Tom Nybondas HIFK:n urheilutoimenjohtajan tehtävässä

  • 1 464 114
  • 5 037

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Se on juuri näin. Hyvä pointti Ikalta tossa videossa. Ifk:ssa on viimeisten vuosien aikana tullut fiilis, että täällä on mukava pelata ja se on tullut valmennuksen ansiosta. Annetaan vapauksia esim. pelaajille. Sen jälkeen voidaan osoitella sitten joukkueen rakentajaa, että minkälaisia pelaajia olet hankkinut. Onhan se fakta, että tossa ryhmässä on varmasti pelaajia ja aika montakin, jotka ovat treenanneet kesän aikana päin vittua. Asenne on hällä väliä ja hiihdellään tuolla joukon jatkona. Sitoutumisen taso on nollan luokkaa. En halua puolustella Stögöä, mutta se että koko paska kaadetaan hänen niskaan ei vittu mene mulla läpi.

Juuri samoja ajatuksia heräsi minullekin kyseisestä videosta. En voi ymmärtää miten täälläkin vielä voi olla jokunen yksittäinen nimimerkki, joka olisi valmis antamaan Nybondakselle synninpäästön. Mikäli hänelle ei annata potkuja, niin koko hallituksen olemassaolo kuuluu kyseenalaistaa.
 

PPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Näin ei voi toimia osaava hallitus, mutta näin voi toimia HIFK:n hallitus. Aika varmaa on se, että vain Stögö heitetään bussin alle ja aitoja ongelmia katsellaan taas tyytyväisesti läpi kultaisilla IFK-sormuksilla varustettujen sormien.

Asia on juuri näin. IFK ylpeili pitkään sillä ettei valmentajaa oltu koskaan potkittu kesken kauden. Kun se sitten aikanaan kuitenkin tehtiin (Lehkonen?) on siitä tullut aika kätevä tapa johdolle pestä kätensä kaikista epäonnistumisista. Penahan käytti tätä keinoa aktiivisesti, myös pelaajien kohdalla, mutta joutui itse samaan tilanteeseen vasta kun oli saanut seuran konkurssin partaalle. Ei nykyjohtokaan joudu vastuuseen huonosta urheilullisesta menestyksestä niin kauan kuin talouspuoli on kunnossa.
 
Viimeksi muokattu:

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Hei! En mielelläni ole eri mieltä hyvien palstaveljien kanssa, mutta fanien viihtymisestä on nyt oltava eri mieltä:
Mehän viihdymme!!! Me tulemme hallille syömään ja juomaan, kun ei muualta saa yhtä hyvää, halpaa ja ravitsevaa. Ainoa ikävä puoli tuossa asiassa on, ettei halliin ole rakennettu parkkipaikkoja vaan adventtisohjossa tai liukkailla joutuu tarpomaan ennen ja jälkeen tapahtuman. Jotkut oikein satsaa noihin aitioihinkin ja klubeihin, mutta kyllä siellä viihtyy tavallinen tallaajakin. Onhan siellä erittäin kovalla ämyreistä soivaa musaa, joskus livenäkin ja oikea urkuri. Ja on muumit........... Mutta hällä väliä pääasia, että viihdyin!

@Bafforosso; hyvä idea. Muutetaan DDR-halli Drive in -viihdekeskukseksi, ettei tarvitse edes nousta autosta tai jääkoneesta. Samalla poistetaan turhat katsomot ja koneellistetaan kannustus. Muumien viihtymistä varten voidaan rakentaa pieniä kakluuneja, joiden sisään/taakse voi mennä torkkumaan, mikäli pelin taso vielä nykyisestäkin laskee kiitos Töppö-Tompan.
 

Stigu

Jäsen
@Bafforosso; hyvä idea. Muutetaan DDR-halli Drive in -viihdekeskukseksi, ettei tarvitse edes nousta autosta tai jääkoneesta. Samalla poistetaan turhat katsomot ja koneellistetaan kannustus. Muumien viihtymistä varten voidaan rakentaa pieniä kakluuneja, joiden sisään/taakse voi mennä torkkumaan, mikäli pelin taso vielä nykyisestäkin laskee kiitos Töppö-Tompan.
Mahtavia ideoita!

Yksi katsomon osa (esim C1-C4) voitaisiin muuttaa lentokoneen Business-osastoa muistuttavaksi osastoksi, jossa 2 minuutin pelin katsomisen jälkeen , kun kyllästyttää, voisi säätää tuolinsa makuuasentoon, pistää korvatulpat korviin ja silmälaput silmille ja ottaa parin tunnin tirsat. Muuten sama kuin lentokoneessa, mutta ilman turbulenssia. Perkele että olisi hienon kuuloista, kun noin 300 business-reiskaa kuorsaisi kuuluvasti.

Lisäksi, näinä vapaan valmennuksen aikoina IFK:n kotimatseja voisi valmentaa vuorollaan eri sponsorit. En usko, että esim. Turkish Airlinesin markkinointipäällikkö valmentaisi hirveän paljon huonommin kuin Stögö, vaikkei puhu sanaakaan Suomea.

Sponsorit, nuo seuran ylivoimaisesti tärkeimmät (ja ainoat) sidosryhmät, saisivat myös vaikuttaa pelaajavalintoihin. Esim. jotain ankean lokakuun IFK-Kalpa-iltaa piristäisi kummasti kentällinen Åsten-Nuuskamuikkunen-Muumipappa Teppo-Hattivatti.
 

444

Jäsen
Ja (mielestäni) rahtusen paremmin asiaa ilmaiseva mediaani 7, joka ei muutu, vaikka tämän kauden sijoitus olisi 7:s. Eihän tuo nyt millään mittarilla ole järin mahtava suoritus, vaikka nuo pari huippukautta tuolla kirkkaina ilonpilkahduksina välkkyvätkin.
Miten mediaani voi olla 7., kun kertaakaan ei olla päädytty kyseiselle sijalle tarkastelujakson aikana?
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miten mediaani voi olla 7., kun kertaakaan ei olla päädytty kyseiselle sijalle tarkastelujakson aikana?

Siten, että "Jos alkioiden määrä on parillinen, mediaaniksi ilmoitetaan usein molemmat alkiot, tai numeroarvojen tapauksessa voidaan laskea kahden keskimmäisen luvun keskiarvo."

Mediaani – Wikipedia

Jaa, en edes katsonut dataa mutta onhan siellä seiskasijakin kun runkosarjasijoituksista puhutaan.
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pahoittelen jälleen sivusta huutelua. Saattaa myös olla omaa yksinkertaisuuttani, kun en ihan kaikkien tässä ja tuossa "Törmäselle kenkää"-ketjussa esitettyjen ajatusten taustalla olevaa logiikkaa ymmärrä. Mennee myös mahdollisesti osin ketjun aiheesta ohi. Jokainen kirjoittamani sanakin on täysin mutuilua, joten mitään asiaa viestissäni ei taida olla. Mutta menköön nyt tällä kertaa...
Juuri samoja ajatuksia heräsi minullekin kyseisestä videosta. En voi ymmärtää miten täälläkin vielä voi olla jokunen yksittäinen nimimerkki, joka olisi valmis antamaan Nybondakselle synninpäästön. Mikäli hänelle ei annata potkuja, niin koko hallituksen olemassaolo kuuluu kyseenalaistaa.
Boldaus oma. Pitäisikö tuo tehdä joka tapauksessa? Olisi HIFK:ssa hieman laajemman remontin paikka? Ei millään pahalla, mutta IFK:n suorittaminen ennen Nybondastakaan ei varsinaisesti vakuuta. Onko nämä Nybarin "omat pojat kotiin" -hankinnat vain herran omaa ajatuksenjuoksua, vai onko kyse IFK:n ideologiasta, jossa joukkue ei saa olla muukalaislegioona, vaan joukkueessa pitää olla riittävästi "IFK:laisuutta"? IFK:n käytössä olevilla resursseilla olisi pitänyt kyetä parempaan jo ennen Nybondasta, joten ehkä ongelma onkin syvemmällä seurassa, sen asenneilmapiirissä ehkä? (Ja ei, en tiedä miten asia on oikeasti. Minä mistään mitään tiedä. Enkä tarkoita tuota edes vittuiluksi. IFK on kuitenkin suhteessa resursseihin saavuttanut hieman niukanlaisesti menestystä. Sillä ei ole ollut väliä, onko sylkykuppina Pena vai Nybari. Onko asenneilmapiiri seurassa liian mukavuudenhaluinen tai talouskeskeinen, että sillä urheilullisella tuloksella ei ole ihan niin paljon väliäkään, kun taloudellisesti asiat menevät ihan ok?)

Täällä IFK-osiossa on huudeltu Nybondakselle potkuja, koska epäonnistuminen tällä kaudella. En tuota kuitenkaan täysin osta. Ei tämä kausi ole Nybarin vika, ei ainakaan ainoastaan Nybarin vika. Ennen kauden alkua median jutut "varmasta mestarista" olivat paskapuhetta. Ei tuo rosteri niin kova ole, ei ollut silloinkaan. Niissä puheissa oli kuitenkin hieman pohjaakin. Ei ole sattumaa, että jatkoajankin keskusteluissa IFK oli veikkauksissa kärjessä tai ainakin sen tuntumassa. Koottu joukkue oli kuitenkin paperilla kovimpia tämän kauden liigaan, kiistatta tämän kauden top4-tasoa. Ei ehkä viime kauden tasoa, mutta mitä sitten? Väliä on kai sillä, kuinka kova joukkue on kulloisenkin kauden muihin liiga-joukkueisiin verrattuna. Nähdäkseni tuo joukkue on edelleen potentiaalisesti top4 tasoa, nyt vain liian moni pelaaja alisuorittaa. Onko alisuorittaminen Nybarin vika? Ehkä. Ehkä UTJ:n pitäisi näyttää parempaa esimerkkiä tai jotain, jotta asenneilmapiiri seurassa olisi yritteliäämpi. Itse laittaisin kuitenkin tuosta enemmän vastuuta Törmäselle. Ei noin moni pelaaja voi alisuorittaa samanaikaisesti "sattumalta" tai omaa syytään. Jotain on tehty väärin valmennuksen(kin) puolella. Liialliset vapaudet eivät olleet toimiva metodi tuon ryhmän valmennukseen, mikä näkyy nyt.

Ehkä Nybarin epäonnistuminen piileekin siinä, että joukkue on "väärä" Törmäselle? Johtajuuden puute pelaajistossa on ongelma, kun mennään tuolla Törmäsen vapauksia jakelevalla tyylillä. Törmänen on kuitenkin ammattivalmentaja. Törmäsen vastuulla on huomioida pelaajien luonteet ja toimia sen mukaan. Ei voi antaa vapauksia, jos pelaajat eivät niitä kykene kantamaan. JMA ei ole Zabo tai Ramu, vaikka pelitaidoiltaan kykenee näitä paikkaamaan. Oliko Törmäsen jatko virhe? Ilmeisesti kyllä, mutta tekohetkellä ei. Valmentajien sopimukset tehdään hyvissä ajoin ja Törmäsen näytöt viime kaudelta olivat riittävä syy jatkoon. Nyt virhe alkaa näkymään, mutta samalla moni valmentajista on jo kiinnitetty ensi kaudeksi. Tarjonta tässä vaiheessa kautta on aina heikompi. Toisaalta, mitä Törmänen tekee väärin kun nyt IFK ja jo aiemmin Sveitsissä huippua seuraa totaalinen rimanalitus? Ylimielisyys tai mukavuuden tunne? Olisiko Nybarin pitänyt haistaa tuo "jokin" ja jättää jatko sen aavistuksen varassa tekemättä? Melko riskialtis veto olisi tuokin syksyllä ollut... Nybondas kokosi tälle kaudelle hyvän/ihan ok joukkueen, josta ei ole saatu irti odotettua tulosta. Törmäsen pitäisi valmentajana saada siitä sen potentiaali irti, nyt pelaajat alisuorittavat. Ehkä ongelma on ketjussa mainitussa kesäharjoittelussa, Silloin ongelma lienee nimenomaan Törmänen. Ei kai UTJ/UJ missään pelaajien kesäharjoittelusta päätä ohi valmentajan? Vihkoon meni joka tapauksessa.

Ymmärrän kuitenkin ketjun tarpeen. En niinkään sen vuoksi, että Nybondas olisi erityisesti tällä kaudella mokannut. Pidemmässä juoksussa näytöt eivät taida kuitenkaan riittää. Nybarin voisi potkia, koska tuohon UTJ:n paikalle löytyisi varmasti IFK:n resursseilla pätevämpikin kaveri. Pitkässä juoksussa Nybondaksen aikaisten joukkueiden tuloksellisuus ei ole IFK:n resurssien mahdollistamalla tasolla. Parempaan pitää pystyä, koska muualla Suomessa se onnistuu pienemmilläkin resursseilla. Itse olisin valmis laittamaan tällä kaudella nähdyt peliesitykset Törmäsen piikkiin. Vastuunsa on kuitenkin aina johdollakin. Koska Nybondasin aikana IFK:n tulos on ollut heikko/heikohko, niin pihalle vain. Kuitenkin Nybarin syyttäminen kaikesta lienee liian mustavalkoista. Ei IFK ollut kestomenestyjä ennenkään, joten ehkä muunkin johdon pitäisi ottaa vastuuta ja pyrkiä asenneilmapiirin muutokseen seurassa. Ei sovi tyytyä Edarilaisuuteen, mukavuuteen ja ok-tulokseen taloudellisesti, jos halutaan kilpailullista menestystä.
 

Dragan Dabic

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tietenkään Nybondas ei ole vastuussa "kaikesta". Yksittäisen kauden epäonnistumisen syyt voivat olla niin moninaisia ja ennalta-arvaamattomia, ettei niitä voi kenenkään piikkiin laittaa. Tämänkin kauden sotkut lienevät monen tekijän summa, jossa tosin Nybondas on ollut yhtenä kokkina. Lähes vuodesta toiseen jatkuva urheilullinen alisuorittaminen sen sijaan menee 100 %:sti UTJ:n piikkiin. Ja se että Pentti Matikainen oli surkea, ei ole mikään puolustus Nybondakselle. HIFK:n organisaatiohan laitettiinkin uuteen uskoon. Toimitusjohtaja on tekijämies ja talous saatiin Matikaisen jälkeen erinomaiseen kuntoon. Nyt pitäisi saada vielä urheilullinen puoli kuntoon ja siihen on yksi ratkaisu. Vinkki: Se ei ole Törmäsen potkut, mutta se ei silti tarkoita etteikö tässä tilanteessa EHKÄ olisi järkevää hankkiutua eroon myös Törmäsestä.
 

Falcon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jep, ei asia tietenkään niin mustavalkoinen ole. Hallitushan sen viime kädessä päättää miten toimitaan ja miten toimintaa kehitetään. Suomessahan tuo urheilujohtamisen kulttuuri on muutenkin lapsenkengissä moneen muuhun maahan verrattuna.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Nybondas on ligaföreningin jäsen. Ligaföreningin omistaa 46% IFK:n osakkeista ja suurin yksityinen omistaja Gustav Bjonberg tulee myös ligaföreningin piiristä. Harri Tuohimaa taas istuu myös IFK:n hallituksessa joten Tom Nybondas ei siltä paikalta lähde kuin itse kävelemällä.

Konklaavi joka tekee lopulliset päätökset on Valtanen, Everi ja Nybondas. Everillä suurin valtikka.
 

444

Jäsen
Siten, että "Jos alkioiden määrä on parillinen, mediaaniksi ilmoitetaan usein molemmat alkiot, tai numeroarvojen tapauksessa voidaan laskea kahden keskimmäisen luvun keskiarvo."

Mediaani – Wikipedia

Jaa, en edes katsonut dataa mutta onhan siellä seiskasijakin kun runkosarjasijoituksista puhutaan.
Alkioita oli omien laskujeni mukaan 9 kpl, joten siksi saivartelin. Toki sitten jäi havaitsematta se yksi 7. sija siellä välissä.
Otan vuoheni.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Alkioita oli omien laskujeni mukaan 9 kpl, joten siksi saivartelin. Toki sitten jäi havaitsematta se yksi 7. sija siellä välissä.
Otan vuoheni.

Joo tuonkin huomasin, toki vasta viestin lähetettyäni. Kaikinpuolin hyvä ja informatiivinen keskustelu siis.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Jälleen yksi Nybondaksen ajalle tyypillinen päivä lähestyy päätöstään. Hirmuinen härdelli ja haloo sekasortoisen joukkueen ympärillä alkaa rauhoittumaan. Tarvittavia vahvistuksia ei saatu, toiveita herättävät huhut eivät toteutuneet ja Tomppeli voi käydä rauhassa yö-puulle latautumaan huomiseen työpäivään. Urheilutoimenjohtajan pestistä suoriutuu parhaiten kun aamulla sulkeutuu omaan työhuoneeseensa, ei kuuntele koirien haukuntaa vaan luottaa siihen, että eteenpäin mennään. Sitä paitsi kohta saa kymmenvuotisesta uskollisuudesta hallitukselta kultaisen rannekellon. Eikös sellainen ole tapana saada pitkästä urasta? Hyvää yötä.
 

Vpiiroi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs,
Nybondas on ligaföreningin jäsen. Ligaföreningin omistaa 46% IFK:n osakkeista ja suurin yksityinen omistaja Gustav Bjonberg tulee myös ligaföreningin piiristä. Harri Tuohimaa taas istuu myös IFK:n hallituksessa joten Tom Nybondas ei siltä paikalta lähde kuin itse kävelemällä.

Konklaavi joka tekee lopulliset päätökset on Valtanen, Everi ja Nybondas. Everillä suurin valtikka.
Todennäköisesti IFK antaa Nybarille kenkää vasta kun Ligaföreningin osakkeet on saatu ostettua ulos. Tarvitaan toinen (kolmas) Matikainen pilaamaan seura taas oikein kunnolla myös taloudellisesti, niin että ollaan konkurssissa. Silloin on mahdollista saada muutosta aikaiseksi.
Toivottavasti IFK herää unestaan ja Nybondaksen tilalle saadaan ammattilainen. En kyllä usko siihen hetkeäkään. Jos joskus muutos tulee, niin tilalle tulee varmaan Sakke.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Nybondas on ollut nyt melkein 24 tuntia HIFK:n Utj. Onnittelut Nybondasille vaativasta tehtävästä HIFK:n organisaatiossa. Eikö Nybondas ole jopa HIFK:n lätkäjengin historian ensimmäinen päätoiminen Utj. Minusta Nybondas ansaitsee oman ketjun jatkoaika-keskusteluun, jossa käydään läpi hänen tekemisiään, niin keskeinen merkitys urheilutoimenjohtajan onnistumisella tehtävässään HIFK:n lähivuosien urheilupuolen menestykselle on. Ehkä pääsemme jossain vaiheessa jopa tilanteeseen, jossa kannattajien suuntan Utj on paljon merkittävämpi henkilö kuin Tj, joka keskittyy talouspuolen kannattavuuden kehittämiseen ja jää meille kannattajille etäisemmäksi henkilöksi kuin Utj Nybondas.

Vielä ei ole aika arvioida Nybondasin onnistumista HIFK:n urheilutoimenjohtajana, mutta ehkä joku voisi jo syventää millainen henkilö Tom Nybondas on ja mitä edellytyksiä hänellä on hoitaa menestyksekkäästi Utj:n tehtäviä HIFK:n jääkiekkojoukkueessa.

Ketjun ekassa viestissä paljon asiaa. Nyt on aika arvioida onnistumisia.

Olisiko liki 10 vuotta sopiva aika UTJ:lle, ehkä olisi aika vaihtaa tämän viran suorittajaa organisaatiossa.

Monessa ketjussa puhutaan Tapparan UTJ:n hienoista kaappauksista. Tähän uskon kyllä suurimman syyn löytyvän sarjataulukosta ja mestaruudesta, voittavaan jengiin on helppo tulla, on iso mahdollisuus voittaa sarjan mestaruus. Meidän turbulenssiin taas ei kukaan tervejärkinen ja menestyksenhaluinen kiekkoilija eksy, ja en ihmettele yhtään miksi näin, sana kiertää kiekkopiireissä ja varmasti pelaaja-agentit tietää IFK:n tilanteen. Ainoa valtti on hyvä liksa ja pitkät lomat. Jos nyt joku saadaan naarattua vaikkapa alakertaan kevääksi niin siitä tulee kallis paikko joka tuskin muuttaa laivan kurssia mihinkään suuntaan. Kannattaisiko nämäkin rahat laittaa mieluummin valmentajavaihdokseen joka tulee kalliiksi.

Puhdistusta odotellessa. Koutsi ja ennen kaikkea UTJ vaihtoon.

_
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
HIFK:n kannattaisi aloittaa kevään tyhjennysmyynti. Säälit toteutunevat joka tapauksessa ja Tappara olisi kuitenkin liian suuri vuori ylitettäväksi. Aivan hyvin voisi myydä kevääksi pois ne muutavat kiinnostavat pelaajat (Aaltonen, Eronen, Rask, varauksin ehkä vielä Finley, Grillfors ja Lankinen), toki noita ei juuri edes ole joukkueessa kovin montaa. Tämä kausi on kuitenkin jo taputeltu, joten aivan sama se on, ketkä siellä jäällä rusettiluistelevat viimeisen kuukauden.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Todennäköisesti IFK antaa Nybarille kenkää vasta kun Ligaföreningin osakkeet on saatu ostettua ulos. Tarvitaan toinen (kolmas) Matikainen pilaamaan seura taas oikein kunnolla myös taloudellisesti, niin että ollaan konkurssissa. Silloin on mahdollista saada muutosta aikaiseksi.
Toivottavasti IFK herää unestaan ja Nybondaksen tilalle saadaan ammattilainen. En kyllä usko siihen hetkeäkään. Jos joskus muutos tulee, niin tilalle tulee varmaan Sakke.

Ei tule tapahtumaan, Gustav Bjonberg joka on ligaförengin jäsen on yksi niistä jotka laittoivat kassan kuntoon Leo-Dan Benskyn yhtiön ohella.

Itse näen asian niin jos meillä on mahdollisuus mestaruuteen joka vuosi ja kassa pysyy terveenä silloin urheilujohto on onnistunut. Se on tulltu selväksi, että olen täällä vähemmistössä, mutta sen verran isoa valtaa ligaförengin käyttää ettei mitkään Holtarit koskaan pääse IFK:n johtoon. Ja itse pidän sitä vain hyvänä asiana.

Nybondas ei lähde minnekkään, mutta sellainen kuvio on mahdollinen, että Holtari tulee pelaajatarkkailijaksi vaikka Kivan tilalle. Se on myös Holtarin toimenkuva JYP:issä tällä hetkellä. Sopimus päättyy tähän kevääseen.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
HIFK:n kannattaisi aloittaa kevään tyhjennysmyynti. Säälit toteutunevat joka tapauksessa ja Tappara olisi kuitenkin liian suuri vuori ylitettäväksi. Aivan hyvin voisi myydä kevääksi pois ne muutavat kiinnostavat pelaajat (Aaltonen, Eronen, Rask, varauksin ehkä vielä Finley, Grillfors ja Lankinen), toki noita ei juuri edes ole joukkueessa kovin montaa. Tämä kausi on kuitenkin jo taputeltu, joten aivan sama se on, ketkä siellä jäällä rusettiluistelevat viimeisen kuukauden.

Miksi? Tähänkin Nybondas on josku todennut ettei IFK siihen ala koska se on suoraa kannattajien kusettamista. "Meidän pitää perustella lipun hinta joka ilta"
 

444

Jäsen
Miksi? Tähänkin Nybondas on josku todennut ettei IFK siihen ala koska se on suoraa kannattajien kusettamista. "Meidän pitää perustella lipun hinta joka ilta"
Myydä ei pitäisi, mutta en pistäisi lainkaan pahakseni, jos loppukausi vedettäisiin vaikka b-junnuilla ja parhaat edarit pelaisivat loppukauden vuokralla jossain, missä voivat voittaa jotain.
Ei se olisi mielestäni yhtään pahempaa fanien kusettamista kuin nykymeininki: tullaan rotsi auki nostamaan liksa vain saapumalla paikalle ja antamalla 29 % kapasiteetista jäälle. Halutonta ja munatonta surffailua, mutta on toki nimekkäitä pelaajia. Tällä kaudella IFK ei ole montaakaan kertaa kyennyt perustelemaan lipun hintaa. Ei edes minulle, joka käyn matseissa halvimmalla mahdollisella kausarilla.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ei tule tapahtumaan, Gustav Bjonberg joka on ligaförengin jäsen on yksi niistä jotka laittoivat kassan kuntoon Leo-Dan Benskyn yhtiön ohella.

Itse näen asian niin jos meillä on mahdollisuus mestaruuteen joka vuosi ja kassa pysyy terveenä silloin urheilujohto on onnistunut. Se on tulltu selväksi, että olen täällä vähemmistössä, mutta sen verran isoa valtaa ligaförengin käyttää ettei mitkään Holtarit koskaan pääse IFK:n johtoon. Ja itse pidän sitä vain hyvänä asiana.

Nybondas ei lähde minnekkään, mutta sellainen kuvio on mahdollinen, että Holtari tulee pelaajatarkkailijaksi vaikka Kivan tilalle. Se on myös Holtarin toimenkuva JYP:issä tällä hetkellä. Sopimus päättyy tähän kevääseen.

Ymmärrän kyllä pointin jatkuvuudesta, eli pidetään IFK IFK:na jatkossakin, mutta se että esimerkiksi Nybondaksen asema UTJ:na on sementoitu ilman tulosvastuusta, niin on kyllä aivan vääränlainen toimintatapa IFK:n kaltaisesa isossa urheiluseurassa, jossa budjetti on aina Liigan kärkeä.

Tuolla ylempänä viesteissä oli mainittu Nybondaksen aikainen sijoituskeskiarvo (6,4 tällä hetkellä, ja alenee tämän kauden myötä alemmas), ja se on niin heikkoa satoa, että henkilön pitäisi vaihtua siinä, vaikka miehen juuret olisi kuinka syvällä IFK:ssa.
 

Dragan Dabic

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miksi? Tähänkin Nybondas on josku todennut ettei IFK siihen ala koska se on suoraa kannattajien kusettamista. "Meidän pitää perustella lipun hinta joka ilta"

Jotain pitää tehdä. Nykyisellä joukkueella ei pärjää. Jos ei osteta pelaajia, niin kokeillaan sitten sitä että osa lähtee ja otetaan vaikka junnuja tilalle, josko sillä olisi joku positiivinen vaikutus. Nykyisen pahemmaksi kusettamiseksi homma ei voi mennä eli sen suhteen ei ole pelkoa.
 

Lehmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miksi? Tähänkin Nybondas on josku todennut ettei IFK siihen ala koska se on suoraa kannattajien kusettamista. "Meidän pitää perustella lipun hinta joka ilta"

Noi Nybarin toteamiset erilaisissa haastatteluissa ja kirjoissa ovat kyllä vuodesta toiseen hauskaa luettavaa. Nybari pystyy täysin kirkkain silmin antamaan upeita kliseisiä sankarivastauksia, jotka eivät kuitenkaan näy hänen varsinaisessa tekemisessä. Faneillehen tuo tuuba ei ole mennyt enää vuosiin lävitse, mutta nähtävästi Ligaföreningenin porukka imee nuo sulosoinnut suodattamattomana itseensä ja jumaloi kaikkensa antavaa, suoraselkäistä ja taistelevaa urheilutoimenjohtajaa. Nyt dinot, valot päälle!
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Nybondashan ei kovin usein kerro medialle siitä, mitä HIFK:n sisällä tapahtuu tai mitä miehen omassa päässä liikuu. Epäilen miehen toimivan, kuten niin monet yritykset/ poliitikot tekevät, eli ammattlaisten kanssa mietitään etukäteen jo vastaukset mahdollisiin hankaliin kysymyksiin. Tämän jälkeen on sama, mitä joku kysyy ja millä vivahteella, vastaus on aina siis se sama ja kuulija sitten analysoikoon mitä vastaaja juuri kertoi tai vastasiko edes esitettyyn kysymykseen. Näin näistä vastauksista tulee aivan tyhjänpäiväisiä vastauksia, kuten vaikka, että meillä on kovat piipussa tulevallakin kaudella.

Moni kuulija tulkitsee tuon, että nyt seura hakee menestystä, mutta eihän se vielä kerro yhtään mitään. Se kertoisi, jos kerrottaisiin, että tavoitteemme on ainoastaan ja vain Suomen mestaruus ja koko organisaatio panostaa vain tämä ajatus mielessä. Ei toki meillä ole pelkoa siitä, siinähän tämä sama organisaatio joutuisi töihin ja myös kesälomat lyhentyisivät merkittävästi. Mennään siis vain ajatuksella, että kovat on piipussa ja löysät housuissa, sopii HIFK:lle paremmin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Minun puolesta Nybari voitaisiin siististi siivota takavasemmalle joksikin junioritoiminnan johtajaksi tms. ja kasvonsa säilyttääkseen antaa lausunnon:
"Nyt saatiin nin iso fisu UTJ:ksi, että siirryn toisiin tehtäviin seuran edun nimissä."

Kuka se sitten lieneekään, olkoon vaikka Rocky Rautakallio, Holtari, KJ or who ever, niin tuossa passeli kuvio ja loistava vastaus, jolla TB jaa sädekehän päänsä pääle koska toimii seuran edun mukaisesti.

Tämäkin vastaus onneksi hukkuu kohta tänne ketjun vastausten tulvaan, muta Nybari hei! Saa käyttää, ota talteen wink wink
 

Paastainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP & 80-luvun HoNsU
Nybondas ei lähde minnekkään, mutta sellainen kuvio on mahdollinen, että Holtari tulee pelaajatarkkailijaksi vaikka Kivan tilalle. Se on myös Holtarin toimenkuva JYP:issä tällä hetkellä. Sopimus päättyy tähän kevääseen.

Siinä olet oikeassa että Holen sopimus päättyy tähän vuoteen, mutta kaksi vuotinen sopimus UTJ:ksi ilmoitettiin 12.8 2015.
Pidän yhtä todennäköisenä sen että Holtari siirtyy pelaajatarkkailijaksi IFKhon, kuin The Pena palaisi IFKhon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös