Pekka Rautakallio Ässien päävalmentajaksi, osa 2

  • 115 927
  • 763

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Rantanen tekee työtään huuhaa-journalistina ja kerää klikkauksia. Mun tietojen mukaan Rocky hylkäsi Ässien ensimmäisen tarjouksen (pituutta & € liian vähän) ja ilmoitti että asiaan palataan keväällä. Neuvottelutaktiikkaa siis mikä Pekan kohdalla petti, kaikki muu on turhaa romantisointia...


Ihan mielenkiinnosta kuulisin ketkä ovat asiallisia ja hyviä jääkiekkotoimittajaksi , jos Rantanen on tasoa huuhaa?
Sun tietosi ovat yhtä luotettavia kuin muidenkin eli täyttä huuhaata, jos et kerro lähdettäisi.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Voi olla sekin vielä mahdollista, kun joukkue on jakautunut Rockyn ja Ahon miehiin, tulee sitä kauttakin siirtymisiä muualle. Jokseenkin uskoisin, että kaksikko Vainio ja Mäkelä pelaavat pian täällä, koska ovat ilmeisimmin ensi kaudella Ahon joukkueessa.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Nykysuuntaus tuntuu olevan, että ne valmentajat, jotka eivät ensi kaudella jatka ja kaiken lisäksi uusi koutsi on jo tiedossa, ovat kaikki saaneet (Lauri Marjamäkeä) lukuunottamatta potkut.

Osittain noissa toki voi olla syyn ja seurauksen suhde kyseessä. Jos koutsi onnistuu alkukaudesta, niin kynnys palkata uusi kaveri on melko suuri. Ja vastaavasti harvoin se epäonnistunut paatti kääntyy itsekseen, varsinkin kun (meri)kapteenin kohtalo on sinetöity. Tuskin esimerkiksi Marjamäkeä olisi kengitty kesken kauden jos valmennuksen olisi katsottun onnistuneen. Samoin jatkosoppari olisi ollut todennäköisempi jos kauden alussa joukkue olisi ylisuorittanut. Jos koutsi ei onnistu, niin sopimusta ei ihan heti uusita. Ja jos lähtevän koutsin pitäminen ei selvästi palvele jatkoa, niin pitäminen ei tunnu yleisesti hyvältä ratkaisulta.

Tuo Rantasen juttu sitten on sitä itseään. Kovasti kärjistämällä ja tiettyjä omaan kärjistykseen sopivia nyansseja painottamalla vedetään ulos kiinnostusta keräävä juttu. Karu fakta on se, että Rautakallio ei onnistunut tehtävässään ja hänen ulostamisensa ennen kauden päätöstä oli sekä jatkuvuuden (Kotkaniemen rooli) että kustannusten (palkkakulujen pysyminen samassa skaalassa) osalta varsin perusteltu. Urheilullinen menestys taas ei olisi puoltanut sitä, että Rocky olisi pitänyt pitää peräsimessä. Jos Rockyn tarjoama vastine (menestys tai sen odotukset, liksa, sopparin pituus, muut edut puolin ja toisin, jne.) olisi ollut kohdallaan kauden alussa, olisi hän todennäköisemmin saanut jatkon kaudelle 2016-17. Ja jos tuo soppari olisi ollut, niin kynnys kenkimiselle helmikuussa olisi ollut selkeästi korkeampi.

Ei seuraikonia pidä pitää ruorissa vain seuraikonistatuksen takia. Toki se status antaa jotain anteeksi, mutta sen takia harvemmin kannattaa uhrata sekä tämän kauden tilannetta että tulevien kausien menestystä. Todennäköisesti Ässien kauden 2016-17 tilanne on helpompi kun seuraikonin kunniakkaan lähdön sijaan valmennusjohto on saanut jo hyvän matkaa ajaa sisälle omaa systemiään, katsoa miten jatkosopimuksesta taistelevat siihen sopeutuvat ja samalla myyvät kokonaispakettia mahdollisesti uusille pelaajille.

Tuossa Rantasen jutussa ymmärrän hyvin pointin siitä, että valmennusjohdolle ei tarjottu parhaita mahdollisia eväitä tälle kaudelle. Toisaalta olen hyvin pitkälti eri mieltä siitä, että "Valmentajien – ja pelaajien – värvääminen kesken pelikauden on ollut SM-liigassa hiljaisesti hyväksyttyä huijaamista niin pitkään, että kaikki seurat ovat yhtä syvällä samassa suossa: jos et jo viimeistään marraskuussa ole hankkinut ensi kauden valmentajaa ja pelaajia, olet kesällä tyhjin käsin", olettaen että hän pitää tuota epämoraalisena toimintana. Karu fakta on se, että maailmassa on muitakin liigoja kuin Liiga. Pelaajamassa taas liikkuu eri liigojen välillä ja oman liigan välisten sopimusten lisäksi kansainvälisillä toimijoilla on painoarvonsa. Jos pelaajaa X ei kiinnitä ajoissa, ei oman maan liigan (herrasmies)sopimuksilla ole välttämättä merkitystä; ne eivät sido Ruotsia, Saksaa, Sveitsiä, Venäjää tai esimerkiksi Latviaa. Pelaajien rekryssä taas valmennuksella on merkittävä painoarvo; tietyn profiilin omaavat koutsit kiinnostavat tiettyjä pelaajia ja jos viimeistään helmikuun lopussa ei tulevan kauden koutsin nimi ole edes pelaajasoppareista neuvoteltaessa tiedossa (vrt. yleisesti tiedossa), niin vaikeaa tulee pelaajienkin kanssa. "Ei meillä joo koutsia ole, mutta joku hankitaan. Hyvä kaveri. Joo hyvä kaveri, varmasti saat peliaikaa". Ei toimi.

Mutta joo, kuten sanottu, niin tälle kaudelle Rocky ei todellakaan saanut parasta mahdollista nippua käsiinsä. Ehkä olisi ollut kaikkien osapuolten kohdalla parasta todeta realiteetit jo aiemmin, sen sijaan että nippu aiheutti ongelmia koutsille, koutsin jatkamattomuus varmistui jo hyvissä ajoin ja supportti puuttui tyystin. Vaikka Rockyn jatkosopimuksettoman tilan ja kesken kauden tulleet fudut ymmärränkin, niin ehkä noihin johtaneet olosuhteet ja tilanteet olisi voinut hoitaa tyylikkäämminkin.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Rockyn luonteen huomioiden minun on vaikea nähdä millä tavalla hänen parhaat puolensa olisivat tuolleet tuossa tehtävässä näkyviin.

Viittasin sillä nuorten yksilöiden kehittämiseen. Ainakin vahvasti sellainen kuva on miehestä luotu ja toitotettu, että se olisi juuri Rockyn vahvuus?
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Mun mielestä oli ihan reilu menettely että Rocky sai tietää ajoissa ettei tule jatkosopimusta.

Tästä aivan samaa mieltä ja olisiko Rocky sitten ollut tyytyväisempi kun olisi vasta kesäkuun alussa ilmoitettu että ei jatkoon.

Tosin kuten jo aiemmin kirjoitin, Rocky voi aivan paineettomasti tollasia kommentteja sopimusten tekemisestä heittää ilmaan. Rocky varmasti mietti jo mahdollista eläkkeelle siirtymistä, eikä ehkä siksikään halunnut sopimusasioita vielä miettiä ja olisihan se ollut Ässien kannalta kestämätön tilanne, jos Rocky olisi ilmoittanut sitten kesäkuussa, että jään eläkkeelle etsikää uusi päävalmentaja??
On eri asia jollain nuoremmalla valkulla, jolla saattaa olla asuntolainaa ja perhe pitää elättää. Silloin ei oikein voi jättää siihen malliin että vanhan sopparin päättyessä ei tiedä missä jatkaa vai saako edes jatkaa?

NHL:ssä tuo varmasti toimii, koska siellä pelaajat pääsääntöisesti tienaavat aivan eri summia, jolloin raha ikään kuin menettää merkitystään. Toisaalta myös NHL statuksen omaava pelaaja halutessaan saa kohtuu helposti jostain muualta pelipaikan jos ei NHL:ään ovet enää aukea.
AHL taitaa olla lähempänä Liiga palkkojen puolella, mutta onko siellä sama käytäntö kuin NHL:ssä?
 

josuk88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ainoa oikea ratkaisu. Ei sijoituksen takia vaan käytöksen lehdistössä ja peluuttamisessa. Kuulin melkoista tarinaa hänen käytöksestään hallilla (ihan samaa kuin joku muu oli jo kirjoittanutkin). Ja eihän tähän kaikkeen voi olla reagoimatta.
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Kattelin ton IS Liigaliven. Liigalive 10.2.2016 klo 21.30 - Katso videot - ISTV



Vähän sellanen maku, ettei mennyt oikein keneltäkään nappiin. Valmentaja ei voi alkaa näyttämään luovuttamisen merkkejä, ja toisaalta, varsinkaan seuralegendan kohdalla ei pitäs joutua tällaseen tilanteeseen.

Luotetaan siihen että tää ratkasu on sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä oikeansuuntainen. Jännä nähdä muuttuuko ilme Kotkaniemien astuesssa puikkoihin. Millasta kiekkoa Isomäessä perjantaina.
Kuunnelkaapa tuo liigalive. Siinä sanotaan juuri niin kuin asiat on. Munattomia on nämä seurajohtajat ja osittain media, joka on luonut tämän fläppitaulu kulttuurin. Ässätkin oli jutun mukaan jo ennen kauden alkua päättänyt valmentajan vaihdosta, mutta eihän tuolla pukuosastolla ollut munaa sitä rockylle kertoa, joten johto kusi tämän kauden. Aivan kuten olen sanonut. Hienoa, että ammattimaiset toimittajat pukivat ajatukseni sanoiksi.
 

josuk88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mikä velvollisuus työnantajalla on kertoa tulevaisuuden suunnitelmista työntekijöilleen? Pahimmassa tapauksessa olisi mennyt herne nenään jo silloin. Sitä paitsi ymmärtääkseni tuo ei pidä paikkaansa. Rocky oltiin valmiita ottamaan syksyllä jatkopestille mutta ei itse halunnut kirjoittaa sopimusta vielä silloin.
 
Koska muuten joku on luonut viime silmäyksen Ässien käytössä olevaan pelaajamateriaaliin?

Nuoret on liian nuoria ja vanhat ja kokeneet alkavat olla ainakin vanhoja.

Mielestäni joukkueen rakennus on sakannut oleellisesti, mutta Mika Toivolan saappaita ei ole kovinkaan vaikea täyttää.
 

R1kuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässätkin oli jutun mukaan jo ennen kauden alkua päättänyt valmentajan vaihdosta, mutta eihän tuolla pukuosastolla ollut munaa sitä rockylle kertoa, joten johto kusi tämän kauden.
Kyseinen kohta jutusta paljastaa sen "laadukkuuden". Voin varmuudella kertoa, ettei tuollaista oltu ennen kauden alkua päätetty.
 

Oto Hascak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ja Rautakalliohan olisi ite halunnut kertoa jatkostaan tuossa ensi juhannuksen paikkeilla. Olisi siinä Ässät joutunut kauan venaileen, että voisi paljastaa munattomuutensa.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
Ässissä on tehty paljon asioita väärin, mutta myös oikein. Vaikka miten syyttelisi seurajohtoa tms. niin tuohon pelitapaan, erikoistilannepelaamiseen ja pelaajien peluuttamiseen on syypää Rautakallio.

Ihan mielenkiinnosta kysyn, vaikkei nyt suoranaisesti liity ketjun aiheeseen. Koska viimeksi valmentajaa Porissa ei ole suolattu erikoistilannepelaamisen toimimattomuuden takia?
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Kyseinen kohta jutusta paljastaa sen "laadukkuuden". Voin varmuudella kertoa, ettei tuollaista oltu ennen kauden alkua päätetty.


Miksihän itseni on jotenkin helpompi uskoa toimittajien suusta kuultuna asioita. Varsinkin, kun Iltasanomilla selvästi on hyvät lähteet Ässien sisältä ja ovat jo paljastaneet kaikki siirrot ensi kaudenkin osalta.
Se on eri asia millä korteilla on pelattu nykyisen valmennuksen suuntaan, kun Mikki hiirillä ei ollut munia pelata avoimin kortein.
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Ihan mielenkiinnosta kysyn, vaikkei nyt suoranaisesti liity ketjun aiheeseen. Koska viimeksi valmentajaa Porissa ei ole suolattu erikoistilannepelaamisen toimimattomuuden takia?

Täällähän sitä haukutaan vaikka se olisi liigan tehokkainta. Pitäisi olla hienot kuviot myös.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Koska muuten joku on luonut viime silmäyksen Ässien käytössä olevaan pelaajamateriaaliin?

Nuoret on liian nuoria ja vanhat ja kokeneet alkavat olla ainakin vanhoja.

Mielestäni joukkueen rakennus on sakannut oleellisesti, mutta Mika Toivolan saappaita ei ole kovinkaan vaikea täyttää.

Kyllä tätäkin on puitu loppukesästä alkaen, Ässien hankintapolitiikka herätti kummastusta ihan valtakunnallisestikin. Joukkueesta poistui Niemi, Elo, Lindell, Taimi ei sitten lopulta ollutkaan Ässien mies. Em. kolmikkoa nyt ei paikata yks yhteen millään, silti korvaajat oli hieman yhdestä puusta veistettyjä, vähemmän kiekollisesti taipuisia tai muuten vain kysymysmerkkejä. Ben-Amor, Gratton, Viitanen, Mullane, Kallela, kesken kauden Vainonen, Kertaalleen ulos pullautetut Hansen, Kerälä otettiinkin takaisin. Ryan istui katsomossa, Kupariselle iski veritulppa, Marttinen putos ennen joulua. Masi ja Vance toki onnistuneita vetoja.

Profiilipelaajien kohdalla voi puhua hieman huonosta tuuristakin, mutta tosiaan, ei mene joukkueen rakentaminen ja hankinnat seurahistorian top-10 kausiin. Lahjakkuuttakin joukkueessa on, mutta raakileisuus täytyy vielä hioa.

Varmasti Rocky teki tolla nipulla ja nuorilla lahjakkuuksilla mitä parhaiten taisi, silti saa ottaa hieman piikkiinsä pelillisen ailahtelevuuden ja hyökkäyspelin kehittymättömyyden reilun kauden aikana.
 

Oto Hascak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mutta eikös Rautakallio ollut hyväksymässä näitä viime kesän/ syksyn "hankintoja"?

Tuohon erikoistilannepelaamiseen se, että miksi piti hajottaa toimiva ryhmä, kun Kuparinen palasi saikulta? Siihen astihan ylivoima taisi olla Liigan tehokkainta.

TPS:n hankintapolitiikkaan on minust kyllä myös kuulunut suht vanhat Jampat, Kupariset, Kiilholmat on nuoria poikia Perrineihin verrattuna.
 

Bay

Jäsen
Koska muuten joku on luonut viime silmäyksen Ässien käytössä olevaan pelaajamateriaaliin?

Nuoret on liian nuoria ja vanhat ja kokeneet alkavat olla ainakin vanhoja.

Mielestäni joukkueen rakennus on sakannut oleellisesti, mutta Mika Toivolan saappaita ei ole kovinkaan vaikea täyttää.

Aivan näin, joukkue kasattiin Toivolan ja Rautakallion johdolla ihan päin persettä, osittain toki esim. Taimen yllättävän lähdön takia. Mutta vaikka pelaajamateriaali on ollut vaatimaton niin ihan yhtä surkeilla rostereilla pelaaville Pelicansille/Sportille/KooKoolle kakkoseksi jääminen on jo oikeasti noloa. KooKoolla on kyllä tuo kärkiosasto kovempaa kaliiberia, Green, Malinen, O'connor.
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Mutta eikös Rautakallio ollut hyväksymässä näitä viime kesän/ syksyn "hankintoja"?

Tuohon erikoistilannepelaamiseen se, että miksi piti hajottaa toimiva ryhmä, kun Kuparinen palasi saikulta? Siihen astihan ylivoima taisi olla Liigan tehokkainta.

TPS:n hankintapolitiikkaan on minust kyllä myös kuulunut suht vanhat Jampat, Kupariset, Kiilholmat on nuoria poikia Perrineihin verrattuna.

Perrin kuitenkin vähän eri tason kaveri, hinnankin puolesta toki. TPS muutenkin onnistui aika paljon paremmin paikuissa.
Malmivaara, Kaijomaa, Makkonen, Spina verrattuna Kerälään, Hanseniin ja Vainoseen.

Ei nyt jaksaisi loputtomiin näistä jauhaa, kun eletään jo Kotkaniemen valmennuksen aikaa.
Kesällä Rautakallio tosiaan kommentoi, että pakko oli ottaa Gratton, kun olis paras mitä oli tarjottu eli hyväksyi, mutta Toivola toki oli pelaajat jo valinnut.
Lehdessä oli, että Toivola ja rocky eivät koskaan päässeet samalle sivulle.

Rockyn Hifk:n menon syynä oli lehden mukaan, että silloin Ässät yritti kusettaa siviilityöpaikalla jotain.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Mutta eikös Rautakallio ollut hyväksymässä näitä viime kesän/ syksyn "hankintoja"?
...

Mä haluan tuoda oman käsitykseni tästä asiasta ilmoille. Rockya voi kritisoida monesta asiasta ja potkut olivat imo ainoa oikea ratkaisu (voi olla, että Pekka tämän itsekin hyvin tajuaa...), mutta täällä on aika monen suusta muistutettu, että Rautakallio olisi ollut mukana siunaamassa näitä joukkueeseen hankittuja sällejä.

Itse olen ERI MIELTÄ tästä asiasta. Käsitykseni mukaan Rocky on lähinnä pitkin hampain joutunut hyväksymään suoritettuja hankintoja, jotka ovat olleet joko vemppoja tai sitten täysin rautakalliolaiseen pelifilosofiaan sopimattomia tyyppejä, kuten Gratton ja ehkä myös suoritustensa perusteella Semir.

En kaataisi Rautakallion niskaan kyllä hankintapolitiikasta, noh, juuri mitään.
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Mä haluan tuoda oman käsitykseni tästä asiasta ilmoille. Rockya voi kritisoida monesta asiasta ja potkut olivat imo ainoa oikea ratkaisu (voi olla, että Pekka tämän itsekin hyvin tajuaa...), mutta täällä on aika monen suusta muistutettu, että Rautakallio olisi ollut mukana siunaamassa näitä joukkueeseen hankittuja sällejä.

Itse olen ERI MIELTÄ tästä asiasta. Käsitykseni mukaan Rocky on lähinnä pitkin hampain joutunut hyväksymään suoritettuja hankintoja, jotka ovat olleet joko vemppoja tai sitten täysin rautakalliolaiseen pelifilosofiaan sopimattomia tyyppejä, kuten Gratton ja ehkä myös suoritustensa perusteella Semir.

En kaataisi Rautakallion niskaan kyllä hankintapolitiikasta, noh, juuri mitään.


Itse uskon, että tämä erottaminen oli jopa helpotus Rautakalliollr. Eipä se mukava tilanne ole hänellekään ja välit johtoon lehdenkin mukaan olivat menneet. Arvostusta ei enää ollut puolin ja toisin.

Itsekin pidän vähän huonona lyömäaseena tuota, että rocky olisi valinnut pelaajat. Toki häneltä niistä on kysytty, mutta tason ollessa Hansenissa ja Grattonissa tai valinta jonkun Ribberstrandin ja Vainosen välillä.

En tiedä oliko Kaukorannasta oma ketju, mutta hän lähti aika tyylikkäästi Ilvekseen
Kaukoranta: Lähden erittäin hyvillä fiiliksillä | Satakunnan Kansa
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Mä haluan tuoda oman käsitykseni tästä asiasta ilmoille. Rockya voi kritisoida monesta asiasta ja potkut olivat imo ainoa oikea ratkaisu (voi olla, että Pekka tämän itsekin hyvin tajuaa...), mutta täällä on aika monen suusta muistutettu, että Rautakallio olisi ollut mukana siunaamassa näitä joukkueeseen hankittuja sällejä.

Itse olen ERI MIELTÄ tästä asiasta. Käsitykseni mukaan Rocky on lähinnä pitkin hampain joutunut hyväksymään suoritettuja hankintoja, jotka ovat olleet joko vemppoja tai sitten täysin rautakalliolaiseen pelifilosofiaan sopimattomia tyyppejä, kuten Gratton ja ehkä myös suoritustensa perusteella Semir.

En kaataisi Rautakallion niskaan kyllä hankintapolitiikasta, noh, juuri mitään.
En minäkään usko, että Rocky sai haluamansa pelaajat. Uskoakseni yksittäisiä pelaajahankintoja isompi syy roolituksen ja joukkueen kasaamisen epäonnistumisessa, on @karhu nimimerkin mainitsema "Lehdessä oli, että Toivola ja rocky eivät koskaan päässeet samalle sivulle." Tähän asiaan todennäköisesti nämä molemmat kasrismaattiset, herrasmies, ammattilaiset ovat molemmat syyllisiä. Ammattilaisten pitäisi löytää keinot päästä samalle sivulle ja sitä kautta toteuttamaan yhteistä suunnitelmaa.

Täytyy sanoa, että karismaattiset herrasmiehet ovat saaneet tällä kaudella äärimmäisen naurettavan ja lapsellisen oloisen miekkailun aikaiseksi.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Itse uskon, että tämä erottaminen oli jopa helpotus Rautakalliollr. Eipä se mukava tilanne ole hänellekään ja välit johtoon lehdenkin mukaan olivat menneet. Arvostusta ei enää ollut puolin ja toisin.

Itsekin pidän vähän huonona lyömäaseena tuota, että rocky olisi valinnut pelaajat. Toki häneltä niistä on kysytty, mutta tason ollessa Hansenissa ja Grattonissa tai valinta jonkun Ribberstrandin ja Vainosen välillä.

En tiedä oliko Kaukorannasta oma ketju, mutta hän lähti aika tyylikkäästi Ilvekseen
Kaukoranta: Lähden erittäin hyvillä fiiliksillä | Satakunnan Kansa
Pointsit Kaukorannalle. Hieno esimerkki, miten yhteistyön kariuduttuakin voi vielä toimia ammattimaisesti.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En minäkään usko, että Rocky sai haluamansa pelaajat. Uskoakseni yksittäisiä pelaajahankintoja isompi syy roolituksen ja joukkueen kasaamisen epäonnistumisessa, on @karhu nimimerkin mainitsema "Lehdessä oli, että Toivola ja rocky eivät koskaan päässeet samalle sivulle." Tähän asiaan todennäköisesti nämä molemmat kasrismaattiset, herrasmies, ammattilaiset ovat molemmat syyllisiä. Ammattilaisten pitäisi löytää keinot päästä samalle sivulle ja sitä kautta toteuttamaan yhteistä suunnitelmaa.

Täytyy sanoa, että karismaattiset herrasmiehet ovat saaneet tällä kaudella äärimmäisen naurettavan ja lapsellisen oloisen miekkailun aikaiseksi.

Näin juuri, hyvä palkkaisten, johtotehtävissä toimivien aikuisten ihmisten pitäisi pystyä työskentelemään yhteisen päämäärån eteen, vaikka eivät pitäisikään toisistaan.

Tämä sama koskee niitä pelaajia ja valmentajia, jotka ovat tehneet sopimuksen muualle. Menestyvässä joukkueessa on hyvä henki, porukka taistelee yhteisen tavoitteen eteen. Valmentajalla on oma roolinsa tässä kuviossa. Rautakallio epäonnistui roolissaan, pettymys ensi kauden tilanteesta näkyi hänen työssään. Tämä on toinen kerta kun valmentaja Rautakallio oli tärkeämpi kuin Ässät.

IS:n juttuja lukiessa kannattaa muistaa, että huhujen mukaan joku Rautakallioiden lähipiiristä vuosi tietoja lehdelle. Nyt maksetaan velkaa takasin päin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös