Peliesitykset kaudella 2016–2017

• 592 519
  • 4 204

Stigu

Törmänen on viime kädessä vastuussa ylivoimasta kyllä, mutta jotain rajaa nyt taas, eihän päävalmentajaa voi herranen aika syyttää siitä että joku O'Connor tulee hyökkäysalueelle ja kiskaisee pakin paikalta kiekon suoraan keskelle vastustajan paitaan josta 2-0 hyökkäys.
Toi ylivoima on mielestäni isoin osoitus siitä, ettei Törmänen usko harjoituksen voimaan. Kannattaa katsoa muiden jengien ylivoimia, sieltä löytyy 2-5 variaatiota jokaiselta muulta jengiltä. IFK:lta en ainakaan itse ole löytänyt mitään YV-kuviota.

Se ettei YV:tä ole harjoiteltu (tarpeeksi), merkitsee sitä, että pelaajat itse ideoivat "on-the-fly" YV-kuviot. Siinä vaiheessa kun YV ei kulje, niin kumpi on parempi mailaa puristavan pelaajan kannalta: se että hänellä (ja muilla neljällä pelaajalla) on takaraivossa pari kolme vaihtoehtoa kiekon kanssa, vai se, että hän on täysin oman intuitionsa varassa?

Noi YV-takaiskut ovat vain kirsikka kakun päällä. IFK on Liigan paskin YV-joukkue sekä runkkarissa että pleijareissa. Tuosta voi syyttää halutessaan huonoja hankintoja, loukkaantumisia, huonoja yksittäisiä yksilöiden ratkaisuja, ym. mutta iso kuva on se ettei YV:tä ole selvästikkään harjoiteltu tarpeeksi. Eihän vittu saksan kieltä, differentiaaliyhtälöitä tai balettitanssiakaan opita intuitiolla vaan harjoittelemalla.

Le Banner

Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
TPS ei esittänyt mitään ihmeellistä nyt kotonaan. Kaksi virhettä ja kaksi maalia omiin. Maanantaina ei kahta sanaa kumpi vie.

douppi

HIFK, Liverpool
Surullista. Olis ollu vielä viimeinen zäänssi tulla peliin, mutta huikea yv näytti kynnettömyytensä taas kerran. Kiitos vaan.

#71

Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Melkein sanattomaksi vetää tuo esitys. Täysin voitettavissa oleva matsi ja jokainen pienikin mahdollisuus kääntää peli heitettiin surutta mereen. Noh, kyllä musta silti tuntuu että tää voi sarjan edetessä kääntyä meille, sillä tepsin pelillinen käyrä ei vaikuta kulkevan ylöspäin. Mutta parempia erikoistilanteita se vaatii, eikä rehellisesti sanoen mikään viittaa parannukseen sillä saralla.

Pärde

HIFK, Colorado Avalanche
Mä en nyt oikein tiedä, mitä ajatella tästä illasta. Tuntuu, ettei TPS esittänyt oikein mitään ja homma oli siihen uskomattoman löysään ylivoimaan saakka ihan hallussa, tasoitus oli vain ajan kysymys. No, maanantaina on uusi peli eikä tällä voitolla saanut kuin yhden kiinnityksen.

Lasse#11

HIFK
Saako tänään antaa paskaa juhikselle ja johanssonille, miltä tilastot näyttävät, vai löytyykö joku tilasto joka kertoo heidän pelanneen vaatimustasollaan? -3 taitaa olla molemmat herrat ja jälleen luokatonta hiihtelyä.

Ei me tätä sarjaa kairata himaan, jos kärkiukot pelaa tuolla tasolla ja ylivoimalla maaleja ei voi odottaa kuin omiin.

#32

IFK,Datsjuk, VPeltonen,Liverpool, RealMadrid
Tuo ifkoon yv näyttää siltä, että pelataan vaan aikaa, että vastustaja ei tee av-maalia! Olen käsittänyt niin, että yv:llä pyritään tekemään maali laukomalla niin pirusti!

Stigu

Mä näin kyllä pelin niinkuin Liigastudiokin: IFK oli kaikessa pikkaisen jäljessä TPSää. Ainoat valonpilkahdukset oli taas kerran flow-vaiheessa: Tokan erän 4 viimeistä minuuttia ja isoja paljoa kolmannesta erästä.

Mutta ihan viihdyttävä pelihän tuo oli. Ja vihdoinkin Turkuhallissakin oli fiilistä.

Vpiiroi

HIFK, Toronto Maple Leafs,
Kyllä IFK oli tänään aivan sairaan huono ja ansaitsi tappion. Tuntuu että joka tilanteessa pyörä keksitään uudestaan ja pelaajilla ei ole mitään ennaltasovittuna. Lisäksi tehdään toki joka pelissä hurjat määrät helppoja virheitä.
Maanantaina taas uusi mahdollisuus, mutta kun peli on noin sekaisin, niin vastustaja saa joka pelissä hurjan määrän paikkoja ratkaista ottelun.

JHag

HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Aika hyvin HIFK haki lopussa lisää maaleja ja kovensi myös taklauspeliään - siitä propsit. Outo olo, koska TPS olisi ollut voitettavissa, mutta eihän jääkiekon historia tunne sellaisia tapauksia, että joukkue, jonka yv-pelissä täytyy pelätä vastustajan av-maalia, olisi paras seitsemästä -sarjoja pätkäissyt. Erikoistilanteiden merkitys on älytön. Olen ihan vakavissani, että yyvee pitäisi edes muutaman kerran kokeilla Åstenin ja Tammisen ympärille kasatulla miehistöllä. Ehkä Luttinen siihen kolmanneksi hyökkääjäksi. Perustelu: Nämä jätkät uskaltavat mennä sota-alueelle. Olen loputtoman kyllästynyt katsomaan pikkunättejä pyörityksiä kulmissa.

Lasse#11

HIFK
Eniten mua vituttaa tässä pelissä se, että tepsi olisi ollut ihan voitettavissa. Ekassa erässä setäsellä enemmän torjuntoja, oli kaksi ylärimaa ja aaltosen läpiajo, tepsillä kaksi läpiajoa ja peli ekan erän jälkeen 2-0. Tokasta erästä jäi näkemättä 3-0 maaliin asti, mutta siitä eteenpäin matsin loppuunasti, niin eihän siinäkään nyt mitään yhtä päätyä pelattu.

Yv:ssa ja kärkiäijien pelintasossa häviämme rankasti ja siihen tänään kaaduttiin. Toki Keke olisi voinut toisen ekan erän läpiajoista ottaa kiinni ja kolmas maali meni helposti.

Joona D

HIFK ja Boston Bruins
Jostain syystä se vähän ehkä helpottaa oloa, että tämä kaatui noin pahasti omaan mokailuun. Ei iske paniikki, ekassa erässä sen pahuksen maalin jälkeen homma näytti taas oikein hyvältä. Kunnes sitten...Voisikohan jostain katsoa sen koko ylivoiman? Oli se kyllä järkyttävintä sekoilua mitä on nähty vuosiin. Sen jälkeen ei sitten enää lähtenyt, enkä ihmettelekkään. Åsten oli tänään taas hyvä, aina tulee hyvä mieli Muulin touhuista. Koko jengille nyt vaan sama draivi päälle kuin ekassa kotipelissä ja tässä matsissa ekan erän jälkipuoliskossa, ilman mitään älyvapaita sössimisiä, niin Tepsi on täysin voitettavissa. Mutta jos sarja kaatuu siihen, että tuo ylivoima on niin jäätävä apina koko jengille lupaan itkeä.

IFK
No jopas oli taas peli. Takauma runkosarjapeleistä kun 3.erässä muutama maali takana ja n.10min jäljellä kun joukkue havahtuu siihen että siellähän on perhana peli menossa.

Mistä se Finleyn matsin lopun 10min oikein tuli? Mä tsiigaan pelit vahvojen IFK-linssien läpi mut korpeaa kyllä kun tuntuu että Finley saa kuumissa peleissä jäähyjä ihan vaan kentällä olemisesta mutta sitte joku prkl monsterimonni saa apinoida peli toisensa jälkeen aivan vapaasti ja käydä lässyttämässä jäähyllä oleville pelaajille yms kuraa.

Noh, sarja ei ole vielä ohi ja toivoa on...mutta pelkkä satunnainen flow-tila ei taida kantaa ihan kannunnosteluun asti.

penalalli

Helsingin IFK, Leeds United
Tuo jäähy kruunasi Japan illan (sääntöjenmukainen jäähy ehkä).
Enpä ole koskaan ennen nähnyt että dumari menee vaihtoaitioon tarkistamaan pelaajan vamman laatua.
Taavitsaisellahan oli lähes käsi poikki. Tosin ei haitannut myöhemmin pelaamista lainkaan.
Sitten Japa palaveroi ja sopii Selinin kanssa IFK:n jäähyistä.

Ei koskaan enää, kiitos.

HIFK
Ok. Minullakin - synnynäisellä optimistilla - alkaa usko horjua Törmäseen. Jengi on täysin pelitavallisesti köysissä TPS:n kanssa, ja lähes varma pleijarisarjan tappio häämöttää, niin mikä on reaktio? Ei mitään.

Olisin odottanut joukkotappelun järjestämistä kolmannen erän loppuun. HIFK:lla ei ole mitään hävittävää. HIFK:lla ei todellakaan ole mitään muuta kuin voitettavaa hässäkän provosoinnista sarjan jo hävityn kolmannen matsin viimeisille minuuteille. Nyt olisi ollut se jumalallinen sauma laittaa ennakkosuosikin rattaisiin soraa.

Mutta ei. Olen pettynyt. Menkää tepsukat loppuun asti sitten, kiitos.

tant gredulin

HIFK

Olisipa toiminut noin kun Säiliö ajoi Jassen. Höh.

toimittaja

HIFK

Toihan oli juuri se jota tepsukat toivoivat. Provosoivat ja naureskelevat päälle kun HIFK pelaajat hermostuu ja ottaa jäähyjä ja pelikieltoja. Hyvä että HIFK rauhoittui kolmanteen erään.