HIFK kaudella 2014–2015

  • 1 486 309
  • 3 548

Carey Wilson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hieno juttu Hirvosen jatko!

Nythän sekä Iiron ja Coreyn diilit on julkaistu samanaikaisesti kun play off ja ensi kauden tsettien myynti alkanut.

Markkinointia markkinointia...
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Englannin kielessä tuo fraasi tarkoittaa, että pelaaja palaa nykyisen joukkueensa vahvuuteen myös seuraavalla kaudella. Ei sitä, että Elkins olisi mahdollisesti sivussa koko loppukauden loukkaantumisen takia.

Tämä selvä, kiitokset selvennyksestä.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Mahtava uutinen ja äärimmäisen mukavia nämä jatkosoppareiden paljastukset kauden aikana.
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Ensi kaudelle sainattu 4 sentteriä, melkoisen harvinaista tässä vaiheessa kautta. Elkins, Ramstedt, Kuparinen ja Ikonen, kaikilla sopimus ensi kaudeksi. Vahvistusta pakistoon ja laidoille niin hyvä tulee.

Törmäsellä itse asiassa aika hyvä tilanne koska runko on varmaan aika lailla valmis.
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
Ensi kaudelle sainattu 4 sentteriä, melkoisen harvinaista tässä vaiheessa kautta. Elkins, Ramstedt, Kuparinen ja Ikonen, kaikilla sopimus ensi kaudeksi.

Puhumattakaan siitä, että varsinkin tuo kärkikolmikko on ihan järjettömän potentiaalinen. Ramstedtilla on potentiaalia ykkössentteriksi, samoin Kuparisella (vaikka olikin tällä kaudella pettymys vielä pelatessaan). Hirvonen on mielestäni aivan liian hyvä jäädäkseen tähän sarjaan, mutta helvettiäkö tässä valittamaan. Älykäs ja fyysinen sentteri, josta olen pitänyt alusta asti.

Vielä, kun Husso jatkaa 99% todennäköisyydellä meillä ensi kaudella, niin sekä sentteri- että maalivahtiosasto ovat lähtökohtaisesti kunnossa. Laitureita tulee kyllä riittämään, ja kun hyrskynmyrskyn-duo Pakarinen&Puustinen jatkaa ensi kaudella, ollaan silläkin osastolla hyvin varusteltuja. En juuri näe syitä, miksi Il Capitano ei myös jatkaisi vielä ainakin yhden kauden. Hyvin näyttää nimittäin edelleen takovan pisteitä.

Puolustus onkin sitten se ainoa kysymysmerkki. Mäkelälle on saatava jatkosopimus. Sitäkin tärkeämpi on toki Söden jatko. Kaudesta toiseen keikkuu puolustajien pistepörssin kärkikastissa ja on IFK:n mies viimeiseen asti. Mitä enempää voi johtavalta puolustajalta toivoa?

TAAS KERRAN on hyvät kutinat ensi kaudesta. Saas nähdä, miten sekin onnistutaan tyrimään. Elkins, Ramu & Husso kesken kesän KHL:llään ja Kuparinen kaatuu rappusissa?
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ville Peltosta ja Toni Söderholmia lukuunottamatta IFK on kiinnittänyt ensi kaudeksi kaikki avainpelaajat. Mitä vittua tää on? Onks tää mun IFK? Hienoa nähdä Elkins ensi kaudellakin Stadissa.

Elkins, Ramstedt, Puustinen, Pakarinen ja Kuparinen on helvetin hyvä runko!
 

El Crushero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Eisbären Berlin, Kühnhackl
Kiitosta kuuluu jakaa silloin kun sen paikka on, erittäin tärkeä kiinnitys. Ja kuten kameraden Renegade ylempänä totesi, Törmäsen joukkueen runko alkaa olla hyvin kasassa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Itse olen ollut näkevinäni Hárissa sen luokan potentiaalin, että kundille on ensi kaudella ehdottomasti tarjottava huippuluokan näyttöpaikka. Nopea, hyvät kädet, hyvä pelisilmä ja tarkka ranne. Olen kovin luottavainen, että isossa roolissa tämä kundi tekisi tuhoisaa jälkeä ensi kaudella.

Onhan Harissa ehdottomasti potentiaalia ja en yhtään ihmettelisi jos mies tekisi seuraavalla kaudella sen todellisen läpimurtonsa, mutta mitään takeita tästä ei ole ja mielestäni on väärin taata heti kunnon näytönpaikka miehelle ykkösketjuun. Kyllä Hari varmasti pääsee näyttämään ensi kaudellakin osaamistaan ja jos pelaa hyvin niin ohittaa sitten hierarkiassa näitä lähtökohtaisesti edellä olevia kavereita. Loukkaantumisia tulee aina ja on siksi hyvä olla leveyttä joukkueessa.

Jos hakee menestystä pitää rakentaa oikein roolitettu joukkue ja palkata joukkueelle sopiva valmentaja. Ei nimillä ennenkään ole mestaruuksia voitettu. Ja jos noita meidän aivotuksia vertaat, niin huomaat varmaan, että itse painotin joukkueen rakennuksessa puolustusta siinä missä sinä menit hyökkäys edellä. Itse uskon vahvasti siihen, että hyökkäämällä voitetaan otteluita ja puolustamalla mestaruuksia.

Tottakai joukkue pitää rakentaa niin, että roolitukset ovat oikein ja joukkuetta johtaa sille sopiva vamentaja. Mestaruuskauden joukkue oli loistavasti koottu joukkue valmentajaa myöten, roolit olivat jokaisella selvät ja leveyttä riitti joukkueessa.

Ei tuo oma kasaamani fantasia kokoonpano mielestäni puolustukselta niin heikko ole, että olisin mennyt selvästi hyökkäys edellä. Koitin vaan hieman ajatella myös juurikin IFK:n pelaajabudjettia. Heittämäsi Järvinen olisi koska vain tervetullut minun IFK:hon.

Ja myös minä uskon siihen, että puolustamalla voitetaan mestaruuksia.

Oli miten oli, pahoin pelkään, että kummankin koostumukset ovat yksinkertaisesti liian kalliita toteutuakseen.

No eivät noin nyt niin kalliita kumminkaan ole, että mahdottomuus pitäisi olla. IFK:n olisi myös hyvä hieman kasvattaa omaa pelaajabudjettiaan KHL-Jokereiden takia ja parin perseelleen menneen viime kauden takia.


Elkinsin jatko on loistava uutinen! Peukku Nybondakselle tästä!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensi kautta kohden näyttää hyvältä! Runko on suhteellisen hyvin kasassa ja lähtökohtaisesti meillä on jopa neljä hyvää sentteriä heittää kehiin. Näin nämä jengit pitäisikin kasata hyvissä ajoin ja yrittää pitää vaihtuvuus mahdollisimman pienenä, jos vain on mahdollista. Saadaan jengi jo hyvissä ajoin hitsautumaan yhteen ja toivottavasti tämän kauden (loukkaantumiset toki pahensivat) pelaajarulettia ei tarvitse käydä läpi. Ensi kautta kohti on kovat odotukset ja Törmäsellä on hyvin pullat nyt uunissa.
Tämä kausi saattaa hyvinkin päättyä turmioon, mutta ensi kautta kohden on todella hyvä fiilis. Eiköhän sekin jollain tavalla saada kustua, mutta se on sitten sen ajan murhe ja kesän voi ainakin odottaa hyvillä mielin tulevaa.

Kiitos IFK!
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tässähän voidaankin alkaa taas pikku hiljaan duunailemaan 2015 vuoden viiriä.

Me ollaan voitettu ens kausi.

Mutta jos todella näin on, että ensi kaudelle ollaan kiinnitetty Ramstedtin ja Elkinsin lisäksi myös Kuparinen, niin on kyllä helvetin hyvin pullat uunissa. Ottaen huomioon, että tällä kaudella ollaan nimenomaan oltu senttereiden kanssa niin pahassa kusessa.
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Syyt ensi kauden laadukkaaseen ja stabiiliin rosteriin ovat muun muassa tuleva valmentaja, hyvä taloustilanne ja ennen kaikkea tämän kauden helvetinmoinen sekoilu pelaajien suhteen. Mieletön tivoli ollut tänä vuonna, sitä ei haluta ensi kaudella. Valtanen ja kumppanit ovat täysin puhki tähän pelaajarumbaan ja valitettavasti myös tämän hetkiseen valmentajaan. Hurjia tarinoita kuulee koko ajan, osa varmaan pitää paikkansa. Ramin kanssa ei vaan yksinkertaisesti voitu jatkaa ensi kaudeksi. Saadaan kova seppä tilale Antti Törmäsessä.

Ensi kauden rosterin on myös oltava laadukas ja joukkueen oltava kiinnostava ja menestyvä tulevan hallihankkeen takia. Sitä ei kannata väheksyä lainkaan. Suuri rooli, koska ensi kaudella kerätään sarjapisteiden lisäksi muitakin pinnoja (sponsorit, taustat, suurempi kannattajakunta). Menestys on paras keino saada ystäviä. Voittajista tykätään ja niiden remmissä halutaan olla, näkyä ja kuulua.

Jos huhut Max Wärnistä, Eetu Pöystistä, Teemu Erosesta ja muutamasta muusta kotimaisesta pelaajasta pitää paikkansa, IFK lähtee laadukkaalla kotimaisella rungolla ensi kauteen.
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Todella hieno uutinen tuo Coreyn jatko. Erittäin tärkeä pelaaja meille myös ensi kaudella.

Nice job Nybondage!
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikko Lehtonen mainittu muistaakseni täällä jo aikaisemmin. Itse kuulin myös menneellä viikolla pientä huhua miehestä. IFK on ainakin erittäin kiinnostunut. Kelpaisi mainiosti, koska on nuori urallaan eteenpäin menevä pelaaja joka on ehtinyt takoamaan jo liigaa kuin liigaa hyvillä tehoilla. Kirsikkana kakun päälle tietysti tuo muutaman vuoden takainen SHL reissu ja vajaa 60 tehopinnaa.

Tässä meikäläisen pientä pohdintaa ensi kaudesta.

Jatkoa:
Joakim Lundström - Hyvä veskakaksikko Husson kanssa ja on kehunut ruotsin lehdistölle Helsinkiä maasta taivaisiin. Varmasti haluja jäädä.

Daniel Fernholm - Ei kahta sanaa siitä jatkoako vai ei. Edelleen ykkösprofiilin pakki tähän liigaan. Sieltä saatiin aika pitkälti justiinsa sitä mitä tilattiin.

Mikko Jokela - Vuosi sitten tähän aikaan, olisin toivottanut tervemenoa. Nyt Jokela pelaa fantastisella tasolla ja on pelannut koko kauden.

Tuukka Mäkelä - Pelaa ihan älyttömän hyvin ja on justiinsa se kaveri joka HPK:sta vuosi pari sitten lähti. Maalinedustalla liigan parhaimpia pakkeja.

Juuso Salmi - Tämä kausi täysin plörinäksi tuon vakavan loukkaantumisen takia. Peli on ollut hakusessa, joten antaisin yhden näyttövuoden vielä. Aineksia on.

Toni Söderholm - IFK-ikoni ja liigan paras pakki ties kuinka monetta vuotta putkeen.

Janos Hari - Taitava kun mikä ja viime peleissä on saanut hyvin tehoja irti itsestään.

Arttu Luttinen - Aika paljon kaveri on fanien kynsissä aika-ajoittain, mikä on vähän naurettavaa. Kukaan ei huomaa sitä kuinka paljon Taikuri tekee kentällä duunia ja raivaa tietä niille ketjukavereille.

Thomas Nykopp - Menee pala palaselta eteenpäin. Parin vuoden sisällä tulee olemaan jo hyvä sentteri liigaan. Nyt jo ok.

Mika Partanen - Sama kuin Nykoppilla. Vahva kuin härkä ja ihan IFK:n näköinen pelaaja.

Ville Peltonen - Tarviiko tähän sanoa mitään? Huikea kausi menossa.

Ehkä jatkoa:

Jason DeSantis - Parantaa ja parantaa peli peliltä. Mätännyt viime aikoina joku 4-5 maalia ja tukee erinomaisesti hyökkäyksiä. Ongelma on vaan siinä, että mies on puolustaja ja ihan vitun huono siinä hommassa.

Mikko Kurvinen - Varapakkina menee. Niin paljon ollut loukkaantumisia, että enää ei voi luvata TOP6 paikkaa kokoonpanosta.

Niko Piiparinen - Sama juttu kuin Kurvilla. Saa nähdä jatkaako enää edes lätkän peluuta? Niin monta kertaa mennyt sama olkapää totaallisen sököksi.

Roope Talaja - Oikeanlaisessa valmennuksessa hyvä täsmäase. Tällä kaudella ollut käytännössä koko kauden paskana ja sitä myöten otteetkin ovat olleet paskoja.

Ei jatkoa:

Oscar Eklund - Ensimmäinen kausi Kärpissä hyvä, sen jälkeen loukkaantuminen ja toinen kausi penkin alle. Nyt tämä kolmas vuosi IFK:ssa on jatkunut samalla tavalla. Naurettavan huono puolustaja joka osa-alueella.

Henrik Forsberg - Mestis mies on Mestis mies.

Eero Somervuori - IFK-visiitti ollut kaikessa kokonaisuudessaan suuri pettymys. Tällä hetkellä täysin turhake ja oli sitä suurimman osan viime kaudestakin. Muuttunut siitä kovasta maalintekijästä vuosien varrella Kimmo Koskenkorva vol 2.

Petr Stloukal - Mestis mies on Mestis mies.

Ryan Thang - Alku oli hyvä, sen jälkeen silkkaa paskaa. Toisaalta, mitä voit odottaa Allsvenskan kaverilta?


Ketjurulettia:

"Mikko Lehtonen" - Teemu Ramstedt - Iiro Pakarinen
"Ville Peltonen" - Corey Elkins - Juuso Puustinen
"Arttu Luttinen" - Matti Kuparinen - "Max Wärn"
Toni Leinonen - Jasse Ikonen - "Mika Partanen"

+ Janos Hari, Thomas Nykopp + junnut

"Toni Söderholm" - "Mikko Jokela"
"Mikko Kousa" - "Daniel Fernholm"
"Juuso Salmi" - "Tuukka Mäkelä"

Mikko Kurvinen

Ville Husso
"Joakim Lundström"
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Renegade

Kirjoituksestasi saa sen kuvan että tämän kauden pelaajarumba on Summasen syytä!? Mitä vittua? Mikä on Nybben toimenkuva sitten? Mistä hänelle maksetaan liksaa jos kerta päävalmentaja on vastuussa kaikesta paskasta mistä tällä kaudella ollaan saatu nauttia? En sano ettenkö itsekin olisi pettynyt Ramiin tällä kaudella, mutta että kaikki paska kaadetaan yhden miehen niskaan on tyypillistä HIFK;n organisaatiolle, ja osoittaa vaan sen sisäsiittoisuuden ja ylimielisyyden mikä seuraa kuvastaa. Jotain rotia sentään!!
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Dev:n listaan mun 2 senttiä:

Ulos ehdottomasti DeSantis, Kurvinen ja Thang. Piiparille, jos kondis kestää, rotaatiosenan rooli. Aina tulee saikkuja. Talajasta ei kannata alkaa vääntää, ei natsannut Nordiksella mutta joskus se menee näin.

Partaselle ja Nykopille peliaikaa ehdottomasti. Uudet Wärnit ja Pöystit siinä. Niille pitää antaa aikaa ja vastuuta niin voi tulla läpimurtoja. Kurvisen kroppaan ei kannata enää luottaa. Söde-Jokela-Mäkelä kolmikko on pakiston tukijalka. Vaikka haluaisin niin en jotenkin usko Fenriksen jatkoon. Olis liian hyvää ollakseen totta.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Dev:n listaan mun 2 senttiä:

Ulos ehdottomasti DeSantis, Kurvinen ja Thang. Piiparille, jos kondis kestää, rotaatiosenan rooli. Aina tulee saikkuja. Talajasta ei kannata alkaa vääntää, ei natsannut Nordiksella mutta joskus se menee näin.

Piparista samaa mieltä. Jos kondis kestää, niin tarjoaisin myös ehkä jatkoa. Pelasi kuitenkin ennen loukkaantumistaan IFK-ajan parasta lätkää. Ainoa on vaan tuo, että pysyykö se tosiaan ehjänä. Käsittääkseni sama olkapää on mennyt vähän liian monta kertaa jo rikki ja aina samalla tavalla.

Kurvisesta olen snadisti eri mieltä. Mielestäni hänet voi edelleen pitää joukkueessa, mutta kuten sanottu, niin ei vakiokokoonpanossa. Nythän sitä on roikotettu jatkuvasti kuuden pelaavan pakin joukossa, jopa tämän kauden alussakin. Se homma ei enää pelitä. Mikon rooli on 7-8 pakki, joka pelaa 10-20 ottelua kaudessa. Kurvinen on kuitenkin sellainen kaveri, että jos se pelaa jossain toisessa jengissä, niin ainakin meikäläistä harmittaa, koska hoitaa oman roolinsa hyvin. Näkymätön puolustaja.

JDS:ää mä kattelisin vielä tovin. Tällä hetkellä vaaka on vielä kallistumassa "ei jatkoa" puolelle, mutta mies on parantanut aika paljon alkukaudesta. Nyt on jo pidemmän tovin tullut hyökkäyspäässä varmoja ja peliä edeltäviä syöttöjä. Lisäksi se on alkanut osumaan myös tolppien väliin. Jätkä on saanut selkeästi lisää itseluottamusta ja se näkyy heti otteissa. Vielä pitää parantaa omissa pelaamista ja lopettaa se räpiköinti. Onnistuuko se? Veikkaan että ei, mutta kuten jo sanottu, niin katsotaan vielä hetki.

Talajan mä haluaisin ehdottomasti pitää myös tuossa joukkueessa, mutta en usko sen olevan mitenkään mahdollista. Kaverilla ei ole minkäänlaista peli-iloa tällä hetkellä (joskin ei kovin monella muullakaan) ja pelaaminen näyttää sellaiselta pakkopullalta. Toisin sanoen pelataan kausi pois alta ja painutaan äkkiä helvettiin täältä.

Thangista on varmaan kutakuinkin kaikki samaa mieltä. Ei jatkoon. Kymmenes hutihankinta ulkomaalaisissa tällä kaudella!
 

kypärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ehkä jatkoa:

Jason DeSantis - Parantaa ja parantaa peli peliltä. Mätännyt viime aikoina joku 4-5 maalia ja tukee erinomaisesti hyökkäyksiä. Ongelma on vaan siinä, että mies on puolustaja ja ihan vitun huono siinä hommassa.

Mikko Kurvinen - Varapakkina menee. Niin paljon ollut loukkaantumisia, että enää ei voi luvata TOP6 paikkaa kokoonpanosta.

Niko Piiparinen - Sama juttu kuin Kurvilla. Saa nähdä jatkaako enää edes lätkän peluuta? Niin monta kertaa mennyt sama olkapää totaallisen sököksi.

Roope Talaja - Oikeanlaisessa valmennuksessa hyvä täsmäase. Tällä kaudella ollut käytännössä koko kauden paskana ja sitä myöten otteetkin ovat olleet paskoja.

Ei jatkoa:

Oscar Eklund - Ensimmäinen kausi Kärpissä hyvä, sen jälkeen loukkaantuminen ja toinen kausi penkin alle. Nyt tämä kolmas vuosi IFK:ssa on jatkunut samalla tavalla. Naurettavan huono puolustaja joka osa-alueella.

Henrik Forsberg - Mestis mies on Mestis mies.

Eero Somervuori - IFK-visiitti ollut kaikessa kokonaisuudessaan suuri pettymys. Tällä hetkellä täysin turhake ja oli sitä suurimman osan viime kaudestakin. Muuttunut siitä kovasta maalintekijästä vuosien varrella Kimmo Koskenkorva vol 2.

Petr Stloukal - Mestis mies on Mestis mies.

Ryan Thang - Alku oli hyvä, sen jälkeen silkkaa paskaa. Toisaalta, mitä voit odottaa Allsvenskan kaverilta?

Ei voi paljon olla eri mieltä oikeastaan mistään! Hyvin jäsennelty ja perusteltu lista. Suurin pettymys on itselleni ollut Somervuori. Pitäisi pystyä 20-25 maalin kausiin liigassa. DeSantiksen jatko riippuu paljon myös siitä, millaisia satsauksia ensi kaudeksi on pakistoon luvassa. Lähtökohtaisesti 5-8 paikoilla hänet näkisin mielellään ensi vuonna
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ketjurulettia:

"Mikko Lehtonen" - Teemu Ramstedt - Iiro Pakarinen
"Ville Peltonen" - Corey Elkins - Juuso Puustinen
"Arttu Luttinen" - Matti Kuparinen - "Max Wärn"
Toni Leinonen - Jasse Ikonen - "Mika Partanen"

+ Janos Hari, Thomas Nykopp + junnut

"Toni Söderholm" - "Mikko Jokela"
"Mikko Kousa" - "Daniel Fernholm"
"Juuso Salmi" - "Tuukka Mäkelä"

Mikko Kurvinen

Ville Husso
"Joakim Lundström"

Yksi havainto ketjusommitelmastasi - Leinonen menisi siis Harin ohi? Kuluvan kauden näytöt Harilla kuitenkin aivan toista luokkaa kuin Leinosella ja lähtökohtaisesti ensi kaudella vähintään kolmosketjun mies. Ymmärrän kyllä, että tuossa haetaan nelosketjulle tiettyä roolitusta,mutta ennemmin vaikka Luttinen nelosketjuun ja Hari hänen paikalleen kolmoseen. Hari on liigassa mielestäni ensi kaudella potentiaalinen 15-20 maalin mies - paljon vielä ulosmittaamatonta potentiaalia.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Pahuksen Nybari! Pudottelee näitä jatkosoppareita pitkin talvea. Pakarinen, Puustinen ja nyt Elkins. Eihän The Risteilylle jää mitään jännättävää!

No ei vaan, todella hieno uutinen, että Hirvonen jatkaa Nordiksella myös ensi kaudella. Olin aivan varma, että veli venäläinen vie isolla rahalla tai että Kartsa palaa rapakon taakse tavoittelemaan paikkaa NHL:ssä, mutta nähtävästi kundi diggaa ihan aidosti IFK:sta, kun haluaa pelata täällä vielä kolmannenkin kauden. Lasken viime kevään tässä tapauksessa ensimmäiseksi kaudeksi.

Hienoa fanien palvelua tämäkin, että jatkopahveista tiedotetaan sitä mukaa, kun niitä solmitaan. Kiitokset siitä toimiston suuntaan. Kiitos, tack!


edit. Tajusin juuri, että legendaarinen The Tiedote on kaikessa hiljaisuudessa kuopattu. Viimeiseksi näyttäisi jääneen 23.10. julkaistu Tiedote - Fata ja Wargh.
 
Viimeksi muokattu:
Ei tuo oma kasaamani fantasia kokoonpano mielestäni puolustukselta niin heikko ole, että olisin mennyt selvästi hyökkäys edellä. Koitin vaan hieman ajatella myös juurikin IFK:n pelaajabudjettia. Heittämäsi Järvinen olisi koska vain tervetullut minun IFK:hon.

En sanonutkaan missään välissä, että sinun fantasiakokoonpanosi puolustus olisi ollut heikko tai huono. Mielestäni se oli toki heikompi kuin oman fantasiakokoonpanoni vastaava. Minä suunnittelin Hárille suurta roolia hyökkäyksessä ja niillä säästetyillä euroilla pyrkisin hankkimaan puolustukseen kovaa pelaajaa kahdessa eri merkityksessä. Joonas Järvinen olisi tähän kohtaan täydellinen haku, mutta lienee mahdollisuuksien ulkopuolella. Sinulla taas kokoonpanossa oli DeSantis ja sitä kautta puolustuksessa säästetyillä euroilla olisi hyökkäykseen mahdollista hankkia yksi kovan luokan pelimies lisää.

Elkinsin jatko on aivan mahtava juttu. Mikäli täällä esitetyt tiedot myös Kuparisen jatkosta pitävät paikkansa, on ensi kauden keskushyökkääjäosasto paremmassa kuin kunnossa. Määrää pitää toki vielä lisätä. Itse olen kuullut IFK:n kanssa läheistä yhteistyötä tekevältä taholta juttua, että seurassa on tällä hetkellä todella rankka vaihe menossa. Liittyy nimenomaan herra Summaseen tämä uupumus. Ensi kautta kuulemma kaikki odottavat erittäin innoissaan ja siinä on yksi syy miksi näitä jatkosopimuksia julkistetaan erittäin mielellään tällä hetkellä. Samassa keskustelussa kävi myös ilmi, että Valtanen on todella kypsynyt urheilupuolen sukeltamiseen ja sekoiluun, koska se lisää suoraan hänen työtaakkaansa.
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Itse olen kuullut IFK:n kanssa läheistä yhteistyötä tekevältä taholta juttua, että seurassa on tällä hetkellä todella rankka vaihe menossa. Liittyy nimenomaan herra Summaseen tämä uupumus. Ensi kautta kuulemma kaikki odottavat erittäin innoissaan ja siinä on yksi syy miksi näitä jatkosopimuksia julkistetaan erittäin mielellään tällä hetkellä. Samassa keskustelussa kävi myös ilmi, että Valtanen on todella kypsynyt urheilupuolen sukeltamiseen ja sekoiluun, koska se lisää suoraan hänen työtaakkaansa.

Tää on kyllä tämmöstä peruspaskaa, jota voi kuka vaan keksiä. Painoarvo yhtä suuri kun tällä mun viestillä.
 
Tää on kyllä tämmöstä peruspaskaa, jota voi kuka vaan keksiä. Painoarvo yhtä suuri kun tällä mun viestillä.

Kyllähän tosiaan kuka vaan voi keksiä tuollaisia juttuja. Itse en vaan keksi yhtään syytä, miksi kukaan niin toimisi. Se on tietysti hyvä, että purat ahdistustasi täällä vaikka sitten minun viestiini. Kaikki mitä kirjoitin pitää paikkansa. Minulle on todellakin sanottu kaikki se, mitä edellisestä viestistäni ilmenee. Koska en itse ole ollut alkuperäisiä keskusteluja kuulemassa niin aukottomasti en voi väittää väitteiden olevan faktoja.
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Kyllähän tosiaan kuka vaan voi keksiä tuollaisia juttuja. Itse en vaan keksi yhtään syytä, miksi kukaan niin toimisi. Se on tietysti hyvä, että purat ahdistustasi täällä vaikka sitten minun viestiini. Kaikki mitä kirjoitin pitää paikkansa. Minulle on todellakin sanottu kaikki se, mitä edellisestä viestistäni ilmenee. Koska en itse ole ollut alkuperäisiä keskusteluja kuulemassa niin aukottomasti en voi väittää väitteiden olevan faktoja.

Ja kukakohan nyt näin on taas sanonut? Joku "sisäpiiriä lähellä oleva henkilö"? Vai se vierustoveri siellä F1 katsomossa kolmen kaljan jälkeen? Ei hitto oikeesti, hyvä jos uskot tota.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös