunasi illan. Nyt huolettaa se 40m ulososto-hinta entistä enemmän...

Samuel Umtiti on tällä hetkellä Barcelonan paras toppari mielestäni. Todella varmaa pelaamista ja vaikka Massella ei enää jalka riitä toppariksi, pystyi Umtiti pitämään topparilinjan loistavasti kasassa. Positiivisin Barcelonan hankinta miesmuistiin!

Gerard Deulofeu
väläytteli taitojaan harjoituskaudella muutamaan otteeseen, ja tänään jatkoi siitä mihin viimeksi jäi. Syöttöyritys Messille ohjautui Toscan jalan kautta maaliin, ja 2-0 osumassa hieno riisto ja malttoi katsoa Roberton mukaan takaviistosta tarjoillen namupassin tyhjään maaliin.

Messi oli kyllä kovan onnen soturi. Kolme tolppaa, pusku 20cm ohi, vapari maalin katolle jne... joinain päivinä vaan ei osu. Joku 10 laukausta kertoo kyllä valtavasta kontribuutiosta hyökkäyspäähän, jälleen kerran. Vaparitkin olivat erinomaisia, kuten viimekauden alkupuoliskolla!

Jos nyt pitää risuja jollekin antaa, niin valitettavasti Paco Alcacer jatkoi siitä mihin viime kaudella jäi, eli juoksi näkymättömänä kentällä, osallistumatta juuri mihinkään. Ei oikein mitään näkyvää koko 80 min aikana, mitä kentällä viihtyi.

Joka tapauksessa, tästä on ihan kiva lähteä tuleviin kamppailuihin, vaikkakin Real Betis ei kummoista haastetta kyennyt antamaankaan. Ehkä hyvä että kohdattiin heidät jo heti alkukaudesta.
 

Soolo

Jäsen
Lyhyet havainnot liigakauden avauksesta:

- Semedolta todella lupaava ja kypsä esitys tänään molempiin suuntiin, meni tuolla luultavasti Valverdenkin kirjoissa ykkösvaihtoehdoksi oikean pakin tontille. Vahvistaa joukkuetta erityisesti nopeudellaan, mutta myös taidot ja pelikäsitys näyttivät olevan riittävän korkealla tasolla. Tätä on todella kaivattu ja toivottavasti jatkaa näitä otteita.
- Jokapaikanhöylä Sergi Roberto pelasi hyvän matsin Iniestan paikalla. Keskikentän tilanne tulee muuttumaan vielä paljon Paulinhon, Serin ja ehkä myös Coutinhon tulon myötä. Vähän pelkään miten Sergin peliajan tulee lopulta käymään, mutta toivon mukaan peliajat jaetaan esitysten perusteella.
- Vähän liikaa taas haettiin Messiä. Tuntuu että muut pelaajat eivät edes yritä maaleja kuin aivan avopaikoista ja muuten katsotaan vielä siirtoa Leolle.
- Paco oli täysin turhan oloinen tässä pelissä. On varmasti hankala pelata strikerina kun kaikki hakee syötöillään kuitenkin Messiä.

Kuitenkin, tällä hetkellä joukkue pystyy kaatamaan keskikastin Betisin melko vaivattomasti kotonaan, joten aivan suossa ei todellakaan olla.
 
Viimeksi muokattu:

Marquez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Aloitetaan tällä: vaikka tunteet Neymaria kohtaan ovat tällä erää melko viileät, tässä on helppo seistä hänen takanaan, nimittäin lausunnossa Barcelonan johdosta: "He ovat ihmisiä, jotka eivät ansaitse olla Barcassa. Barcelona ansaitsee paljon enemmän, ja kaikki tietävät sen." Lisäksi joukkueesta: "Toivon että asiat menevät paremmin Barcalla ja että he pystyvät rakentamaan kilpailukykyisen joukkueen", ts. nyt se ei ole kilpailukykyinen. MD:n sivuilla on video haastattelusta ja Ilta-Sanomilla pätkä suomeksi, mutta tässä ydin jo olikin. Melko painavasta suunnasta kanta, joka tässä on vahvistunut kannattajien keskuudessakin. Neymar ainakin tuntee äijät joista puhuu, vaikka toisaalta hänellä voi olla omat syynsä olla tykkäämättä heistä.

Eilinen peli oli tosiaan vähän parempi. Vaikka tasoitus meinattiin antaa (paljon muita paikkoja Betisillä ei sitten tainnut ollakaan), voittajasta tuskin olisi jäänyt epäselvyyttä, sen verran edellä oltiin. Vain huono tuuri etenkin kolmen tolpan Messillä esti lisämaalit. Paljon oli Messi kaikessa mukana, vaikka kai oli tiedossa, että hänen pysäyttämisensä olisi voinut jättää Barcelonan melkoisin vaikeuksiin. Parannettavaa on laukausten saamisessa maalia kohti, joskin tosiaan Messin kolme tolppaahan näkyvät tilastoissa ohilaukauksina. Prässiäkin voi vielä kehittää, sillä vastustajan syöttöprosentti nousi melkein yhtä korkeaksi kuin Barcelonan. Tietyssä mielessä tämä oli omien kasvattien nousu muutaman pelaajan ollessa poissa, ainakin hyökkäystehoissa. Positiivista myös, että muutaman pelaajan suoritus näytti nyt aiempaa paremmalta ainakin tämän tason vastustajaa vastaan - heitä onkin yllä jo nostettu esille. Parempia mittareita odotellessa. Tässä tilanteessa voi tosin olla hyvä, että etukäteen kaikkein kovimpia vastustajia ei ole tulossa eteen vielä moneen viikkoon. On vielä siis aikaa kehittää hommaa, mutta siinä pitää silti ottaa koko ajan myös pisteitä.
 

Heltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, LA Lakers
Tuleehan niitä hyviäkin uutisia vihdoinkin, kun Katalaani-lehdet kertovat Serin olevan tulossa Barcaan lähi päivinä (ulos-ostohinta 40 milliä). Nyt meillä on vihdoinkin se "uusi-Xavi" jota joukkue on huutanut kaikkein eniten legendan lähdön jälkeen.
En ymmärrä miksi kauppa tehtiin vasta nyt, eikä heti kun toivo Verrattista meni, mutta parempi että myöhään kuin ei milloinkaan. Meni vaan tärkeää sopeutumis aikaa ja training camp mieheltä ohi.

AS lainaa L'Equipea jutussaan, jossa kertoo että Serin 40miljoonan ulosostohinta on umpeutunut jo kuukausi sitten ja jos Barca haluaa pelaajan niin nyt pitäisi maksaa paljon enemmän. Tämä ei kyllä yllätä yhtään, kun ottaa huomioon nykyisen johdon puuhastelijat.
Seri: Barcelona target's 40m-euro buy-out clause has expired - AS.com
(Linkki vie AS:n sivuille)
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
AS lainaa L'Equipea jutussaan, jossa kertoo että Serin 40miljoonan ulosostohinta on umpeutunut jo kuukausi sitten ja jos Barca haluaa pelaajan niin nyt pitäisi maksaa paljon enemmän. Tämä ei kyllä yllätä yhtään, kun ottaa huomioon nykyisen johdon puuhastelijat.
Seri: Barcelona target's 40m-euro buy-out clause has expired - AS.com
(Linkki vie AS:n sivuille)

Serillä ja Nicellä ei ole ns. virallista ulosostohintaa sovittuna, koska Ranskassa sellainen ei ole mahdollista, vaan kyseessä on ollut eräänlainen herrasmiessopimus siitä, että jos 40M€ sopimus tulee, niin Nice myy Serin.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Serillä ja Nicellä ei ole ns. virallista ulosostohintaa sovittuna, koska Ranskassa sellainen ei ole mahdollista, vaan kyseessä on ollut eräänlainen herrasmiessopimus siitä, että jos 40M€ sopimus tulee, niin Nice myy Serin.

Onkoha tuossa herrasmiessopimuksessa joku takaraja minkä seura on määritellyt? Jotenkin luulisi, että seura ei halua myydä, vaikka siirtorajan viimeisenä päivänä ilman, että hinta korottuisi, koska viime hetkellä joutuu itsekin maksaamaan korvaajasta ylihintaa todennäköisesti. Vittu jos tämäkin nyt suhmuroitiin.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Onkoha tuossa herrasmiessopimuksessa joku takaraja minkä seura on määritellyt? Jotenkin luulisi, että seura ei halua myydä, vaikka siirtorajan viimeisenä päivänä ilman, että hinta korottuisi, koska viime hetkellä joutuu itsekin maksaamaan korvaajasta ylihintaa todennäköisesti. Vittu jos tämäkin nyt suhmuroitiin.

No sosiaalisessa mediassa liikkuu tieto tuosta päivämäärästä, joka olisi tosiaan mennyt umpeen. Eli teoriassa ainakin tämäkin diili saatin sössittyä tuolla hinnalla. Mahdollista on toki vielä, että summa oliisi tuo 40M€, mutta mahdollista on sekin, että Seristä maksetaan suurempaa summaa, koska Nicekin tietää Barcelonan ahdingon ja kiristyskeinot ovat kaikki heidän puolellaan.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Tässä alkaa tulla kiire. 22.päivä jo menossa kuluvaa kuuta eikä diilejä näytetä saavan aikaan. Jokainen päivä, mitä tässä odotellaan vaikeuttaa joukkueen valmistautumista seuraaviin peleihin, koska joukkue ei pääse treenaamaan niillä pelaajilla, joiden varaan tätä kautta lasketaan vahvasti. Nykyrosteri ei riitä millään ja nyt on pakko maksaa vaaditut summat eikä jäädä kitsastelemaan muutaman miljoonan vuoksi. Liverpool suututettiin todenteolla ja Coutinho-diiliä ei saada aikaan. Tämä voi olla myös siunaus, sillä Seri sopisi pelillisesti paremmin Barcelonan tarpeisiin, mutta Dembele pitäisi ehdottomasti saada signattua pian. Neymar jätti ison aukon laitapelaajiin ja se pitää pystyä paikkaamaan. Deulofeu aloitti hyvin, mutta laitahyökkääjän tontille tarvitaan ehdottomasti lisävoimaa.

Odotellaan. Edelleen..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös