Trevor Gillies, HIFK

  • 789 405
  • 2 155

joceri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit on osoittanut, että heille ei ole mikään pyhää - kun seurassa vaikuttaa Tomek Valtosen, Jarkko Ruudun ja Semir Ben-Amorin tapaisia ihmisiä, niin mitä vain voi tapahtua.

Hehheh, julistaa kannattaja, jonka suosikkijoukkueessa vaikuttaa Raimo Summasen ja Ville Peltosen tapaisia ihmisiä.

Pelillisesti tällä Gilliesillä tuskin on mitään annettavaa, mutta toivottavasti uskaltautuu edes nyrkkitappeluun Ben-Amoria vastaan, niin Brändin jätkät saavat viimein rauhan.
 

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olikos tää nyt Jullien ulkomaalaisvahvistus numero 11? Ei perkele, kyllä ainakin itseäni vituttaisi jos oma suosikkijoukkue olisi tuollainen muukalaislegioona. Anssi Rauramohan se hyvin tokaisi aikoinaan, että häntä inhottaa katsoa Korisliigaa silloin, kun yli puolet kentällä olevista on mustia. Nyt alkaa HIFK:lla myös olemaan pikku hiljaa pelaavassa kokoonpanossa enemmän ulkomaalaisia kuin kotimaisia.

No itse en ole rasisti, joten mua ei haittaa vaikka pelaaja tulisi Zimbabwesta, jos vain on tarpeellinen pala joukkueen rakennuksessa. Pelillisesti Gilliesistä tuskin suurta apua on, mutta kuten varmasti selvää, niin vahvin osaamisalue on ihan muu, ja se osasto kaipaa tällaista vahvistusta vielä ensi kauden ajaksi. Sitä seuraavalle ei näitä ehkä ole tarvetta enää hankkia.
 

jkm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata ja Pool
Ai saakeli, että loistava uutinen. Olen hykerrellyt viime hetket duunissa ja lueskellut, kun osa jengistä pahoitti mielensä ihan samalla sekunnilla, kun the tiedote paukahti ilmoille.

Tässähän alkaa kiekkokuume kohoamaan vaikka kaikki eivät olekaan tyytyväisiä. :(

Surullinen päivä suomalaisen jääkiekkoilun historiassa.

Gilliesin kaltaisen "jääkiekkoilijan" palkkaaminen kertoo todella järkyttävää kieltä HIFKin nykyjohdon arvojen rikkinäisyydestä ja mahdollisesti alentuneesta kyvystä hahmottaa todellisuutta.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Surullinen päivä suomalaisen jääkiekkoilun historiassa.

Gilliesin kaltaisen "jääkiekkoilijan" palkkaaminen kertoo todella järkyttävää kieltä HIFKin nykyjohdon arvojen rikkinäisyydestä ja mahdollisesti alentuneesta kyvystä hahmottaa todellisuutta.

Vuosien varrella HIFK on ollut yksi lempivastustajajoukkueista jonka vuoksi harmittaa, mutta seuraava on pakko tehdä:

Julistan HIFKin kaudella 2013-2014 henkilökohtaiseen boikottiin. En tule seuraamaan ainuttakaan HIFKin ottelua.

Kai julistit samanlaisen boikotin kun JYP palkkasi Jody Shelleyn? Boikotoitko Jokereiden matseja, kun Semir skulaa siellä? Miten Helenius ja Kip Brennan vaikuttivat mielentilaasi?

Toivottavasti Gillies saa pitää hanskat käsissään ja peli pysyy siistinä jo sillä, että mies puree tuppia penkin päädyssä.
 

Carlos

Jäsen
Eli toisin sanoen tekee sitä juuri samaa työtä kuin Jarkko Ruutu tekee Jokereille. Ja siitä huolimatta Ruutu on neitimäinen, muita kunnioittamaton nössö, ja Gillies on äijien äijä?

Ööö... Jarkko Ruutu ei tee tätä samaa Jokereille. Jarkko Ruutu hyppii, kyykkii, filmaa, neiteilee, perääntyy, ottaa ihan helvetin tyhmiä jäähyjä väärässä paikassa, jne. Siinä syyt miksi Jarkko Ruutu on niin alhaalla kaikkien arvoasteikossa. Ja jos Trevor tulee tekemään mitään näistä, niin toivotan hänet lämpimästi häpeäpilkuksi ja tervemenoa. Mutta siitä en usko olevan pelkoa.

Jos Jarkko Ruutu tekisi sitä mitä tuossa edellä mainitsin, yhdistettynä Jarkko Ruudun pelitaitoihin, hän olisi ihanteellinen powerforward.

Sitä en ole koskaan ymmärtänyt Jarkko Ruudussa, hänellä olisi kaikki edellytykset olla ihan mielettömän hyvä ja arvostettu pelaaja, mutta ilmeisesti tyhmä pää on tiellä.

Mutta se siitä. Onneksi tämän ketjun aihe ei ole Jarkko Ruutu.
 

Heatley

Jäsen
Suosikkijoukkue
"Ei oo ku Jokerit. V*TTU"
On, ehdottomasti. On miehekästä vetää puolenkentän vauhdilla pelaaja paskaksi ja hypätä vielä päälle takomaan nyrkillä maassa makavaa ja puolustuskyvytöntä pelaajaa. On se äijä!

Puolustinko edellisessä viestissä Semirin tekoja? Njet. Sanoinko että oli miehekäs suoritus? Njet.
Kannattaa alkaa harjoittelemaan luetun ymmärtämistä ennen kuin alkaa tekstiä näpyttämään. Teko ei ollut miehekäs mutta toistan: Semir on mies ja mies on valmis vastaamaan teoistaan!
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Minä taas olen sitä mieltä, ettei Semir Ben-Amorin tulisi enää pelata Jokereissa Liigaa, varsinkaan HIFK:ta vastaan. Tästä huolimatta hän edelleen esiintyy narrinutussa, jopa hämmästyksekseni monien fanien suosikkina. Nordlund-Peltonen oli paskaa tsägää ja näitä lätkässä sattuu. Olen kanssasi sen suhteen täysin samaa mieltä.

Muna-kana -väittelyksihän tämä tavallaan menee, mutta tietyllä tapaa Ben-Amorin pelaaminen luo HIFK:lle voimakkaan motiivin oman sekopään pitämiseen rosterissa. Tuo motiivi on varmasti sekoitus katkeruutta, kostonhimoa, imagollisia tarpeita jne. En kuitenkaan usko, että Gillies pelaisi HIFK:ssa, mikäli Peltosen telominen olisi jäänyt suorittamatta tai Ben-Amor kengitty Jokereista tämän jälkeen. Uskotko sinä?

Ihmisenä ja jääkiekkoilijana en kovin korkealle arvosta niin Ben-Amoria kuin en Gilliesiakaan. Se, että hyväksyn miehen hankinnan johtuu siitä, että ihan vilpittömästi uskon, ettei mies HIFK:n paidassa syyllisty törkeyksiin. Voihan se tietysti olla, että tuo Tangradin telominen vain tuntuu niin kaukaiselta, ettei saa aikaan tarpeeksi suurta vaikutusta pääkopassani. Jos tilanne olisi ollut HIFK-Jokerit ja taklaajana vaikkapa Sailio ja vastaanottajana esim. Teräväinen, voin vakuuttaa sinulle että toivottaisin Sailion helvettiin jengistä.

Kovaa ja reilusti pelaava HIFK (en tarkoita etteikö sääntöjen rajamailla saisi joskus mennä) on mulle tärkeä. Sikäli Gilliesinkin aiemmat synnit pyyhkiytyvät tavallaan puhtaaksi, mikäli pelaa meillä näiden arvojen mukaisesti. Summa summarum, minulle on tärkeää, ettei HIFK syyllisty näihin temppuihin.
Ensinnäkin kiitos! Asiallinen keskustelu on jees.

Joo en itsekään voi käsittää sitä, miten Ben-Amor voi tekonsa jälkeen olla jonkun suosikki. Kyse lienee pahimpien urpojen kohdalla siitä, että halutaan ehdoin tahdoin vittuilla naapurille ja osan kohdalla siitä, että tavallaan ylikorostetaan sitä, kuinka omia ei jätetä. Oma mielipiteeni Ben-Amorista on se, että hän suoritti yhden Suomen jääkiekkohistorian typerimmistä teoista, enkä panisi pahakseni, jos olisi edelleen pelikiellossa. Samanlainen sekopää en miehen usko olevan kuin vaikkapa tämä Gillies tai muut pugilistit (Mirasty yms), mutta aivoton teko yhtä kaikki. Sen verran uskon kuitenkin olevan järkeä päässä, ettei syyllisty uudestaan mihinkään ja ehkä jopa vähän säikähti oman toteutuksensa överiyttä.

En usko, että HIFK olisi hankkinut Gilliesiä, jos vuoden takaiset tapahtumat olisivat jääneet tapahtumatta. Ben-Amorin mahdollisten potkujen vaikutusta hankintaan en osaa arvioida, pidän mahdollisena, että Gillies olisi hankittu, vaikka B-A olisi pistetty kilometritehtaalle. Olen siis ihan samaa mieltä, ettei kaveria nyt ihan puskista hankittu, mutta en voi allekirjoittaa, että HIFK:lla varsinaisesti olisi tarvetta miehelle. Arvioimasi motiivi hankinnalle ("sekoitus katkeruutta, kostonhimoa, imagollisia tarpeita jne") lienee lähellä totuutta. Onko kyse varsinaisesti tarpeesta?

Siltikään en voi ymmärtää ajattelutapaa, jonka mukaan Ben-Amor on pahin mahdollinen paskasäkki ja Gillies puolestaan toivotetaan tervetulleeksi. Sitä alunperin korostinkin ja sanon vielä kerran: toivottavasti suhtautuminen kahteen samanlaiset teot kaukalossa suorittaneeseen pelaajaan on yhtenevä paidan väristä riippumatta. Sillähän nyt ei pitäisi olla mitään merkitystä, missä liigassa ja kenet on telonut.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olikos tää nyt Jullien ulkomaalaisvahvistus numero 11? Ei perkele, kyllä ainakin itseäni vituttaisi jos oma suosikkijoukkue olisi tuollainen muukalaislegioona. Anssi Rauramohan se hyvin tokaisi aikoinaan, että häntä inhottaa katsoa Korisliigaa silloin, kun yli puolet kentällä olevista on mustia. Nyt alkaa HIFK:lla myös olemaan pikku hiljaa pelaavassa kokoonpanossa enemmän ulkomaalaisia kuin kotimaisia.

Mitä väliä sillä on, mistä joku on kotoisin? Oksettaa vuonna 2013 törmätä muukalaisvihaan ja rasismiin.
 

Wolves

Jäsen
Meitsi puoltaa tämän äijän liigaan todellakin. Saas nähdä, mitä mieltä mies itse on muutaman kuukauden jälkeen liigasta.

Itse olen pöyristynyt, että yksikään järkevä seura Gilliesiä palkkaisi riveihinsä. Kyse ei ole siitä, että pelkäisin Gilliesin telovan jonkun oman joukkueen pelaajan tai itseasiassa isommassa kuvassa siitä juuri on kysymys. Mieleeni ensimmäisenä tulee Gillisien "valot päältä" kyynärpäätaklaus Eric Tangradin päähän ja hehkulamput poksahtelivat viimeistään siinä vaiheessa, kun Gillies takoi Tangradia kuonoon, miehen maattua jäässä. Tuomiohan tästä episodista oli käsittämätön. Yhdeksän ottelua Gilliesille ja muistaakseni sadan tonnin sakot Islandersille.

Video niille, joille tämä ei muistu mieleen.

Kun muistetaan, että penkin takana on "mentaalisesti epävakaa" Rami, niin mietin vain mikä on kauden jälkeen ruumiiden lukumäärä?
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
En olisi uskonut näkeväni tätä miestä Liigassa, mutta tottahan se näkyy olevan. Signauksena mielestäni aika loistava: pelote, joka estää kyllä sikailut IFK-peleissä, toivottavasti rauhoittaa Helsingin palettia eikä viime kauden alussa tapahtuneita ylilyöntejä nähdä.
Uskoisin, että Gilliesille on selvää ettei paljoakaan voi tapella, pelotteena toimii täydellisesti ja varmasti myös hanskaa jos sattuu tarvetta tulemaan.

Varsin mielenkiintoinen porukka IFK:lla kasassa tälle kaudelle. Täytyy muutama matsi käydä pakosti katsomassa.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kauden mielenkiintoisin hankinta. Eipä olisi uskonut, että tämän kaliiberin ukko nähdään kotoisessa sm-liigassa. Jokatapauksessa, tervetuloa! Seuraillaan mielenkiinnolla.
 

Doforos

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors, LA Kings, MMÅ
Ensireaktio: Ei oo mahdollista et me hankitaan jostai Vityazista joku randomsekopää vielä joukkueeseen. Ei täs oo mitää järkee et ruvetaa kostaa vanhoja tekoja näin myöhässä.

Mut sit kun miettii. Jos Mr. Gillies on hallittavissa oleva kaveri, on ihan järkeenkäypää hankkia mies pelotteeksi, poliisiksi ainakin kahteen ET-matsiin narreja vastaan. En usko et Villen kimppuun nyt käydään, Gillies hyökkää vaikka penkiltä mätkimään kaikenmaalaisia hulluja. Ensireaktio siis shokki, mut ET-peleihin artistisopparilla pitämään pelkoa yllä. ET-matseissahan ei Liigan tapaan rajoituksia ole, joten Gillies voidaan hyvin ottaa penkille istuskelemaan. Jäälle sitä on turha päästää, ellei sikaluja tapahdu.

Mut joo onko ylilyönti, se nähdään viikonlopun matseissa. Uskon Nybariin et on tulossa vaan pitämään pelin puhtaana. Pelon ilmapiiri.
 

Admiral

Jäsen
Ihan hyvä hankinta muiden joukkueiden kannalta. Otteluissa HIFK:n vastustajat saavat hyvän fiiliksen ja varsinkin HIFK:n vierasotteluissa kotiyleisö syttyy, kun isoa Gilliesiä ajetaan pitkin seiniä ja hän keräilee perseellään tavaroita.
 

Durden

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Toivottavasti Gillies saa pitää hanskat käsissään ja peli pysyy siistinä jo sillä, että mies puree tuppia penkin päädyssä.

Kun Nybodas haluaa rauhanturvaajan jengiin, niin eikö olisi kannattanut palkata sellainen joka osaa pelata myös kiekkoa? Koodinimi mikesiklenka rauhoittaisi peliä, ja iskisi samalla parikymmentä pistettä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Puolustinko edellisessä viestissä Semirin tekoja? Njet. Sanoinko että oli miehekäs suoritus? Njet.
Kannattaa alkaa harjoittelemaan luetun ymmärtämistä ennen kuin alkaa tekstiä näpyttämään.

Kieltämättä ymmärsin viestisi aluksi väärin ja olisi pitänyt lukea se vielä toistamiseen. Pahoittelen sitä!
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt alkaa HIFK:lla myös olemaan pikku hiljaa pelaavassa kokoonpanossa enemmän ulkomaalaisia kuin kotimaisia.

HIFK:n todennäköisimmässä pelaavassa kokoonpanossa on 8 ulkomaalaista: Thiessen, Eklund, Birch, DeSantis, Fata, Elkins, Block ja Gillies. Omia kasvatteja tai mitä ne nyt onkaan on 6 kpl. Tämä on mm. sama määrä kuin mm. Jokereiden todennäköisessä pelaavassa kokoonpanossa. Ulkomaalaisia siellä on 5 kpl. Mua ei ainakaan vituta ja nukun yöni rauhassa.
 

Jody Ejaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eli tuosta teidän TJ:n viestistähän saa sen kuvan että teidän joukkueen pelaajat saa sikailla ja rottailla taas rauhassa mm Ville "95" Peltonen etunenässä.

Tähän koko IFK:n "koodisto" perustuu ja tulee aina perustumaan.

*räkänaurua*

Semir mikään mies ole. Nynnerö ja rotta. Käyttää varmaan siviilissä naisten alusvaatteita (tämä siis oma veikkaus - ei fakta/huhu).

Ainoastaan vähemmän miehekästä on kirjoittaa tälläistä tavaraa äidin kellarista anonyymina alasti. Jos olet sanonut jo saman Semirille livenä, niin pahoitteluni väärinkäsityksestä.
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Hienoa toimintaa Stadilaisilta!

Väriä liigaan, ja viestiä muille. Kunhan vaan pysyy kokoonpanossa. Voi olla lähtökumppanit vähissä liigatasolla. Luulenpa, että Tyrväisen Antti on yksi joka lähtee koittamaan rajojaan, jos nyt nopeasti joku pitää heittää ilmoille.

Mitäs muita noita olisi?
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
... Eipä olisi uskonut, että tämän kaliiberin ukko nähdään kotoisessa sm-liigassa...

Niin, joidenkin lähteiden mukaan kaveri ei osaisi edes luistella kuin auttavasti, siinä mielessä harvinainen hankinta totta tosiaan :)
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Mut sit kun miettii. Jos Mr. Gillies on hallittavissa oleva kaveri

Palkkaako HIFK vielä erikseen jonkun terapeutin tms. Raimolle ja Trevorile?

Tosin eikös alkoholistitkin tue ja tsemppaa toisiaan, jotta pulloon ei tartuttaisi. Ehkä näiden kahden hullun kohdalla käy samoin ja mitään ylilyöntejä ei nähdä.

Järjetön hankinta kaikkiaan, vaikka pelotteena asiansa varmaan ajaakin.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Mitä väliä sillä on, mistä joku on kotoisin? Oksettaa vuonna 2013 törmätä muukalaisvihaan ja rasismiin.

Jep, samaa mieltä. Sen takia onkin mieltäylentävää lukea, kuinka jotkut kutsuvat erästä Liiga-pelaajaa mattokauppiaaksi, arabiksi, rättipääksi ja ties miksi muuksi.

Hämmentävää kyllä lukea, kuinka ihmiset oikeasti ovat sitä mieltä, että "täällä Gillies pidetään aisoissa" ja "ylilyöntejä ei tapahdu". Jos Gilliesille tehdään selväksi, että ylilyöntejä ei saa tulla, niin mikä takaa sen, että tällainen herrasmiespelaaja noudattaa tätä kaavaa koko kauden? Tuskinpa miehelle myöskään Islandersissa oli annettu vapaat kädet sekoilla kaukalossa...
 

Hogrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivottavasti erään joukkueen rottaprikaati keskittyy pelaamiseen kun on rahdattu kissa taloon.

SBA pelaa muuten edelleenkin joten voi kai sanoa että miehen tempulla on koko joukkueen ja johdon tuki?
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
... Luulenpa, että Tyrväisen Antti on yksi joka lähtee koittamaan rajojaan, jos nyt nopeasti joku pitää heittää ilmoille.

Mitäs muita noita olisi?

Gillies todennäköisesti tappaisi Tyrväisen, joka tapauksessa ihan hirveää jälkeä, joten toivottavasti ei.

Jos ihan pakko on joku mainita, niin Virtasen Jonne voisi lähteä. Toivottavasti hänkin keskittyy vain pelaamiseen.

Täytyy muuten sanoa, että hieman nololta kuulostaa se, että Nybondas avoimesti myöntää TG:n olevan poliisi, eikä hankinnan millään tavalla liittyvän pelillisiin asioihin. Omaan korvaan särähtää pahasti siltä, että Summasen vaatimus kyseessä tässä hankinnassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös