Patrik Laine shoots, he scores! – suomalaisen supertähden ura NHL:ssä

  • 4 706 998
  • 17 056

Nick Neim

Jäsen
Hiekat hiertää vieläkin vai? No voi harmin paikka. Annan sulle ohjeen: mene kolme (3) sivua taaksepäin sivulle 47. Etsi viesti #1168. Lue se huolella, vaikka vaikeaselkoinen teksti onkin. Sulattele hetki niitä kahta lausetta missä mainittiin luku 18. Sitten siirry viestiin #1174. Lue se oikein huolella ja pistä tulemaan oikaisu vielä kerran, koska täällä päässä menee tämä pilkun viilaaminen ja Sherlockin leikkiminen vähän ohi. Jos tämäkään ei toimi, apteekista saanee joitain kivoja lubrikantteja.
Ei muuten ole ihme, miksi sun lukutaitoa tällä palstalla on aikaisemminkin kyseenalaistettu. Otetaan nyt rautalangasta, kun herra ei osaa myöntää puhuneensa höpöjä. Otetaan sanatarkka lainaus:
Historia antaa valitettavasti tuollaiselle tahtivertailulle vain tilastoja kaudesta 87-88 eteenpäin. Uskon jos linkkaat mulle sivuston mistä näen esim. Hawerchukin tai Gretzkyn game-by-game logit. Sano montako maalia Hawerchuk iski ensimmäisen 20 ottelun aikana? Tai vaikka 29? Mies iski 18-vuotiaana 45 maalia, mutta sano sinä montako niistä syntyi ensimmäisen 10 pelin aikana, kun kerran faktaa tuntuu olevan. Tai montako Gretzky iski?
Tässä sulle faktaa, kun sen puutetta kerta siellä tuntuu olevan:

A) @psychodad puhui viestissä jota lainasit 18-vuotiaista tulokkaista
B) Gretzky ei ollut 18-vuotiaana tulokas
C) Gretzkyn maalimäärällä ei ole siis yhtään mitään väliä jos puhutaan 18-vuotiaista tulokkaista
D) Sinä virheellisesti luulit, että Gretzky oli tulokas ensimmäisellä kaudellaan/et huomannut psykoiskän puhuneen tulokkaista, muuten et olisi Gretzkystä kysynyt mitään
E) Normaali ihminen havahtuisi, että kappas, eipä tullut tajuttua tuota, kiitokset korjauksesta, faktaa nimenomaan itse pyysinkin
F) Sen sijaan Largon viestihistoriaakin tuntien, ensin möngerretään kolme viestiä kaikesta muusta turhasta paskasta, ja neljännessä mennään henkilökohtaisuuksiin
G) Kaiken lisäksi henkilökohtaisuudet ovat tasoa yläaste, melkein jopa paskempiakin
H) Ja Runkkari on edelleen ilman vastausta, nyt jo neljättä viestiä;

Jos et Gretzkyä tulokkaaksi kuvitellut, niin miksi kysyit lopussa, montako Gretzky iski?

Eikö vittu olisi paljon helpompaa, kun rehellisesti nostaisi käden ilmaan, että nyt kävi meikäläisellä kämmi, enpä tuota hoksannut. Ei tehdä kärpäsestä härkästä selittelemällä puolenkymmentä viestiä (laskin seuraavan itkuviestin jo mukaan, koska siinäkään ei vastausta tuohon kysymykseen tule) jostain aivan turhasta.
 

ultras

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampere
Ehlersin maalinteko on tuskaa ainakin tällä hetkellä, mutta ominaisuuksien puolesta parempaa laituria en voisi toivoa Laineen vierelle, jos puhutaan Jetsin rosterista.
 

Largo

Jäsen
Ei muuten ole ihme, miksi sun lukutaitoa tällä palstalla on aikaisemminkin kyseenalaistettu. Otetaan nyt rautalangasta, kun herra ei osaa myöntää puhuneensa höpöjä. Otetaan sanatarkka lainaus:
Jaaha, pistän siis itsekin sanatarkan lainauksen.
Kukaan ei ole 18 vuotiaana ollut tuossa tahdissa edes silloin kun maaleja tehtiin liukuhihnalta .
Pahoittelut Moderaattoreille, tämä olkoon viimeinen tästä aiheesta omalta osaltani.
 
Pitikin manata se HFBoardsin meininki tännekin...

Katselin eilenillalla tuon Detroit-pelin ja pelin näyttäessä tuolta, ei ole pelkoa pistetahdin hiipumisesta. Joissain peleissä näkynyt pientä väsymistä aiemmin, mutta ei kyllä tietoakaan tuossa pelissä. Samoin Bluesia vastaan näytti, että ihan kärkipakkejakin vastaan tehdään samoja juttuja. Ainakin itsellä oli pieni pelko ennen kauden alkua, että kovimmat pakit pimentävät kovalla prosentilla Laineen, mutta onneksi väärässä. Nyt vain mielenkiinnolla seurataan lisää. Toivotaan vielä Jetsille sairastuvan tyhjennystä, niin saavat leveyttä kantamaan ja helpompaa peliä Laineellekin.
 

Nick Neim

Jäsen
Jaaha, pistän siis itsekin sanatarkan lainauksen.
Miksi katkaisit lainauksen keskeltä poikki? Jos viestissä myöhemmin tulee tarkentavaa tietoa, niin sitä sopii käyttää, eikä leikkiä tahallaan tyhmää. Tuohan menee jo tahallisen trollauksen puolelle.

Ei ole . Kukaan ei ole 18 vuotiaana ollut tuossa tahdissa edes silloin kun maaleja tehtiin liukuhihnalta . ehka samalla tyylilla etta enemman kotona . mutta 18v tulokkaista Laineelle ei historiasta vastinetta loydy . Sen luulisi pysayttavan pahimmatkin skeptikot

Tosiaan, 5 viestiä jo kasassa. Ei ole palleja ei.

Toivottavasti ei tavata ikinä missään yhteyksissä, koska tuollainen ihmistyyppi on kaikista raivostuttavin.
 

teppana

Jäsen
Sen enempää ottamatta kantaa tuohon lapselliseen eipäs juupas väittelyyn, mutta itse en vieläkään tahdo päästä yli siitä että Gretzky ei ollut tulokas. Omissa ajatuksissani Gretzky oli ja tulee aina olemaan rookie ensimmäisellä kaudellaan NHL:ssä. :D
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Hieno kooste, varsinkin tuo Detroit-matsi on silkkaa seksiä. Ehlers-Little-Laine toimii paikoin upeasti, välillä on kuin vanhaa punakonetta katsoisi. "Sometimes Laine's passing doesn't get enough credit." Niinpä, Marioesque.

Samat sanat. Varsinkin nuo hidastetut syötyt tyhjään tilaan on täyttä seksiä. Näyttää niin helpolta ja silti vastustajan pelaajat naurunalaisina "miten ei noita saa kiinni tai estettyä" kun ketjukaveri liukuu tilanteeseen. Sitä kykyä ei opetella, se vaan on tai ei ole.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Sikäli kun wikipediaan voi luottaa, niin Gretzkyllä ainakin yksi "ennätys" minkä Laine voi käsittääkseni rikkoa vain tulokaskaudellaan. Gretzky meinaan on nuorin kauden aikana 50 maalia tehnyt pelaaja, ikää väiskillä oli "ennätyksen" syntymisen aikaan 19v 2kk.
 
Sen enempää ottamatta kantaa tuohon lapselliseen eipäs juupas väittelyyn, mutta itse en vieläkään tahdo päästä yli siitä että Gretzky ei ollut tulokas. Omissa ajatuksissani Gretzky oli ja tulee aina olemaan rookie ensimmäisellä kaudellaan NHL:ssä. :D

Samoin. Sehän oli tuohon aikaan vain sarjojen välistä politikointia, ettei laskettu tulokkaaksi.
 

teppana

Jäsen
Samoin. Sehän oli tuohon aikaan vain sarjojen välistä politikointia, ettei laskettu tulokkaaksi.

Niin olen itsekin käsittänyt. NHL halusi haistattaa kilpailevalle sarjalle.

Tuosta Laineen iästä vielä.

Factors affecting the relative age effect in NHL athletes

The relative age effect (RAE) has been reported for a number of different activities. The RAE is the phenomena whereby players born in the first few months of a competition year are advantaged for selection to elite sports. Much of the literature has identified elite male athletics, such as the National Hockey League (NHL), as having consistently large RAEs. We propose that RAE may be lessened in the NHL since the last examination.

We found that RAE was weak and was only evident when birth dates were broken into year halves. Players born in the first half of the year were relatively advantaged for entry into the NHL. We found that the RAE is smaller than reported in previous studies. Intraplayer comparisons for multiple factors, including place of birth, country of play, type of hockey played, height and weight, revealed no differences. Players who were not drafted (e.g., free agents) or who played university hockey in North America had no apparent RAE.
 

Les Crusher

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ducks
Melkoista off-topiccia ketju täynnä! Pitihän nuo lukea läpi ja puolueettomana erotuomarina ratkaisu on selkeä: Toinen nimimerkki luuli Väinön olleen 18-vuotiaana rookie, mutta käpälän pystyyn nostaminen näyttää olevan mahdotonta. Ei tää niin vakavaa oo hei! Josko siirryttäisi taas asiaan?

On täysin käsittämätöntä, että Pyhä Patrik johtaa ensimmäisen kolmanneksen jälkeen NHL:n maalipörssiä ja on pistepörssissä sijalla 11. Vielä käsittämättömämpää on se, että vielä on jopa jäänyt hampaankoloon - Erityisesti paikka kakkos-yyveessä! Muutenkaan Laineen pommia ei vielä mielestäni käytetä maksimaalisesti hyödyksi. Sen vielä jotenkin ymmärtää, että Buffy antaa palaa vaikka Pate olisi vieressä liikkuvat takana, mutta Ehlers voisi suosiolla laittaa ritsansa taskuun ja työntää kiekkoa viereen.

Tietenkin esimerkiksi Ovien status on (vielä) eri levelillä, joten hänelle tulee kyllä ihan jokainen mahdollinen passi ja myös peliminuutti, mutta Lainetta pitää näemmä muistuttaa hänen olevan vielä rookie. Pate saa jo nyt reilusti vastuuta, mutta sitä on vielä varaa kasvattaa.

Hienoa on myös se, että Pate on hiljentänyt opposition, joka on leimannut hänen pelkäksi pommittajaksi. Maaleja on tullut lämärillä, ranteella, läheltä ja kaukaa. Kuten myös läpiajoista, ohjauksista ja rankkareistakin. Ja kun erinomaisia passejakin on alkanut tulla koko ajan enemmän niin ei voi kuin nauttia näkemästään. Kuten todettu, sijoitus pistepörssissä olisi helposti muutaman sijan korkeampi jos kavereille maistuisi maalinteko vähän paremmin. Kaikki ei voi tietenkään mennä, ja kyllähän esimerkiksi Byfuglien viimeisteli Detroit-pelissä taidokkaasti, mutta on siellä sohittu Laineen passeista urakalla ohikin.

Joka tapauksessa: On tämä vaan hienoa seurattavaa! Heräämisen ja teksti-tv:n välillä on aamuisin taas noin kolmen sekunnin aikaikkuna.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
En voi väittää ettenkö katsoisi Jetsien pelejä pelkästään Laineen takia. Mikä ihme siinä onkaan, että kaverin persoonassa ja pelitavassa on jotain mitä ei varmaan jossain Ahossa olisi samoilla pisteillä. Ehkä osasyy on juuri tuo Winnipeg. Yhdistelmä on aika täydellinen.

Jossain siellä 5-10:n pelin kohdalla oli muutamia heikkoja otteluita ja ajattelin itsekin, että kyllähän kaveri aika paljon on laukauksensa varassa. Mitään muuta ei tullut itsekään odoteltua kun vastustajan jäähyjä. Sitten oli se toinen hiljaisempi jakso tuossa n.15-25:n pelin välimaastossa, joista varmaan jäi lähes puolet peleistä katsomatta, mutta nyt nämä viimeiset ottelut ovat olleet aika kultaa. Voi sanoa, että Laine on saanut hyvin pisteitä niissä peleissä, missä on kuulunutkin saada. Hänellä ei siis ole jäänyt paljoa pelejä ilman maaleja, joissa on ollut paljon hyviä paikkoja. Puolestaan sellaisia pelejä, jossa maali olisi tullut ilman paikkoja, on myös vähän. Joku vieraspeli oli sellainen, että maali oli käytännössä ainut paikka, josta maalin olisi voinut tehdäkään.

Itse olen sitä mieltä, että Laineella on jopa enemmän pisteitä kuin monilla saman verran maalipaikkoja itselle ja muille luoneilla pelaajilla. Ei sitä voi sanoa tuuriksi, mutta sitä voi sanoa nappiin menneeksi alkukaudeksi. Toivon toki, että tämä on se taso jolla Laine operoi, maalit tehdään 22%:n tahdilla ja syöttöpisteitäkin tulee hienoista lätyistä (okei niitä voisi olla muutama enemmän, mutta maaleja ehkä muutama vähemmänkin).

Nähtäväksi jää. Viimeiset pelit viittaavat siihen, että tahti tulee jatkumaan samanlaisena kuin ensimmäiset 29 peliä.
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Ihan turha kaveri. Sitten on vasta maalintekijä, kun tekee rystymaalin. :P
 

Les Crusher

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ducks
Itse olen sitä mieltä, että Laineella on jopa enemmän pisteitä kuin monilla saman verran maalipaikkoja itselle ja muille luoneilla pelaajilla. Ei sitä voi sanoa tuuriksi, mutta sitä voi sanoa nappiin menneeksi alkukaudeksi. Toivon toki, että tämä on se taso jolla Laine operoi, maalit tehdään 22%:n tahdilla ja syöttöpisteitäkin tulee hienoista lätyistä (okei niitä voisi olla muutama enemmän, mutta maaleja ehkä muutama vähemmänkin).

Olet kyllä oikeassa. Vaikka on jäänyt menetetyistä syöttöpisteistä hampaankoloon, niin toisaalta oma osumaprosentti on ollut järjettömän kova. Mielenkiintoista nähdä pysyykö samalla tasolla jatkossakin.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets

Laineen 5vs5 peli hyppäsi aivan uudelle tasolle, kun pääsi Ehlersin kanssa samaan ketjuun. Sentterillä ei edes ole ollut juurikaan väliä, molemmat kärkivaihtoehdot ovat toimivia. Joukkueen menestyksen takia toivoisin, että Maurice ei ole, niin urpo että erottaisi tuon parivaljakon. Toki Laineen pahimmat fanipojat huutelevat hukattujen syöttöpisteiden perään, mutta kun ottaa huomioon, että alkukaudesta, niitä rakennettuja maalipaikkoja oli todella paljon vähemmän. Nyt on varaa jopa itkeä hukattujen pisteiden perään, kun aiemmin siihen ei ollut mitään mahdollisuutta, kun peli ei kulkenut samalla tavalla.

Toi yv-sekoilu on kyllä älytöntä. Luulisi, että valmentaja tajuaisi laittaa parhaat voimat aina kentälle.
 

teppana

Jäsen
Jotenkin Mauricen ratkaisuista tulee mielikuva miehestä joka yrittää epätoivoisesti onnistua. Nuo ketjujen muutokset tuntuu välillä sellaiselta "koitetaan ja rukoillaan" ratkaisuilta. Ei mitään konkreettista tietoa siitä, kuinka kemiat tulee pelaamaan ketjuilla mutta yritetään jos sieltä löytyis joku uskomaton kombo. Vähän kuin kaveri joka aina epätoivoisesti laittaa kuukauden viimeiset rahat kenoon jos sieltä sattuis tulemaan voitto.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Laineen 5vs5 peli hyppäsi aivan uudelle tasolle, kun pääsi Ehlersin kanssa samaan ketjuun. Sentterillä ei edes ole ollut juurikaan väliä, molemmat kärkivaihtoehdot ovat toimivia. Joukkueen menestyksen takia toivoisin, että Maurice ei ole, niin urpo että erottaisi tuon parivaljakon. Toki Laineen pahimmat fanipojat huutelevat hukattujen syöttöpisteiden perään, mutta kun ottaa huomioon, että alkukaudesta, niitä rakennettuja maalipaikkoja oli todella paljon vähemmän. Nyt on varaa jopa itkeä hukattujen pisteiden perään, kun aiemmin siihen ei ollut mitään mahdollisuutta, kun peli ei kulkenut samalla tavalla.

Toi yv-sekoilu on kyllä älytöntä. Luulisi, että valmentaja tajuaisi laittaa parhaat voimat aina kentälle.

Laineen kiekollinen dominointi toisen hyvän kiekollisen laiturin kanssa johtaa siihen, että ideaalisin sentteri on pelkästään aloituksia voittava maalinedusjyrä. Ihan niin kuin Lajunen oli Tapparassa. Kuuselan kanssa sai sitten Laine syötellä keskenään.

Jetsissä ihanteellinen jannu tuohon hommaan on Adam Lowry. Puhdas puukäsi, joka edes vähän osaa ohjureita ja perskimmokkeet, josta Laineen/Ehlersin avulla saa kaiken hyödyn irti. Hoitaa aloitukset, puolustaa, ajaa maalille. Se riittää. Näin muihin ketjuihin jää parempaa syvyyttä.
 
Niin olen itsekin käsittänyt. NHL halusi haistattaa kilpailevalle sarjalle.

Tuosta Laineen iästä vielä.

Factors affecting the relative age effect in NHL athletes

Tuota aihetta on monessa urheilussa jonkun verran tutkittu. Suurimmaksi syyksi alkuvuonna syntyneiden etuun eli suurempaan esiintyvyyteen huipulla ei pidetä niinkään sitä, että olisivat siinä vaiheessa enää fyysisesti edellä sen ansiosta, vaan nuorempana ovat edellä ja pääsevät täten ikäkausijoukkueisiin tai -ryhmiin todennäköisemmin ja kehittymään sitä kautta enemmän. Ihan huiput pääsevät huipulle syntymäajasta riippumatta, mutta ne huipun takana olevat hyötyvät syntymäajastaan.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Jompi kumpi meistä on nyt totaalisen kujalla sen suhteen, millainen pelaaja Perreault on. Kunnon kulmavääntäjän sijaan kun olen kuvitellut miehen olevan pienikokoinen taitosentteri.

Kyllä. Kujalla, piti laittaa tuohon ketjuun joko Perreault tai sitten joku kulmavääntäjä, eli tuossa muodossaan.
 

ijuka

Jäsen
Toki tuo Ehlers on noita paikkoja haaskannut oikein urakalla, mutta se ratkaisu mielestäni siihen olisi ihan vaan se, että Ehlers alkaisi tekemään maaleja saamistaan paikoista. Kyllä se peli muuten on sujunut ja Ehlers-Laine -kaksikon kemiat toimivat mielestäni erittäin hyvin. Joku Staffordin turhake äkkiä pois sieltä.

Tarkoitatko sä näillä paikoilla, joista "maali tehdään helposti", esim. Ehlersin läpiajoja?
Ne kaikki taitaa olla tuossa Vatmanin koosteessa. Ei tuollaisia tontteja ihan joka matsissa saa edes yhtä. Sillä on myös ollut useita tontteja jotka oli jonkun muun kuin Laineen järkkäämiä.
 
Viimeksi muokattu:

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Se, että heität edes puoli vitsillä läpyskää siitä, että Ehlersin kuti on Granlundin tasoa laskee mielipiteesi painoarvoa 100%. Kaveri on snakebitten ja Laineen fanipojat ovat nyt vain vihaisia, kun mies ei tee jokaisesta Laineen jakamasta kiekosta maalia, mikä kasvattaisi entisestään Laineen pistesaldoa. Ehlers kun saa yhden maalin nyt kasaan, niin mies voi helposti vielä yltää siihen 20 maaliin. Jos vertaa viime kauteen, niin mies on vain yhden maalin jäljessä tuota tahtia. Ja jos Ehlers laittaisi Laineen fanien vaatimina jokaisesta tai joka toisesta paikasta sisään, niin Ehlers johtaisi pian ylivoimaisesti pistepörssiä.

Ehkä Laine pitäisi siirtää Scoreburnin ja Bustistrovin kanssa samaan ketjuun. Alkaisi se Ehlers taas parin vaihdon jälkeen näyttää ihan kivalta ketjukaverilta.

No tämä on sinun mielipiteesi. Verrataan nyt sitten vaikka Teräväiseen (katso eiliset maalit) tai johonkin muuhun, eli Ehlersin laukaus ei ole mitenkään erityisen kova. Tarkempi se on ollut joskus, nyt vetää kaikki logoon. Kyllä Laine on jakanut Ehlersille sellaisia paikkoja, että niistä olisi pitänyt laittaa ja tietää tämän itsekin, siksi gorilla selässä kasvaa. Se, että Laine ei ole saanut näistä syöttöjä, niin harmi, mutta ei se ainakaan omaa maailmaani kaada, ennemmin ärsyttää, että olisi voinut muutamassa paikassa laittaa Laineelle (ja itseasiassa muillekin pelaajille) parempaan paikkaan josta varmemmin maali olisi syntynyt, mutta Ehlers hakkaa nyt päätä seinään. En tiedä minkä ikäinen olet, mutta saa sinullekin olla kertynyt ikää jos minua alat pojittelemaan. Kyllä diggaan Laineesta ja toivon mahdollisimman paljon hänelle maaleja ja pisteitä sekä varsinkin kokonaisvaltaista pelin kehittymistä ottelusta toiseen. Kuitenkin, itse olen tyytyväinen jos Laine tekee rookie kaudellaan 20-25 maalia, joten ei tässä kauhea hätä ole 30 olisi sellainen hieno määrä rikkoa, mutta ei tässä nyt huonosti mene, aika lähellä on jo noita maalimääriä joihin olen enemmän kuin tyytyväinen (tosin ehkä tässä vähän nälkä kasvaa syödessä).
 
Ne kaikki taitaa olla tuossa Vatmanin koosteessa.

Minä en muista nähneeni siinä koosteessa yhtäkään paikkaa, josta Laine tekisi maalin helposti. Varmasti hän käyttää tonttinsa paljon tehokkaammin kuin Ehlers, mutta siitä huolimatta Patenkin onnistumisprosentti esim. läpiajoissa tulee hänen urallaan olemaan jotain aivan muuta kuin sata.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
No tämä on sinun mielipiteesi. Verrataan nyt sitten vaikka Teräväiseen (katso eiliset maalit) tai johonkin muuhun, eli Ehlersin laukaus ei ole mitenkään erityisen kova. Tarkempi se on ollut joskus, nyt vetää kaikki logoon. Kyllä Laine on jakanut Ehlersille sellaisia paikkoja, että niistä olisi pitänyt laittaa ja tietää tämän itsekin, siksi gorilla selässä kasvaa. Se, että Laine ei ole saanut näistä syöttöjä, niin harmi, mutta ei se ainakaan omaa maailmaani kaada, ennemmin ärsyttää, että olisi voinut muutamassa paikassa laittaa Laineelle (ja itseasiassa muillekin pelaajille) parempaan paikkaan josta varmemmin maali olisi syntynyt, mutta Ehlers hakkaa nyt päätä seinään. En tiedä minkä ikäinen olet, mutta saa sinullekin olla kertynyt ikää jos minua alat pojittelemaan. Kyllä diggaan Laineesta ja toivon mahdollisimman paljon hänelle maaleja ja pisteitä sekä varsinkin kokonaisvaltaista pelin kehittymistä ottelusta toiseen. Kuitenkin, itse olen tyytyväinen jos Laine tekee rookie kaudellaan 20-25 maalia, joten ei tässä kauhea hätä ole 30 olisi sellainen hieno määrä rikkoa, mutta ei tässä nyt huonosti mene, aika lähellä on jo noita maalimääriä joihin olen enemmän kuin tyytyväinen (tosin ehkä tässä vähän nälkä kasvaa syödessä).

En nyt sinua varsinaisesti tarkoittanut. Muistelen sinun olleen niitä Kultapoju vol.1 suurimpia faneja silloin joskus vuosia sitten. Teräväisen kuti on hyvin usein se kuuluisa säbäranne eli heikohko, mutta tarkka.

Tämä olkoon nyt viimeinen viestinä tätä turhaa väittelyä kohden, mutta on perin kummallista on se, että Ehlersin kyvyt maalintekijänä joutuvat ensimmäistä kertaa koetukseen, kun hän missaa Laineen tarjoaman laatupaikan. Miksei porukka vain rehellisesti myönnä, että heitä vain kismittää, kun Laineelta on jäänyt muutama potentiaalinen syöttöpiste väliin?

Muutenkin tässä alan pikku hiljaa, jopa vähän toivoa, että omien sympatiajoukkueiden rosterissa ei olisi suomalaisia. Aina se on ketjukavereiden syy, kun kultamiket, kapteenikoivut tai laineet eivät vedä niitä 150 tehopisteen kausia. Laine oli ihan kohmeessa ennen kuin Maurice arpoi loistavan tutkaparin pystyyn, mutta täällä vaan itkeskellään parin syöttöpisteen perään, vaikka peli kulkee älyttömän hyvin. Lisäksi jostain kumman syystä suomalaisen tarjoama maalipaikalle on joku ihme 95% osumavaatimus. Ellei verkko heilu suunilleen jokaisesta paikasta, niin paskaa tulee niskaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös