Tuomas Pihlman palaa JYPiin

  • 222 592
  • 622

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Minkäslainen takuu on olemassa sille, että Pilen polvi saadaan enään kuntoon?

Lähtökohtaisestikin hidas kaveri ja jos/kun ei polvi tuosta notkistu niin aivan turha kaveri.

Kyllähän tässä on Valtra kyykyttänyt komeasti Jokereita! Kuntoutti itseään hyvällä liksalla ja heikensi sopivasti hitaalla olemuksellaan Jokereita. Sitten terveenä heti takaisin omien joukkoon Harkimon rahat taskussa pelaamaan terveenä ja tosissaan.
 

Handyy

Jäsen
Niin, aivan valtava guruhan ei tarvitse olla kun katselee vaikka videolta playoff-sarjaa Hifk-Jokerit. Pihlman ei ennätä kentällä minnekkään ja tästä turhautuneena hiihtelee varjojen mailla...

Hasbeen jätkä jonka ura tuhoutui yli-innokkaaseen askiin palaamiseen...

Surullista.
Huh huh, mahtavaa settiä!

Mutta tosiaan jos ihan vakavissaan puhutaan, niin eihän oikeastaan minkään SM-Liigaseuran kannattanut tehdä 10-11 -kaudelle sopparia Pihlmanin kanssa. Todella paha loukkaantuminen sairaalabakteereineen, kesäkausi pilalla ja kun nyt ei muutenkaan mikään raketti luistimilla ole, niin en ainakaan itse odottanut tekevän tulosta. Mahtava juttu kuitenkin, että Jokerit tarjosi miehelle pelejä ja kuntotusta.

Nyt soppari on hyvissä ajoin ja pääsee treenaamaan koko kesän JYPin kanssa kuntoaan, on muutenkin taas tutussa ympäristössä ja motivaatiokin lienee kohdillaan. Tavoitteena ensi kauden jälkeen lienee kuitenkin ulkomaat. Eihän polvi varmasti mikään 100% tule enää olemaan, mutta maaleja Pihlman tulee kuitenkin ensi kaudella tekemään.

Täydellinen kuvio tältä osin JYPiltä!
 

chubster

Jäsen
Noniin,

Täytyy sanoa, että itse olen todella tyytyväinen, että Pile palaa takaisin kotiin!
Sitähän ei voi tietää, että millä tasolla pystyy pelaamaan, mutta uskoisin, että huomattavasti paremmalla tasolla kuin kuluneella kaudella Jokereissa. Oli miten oli, Pilelle löytyy aina paikka JYPistä minun mielestä!

Seppäselle jälleen hattu pois. On se Keklukin kova, mutta ei ole Seppäsen voittanutta! ;)
 

Mosabacka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Luulisi Eltonin viestin menevän perille vähemmälläkin viestimäärällä. Tosiasia on se, että Pihlman ei ollut viime kaudella eikä edes playoffseissa sama Pihlman, joka hän oli JYPin kausina. Ennen kautta huudeltiin kyykytyksestä ja se taisi kääntyä Seppäsen hyväksi. Nyt on turhan ennenaikaista huudella, että Seppänen kyykyttäisi taas, koska jos Pihlman ei saa itseään kuntoon, ensi kausi kuluu JYPin kolmos- ja nelosketjuissa. Ihan turha väittää, että tätä riskiä ei ole olemassa ja että Pihlman mättäisi takuuvarmasti maaleja niin kuin ennenkin.

Toivottavasti saa itsensä kuntoon ja on hyödyksi JYPille. Muutoin ei saa edes säälijatkoa, vaikka on ensisijaisesti harvoja JYP-kasvoja, joiden toivoisi pelaavan aina JYPissä, kun pelaavat Sm-liigaa.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ilmeisesti ulkomailta ei ole tullut kovin rahakkaita tarjouksia ja Suomessa varmaan kiinostus on melko vähäistä ollut viimekauden otteilla niin JYP on melkein ollut ainoita vaihtoehtoja. Rahallisesti riski ei välttämättä ole mahdottoman suuri, mutta pelillisesti voikin asia olla ihan eri.

Vähän hämmästynyt aamulla olin kuin luin uutisen. Ensin en tienyt pitäisikö juhlia vai olla "pettynyt".
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Niin, aivan valtava guruhan ei tarvitse olla kun katselee vaikka videolta playoff-sarjaa Hifk-Jokerit. Pihlman ei ennätä kentällä minnekkään ja tästä turhautuneena hiihtelee varjojen mailla...

Hasbeen jätkä jonka ura tuhoutui yli-innokkaaseen askiin palaamiseen...

Surullista.

Tuutko vielä kertomaan kuinka JYP tienasi sun lähteiden mukaisesti Immosen myynnillä vain muutamia hassuja satoja tuhansia euroja, vaikka tilinpäätökset osoittavat ihan muuta?

Nyt sun kristallipallos/lähteet (tällä kertaa ilmeisesti jokin lääkäri vrt. edellisen keissin pankkivirkailija) joka tietää kertoa, että Pilen polvi on lopullisesti ihan sökönä?

Eiks Teemu Selänteenkin uran pitänyt olla about ohi Colorado -kauden jälkeen...
 
Suosikkijoukkue
En gång HIFK, alltid HIFK. Real Madrid
Niin kannattaa muistaa, että nyt Pihlman saa kevään ja kesän kuntouttaa ja treenata rauhassa. Tälle kaudelle hän tuli kesken kauden joukkueeseen mikä oli tavallaan kriisissä. On vaikea kuntouttaa paikkoja ja pelata jatkuvasti. Toki riskejä on aina pelaajamarkkinoilla. Mutta jos esim Pihlström lähtee niin onhan Pihlman JYP-paidassa suhkot varma veto. Niin sen piti Järventien Marankin olla puolikuollut raato, kun Kärpistä HIFK:iin tuli. Tai Jokereissa esim Janne Lahti, jolla oli myös paljon vammoja mutta terveen kesän jälkeen oli pysäyttämätön. Eli aika vahvaa spekulointia, että nyt Pilen ura olisi suunnilleen ohi.

Jollain kierolla tavalla olisin halunnut ensi kauden HIFK:iin, varsinkin jos Petrell lähtee.
 

sean

Jäsen
Kyllä mulla ainakin kova luotto on, että tästä tulee hyvä juttu. Pilen vahvuus ei koskaan ole ollut liikkeessä, joten sen suhteen en huolissani ole. Ne pelit mitä minä tältä kaudelta pileä näin, niin ei tuo jalka koskaan sen rivakampaa ole liikkunut. Kaksinkamppauluihin ja maalillekin meni itseään säästelemättä, joten en usko että polvessa mitään isompaa hämminkiä on.
 

Euroviljo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyvä uutinen. Vaikkakin on pieni riski että polvessa olisi jotain hajalla eikä entisten vuosien lentoon yllä niin kyllähän nyt mielummin näen JYP:n riveissä oman kasvatin joka osaa myös pelata kovaa ja fyysistä peliä puhtaasti kuin Pihlströmin pelaavan tavalla jota nähtiin useassa playoff pelissä. Vai olinko ainut jonka silmään useat Pillun viljelemät laitataklaukset joissa ei onneksi käynyt pahempaa särähtäneet?
 
Viimeksi muokattu:

Theone

Jäsen
Tuskin on Pihlmanin hintakaan sitä mitä aiemmin on ollut, ei ainakaan tuon viimekauden perusteella ja tuskin muutenkaan neloskentässä esiintyneestä tarvitsee puolta budjettia uhrata. Eli riskitön sijoitus.

Pilen palkka asettuu jonnekin 120-150k€ välille. Eli ei nyt ihan ilmainen mutta jonkun verran on palkka tippunut.
 

Saint

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pilen palkka asettuu jonnekin 120-150k€ välille. Eli ei nyt ihan ilmainen mutta jonkun verran on palkka tippunut.

Samoilla linjoilla ja takuuvarma pistelinko tuohon rahaan. Jos Jokereissa teki vajaakuntoisena 17 pistettä onnettomalla peliajalla, niin JYPissä tuo vähintään tuplaantuu. Kiitos Keklulle kuntoutuksesta, syksyllä sitten oma verkko heiluu..
 

Al Bundy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
Tuomas kävi myös Radio Jyväskylän haastattelussa joku päivä sitten ja tästä löytyy sitten lisää: Radio Jyväskylä

Linkin takana on mahdollisuus kuunnella Pihlmanin kevät-mietteet paikaillis-radion aamuhaastattelussa.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers

marras

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Minun JYPissäni on Pihlmanille aina tilaa, joten sikäli mieltä lämmittävä uutinen. Ässä-fanit, jos joku tänne eksyy, voisivat hieman kertoa, miten mies on tällä kaudella pelannut.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ässä-fanit, jos joku tänne eksyy, voisivat hieman kertoa, miten mies on tällä kaudella pelannut.

Alku oli hyvä, yhdessä vaiheessa Ässien kultakypärä ja pelipaikka yläketjuissa. Sitten taas pikkuhiljaa valui alaspäin ja pelasi viime aikoina nelosessa kuten viime kaudellakin. Yritystä löytyy, yyveellä maalejakin mutta tasakentällisin vauhti on edelleen aika verkkaista. Hinta/laatusuhteella Ässät saa jatkossa edullisempia pelaajia alaketjuihin. Tuskin olisi jatkanut ensi kaudella Padassa joten sama vaikka siirtyi jo nyt "kotiin".
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Minun JYPissäni on Pihlmanille aina tilaa, joten sikäli mieltä lämmittävä uutinen. Ässä-fanit, jos joku tänne eksyy, voisivat hieman kertoa, miten mies on tällä kaudella pelannut.

Tehoja ei ole kauheasti tullut, mutta työmoraali on mielestäni ollut hyvä eli asennepuoli on kunnossa. Ylivoimavastuuta on myös saanut, pelannut kuitenkin pääsääntöisesti alakentissä, mutta silti ei ole kitissyt eikä pelannut laiskasti.
 

Humpauttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onpas kumma haku. Jospa Pilellä sitten Hippoksella taas jalka vertyisi.

Eihän tää voi tarkoittaa muuta kuin #26 paluuta Jypinkylään lähivuosina? Olikos sillä ensi vuodelle sopimus, muistelen että kyllä. EDIT. Köpihän sen jo sanoikin.

Semmoinen kunnon "omat pojat kotiin"-projekti tässä haisee. Hytönen takas ja Louhivaaralle pitkä jatko... Dufva penkin taakse ja Sinkku maalille... Aijai siinä Hippos saa taas tuulettaa pyttyä. Dynastia.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Työmoraalin pitäisi olla kunnossa mutta liikehän Pilellä ei ole lähellekään huippuvuosien tasolla ja siinä antaa muille tasoitusta. Mutta ymmärtääkseni on pelannut neloskentän roolissaan hyvällä asenteella ja oli isossa roolissa viime kevään pleijareissa. Onpahan ainakin leveyttä kokoonpanoon jos loukkaantumiset alkavat vaivata myös hyökkäyspäässä.
 

Harhasyöttö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP sympatiat: HIFK
AInakin keväällä Immonen kirjoitti vain kauden pituisen sopparin Nizhny Novgorodin kanssa enkä ois kuullu, että ks. sopimusta ois jatkettu myöhemmin? Tosin turhaahan toi spekulointi tässä vaiheessa on, mutta jossain vaiheessahan Immonen varmasti palaa JYPiin, mut onko se vieläkään ens kaudella - tuskinpa. Mut ettei menis ihan off-topic, niin mihin Pihlmanin nyt lykkäis, kolmoseenko? Nelonen on toiminu niin hyvin ettei sitä tarvitse rikkoa.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Vähän on ristiriitaiset mietteet Pilen paluusta. Toki historiansa vuoksi on hienoa saada Pile kotiin, mutta mikä hänen pelillinen arvonsa on nyt? Ässissä yritystä riittänyt, mutta hitaan liikkeen vuoksi ei tehoja ole enää syntynyt. Omassa päässä tietysti jaksaa painaa ja varmasti on jälleen tärkeä playoff-pelaaja, siinä mielessä ymmärrettävä hankinta jokseenkin.

Toivottavasti palkka on laskenut huippuvuosista tuntuvasti, muuten on vaikea ymmärtää näin pitkää sopimusta. Ja toivottavasti tämä indikoi Immosen paluuta ensi tai sitä seuraavaksi kaudeksi.

Toivotaan Pilelle menestyksekästä paluuta!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös