Keskustelua Jatkoajan kolumneista ja artikkeleista

  • 1 155 233
  • 6 802

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Nuo NHL Prime Time Finland -artikkelit ovat kyllä aika perseestä. Jotenkin haisee niin selkeästi lukijoiden kalastelu. Otsikot ovat naurettavia, esim. MacKinnonia pohditaan tähdenlentona muutaman pelin jälkeen. Nyt Rask on pudonnut kenties huipulta vajaan kymmenen pelin otantaa käyttäen. Kun muistetaan että Lundqvist menetti hetkeksi jopa aloittajan paikkansa viime syksynä/talvena mutta oli silti keväällä maailman paras maalivahti niin tulee lähinnä mieleen että tässä aliarvioidaan lukijoita.

Toki seuraava otsikko vaikuttaa kiinnostavalta, tuo "Pitäisikö koko Buffalo Sabres passittaa AHL:ään?" Siitä nyt ymmärtää jokainen että kysymystä ei ole tarkoitettu tosissaan heitettäväksi.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Yleensä nuo Jatkoajan otteluraportit ovat ihan hyvää luettavaa mutta eilisen Blues-Jyp ottelun raportti on kyllä ihan yhtä tyhjän kanssa. Eipä ole juuri ottelua kuvattu, mitään kommentteja esim lehdistötilaisuudesta tai yhdeltäkään pelaajalta ei ole. Nuo tähdet nyt sentään menivät oikein joten eiköhän toimittaja sitä peliä kuitenkin ole seurannut.
 

Toimitus

Jäsen
Yleensä nuo Jatkoajan otteluraportit ovat ihan hyvää luettavaa mutta eilisen Blues-Jyp ottelun raportti on kyllä ihan yhtä tyhjän kanssa. Eipä ole juuri ottelua kuvattu, mitään kommentteja esim lehdistötilaisuudesta tai yhdeltäkään pelaajalta ei ole. Nuo tähdet nyt sentään menivät oikein joten eiköhän toimittaja sitä peliä kuitenkin ole seurannut.

Moi,

Kommenttien puute selittyy sillä, että päällekkäisten menojen takia raportti tehtiin television välityksellä.

Terv. Antti Wennström
 

JAgE

Jäsen
Uutisessa "Leafsin Ashton kärysi kielletyn aineen käytöstä" kuvateksti kertoo: "Carter Ashton kärsii pitkän pelikiellon jäätyään kiinni dopingista".

Onhan tuo 20 ottelua joo tosi pitkä pelikielto verrattuna siihen 2 vuoteen, mikä douppaajalle oikeassa urheilussa langetetaan.
 

karotenoidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Canucks, PYRY
Kummastutti Petteri Töyrylän kolumni CHL:stä, jossa hän päivittelee italialaisseura "Bolzinon" mukanaoloa kilpailussa. Tuntuu että jos kirjoittaja olisi viitsinyt kurkata Wikipediasta, mikä kyseinen seura on, olisi hän paitsi osannut kirjoittaa sen nimen oikein, myös sisäistänyt sen voittaneen laajennetun Itävallan liigan mestaruuden viime kaudella. Tällöin mollauksen maaliksi olisi valikoitunut uskoakseni joku toinen seura, hyviä kohteitahan kyllä löytyy, mikäli tuontyyppisen näkökulman haluaa ottaa.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Marianne Suntio on otsikoinut SaiPa-Servette-otteluraporttinsa muodossa "Parhaat munat uusissa koreissa tuottivat tulosta" (siteerattu kokonaisuudessaan ohessa) ja viljellyt siinä sivussa "kun"-sanaa tekstissä vähintäänkin riittävästi.

Kertokaapa, onko otsikko mielestänne onnistunut (viittaamalla todella ontuen jutun toiseksi viimeiseen kappaleeseen); mielestäni kyseessä ei nimittäin ole enää edes amppari-kategorian viritelmä, vaan jo jonkin sortin Monty Python -luokan absurdiussuoritus.
Parhaat munat uusissa koreissa tuottivat tulosta
11.11.2014 22:21 | Marianne Suntio marianne.suntio@jatkoaika.com

KOMMENTIT (0)
SaiPa lähti tiistai-illan otteluun kahden maalin takaa-ajoasemasta, kun Genève-Servette vei joukkueiden edellisen kohtaamisen luvuin 2–0. Kun otteluiden maalit laskettiin yhteen, veivät suomalaiset voiton lukemin 5–4.

Kotijoukkue teki otteluparin ensimmäisen maalinsa pelin alkupuolella ylivoimalla, kun Kevin Romy istui jäähyä koukkaamisesta. Sam Lofqvist oli jo aiemmin testannut Christophe Baysin hanskakättä ja kärkkyi maalipaikkaa siniviivalla, kun Johan Larssonin syöttö napsui lapaan. Nopea laukaus oli tällä kertaa kohdillaan ja upposi Baysin selän taakse.

Henkilökohtaiset virheet maksoivat johtoaseman SaiPalle pian avausosuman jälkeen, kun Brian Salcido lähti avaamaan peliä. Arkinen syöttö keskellä odottaneelle pelikaverille päätyi kuitenkin paikalle kiitäneen Chris Riveran haltuun. Rivera pääsi haastamaan kaikessa rauhassa Jussi Markkasen ja nosti kiekon maaliin.

Lappeenrantalaisten kannalta pahempaankin ahdinkoon oli ainekset, sillä tasoituksen jälkeen kiekko karkaili niin harhasyötöistä kuin lavastakin vierasjoukkueen luistimiin.

Sami Venäläisen maali ennen erän loppua palautti hymyn lappeenrantalaisyleisön kasvoille. Tommi Jokinen taisteli kiekosta maalin takana ja sai syötettyä sen viivalla odottaneelle Larssonille. Larsson laukoi ja maalin edustalla vääntänyt Venäläinen ohjasi kiekon sisään.

Jatkoajalle oikeuttava kahden maalin kaula syntyi toisessa erässä, kun Juraj Simek koukki itsensä jäähylle. Larsson haparoi ylivoimalla kiekon geneveläisille, mutta ruotsalaisen onneksi peliväline päätyi takaisin SaiPan haltuun. Kiekko pomppi maalin edustalle, josta Matti Järvisen katsottiin sipaisseen sen viimeisenä Baysin selän taakse.

Parempi löytyi vasta voittomaalikilpailussa
Kun edellisen ottelun Genève-Servetten osumat otettiin lukuun, viimeiseen erään päästiin lähtemään tasatilanteessa. Ottelu näytti kääntyvän SaiPan voitoksi, kun Janne Tavi pesäpallotteli kiekon Larssonin alustuksesta maaliin.

Kolmen maalin johto kuitenkin lipesi SaiPan hyppysistä viimeisellä minuutilla. Keltamustat törmäilivät toisiinsa keskialueella ja Simek karkasi läpiajoon Noah Rodin kanssa. Markkanen oli tilanteessa voimaton.

– "Tasoitus" tuli kovaan paikkaan, mutta minusta tämä joukkue on sitäkin kovempi, vakuutti kaikki SaiPan neljä maalia syöttänyt Larsson ottelun jälkeen.

– Jussi pelasi tänään loistavan ottelun. Se viimeisen minuutin läpiajomaali ei ollut reilua häntä kohtaan.

Jatkoajalla ei ratkaisua nähty, joten ottelusarjan paremmuus ratkaistiin voittomaalikilpailussa. Kun SaiPan laukojista Jesse Mankinen, joka oli ketjulotossa vaihtanut paikkaa Dave Spinan kanssa, ja David McIntyre onnistuivat ohittamaan Baysin, ratkaisu oli Markkasen käsissä. Markkanen nollasi neljä geneveläistä perätysten ja lappeenrantalaisjoukkue nousi CHL:n kahdeksan parhaan joukkoon.

Joulukuussa SaiPa kohtaa voittajan otteluparista Kärpät-Capitals.
 
Viimeksi muokattu:

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Syynä sille lienee lauseenvastikkeen käytön tarkoituksellinen välttäminen - ehkä juuri virheiden pelon vuoksi.
Tämänaamuisen NHL-raportin kirjoittaja ei ole pelännyt. Syytä olisi tosin ollut.

Muutama esimerkki:

"Ottelu Arizona Coyotesia vastaan ei alkanut lupaavasti, Connor Murphyn iskiessä ajassa 1:42 illan ensimmäisen maalin."

"--ajassa 58:44 Ryan Garbutt pääsi Starsin alivoimalla karkuun ja viimeisteli komeasti kiekon Mike Smithin taakse, pisteiden matkatess lopulta Starsin matkaan."

"Jussi Jokinen saalisti syötön ja Aleksander Barkov teki maalin, Florida Panthersin voittaessa San Jose Sharksin 4-1."

Pidin enemmän Marianne Suntion tyylistä.

Vielä pieni huomio tuosta NHL-raportista:

"Muista suomalaisista illan otteluissa Tuomo Ruutu teki maalin New Jersey Devilsin hävitessä Minnesota Wildille 3-1.

Tuloslistauksessa lukee sentään oikein "New Jersey - Minnesota 3-1", tosin tuloslistauskaan ei taida olla aivan yhtenäisen linjan mukaisesti kirjoitettu. Voittolaukauskilpailu ei taida olla lyhenteeltään "rl."?

Kaiken muun hyvän lisäksi tuo ensimmäinen video on jotenkin järjetön. Otsikkona on "Jori Lehtera goal on Michal Neuvirth" ja video on aivan jotain muuta. Toki syy on nhl.com:n, mutta ei kai mikään pakottanut ottamaan juuri tuollaista pätkää raporttiin?
 
Viimeksi muokattu:
Kieliopillisesti tuo on tälle saitille harvinaisen virheetön juttu, mutta kun-alkuisten sivulauseiden noin tiheää esiintymistä voidaan pitää vähintäänkin keskivakavana tyylirikkona.

Mitä mieltä olit seuraavasta virkkeestä: "Kiekko pomppi maalin edustalle, josta Matti Järvisen katsottiin sipaisseen sen viimeisenä Baysin selän taakse." Minua jäi kiinnostamaan, että ketkä sipaisivat sen kiekon Baysin selän taakse ennen Järvistä, ja miksei maalia merkattu ensimmäisen sipaisijan nimiin?
 

JAgE

Jäsen
Ensimmäistä kertaa ehkä kolmeen vuoteen avasin yhden otteluennakon, ja siinä osui silmään useampikin kirjoitus(?)virhe. Kyseessä siis Blues-Kärpät -ennakko:

"Pienoinen mestaruuskrapula on näkynyt oululaisten otteissa ja tasaine suorittamine on ollut vaikeaa."

"Maaottelutaukoa edelsi siis todella hyvä voitollinen jakso, mutta yksi mies pelasin viimeiset viikot alle odotuksien ja olikin lopulta popcorn-osastolla seuraamassa joukkueensa otteita."

"Juha-Pekka Haatajasta odotettiin todella varmaa pistelinkoa joukkueelle, mutta mies on ollut välillä todella pahasti tuuliajolla, eivätkä hänen otteet ole miellyttäneen valmennusjohtoa."

"Myös puolustuksen luottomies Lasse Kukkonen on herännyt kesän jälkeisestä horroksesta, joka on alkanut näkyä myös pistepussissa."
(Pitäisi olla "mikä").

Enemmänkin virheitä saattaa olla, mutta en jaksa paremmin juttua silmäillä.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Muuten hienossa Jarmo Mäkitalo-jutussa on asiavirhe. Timo Susi ei pelannut vuodenvaihteen 79-80 U20 MM-kisoissa Helsingissä, koska on syntynyt -59 ja oli yli-ikäinen. Kurrin ja Mäkitalon kanssa pelasi lähes koko kisat Forssan jääkiekon suuri poika Mika Helkearo, eikä Timo Susi. En tietysti tiedä oliko kolumnin asiavirhe testi vai oikea asiavirhe.
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=41404
 
Viimeksi muokattu:

Toimitus

Jäsen
Muuten hienossa Jarmo Mäkitalo-jutussa on asiavirhe. Timo Susi ei pelannut vuodenvaihteen 79-80 U20 MM-kisoissa Helsingissä, koska on syntynyt -59 ja oli yli-ikäinen. Kurrin ja Mäkitalon kanssa pelasi lähes koko kisat Forssan jääkiekon suuri poika Mika Helkearo, eikä Timo Susi. En tietysti tiedä oliko kolumnin asiavirhe testi vai oikea asiavirhe.
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=41404

Hei, kiitos tästä huomiosta, ja Eeron puolesta myös kehuista. Ei ollut Timo Susi noissa kisoissa.

Terveisin,
Antti Wennström
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Pakko kommentoida edelleen, että nuorten MM-kisat v.1980 olivat alle 20v MM-kisat ja Helkearo ei pelannut Lake Placidissa, ainoastaan nuorten MM-kisoissa. Lake Placidissa edustivat Suomea Timo Susi, Mäkitalo ja Kurri. Nuorten kisoissa pelannut Reijo Ruotsalainen loukkaantui ennen Olympiakisoja harjoitusleirillä ja siihen vammaan saattoi mennä Suomen ensimmäinen mitali Olympiakisoissa, 8 vuotta ennen Calgaryn hopeaa.
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Tuomareita on mukava haukkua, nyt vaan meni aika pahasti metsään.

Tästä piti itsekin kirjoittaa - SaiPa -kirjoittaja kirjoittaa SaiPan jäähystä saatuaan kommentteja SaiPa-leiristä. Olisihan tuossa voinut hiukan lähdekritiikkiä harjoittaa.

Kun tuon ensimmäisen kerran luin, tuli mieleeni, että onkohan asia ihan noin yksinkertainen ja eihän se ollut. Huono ja tarpeeton kirjoitus.
 

ProCoach

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Oilers, Arsenal
http://www.jatkoaika.com/Kolumni/nauru-pois-liigasta-ja-heti/162691

Kalle Manteri olisi voinut hieman enemmän tehdä taustatyötä kolumniaan varten, eikä uskoa sokeasti toisen osapuolen väitteitä. Favorin avaa tapahtuman taustoja Iltasanomille täällä:

http://www.iltasanomat.fi/sm-liiga/art-1288774211947.html

Tuomareita on mukava haukkua, nyt vaan meni aika pahasti metsään.

Olihan tuo kolumni muutenkin todella väkisin väännetty. Vaikka tuomareita on tosiaan mukava haukkua, niin yhden kokeneimman tuomarin yhdestä heikosta vihellyksestä on mielestäni turha kirjoittaa kolumnia. Kun tämä hymyily/tosikkous ei ole edes käsittääkseni mikään liigan ongelma.

Muutenkin ihmetyttää, että miksi juuri jääkiekkoon sattuu Suomen huonoimmin tuomareiksi sopivat ihmiset. Kyllähän tuomareiden parjaus on välillä käsittämätöntä, kun vertaa esimerkiksi muihin lajeihin (toki näkyvyyttäkin lajilla paljon). Mutta sen pohdiskelu ei tähän ketjuun kuulu.
 

Toimitus

Jäsen
Iltaa kaikille,

Ilmoitusluonteista asiaa: Jatkoajan verkkolehti hakee lisää uusia tekijöitä joukkoonsa.

Erilaista aiempiin hakuihimme verrattuna on se, että olemme avanneet toimituksen roolitukset uusiksi. Tämä mahdollistaa toimitustyöhön osallistumisen laajemmalta alueelta kuin aikaisemmin. Tämä myös mahdollistaa aiempaa paremmin se, että pystymme löytämään sopivan roolin ja sopivat juttuaiheet jokaiselle.

http://www.jatkoaika.com/Artikkeli/...-tekijöitä-−-asuinpaikkaasi-katsomatta/162771

"Ajankohtaistoimittaja
Olet ammattitoimittajaksi haluava ja mahdollisesti opiskelija. Osallistut Jatkoajassa etenkin päiväsaikaan uutisten tekoon, juttujen metsästykseen sekä nopeaan reagointiin - jatkouutisten ja lisätietojen kaivamiseen sekä ajankohtaisia aiheita kommentoivien kolumnien tekoon. Saat toimituksen johdolta juttuvinkkejä, mutta osaat myös kaivaa niitä itse. Olet rohkea ja sanavalmis, mutta työssäsi huolellinen ja kylmäpäinen. Avustat tarvittaessa muita toimittajia.

Etätoimittaja
Seuraat tiiviisti jotain kiekkosarjaa tai -sarjoja, mutta asut muualla kuin seuraamiesi joukkueiden paikkakunnalla. Ei haittaa! Jatkoajassa voit osallistua. Pääset osallistumaan toimitustyöhön tv:n, netin ja lätkää näyttävien verkkopalvelujen välityksellä. Osallistut tekemällä uutisia, paikallistoimituksia tukevia pelijuttuja sekä muita jääkiekkoaiheisia kirjoituksia. HUOM. myös NHL, KHL, SHL, naisten sarjat, juniorikiekko ja maajoukkueet.

Paikallistoimittaja
Olet ammattitoimittajaksi haluava tai arkitöitä tekevä jääkiekon seuraaja. Asut Liiga- tai Mestis-paikkakunnalla, tai olet Jokerien seuraaja. Olet rohkea ja huolellinen. Osallistut tekemällä säännöllisesti juttuja peleistä, mutta osallistut myös uutisointiin ja pystyt tuottamaan uutisia joukkueestasi tarttumalla puhelimeen ja jututtamalla paikallisen kiekon ihmisiä. Autat myös muita toimituksia. Tärkeimpänä asiana sinä kuitenkin kerrot lukijoille ensimmäisenä, mitä paikkakuntasi joukkueessa tapahtuu.

Hitaan sisällön tekijä tai kolumnisti
Olet sanavalmis ja hyvä kirjoittaja, mutta sinulla on epäsäännöllisesti aikaa käytettävissä lätkätoimitukselle. Meillä osallistumisesi on mahdollista! Teet hitaita, tutkivia ja taustoittavia artikkeleita ja henkilökuvia tai haastatteluja. Tai kenties kirjoitat meille Suomen parhaita kolumneja? Ota yhteyttä ja ehdota. Muuhunkin toimitustyöhön saat osallistua, mutta velvoitamme sinulta vain laatua ja luotettavuutta ensisijaisessa sisällössäsi.

Valokuvaaja
Sinun tehtävänäsi on ensisijaisesti osallistua alueesi joukkueiden kuvakoosteiden tekemiseen, mutta myös juttukeikkoihin ja erikoisuuksiin. Sinulla on kokemusta urheiluvalokuvaamisesta ja siihen sopiva kamerakalusto. Toimit yhteistyössä alueesi toimittajien kanssa."

Kannattaa uskaltaa, kannattaa hakea, kannattaa kirjoittaa. Kysymyksiä voi lähettää toimituksen sähköpostiin. Lisätietoja hakemisesta ja meistä löytyy tuosta tähän postaukseen liitetystä juttulinkistä.

Terveisin,
Jatkoajan toimitus
toimitus@jatkoaika.com
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Haluaisin tietää, onko ihan aidosti ja oikeasti jonkun mielestä näissä Viasat-NHL-kolumneissa mitään järkeä.

Itse pihvi näissä kolumneissa muodostuu lähes poikkeuksetta todella pienestä otannasta, ja lopputulos on kummallinen ja selkeästi huomiohakuinen. Kai sen nyt tyhmempikin tajuaa, että yksittäisillä pelaajilla ja joukkueilla on parempia ja huonompia jaksoja. Tahallisen provosoivat otsikotkaan eivät myöskään tasoa nosta.

Jatkoajan ikioma Maanantaijää on mielestäni aikalailla täydellisesti toteutettu idea. Miksei NHL:stä ole samanlaista, vaan anti on tällaista sensaatiohakuista huudahtelua? Tietoa ja intoa näillä seppäsillä varmasti on, mutta toteutus on kamalan huono. Olisi kiva lukea NHL:stäkin jotain kunnollisia vastaavia juttuja, varsinkin nyt kun Liiga ja oma joukkuekin hieman kyntää, ja kiinnostus näitä kohtaan on pohjalukemissa.
 

Toimitus

Jäsen
Haluaisin tietää, onko ihan aidosti ja oikeasti jonkun mielestä näissä Viasat-NHL-kolumneissa mitään järkeä.

Itse pihvi näissä kolumneissa muodostuu lähes poikkeuksetta todella pienestä otannasta, ja lopputulos on kummallinen ja selkeästi huomiohakuinen. Kai sen nyt tyhmempikin tajuaa, että yksittäisillä pelaajilla ja joukkueilla on parempia ja huonompia jaksoja. Tahallisen provosoivat otsikotkaan eivät myöskään tasoa nosta.

Jatkoajan ikioma Maanantaijää on mielestäni aikalailla täydellisesti toteutettu idea. Miksei NHL:stä ole samanlaista, vaan anti on tällaista sensaatiohakuista huudahtelua? Tietoa ja intoa näillä seppäsillä varmasti on, mutta toteutus on kamalan huono. Olisi kiva lukea NHL:stäkin jotain kunnollisia vastaavia juttuja, varsinkin nyt kun Liiga ja oma joukkuekin hieman kyntää, ja kiinnostus näitä kohtaan on pohjalukemissa.

Moi,

NHL:n vakiosarjana ja omana "Maanantaijäänä" julkaistaan joka keskiviikko tuore "Kapeasta kaukalosta" -sarja. Viimeisin on tässä: http://www.jatkoaika.com/Artikkeli/...-47-keskity-jääkiekkoon-connor-mcdavid/162730

Molemmista kannattaa lähettää palautetta ja kehitysehdotuksia.

Mitä tulee kärjistäviin teksteihin, niin kyllä minun mielestäni ajatuksilla ja näkemyksillä saa leikkiä. Meille mahtuu maltillisempia ja kärjistetympiä tekstejä saman verkkolehden sivuille; yksi julkaisu ei ole toisesta pois.

Kiitos palautteesta,

Terveisin,
Antti Wennström
Päätoimittaja
antti.wennstrom@jatkoaika.com
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Mitäpäs jos keskistyttäisiin jatkoajassa ihan vaan kertomaan ennakoissa ne faktat ja jätettäis tälläiset hakamussuttelu "näin käy" jutut jollekkin paskalehdistölle. Ei sovi mielestäni jatkoajan touhuun alkuunkaan tälläinen arvuuttelu yms. kyllä jokainen voi katsella vaikka veikkauksien kertoimia jne. mutta että jatkoaika alkaa kertoilemaan pelien lopputuloksia, no thanks.
 

floikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Täältä komppi noille viasat vs. juttujen kritiikille.

Aiheet on ihan mielenkiintoisia ja siksi niitä tuleekin vahingossa klikattua, mutta ei saatana pysty lukemaan tuollaista kynä perseessä ja muotin mukaan kirjoitettua juttua. Aitoja ihmisiä aidoilla rehellisillä mielipiteillä, kiitos.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
On se Giroux aikamoinen, kun mies on kuulema ollut viime hiljaiselossa viime aikoina, vaikka oli viime kaudella Hart-finalisti ja pistepörssin kolmas.
 

RockTheRink

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NHL
Minä vihaan tätä Viasat-paskaa ja klikkikalastelua mikä Jatkoaikaan on pesiytynyt. Kyllä, vihaan. Yritin miettiä, voisinko jotenkin nätimmin tämän asian ilmaista mutta näillä nyt mennään. Perustelu: Aiemmin suuresti arvostamani jääkiekkoaiheinen sivusto on alennustilassa, oikein sydämestä ottaa. Puhun nyt keskustelupalstan ulkopuolisesta osiosta. Joskus aiemmin saatoin lukea iltapäivälehdistä pekkajalosten ja santtusilvennoisten aivopieruja, kenties maikkarin sivuilta "0+1 teemusakuliekeissäviimeyönä"... naureskella hetken mielessäni ja tuumata: "Onneksi on Jatkoaika, menenpä sinne lukemaan jotain fiksua jääkiekkoasiaa ja laadukkaita kolumneja". Täällä oli, ja on kenties edelleenkin, todella hyviä kolumnisteja. Keskustelupalstan taso on pysynyt samana kuin ennenkin, onneksi. Älkää antako myöskään portaalipuolen tason rapautua, vaikka ne mainoseurot varmasti on tarpeellisia tämän homman pyörittämiseen.
 

Veri

Jäsen
http://www.jatkoaika.com/Kolumni/tappara-ei-kaihda-hullujakaan-riskejä-mestaruusjahdissaan/163096

Kolumni "Tappara ei kaihda hullujakaan riskejä mestaruusjahdissaan" oli heikko yritys väkisin hakea draamaa ja kriisiä tyhjästä.

Riski sitä riski tätä ja vielä hulluja riskejä, seiska tasollekko jatkoaika.com on matkalla... Tappara hankki sentterinsä mitä se on etsinyt kesästä saakka ja nyt kun se semmoisen löytää niin se on sitten kauhea riski.

Vuosi sitten Tappara hankki esim. Jukka Voutilaisen. Ihan samaa linjaa tässä mennään kun aina aiemminkin, ellei toimittaja sitten ehdota että Tappara on vetäny "hullulla riskillä" aiemminkin.

Jos toimmittaja pitää riskinä itse Dixonia, niin toki floppi on aina mahdolinen, mutta SHL:stä tai KHL:stä ei koskaan Suomeen saavukkaan juuri muita kuin floppeja, eivät he muutoin tähän suuntaa liikkuisikaan jos eivät olisi epäonnistuneet.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Jos toimmittaja pitää riskinä itse Dixonia, niin toki floppi on aina mahdolinen, mutta SHL:stä tai KHL:stä ei koskaan Suomeen saavukkaan juuri muita kuin floppeja, eivät he muutoin tähän suuntaa liikkuisikaan jos eivät olisi epäonnistuneet.
Sama toimittaja jatkaa vahvoja solmusalmis-näyttöjään otsikoimalla Stephen Dixonin haastattelun muodossa
Millainen ihminen Sidney Crosby on kaukalon ulkopuolella? – ”Huikea kaveri"

Mikä vitun otsikko tuo on, ja kertooko se lukijalle edes auttavasti, että kyse on Stephen Dixonin haastattelusta?
Mielestäni ei todellakaan; esim. "Stephen DIxon: 'Crosby on huikea kaveri' " tai "Stephen Dixon arvostaa Crosbya: 'Huikea kaveri' " -otsikot ymmärtäisin vielä jotenkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös