Otteluseurantaketju SM-liiga To 10.1.2013

  • 209 986
  • 781
Tila
Viestiketju on suljettu.

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Ifk vetää tolppaan.
 

Battle Ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPPPK, Ässät
Niin se lapa luistimen alla on vissiin sallittu teko? Olisi ollut melko murha jos ei olisi tuotakaan puhallettu pois.

Siis TÄH. Pukan maila paikallaan ja Armia ASTUI sen päälle. Tokihan se olisi pitänyt heittää (maila) vittuun kun kuningas Armia lähestyy...
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Olitko samaa mieltä Jarkko Ruudusta 2.9.2012 tapahtumien jälkeen?

Näetkö mitään eroa siinä, että Kultainen noutaja tulee vanhojen kaunojensa vuoksi mätkimään Ruutua pelin toisella minuutilla ja siinä, että pelaaja, joka on kärsinyt sen loukkaantumisen hakee itselleen sitä hyvitystä?

Elokuun 31.8 pelin taklauksesta ei kukaan täällä jatkoajassakaan mylvinyt, että se tönäisy olisi ollut jonkun kuittauksen arvoinen.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Kyl tuo Kantolan tilanne on sellainen, ettei ihan kolmen ottelun pelikielto riitä jos näistä halutaan eroon. Näytti minusta ihan yhtälailla pahoinpitelyltä niinkuin näytti Ben Amorinkin tilanne.

10 ottelua Kantolalle.
 

Vinyl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aravirran kovuus
Vielä tähän palatakseni, sinänsä minusta oikea liike Ohtamaalta jättää vastaamatta puhelimeen jos kerran oman joukkueen pakkitilanne on mitä on, turha lähteä yhden erän jälkeen suihkuun ja jättää oma joukkue kuseen pelkän kyseenalaisen koodiston vuoksi.

Juurikin näin. Toisaalta Kärpiltä löytyy kyllä puupäisimmät fanit kun keskustelu siirtyy vähänkin kovempaan peliin niin symppaan tilannetta näkemättä Kantolaa.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ja Ilves-fanit vielä puolustavat Kantolan temppua. Olisi kuulemma Ohtamaan pitänyt lähteä mukaan. Onkohan tässä vaiheessa syytä sammuttaa viimeisetkin valot Ilveksen leiristä? On.

Pääosin on taidettu kuitenkin tuomita temppu hölmöilynä ja joukkueen edun vastaisena. 9 minuutin jäähykertymä ja ykkössentterin menetys pelin alkupuolella ei missään nimessä palvellut tavoitetta kiriä Pelicansia kiinni sarjataulukossa.

Osa kommenteista on enemmänkin koskenut sitä, että olisiko Ohtamaan tullut toimia kuten Marjamäki aiemmin Kreps-tapauksessa.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
On ollut Jesse Niinimäki aikamoisen surkea tänään, montakohan kiekonmenetystä tänään. Muuten Ilves on ollut hyvä 3. erässä. Karhunen on ollut erittäin ja yllättävän hyvä tänään maalissa.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Tää Taipalus vois lähtee vaikka sirkuseen, hienoja hyppyjä, aina kun joku tulee lähelle, harmi että kerran kaatui läpiajon tielle...
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Osa kommenteista on enemmänkin koskenut sitä, että olisiko Ohtamaan tullut toimia kuten Marjamäki aiemmin Kreps-tapauksessa.

Marjamäki ei lähtenyt Krepsin kanssa ottelun alkupuolella, koska peli ei ollut ratkennut. Tämänhän Masi on itsekin myöntänyt. Siinä tilanteessa Kreps olisi voinut haluttoman Masin kimppuun käydä takaapäin, jolloin tilanteet olisivat vertailukelpoiset.
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpillä on seurajohdon asettama tappelukielto. Tätä väkivallattomuutta ja seuran kulttuuria on ylpeästi yhteistyökumppaneille julistettu.

Mun mielestä oikea ratkaisu tuossa tilanteessa, jossa pelaavasta pakistosta on nyt jo yksi hyökkääjä paikkomassa. Voisiko näin käydä myös kiven kovassa NHLssä... Ehkä. Asiat voi hoitaa myös fiksusti mallia Marjamäki-Kreps. Molemmille siitä peukku miten toimittiin.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Juusela taidettu jättää vallan penkille tässä erässä,

Näytti jo ekassa erässä, että oli aivan puhki vaihdosta toiseen. Joko on kipeä tai sitten kunto on aivan onneton.
 

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Saarenheimo siirtää pelsut 2-1 johtoon. Pikkarainen se olikin kuka teki maalin, ei Saarenheimo. Ei pidä luottaa urhon selostajaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös