Boston Bruins 2015–2016

  • 177 328
  • 607
Suosikkijoukkue
Bruins
Erikssonista olisi saatu se 1st rd mikä olisi kesällä laitettu pakettiin Pastan yms. kanssa ja lähetetty johonkin mistä olisi saatu se ygöspakki. Näin minä sen kuvittelin, mutta Sweeney päätti että hyvin kaupaksi menevät ensimmäisen- ja toisenkierroksen varausvuorot oli hyvä jättää ottamatta ja laittaa nyt tulleisiin perustason jamppoihin. Mun mielestä siinä ei ole mitään epäselvää kuinka kaukana ollaan huippujoikkueiden tasosta, ja sitä eroa olisi voitu kaventaa kesällä laittamalla hyvää pakettia vaikka sinne Arizonaan.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Mikähän rooli omistajalla mahdollisesti on siinä, että Boston kaikesta päätellen pyrkii menestymään tänä keväänä? Bruinsilla kuitenkin kaikki saumat pelata ainakin kaksi pitkää pof-sarjaa, mikä tarkoittaa isoa tiliä Jacobseille.
Tuskin aktiivista roolia. Helppo otaksua, että rahankäytön suhteen toimisto joutuu elämään vähän tiukemmilla mitä seuran tulopuoli edellyttäisi, mutta kiekkohommista vastaa Neely.

Sweeneyn tekemiset sekä viime kesänä että nyt DL:lla ovat selitettävissä ihan epäonnistumisilla, ei tarvitse etsiä mitään salaliittoja taustalta. Kesällä tarkoitus oli treidata draftissa ylöspäin ja saada joku kolmikosta Hanifin, Provorov tai Werenski täyttämään Hamiltonin saappaita suhteellisen ripeästi. Ei onnistunut ja Sweeney päätyi varaamaan kolme kertaa ykkösen puolivälissä - lopulta draftista ei jäänyt käteen pakkiprospektia, jolla olisi korkea seilinki JA joka olisi suhteellisen valmis. Kauteen lähdettiin puolustuksen osalta vanhoilla sedillä ja muutamalla "toivotaan toivotaan" -prospektilla, joista kenelläkään ei lopulta riittänyt.

Nyt deadlinellä Bruinsilla oli tekeillä isompi kauppa Bluesin kanssa, Bruinsiin päin mm. Shattenkirk, mutta lopulta Blues vetäytyi ja pelkkä Eriksson -rentalina ei toiminut ilmeisesti Bluesin captilanteen takia. Muilta taas ei irronnut Erikssonista Sweeneyn haluamaa vastinetta, eli ygöstä ja tauhkaa. Ei todennäköisesti ole kovin kaukaa haettua, että Bruins siirtyi rentalien suhteen ostolaidalle ihan vain siksi, että Eriksson jäi käteen.

Koko Sweeneyn aika on ollut vähän tuollaista suunnatonta koohotusta. Olevinaan on strategia, mutta siitä ollaan valmiita lipsumaan heti, kun tulee vastoinkäymisiä.

Kantaa ottamatta siihen, mitä Bruinsin olisi pitänyt tehdä, niin liigassa on kyllä jotain vialla, jos Bruinsin tilanteessa ei ole perusteltua vahvistaa joulkuetta pudotuspelejä varten. Olen pidempään miettinyt, että nykyinen CBA oikeasti korostaa jo liikaakin ELC- ja RFA-pelaajien merkitystä.
Tavallaan ihan totta. Bruinsin tilannetta arvioidessa kannattaa kuitenkin ottaa huomioon joukkueen ikärakenne. Voidaan todeta, että hyökkäyksen osalta joukkueen kulmakivillä olisi vielä aikaa. Puolustus sen sijaan on auttamattoman vanha ja paska, pitkälti siksi, että Sweeney treidasi paniikissa Hamiltonin eikä ole sen jälkeen yrityksistä huolimatta onnistunut löytämään 2/3-pakkia joukkueeseen.

Tässä olisi ihan oikeasti Burken lanseeraaman re-toolin paikka, sellaisen, jossa oltaisiin oltu valmiita ottamaan yksi askel taakse, että päästäisiin muutaman kuukauden päästä kaksi eteen, mutta kovin tuntuu olevan vaikeaa toteuttaa. Ja tuskaista seurata.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Mitä Boston kuppikunta olisi valmis maksamaan 'sign and trade' Shatterysta? Hän kirjoittaisi jatkosopimuksen (~7mill.$ AAV) nyt off-season ja aloitettaisiin Bostonin kanssa treidikeskustelut. Mitä tarjoaisitte?
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Mitä Boston kuppikunta olisi valmis maksamaan 'sign and trade' Shatterysta? Hän kirjoittaisi jatkosopimuksen (~7mill.$ AAV) nyt off-season ja aloitettaisiin Bostonin kanssa treidikeskustelut. Mitä tarjoaisitte?
Omissa haaveissa olisi, että kesällä kotiutetaan UFA:na "oma poika" Yandle, joka on kesäisin aiemminkin treenaillut joidenkin Bruinsien kanssa. Samaan kuvioon ei varmaan muita kalliita pakkeja enää mahdu.

Siirtorajan tapahtumiin oma suhtautuminen on aika neutraali. Selvästikään Erikssonista kukaan ei tarjonnut riittävää vastinetta. Jatkosopimukseen en kuitenkaan oikein jaksa uskoa, vasemmalla laidalla kuitenkin Marchand ja Beleskey jo suht hinnakkailla sopimuksilla. Stempniak ja Liles nyt ei mitään tajuntaa räjäyttäviä hankintoja ole, mutta tuovat sentään leveyttä kokoonpanoon. Menetetyt varausvuorot toki vähän kirpaisevat, kun vastine oli kuitenkin melko keskinkertainen.

Kyllähän tuo joukkue yksittäisissä peleissä pystyy huippujoukkueitakin päihittämään, mutta edelleenkään tuolla puolustuksella en kyllä jaksa uskoa, että kovin pitkälle keväällä mennään. Tosin onhan näitä kevään ihmeitä aina välillä nähty, joten elätellään nyt sitten vielä pientä toivon kipinää. Onneksi Rask näyttää olevan iskussa, muuten Bruinsilla ei olisi toivoakaan.

Mitä ylipäänsä tulee noihin siirtorajan ostajiin ja myyjiin, niin tuntuu, että keskinkertainen playoff-paikasta taisteleva joukkue on joidenkin mielestä melkein pahinta, mitä voi olla. Joko pitää olla selkeä contander, tai sitten tankata kärkivarausten toivossa. Kuitenkin näistä keskinkertaisen runkosarjan pelanneista joukkueista välillä löytyy sitten keväällä ihan finaaliainesta, kuten Devils ja Kings 2012 jne. Toki Bruinsillakin jonkinlainen hallittu uudelleenrakennus varsinkin puolustuksen osalta tulisi tarpeeseen, mutta joukkueessa on kuitenkin niin monta hyvää pelaajaa sidottu pitkillä sopimuksilla, että tankkausjoukkuetta Bruinsista ei tule. Pitänee siis totutella seuraavan muutaman vuoden ajalle ajatukseen keskinkertaisesta Bruinsista, ja odotella toiveikkaana keväisiä suonenvetoja. Blues ja Wild -faneilta saa tähän varmaan vertaistukea.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
^ Yandle on lähinnä kolmosparin ylivoimaspesialisti, joka tulee saamaan ison, yli 5M AAV sopimuksen. Lisäksi pelaa vasemmalta. Bruinsilla on jo Krug. Krugin voi tietysti aina treidata, mutta vähän vaikea nähdä, että kaksi noin samantyylistä ja tasoista pelaajaa sopisivat samaan puolustukseen. Mutta sitten taas toisaalta Sweeneystä ei ikinä tiedä.

Erittäin hyvä peli Hawksia vastaan. Toki Darling auttoi ja vastustajalla saattoivat jalat painaa edellisestä illasta, mutta kaksi ensimmäistä erää olivat aika liki parasta Bruinsia tällä kaudella ja muutenkin sellaista (taktista) suorittamista, mihin Bruinsin pitää pystyä, jos se haluaa haastaa rosteriltaan lahjakkaampia joukkueita. Kiekko pysyi hyvin laidoissa ja keskialueen sumppu oli tiivis. Hawks ei päässyt kuljettamaan kiekkoa hyökkäysalueelle, eikä hyökkäysalueella laidoista keskelle. Rask hoiti suhteellisen vähäiset maalipaikat varmasti.
 

Thmz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Komppaan Dougieta, olen todella positiivisesti yllättynyt trade deadlinen hankinnoista. Stemppi pelaa hienosti yhteen Bergyn ja Marchandin kanssa. Liles taas on pudottanu Kevan Millerin minuutteja juuri sopivasti, ettei tarvitse pelata niitä vastustajan kovimpia pelaajia vastaan.

Chicagoa vastaan pelattiin helposti kauden paras peli. Oletuksena oli sellainen 5-1 turpaan, mutta voitettiinkin lopulta aika varmasti. Toews&Kane pidettiin hyvin pimennossa ja Rask hoiti loput. Jos totta puhutaan, en pidä Hawkseja läheskään niin pahana vastuksena Bruinsille kuin Kingsejä ja Duckseja. Siksipä tuo tuleva roadtrippi näyttää aika paljon mihinkä on mahdollisuuksia.
 

Opatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, BVB, NHL, Snooker
Bostonin voiton myötä laitettiin melkoisen vanha ennätys historian sivuille, sillä Julienista tuli eniten voittoja ottanut valmentaja Bostonin penkin takana. Legendaarinen Art Ross jäi yön voiton myötä Julienin taakse ja Rossin viimeisestä voitollisesta ottelusta kerkisi vierähtämään yli 70 vuotta, joten monta yrittäjää on tässä välissä ollut. Kova saavutus Julienilta.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Tämä kausi on mielestäni tähän asti ollut erittäin positiivinen yllätys.
Jos lähtökohta oli, että pudotuspeleihin päästään ehkä tsägällä, rosteri treidattiin ihan vituiksi ja mistään ei tule mitään, niin tällä hetkellä Bruins on (joskin tosin eniten pelejä pelanneena) konferenssin neljäntenä hyvillä näytöillä suht tukevasti poffi paikassa kiinni. En näe kovinkaan paljon valittamisen aihetta.
Marchand ollut upeaa seurattavaa koko kauden, ydinkokoonpano suorittaa huomattavasti paremmin kuin viimekaudella ja uusiin nimiinkin voi olla tyytyväinen.
Eihän Bruins mikään realistinen ja odotettu cup voittaja ole joo, mutta uskallan kuitenkin toivoa odotettua pidempää kevättä.
Mitä ylipäänsä tulee noihin siirtorajan ostajiin ja myyjiin, niin tuntuu, että keskinkertainen playoff-paikasta taisteleva joukkue on joidenkin mielestä melkein pahinta, mitä voi olla. Joko pitää olla selkeä contander, tai sitten tankata kärkivarausten toivossa.
Jep, mielummin keskitason menestystä farssikauden jälkeen kuin pelkkää tank meininkiä.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Flash backia pukkaa, tiivistä puolustusta ja napakoita vastaiskuja. Lienee kyseinen tilanne edelsi ennen nousua contendereitten kovimaan kastiin muutama vuosi takaperin. Kovia matseja ollut ja ei voi olla kuin tyytyväinen saavutettuihin tuloksiin, etenkin kun pelillisesti ollaan oltu altavastaajana mutta tehokasta ajoittaista hyökkäystä käy kiittäminen viime aikoina pisteistä. Puolustuskin on pitänyt ihan hyvin ja Liles on osottautunut loistavaksi hankinnaksi. Yön lähetyksessä puhuivat kuinka nopeasti on onnistunut tulemaan joukkueen pelitapaan mukaan Carolinan systeemeistä joissa puolustajat merkkaavat kiekollista miestä ja haastavat ylhäältä kun taas Bostonissa hyökkääjät ohjastavat kiekon kohti odottavia pakkeja.

Tampaa vastaan oli lähellä jo kolmas vai jopa neljäs salamamaali ottelun alusta mutta tällä kertaa ei onnistunut. Marchand-Bergeron- Stepniak vitja on ollut huikean hyvä tekemällä 9/13 maalista 4:ssä edellisessä ottelussa hyökkääjien osalta. Krejciltä ja Eriksonilta on lua odottaa enemmän mutta olisiko herroilla butter milkkiä jo pohkeissa rankan pelitahdin myötä. Beleskey on kyllä huikee taistelija ja loistava hankinta kesällä, juurikin Bruins tyylinen peluri. Nelosen hyökit ovat hoitaneet leiviskänsä mutta ikävä on edellistä nelosta joka pyöritti pitkiäkin syklejä vihun päässä.

Paikka poffeissa ei ole missään nimessä vielä varma koska takana tulevilla on rästissä pelejä ja 6/7 seuraavasta ottelusta on edelleen poffeihin meneviä tiimejä vastaan joista 3 on lännen kiertueella erittäin kovia vihuja vastaan. Carolina ja Islanders seuraavaksi kotona jonka jälkeen pitkästä aikaa ehtii palauttelemaan kun SJ matsia ennen ja jälkeen on kahden päivän huili. Tosiaan erittäin hyvällä ilmeellä on taisteltu väkisten pisteitä vaikka välillä on tuntunut että pelataan yhtä päätä ja väärään suuntaan. Ilmeisesti joukkueessa on käsitetty ettei tässä vaiheessa ole varaa off nightiin vaikka pelitahti onkin ollut liigan hurjin. Yksi klippi kertoo enemmän kuin tuhat sanaa joten ohessa klippi josta näkee pelaajien kasvoilta kuinka gutaa tekee ryöstää tärkeä piste poffeja ajatellen: Marchand OT Winner - YouTube (linkki youtubeen ja ot ratkaisuun)

Ylivoima on ilmeisesti hieman takkuilut ja käsittääkseni joukkue on nyt jossain sijalla 7 tehokkaimman ylivoiman suhteen. Alivoimasta ei ole tilastotukea mutta näyttänyt hyvältä ja eilenkin Brad veti Hedmania 100-0 ja alivoimalla läpäriin mutta Bishop vei gladiaattoreiden kohtaamisen 100-0.

Molarit ovat olleet hyviä ja antaneet mahdollisuuden voittoihin Raskin kantaessa vastuun mutta Monsteri pelasi kyllä yöllä uskomattoman monsteri ottelun ja varasti useamman maalin tolppien avustuksellakin.
 

ML17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Voisin listata tämänhetkisiä ajatuksia powerpoint -tyyliin:
Bergeronin ketju toimii. Stempniak sopinut erinomaisesti mukaan.
Krejci ja Eriksson ovat olleet todella yössä viime aikoina.
Hayes on pehmeä kuin vauvan pylly, voisikohan Vatrano toimia tilalla?
Pidän neloskentästä. Kolme pelaavaa pelaajaa, jotka ovat kohtuullisen fyysisiä. Etenkin Acciarilta voi odottaa isoja pommeja. Vähän kun tottuvat toisiinsa, ja Acciari tottuu NHL:ään, niin on todella laadukas ja monipuolinen nelsoketju.
Liles ollut uskomattoman hyvä. Täytyy myöntää, että arvostelin tätä hankintaa liian heikoin tiedoin. Lilesin kiekolliset ratkaisut omalla alueella kun laskettaisiin, niin uskon, että yli 90 prosenttia ratkaisuista on ollut rauhallisia, peliäedistäviä, lavasta lapaan syöttöjä.
Otollisilla vastustajilla, tämä joukkue voi olla vaikka konferenssifinaalissa, koska itä on todella heikko. Esimerkiksi joku Panthers ei jaksa hermostuttaa ollenkaan.

Mietin tuossa, että vaihtaisinko Bergeronia päittäin kehenkään pelaajaan. Ehkä McDavidiin, koska hänestä saa muutaman halvan vuoden. Ylijäävästä palkasta voisi sitten hankkia jonkun joka osaa puolustaa hyvin. Bergeronin apuja ei ole kenelläkään yhdellä pelaajalla.
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Vittu toi Chara on ei vaan rasite vaan suorastaan uhka menestykselle nykyään Bostonissa. Mikähän siinä on, että vaikka kaikki näkee yläkatsomoon asti sen, että Chara on susipaska jättiläinen, niin silti se saa huseerata isolla peliajalla ja vaarantaa pisteet illasta toiseen. Luulisi että ammattiurheilussa mennään päivän kunnon mukaan, mutta ei ainakaan Bostonissa. Se tästä. Moi vaan.
 

Dmurphy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Vittu toi Chara on ei vaan rasite vaan suorastaan uhka menestykselle nykyään Bostonissa. Mikähän siinä on, että vaikka kaikki näkee yläkatsomoon asti sen, että Chara on susipaska jättiläinen, niin silti se saa huseerata isolla peliajalla ja vaarantaa pisteet illasta toiseen. Luulisi että ammattiurheilussa mennään päivän kunnon mukaan, mutta ei ainakaan Bostonissa. Se tästä. Moi vaan.

Tämä kyllä tiedetään varmasti myös Bostonissa.

Charan peliaika on onneksi hieman tippunut tässä parin vuoden aikana.

Sitten tulee ihan nopea kysymys; kenet pistää tilalle? Matt Irwin? Colin Miller? Joe Morrow?

Noup.

Olen kyllä siitä samaa mieltä, että Chara on jo nyt ja tulee olemaan iso rasite Bruinsille niin kauan kunnes lopettaa.
 
Suosikkijoukkue
Bruins
Viime viikonlopun Islanders- ja tän aamuinen Ducks-matsi nähtynä ei ole kovin epäselvää mikä se ero on näihin lännen parhaisiin. Mieleen jäi lähinnä Charan pyllähtäminen Stonerin kanssa ja Seidenbergin vauhti verrattuna Coglianoon. Tällä menolla ei tarvi ihan hirveästi odottaa sunnuntaiaamulta kun vastus ei ainakaan heikkene. Toki Andersen torjui ihan mallikkaasti ne paikat mitä Bruins sai pitäen nollan, mutta noi yleisesti tuolla puolustuksella ei ole mitään asiaa näille kärkijoukueille

Trade deadlinen hankinnat suorittavat varmaan juuri sillä tasolla millä odotettiinkin. JM Liles 9 peliä 0+2 -4, ja Stempniak 9 1+5 +2
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Nojoo, eipä näistä montaa pistettä kukaan jaksanutkaan odottaa eikä onneksi ollutkaan vielä ase ohimolla tuloksien suhteen. Yöllä tosiaan salamamaalit sinetöivät näennäisesti ottelun heti alkuun mutta ihan hyvää yritystä oli kuitenkin tulla vielä peliin mukaan vaikkei a-luokan paikkoja liikoja oullut. Semihyviä paikkoja oli kuitenkin useampi joten näkisin numeroitten mairittelevan ankkoja ja mokke oli hyvä. 3-0 tilanteessa lopetin oman osuuteni yön ottelusta joten lopusta ei ole tietoa.
SJ vastaan näin vain lopun jossa oli tasoitukseen hyviä paikkoja Krejcin läpärin myötä ja parit tolpat plus hyvät paikat mutta ei pisteitä. Tulevaan matsiinkaan ei ole odotukset korkealla mutta 3päivän huilin jälkeen on sitten idän tiimit vastassa joista voidaan odottaa täysiä pistepotteja. Runkkarin kruunaa 3 kotona Carolinaa,Detroitia ja Senatorsia vastaan jonka jälkeen toivottavasti aletaan katsomaan kuka tulee poffeissa vastaan ekalla kiekalla.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Tänään ois aika tärkee ottelu Panthersia vastaan. Jos tulee tukkaan, Bruinsin jatkopaikkatoiveet alkavat olla Wingsin harteilla. Panthersin voittaminen olisi tärkeää siksikin, että sillä pedattaisiin ensimmäiselle kierrokselle Bruins - Panthers -kohtaamista. Siinä olisi saumoja. Toinen vaihtoehto on Bolts ja se olisi sitten kausi siinä, eikä loppukohtaus olisi lapsille soveliasta katsottavaa.

Kädenlämpöistä läpsyttelyä Bruinsin peli on ollut. Ei ole positiivista sanottavaa mistään tai kenestäkään. En ole kyllä kovin tarkasti edes jaksanut katsoa, taustalla pyörineet ottelut.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Tukkaan tuli. Maalinteko on vaikeaa. Bruins saa kiekkoa lähinnä maaliviivalle ja sitten itkee, jos tuomarit näkevät tilanteen väärin. Ketjut elivät, mutta kun rosterissa ei ole yhdeksää top9-hyökkääjää, niin kaikkinensa ruletti on vähän täkin jatkamista toisesta päästä ottamalla.

Julienin pelin jälkeisistä edesottamuksista ei enää edes jaksa. Veteraanit häviävät nämä ottelut, mutta Julien osoittaa junioreita. Spooner teki Bruinsin ainokaisen, Krejci syötti vastustajalle ottelun voittomaaliksi jääneen av-häkin, mutta Julienin mielestä ongelma oli se, että Pastrnak ei osannut pysähtyä puolustusalueella oikeaan paikkaan.

Reilly Smith halusi Bruinsista pois samoin kuin Dougie Hamilton. Nyt Reilly Smith kantaa rinnassaan A-kirjainta paremmassa joukkueessa kuin Bruins. Jos toimistolla ei pikkuhiljaa havahduta siihen, että ongelma ei ole luonnevikaisissa nuorissa pelaajissa, vaan jossain muualla, niin synkältä näyttää jatko.

Noh, playoffspaikka on yhä todennäköisempi kuin ulos jääminen, mutta tiedä sitten, kumpi olisi pitkässä juoksussa parempi vaihtoehto. Muutoksia tuppaa syntymään vain fiaskojen kautta. Kädenlämpöinen pärjääminen on usein todellisen menestyksen pahin vihollinen.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Siis mielestäni tilanne on todella huolestuttava. Kolmessa edellisessä pelissä Bruins on ollut oikeasti suhteellisen aseeton, etenkin peli Rangersia vastaan oli aivan hirveä. Panttereita vastaankin hyökkäyspelaaminen oli sanalla sanoen köykäistä.

Omaan silmään Krug oli todella hyvä ja vastasi huutoon, kun viimeinen erä pelattiin viidellä puolustajalla Lilesin loukkaannuttua. Saa nähdä kuinka pitkä saikku Lilesilla edessä. Liles on ollut itselleni positiivinen yllätys, joten sääli tämä loukkaantuminen. Julienin kommentit koskien Pastrnakin peliä kuulostaa todella oudolta, koska mielestäni kuitenkin Pastrnakin pelissä oli selkeä idea mukana. Esimerkiksi Krejcin ja Charan peli oli paljon karseampaa katseltavaa kuin Pastrnakin. Stempniak oli myös jälleen ihan jees.

Jos Torontolta tulee turpaan, niin pääsy pudotuspeleihin alkaa vaikuttamaan jo aika pelottavan epävarmalta.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Tänään olisi vieraspeli ACC:ssä. Leafs on ilmeisesti ollut kovassa vireessä viime aikoina ja rosteri on täynnä pelaajia, joista en ole koskaan kuullutkaan. Ja sitten siellä on Matt Hunwick, jonka nimi on jostain syystä tuttu ja joka olisi Bruins-pakistossa heittämällä paras luistelija...

Bruinsin loppuohjelmasta voisi ylipäänsä todeta, että seitsemästä jäljellä olevasta vastustajasta neljällä ei ole enää mitään panosta otteluissa. Bluesilta ja Hawksilta voi odottaa turpasaunaa ja sitten Wingsiä vastaan voi olla paljonkin panosta pelissä. Jos totutulla kaavalla mennään, Bruins voittaa huonompansa ja se riittää erittäin suurella todennäköisyydellä jatkoon, vaikka joukkue häviäisi ne ottelut, jotka sen voi odottaa häviävän.

Vaikka kautta on jäljellä, seuraavat Leafs ja Devils -ottelut ovat psykologisesti erittäin tärkeitä. Panthersia vastaan näkyi, että lopulta tämän kauden Bruins on samanlainen pupeltajajoukkue kuin viime kautinen versio, jonka selkäranka katkeaa hellästä silittelystä. Hylätyn maalin jälkeen ainoastaan yleisö syttyi otteluun. Joukkue askissa lamaantui ja Panthers vei kolmannen erän jälkipuoliskon maalipaikat suvereenisti.

Liles on pois, voi olla loppukauden. Trotman tai Morrow korvaa, ainakaan tällä tietoa farmista ei ole kutsuttu apuja ylös. Rask aloittanee ja ilman imurointeja saattaa itse asiassa aloittaa kaikki jäljellä olevat ottelut. Ketjukoostumukset ovat mitä ovat, mutta maaleja ei taaskaan tule ja lopulta Pastrnak ja/tai Spooner purevat penkin päässä tuppea.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Aika jäykkää on tosiaan ollut meno kohta pari viikkoa. Samoin kuin viime kaudella, joukkue todennäköisesti tarvitsee muilta apua pudotuspelipaikan saavuttamiseksi kun oma tekeminen ei tuota tulosta.
Tämän kevään hampurilainen löytyy Phillystä ja sieltä tullaan vauhdilla ohi eikä autokaupungin pojatkaan pelkkiä tappioita meinanneet pelata. Mutta hei, ainakin ysipaikka idässä on plakkarissa. Toivottavasti ollaan fortuunalta saamapuolella vielä tämän kevään aikana kun muutamissa tappiopeleissä olisi ollut piste tai pari saatavissa jos kuu olisi ollut eri asennossa.

Pastnakin penkityksestä tuossa parissa viestissä turistiin mutta olihan siellä mukana yksi katastrofivaihto ja muutenkin kun pelissä on 1/3 hyvää pelaamista ja 2/3 random junnuneppailua/katastrofiratkaisuja niin tuo on se koulu joka on käytävä.
Nostaisin tämän kevätkauden isoimmaksi pettymykseksi kuitenkin David Krejcin jonka tekeminen on heikentynyt suunnattomasti kauden alusta. Ehkä siellä on loukkaantumista alla mutta tasoa on löydyttävä liikaa koska Spoonerista ei vielä ole vetämään isompia minuutteja tasakentällisin.

Kauden jälkeen linja kuumaksi St.Louisiin ja Krejci + Bos #1 2016 + sälää (lisäpickkejä, Morrow/Miller, Erikssonin oikeudet, Neelyn munasuojat) vaihdossa jatkosopimuksen tehneeseen Shattenkirkkiin.
 

Thmz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Krejcillä on ilmeisesti jotain vammaa, veikkaisin että kädessä/olkapäässä koska aloitusprosentti on kärsinyt. Vähän tuntuu että koko joukkoe on luovuttanut, ainakin siltä peli näytti viimeksi. Pelataan ihan ok lätkää ja kun kaveri pistää isomman vaihteen silmään niin Bruinsin moottori leikkaa kiinni.

Rask on turhautunut pakiston suorituksiin ja sen näkee ihan jo otteistakin. Jotenkin tuntuu että ollaan palattu siihen systeemiin missä ei uskalleta hyökätä koska paikataan pakiston virheet. Toivottavasti Torontoa vastaan otetaan sellainen runsasmaalinen voitto, sanotaanpas vaikka 7-1.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Pastnakin penkityksestä tuossa parissa viestissä turistiin mutta olihan siellä mukana yksi katastrofivaihto ja muutenkin kun pelissä on 1/3 hyvää pelaamista ja 2/3 random junnuneppailua/katastrofiratkaisuja niin tuo on se koulu joka on käytävä.
Toki. Yhden vaihdon aikana neljä harhasyöttöä on paljon. Omalta kohdaltani pointti oli enemmän siinä, että Julien päättää Panthers-pelin jälkeisessä pressissä mainita yhden pelaajan nimeltä ja se on Pastrnak. Ja Julien puhui nimenomaan Smithin maalista, jossa Pastrnak ei osannut pysähtyä takakarvauksen jälkeen oikeaan kohtaan oman maalin edessä. Julien ei puhunut pressissä siitä, että Krejci sortui yv:lla helmasyntiinsä ja yritti pakottaa syöttöä kolmen vastustajan läpi, josta vastusta sitten katkoi ja teki ottelun voittomaalin.

Fakta on, että David Pastrnak ei pudota Bruinsia pleijareista. Jos Bruins putoaa tällä nykyisellä menolla, niin Bergeron, Krejci, Chara, Marchand, Rask jne. ovat ne pelaajat, jotka saavat katsoa peiliin. Aivan kuten viime kaudella. Bruinsin parhaat pelaajat eivät ole ratkaisuhetkillä parhaita pelaajia ja silloin on ihan turha etsiä syntipukkeja rivimiehistä tai junnuista. Sylettää tuollainen perseily.

Sitten off-seasonilla taas jotain "meillä on hyvä runko, uskon tähän runkoon" -paskaa ja nuoria pelaajia pihalle.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Krejci, Bergeron ja Chara vastasivat huutoon. Leafsia vastaan räpiköintivoitto, mutta maalin takaa-ajoasemasta kuitenkin rinnalle ja ohi. Tyylipisteillä ei ole tässä vaiheessa paljoa väliä.

Spooner loukkaantui ja Eriksson nähtäneen Devilsiä vastaan keskellä. Mikä tarkoittanee toisaalta sitä, että Kokon ja Kemppaisen urat Bostonissa ovat paketissa.

Wingsin otteet ovat ilmeisesti viime aikoina olleet vielä heikompia kuin Bruinsilla, joten playoffspaikan suhteen näyttää hyvältä useammalla rintamalla.
 

Knap

Jäsen
Vielä ollaan pudotuspelipaikassa kiinni, mutta ei nämä tulokset luottoa hirveästi herätä.

Viimekin yönnä jäi puuttumaan ne maalit. Vedot 15-40 Bruinsin eduksi. Torjuntoja kertyi 39/40 Scheinderille ja 13/15 Raskille. Peliä en ehtinyt katsoa mutta tilastot kertovat karua kieltä maalinteon tasosta.
Detroitilla on hivenen helpompi loppuohjelma Bruinssiin verrattuna, mutta luultavasti keskinäinen ottelu tulee kertomaan kumpi selviää pleijareihin, phillyn uskon jo siellä olevan.
 
Viimeksi muokattu:

Thmz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Vielä ollaan pudotuspelipaikassa kiinni, mutta ei nämä tulokset luottoa hirveästi herätä.

Viimekin yönnä jäi puuttumaan ne maalit. Vedot 15-40 Bruinsin eduksi. Torjuntoja kertyi 39/40 Scheinderille ja 13/15 Raskille. Peliä en ehtinyt katsoa mutta tilastot kertovat karua kieltä maalinteon tasosta.
Detroitilla on hivenen helpompi loppuohjelma Bruinssiin verrattuna, mutta luultavasti keskinäinen ottelu tulee kertomaan kumpi selviää pleijareihin, phillyn uskon jo siellä olevan.
Korjataan sen verran että Kinkaid oli maalissa. Karvan yli 6 GAA ja torjuntaprosentti reilusti alle 90%. Maalipaikkoja oli, mutta ei maistu. Kinkaidin ei oikeastaan tarvinnut tehdä mitään maagisia pelastuksia.

Ei tässä nyt hirveästi sanottavaa ole. Maaleja pitäisi saada aikaan tai tulee kesäloma aika äkkiä.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Hyi helvetti mikä peli. Perkeleesti vetoja, mutta laadukkaat maalipaikat eivät auenneet. Marchand teki kyllä jäätävän hienon maalin mutta siihenpä ne ilon aiheet jäikin. Tosiaan kolmannessa erässä 3 vetoa New Jerseylle ja kohtuu helposti Charalle vihelletty jäähy kostautui yv maalin muodossa. Värilasien kautta katsottuna maalia edelsi Blandisin kovasti koukkulta näyttänyt kiekon karvaus kulmassa josta maali lopulta kehkeytyi. Jäähyhän oli suoranainen vitsi kun Smith-Pelly oli juuri kääntymässä kulmassa kohti keskustaa ja huonossa tasapainossa johon Chara liukui jolloin kaveri kaatui ja 2 minuuttia vihelletty. Kovasti Chara purnasi tuomiosta ja kopista ennenaikaisesti päästyäänkin mainosti paskaksi vihellykseksi.

Yritystä oli, mutta en käsitä miksi viimeisellä kuudella minuutilla kolmesti hyökkäyspään aloituksessa oli joko Acciari tai Ferraro. Krejciä ei juurikaan näkynyt ja muutenkin kaverin olisi voinut lyödä maitopurkin kylkeen kadonneitten joukkoon pelillisesti. Kolme kovaa taklausta ekassa erässä vissiin tappoivat pelihalut tänään. Helgersonia koitti McQuad käydä muistuttamassa asiasta mutta tuomarit pilasivat senkin lystin ennen alkujaan.

@STL – @CHI – CAR – DET – OTT vielä jäljellä
Detroitilla:
MIN @TOR – – – PHI @BOS – @NYR
Phillyllä:
WSH – – OTT @PIT – – @DET TOR – PIT @NYI

Viivat ovat välipäiviä. STL hävitään mutta muista matseista on lupa odottaa pisteitä. Detroitilla on kyllä hankala ohjelma joten tuo keskinäinen peli saattaa muodostua elämän ja kuoleman kohtaamiseksi kun ROW on molemmilla 36.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös