• 101 621
  • 1 171

cottonmouth

KooKoo & Philadelphia Flyers
Outoa että on tähänkin kauteen onnistunut 15 maalia tekemään, vaikuttaa nimittäin kohtalaisen paskalta tällä hetkeltä.

KooKoo oli tällä kaudella niin huono, että Kantolakin pääsi pätemään... Kouvolaan ne maalit jäivätkin eli nyt kolmastoista peli HIFK:ssa ja maaleja yksi.

Roger Moore

Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
No näin näytti olevankin kun äsken tarkistin. Silti ihan kova suoritus noinkin vaikeasti pelaavalta kaverilta.

nummenkallio

KooKoo

Kantola teki maalinsa pääosin syyspuolella. Tämän vuoden puolella hyytynyt pahasti.

thnninen

Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Jos tepsi ei lakkaa hautomasta kiekkoa omassa päässä niin IFK kyllä vie tänään. 4. Erässä ihan turhaa omissa pyörimistä minuuttikaupalla kun sitä kiekkoa ei laitettu ajoissa liikkeelle.

Joona D

HIFK ja Boston Bruins
Meneeköhän pitkäksi. Kyllä sydän hyppi kurkussa aina kun oli Tepsillä paikkaa...Parhaimmillaan homma oli kyllä hyvin IFK:n hallussa. Jännät paikat.

Turnipsi

TPS

Juurikin näin, toki HIFK myös karvaa korkealta nyt, joka aiheuttaa omat ongelmansa Tepsin pakeille.

TPS
HIFK:n jatkoerä kokonaisuutena, mutta TPS:llä ehkä parhaat yksittäiset paikat. Jännäksi menee, hyvää viihdettä ollut. Siitä tietää, että tasainen peli loppujen lopuksi ollut, kun kummankaan voitto ei tunnu ajatuksena vääryydeltä.

thnninen

Näinhän ne tekee, mutta monta tilannetta tuossa oli jossa täysin paineettomassa tilassa jäätiin odottamaan kunnes se karvaus ehtii kohdille.

cottonmouth

Noh, miten sen nyt ajattelee; 25 ensimmäistä peliä Kouvolassa toi seitsemän maalia ja seuraavat 25 peliä samat seitsemän osumaa. Tämän vuoden puolella 15 peliin neljä maali (0,27/ottelu) verrattuna syyspuolen kymmeneen 35 matsissa (0,29/ottelu). Nämä siis KooKoo-paidassa.

Nashpre

HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
TPS tehnyt yhden ylivoimamaalin, joten ei sekään mitenkään häikäissyt ole näissä playoffeissa.
No mutta näyttää ainakin vaaralliselta näin vastapuolensilmin. En usko punaisten yv:een näyttävän teidän silmin kovin vaaralliselta. :D

archieG

HIFK, Slavia Praha
Seurantaan vasta jatkoerässä ja olin valmistunut massiiviseen teiniangsti provoamiseen. Vaan ei, täällähän on ihan asiallista kommentointia.

KooKoo

Sellainen mielikuva oli, että syyskaudella maaleja syntyi ainakin tasaisemmin. Olikohan sitten tämän vuoden puolella joku matsi, missä teki useammankin.

Blöö

Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Ja nyt kun monella on formuloiden vuoksi otettuna C-More, niin sieltäkin tulee lätkää. Malmö-Växjö kolmas erä alkoi just, tilanne 1-1.