Hannu Pikkarainen

  • 89 683
  • 239

Jargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hank oli eilisessä pelissä helvetin hyvä jos ajattelee ettei ole pelannut puoleen vuoteen ja systeemit ovat uudet jne.. Se yksi hazardi-syöttö tuli mistä jo mainittiin ja pari kertaa ei meinannut vääntö ja sijoittuminen riittää puolustustehtävissä. Kuitenkin oli peliälyltään meidän paras pakki eilen joten toivotaan että pitäisi fokuksen oikeissa asioissa niin varmasti on vahvistus loppukaudelle.

En tiedä joukkueen sisäisistä asiosta paljoa mutta ei siellä käsittääkseni mitään edarihenkeä hirveesti ole tällä kaudella ollut? Tämäkin on sellainen asia että jos muu jengi painaa sata lasissa niin ei siinä yhden pelaajan ole yhtä helppo ruveta perseilemään verrattuna jos tällaisia pelaajia on enemmän (2000-luvun HIFK ennen Kojoa). Vaikea kuvitella että Hank rupeaisi masinoimaan jotain edari-talkoita nuorempien pelaajien keskuudessa tai sitten on kyseessä tosi paha ihminen :)
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Taidoiltaan Hank näyttäisi olevan edelleen Liigan ''eliittiä'', mutta toisaalta taas Hankin kompastuskivihän ei ole koskaan piilenyt hänen pelitaidoissa, vaan pääkopassa. Niin kauan kuin jätkä pelaa joukkueelleen, niin hänestä on ehdottomasti hyötyä nykyiseen puolustukseemme, vaikka Hankista ei henkilönä pitäisikään.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Ihan hyvältä näytti Hankin liike eilen ja pelaaminenkin ok peruspelaamista, ottaen lähtökohdat huomioon. Kun punainen paita kiskotaan ylle ja taistellaan kaukalossa sen jengin puolesta niin ainakaan minulle ei meinaa vittujakaan mitä viisi vuotta sitten tapahtui.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Tuhlaajapojan kotiinpaluu

Minulle Hankin pahin synti oli kyllä nimenomaan se fleguilu kentällä, eikä setelitukun heiluttaminen. Jälkimmäisestä irtosi itse asiassa vain huumoria. Kuten joku jatkoajan artikkeli tiivisti, silloin aikoinaan ei oltu valmiita ottamaan mustelmia menestyksen eteen, se viimeinen draivi jäi puuttumaan vaikka taitoa olikin. Menestys ei vain kiinnostanut tarpeeksi. Siksikin yksi onnistunut peli ei ole vielä lähelläkään tarpeeksi näyttöä. Annan Pikkaraisen näyttää olisiko hänelle iän myötä muodostunut enemmän vastuuntuntoa, omistautumista ja loppuun asti yrittämistä, mutta saa kyllä luvan pelata koko kuukauden todella kovalla tasolla ja täysillä joukkueelle, jotta aikaisemmat perseilyt saa anteeksi. Tämä on ainakin minulle jopa tärkeämpää kuin tehdyt pisteet, vaikka kyseessä onkin pitkälti pisteistä elävä taitopakki. Osoita Hannu, että tulit kotiin paiskimaan töitä etkä vain saamaan töitä, niin olet tervetullut kotiin. Katsotaan sitten kuukauden päästä miten meni, vielä on aivan liian aikaista puhua yhtään mistään jatkosta.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Kun sarja jatkuu to-pe otteluina, niin täytyy toivoa, ettei erittäin vähän oikeita pelejä viime aikoina pelannut Hannu Pikkarainen saa heti jotain vammaa. Toivon, että Pikkaraisen peluuttamisessa pidetään järki kädessä viikonlopun peleissä.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eiköhän ne Hankin taidot ja asenne punnita sitten kunnolla kun vastaan asettuu joku kovemmista jengeistä. Jos jatkaa samalla tavalla millä aloitti niin sitten vaan sopparia käteen. Kyllä se yhden honkaheimon aina korvaa ja vielä upeasti.

Eikä se ole Hankin syy että HIFK:n pakisto on kovin heiveröinen.
 

Stigu

Jäsen
Itse näkisin, että Hank on low risk low reward-tyyppinen hankinta. Parhaimmillaankin hän on köyhän miehen Grillikioski, eli hyvät avaussyötot, keskinkertainen laukaus ja melko sukka puolustuspäässä. Ekstrana sitten noi hasardit ja pelin ulkopuolinen edarimeininki, millä nyt sinällänsä ei tietenkään ole kentällä väliä.

Eli Hank menee Söden, Grillin ,Taipaluksen ja Auvitun jälkeen hierarkiassa ehkä seuraavaksi, mutta ongelmana on se, että HIFK ei tarvitse Hankin kaltaista pelimiestä, paitsi tietenkin tuuraamaan nykyisiä loukkaantumisia.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Miten mä muistelen, että Hankilla on ihan kohtuullinen kuti. Voin toki muistaa väärin, kun herra 48:n IFK-ajoista on aika monta vuotta. Kyllä mä silti sijoittaisin Hankin reilusti Auvitun edelle. Sehän tekee Apollon tiskiltäkin käsin sellaiset tehot, joista fransmanni voi vain haaveilla.

Normaalisti kyseessä olisi very high risk medium reward -tyyppinen hankinta, mutta nyt akuutissa pakkipulassa ei auta kauheasti nirsoilla; Oystrickia toivottiin, Pikkarainen saatiin. Ei mennyt nallekarkit tasan, mutta pelatkoon nyt traiauttinsa loppuun ja katsellaan sitten, onko Hankin tyyppiselle pelaajalle enää kuukauden kuluttua käyttöä.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Eipä ole minulla mitään valittamista Pikkaraisen otteista. Pisteitä kertyy, laukaus on hyvä, liikkuu hyvin ja puolustaminenkin hoituu mallikaasti. Meidän ylivoimalle on ollut pelkästään pelastus. Kyllä Hank on ollut ehdottomasti hyvä vahvistus, vaikka ei tässä Hannulla pelejä ole vielä kovinkaan montaa ollut. Jos näin kuitenkin jatkaa, niin näyttää erittäin hyvältä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Sanoin jo etukäteen, että Hank on kiistatta vahvistus tähän pakistoon. Siinä oli ironiaa mukana, mutta ihan faktapohjaista sellaista. Onhan se aika makeeta nähdä, että HIFK pystyy nyt pelaamaan yyveetä yhdellä viivapakilla, jolle uskaltaa syöttää. Pelisilmä Hankilla on aina ollut huikea ja hän liikkuu tosi hienosti turhat kiemurat minimoiden. Nyt on nähty parasta Pikkaraista, toivotaan että jatkuu näin ja edarius ei nosta päätään. Kehut kuitenkin, kun kehun paikka on!
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pikkaraista on helppo inhota miehen off ice-meiningin takia ja myös fleguilu on ice-näytösten aikana, mutta kyllähän kaveri halutessaan on aina ollut pelimies.

Pikkaraisen signaaminen saattaa olla Nybarin tämän kauden tärkein teko.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Totta helvetissä kehuja, ja kuten sanottu Hank on loppujen lopuksi varsin harmiton hahmo jonka kulttiasema edareiden edareina nyt vaan on taattu vaikka mitä kävisi.

Pelilliset taidot on tiedetty aina, syötöt lähtee omille ihan eri tavalla kuin noilla nuorilla varsoilla ja pelisilmä nyt ei ole ollut koskaan ongelma. Niin kauan kuin duuninteko ihan oikeasti kiinnostaa myös silloin kuin tehoja ei napsu tilille ja jengillä on vaikeampaa, ollaan sillä tasolla missä pitää ihan jo yleisen ammattimaisuuden kannalta. Siihen vielä hyvää puolustusduunia omassa päässä niin ei tää jätkä ole mikään ongelma vaan helvetin paljon mielenkiintoisempi ja ihan oikeasti tasokkaampi lisäys kokoonpanoon kuin joku Mutikainen Mestiksestä tai Smith jenkeistä.

Jumalauta nyt Hank duunia vaan pimeä syksy, sen jälkeen on jo jatkopahvikin ansaittu ja virallinen paluu kotiin on tehty. Ehkä se Penan aikanaan lupailema kapteenin rooli on mennyttä aikaa, mutta kovan liigatason puolustajaksi tästä edarista on halutessaan minä päivänä tahansa. Mutta nyt sitä halua pitää olla, nyt ei saa kusta kavereiden muroihin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Hänkille jatkoa kauden loppuun! Toki aina yhden kuukauden try-outilla.

No vakavasti ottaen onhan tuo toinen esimerkkikin aika läheltä. Jos eräs saa itsensä huumekoukusta parissa vuodessa MM-tasolle, niin se kevyempi elämäntaparemontti on aika helppo rasti siihen verrattuna.

Toivotaan parasta. Hieno peli tänään Hänkilta ja ihan tyylllä ja avoimesti veti erätauolla esitetyn haastiksen. Menestystä.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hank on ollut hyvä näissä kahdessa pelissä. Ässiä vastaan tuli vähän mokiakin, mutta varsinkin tässä tilanteessa ykköspakki. Pää pystyssä avaa peliä hyvin ja pystyy pelaamaan viivassa sivuttaisliikkeellään hyvin. Jos vain jatkaa tällä tasolla, niin on noiden loukkaantuneena olevien pakkien jälkeen heti neljäntenä hierarkiassa ja ylivoimaan Söden jälkeen toiseksi kovin tekijä.

Jännää, kun odotin edarimenoa, mutta kaveri pelaa nöyrästi kuitenkin omilla kiekollisilla vahvuuksillaan. En tiedä näyttääkö hyvältä pakkikaluston heikkouden takia vai mitä, mutta ihan sama. Eri planeetalta kuin DeSantikset, Birchit ja Warghit
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivotaan parasta. Hieno peli tänään Hänkilta ja ihan tyylllä ja avoimesti veti erätauolla esitetyn haastiksen. Menestystä.

Pikkaraisen tulo on selvästi rauhoittanut puolustuspelaamista, myös ylivoimalla. On kiekkovarma ja luisteluvoimainen pelaaja, joka lukee peliä hyvin ja pystyy tasapainottamaan hyvinkin erityyppisten pakkiparien pelaamista. Pelasi tänään reilut 25 minuuttia ja tuo jo pelkästään osoittaa miehen olevan hyvässä kunnossa. Uskon, että koko kauden kattava sopimus allekirjoitetaan hyvissä ajoin ennen koejakson loppumista - jos ei ulkomailta sitten tule vaihtoehtoisia tarjouksia. Hienot esitykset kahdessa ekassa matsissa ja toivotaan otteiden jatkuvan edelleen nousujohteisina.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Kieltämättä masentavaa tavallaan, että kaveri tulee puolen vuoden pelaamattomuuden jälkeen omatoimisista treeneistä kehiin ja naputtaa tällaiset tehot pariin matsiin ollen ihan kirkkaasti paras puolustaja.. Vahva suoritus tänään ja sai pelata niin paljon kuin jaksoi. Toivottavasti jatkaa samaan malliin!
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
mutta ongelmana on se, että HIFK ei tarvitse Hankin kaltaista pelimiestä, paitsi tietenkin tuuraamaan nykyisiä loukkaantumisia.

Tästä olen täysin eri mieltä. Ifk nimenomaan tarvitsee Hankin tapaisen pakin. Meillä ei ole ketään, joka on lähellekään hänen tasoaan yv-pakkina ja muutenkaan kiekollisena.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kieltämättä masentavaa tavallaan, että kaveri tulee puolen vuoden pelaamattomuuden jälkeen omatoimisista treeneistä kehiin ja naputtaa tällaiset tehot pariin matsiin ollen ihan kirkkaasti paras puolustaja..

Ehkä sen verran on tähän todettava, että omatoimisissa treeneissä on haastattelujen perusteella pelattu ihan viisi vastaan viisi-pelejä ja siellä on ollut suhteellisen koviakin pelimiehiä Salmisaaressa mukana. Ei toki vastaa liigapelien vauhtia, mutta kokemuksellahan saa nykyliigassa jo aika paljon etua osakseen.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei nyt mennä asioiden edelle, mutta onhan tässä ainekset melkoisen komeaan tarinaan tuhlaajapojan paluusta jos asiat oikein lähtevät rullaamaan ja virheistä on opittu.

Hank ei kuitenkaan ole mitään anteeksiantamatonta varmaan ankarimmankaan fanin mielestä tehnyt, siis mitään sellaista mitä ei nyt voisi omilla teoillaan jatkossa korvata. Miettikää jos kaveri nyt laittaa itsensä oikeasti likoon, sitoutuu IFK:hon ts. pelaaja ja seura löytävät yhteisen sävelen loppukaudesta ja sen onnistuessa myös jatkovuosista, niin siinä voi nyt tällainen n. 30-vuotias edari pelata vielä komeankin uran liigan eliittipuolustajana.

No, kuten sanottu pari matsia takana ja muutenkin kovat pelimiehet viedään tietenkin perinteisesti käsistä, mutta olisihan siinä nyt helvetti vieköön hohtoa jos kotiin paluun tehnyt ja mahdollisesti aikuistunut Hank olisi ihan oikea seuraikoni ja jämäkkä vahvistus tulevina kausina IFK:n puolustuksessa.

Mulle tässä on ainakin vahvaa kotiinpaluun henkeä ja fiilistä, ei tällaista tietenkään kaiken maailman Blockien ja DeSantisten saapumisista saa.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No, kuten sanottu pari matsia takana ja muutenkin kovat pelimiehet viedään käsistä, mutta olisihan siinä nyt helvetti vieköön hohtoa jos kotiin paluun tehnyt ja mahdollisesti aikuistunut Hank olisi ihan oikea seuraikoni ja jämäkkä vahvistus tulevina kausina IFK:n puolustuksessa.

Hanksua seurasin aikanaan A-junnuissa ja olin varma, että kaveri tekee komean uran. Mieli kuitenkin muuttui ja sainauksesta kuultuani oli ensimmäinen reaktioni 'EI! Onko ne tulleet hulluiksi?'

Haastatteluissa jo kuitenkin vaikutti olevan ihan toisenlainen mies. Täällä Martinlaaksossa (kaunis paikka, btw) ollaan kädet kyynerpäitä myöten ristissä, että Hanksu olisi aikuistunut. Taitava se on ollut aina.
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Ihme on, jos ei jatkopahvia tipu, sen verran hyviä esityksiä kylmiltään Hank näyttänyt.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Meillä ei ole ketään, joka on lähellekään hänen tasoaan yv-pakkina ja muutenkaan kiekollisena.

Tämä näkyy parhaiten yyveessä. Hank pystyy aika suvereenisti pitämään viivan yksin. Tän kauden aiemmissa matseissa on saanut huolestua kiekon valumisesta keskialueelle, vaikka viivassa on ollut kaksi jätkää. Myönnän, että Pikkaraisen nykykunto yllätti mut täysin. Mutta sehän kyllä oli tiedossa, että hänellä on hyvä pelisilmä synnyinlahjana.
 

tiimari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä näkyy parhaiten yyveessä. Hank pystyy aika suvereenisti pitämään viivan yksin.

Tarkoittaako toveri JHag, että Pikkaraisella oli viiva hallussa? Mutikaisen salkku siellä on ollut jo pitkään.

Itselleni passaisi Hank loppukaudeksi, mutta vaatisi antabuskuurin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös